Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:19:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472298 razy)
0 u¿ytkowników i 10 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #300 : Kwiecieñ 13, 2009, 15:29:43 »

Kap³anie!

Nie przejmuj siê minusami,bo po przebiegunowaniu na plusy siê zamienia i bêdziesz liderem. U¶miech

s³owa Kiary powtarzasz U¶miech dziêki, ja siê nie przejmuje tyle, ¿e nie rozumiem tego dawania mi minusów jednocze¶nie rozumiej±c rzeczy niebiañskie - cóz, dziwne musi bæ to wiêc z pewno¶ci± i logiki pozbawione widocznie, widaæ byæ tak musi, ¿e ci co grzesz± ci±gle kamienie rzucaj± jako pierwsi, pozbawieni mocy s± jak widaæ, i¶æ ju¿ muszê...

YODA  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 13, 2009, 15:30:11 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #301 : Kwiecieñ 13, 2009, 16:49:26 »

¿e nie rozumiem tego dawania mi minusów jednocze¶nie rozumiej±c rzeczy niebiañskie - cóz, dziwne musi bæ to wiêc z pewno¶ci± i logiki pozbawione widocznie, widaæ byæ tak musi, ¿e ci co grzesz± ci±gle kamienie rzucaj± jako pierwsi, pozbawieni mocy s± jak widaæ, i¶æ ju¿ muszê...

YODA  Du¿y u¶miech

Moim zdaniem nie jest to logiki pozbawione, widocznie nie jestes "rzecz niebianska" U¶miech
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #302 : Kwiecieñ 14, 2009, 14:19:59 »

pozdrawiam trolla internetowego  Afro

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
(jakby co, to nie by³o do ciebie ~Blad)

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #303 : Kwiecieñ 14, 2009, 15:12:17 »

jak śmiesz nazywać mnie trollem pseudo-admnie!

żal to jedno słowo jakie mi się nasuwa, nie będę pisać, że forum zeszło na psy aby nie obrażać psów  Z³y

pozdrawiam Debila  Z politowaniem

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Debil
(jakby co, to nie było do Ciebie ~Blad)

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 09:07:45 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #304 : Kwiecieñ 14, 2009, 15:21:11 »

http://pl.uncyclomedia.org/wiki/Troll
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #305 : Kwiecieñ 14, 2009, 15:33:49 »

i tak widzê tom1eka - DOK£ADNIE TAK!!!

Administrator – jedyny bóg czata, strony czy forum. Wiecznie w z³ym humorze, banuje Ciê za to, ¿e ¿yjesz. Nie lubi kierowaæ siê czyimi¶ sugestiami, od czego¶ ma w³asne. Admin mo¿e wszystko w przeciwieñstwie do Ciebie – marnego usera. Nale¿y tak¿e pamiêtaæ, ¿e admin ma zawsze racjê, a je¿eli nie ma, to znaczy, ¿e nie przeczyta³e¶ lub nie zrozumia³e¶ tego, co administrator napisa³ wcze¶niej.

http://pl.uncyclomedia.org/wiki/Admin

(nie ka¿dy jest taki ale widaæ, ¿e niektórym W£ADZA uderza do "g³owy")
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #306 : Kwiecieñ 14, 2009, 15:38:04 »

jak śmiesz nazywać mnie trollem pseudo-admnie!

żal to jedno słowo jakie mi się nasuwa, nie będę pisać, że forum zeszło na psy aby nie obrażać psów  Z³y

pozdrawiam Debila  Z politowaniem

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Debil
(jakby co, to nie było do Ciebie ~Blad)

w sumie to nawet twojego imienia nie wymieniłem Jêzyk

no, ale "uderz w stół, a nożyce..." Cool

edycja: więc uuu... chyba wpadłeś... Jêzyk Afro
mały cytacik z Wikipedii, a niech już inni sami ocenią:

Cytat: Wikipedia
Charakterystyka zachowania internetowego trolla

Osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, zaś merytoryczna zawartość dyskusji ma dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakby troll "sycił" się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w jego sidła i odpowie na jego post, tym bardziej wydaje się zadowolony. Znużenie dyskutantów objawiające się kończeniem dyskusji lub też wrzuceniem go do killfile'a (http://pl.wikipedia.org/wiki/Killfile) interpretuje jako odniesienie zwycięstwa.

Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach:

# bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei (np. „Ten system operacyjny jest najlepszy!”) i bronienie jej do końca (często wbrew rzeczywistości) — jest to kryterium kontrowersyjne, ponieważ samo fanatyczne przywiązanie do określonej idei nie oznacza trollowania;
# chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy szczególne, jak wiek/zainteresowania/etc., bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, w niektórych przypadkach troll posuwa się do wyzwisk i gróźb;
# skrajny stosunek do netykiety (wybrane zasady) lub ortografii – albo atakowanie wszystkich za najdrobniejsze „literówki” albo demonstracyjne łamanie zasad;
# skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha trolli, która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, bo nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z trollem lub odnoszące się doń neutralnie zrażają się do niego z powodu takich zachowań wobec nich;
# wprowadzanie zamieszania w stosunku do własnej osoby, przedstawianie siebie jako ofiary (np. moderatorów, współdyskuntantów etc.);
# częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona — celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania;

# konfabulacja np. na temat swego wykształcenia, pracy, pozycji społecznej bądź doświadczeń życiowych – celem trolla jest tutaj nadanie większego znaczenia swoim wypowiedziom, jako pochodzącym od specjalisty, osoby która coś zna z autopsji etc.;

# „ceremonialne” używanie filtrów (np. killfile'a - http://pl.wikipedia.org/wiki/Killfile) – troll uroczyście obwieszcza, że jego oponent ma znaleźć się w filtrze trolla, przy czym bardzo często i tak tego nie robi i dalej czyta wypowiedzi oponenta (czasem tylko próbuje udawać, że je filtruje);

# regularne ogłaszanie swojego definitywnego odejścia z forum lub grupy dyskusyjnej i za każdym razem, po jakimś czasie, powracanie – troll tłumaczy się tutaj różnego rodzaju „obowiązkiem”, „otrzymaniem kilkuset maili zachęcających do powrotu” etc.;

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 14, 2009, 16:16:16 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #307 : Kwiecieñ 14, 2009, 16:53:02 »

definicje trolla internetowego widaæ wymy¶li³y DZIECI NEOSTRADY - ja mia³em modem 56 KBs jak jeszcze for internetowych nie by³o!

(a by³y takie czasy, jakby kto¶ nie wiedzia³)

widzê, ¿e definicjê trolla opracowa³y trolle, lol  Du¿y u¶miech

tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #308 : Kwiecieñ 14, 2009, 18:24:12 »

Dlaczego akurat "dziecko neostrady"?

Poniewa¿ kilka lat temu Internet by³ s³abo dostêpny, a modemy by³y kosztownym przywilejem, st±d z Internetu korzystali Ci, którzy go bardziej potrzebowali (ciê¿ko wyobraziæ sobie dyskusjê na forum licz±c siê z ka¿dym impulsem). Ekspansja us³ugi Neostrady na wiêkszo¶æ kraju uczyni³a go ³atwiej dostêpnym, st±d te¿ rodzice fundowali swoim pociechom ³±cza internetowe "do nauki", a dzieci nie maj±ce pojêcia o Internecie zala³y go fal± bezsensu i du¿± doz± bezmy¶lno¶ci. Nie tylko posiadanie Neostrady "upowa¿nia" do bycia jego Dzieckiem. To mo¿e byæ równie¿ u¿ytkownik ³±cza z telewizji kablowej, ³±cza radiowego, DSL, popularnej sieci osiedlowej lub podobnego. Je¶li nie pozostajesz w zgodzie z netykiet±, to niezale¿nie, czego u¿ywasz bêdziesz "dzieckiem neostrady"!

Cytat: Wikipedia
Nazwa „dzieci Neostrady” wywodzi siê st±d, ¿e gdy Telekomunikacja Polska wprowadzi³a us³ugê szerokopasmowego dostêpu do Internetu (Neostradê), ³±cza by³y masowo instalowane jako prezent od rodziców z okazji urodzin, ukoñczenia klasy w szkole etc. u osób w wieku 12–16 lat, które rozpoczynaj±c korzystanie z Internetu czêsto tak siê zachowywa³y. Oczywi¶cie opisane zachowania mog± dotyczyæ osób w ró¿nym wieku czy posiadaj±cych ró¿ne ³±cza internetowe. Status „dziecka Neostrady” jest statusem przej¶ciowym, poniewa¿ osoby te albo nabywaj± okre¶lon± wiedzê i staj± mniej uci±¿liwe lub nabieraj± umiejêtno¶ci respektowania niektórych wymogów regulaminów, albo z powodu swego zachowania szybko trac± dostêp do danego forum czy nawet ³±cza
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 14, 2009, 18:24:40 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #309 : Kwiecieñ 14, 2009, 18:41:22 »

sam sobie zainstalowa³em i SAM P£ACÊ 120 z³ za 2 MB ³±cze symetryczne!

to tyle w kwestii DZIECI NEOSTRADY - z³y adres, niestety...

718'
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #310 : Kwiecieñ 14, 2009, 19:02:51 »

chyba kto¶ nie rozumie ¿e "dzieci neo" to przeno¶nia i uogólnienie

proponujê wróciæ do gry w Fallouta ;P
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #311 : Kwiecieñ 14, 2009, 19:07:24 »

kto¶ rozumie, ¿e to przeno¶nia a na fallouta nie ma czasu...

edit: te¿ umiem pisaæ czerwonym U¶miech tom1ek, zmieñ nazwê forum na NIEOFICJALNE forum Projektu Cheops, zgodnie z tym co jest tutaj napisane:

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=46&sectionId=231&cmd=

kher heb 718'
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 14, 2009, 22:59:15 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #312 : Kwiecieñ 15, 2009, 10:33:38 »

kto¶ rozumie, ¿e to przeno¶nia a na fallouta nie ma czasu...

edit: te¿ umiem pisaæ czerwonym U¶miech tom1ek, zmieñ nazwê forum na NIEOFICJALNE forum Projektu Cheops, zgodnie z tym co jest tutaj napisane:

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=46&sectionId=231&cmd=

kher heb 718'

no widzê, ¿e uczysz siê u¿ywaæ kolorów - suuuper
popisz co¶ jeszcze w ¿ó³tym, ró¿owym, niebieskim - kozacko, naprawdê frajda  Afro

forum zawsze nazywa³o siê tak jak siê teraz nazywa, a na stronie zawsze pisa³o to co tam teraz pisze
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 15, 2009, 12:38:53 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #313 : Kwiecieñ 15, 2009, 14:10:50 »

jest napisane siê pisze, to po pierwsze! a po drugie, to jaki admin takie forum Z politowaniem

LOL hahahahahahha
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 15, 2009, 14:12:39 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #314 : Kwiecieñ 15, 2009, 15:00:01 »

jest napisane się pisze, to po pierwsze! a po drugie, to jaki admin takie forum Z politowaniem

LOL hahahahahahha

no pewnie Mrugniêcie

http://dziecineostrady.cba.pl/
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 15, 2009, 15:13:27 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #315 : Kwiecieñ 15, 2009, 16:16:15 »

Ponawiam moj± propozycjê, ¿eby kolejny ban by³ d³u¿szy od poprzedniego - tak jak to jest przyjête w przypadku recydywy.

To jeszcze nie¶mia³o zapytam - jakie s± progi punktowe banów?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #316 : Czerwiec 04, 2009, 00:51:44 »

Czy kto¶ mo¿e mi powiedzieæ za co Kap³an dosta³  -1 punkt w w±tku Maria Magdalena Co¶ Przepraszam za offtopa ,ale siê trochê zdziwi³am.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #317 : Czerwiec 04, 2009, 00:56:01 »

spytaj hanke solanke, naszego "wspanialego" moda - moze zupa by³a za s³ona  Co¶

z tego co widze to za pisanie zle o Kosciele KAT-olickim - skoro to forum chrzesijanskie, to przepraszam juz mnie nie ma...

... tylko kosciol spale i sobie ide  Z³y

o jak ladnie plonie, i ogrzac sie mozna i dzika upiec - lol

od wczoraj dostalem juz -3 - wiem, ze jeden za to ze WY mnie przywitaliscie tu ladnie, potem bo cos tam cos tam a trzeci bo nie mozna zle pisac o cudownych i bardzo dobrych pelnych milosci katolikach  Z politowaniem

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 00:56:37 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #318 : Czerwiec 04, 2009, 08:24:52 »

Nie chodzi o to jakie to forum, tylko o to jakiego jêzyka u¿ywasz.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 08:25:04 wys³ane przez Hans Olo » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #319 : Czerwiec 04, 2009, 09:07:52 »

Po kilku bezpo¶rednio skierowanych pro¶bach do 718 i braku jakiegokolwiek pozytywnego odzewu z jego strony zwróci³em siê za pomoc± opcji "zg³o¶ do moderatora" do opiekuna/ów forum [nie wiem kto presonalnie odebra³ wiadomo¶æ] aby zwrócili niejakiemu 718 uwagê na cykliczne potwarze które kieruje na WSZYSTKICH cz³onków KRK uzywaj±æ specjalnej kostrukcji przymiotników tj. "KAT-olicy, KATolicy".
Jednocze¶nie zaznaczy³em, ¿e nie mam nic przeciwko temu aby tym mianen okre¶la³ KONKRETNE osoby z KRK daj±c na to dowody, np. konkretnych inkwizytorów.

Byæ mo¿e takie zachowanie 718 na które zwróci³em uwagê Modom by³o przyczyn± przyznania dla niego "nagrody". 
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #320 : Czerwiec 04, 2009, 09:36:40 »

nie by³o to przyczyn±, bo PCH jest ANTYCHRZE¦CIJAÑSKIE, wiêc pora, ¿eby¶ to zrozumia³, a pisz±c KAT-olicy - mam na my¶li tych którzy mordowali w czasach ¶redniowiecza w imiê Boga...

i nic mnie twój apel nie obchodzi!

718'
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #321 : Czerwiec 04, 2009, 10:49:48 »

Piszesz "KAT-olicy s±" itp, wiêc we¼ mi tu nie ¶ciemniaj jak nie¶mia³y w konfesjonale.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #322 : Czerwiec 04, 2009, 12:15:33 »

ale chodzili mi ze BYLI, wiele razy to podkre¶la³em w tek¶cie proszê ksiêdza...

718'
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2009, 23:12:50 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #323 : Czerwiec 05, 2009, 23:12:33 »

jako ¿e to dzia³ PRÊGIERZ, pasuje idealnie, niech wszyscy zobacz± co mora napisa³ o Kiarze, mody szybko to usunê³y ale jest jak widaæ...

Cytat: Mora
Kiara to po prostu imperialna feministka rz±dz±ca i radz±ca wszystkim dooko³a prawdy E. Nowalskiej swojej bogini a ta w³a¶nie bogini doprowadzi j± na samo dno i potem siê zdziwi ale jak to? To wszystko by³o k³amstwem.

Pozdro dla Kiary bo chyba ju¿ siê skoñczy³ czas na tym forum dla Ciebie i wiêcej energii nie spo¿ytkujesz od innych wampirzyco. Mówiê te s³owa z czystym sumieniem.

@Kiaro, post zosta³ usuniêty ale nawet Kap³an czasem musi pogrzebaæ w ¶mietniku, no i znalaz³em!

jak kto¶ to usunie to bêdê to tutaj wklejaæ tak d³ugo a¿ kto¶ na to zareaguje...

zbyt wiele KIARZE zawdziêczam, ¿eby pozwoliæ na takie jej traktowanie - nie zas³uguje na to, w ¿adnym stopniu!

@stolo, dziêkujê za reakcjê

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2009, 15:56:50 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #324 : Czerwiec 06, 2009, 06:28:04 »

Kaplan daj spokoj wycisz sie prosze.
Kazdy musi sie rozliczyc ze wszystkiego przed samym soba, to jest trudniejsze niz myslicie.samego siebie nie da sie oszukac w tym momecie.Zdarzenia zycia jawia sie precyzyjnie nagranym filmem i nadodatek odczoc trzeba to czym z premedytacja krzywdzilo sie innych.
Nasza dusza nigdy nie klamie, to ulomnosc zywego czlowieka.

Kiara. U¶miech U¶miech
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: