Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:02:29

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472270 razy)
0 u¿ytkowników i 12 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #200 : Marzec 25, 2009, 21:07:35 »

Twój regulamin jest głupi a to, że go łamię to dlatego, że regulamin jest głupi (to samo z Kiarą ma miejsce) i to nie moja wina! widać zarząd PCH uważa, że nie powinieneś ocenzurować w taki sposób P R O J E K T U  7 1 8, który jest partenerem Projektu Cheops a to forum niby jest forum PCH...

i tyle i nie nadinterpretuj tego!

718'

Kapłanie, no dobra - zrobimy tak:

Za twój spam i offtom, wieczorem, 21 marca 2009 miałeś dostać bana. Jako, że to byłby już twój 3 ban, dostałbyś go tym razem na MIESIĄC. Niedawno banicja ci się skończyła, więc postanowiłem ukarać cię cenzurą - co jest łagodniejszą formą kary od bana. Z banem nie mógłbyś pisać KOMPLETNIE NIC przez cały miesiąc, a tak możesz pisać wszystko oprócz tych dwóch wyrażeń.

Więc decyduj teraz sam:

zmienić ci karę na bana na miesiąc, czy zostawić cenzurę na miesiąc?
co wolisz?

Wybieraj.
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:08:10 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #201 : Marzec 25, 2009, 21:16:29 »

no to sprawa z banem wyja¶ni³a sie sama

edit: chyba, bo ten ciekawy post kap³ana gdzie¶ znikn±³  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:17:16 wys³ane przez Micha³ » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #202 : Marzec 25, 2009, 21:20:10 »

Najgorsze jest to, ¿e zrobi³o siê tu koszmarnie, niemi³o i paskudnie...

Zarz±dzam post

Thotal Smutny
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #203 : Marzec 25, 2009, 21:21:13 »

Kap³an te¿ cz³owiek, tyle, ze szybciej pisze ni¿ my¶li - có¿ - taka rola skryby, a tene przygotowa³ widzê ju¿ prowokacjê, cóz, nie lubimy siê od dawna...

718'
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #204 : Marzec 25, 2009, 21:23:10 »

Cytat: Kap³an
mnóstwo postów negatywnych jest kasowane nawet bez wiedzy administratorów - brakuje mi kilkudziesiêciu skrajnych wypowiedzi - autorami byli arteq i tenebrael miêdzy innymi a moje posty tak¿e by³y usuniête - te ostre! - to zosta³o tak¿e potêpione z ca³± stanowczo¶ci± i zarz±d PCH nie rozumie dlaczego to ma miejse i po co - zacytujê tutaj mail (dosta³em na to zgodê)

Jako¶ nikt nie ¿a³uje ich usuniêcia tylko Ty. Zosta³y usuniête bo dotyczy³y w g³ównej mierze dyskusji na temat zachowania pewnych osób na tym forum, a nie stricto danego tematu. Ka¿dy powiedzia³ co uwa¿a za s³uszne i po tym w±tek zosta³ oczyszczony. Je¿eli mia³yby siêpojawiæ jakies pretensje to raczej do nas - jako autorów postów nie do koñca zwi±zanych z tematem, a nie moda czy admina.

Juz Ci proponowa³em - skoro tak Ci tu ¼le to nikt nikogo nie trzyma, tyle razy ju¿ mówi³e¶ "odchodzê"...
Miotasz siê ci±gle i pokrzykujesz na ka¿dego kto nie chce Ciê wielbiæ. Hmmm... pamiêtam jakim to w Twoich oczach Tom1ek by³ wspania³ym adminem gdy jego wype³nianie obowi±zków pokrywa³o siê z Twoimi zapatrywaniami.

edit: jakby co to mam ten post, ale jak rozumiem 718 pomy¶la³ trochê i cofn±³ s³owa, wiêc nie ma sensu powracaæ.
aha, 718 krótka pi³ka: "jak ma siê okre¶lenie "³o¶" do "zjeba"?
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:25:47 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #205 : Marzec 25, 2009, 21:26:18 »

ale siê tene da³ zrobiæ - mamy konfidenta paskudnego na forum - uwa¿ajcie!!!

a artqa i Tomka - przepraszam, bo to by³a prowokacja i to udana jak widaæ, a Tene to tylna czê¶æ cia³a  Du¿y u¶miech

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:40:12 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #206 : Marzec 25, 2009, 21:29:49 »

A ja my¶lê, ¿e najzwyczajniej w ¶wiecie oblecia³ Ciê strach i tyle. Pomimo twierdzenia, ¿e to forum to dno i odchodzisz to jak widaæ potrzebujesz go jak powietrza.
aha, przepraszaæ mnie nie musisz, a niestety sobie robisz nieporównywalnie wiêksz± krzywdê.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #207 : Marzec 25, 2009, 21:31:59 »

nie oblecia³ strach - widzia³em ze tene przeglada ten dzial i chcialem zobaczyc co zrobi - nie mylilem sie ale zemsta bedzie slodka - kto mieczem wojuje...

718'
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #208 : Marzec 25, 2009, 21:38:26 »

Mylisz siê bardzo je¿eli uwa¿asz, ¿e jeste¶ sprytny - jeste¶ najzwyczajniej tchórzliwy, ¿a³osny i jak domyslam siê zakompleksiony.
Rozgl±dasz siê tchórzliwie czy kto¶ nie patrzy, plujesz komu¶ w twarz, a potem krzyczysz: "to nie ja, to nie ja"

My¶lê, ¿e powiniene¶ sobie dobrze zapamiêtaæ wypowiedziane s³owa: "kto mieczem wojuje..."
I nie prowokuj mnie bo wklejê tutaj screena... [jak widaæ s± sprytniejsi]
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #209 : Marzec 26, 2009, 07:24:21 »

Ech, Kap³anku, Kap³anku, a z czym ja siê kryjê? Proszê bardzo mogê nawet wprost napisaæ, ¿eby ka¿dy s³ysza³ - napisa³em do Tomka, cytuj±c Twoje "prowokacje" (czy raczej dziecinne zabawy), aby raz na zawsze co¶ z Tob± zrobi³. Dlaczego? Bo czujê siê czê¶ci± tego forum, czy jestem "za", czy "przeciw", i razi mnie, kiedy jaki¶ ma³olat (respekt dla ma³olatów - nie o wiek fizyczny a emocjonalny chodzi) obra¿a ludzi, zachowuje siê jak dziecko w piaskownicy, nie szanuje innych, i psuje tak wizerunek tego forum, jak i przyjemno¶æ rozmowy na nim.

Bo zanim siê tu pojawi³e¶, forum to by³o ciekawym miejscem do rozmowy. By³o spokojnie, rzeczowo, sensownie, a nawet, gdy zdarza³y siê jakie¶ utarczki, koñczy³y siê prawie natychmiast. Od kiedy siê tu przyszwêda³e¶, z tego forum zacz±³ siê robiæ bajzel, ludzie zaczêli siê denerwowaæ, a Ty wci±¿ jak 5-cio latek wymachiwa³e¶ swoj± szabelk±, my¶l±c, ¿e co? ¯e mówisz co¶ wa¿nego? Poprawiaj±c swoj± samoocenê?

I jeszcze siê rzucasz, ¿e Ci Tom1ek ocenzurowa³ nazwê Twojego po¿a³owania godnego "projektu". Bardzo dobrze, ¿e ocenzurowa³, bo jak chcesz sobie robiæ reklamê, to rób j± gdzie¶ na forum dla sfrustrowanych nastolatek - podobny poziom umys³owy, znajdziesz tam wielu s³uchaczy. Tu ludzie dawno ju¿ wyro¶li z takich dziecinad, jakie odstawiasz.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #210 : Marzec 26, 2009, 18:20:38 »

sam jesteś pożałowania godny a raczej nawet tego nie godny! - nie długo nastąpi "nagroda" za twoje "zasługi" i się bardzo zdziwisz, że to co piszesz o PCH za jakiś czas się na tobie zemści  Z³y

mało mnie obchodzą twoje pożałowania godne zagrywki...

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:45:10 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #211 : Marzec 26, 2009, 18:56:12 »

Kap³anie proszê Ciê skoñcz!
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #212 : Marzec 26, 2009, 19:16:22 »

ma³o mnie obchodz± twoje po¿a³owania godne zagrywki...

Nawet nie komentujê, bo jak tu gadaæ z 5-cio latkiem?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #213 : Marzec 26, 2009, 19:26:58 »

Skoñczy³em! ale to OSTATNI gasi ¶wiat³o  Z³y

nic wiêcej nie powiem ju¿  Buzia na k³ódkê

718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #214 : Marzec 26, 2009, 19:42:07 »

Je¶li my¶lisz, ¿e siê na ewentualne duchowe "trzêsienia" w 2012 nie przygotowa³em, to jeste¶ w g³êbokim b³êdzie. Tyle, ¿e jedni zachowuj± siê jak rozwrzeszczane bachory, wygra¿aj±, wywy¿szaj± siê, che³pi±, a inni wol± wiêcej konkretów a mniej pie...przenia. Zdecydowanie wolê grupê drug± ;]
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #215 : Marzec 27, 2009, 14:53:41 »

Ma na imie Heliodor i jest mi znany juz kilku lat gdyz napisal kilka ciekawych artykulow, ktore sa umieszczone na stronie Projektu Cheops dotyczacych numerologii, kabaly itp.  To jest nasze jedyne "polaczenie" oprocz faktu, ze od czasu do czasu piszemy do siebie maile, czyli Heliodor nie ma "specjalnych przywilejow" jesli chodzi o Zarzad Fundacji, szczegolnie jesli chodzi o "Forum".  Ja do forum zagladam rzadko wiec klotni nie czytam i nie moge sie ustosunkowywac do tego co pisze ten czy inny uczestnik, ale zgadzam sie z tym, ze dobre maniery i rzeczowa dyskusja sa podstawa zaistnienia na forum.
Dlatego Heliodor albo zmieni swoje zachowania tak, aby byl dla Ciebie do zaakceptowania jako uczestnik forum, albo zastosuj te same kryteria jakie stosujesz do wszystkich innych... Mozesz zacytowac moje slowa Heliodorowi...
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze doprowadzi to te sprawe do "normalnosci"...
Andrzej Wojcikiewicz 

my¶le, ¿e ten tekst wszystko wyja¶nia
naliczy³em w ilu postach ~Kap³an z³ama³ Regulamin i razem dosta³ -14pf
ma bana na tydzien

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #216 : Marzec 27, 2009, 16:54:15 »

[Komentarz do ostatniego bana Kap³ana 718 - tego z 27.03.2009]

Bardzo dobrze, Tom1ek, ¿e zadzia³a³e¶, bo to, co siê dzia³o, naprawdê przekracza³o ludzkie pojêcie. Wprawdzie szczerze w±tpiê, czy Kap³an czegokolwiek siê dziêki temu nauczy, jednak przynajmniej bêdzie 7 dni bez krzyków, obra¿ania, docinków, etc etc. Choæ 7 dni bana jak na:

- obra¿anie innych u¿ytkowników (mnie i Arteq'a g³ównie, +Admina)
- obra¿anie, a gdy kto¶ odpowie, usuwanie swoich postów i wmawianie, ¿e ich nie by³o
- zaspamowanie forum reklam± swojej strony BEZ konsultacji z Adminem
- notoryczne obra¿anie katolików i religii katolickiej (co innego krytyka, zaznaczam)
- powo³ywanie siê na poparcie PCH i ich krytykê poczynañ Admina (których, jak widaæ, nie by³o)

to i tak BARDZO ³agodna kara. Ale ¿e nie jestem m¶ciwy, wiêc po prostu cieszê siê, ¿e bêdzie tydzieñ spokoju.

Pozdrowienia dla wszystkich

Tene
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #217 : Marzec 28, 2009, 01:02:43 »

Bana powinni dostaæ wszyscy za¶miecaj±cy to forum...
Wszyscy zani¿aj±cy dyskusjê swoimi Egotycznymi postawami zas³uguj± na ten sam rodzaj potêpienia co Kap³an.
Niech nikt, kto wojowa³ z Kap³anem nie my¶li, ¿e jest choæ odrobinê lepszy, moim zdaniem, on jest tylko bardziej bezpo¶redni w wymowie, bardziej szczery i za to oberwa³. Powiem wprost, ¿e nie chce mi siê czytaæ tematów, w których wystêpuj± wieczni oponenci, biedni zakompleksieni malkontenci, których w³asne zdanie polega na negacji czyjego¶. Mam md³o¶ci, gdy widzê ci±g³e podchody, ci±g³± walkê o byle G...

Naprawdê, niewiele brakuje do tego abym ca³kowicie opu¶ci³ to towarzystwo...

Pozdrawiam - Thota³ Smutny
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #218 : Marzec 28, 2009, 01:56:46 »

Total wpelni popieram Twoje zdanie , naprawde zenujace jest gdy ktos niszczy kazdy przejaw indywidualnosci i rzada ochrny dla swojej egoistycznej postawy. Kaplan jest impulsywny w wypowiedziach ( taka ma osobowosc) , ale przy tym wszystkim jest szczery w swoich myslach.
I jeszcze jedna ma ceche Ludzka, Mysli ( nie znaczy ze jest doskonaly) znaczy ze jest Czlowiekiem myslacym.

Kiara U¶miech U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #219 : Marzec 28, 2009, 01:59:09 »

Je¶li uwa¿asz Thotalu,¿e twoje posty s± niepotrzebne nikomu,to siê mylisz.

Ty nie patrz na to,¿e je¿eli kto¶ ma inne zdanie,którego nie akceptujesz,to wycofaæ siê potrzeba.

To mocny b³±d.Je¶li wnerwiaj± Ciê niektóre wyst±pienia,to je pomijaj w czytaniu.

Tu na forum nie jest tak,¿e ka¿dy czyta wszystkie posty i z ich tre¶cia ¿yæ musi.

Niektóre sprawy nale¿y odpu¶ciæ i to to jest sprawdzone posêpowanie.

My¶lê,¿e Twoja opozycja nie by³aby temu rada aby¶ znikn±³ z tego forum,bo tematy,które poruszasz zainteresowaæ mog± ka¿dego niezale¿nie od pogl±dów.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #220 : Marzec 28, 2009, 06:04:57 »

Thotal i Kiara - co innego ostry ton, a co innego ci±g³e wyzwiska czy dziecinne zagrywki w stylu pisanie obra¼liwych postów, po czym, po odpowiedzi, kasowanie ich i ³ganie w ¿ywe oczy, ¿e siê ich nie napisa³o. Mo¿na czasem co¶ ostrzej powiedzieæ, jednak kultura osobista musi mieæ poziom choæ nieco wy¿szy ni¿ poziom ¿ula spod sklepu monopolowego.

Thotal - wiesz, jedni wol± byæ hurraoptymistami, i wierzyæ we wszystko, mimo licznych dziur, luk i b³êdów, inni wol± sprawê sensownie przemy¶leæ i zanalizowaæ. Przykre, ¿e wielu zwolenników tak to boli.

Zastanów siê te¿, po swoich wypowiedziach, czy w ca³ym tym perorowaniu przeciw ludzkiemu Ego Twoje w³asne Ego siê nieco nadmiernie nie rozros³o?

Pozdrawiam

Tene
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #221 : Marzec 28, 2009, 09:21:38 »

mi k³ótnie na forum nie przeszkadzaj±, byle nie robiæ offtopa i prowadziæ je z kultur±

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #222 : Marzec 28, 2009, 10:29:01 »

Mo¿e i deklarowana wyrozumia³o¶æ Kiary i Thotala dla ludzkich u³omno¶ci by³aby godna pochwa³y i na¶ladowania gdyby po prostu nie by³a tak wybiórcza. I niby tak o¶wieceni - zgodnie z w³asnymi deklaracjami - a nie potrafi± lub po prostu nie chc± dostrzec ró¿nicy pomiêdzy bezpo¶rednio¶ci± czy nawet impulsywnosci± a pych±, zarozumia³o¶ci± i zwyk³ym, p³ytkim chamstwem.
No i jak rozumiem dla Kiary osob± my¶l±c± jest ta która zgadza siê z tym co ona pisze, natomiast osoba która równie¿ analizuje jej teksty, zadaje pytania ale nie zgadza siê z tym co ona tworzy jest ju¿ zabijaczem indywidualnosci i egoist±.

Wniosek nasuwa siê dosyæ smutny: mo¿esz l¿yæ i kl±æ na oponentów - wtedy masz prawo do wyrozumia³o¶ci, za to bezpo¶rednia krytyka i zadawanie niewygodnych pytañ to ju¿ zwyk³e pieniactwo i egoizm. No i oczywi¶cie egoizmem jest wnioskowanie o równe prawa i wolno¶æ wypowiedzi dla wszystkich w ka¿dym w±tku, a ¿±danie ca³kowitej wy³aczno¶ci na w±tek to ju¿ nie. Brawo.
Je¿eli chcecie to odchod¼cie. Ka¿dy ma wolnosæ decyzji. Prosiæ o pozostawanie nie zamierzam - a czy ci±g³e mówienie o tym nie jest czasem oczekiwaniem aby kto¶ Was od tego od¿egnywa³ mówi±c jacy to wspaniali jeste¶cie? Chodzi o ³echtanie tego os³awionego ego?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #223 : Marzec 28, 2009, 23:59:13 »

Mnie te¿ rzeczowa dyskusja nie przeszkadza, ale judzenie, prowokacje, mendzenie i ci±g³e pretensje do wszystkich dooko³a jest po prostu straszne, jest destrukcyjne i niczego m±drego nie wnosz±ce. Wcale siê nie dziwiê, ¿e s³absi psychicznie nie wytrzymuj± i po¶l± takiemu to, na co zas³uguje. Wed³ug mnie, moderatorzy powinni obserwowaæ wszystkich tych delikwentów i oceniaæ za wprowadzanie destrukcji minusami. Mo¿na "okr±g³ymi" s³ówkami wprowadziæ na forum wiêcej z³a ni¿ nie jednym bluzgiem, mo¿na dokonaæ wiêcej szkód malkontenctwem ni¿ pozornym chamstwem. Nale¿y patrzeæ w wypowiedziach na intencje, na prowokacyjn± tonacjê i destrukcyjn± manierê, a mistrzów tej gry piêtnowaæ na ka¿dym kroku.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #224 : Marzec 29, 2009, 00:12:39 »

Arteq pokaz mi chociaz jeden jedyny twoj post , ktory wniosl cos do dyskusji, ktory chociaz by cytatem czegos powiekszyl pole informacji. Jest taki?
Ty bedac na tym forum prezetujesz tylko rozmydlanie tematow , awanturnictwo i ciagle malkontectwo. Jaka jest twoja rola? Podwazanie wszystkiego co nie jest zdodne z ideologia KK. Dlatego tak bardzo agresywnie wystapiles przeciw mom odczytom peszerem Zwojow z nad Morza Martwego.Niestety 2000 lat oszusstwa peka w szwach nic nie powstrzyma prawdy. Ty tez nie , zebys niewiem jak zaciekle z nia walczyl.oszustwo , to oszustwo.

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: