Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:11:47

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472284 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #175 : Marzec 22, 2009, 14:06:40 »

Mam pytanie: czy ewentualne działania modów/adminów wymagają zgłoszenia na pw?

nie wymagają, ale to bardzo ułatwia nam pracę - więc jeśli chcesz nam pomóc, żebyśmy byli efektywniejsi, to używaj opcji "Zgłoś do moderatora", która jest przy każdej wiadomości, albo pisz na priva do odpowiedniej osoby (czyt.: moda, admina)
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:07:20 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #176 : Marzec 22, 2009, 14:10:05 »

Donosicielstwo?? arteq, przeciez napisalem w któryms poscie,, ze ja to zrobilem. Natomiast wielu nie rozumie co to jest donosicielstwo. Zebym mial mozliwosc usuniecia tamtych postow na pewno bym to zrobil. Jako ze nie mam, musi to zrobic ktos kto ma uprawnienia. Nikt nie siedzi 24 h przed komputerem i nie wpatruje sie w monitor zaczarowany. Skoro juz jestem na tym forum czuje sie za niego (tak jak i za moje slowa) odpowiedzialny. jezeli wszyscy bedziemy sie czuli odpowidzialni beda merytoryczne i owocne dyskusje. Rozwazalem juz likwidacje mojego konta, bo te warunki mi nie odpowiadaja.

PS Tom1ek czy mozesz zmienic hasla przy reputacji? ja nikogo nie popieram, ani tez (tym bardziej) nie potepiam. takie hasla moga doprowadzic do jeszcze wiekszych podzialow. takie jest moje zdanie Smutny
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:15:09 wys³ane przez Blad » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #177 : Marzec 22, 2009, 14:25:45 »

no fakt, to by³y standardowe has³a, ju¿ je zmieniam

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Marzec 22, 2009, 14:27:02 »

wiem,, mam takie samo forum na polacymanchester U¶miech

i teraz jest duzo lepiej U¶miech a w szczegolnosci to ekhem bardzo mi sie podoba U¶miech
wiele takich spraw mozna zalatwic na czacie, szybko i przyjemnie ale prawie jak zawsze siedze sam,
 ;p
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:32:16 wys³ane przez Blad » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #179 : Marzec 22, 2009, 22:11:57 »

proszê ju¿ pisaæ na temat,

prêgierz - komentarze i pytania

2 posty niepasuj±ce usun±³em

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Marzec 25, 2009, 12:00:27 »

W zwiazku z otrzymaniem odpowiedzi na wywiazana awanture  i kontrowersje w sprawie Kodu Peszerowego , ktora cytuje;

hello. a wiêc to bêdzie tak.. poniewa¿ nowy regulamin g³osi, i¿:

Pisz±c now± wiadomo¶æ nie za³±czaj do niej zbyt d³ugich tekstów z innego serwisu czy forum itp., wystarczy za³±czyæ link.

i

Zakaz spamowania poprzez pisanie kilku wiadomo¶ci pod rz±d (nale¿y u¿ywaæ opcji edycji/modyfikacji), niepotrzebne powielanie postów, czy pisanie postów nic nie wnosz±cych do tematu (niektórzy pisz±, byle tylko cokolwiek napisaæ).

w±tek o kodzie i wiedzy (ktorego tytu³ jest pisany wielk± liter±) zostanie zamkniêty - powy¿ej napisa³em dlaczego.

w±tek który utworzy³em - nazwa zostanie oczywi¶cie zmieniona (pozbawiona wyrazu "komentarze" zostaje otwarta i bêdzie stanowi³a w³asciwy topik o tym kodzie

jednak¿e, je¶li chcesz publikowaæ swoje wywody (w nieco zmienionej formie z racji powy¿szych punktów regulaminów) mo¿esz zmieniæ kolor czcionki tak by wyró¿niæ je na tle postów zawieraj±cych normaln± dyskusjê (w tym tak¿e twoich)

i tak to bêdzie wygl±da³o  U¶miech

Postanowilam calkowicie zlikwidowac ten temat na Forum Cheops, bo zostal uznany jako calkowicie niezgodny z profilem forum.
Mysle ze wiecej niz polowa tematow na tym forum jest absolutnie niezgodna z profilem tego forum. No coz?

Prawo ustanawia osoba , ktorej ta funkcja zostala powierzona.Mam pytanie czy temat Przekazy od Myslicieli i wszystkie inne tematy , ktore zalozylam  a nie maja bezposredniego zwiazku z tematem Projekt Cheops , kwalifikuje sie do takiej samej oceny jako niezgodny z profilem forum? Jezeli tak skasuje je  rowniez.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 15:13:49 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Marzec 25, 2009, 18:15:30 »

Có¿, Kiaro, nie by³oby ca³ej tej afery, gdyby¶ nie chcia³a ca³ego w±tku dla siebie, odcinaj±c go od bezpo¶rednich komentarzy i dyskusji.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Marzec 25, 2009, 19:15:32 »

W tym momencie przegrali¶my wszyscy. Mam tylko nadziejê, ¿e ca³e to zdarzenie czego¶ nas nauczy. A tak na marginesie, zbyt sztywne prawa, zawsze zwracaj± siê w koñcowym efekcie przeciw ich twórcom. Nie powinno siê o tym zapominaæ.

Kiaro, niepotrzebnie zrezygnowa³a¶. Skoro podjê³a¶ decyzjê dzielenia siê wiedz±, to mo¿e nale¿a³o wytrwaæ i kontynuowaæ. To, co siê sta³o jest przykre, my¶lê, ¿e dla wszystkich.

¯yczê wszystkim wiêcej opanowania i wyrozumia³o¶ci dla bli¼nich.
Wyra¿enie swojego zdania, nie musi oznaczaæ ataku.

Pozdrawiam
ptak

« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 19:16:40 wys³ane przez ptak » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #183 : Marzec 25, 2009, 19:32:10 »

Kiaro, nie chcę ci niczego zarzucać, nic do ciebie nie mam, ale...

twoje zachowanie przypomina mi teraz trochę zachowanie obrażonego dziecka, które chciało dostać zabawkę i jej nie dostało

usunięcie wszystkich swoich tematów, będzie niezrozumiałym tupnięciem nogą, odwróceniem się na pięcie i odejściem z naburmuszoną miną

wytłumacz mi proszę, co znaczy: "zostal uznany jako calkowicie niezgodny z profilem forum"
nie rozumiem wyrażenia "niezgodny z profilem forum". Pierwsze słyszę, żeby na naszym forum ktoś użył takiego stwierdzenia w stosunku do jakiegokolwiek tematu. Co oznacza to stwierdzenie? I przez kogo został uzanny za "calkowicie niezgodny z profilem forum"?
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 19:32:57 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #184 : Marzec 25, 2009, 19:35:02 »

o masz.. i znów siê zaczyna  Niezdecydowany
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #185 : Marzec 25, 2009, 19:36:09 »

o masz.. i znów siê zaczyna  Niezdecydowany

ty u¿y³e¶ takiego stwierdzenia? U¶miech

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Marzec 25, 2009, 19:39:03 »

doskonała decyzja Kiaro, ja także przeniosłem się na stronę swoją (nie mogę nic napisać o tym więcej ponieważ jest tutaj cenzura i ukrywa adres i nazwę strony!) oraz NASZE forum Kod Peszerowy - napisałem w tej sprawie do zarządu Fundacji, forum zostało mocno skrytykowane a decyzja o CENZUROWANIU MNIE ostro potępiona - zarząd Projektu Cheops tego nie rozumie a dokładniej - szef Andrzej Wójcikiewicz - forum to jest NIEOFICJALNYM FORUM PROJKETU CHEOPS - zostało to podkreślone na stronie oficjalnej i ma taką samą rangę ważności jak X-FORUM - bo również "dotyczy" PCH i jest nieoficjalne  Z³y

mnóstwo postów negatywnych jest kasowane nawet bez wiedzy administratorów - brakuje mi kilkudziesięciu skrajnych wypowiedzi - autorami byli arteq i tenebrael między innymi a moje posty także były usunięte - te ostre! - to zostało także potępione z całą stanowczością i zarząd PCH nie rozumie dlaczego to ma miejse i po co - zacytuję tutaj mail (dostałem na to zgodę)

Cytat: Andrzej Wójcikiewicz
Co do tego, ze ktos to cenzuruje - nie bardzo wiem dlaczego i kto.  Poza tym negatywne posty nie powinny byc usuwane, bo sa to autentyczne odczucia ludzi, ktorzy tak wlasnie mysla i jest to ciekawe studium socjologiczne..

a to, że admin NIC o tym nie wie - najgorzej świadczy o nim samym i tym jak "prowadzi" to "forum"

paradoksalnie - sam kiedyś walczyłem o usuwanie negatywnych postów ale zostało mi wyjaśnione, że tutaj ma każdy pisać "CO CHCE I JAK CHCE ZARÓWNO POZYTYWNIE JAK I NEGATYWNIE"

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:41:29 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #187 : Marzec 25, 2009, 19:42:52 »

brakuje mi kilkudziesiêciu skrajnych wypowiedzi - autorami byli arteq i tenebrael miêdzy innymi i nie ma tego nawet w ¶mietniku - moje posty tak¿e by³y usuniête - te ostre!

NIC nie jest usuwane ze ¶mietnika, wszystko tam zostaje

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #188 : Marzec 25, 2009, 19:47:32 »

a jednak brakuje nawet moich wypowiedzi i "dyskusji" z artqiem - sprzed kilku miesięcy...

sprawdziłem dokładnie z ciekawości - nie ma! chyba się nie rozumiemy - ŚMIETNIK = USUWANIE! mało kto lubi grzebać w śmietniku  Z politowaniem

jednak nie brakujące posty są najważniejsze - mało mnie to obchodzi - ważniejsze jest to, że Twoje tom1ek dziecięce ocenzurowanie mnie zostało potępione przez zarząd PCH a TWOJE FORUM upada już, regulamin jest śmieszny i niezrozumiały jak widzisz przez PCH - chodzi mi o zakaz reklamowania i to użyty w stosunku do mnie konkretnie!!!

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:41:40 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #189 : Marzec 25, 2009, 19:54:21 »

Podobno kto¶ chcia³ pilnowaæ naszego ¶mietnika ale to nie takie proste i mu nie dali. Mrugniêcie
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Marzec 25, 2009, 19:56:28 »

nie dali bo usuwaj± nie wygodne posty - dla kogo nie wygodne?! no w³a¶nie tego nie rozumiem...

718'
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #191 : Marzec 25, 2009, 20:22:32 »

Ja naprawde z niczego nie zrezygnowalam , Kod Peszerowy bede kontynuowala na swoim forum. Tam tez przeniose wszystkie posty , ktore sa dla mnie  moja cenna praca.
Gospodarz tego forum ma prawo do swoich postanowien , ja jestem tu gosciem jak wszyscy, zobowiazanym respektowac te prawa. Robie to, jednak szanuje moja prace i moja godnosc. Chcialam sie z wami podzielic moja wiedza dotyczaca ( sadzilam iz waznego i malo znanego tematu), ktorym byl Jezus i MM w czasie ich zycia ziemskiego.  Oczywiscie nie musicie byc tym zainteresowani i wierzyc  w moj przekaz informacji.
Kogo mimo wszystko pociaga ta tematyka znajdzie ja i przeczyta.

Te trzy punkty z regulaminu , ktore zlamalam sa wyszczegolnione wyraznie, to nie Michal kazal mi je respektowac, on tylko przekazal informacje. Jego zdanie na temat kodu bylo  idetyczne jak moje , powinien byc oddzielony od dyskusji ( gdyby to chociaz byla dyskusja?),pozostawienie samej dyskusji jest bezsensowne bo nie odnosi sie do niczego.Czysta awantura nic wiecej.

Poniewaz lamie regulamin innymi moimi tematami rowniez postanowilam je zdjac i przeniesc w inne miejsce.
Zostawie wszystkie te posty , ktore dotycza dyskusji na temat projektu, w przyszlosci tylko na ten temat bede sie wypowiadala.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 20:25:32 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Marzec 25, 2009, 20:40:57 »

Ja naprawde z niczego nie zrezygnowalam , Kod Peszerowy bede kontynuowala na swoim forum. Tam tez przeniose wszystkie posty , ktore sa dla mnie  moja cenna praca.
Gospodarz tego forum ma prawo do swoich postanowien , ja jestem tu gosciem jak wszyscy, zobowiazanym respektowac te prawa. Robie to, jednak szanuje moja prace i moja godnosc. Chcialam sie z wami podzielic moja wiedza dotyczaca ( sadzilam iz waznego i malo znanego tematu), ktorym byl Jezus i MM w czasie ich zycia ziemskiego.  Oczywiscie nie musicie byc tym zainteresowani i wierzyc  w moj przekaz informacji.
Kogo mimo wszystko pociaga ta tematyka znajdzie ja i przeczyta.

Te trzy punkty z regulaminu , ktore zlamalam sa wyszczegolnione wyraznie, to nie Michal kazal mi je respektowac, on tylko przekazal informacje. Jego zdanie na temat kodu bylo  idetyczne jak moje , powinien byc oddzielony od dyskusji ( gdyby to chociaz byla dyskusja?),pozostawienie samej dyskusji jest bezsensowne bo nie odnosi sie do niczego.Czysta awantura nic wiecej.

Poniewaz lamie regulamin innymi moimi tematami rowniez postanowilam je zdjac i przeniesc w inne miejsce.
Zostawie wszystkie te posty , ktore dotycza dyskusji na temat projektu, w przyszlosci tylko na ten temat bede sie wypowiadala.

Kiara U¶miech U¶miech

ja też tak zrobię U¶miech

a PCH nie przyznaje się do tego forum Jêzyk

cóz, jest moja strona czegoś co tutaj jest zakazane i nie da się napisać (decyzja ta została potępiona przez szefa Projektu Cheops!), jestem partnerem PCH jak i PCH moim - współpraca Materii i Ducha, tak to podsumowałem, no i jest NASZE forum Kiaro - też tam będę pisać a wiem, że to czytelnia i że tam wiele osób czyta bo woli to od pisania i zadawania głupich pytań - co  świadczy o poziomie forum Kod Peszerowy...

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:41:48 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Marzec 25, 2009, 20:46:27 »

To jaka¶ bzdura, 80% dyskusji na forum nie dotyczy projektu.
W takim razie, mo¿e powinno pozostaæ tylko kilka w±tków, by by³o zgodnie z regulaminem?
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #194 : Marzec 25, 2009, 20:51:27 »

W takim razie, mo¿e powinno pozostaæ tylko kilka w±tków, by by³o zgodnie z regulaminem?

w³a¶nie, to jaka¶ bzdura!

i zauwa¿cie wreszcie, ¿e piszê to jako admin, jest to OFICJALNE zdanie Administracji Forum w tej sprawie i proszê nie sugerowaæ, ¿e ¿±damy usuniêcia tematów czy wypowiedzi niezwi±zanych z Projektem, albo ¿e tego ¿±da Regulamin Forum. Proszê czytaæ Regulamin ZE ZROZUMIENIEM.

Pozdrawiam, Tomek.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #195 : Marzec 25, 2009, 20:53:40 »

To jakaś bzdura, 80% dyskusji na forum nie dotyczy projektu.
W takim razie, może powinno pozostać tylko kilka wątków, by było zgodnie z regulaminem?

nie wiedziałem, że kiedyś to na piszę - zgadzam się w 666 procentach! Tomek i jego decyzje zostaly potępione przez zarząd PCH a forum jest NIE OFICJALNE - na równi z X-FORUM teraz...

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:42:01 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #196 : Marzec 25, 2009, 20:55:50 »

To jakaś bzdura, 80% dyskusji na forum nie dotyczy projektu.
W takim razie, może powinno pozostać tylko kilka wątków, by było zgodnie z regulaminem?

właśnie, to jakaś bzdura!

i zauważcie wreszcie, że piszę to jako admin, jest to OFICJALNE zdanie Administracji Forum w tej sprawie i proszę nie sugerować, że żądamy usunięcia tematów czy wypowiedzi niezwiązanych z Projektem, albo że tego żąda Regulamin Forum. Proszę czytać Regulamin ZE ZROZUMIENIEM.

Pozdrawiam, Tomek.

Twoje decyzje zostały potępione nie przeze mnie ale przez ZARZĄD PROJEKTU CHEOPS, swoim "wspaniałym" regulaminem zrównowałeś to forum do X-forum, które jest także nie oficjalnym forum PCH, bo go dotyczy - trzeba było myśleć przed podjęciem PEWNYCH DECYZJI!!!!

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:42:14 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #197 : Marzec 25, 2009, 20:57:22 »

nie wiedzia³em, ¿e kiedy¶ to na piszê - zgadzam siê w 666 procentach! Tomek i jego decyzje zostaly potêpione przez zarz±d PCH a forum jest NIE OFICJALNE - na równi z X-FORUM teraz...

718'

Je¶li to, ¿e pilnujê przestrzegania Regulaminu Forum nawet wzglêdem CIEBIE (jako partnera Projektu) jest potêpiane przez zarz±d PCH, to co¶ tu chyba jest nie tak. Na tym forum zwolennicy i przeciwnicy Projektu maj± RÓWNE prawa i je¶li mam patrzeæ "przez palce" na twoje zachowania i ³amanie Regulaminu, tylko dlatego, ¿e jeste¶ partnerem PCH, to zdecydowanie siê na to nie zgadzam.

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #198 : Marzec 25, 2009, 21:00:19 »

No i co z tego, ¿e jest nieoficjalne? Dla kogo nieoficjalne?
Forum, to ludzie, a nie jaka¶ narzucona idea.
Ludzie za¶ s± wolni, wiêc pisz± o tym, co gra w ich duszach …
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #199 : Marzec 25, 2009, 21:02:35 »

Twój regulamin jest głupi a to, że go łamię to dlatego, że regulamin jest głupi (to samo z Kiarą ma miejsce) i to nie moja wina! widać zarząd PCH uważa, że nie powinieneś ocenzurować w taki sposób P R O J E K T U  7 1 8, który jest partnerem Projektu Cheops a to forum niby jest forum PCH...

i tyle i nie nadinterpretuj tego!

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:42:27 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: