Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:31:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472317 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #275 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:25:35 »

W tym przypadku post Wiki wbrew pozorom wiele nowego wnosi do dyskusji z kilku powodów. Gdyby Wiki wcześniej nie zabierała głosu w dyskusji to nagłe takie wtrącenie może i możnaby podciągnąć pod mało wnoszący do dyskusji. Zauważcie, że wcześniej Wiki i Tenebrael mieli nieco odmienne zdania. Wiki podpisując się "tak właśnie i ja myślę" wyjasniła swój pogląd na daną sprawę.
Dlatego myslę, że trzeba równiez patzreć na kontekst prowadzonej dyskusji. Tak ja to widzę. 

zawsze, najlepiej znać na bieżąco nawet cały temat, albo przynajmniej przeczytać kilkanaście ostatnich postów - czasem gdy jest dużo nowych tematów, zajmuje to bardzo wiele czasu (wiem to z autopsji Jêzyk), no ale cóż... moderatorstwo to czasem ciężka praca, nikt nie powiedział, że ZAWSZE będzie tylko łatwo, prosto i przyjemnie Chichot
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:25:54 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #276 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:25:55 »

a ja to widzê tak, ¿e muszê byæ bardziej wyrozumia³y...

jest to chyba naturalne zjawisko..jak siê dostaje now± pracê, to chce siê w niej pokazaæ z jak najlepszej strony, sprawdziæ, udowodniæ wszystkim, ¿e siê do niej nadaje..

mo¿e st±d moja nadwra¿liwo¶æ  U¶miech

tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #277 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:28:03 »

a ja to widzę tak, że muszę być bardziej wyrozumiały...

jest to chyba naturalne zjawisko..jak się dostaje nową pracę, to chce się w niej pokazać z jak najlepszej strony, sprawdzić, udowodnić wszystkim, że się do niej nadaje..

może stąd moja nadwrażliwość  U¶miech

Spoko, po prostu chciałeś pilnować przestrzegania nowego Regulaminu w pełni - w 100%. To dobrze... no ale admin ma w tym troszkę inną wersję od twojej Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:28:23 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #278 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:31:21 »

Po prostu odrobina dobrej woli po obu stronach, kilka zdañ i zawsze wszystko mo¿na wyjasniæ.
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #279 : Kwiecieñ 03, 2009, 08:58:53 »

Po prostu odrobina dobrej woli po obu stronach, kilka zdañ i zawsze wszystko mo¿na wyjasniæ.

A mo¿e arteq zaj±³by¶ siê moderowaniem???

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #280 : Kwiecieñ 03, 2009, 09:25:40 »

Takie ¿arty to 1 kwietnia trzeba ;] Mog³e¶ kilka osób przyprawiæ o atak serca  ;]

Stolo, to dopiero na forum by siê dzia³o: zamieszanie, geometryczny postêp narzekañ, oskar¿enia o stronniczo¶æ. Nic dobrego z tego by nie wynik³o, co¶ jak dolewanie oliwy do ognia. ¯eby próbowaæ ucinaæ takie zarzuty to musia³bym przestaæ wypowiadaæ siê w jakimkolwiek topicu, ale podejrzewam, ¿e i to na niewiele zda³oby siê. No i uczciwie przyznam, ¿e chyba nie chcia³bym sobie odmawiaæ zabierania g³osu. Do wielu spraw podchodzê do¶yæ radykalnie - to tak¿e by³oby powodem do utyskiwañ. Do tego zdarza mi siê wyje¿d¿aæ zawodowo, s± okresy, ¿e jestem po kilka dni wy³±czony.

W zwi±zku z powy¿szymi moja kandydatura nie jest dobrym rozwi±zaniem. Za propozycjê jednak dziêkujê.
No i nie czepaim siê modów i adminów Mrugniêcie - gdyby jednak kiedykolwiek tak siê sta³o, ¶mia³o mo¿esz mi wtedy powiedzieæ: mia³e¶ szansê wykazaæ siê, wiêc teraz zamknij siê.
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #281 : Kwiecieñ 03, 2009, 13:17:55 »

Takie ¿arty to 1 kwietnia trzeba ;] Mog³e¶ kilka osób przyprawiæ o atak serca  ;]

Stolo, to dopiero na forum by siê dzia³o: zamieszanie, geometryczny postêp narzekañ, oskar¿enia o stronniczo¶æ. Nic dobrego z tego by nie wynik³o, co¶ jak dolewanie oliwy do ognia. ¯eby próbowaæ ucinaæ takie zarzuty to musia³bym przestaæ wypowiadaæ siê w jakimkolwiek topicu, ale podejrzewam, ¿e i to na niewiele zda³oby siê. No i uczciwie przyznam, ¿e chyba nie chcia³bym sobie odmawiaæ zabierania g³osu. Do wielu spraw podchodzê do¶yæ radykalnie - to tak¿e by³oby powodem do utyskiwañ. Do tego zdarza mi siê wyje¿d¿aæ zawodowo, s± okresy, ¿e jestem po kilka dni wy³±czony.

W zwi±zku z powy¿szymi moja kandydatura nie jest dobrym rozwi±zaniem. Za propozycjê jednak dziêkujê.
No i nie czepaim siê modów i adminów Mrugniêcie - gdyby jednak kiedykolwiek tak siê sta³o, ¶mia³o mo¿esz mi wtedy powiedzieæ: mia³e¶ szansê wykazaæ siê, wiêc teraz zamknij siê.

Faktycznie w przesz³o¶ci czepia³e¶ siê bardzo mocno...szczególnie mnie Chichot

Nie my¶la³em o tym w ten sposób ale to my¶l z³a nie jest by ewentualnie Ci przypomnieæ, ¿e "mia³e¶ szansê"   Z³y Chichot Chichot Chichot
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2009, 13:20:25 wys³ane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #282 : Kwiecieñ 03, 2009, 13:30:03 »

Pamiêtam, pamiêtam, temat czepiania siê. Dzisiaj te¿ czepai³bym siê o to, tyle tylko, ¿e nieco mniej zapewne. Nie mogê zapewniæ czy jeszcze kiedy¶ siê nie we¼miemy za bary, natomiast mogê zapewniæ, ¿e "zapasy" by³yby fair play.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #283 : Kwiecieñ 03, 2009, 21:06:39 »

arteq to ja, twój NAJWIĘKSZY KOSZMAR  Z³y wróciłem (do następnego bana Jêzyk

czepianie się, to twoja fukcja tu na forum mistrzu - może admini dadzą ci rangę "czepianie się 100%"

pasuje ci - to samo tene, ale jemu bardziej - "przeciwnik PCH 100% complete!"

lol

a i pozdrawiam STOLO - prawdziwego (i pierwszego!) ADMINISTRATORA forum cheops.fora.pl!!!

i tyle...

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:46:22 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #284 : Kwiecieñ 03, 2009, 21:55:39 »

Nie jestes moim koszmarem, co najwy¿ej rozwydrzonym dzieciakiem. Je¿eli wróci³e¶, przepraszam - wypuszczono Ciê - abys znowu pokazywa³ swoje ja, to naprawdê mo¿esz zarobiæ bana szybciej ni¿ Ci siê wydaje. Tym razem nie bêdê mia³ skrupu³ów aby ignorowaæ powrzaskiwania i bêdê - jak to niektórzy wychwalaj± - bezpo¶redni.

My¶lê, ¿e dobrze bêdzie gdy nieco bardziej bêdziesz panowa³ nad sob±.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #285 : Kwiecieñ 03, 2009, 22:02:54 »

EDIT: nie chcê mi siê ju¿ wyzywaæ artqa - starzejê siê  Smutny
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2009, 22:07:47 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #286 : Kwiecieñ 04, 2009, 19:09:12 »

EDIT: nie chcê mi siê ju¿ wyzywaæ artqa - starzejê siê  Smutny

Albo raczej dojrzewasz... miejmy nadziejê.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #287 : Kwiecieñ 11, 2009, 12:40:42 »

tom1ek za twoje zachowanie i ten smieszny PW daje ci -1 pf- wiadomo, ¿e tylko symbolicznie ale DAJÊ CI GO JAKO FORUMOWICZ! co to niby mia³o byæ!

daj sobie - 1 pf to bêdzie fair, nie umiesz prowadziæ TAKIEGO FORUM!

niniejszym sk³adam oficjaln± skargê - jak widaæ bez bluzgów, porpostu jako do¶wiadczony admin widzê, ¿e ciê przerasta to zadanie, przebola³em ju¿ CENZURÊ MOJEGO PROJEKTU ale przesadzasz - twoje forum to jeden wielki offtop bo tutaj jest dyskusja o wszystkim - nie mówiê wcale, ¿e to ¼le!!! ale nie rozdawaj minusów za offtopowanie bo to jest ¶mieszne!

prowadzimy tutaj dyskusjê ciekaw± a ty nagle wpadasz jak gestapo i odliczasz komu¶ razy NIE MAJ¡C POJÊCIA CO TU SIÊ DZIEJE...

je¶ii admin forum jest "NWO hunterem" to ca³e forum ma taki sens a my¶l±cy inaczej s± mocno jak widzê napiêtnowani - vide JA! to ca³e NWO i jego sens a raczej bez-sens t³umaczy doskonale wiedza tajemna Staro¿ytnego Egiptu...

potêpiam!

KAP£AN 718'
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 11, 2009, 14:10:15 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #288 : Kwiecieñ 12, 2009, 15:02:26 »

twój post dotyczył jakiejś twojej prywatnej dyskusji z Tene

prawda, że inni też czasem offtopują, ale ty po prostu, mówiąc kolokwialnie "przeginasz pałę"

za tego posta w temacie "Jahwe.Dlaczego chrześcijaństwo o Nim zapomniało?" dostałeś -1:
nie wpadnij na "genialny" pomysł aby to napisac na publicznym forum!

piszę to z życzliwości U¶miech

o fuck! eureka i tak dalej! patrze Tene PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i dzięki, idziemy do Egiptu teraz Jêzyk

718'

robisz jeszcze na tym forum takie dziwne rzeczy, że całkowicie zmieniasz treść i sens swoich postów (edytujesz) bez zostawienia o tym odpowiedniej informacji - inni też zwracali ci na to uwagę, teraz widzę że ten post za który dostałeś minusa, też zmieniłeś (11 kwietnia 2009r. o godz. 13:49) i wygląda on w tej chwili tak:

edytujesz swoje posty po fakcie ich skomentowania przez innych, bez pozostawienia żadnego śladu edycji - tak jak kiedyś ~Kiara, żałosne kapłanie, naprawdę żałosne...  Z politowaniem  Z politowaniem

//o innych twoich wybrykach też się w międzyczasie słyszy
dam ci dobrą radę: "po prostu przestrzegaj Regulaminu Forum, to minusów nie będzie" - widzisz, eureka! proste prawda?  Cool
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2009, 16:28:41 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #289 : Kwiecieñ 12, 2009, 15:24:52 »

po pierwsze - TRUDNE (bo nie logiczne- bez sensu!) po drugie to forum dotyczy NWO i TEORII SPISKOWYCH, robicie z Projektu Cheops kolejny w±tek dla pseudo dokumentów dejwida ike  Z politowaniem

...

muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #290 : Kwiecieñ 12, 2009, 15:38:38 »

Kap³an spokojnie przecie¿ jest dzia³ paranauki (pod spodem napis teorie spiskowe) wiêc wiesz ka¿dy mo¿e dodawaæ co chce nawet ¿e smurfy by³y masonami. Co poradzimy na to ¿e nic siê nie dzieje w egipcie, je¿eli chcesz ¿eby wiêcej rozmawiaæ o projekcie cheopsa to zarzuæ jaki¶ temacik i tyle
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #291 : Kwiecieñ 12, 2009, 16:43:10 »

porpostu jako do¶wiadczony admin widzê, ¿e ciê przerasta to zadanie
zatem DO¦WIADCZONY ADMINIE, ~Kap³anie 718 (Ave! Gloria! itd.)...  Mrugniêcie

...chcia³em poni¿ej cytowany przeze mnie post wywaliæ do ¦mietnika, zw³aszcza po tym jak moderator lokalny tego dzia³u nawo³ywa³ do pisania na temat, a ty jak zawsze przekornie i zaczepnie "anty", czyli byle w drug± stronê:

zostaniecie sami bo mam do¶æ waszych DEBILIZMÓW i dejwidów ików! szkoda, ¿e tak mieszacie (s³uszna uwaga Tene z ta hiponoz±) ludziom w g³owach (redmulec & CO), ¿a³o¶ni jeste¶cie a to forum sta³o siê forum NWO wiêc to nie moja bajka - ostatni gasi ¶wiat³o! a ten wasz "portal" to JEDEN WIELKI CH£AM! na pohybel takim jak wy - manipulatorzy!!!!!!!!!!!

CHWA£A SZATANOWI  Z³y

zamiast "weso³ych ¶wi±t"

718'

ale zostawi³em, bo w sumie siê nie¼le u¶mia³em czytaj±c ten post  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
roz¶mieszy³o mnie to twoje "tupanie nó¿kami", to ju¿ mnie nie irytuje - jest takie ¿a³osne, ¿e a¿ ¶mieszne  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2009, 16:48:38 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #292 : Kwiecieñ 12, 2009, 18:49:38 »

Ech, ¿eby chocia¿ raz zdo³a³ byæ s³owny z tymi "pogrózkami" i "obra¿am siê"...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #293 : Kwiecieñ 12, 2009, 22:52:29 »

Ech, żeby chociaż raz zdołał być słowny z tymi "pogrózkami" i "obrażam się"...

A ciebie PYTAŁ KTOS O ZDANIE?!

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 09:03:52 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #294 : Kwiecieñ 13, 2009, 00:06:47 »

To jest forum, a nie twój folwark. Wybacz, ale nie bêdziesz mówi³ mi kiedy mogê a kiedy nie mogê wypowiedzieæ siê.

Jeste¶ po prostu uzale¿niony od tego forum i tyle. Potrzebujesz s³uchaczy jak ryba wody. A¿ piejesz za poklaskiem - to doskonale widaæ po stylu twoich wypowiedzi. Ci±gle narzekasz jak ci tu ¼le, jak ciê krzywdz±, odgra¿asz siê jak dziecko - "bawcie siê jak chcê albo sobie pójdê" - ale trzymasz siê kurczliwie. Ile¿ to razy twierdzi³e¶, ¿e to denne forum, kiepscy u¿ytkownicy i niewiele lepsi admini/mody, ¿e nie widzisz dla siebie tutaj miejsca.
Zdecyduj siê wreszcie na jak±¶ opcjê zamiast ci±gle biadoliæ, b±d¼ konsekwentny. 
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #295 : Kwiecieñ 13, 2009, 12:21:26 »

Artequ!

Jeste¶ niegrzeczny.

Jestes uzale¿niony od tego forum.-Nie jest to naganne dla mnie ale widzê po po¶cie do Kap³ana 718,¿e tak to traktujesz.

Wiêcej mi³o¶ci  w Twoich przekazach oczekujê a forum do ekologicznych nale¿eæ w trymiga bêdzie.

Mrugniêcie
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #296 : Kwiecieñ 13, 2009, 12:56:52 »

do ekologicznych należeć będzie gdy arteq przestanie go zanieczyszczać swoim skażonymi bezmyślnymi wypowiedziami - czyli będzie PISAĆ COŚ CIEKAWEGO OD SIEBIE a nie KRYTKOWAĆ INNYCH WYŁĄCZNIE!

chciałem BARDZO podziękować za tak liczne wsparcie, 10 PW w ciągu doby ze słowami otuchy i poparcia to dużo raczej! wiem, że macie rację i wiem jaki jest arteq (nie napiszę tego bo mi się nie chce już nawet!), właśnie skończyłem odpisywać, UFF! odpisałem wszystkim obszernie tak jak i słowa poparcia było obszerne (szczególnie osoba, która wysłała aż 3 PW), jeszcze raz dzięki za support, będę robić swoje, "psy szczekają a karawana jedzie dalej"  Du¿y u¶miech

o widzę, że mam kolejny -1 pf - ciekawie co tym razem nie pasowało stronniczemu "adminowi"?!  Z politowaniem <pytanie retoryczne, nie chce znać odpowiedzi bo nie kręcą mnie takie dziecięce zabawy>

tako rzekłem,
Kapłan 718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 09:04:10 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Bober
Go¶æ
« Odpowiedz #297 : Kwiecieñ 13, 2009, 14:15:46 »

Kochani ...albo zmieñcie dilera albo bierzcie po³owê Jêzyk Podpatrujê Wasz± potyczkê s³own± od pewnego czasu i czasem mnie rozbawi ale s± i momenty ¿e mam ochotê daæ Wam pstryczka po nosach bo niesamowicie wysoko je zadzieracie....podajcie sobie ³apki i przestañcie czyhaæ na moment kiedy to znowu bêdziecie mogli skoczyæ sobie do garde³ ...to wy³±cznie moje spostrze¿enia i jestem przekonana ¿e ta bitwa trwaæ bêdzie ...ech...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #298 : Kwiecieñ 13, 2009, 14:20:21 »

Kochani ...albo zmieñcie dilera albo bierzcie po³owê Jêzyk Podpatrujê Wasz± potyczkê s³own± od pewnego czasu i czasem mnie rozbawi ale s± i momenty ¿e mam ochotê daæ Wam pstryczka po nosach bo niesamowicie wysoko je zadzieracie....podajcie sobie ³apki i przestañcie czyhaæ na moment kiedy to znowu bêdziecie mogli skoczyæ sobie do garde³ ...to wy³±cznie moje spostrze¿enia i jestem przekonana ¿e ta bitwa trwaæ bêdzie ...ech...

zaiste trwaæ bêdzie! bo ludzie tutaj s± ró¿ni i tyle, ja jestem widaæ nie tolerowany bo ³amiê ogólnie przyjête G£UPIE normy i staram siê wyj¶æ poza ograniczenia, no cóz - "war, war never change", jako¶ mi siê tak skojarzy³o bo gram w Fallout III w³a¶nie Chichot

718'
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #299 : Kwiecieñ 13, 2009, 15:00:13 »

Kap³anie!

Nie przejmuj siê minusami,bo po przebiegunowaniu na plusy siê zamienia i bêdziesz liderem. U¶miech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: