Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:09:45

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472280 razy)
0 u¿ytkowników i 14 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Marzec 18, 2009, 23:45:57 »

ca³e szcze¶cie, ¿e na forum PCH nie dostaje siê bana za pisanie prawdy i ostrej krytyki KK - arteq, admin da³ odpowied¼ powy¿ej, wykaza³em, ¿e nie obra¿am ludzi i nie ³amiê regulaminu forum - ja obra¿am jesli ju¿ u¿ywaæ takich s³ów - wolê okre¶lenie NAZYWANIE RZECZY PO IMIENIU - CALO¦CIOWO ORGANIZACJÊ KTÓRA SPOWODOWA£A UPADEK LUDZKO¦CI, wydarzenia w roku 2012 bêd± bezpo¶redni± przyczyn± tego, ¿e nie zrozumia³a ludzko¶æ, ¿e mia³a szansê na poprawê - jak to mówi³ Samuel, 2000 LAT PLUS 12, tyle by³o czasu a teraz nast±pi czas s±du i zap³aty za zbrodnie - i co z tego, ¿e to bylo 500 lat temu ALE BY£O!!!

zbanowanie mnie by³o by zamkniêæ ust przeciwnikowi KK - a PCH jest w³a¶nie przeciwnikiem KK a tak¿e sam Samuel!

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:47:32 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Marzec 19, 2009, 00:22:54 »

.. katolicy ³ami± przykazania widadomo, ksiê¿a homoseksuali¶ci i pedofile ale PAPIE¯?!?! pierwszy po BOGU na Ziemii (!)
Kap³an 718!
Hydepark / ¦mietnik / Odp: upadek religii 2009       : Luty 28, 2009, 19:35:30
jak ogl±da³e¶ film JOB - Ostatnia Szara Komórka (Mory?) to przypomnij sobie scenê z tekstem "GROZISZ MI?!"

i to jest do ciebie ode mnie  Z³y

dochodze do wniosku, ¿e to nie jest forum dla ciebie! jest dla ludzi ROZWINÊTYCH I DOJRZA£YCH a ty swoimi wypowiedziami lub pseudo-wypowiedziami pokazujesz, ¿e taki nie jeste¶ - to nie z³o¶liwo¶æ ale szczero¶æ...

Hydepark / Hydepark Mrugniêcie / Odp: PRZEKAZ WOTTERA - z dedykacj± dla Mory od Laguny       : Luty 24, 2009, 23:09:04
Mora ignorancie zamilcz ju¿!!............. NIE ZALE¯NIE CZY BÊDZIESZ PISAÆ NA CZERWONO CZY RÓ¯OWO NIKT NIE BÊDZIE CIÊ S£UCHAÆ MA£Y KRZYKACZU I M¡CICIELU!!!!!!!!!

Hydepark / ¦mietnik / Odp: Lilith i       : Luty 23, 2009, 18:01:14
HANS OLO - PSEUDO-MODERATORZE! TO JEST FORUM OKULTYSTYCZNE, CZY ci SIE PODOBA CZY NIE!

718'

A okulty¶ci maj± w zwyczaju pisaæ o niczym jak widzê.

Hydepark / Hydepark Mrugniêcie / Odp: Kolejne dzia³ania Samuela dla osi±gniêcia zamierzonego celu Co¶?       : Luty 22, 2009, 17:53:11
ENIGMA TY JESTES OGRANICZONA JAKA¦??!!

Hydepark / Paranauki / Odp: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)Co¶?       : Luty 20, 2009, 22:49:45
mora szczeniaku zamknij siê ju¿! Kiarze i Lagunie masz na PANI od teraz mówiæ!!! wystarczy ju¿ twojego z³ego traktowanie KOBIET!!!

tak jestem wspó³czesnym Templariuszem I NIC ci do tego, mam kodeks rycerski i DAM nie pozwolê obra¿aæ...

pamiêtaj dziecko - na PANI masz im mówiæ...

718'

a to jedno z najciekawszych

Hydepark / Hydepark Mrugniêcie / Odp: Kolejne dzia³ania Samuela dla osi±gniêcia zamierzonego celu Co¶?       : Luty 19, 2009, 13:28:36
zapomnia³e¶ o KAP£ANIE 718 - odgrywam BARDZO WA¯N¡ rolê w PCH od roku 2005 czy zarz±d tego chce czy nie - a s±dz±c po tym, ze teksty s± na nowej stronie projektu chyba chce U¶miech

to siê dzieje PONAD TYM WSZYSTKIM - nie w tym ¶wiecie!

pozdrawiam,
718' <praeoniczny nurt prawdy>

Tak szukajac wiele mozna by znale¿æ, cofajac sie do czasow jeszcze wczesniejszych
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #152 : Marzec 19, 2009, 00:32:01 »

Przedtem mi się źle wkleiło, to dam teraz

Netykieta:
Szczególnie nie należy publikować w Internecie niezgodnych z prawem treści zdefiniowanych w różnych ustawach, które wymieniono poniżej:
(...)
* obrażają inne narodowości, rasy ludzkie, religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23 Kodeksu cywilnego);

wniosek: można krytykować, ale nie obrażać
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 00:32:28 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Marzec 19, 2009, 00:39:13 »

wniosek: mo¿na krytykowaæ, ale nie obra¿aæ

i dok³adnie to napisa³em dok³adnie kilkana¶cie postów wcze¶niej  U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Marzec 19, 2009, 10:42:47 »

Wy to macie problemy...  Z politowaniem
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Marzec 19, 2009, 22:28:59 »

Mora,
¿yjemy w spo³eczeñstwie dla którego jest to niestety problemem. I póki co musimy to uwzglêdniaæ w swoich wypowiedziach.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Marzec 19, 2009, 22:32:25 »

Dariusz, mysle ze obrazanie wszelkiego typu wartosci ludzkich to nie problem spo³eczeñstwa w którym zyjesz a problem ludzko¶ci, globalny, bo w jakimkolwiek bys nie by³ srodowisku obrazanie ciebie, twoich przekonañ lub wiary, jest niedoprzyjêcia.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Marzec 20, 2009, 22:29:51 »

Tak Blad, w zupe³no¶ci siê z Tob± zgodzê. Jednak piszê o w³asnym podwórku, bo o "peryferiach" nie mam i nie bardzo mogê mieæ pojêcie. Oczywi¶cie mo¿na domniemywaæ i jak widaæ po Twej wypowiedzi takie domniemania s± s³uszne, jednak ja nosa poza granicê nie wy¶ciubi³em.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Marzec 20, 2009, 22:31:34 »

Darku, wiem, nie chodzi³o mi personalnie o ciebie (jezeli tak to odebrales to przepraszam) chodzi³o mi o problem
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Marzec 21, 2009, 22:53:53 »

Proszê o zwrócenie uwagi 718 co do powtarzania postu w wielu w±tkach. Rozumiem chêæ zareklamowania jego forum, lecz uwa¿am, ¿e jedna wiadomo¶æ + baner w profilu wystarczaj±co za³atwiaj± sprawê. Je¿eli kto¶ zechce - ¶mia³o i bez problemu trafi, je¿eli nie jest zainteresowany mo¿e odczuwaæ jako mêcz±c± reklamê. 
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Marzec 21, 2009, 23:21:54 »

Mnie osobi¶cie nie przeszkadza reklama srony kap³ana 718.

Jestem w stanie zrozumieæ jego podekscytowanie i byæ moze przesadne dzia³ania ale nie nios± one szkody dla uczestników tego forum,wiêc wyrozumia³o¶æ mo¿na wykazaæ.

Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Marzec 21, 2009, 23:25:58 »

to tez bêdziesz podpisywa³ pod kazda reklama 718?? posty sobie nabijacie?? moze mod ma mozliwosc dopisac wam 1 z przodu to powinno was usatysfakcjonowac.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Marzec 21, 2009, 23:34:04 »

OK, w takim razie wolno¶æ dla wszystkich - od dzisiaj nie czepiajmy siê spamu i dublowania postów. Wszak ka¿dy mo¿e byæ podekscytowany jaka¶ wiadomo¶ci±.

Od dzisiaj: chlew dla wszystkich...   ;]

edit: B³±d - mój post te¿ do Kota. Wolê wypowiedzieæ siê publicznie i otwarcie. Mody i admini tu zagl±daj±.
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2009, 23:38:03 wys³ane przez arteq » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Marzec 21, 2009, 23:36:12 »

arteq to nie do ciebie a do kota, w kazdym poscie jest w dolnym prawym rogu zglos do moderatora, ja to zrobilem i tyle
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Marzec 22, 2009, 00:12:48 »

Kolego Bladzie!

No to sobie sam nabijasz posty-skoro zwracasz na to uwagê,to znaczy jest to w/g Ciebie wa¿ne.

Robi±c mi uwagê,sam zgrzeszy³e¶ umy¶lnie.

S³ysza³em,¿e w Niemczech s±siad s±siada podpiernicza na codzieñ,gdy ten robi co¶ niepasuj±cego.

Czemu ten niechlubny zwyczaj przenosiæ na nasz rynek,gdy ranga przewinienia jest niewielka.

Arteq!

Z tym chlewem,skoro Ci tak po drodze to siê zgadzam ale w domu.

Ja na razie siê wstrzymam ale nie przeszkadza mi,jak kolega forumowicz popu¶ci wodze fantazji i bez zahamowañ wdro¿y dla dobrego samopoczucia w³asne zasady [fengszui].

Dobra rada-u¶miechaæ siê do s±siada,bo ten niegodnie zachowaæ siê mo¿e.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 00:37:36 wys³ane przez kot » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Marzec 22, 2009, 00:59:05 »

Ironia nie trafiona bo mi w³a¶nie nie po drodze z tym chlewem - to Ty powiedzia³e¶, ¿e nalezy zrozumieæ i przymkn±æ na to [spamy, dublowanie] oko...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Marzec 22, 2009, 01:00:11 »

rónbcie co chciecie - ja mia³em w tym cel - wklei³em to do w±tków gdzie s± CIEKAWI LUDZIE, oni to zobaczyli i taki by³ mój cel - a, ¿e dzia³am nie jako pod Projektem Cheops - wiêc raczej nie ma co usuwaæ - wykonujê swoj± robotê i to ca³kiem dobrze - g³osy innych a nie mój!

forum jest du¿e wiêc wklei³em to wiele razy aby KA¯DY móg³ to zobaczyæ - nie którym jak widzê to by³o potrzebne i cieszê siê, ¿e tak± to reakcjê wywo³uje - a to DOPIERO POCZ¡TEK U¶miech

718'
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Marzec 22, 2009, 01:33:34 »

Przymk±æ oko w jednym,konkretnie usprawiedliwionym przypadku.

Odebra³em Twoje donosy,jako nastêpstwo nieopanowanej zazdro¶ci,bo cz³owiek,którego nie lubisz odnosi sukces i siê tym sukcesem g³o¶no cieszy.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Marzec 22, 2009, 01:58:17 »

Widzisz, napisa³e¶ "w jednym, konkretnie usprawiedliwionym przypadku" - to Twój os±d i to dla Ciebie ten przypadek jest usprawiedliwiony. Kieruj±c siê zasad± równo¶ci i sprawiedliwo¶ci nale¿a³oby daæ to samo prawo do "jednego, usprawiedliwionego przypadku" ka¿edmu forumowiczowi.

W takim razie ¼le odebra³e¶, zapewniam bez z³o¶liwo¶ci. Prawd± jest, ¿e nie podobaj± mi siê pewne zachowania 718, zapewniam jednak, ¿e nie ¿yczê mu ¼le jak te¿ nie jestem do niego uprzedzony. Nie zazdroszczê mu sukcesu - bo za takowy nie uwa¿am jego postêpowania czy tez zachowania - za nic nie chcia³bym siê z nim zamieniæ. Dlatego ¼le równiez odbierasz moje uwagi jako zawi¶æ. Czy gdybym np. skoñczy³ ulubione studia i chc±c to og³osiæ wymalowa³ spray'em kilka elewacji to czy s³owa osób piêtnuj±cych mój wandalizm mia³bym odbieraæ jako zawi¶æ dla mojego sukcesu? Nie wydaje mi siê.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Marzec 22, 2009, 02:18:16 »

po raz kolejny mnie obra¿asz, cóz, jedni co¶ robi± a reszta tylko krzyczy bo sama nic nie mo¿e zrobiæ...

ja by siê te¿ nie zamieni³ NIGDY...

P.S. od pocz±tku jeste¶ do mnie uprzedzony i to widzi ka¿dy kto nie postêpuje tak jak Ty...

718'
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #170 : Marzec 22, 2009, 09:42:16 »

Wszelka forma reklamowania czegokolwiek na forum bez zgody Administratora jest zabroniona.

Ta zasada nie jest przestrzegana restrykcyjnie. Ludzie czasem coś reklamują bez pytania - i przymykamy na to oko. Nie będziemy nikogo ścigać za jakiś zamieszczony link.
Ale to co zrobił ~Kapłan...  Szok Szok Szok
Nie. To przechodzi ludzkie pojęcie. Tak zaspamować swoją reklamą tyle działów! ~Artreq ma całkowitą rację. Ścierpiałbym jeszcze nowy temat z reklamą strony w dziale "Inne o Projekcie" i w "Hydeparku", ale taki spam...

Nie będę jednak ~Kapałana banował, bo dopiero co jego banicja się skończyła. Wymyśliłem ciekawszą karę...  Z³y  Cool Z³y
Jaką? A wpiszcie sobie np. w treści jakiejś swojej wiadomości adres strony ~Kapłana, albo nazwę jego Projektu - to zobaczycie.  Afro
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 09:48:47 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #171 : Marzec 22, 2009, 09:43:14 »

WTF? Jak co¶ znajdziecie to wysy³ajcie raporty, a nie roztaczacie dyskusje na temat chlewu.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #172 : Marzec 22, 2009, 09:48:15 »

WTF? Jak coś znajdziecie to wysyłajcie raporty, a nie roztaczacie dyskusje na temat chlewu.

właśnie, ludzie o tym gadają, komentują, a że coś jest nie tak to a mnie osobiście zawiadomiła tylko jedna osoba

p.s.: dziś rano usunąłem 39 postów w ciągu 16 minut. biję rekordy hehe Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 10:23:06 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #173 : Marzec 22, 2009, 12:07:33 »

Ok, to ja spróbujê, jak to dzia³a Chichot (od razu mówiê, ¿e to tylko proba, wiec jakby ten post wadzi³, to proszê Mod'ka o usuniêcie)

Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê Buziak Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê

www. Cool Jêzyk Z politowaniem Szok Du¿y u¶miech Mrugniêcie Chichot

EDIT: D Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Tom1ek - CHYLÊ CZO£A Chichot Chichot Chichot
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 12:08:18 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #174 : Marzec 22, 2009, 13:55:04 »

Hans Olo, Tom1ek - swoje opinie wyra¿am publicznie, uwagi i zastrze¿enia tak¿e - uwa¿am takie postêpowanie za najuczciwsze - powiedzieæ wprost w oczy. Jak mo¿na by³o zauwa¿yæ, nawet pomimo takiej jasnej i otwartej postawy zarzucono mi donosicielstwo.

Mam pytanie: czy ewentualne dzia³ania modów/adminów wymagaj± zg³oszenia na pw?

Wypada mi jedynie przeprosiæ - co niniejszym czyniê, ¿e moje uwagi/posty na temat spamowania, które zamieszcza³em ramach dyskusji w jednym z w±tków... pomimo wszystko tak¿e go za¶mieca³y. Na przysz³o¶æ w podobnych sytuacjach swoje ewentualne uwagi postaram siê ograniczyæ do tego topiku.
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: