janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #425 : Kwiecieñ 11, 2010, 12:31:03 » |
|
Val Dee rozczuli³e¶ mnie Ale daj spokój, nie ma sensu. To ju¿ takie miejsce, ¶rednio tu pasujemy.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #426 : Kwiecieñ 11, 2010, 12:32:19 » |
|
Cze¶æ >Val<, zamie¶ci³em jej posta, w którym ona sama wyja¶nia tego powód. Póki co pe³ni funkcjê moderatora i choæ nie da³ bym jej z w³asnej woli tego minusa, to jej osobista postawa, tak moralna, jak i funkcyjna sk³oni³a j± do "samoukarania". Rozumiem j±, choæ ona w tym uk³adzie najmniej na to upomnienie zas³uguje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 11, 2010, 12:32:56 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #427 : Kwiecieñ 11, 2010, 17:57:14 » |
|
Rozumiem j±, choæ ona w tym uk³adzie najmniej na to upomnienie zas³uguje.
] Dariusz,skoro rzeczywiscie,z serca,tak uwazasz,to chyba nie masz problemu,zeby jej tego minusa skasowac..?Zrob to,prosze Cie.Bedzie nam milo. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #428 : Kwiecieñ 12, 2010, 00:10:53 » |
|
Osobi¶cie nie za bardzo rozumiem za co to Janneth otrzyma³a - 1 pf ? ..! To, ¿e nazwa³a mnie, psycholem ? Nie czujê siê z tego powodu w ¿aden sposób obra¿ony, ura¿ony i nic z tych rzeczy. Nie zg³asza³em te¿ najmniejszych sugestii w tej sprawie, wiêc chyba Admin poszed³ za fal± trzymaj±c siê jakich¶ ''utartych'' punktów i paragrafów. Pozatem zasada oko za oko, z±b za z±b, nie jest zbyt dobrym podej¶ciem w dzisiejszym, cywilizowanym ¶wiecie.
Janneth wykonuje tu pracê moderatora, a ja doceniam bardzo tych ludzi, którzy po¶wiêcaj±c swój w³asny czas i robi± co¶ dla innych. Mo¿na tylko postawiæ pytanie, czy ³±czymy siê tutaj z przyja¼ni, wspó³pracy, czy kieruj± nami inne motywacje ?
Osobi¶cie wnioskujê do Admina o usuniêcie tego pf-a, jak i liczê na poparcie w tej sprawie innych forumowiczów.
pozdrawiam Ps. Twoje Darku wcze¶niejsze wyja¶nienia nie s± dla mnie zbyt oczywiste i przekonywuj±ce poniewa¿ ostateczna decyzja przecie¿ nale¿a³a do Ciebie. Mog³e¶ sprawê ''ukarania'' Janneth przyj±æ lub odrzuciæ, lecz ... wybra³e¶ to drugie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2010, 00:23:18 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #429 : Kwiecieñ 12, 2010, 00:19:39 » |
|
Nie popieram. Jezeli ustanawia sie prawo ,za lamanie go ponosi sie konsekfecje. Obowiazuje to wszystkich urzytkownikow forum , bez wyjatku. Mozna zapanowac nad emocjami i uzyc innego okreslenia na wyrazenie swoich odczuc. Mozna nie zapanowac nad emocjami i poniesc tego konsekfecje.
Prawo ustalone i weryfikowane niedawno powinno byc respektowane.
Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #430 : Kwiecieñ 12, 2010, 00:27:52 » |
|
Nie popieram. Jezeli ustanawia sie prawo ,za lamanie go ponosi sie konsekfecje. Obowiazuje to wszystkich urzytkownikow forum , bez wyjatku. Mozna zapanowac nad emocjami i uzyc innego okreslenia na wyrazenie swoich odczuc. Mozna nie zapanowac nad emocjami i poniesc tego konsekfecje.
Kiara
Ale, w którym miejscu Janneth z³ama³a prawo ? Jakie znowu prawo ?...! Mnie nazwa³a psycholem, a nie Ciebie, a ja z tego powodu nie mam do niej absolutnie NIC i jest mi tak samo bardzo bliska jak i zawsze.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2010, 00:28:19 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #431 : Kwiecieñ 12, 2010, 00:34:43 » |
|
Kiara
Ale, w którym miejscu Janneth z³ama³a prawo ? Jakie znowu prawo ?...! Mnie nazwa³a psycholem, a nie Ciebie, a ja z tego powodu nie mam do niej absolutnie NIC i jest mi tak samo bardzo bliska jak i zawsze. Zlamala prawo ustalone dla tego forum , psycholami nazwala uczestnikow piszacych posty w tym temacie. Twoja osobista sprawa co masz do kogo i zalatw to przez pw. nie musisz nikomu publicznie niczego obwieszczac. Niedopuszczalne jest uzywanie takich epitetow na forum w stosunku do forumowiczow , i jest to zlamanie prawa co ona zrobila z premedytacja. A skutkiem tego bylo wymierzenie sobie sprawiedliwosci , punkt karny. I jest to jedna kwestja tego zagadnienia. A druga to fakt iz reakcja jej byla prawidlowa ( w sensie oceny) ale nie w sensie publicznego uzywania epitetow w stosunku do nikogo. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #432 : Kwiecieñ 12, 2010, 00:51:12 » |
|
Zlamala prawo ustalone dla tego forum , psycholami nazwala uczestnikow piszacych posty w tym temacie.
Twoja osobista sprawa co masz do kogo i zalatw to przez pw. nie musisz nikomu publicznie niczego obwieszczac.
Niedopuszczalne jest uzywanie takich epitetow na forum w stosunku do forumowiczow , i jest to zlamanie prawa co ona zrobila z premedytacja. A skutkiem tego bylo wymierzenie sobie sprawiedliwosci , punkt karny. I jest to jedna kwestja tego zagadnienia.
A druga to fakt iz reakcja jej byla prawidlowa ( w sensie oceny) ale nie w sensie publicznego uzywania epitetow w stosunku do nikogo.
Widaæ, ¿e u¿ycie przez kogo¶ s³owa ''psychol'' spowodowa³o u Ciebie od razu lawinê skojarzeñ i implikacji. Ale przecie¿ tak naprawdê, to takie s³owa ludzie po prostu rzucaj± bez wiêkszych zobowi±zañ. Wystarczy, ¿e kto¶ u¿yje jakiego¶ epitetu obojêtnie w jakim kontek¶cie, ¿eby od razu wielu dyskutantów uzna³o ten epitet za skierowany do siebie ! Róbcie co chcecie.To wasz wybór. Ja zapraszam Janneth na kawê
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2010, 01:04:29 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
marek324
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #433 : Kwiecieñ 12, 2010, 06:24:51 » |
|
Kiara
w takich w³a¶nie sytuacjach wychodzi ma³ostkowo¶æ niektórych ludzi, w tym równie¿ twoja kiaro. prawo z za³o¿enia ma s³y¿yæ ludziom a nie byæ bezdusznym narzêdziem egzekwuj±cym kary. i zw³aszcza ty jako osoba uduchowiona powinna¶ z tego zdawaæ sobie sprawê. ale ty wbrew temu odebra³a¶ to bardzo personalnie jako atak wymierzony bezpo¶rednio w ciebie. ciekawe czemu jak pada jakiekolwiek stwierdzenie maj±ce cokolwiek wspólnego ze zrównowa¿eniem psychicznym zawsze tak reagujesz jak by to tylko ciebie dotyczy³o? mi osobi¶cie daje to du¿o do my¶lenia. darek, zw³aszcza w takich sytuacjach powiniene¶ stan±æ ponad prawem tego forum i wykazaæ ¿e staæ ciê na wiêcej ni¿ niektóre tu osoby. skasuj tego minusa janneth. nie zas³u¿y³a na niego.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #434 : Kwiecieñ 12, 2010, 11:11:30 » |
|
Val Dee rozczuli³e¶ mnie :* Ja zapraszam Janneth na kawê ja te¿ chcê
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #435 : Kwiecieñ 12, 2010, 11:13:33 » |
|
Val Dee- nie organizuj paczek na forum, przeciesz ciagle z tym walczysz.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #436 : Kwiecieñ 12, 2010, 15:28:37 » |
|
Darku, my¶lê ¿e nie ma co do tego wracaæ. Oboje podjêli¶my (moim zdaniem) w³a¶ciw± decyzjê odno¶nie minusa i tak powinno zostaæ. Kahuna, Val Dee, Marek - dziêkujê za wszystko Kiaro - twoja ob³uda nie zna granic. Dwa dni temu popiera³a¶, dzisiaj nie popierasz. Nie sposób za tob± nad±¿yæ. My¶lê, ¿e sama masz z tym k³opoty. Silver - okre¶lenia "psychole" u¿y³am w stosunku do wszystkich tych, którzy w momencie ¶mierci tylu ludzi uznali, ¿e nie ma tragedii. O ile ty jeszcze wyrazi³e¶ siê o tym do¶æ ³agodnie, to jeden z u¿ytkowników, któremu przyzna³am ostrze¿enie dos³ownie pojecha³ po bandzie uznaj±c ten dzieñ za... ¦wiêto narodowe! Napisa³am i podtrzymujê, ¿e wstyd mi za takie osoby.W takim momencie, gdzie rany by³y jeszcze ¶wie¿e, byli¶my po pierwszych newsach, powinni¶my odrzuciæ na bok w³asne sympatie i antypatie i chocia¿by przez wzgl±d na szacunek do ¿ycia (który ka¿dy z nas deklaruje) uhonorowaæ ten dzieñ jako chwile ¿a³oby i zadumy. Tak siê nie sta³o i zdziwi³o mnie ogromnie impertynenckie zachowanie Andtraxa (...). Mo¿e nieco ponios³y mnie nerwy, ale nie jestem jedyn± tutaj osob± która potrafi co¶ powiedzieæ dosadnie. Inni ubieraj± obelgi w piêkne s³owa, ja wolê bezpo¶rednio i bez ceregieli. Nale¿a³ mi siê ten punkt i naprawdê musia³am na jaki¶ czas zidiocieæ, ¿eby nie pomy¶leæ, ¿e sama sobie nie przyznam -1pf. Wyrêczy³ mnie Darek i chwa³a mu za to, by my¶la³am, ¿e prêdzej przybiegnie Thotal albo Barbarax Rafaelo, có¿ za hipokryzja.. W koñcu wystêpuj±c przeciwko Val Dee'emu te¿ popierasz "kumpelê z paczki". Przeszkadza ci, ¿e kto¶ mówi ¿e mnie lubi b±d¼ zaprasza na kawê? Przecie¿ to ty tu jeste¶ peace&love... Aaaj zapomnia³am. Nie wszystkim i nie bezwarunkowo
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2010, 15:32:42 wys³ane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #437 : Kwiecieñ 12, 2010, 15:53:11 » |
|
' Kiaro - twoja ob³uda nie zna granic. Dwa dni temu popiera³a¶, dzisiaj nie popierasz. Nie sposób za tob± nad±¿yæ. My¶lê, ¿e sama masz z tym k³opoty. Mam wrazenie janneth ze w dalszym ciagu masz klopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego, zatem wyjasniam po raz kolejny. Apsolutnie popieram Twoja reakcje na zachowanie sie niektorych forumowiczow dotyczaca krytykowania i oceniania ludzi , ktorzy zgineli w tej katastrofie tekstami , ktore sie pojawily. Tak mialas i masz racje w tej kwestji , uwazam jak Ty iz delikatnie mowiac byla to olbrzymia niewlasciwosc z ich strony.
Ale... nie popieram i jestem przeciwna nazywania ludzi psycholami , nawet gdy cisnie sie to slowo na usta jako jedyne z mozliwych. A juz nie powinna zrobic tego osoba , ktora podjela sie dobrowolnie pelnienia roli moderatora , przeciez to Twoj system wartosci i zachowanie powinny byc wzorcem , bo to Ty oceniasz inne nieprawidlowosci. Zatem wedlog czego? I jeszcze cos , uzylas tego okreslenia z premedytacja , w zamian czego odrazu za uzycie wpisalas sobie minus. Czyli bylas swiadoma tego co robisz i ze jest to naganne.Jeszcze nie potrafisz janneth nie byc zlosliwa , a szkoda. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #438 : Kwiecieñ 12, 2010, 16:18:30 » |
|
Janneth, nie musisz siê obawiaæ, ¿e przybiegnie Barbarax aby Ciê oceniaæ i wlepiæ minusa. Administrator Dariusz wie dok³adnie co my¶lê na temat tego, co dzieje siê na forum. To on jest tutaj "szefem" i on tworzy klimat, to on zmienia swoje decyzje pod wp³ywem...., to on ocenia i kszta³tuje ostatecznie to forum, to jego zas³ug± jest jak to forum ostatecznie wygl±da. My mo¿emy tylko czytaæ i czekaæ.........na przebudzenie. P.S. Pozdrawiam Administratora Dariusza.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #439 : Kwiecieñ 12, 2010, 16:45:15 » |
|
Janneth, Ty wiesz najlepiej, kto jest psycholem, a kto nie, chcia³aby¶ dyktowaæ prawa na tym forum i robisz to za (wymuszonym przez siebie) pozwoleniem... Czegó¿ jeszcze brak do szczê¶cia? Aprobaty w stu procentach? Czy otulanie sympati± grubiañskich zachowañ przyniesie Ci co¶ dobrego? Bêdziesz bardziej wolna maj±c za towarzyszy ludzi pozbawionych zasad dobrego wychowania, obra¿aj±cych, wy¶miewaj±cych czyje¶ uczucia? Je¶li masz takie potrzeby, to rób tak dalej, ale nie TU. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #440 : Kwiecieñ 12, 2010, 18:49:12 » |
|
Janneth, Ty wiesz najlepiej, kto jest psycholem, a kto nie, chcia³aby¶ dyktowaæ prawa na tym forum i robisz to za (wymuszonym przez siebie) pozwoleniem... Czegó¿ jeszcze brak do szczê¶cia? Aprobaty w stu procentach? Czy otulanie sympati± grubiañskich zachowañ przyniesie Ci co¶ dobrego? Bêdziesz bardziej wolna maj±c za towarzyszy ludzi pozbawionych zasad dobrego wychowania, obra¿aj±cych, wy¶miewaj±cych czyje¶ uczucia? Je¶li masz takie potrzeby, to rób tak dalej, ale nie TU.
Nie, nie mogê ju¿ tego Thotal czytaæ. Po prostu NIE MOGÊ. Rany, które chc± siê zagoiæ, ale im na to nie pozwalaj±.... I co¿ z tego co by³o kiedy¶ ? Ten zrobi³ to, ten zrobi³ tamto, ten jest taki, a ten owaki. Czy taki sposób postêpowania przynosi komu¶ zaszczyt, przynosi jak±¶ chwa³ê ? Mo¿na by³o siê wczoraj pok³óciæ, mo¿na by³o siê nie zgadzaæ, ale dzi¶ chwytamy siê wszyscy razem za rêce i biegniemy dalej ..... Te¿ siê unios³em, ale to by³a lekcja. Lekcja, która nie polega na os±dzaniu, wytykaniu, oskar¿aniu ....polega na z r o z u m i e n i u................. Ale tym zrozumieniem nie s± ¿adne prawa, os±dy, oceny, oskar¿enia, lecz cudowne lekarstwo jakim jest - mi³o¶æ. No wiêc gdzie ta mi³o¶æ, do swoich braci i swoich sióstr. No gdzie? Jest w tym co tutaj Teraz piszecie, wnosz±c traumy i urazy z przesz³o¶ci w Teraz, czyli dzi¶ ! Popadam w os³upienie.... S³owa..... z wolna trac± swój sens .....
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2010, 18:55:40 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #441 : Kwiecieñ 12, 2010, 18:57:19 » |
|
Silver to Ty zaczales to cale zamieszanie a teraz odwracasz kota ogonem.Dlaczego zwracasz uwage Totalowi? Mysle , ze Total i Janneth maja sobie cos do wytlumaczenia.On to i tak robi bardzo delikatnie.A Ty namieszales a teraz zrobiles sie opiekunem poszkodowanych.To naprawde bardzo ciekawe stanowisko.Milego dzionka - Ela
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #442 : Kwiecieñ 12, 2010, 19:07:27 » |
|
Moim wyra¿aniem MI£O¦CI jest zadawanie pytañ... Nie wymuszam odpowiedzi, odpowied¼ ka¿dy ma w sobie. Silver, widzê ¿e emocje w Twoim przypadku s± wa¿niejsze ni¿ uczucia (oczywi¶cie te "WY¯SZE") Pozdrawiam serdecznie - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #443 : Kwiecieñ 12, 2010, 19:28:56 » |
|
Mowi sie o milosci. Ja ciagle kieruje sie dobrym sercem, za co jestem w bardzo nieladyny sposob atakowana i obrazana. Nie zamierzam dlugo sie wypowiadac. Jedno jest pewne, jezeli ktos podejmuje sie pracy moderowania, powinien o tym wiedziec ze powinien byc calkowicie bezstronny. Powinien pilnowac przepisow i atmosfery na forum. Sposob wyrazania sie osoby kierujacej forum powinna byc nienaganna i na poziomie.
CYTAT Mo¿e nieco ponios³y mnie nerwy, ale nie jestem jedyn± tutaj osob± która potrafi co¶ powiedzieæ dosadnie. Inni ubieraj± obelgi w piêkne s³owa, ja wolê bezpo¶rednio i bez ceregieli. Nale¿a³ mi siê ten punkt i naprawdê musia³am na jaki¶ czas zidiocieæ, ¿eby nie pomy¶leæ, ¿e sama sobie nie przyznam -1pf. Wyrêczy³ mnie Darek i chwa³a mu za to, by my¶la³am, ¿e prêdzej przybiegnie Thotal albo Barbarax Du¿y u¶miech
Rafaelo, có¿ za hipokryzja.. W koñcu wystêpuj±c przeciwko Val Dee'emu te¿ popierasz "kumpelê z paczki". Przeszkadza ci, ¿e kto¶ mówi ¿e mnie lubi b±d¼ zaprasza na kawê? Przecie¿ to ty tu jeste¶ peace&love... Aaaj zapomnia³am. Nie wszystkim i nie bezwarunkowo Mrugniêcie
To jest wlasnie poziom czlowieka , aby ojczystym jezykiem wypowiedzial swoje mysli. Ja sie brzydze wulgaryzmem, a napewno nie przystoi to mlodej kobiecie ktora podejmuje sie pracy na rzecz dobra na forum. Jesli chodzi o kolezenstwo, ja nie wybieram sobie osob, ty tez nia mozesz byc i bylas. Zmienilas kierunek, twoja sprawa. Ty wiesz co ja mysle i kim jestem, jednak patrzysz spokojnie kiedy Marek wypisuje bardzo obrazliwe stwierdzenia.To przeciesz jest Twoj pupilek. On obraza nie tylko mnie, Chanel dzisiaj tez otrzymala na pw bardzo ponizajace wypowiedzi od Marka. Jaka byla Twoja reakcja na dzisiejsze dyskusje na forum, zadna. To jest pewnie twuj styl. Rafaela nie da sobie po glowie jezdzic, Rafaela wie czego od kogo moze oczekiwac. Jest czas, abys sie dobrze zastanowila co bedziesz dalej robila, pamietaj, podjelas sie zadania ktore nie jest lekkie. Z utesknieniem patrzymy w strone Dariusza i Twoja co bedzie dalej? to pytanie zadaja sobie wszyscy. Losy forum leza w Waszych rekach.
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #444 : Kwiecieñ 12, 2010, 19:29:55 » |
|
Silver to Ty zaczales to cale zamieszanie a teraz odwracasz kota ogonem.Dlaczego zwracasz uwage Totalowi? Mysle , ze Total i Janneth maja sobie cos do wytlumaczenia.On to i tak robi bardzo delikatnie.A Ty namieszales a teraz zrobiles sie opiekunem poszkodowanych.To naprawde bardzo ciekawe stanowisko.Milego dzionka - Ela
Tak masz ¶wiêt± racjê. W koñcu trzeba przecie¿ poszukaæ winnych i sprawców. Oto Ci w³a¶nie w tym wszystkim chodzi...., wiêc dlatego o tym piszesz. Zadam Ci uczciwe pytanie ? Przysz³a¶ tu ludzi dzieliæ ! Tak,.... w³a¶nie to robisz !
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #445 : Kwiecieñ 12, 2010, 19:36:35 » |
|
Tak czytam Wasze wypowiedzi i widzê, i¿ rzeczywi¶cie przemiany nabieraj± tempa. ¦wiat przyspieszy³ niesamowicie po Tym Dniu . A bêdzie jeszcze szybciej i jeszcze wiêcej lekcji do przepracowania. Nie musi tak wcale byæ, mo¿e obyæ siê bez bolesnych lekcji je¶li dostosujemy siê do wiru przemian. Wystarczy zrozumienie i empatia, a to dopiero jest pocz±tek . Jestem za usuniêciem minusa Janneth bo zadanie, które mia³ on spe³niæ ju¿ zosta³o wykonane. Wiadomo za co by³, sprawa zosta³a omówiona i wyja¶niona i wybaczona. Poprawa nast±pi³a.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #446 : Kwiecieñ 12, 2010, 19:41:57 » |
|
Wszyscy wiemy, ¿e "zwyk³y" cz³owiek wyra¿a swoje emocje poprzez ucieczkê albo atak, to naturalne objawy zniewolenia umys³u... Silver wyra¿a siê jak "my", cieszê siê, ¿e nie pofrun±³.... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #447 : Kwiecieñ 12, 2010, 19:43:58 » |
|
Moim wyra¿aniem MI£O¦CI jest zadawanie pytañ... Silver, widzê ¿e emocje w Twoim przypadku s± wa¿niejsze ni¿ uczucia (oczywi¶cie te "WY¯SZE") B±d¼my mo¿e uczciwi wobec siebie... Twój poprzedni wyk³ad nie by³ wyra¿eniem mi³o¶ci, by³ w³a¶nie tym co sam napisa³e¶ - by³ wyra¿eniem emocji. Temat jak na moje oko, zakoñczy³a swoim postem Janneth. Przynajmniej ja tak to odbra³em. Ale Twój referat mimowoli odebra³em jako formê kolejnych jakich¶ zarzutów, gdy tymczasem wypada³o po prostu nic ju¿ nie mówiæ, czyli milczenie jest z³otem. A wa¿ne pytanie dotycz±ce Was oboje ( skoro mia³y dotyczyæ Was) wymieniæ sobie na PW, a nie publicznie.I by³o by przecie¿ Ok . Ale to moje zdanie.Ka¿dy my¶li inaczej.Przy okazji dowiedzia³em siê, ¿e to ja by³em powodem wszystkiego. No có¿, jak komu¶ ul¿y na sercu, ¿e w koñcu znalaz³ siê sprawca wszystkiego, to jestem nawet za ! I chcia³by na tym zakoñczyæ ze swej strony t± próbê zapomnienienia o tym wszystkim co by³o, a popatrzenia z jasno¶ci± co bêdzie. /
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 12, 2010, 19:56:10 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #448 : Kwiecieñ 12, 2010, 20:13:03 » |
|
Proponujê wycofaæ z obiegu wszystkie minusy, zarówno te nadane, jak i te czekaj±ce na swoj± wielk± chwilê, gdy dumnie zawisn± pod czyim¶ Nickiem. Uwa¿am, ¿e nale¿y wymazaæ z zapisu w regulaminie to niechlubne narzêdzie, bo i tak nie spe³nia swego zadania a dodatkowo j±trzy i dzieli. Chyba, ¿e nadal chcecie bawiæ siê t± zabawk±. Tylko dla jakiej czê¶ci nas jest to potrzebne? Bo na pewno nie dla ducha… Pozdrawiam, fajnie, ¿e jeste¶cie tak ró¿norodni…
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #449 : Kwiecieñ 12, 2010, 20:16:48 » |
|
Pewnie chcia³by¶ byæ powodem czegokolwiek, ale bêdziesz musia³ siê oblizaæ smakiem, bo nawet nie pomy¶la³em o Twojej obecno¶ci kiedy pisa³em o nieuczciwym postêpowaniu wobec wielu forumowiczów. Silver, mam do Ciebie wielki szacunek, czytam i rozumiem co masz do przekazania innym, zgadzam siê z wieloma Twoimi tezami, ale pozwól, ¿e nie zgodzê siê by ktokolwiek rani³ uczucia moich przyjació³. Na naszym forum panuje zaraza nietolerancji, ludzie z poczuciem braku wiary przejêli kontrolê... Mo¿esz siê nie zgadzaæ z moim zdaniem, zrozumiem. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
|