Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:26:25

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472312 razy)
0 u¿ytkowników i 17 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #550 : Kwiecieñ 19, 2010, 01:10:49 »

W VADIMie mo¿na siê zaczytywaæ do rana, tylko jak ¿yæ w realu, kiedy kole¿anka wytknie ci "nielojalno¶æ", a m±¿ bardziej ceni uk³ad, ni¿ widoczn± dooko³a prawdê?

Czy surfuj±c masz ¶wiadomo¶æ celu?

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #551 : Kwiecieñ 19, 2010, 08:31:42 »

- po stronie Marka nie stoimy...

Tak wiec wypowiadasz sie w liczbie mnogiej. Od dluzszego czasu styl wypowiedzi Darka sie bardzo zmienil.

- Jestem w trakcie lektury Transerfingu Rzeczywistosci .Sprawdzam wiele rzeczy na sobie i na otaczajacej mnie rzeczywistosci.Tylko tyle i az tyle... Chichot Chichot

Tak wiec jestem nastepna ofiara, czytajac ksiazke wzielas mnie na prube, jak Marek. Litosci , to sie w glowie nie miesci. Radze ci zastanow sie co robicie. Jak zyje, cos takiego uwlaczajacego mnie nie spotkalo jak na tym forum.  Chichocz sie, chichocz- tylko pamietaj ze smieje sie ten kto sie smieje ostatni. To powiedzenie jest sprawdzone nie przez ksiazke, a przez zycie. Arogancji  i tupetu ci nie brakuje.

rafaela - k³amstwo ma krótkie nogi, a prawda prêdzej czy pó¼niej i tak wychodzi na jaw. i tak samo sta³o siê w sprawie "afery rafaeli". prawda wysz³a na jaw i wiêcej na ten temat nie ma potrzeby mówiæ. wszystko co istotne i tak ju¿ zosta³o powiedziane. mam nadziejê ¿e zrozumia³y to nawet barbarax i chanell, które ze wstydu zapad³y siê pod ziemiê.  mo¿e mia³y w sobie choæ tyle przyzwoito¶ci ¿e zrozumia³y ¿e co niektórzy ludzie w koñcu przjrzeli na oczy i ujrzeli prawdê. najbardziej wymowne w tym aspekcie jest w³a¶nie ich milczenie.
twojego zachowania ju¿ nawet nie chce mi siê komentowaæ - jest a¿ nazbyt czytelne... i przewidywalne.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2010, 13:17:37 wys³ane przez marek324 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #552 : Kwiecieñ 19, 2010, 09:20:25 »

zrozumia³y to nawet barbarax i chanell, które ze wstydu zapad³y siê pod ziemiê.

Gdybym chcia³a zapa¶æ siê pod ziemiê ze wstydu,to poprostu usunê³abym konto(nie chcia³am tego zrobiæ Artkowi  Jêzyk).Nie mam siê czego wstydziæ.Nie zagl±da³am na forum poniewa¿,nie chcia³am powiedzieæ o jedno s³owo za duzo.Nigdy w ¿yciu nie wpad³abym na pomys³ zeby robiæ eksperymenty nal udziach a¿ odebra³o mi mowê.Zda¿y³o siê jednak w historii tego forum ¿e kto¶ zrobi³ juz podobny eksperyment .
To tyle w tym temacie.
Zazaczam ¿e wypowiadam siê tylko w swoim imieniu.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #553 : Kwiecieñ 19, 2010, 10:58:05 »

chanell, a co w kontek¶cie waszego zak³amanego wizerunku mo¿esz innego powiedzieæ jak nie dalej brn±æ w odwracanie kota ogonem? ju¿ i tak nie macie nic do stracenia. z faktami siê nie dyskutuje, a fakty jakie s± ka¿dy mia³ okazjê zobaczyæ - zreszt± ju¿ nie pierwszy raz. ale na pewno pierwszy raz ukazany w tak przejrzysty sposób.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2010, 11:40:35 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #554 : Kwiecieñ 19, 2010, 12:45:56 »

Zupelnie jak za komuny.Tylko Tym blizej zloba wolno mowic i robic dokladnie to co tylko chca.Dlaczego tak sie dzieje?  To jest proste - poniewaz  wiedza,ze sa bez-karni.To naprawde zaczyna byc zalosne.Milego - Ela
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #555 : Kwiecieñ 19, 2010, 12:58:33 »

ela, tematem rozmowy jest "afera rafaeli" i jej efekty, czyli to co w jej wyniku uzyskali¶mi. a poniewa¿ nie mo¿esz podj±æ tej dyskusji bo niby jak merytorycznie mia³abys siê do tego ustosunkowaæ bez pogr±¿enia kole¿anek a tym samy wydania niepochlebnej opinii o samej sobie wiêc równie¿ obracasz kota ogonem i zaczynasz deliberowac o komunie. a ¿a³osny jest sposób w jaki próbujecie odzyskaæ utracon± wiarygodno¶æ.
jeste¶ kolejn± osob± która w ¿aden merytoryczny sposób nie mo¿e w tym temacie podj±æ dyskusji. a dlaczego? bo argumentów brak. wiêc lepiej zamilknij. dalszym m±ceniem i k³amstwami i tak ju¿ nic nie zmienisz.

a tak na marginesie mogliby¶my powy¿sz± dyskusjê od jej pocz±tku przenie¶æ do nowego dzia³u: "afera rafaeli". by³a by bardziej czytelna.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2010, 13:32:05 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #556 : Kwiecieñ 19, 2010, 13:53:34 »

Dziewczyny , przestancie karmic trola, on tylko dlatego tu jest , ze dajecie mu pozywke swoimi postami.

Nic nie zmienicie w nim , kazdy sam zmienia siebie , i to wszystko.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2010, 13:55:44 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #557 : Kwiecieñ 19, 2010, 14:30:33 »

marek324
ela, tematem rozmowy jest "afera rafaeli" i jej efekty, czyli to co w jej wyniku uzyskali¶mi. a poniewa¿ nie mo¿esz podj±æ tej dyskusji bo niby jak merytorycznie mia³abys siê do tego ustosunkowaæ bez pogr±¿enia kole¿anek a tym samy wydania niepochlebnej opinii o samej sobie wiêc równie¿ obracasz kota ogonem i zaczynasz deliberowac o komunie. a ¿a³osny jest sposób w jaki próbujecie odzyskaæ utracon± wiarygodno¶æ.
jeste¶ kolejn± osob± która w ¿aden merytoryczny sposób nie mo¿e w tym temacie podj±æ dyskusji. a dlaczego? bo argumentów brak. wiêc lepiej zamilknij. dalszym m±ceniem i k³amstwami i tak ju¿ nic nie zmienisz.
Tak na marginesie to Ty jestes Zalosny nie Ja.Ale jak to Kiara napisala - nie mam ani potrzeby , ani tez ochoty karmic Ciebie jako Trola.Skoro Admni tego forum jest zadowolony z Twojej dzialalnosci , zachowania oraz postepowania?!
Ja w takim razie zycze powodzenia.Milego dzionka - Ela
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #558 : Kwiecieñ 20, 2010, 09:46:28 »

A ja mam pytanie: O jak± "Aferê Rafaelli" chodzi? Bo mnie tu daaawno nie by³o, i jestem nie na bie¿±co Mrugniêcie Móg³by mi kto¶ w kilku s³owach stre¶ciæ?
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #559 : Kwiecieñ 20, 2010, 10:28:40 »

Tene czê¶æ:))) przeczytaj tak ze 3 strony do ty³u ten temat:))

Pozdrawiam:))
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #560 : Kwiecieñ 20, 2010, 10:32:33 »

Nie bylo zadnej afery Rafaeli , niektorzy na tym forum staraja  sie uzywac wielkich slow dla malych tematow , by nimi wyolbrzymic wydumana przez siebie negatywnosc adwersarza.

Nic wiecej.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 20, 2010, 10:33:41 wys³ane przez Kiara » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #561 : Kwiecieñ 20, 2010, 10:45:41 »

Cytat: Rafaela  Kwiecieñ 14, 2010, 10:05:33
Marku, ciagle szukasz kija, aby kogos udezyc. Robisz to codziennie. Jeszcze raz , prosze o pozostawienie mnie w spokoju. Po wczorajszym dniu widze ze jestes jeszcze pewniejszy, bo na wczorajsze obelgi w moja strone
nie bylo zadnej reakcji ze strony moderatorow. Jesli ci sie nie podoba to co ja pisze, to jest prosta sprawa
prosze nie czytac i omijac moje wiadomosci. Jesli to jeszcze raz sie powtorzy, bedziesz dlugo pamietal mnie,
wystarczy. Tym razem poprosze o pomoc inne osoby, ktore beda musialy cie poprosic o spokoj.
Ta wiadomosc wysylam do Darka i Jahnnet.

Rafaela sprowokowana nie tylko na forum, ale i w Pw zosta³a zbluzgana przez Marka nie wytrzyma³a i napisa³a to co napisa³a, teraz wiele osób zastanawia siê czy zas³u¿y³a na taka karê, tre¶æ  PW do Rafaeli jest w ¶mietniku. Tylko tyle i a¿ tyle zinterpretowaæ mo¿na to na wiele sposobów, jednak admini zinterpretowali to w najmniej przychylny sposób w stosunku do Rafaeli, a w bardzo przychylny do Marka ( zauwa¿y³am, ¿e jemu nawet nicki mo¿na pisaæ tak jak on uwa¿a, ale to ju¿ inna historia...)

Pozdrawiam U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #562 : Kwiecieñ 20, 2010, 10:55:32 »

No w³a¶nie nieco mnie to zdziwi³o, bo fakt, post nieco z regulaminem sprzeczny, ale... noo, bywa³y tu ju¿ znacznie gorsze, które uchodzi³y.

No nic, to ju¿ wszystko jasne U¶miech Dziêki U¶miech
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #563 : Kwiecieñ 20, 2010, 11:36:45 »

Nie bylo zadnej afery Rafaeli , niektorzy na tym forum staraja  sie uzywac wielkich slow dla malych tematow , by nimi wyolbrzymic wydumana przez siebie negatywnosc adwersarza.

Nic wiecej.

Kiara U¶miech U¶miech

kiara, nikt ciê w tym nie pokona. jeste¶ niedo¶cigniona. natomiast gdybym by³ tob± to rzek³bym ¿e zaczynasz trolowaæ aby odwróciæ uwagê od sedna problemu. ale wiesz co? choæ raz ciê pos³ucham. z trolem nie ma co dyskutowaæ. najpierw sprowadzic ciê do swojego poziomu a nastêpnie pokona do¶wiadczeneim. wiêkszego trola od ciebie to forum nie widzia³o, i nie zobaczy.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 20, 2010, 11:37:58 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #564 : Kwiecieñ 20, 2010, 15:23:26 »

Nic wiecej.

Kiara U¶miech U¶miech

kiara, nikt ciê w tym nie pokona. jeste¶ niedo¶cigniona. natomiast gdybym by³ tob± to rzek³bym ¿e zaczynasz trolowaæ aby odwróciæ uwagê od sedna problemu. ale wiesz co? choæ raz ciê pos³ucham. z trolem nie ma co dyskutowaæ. najpierw sprowadzic ciê do swojego poziomu a nastêpnie pokona do¶wiadczeneim. wiêkszego trola od ciebie to forum nie widzia³o, i nie zobaczy.

Wybacz, Marek, ale jak czyta³em odno¶niki do owej "afery", to faktycznie, ¿adnej wiêkszej afery tutaj nie by³o. Nic wiêkszego, ni¿ dzia³o siê prawie codziennie, jak tu kiedy¶ bywa³em. Dzieñ jak co dzieñ. A ju¿ na pewno za ma³o, by zwaæ to "afer±".
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #565 : Kwiecieñ 21, 2010, 10:29:05 »

tene: wybaczam U¶miech a tak zupe³nie powa¿nie wybaczaæ nie mam czego - spojrza³e¶ na to z boku i z odpowiednim dystansem. ja te¿ bym nie przesadza³ ze skal± zjawiska, ale jak siê poczyta niektóre posty:

rafaeal: "Zostalysmy zdegradowane do zera jako kobiety przez osoby ktore wyraznie i glosno wypowiadaja sie , uwazajac ze maja racje. "
ela: "Wy slowa  wstyd nie znacie, jak rowniez slowa przepraszam nie ma w waszej wewnetrznej potrzebie"
thotal: "Janneth, nie pro¶ o wybaczenie,"
acentaur: "jakiekolwiek eksperymentowanie na ludziach bez ich zgody jest wysoce obrzydliwe"
ptak: "przeprowadzi³ eksperyment na paru osobach z forum, jutro kto¶ inny podda eksperymentowi ca³± ludzko¶æ. "
chanell: "Nigdy w ¿yciu nie wpad³abym na pomys³ zeby robiæ eksperymenty nal udziach a¿ odebra³o mi mowê."

itp... itd... to specjalnie to nazwa³em "afer± rafaeli" dodatkwo ujêt± w cudzys³owy, bo jak siê poczyta powy¿sze cytaty to cz³owiek jest w stanie pomy¶leæ ¿e ma co najmniej do czynienia z zamachem stanu U¶miech

i na tym ten temat bym zamkno³. wiêcej nie ma potrzeby komentowaæ U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 21, 2010, 10:30:23 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #566 : Kwiecieñ 21, 2010, 12:55:55 »

No wiesz, kilka z nich jest mo¿e ostrzejszych (choæ ¶rednio, bywa³o mocniej), ale np:

acentaur: "jakiekolwiek eksperymentowanie na ludziach bez ich zgody jest wysoce obrzydliwe"
ptak: "przeprowadzi³ eksperyment na paru osobach z forum, jutro kto¶ inny podda eksperymentowi ca³± ludzko¶æ. "
chanell: "Nigdy w ¿yciu nie wpad³abym na pomys³ zeby robiæ eksperymenty nal udziach a¿ odebra³o mi mowê."

zawieraj± jednak nieco racji. Nie znam sytuacji na tyle, ¿eby w pe³ni oceniaæ (choæ siê powoli wczytujê), jednak w samych cytatach o eksperymentowaniu na ludziach bez ich zgody jest sporo racji.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #567 : Kwiecieñ 21, 2010, 13:10:24 »

eksperyment? tene, nie przesadzaj. metody zarz±dcze nie s± ¿adnymi eksperymentami na ludziach. to tak jak z prawem - jego nieznajomo¶c nie zwalnia ciê z jego przestrzegania. i tak samo jest z wiedz± - a raczej jej brakiem - brak czyjej¶ wiedzy nie upowa¿nia jej do nadu¿ywania s³owa eksperyment.

je¶li za¶ rozpatrywaæ to w kategoriach jak to ujo³ acentaur "obrzydliwo¶ci" to jednak du¿o bardziej obrzydliwe s± zakulisowe spiski maj±ce na celu usuniêcie kogo¶ z forum.

proponujê lekturê od str. 18. a nastêpnie sam sobie odpowiedz czy by³a "afera rafaeli" czy ¿adnej afery nie by³o U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 21, 2010, 13:21:53 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #568 : Kwiecieñ 21, 2010, 16:46:15 »

marek co mia³, to sobie "ujo³" i z tego ujo³owania zostanie mu tylko tyle,  co nic dodaæ...
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #569 : Kwiecieñ 21, 2010, 18:09:29 »

U¶miech
Cytat: Thotal
W VADIMie mo¿na siê zaczytywaæ do rana,

Nie tylko w Vadimie mo¿na sie zaczytywaæ do rana ,jesli siê tylko czyta dla czytania.Mo¿na tez czytaæ   jedn± chwilê i stosowaæ ca³y dzieñ.

tylko jak ¿yæ w realu, kiedy kole¿anka wytknie ci "nielojalno¶æ", a m±¿ bardziej ceni uk³ad, ni¿ widoczn± dooko³a prawdê?

Teraz ju¿ oboje wiemy ,ze nielojalno¶æ nie po mojej jest stronie.Widaæ to by³ ju¿ dawno na forum.
Nie mam jednak zamiaru czuæ ¿alu ...kolejne do¶wiadczenie .¯yczê Ci ,by¶ z tego wyci±gn±³ wnioski i swoich tajemnic nie powierza³ w tak przypadkowe rêce., jak ja to zrobi³am. . Widaæ tylko ,ze kr±g wtajemniczonych siê szybko powiêksza U¶miech(przepraszam ,ze ten fragment nie dla wszystkich jest zrozumia³y).

By³am ¶wiadkiem tutaj ogromnej manifestacji EGO... zadnej reakcji na t± manifestacje nie by³o, i zadnej sie nie spodziewa³am,wszak odbywa³a sie w ramach tego samego fan klubu,który zwykle natychmiast reaguje na  tego typu sytuacje.
 W³asnie niedawno czyta³am w±tek "Co to jest EGO"
Ty Thotal miedzy innymi   , wypowiada³e¶ sie tam bardzo czesto...Wróc do tego o czym pisa³es ,a zrozumiesz
jak dziwi mnie Twoja postawa w tym przypadku....
Czy surfuj±c masz ¶wiadomo¶æ celu?

Oczywi¶cie ..chcê zrozumieæ otaczaj±c± mnie rzeczywisto¶æ i do¶wiadczam,sprawdzam w mysl zasady ,któr± popieram i któr± ju¿ nie raz przytacza³am tu na forum
Osho...."Ufaj tylko temu,co jeste¶ w stanie do¶wiadczyæ, we wszystko inne w±tp"

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 21, 2010, 19:10:09 wys³ane przez Linda » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #570 : Kwiecieñ 21, 2010, 18:29:05 »

Cieszê siê, ¿e wszyscy rozumiemy siebie nawzajem... U¶miech

Pozdrawiam wszystkich surfuj±cych - Thotal U¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #571 : Kwiecieñ 21, 2010, 23:32:40 »

tylko jak ¿yæ w realu, kiedy kole¿anka wytknie ci "nielojalno¶æ", a m±¿ bardziej ceni uk³ad, ni¿ widoczn± dooko³a prawdê?

Teraz ju¿ oboje wiemy ,ze nielojalno¶æ nie po mojej jest stronie.Widaæ to by³ ju¿ dawno na forum.
Nie mam jednak zamiaru czuæ ¿alu ...kolejne do¶wiadczenie .¯yczê Ci ,by¶ z tego wyci±gn±³ wnioski i swoich tajemnic nie powierza³ w tak przypadkowe rêce., jak ja to zrobi³am. . Widaæ tylko ,ze kr±g wtajemniczonych siê szybko powiêksza U¶miech(przepraszam ,ze ten fragment nie dla wszystkich jest zrozumia³y).

Tak, Lindo - nie jest zrozumia³y. Nie mniej jednak odpowied¼ Thotala da³a mi do my¶lenia:

Cieszê siê, ¿e wszyscy rozumiemy siebie nawzajem... U¶miech

Pozdrawiam wszystkich surfuj±cych - Thotal U¶miech

Kim s± wszyscy nawzajem? Podejrzewam, ¿e ty i Rafaela... Ze wzglêdu na przesz³o¶æ fan-clubu powinnam wzi±æ pod uwagê jeszcze BarbarêX, Chanell i Kiarê. Nielojalno¶æ karana nie jest, to ju¿ sprawa waszego sumienia.
I teraz chcia³abym ciê zapytaæ Thotalu. Zastanawia³am siê na pocz±tku czy nie zrobiæ tego prywatnie (ale w porê siê otrz±snê³am i przypomnia³am sobie, ¿e na PW siê niezbyt dobrze wychodzi - w koñcu i tak wyjdzie na ¶wiat³o dzienne, nie?).

A pytanie brzmi, czy napisane przez Ciebie s³owa, które nastêpnie zacytowa³a i do których ustosunkowa³a siê Linda, s± efektem twoich w³asnych przemy¶leñ (egotyczn±, z³o¶liw± konkluzj±) czy mo¿e publicznym ujawnieniem tre¶ci PW?

Je¶li jest tak jak mi siê wydaje, a prawdopodobnie bêdzie to mo¿liwe do ustalenia (z twoj± lub bez twojej wspó³pracy), to wnioskujê o:

- zmianê w regulaminie w punkcie traktuj±cym o ilo¶ci punktów ujemnych za publikacjê tre¶ci PW i zmianê ilo¶ci do nie podlegaj±cych negocjacji -3pf. O to samo wnioskowa³ dwie strony temu Val Dee:

Za publikowanie prywatnej korespondencji powinno byæ minimum -3 :/

Na poparcie tej propozycji pragnê przypomnieæ nie tak dawn± sytuacjê, gdy troje u¿ytkowników z premedytacj± z³ama³o regulamin w tym samym punkcie.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg58358#msg58358
Doprowadzono w ten sposób do kompletnie irracjonalnej sytuacji, gdy ka¿dy z u¿ytkowników ma prawo obawiaæ siê korespondencji, która z za³o¿enia powinna byæ prywatna. My¶lê, ¿e dyskrecja jest powszechnie przyjêt± norm± spo³eczn± i ka¿dy doros³y, ¶wiadomy cz³owiek potrafi jej dochowaæ (czy to mowa o listach, mailach, pw). Je¶li zdarzaj± siê osoby, które z bli¿ej nieuzasadnionych pobudek decyduj± siê na opublikowanie b±d¼ przekazanie osobom nieuprawnionym wiadomo¶ci prywatnych, powinny zostaæ ukarane, a pozostali "chêtni" uprzedzeni w ten sposób o konsekwencjach takiego postêpowania.

- rozpatrzenie sytuacji, o której wy¿ej ju¿ wspomnia³am - s³ów Thotala skierowanych do Lindy - które w moim mniemaniu s± przekazaniem do wgl±du publiczego informacji, których adresatka nie udostêpni³a.

Je¿eli oka¿e siê, ¿e Thotal udostêpni³ informacje przekazane mu poprzez PW przez osobê inn± ni¿ zainteresowana, z³ama³ regulamin w nastêpuj±cych punktach:
- zawieraj±cych pomówienia – informacje obarczaj±ce niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art.
   23 Kodeksu cywilnego). Wiadomo¶æ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okoliczno¶ci oraz
   ujawnione informacje, mo¿e przyznaæ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).
LUB
- ujawniaj±cych bez czyjej¶ wyra¼nej zgody dane osobowe, identyfikatory komunikatorów
   internetowych, fotografie, adres poczty elektronicznej, miejsce zamieszkania, pracy, przebywania,
   numery telefonów, tablic rejestracyjnych i inne poufne dane (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o
   ochronie danych osobowych). Wiadomo¶æ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na
   okoliczno¶ci oraz ujawnione informacje, mo¿e przyznaæ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).

Uwa¿am te¿, ¿e powinno siê rozwa¿yæ, kto stoi za udostêpnieniem Thotalowi tych¿e danych (o ile ze zwyk³ej ludzkiej przyzwoito¶ci ta osoba sama nie zdecyduje siê ujawniæ) i jego równie¿ ukaraæ.

- wyja¶nienie mi - i tu pytanie do ciebie Darku - jak to siê sta³o, ¿e tych troje u¿ytkowników mia³o dostaæ po -1pf, a nie widzê ¿adnej zmiany w ich stanach kont (http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg58358#msg58358).

Nie ma i nie by³o ¿adnej afery Rafaeli! I absolutnie ka¿dy, kto wypowiedzia³ siê w tym temacie apropos s³uszno¶ci b±d¼ nies³uszno¶ci przyznania jej punktów karnych, zapomnia³ zaznajomiæ siê z tre¶ci± regulaminu, który mówi, ¿e:
- zastrze¿enia dotycz±ce dzia³añ moderatorów u¿ytkownik zobowi±zany jest zg³osiæ bezpo¶rednio do
  administratora (poprzez prywatn± wiadomo¶æ). Wszelkie inne próby, tj. rozpoczynanie nowego
  tematu bêd± usuwane i ignorowane.

Nie pierwszy i nie ostatni raz kto¶ pogwa³ci³ regulamin uwa¿aj±c, ¿e mia³ do tego ¶wiête prawo, a racja sta³a po jego stronie. Cel nie u¶wiêca ¶rodków, a nawet gdybym mia³a siê do tego stwierdzenia przychyliæ, to jedynym celem by³o tu zaspokojenie swojego ego i zdegradowanie kogo¶ (tudzie¿ usuniêcie u¿ytkownika z forum przy wspó³pracy moderatorów).
I jeszcze jedno - od nikogo nie oczekujê ani nie wymagam, ¿eby mnie lubi³. Wrêcz przeciwnie - zdajê sobie sprawê, ¿e na sympatiê, szacunek i zaufanie trzeba sobie solidnie zapracowaæ. A poniewa¿ nie mam czasu ani ochoty, by ka¿demu daæ to, czego ode mnie oczekuje (w kilku przypadkach jest to obdarowywanie pewnych u¿ytkowników minusami i wywieranie na mnie nacisków), proszê siê ode mnie odczepiæ i daæ wykonywaæ to, do czego siê dobrowolnie zobowi±za³am (wedle regulaminu, a nie czyjego¶ widzimisiê). I ostatnim czego sobie ¿yczê to porównania respektowania regulaminu do Katynia czy sugerowanie jakobym mia³a lubiæ towarzystwo brutalnych mê¿czyzn (nie potrzebujê niczyjego wsparcia i sama doskonale radzê sobie w ka¿dej sytuacji)! Zazdro¶æ, zawi¶æ i te wszystkie swoje gorzkie ¿ale przelewaæ proszê na PW, któych tre¶ci znaæ nie chcê!

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 21, 2010, 23:36:34 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #572 : Kwiecieñ 22, 2010, 00:58:44 »

A jakom kare z iloma punktami minusowymi przewidzialas dla siebie janneth z podrabianie korespondecji do administracji  i podpisywanie jej  imieniem Tothala miast swoim ( afera z Tothalem), ktore z punktow wymienionego kodeksu do Ciebie pasuja?

Zeby oceniac innych trzeba swoim postepowaniem nie zaslugiwac na oceny i kary.

Ile razy nie odpowiedzialas na zglaszane do Ciebie interwecje? Zwyczajnie "olalas" swoje dobrowolnie przyjete zadanie moderatora?

A teraz chcesz walczyc z Thotalem w imie wlasnych domnieman , i straszysz  jakimis akcjami sledczymi?
Smieszne sa takie zagrywki , naprawde malo ze smieszne , ale wrecz zenujace.

Powiedziala bym o jeden  paragraf za daleko Cie wywialo janneth naprawde.

Karanie za "nielojalnosc".... czyzbysmy jakies zobowiazania o lojalnosci podpisali i zapomnieli o nich?Co¶Co¶? Uf.... co tu sie dzieje?Co¶

Rozwoj , to zmiany , odkrywanie nowego ( kazdego nowego) i dokonywanie wyborow a nie trwanie  w jakis zakulisowych ukladow , ktore cos na kims wymuszaja.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 22, 2010, 09:22:00 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #573 : Kwiecieñ 22, 2010, 05:16:14 »

Ale ³adnie surfujemy Du¿y u¶miech
Minusiki chc± przyznawaæ tym, co ujawniaj± pod³e manipulacje, a nie tym którzy s± najwiêksz± destrukcj± tego forum.
Rybka popsu³a siê od G£OWY, smród ci±gnie za sob± nowe pok³ady zak³amania...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
ps. bajka o ³odzi;
"nie ³ód¼ta sie" Du¿y u¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #574 : Kwiecieñ 22, 2010, 05:28:35 »

Ludzie, do jasnej.... co tu siê dzieje?! Ci±gle jakie¶ docinki, rzucanie w siebie miêchem, robienie za drugiego rachunku sumienia...?! WTF? Mo¿e we¼cie raz a dobrze swoje emocje w gar¶æ (o tych negatywnych mowa), wywalcie je gdzie¶ daleko przez ramiê i zakopcie? Po co te wszystkie wa¶nie? Do niczego to nie prowadzi...
Strony: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: