Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #650 : Listopad 21, 2010, 12:45:30 » |
|
Ja nawet nie wiem o co mu chodzi³o, wiêc tego nie zg³asza³em.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #651 : Listopad 21, 2010, 13:03:40 » |
|
Ja nawet nie wiem o co mu chodzi³o, wiêc tego nie zg³asza³em. Zg³aszaæ to siê mo¿esz na lekcji w szkole,je¿eli dalej kontynuujesz naukê; £agodne traktowanie twojego zaczepnego zachowania na forum przez administracjê pozostawiê bez komentarza.... Nie warto.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2010, 13:03:58 wys³ane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #652 : Listopad 21, 2010, 19:11:31 » |
|
Te¿ nie bardzo rozumiem Darku twoj± pob³a¿liwo¶æ wobec Sventera. Wezmê na tapetê jeden jedyny jego post: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2189.msg69341#msg69341idiotyzm za pieni±dze wydane na pomnik Twój Kochany KK móg³by zafundowaæ obiady kilku tysi±com dzieci (Wiesz nie ka¿dy ma co do gara w³o¿yæ) ale¿ przecie¿ wa¿niejsze s± pomniki od ludzi... Taki jest Twój KK.
Rozumiem. Niektórzy nie radz± sobie z emocjami. Jestem jednak pewna, ¿e wszyscy potrafi± opisaæ je bez uszczerbku dla w³asnej reputacji. Wszyscy... Pomijaj±c kolegê. Jeste¶ zabawna Janusio naprawdê .
A ja g³upia sama ostatnio próbowa³am daæ mu dobry przyk³ad... http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5903.0Co robi ko¶ció³? Sika pod siebie i dalej ogranicza.
Dobrze, ¿e ju¿ nie "sra", bo do tej pory to by³o jego ulubione s³owo. Po za tym je¶li wed³ug Ciebie takie co¶ jest argumentem to lepiej id¼ st±d.
Gdyby tak wszyscy z braku rzeczowych argumentów odchodzili z forum, nie pisa³abym tego teraz! Jeste¶ irytuj±co g³upi, wogóle sk±d bierzesz tego typu teksty? Problemy z psychik±?
Zgadzam siê ze Sventerem... Najlepsze kêsy zostawi³ na koniec. Do tej pory wychodzi³am z za³o¿enia, ¿e nie powinno siê wdawaæ w dyskusje z takimi jak on. Postêpuj± zawsze w jedyny znany sobie, realny do osi±gniêcia celu sposób. Sprowadziæ do swojego poziomu, by pokonaæ do¶wiadczeniem. I chocia¿ nie widzê ¿adnego powodu, by traciæ do siebie szacunek, to mêczy mnie sytuacja, gdy na takie odzywki i zachowania trzeba notorycznie przymykaæ oko. Bycie pob³a¿liwym jak widaæ nie skutkuje. Znam s³owo "proszê" i gdy którego¶ dnia Sventer "zdoby³" kilka minusów pod rz±d, poprosi³am go prywatnie o opanowanie siê. Mog³am tego nie robiæ i czekaæ a¿ nabije ich wiêcej, co w efekcie przyczyni³oby siê do szybszego bana. Wszystko jednak ma swoje granice. Pob³a¿liwo¶æ, cierpliwo¶æ, wiara w drugiego cz³owieka. Na tym przyk³adzie nie widzê jednak ¿adnych zmian na lepsze. Wrêcz przejawia siê coraz wiêkszy jego tupet. Jego gro¼by, jakoby obojêtny by³ mu jego dalszy los na tym forum i ostrze¿enie, ¿e na koniec zostawi najlepsze kêsy... To nie przedszkole! Sventer, miej jaja! Trochê konsekwentno¶ci w obliczu w³asnych s³ów i honoru! Wyci±gaj asy z rêkawa i id¼ ju¿ sobie! Zaraz i tak siê kolejny taki jak ty pojawi...
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2010, 19:12:12 wys³ane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #653 : Listopad 23, 2010, 15:29:07 » |
|
Janina ale¿ co TY siê tak bulwersujesz? Chyba jedynym aspektem twego oburzenia jest to ¿e mog³em/powiedzia³em co¶ co jest sprzeczne z Twoim kodeksem etyczno/moralnym. Rozumiem. Niektórzy nie radz± sobie z emocjami. Jestem jednak pewna, ¿e wszyscy potrafi± opisaæ je bez uszczerbku dla w³asnej reputacji. Wszyscy... Pomijaj±c kolegê. Wolê byæ szczery ni¿ owijaæ w bawe³nê a¿ zbaranieje jak nie którzy... Kiepski - swoj± drog± Janina to a¿ tak ¼le chyba nie brzmi? U¶miech Janneth... Dobrze, ¿e ju¿ nie "sra", bo do tej pory to by³o jego ulubione s³owo. Nie, mam inne ulubione s³owa. Gdyby tak wszyscy z braku rzeczowych argumentów odchodzili z forum, nie pisa³abym tego teraz! Do prawdy? Nie ¿artuj! Zgadzam siê ze Sventerem... Najlepsze kêsy zostawi³ na koniec. Hehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #654 : Listopad 27, 2010, 14:03:12 » |
|
Nie wiem dlaczego Sventer ( czyt. Mora) nie dosta³ jeszcze bana za uzbieranie ponad 10 ostrze¿eñ? A ma ju¿ na koncie -12 ??
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #655 : Listopad 27, 2010, 19:09:02 » |
|
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #656 : Grudzieñ 11, 2010, 00:06:00 » |
|
Janneth, ale (t)y jeste¶ têpa, naprawdê,szkoda s³ów;
Gdyby faktycznie by³o ci szkoda s³ów, nie musia³abym dawaæ ci za t± wypowied¼ -1pf, a tak... No có¿... Szkoda ¿e tak zaczêli¶my tê rozmowê, mam jednak nadziejê ¿e teraz bêdzie ju¿ tylko lepiej. Je¶li jednak jeszcze raz mnie obrazisz, ¿ale wysy³aæ bêdziesz w eter i szczerze w±tpiê, by ktokolwiek ciê popar³ czy chocia¿by wys³ucha³. Otó¿... Gdybym wiedzia³a, ¿e zg³asza³e¶ wypowied¼ Sventera, w której papie¿a nazywa beretem, ukara³abym bez mrugniêcia okiem. Nie mia³am jednak dostêpu do Internetu od 24 listopada. Nie sprawdza³am ani poczty, ani forum, ani nic co mam w zwyczaju ¶ledziæ, czytaæ itd. Moderatorom nie wolno zmieniaæ decyzji innych moderatorów. Ani te¿ administracji. Nie wiem kto ci wówczas odpisa³. Nie mogê odpowiadaæ za decyzje innych osób. Przykro mi, ¿e taka wypowied¼ nie zosta³a ukarana. Szczególnie w ¶wietle ujemnego punktu, jaki da³am tobie za obra¿anie islamu... Nie mogê zlokalizowaæ postu Sventera ani nawet twojego zg³oszenia (o ile raportowa³e¶, a nie zg³asza³e¶ go poprzez PW), ale je¶li to co mówisz jest prawd± to s± to dwie identyczne sytuacje, gdzie jedna obraza zosta³a skierowana przeciwko wyznawcom islamu, druga przeciwko katolikom
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #657 : Grudzieñ 11, 2010, 18:40:10 » |
|
Có¿, ja, mimo, ¿e w wiêkszo¶ci tematów siê z Kamilem nie zgadzam, tutaj muszê mu nieco przyznaæ racjê (oczywi¶cie nie przy nazywaniu Janneth têp±, bo to niedopuszczalne).
Rzeczywi¶cie, te¿ zauwa¿y³em, ¿e nieraz kary przyznawane s± nieco... no mo¿e nie tyle, ¿e stronniczo, ale losowo. ¯e nieraz za ostr± obelgê mo¿na nie dostaæ -pf, a za co¶ zupe³nie b³ahego - tak. Nie twierdzê tutaj, ¿e to wina stronniczo¶ci moderatorów, bo mo¿liwe, ¿e to po prostu przeoczenia.
Ogólnie uwa¿am jednak, ¿e powinien wróciæ o wiele prostszy, bardziej przejrzysty i czytelny system ostrze¿eñ (3 ostrze¿enia, za 4 ban na d³u¿szy czas). Obecnie robi siê chaos ze zliczaniem punktów, chwilowymi banami, d³u¿szymi banami, etc. Tak na prawdê trudno stwierdziæ, co jeszcze siê nie kwalifikuje pod minusowe pf, a co ju¿ tak.
O wiele lepiej by by³o, gdyby ostrze¿enia by³y tym, czym na wiêkszo¶ci forów - czym¶ "mocnym". Czyli je¶li kto¶ trochê rozrabia, to jedynie s³owne napomnienie, a jak dalej jest nie teges, to ostrze¿enie. Sta³e, niezale¿ne od reputacji. A gdy dojdzie do 3-4 (do ustalenia) ban na d³u¿szy czas, powiedzmy 2 tyg.
Wydaje mi siê, ¿e wtedy ostrze¿enia by³yby bardziej klarowne, jak te¿ bardziej widoczne. Nie by³oby takiego zamieszania.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #658 : Grudzieñ 11, 2010, 20:05:29 » |
|
Elo !!!
No tak, Tene bardzo m±drze prawisz, ale jeden zapis z regulaminu Ciê rozwala:
"Najwy¿szym i niepodwa¿alnym prawem na forum jest g³os administratora. Demokracja nie ma zastosowania."
Nie to, ¿ebym broni³ administracjê, ale siê nie¼le zabezpieczyli. Chyba s± prawnikami ;-)
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #659 : Grudzieñ 27, 2010, 13:29:15 » |
|
Gdyby faktycznie by³o ci szkoda s³ów, nie musia³abym dawaæ ci za t± wypowied¼ -1pf, a tak... No có¿... Szkoda ¿e tak zaczêli¶my tê rozmowê, mam jednak nadziejê ¿e teraz bêdzie ju¿ tylko lepiej. Je¶li jednak jeszcze raz mnie obrazisz, ¿ale wysy³aæ bêdziesz w eter i szczerze w±tpiê, by ktokolwiek ciê popar³ czy chocia¿by wys³ucha³.
A có¿ takiego uczyni³em? Czy¿by pani moderator poczu³a siê obra¿ona? Biedna panterka, a jakbym napisa³ ¿e jeste¶ "ostra" te¿ dosta³abym bym minusika? Zauwa¿ ¿e mój post by³ jedynie reakcj± na twoj± ¿a³osn± "pracê" na tym forum. I moja odpowied¼ by³a jak najbardziej uzasadniona, nie chcia³em siê k³óciæ,sama zaczê³a¶, a b³êdy jest Ci bardzo ³atwo wypunktowaæ. Otó¿... Gdybym wiedzia³a, ¿e zg³asza³e¶ wypowied¼ Sventera, w której papie¿a nazywa beretem, ukara³abym bez mrugniêcia okiem.
Ale nie zrobi³a¶ tego,wiêc i mi powinna¶ daæ spokój. Mog³a¶ np skonsultowaæ siê w tej sprawie z administracj± i wtedy podj±æ sprawiedliw± decyzjê. A to,¿e jeste¶ w gor±cej wodzie k±pana to nie moja wina. Nie mia³am jednak dostêpu do Internetu od 24 listopada. Nie sprawdza³am ani poczty, ani forum, ani nic co mam w zwyczaju ¶ledziæ, czytaæ itd.
Ma³o mnie to interesuje. Tym bardziej powinna¶ siê w tej sytuacji wstrzymaæ z jak±kolwiek decyzj±. Moderatorom nie wolno zmieniaæ decyzji innych moderatorów. Ani te¿ administracji. Nie wiem kto ci wówczas odpisa³. Nie mogê odpowiadaæ za decyzje innych osób. Przykro mi, ¿e taka wypowied¼ nie zosta³a ukarana. Szczególnie w ¶wietle ujemnego punktu, jaki da³am tobie za obra¿anie islamu... Nie mogê zlokalizowaæ postu Sventera ani nawet twojego zg³oszenia (o ile raportowa³e¶, a nie zg³asza³e¶ go poprzez PW), ale je¶li to co mówisz jest prawd± to s± to dwie identyczne sytuacje, gdzie jedna obraza zosta³a skierowana przeciwko wyznawcom islamu, druga przeciwko katolikom [/quote] Koñcz±c dyskusjê z (t)ob± muszê wyja¶niæ jeszcze jedno. Nazwanie proroka Islamu mahometa ( który by³ z³oczyñc±, co jest potwierdzonym historycznie faktem) mahciem, ma byæ obraz±? Chyba ¿artujesz.... chyba gorszym jest nazywanie prowokacyjnie papie¿a "beretem" ! Niegrzeczna panterka..... a kysz!
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #660 : Grudzieñ 27, 2010, 15:43:46 » |
|
Kamil, a gdybym ja nazwa³ papie¿a Józkiem (od oryginalnego imienia Jose(f/ph))? Gdybym stwierdzi³, ¿e "Józio powiedzia³ to i tamto" - nie uwa¿a³by¶ tego za obrazê? Pytam nieco przekornie, ale i zupe³nie serio - czy, skoro uznajesz, ¿e "mahcio" to nie obraza, to katolickiego papie¿a mogê nazywaæ Józiem, i siê nie bêdziesz unosi³ gniewem/niesmakiem/obraz±?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #661 : Grudzieñ 27, 2010, 18:15:21 » |
|
Ale nie zrobi³a¶ tego,wiêc i mi powinna¶ daæ spokój. Mog³a¶ np skonsultowaæ siê w tej sprawie z administracj± i wtedy podj±æ sprawiedliw± decyzjê. No to mo¿e och³oniesz jak Ci powiem, ¿e to ja jej zaleci³em przyznanie Ci minusa i ta decyzja jest nieodwo³alna.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #662 : Grudzieñ 27, 2010, 18:27:11 » |
|
Ale nie zrobi³a¶ tego,wiêc i mi powinna¶ daæ spokój. Mog³a¶ np skonsultowaæ siê w tej sprawie z administracj± i wtedy podj±æ sprawiedliw± decyzjê. No to mo¿e och³oniesz jak Ci powiem, ¿e to ja jej zaleci³em przyznanie Ci minusa i ta decyzja jest nieodwo³alna. A!!!! i wysz³o szyd³o z worka. W³a¶nie udowodni³e¶ jaki z ciebie administrator! Beznadziejny! tak jak reszta twojej ¶wity. W³a¶nie do twojej wysoko¶ci skierowa³em pro¶bê o interwencjê w sprawie wypowiedzi Sventera w której obrazi³ papie¿a nazywaj±c go beretem. Pamiêtasz co odpisa³e¶ z ³aski swojej? Przypomnê (c)i : Otó¿ >Kamilu<, rzeczywi¶cie jêzyk/okre¶lenie jakiego u¿y³ w tym po¶cie >Sventer< mo¿e byæ potraktowane jako nie okazuj±ce szacunku komu¶, kto wg Ciebie na niego zas³uguje - co z kolei nie dla ka¿dego musi byæ wyznacznikiem. Udowodni³e¶ nie tylko to,¿e wybiórczo traktujesz poszczególne osoby,ale te¿ ¿e jeste¶ hipokryt±. !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #663 : Grudzieñ 27, 2010, 19:11:52 » |
|
>Kamilu<, to ju¿ drugi raz jak zamieszczasz prywatn± korespondencjê bez uzyskania zgody na to. Regulamin przewiduje za to minusy, jednak, ¿e to moja do Ciebie korespondencja wiêc odpuszczê Ci (nie zminusujê), a wstydziæ siê nie mam czego. By³o to wówczas gdy jeszcze próbowa³em ³agodnie traktowaæ wyskoki >Sventera< i przy okazji Twoje. Zaraz po tym >Sventer< zacz±³ pokazywaæ na co go staæ i za co zosta³ zminusowany 1:1 (w sumie uzyska³ w krótkim czasie - bodaj 1 dnia - 5 minusów). Krótko po tym Ty wyskoczy³e¶ z Mahometem, ale nazywaj±c go "bandziorem" czy co¶ w tym stylu i to kilkakrotnie, a za co nie przyzna³em Ci minusa, choæ powinienem. Nied³ugo po tym wyskoczy³e¶ z tym o co masz pretensje do >Janneth< za minusa. Tak jak w przypadku >Sventera< stara³em siê byæ ³agodny, tak i w Twoim i w obu przypadkach pokazali¶cie, ze nie ma sensu przymykaæ oczu na wasze niewyszukane zachowanie. Wiêc proszê Ciê, zamilcz ju¿ w tej materii i przynajmniej ze trzy razy przemy¶l co chcesz napisaæ nim to zrobisz, bo bardzo sobie szkodzisz. Tylko w ostatnim po¶cie, na który w³a¶nie odpowiadam, da³e¶ mi dwa powody do przyznania Ci ju¿ -2 pf'ów - oczywi¶cie jeszcze tego nie zrobiê.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #664 : Styczeñ 31, 2011, 21:46:18 » |
|
Cytuj Jezus Chrystus to marionetka Boga, któr± pos³u¿y³ siê do swoich w³asnych celów.
Przesadzi³e¶ !!! nikt niema prawa obra¿aæ uczuæ religijnych innych ludzi,mam przez ciebie pe³n± skrzynkê e-mailow± skarg na to co piszesz. Mnie siê równie¿ to nie podoba ,a po za tym naruszy³es regulamin w tym punkcie
obra¿aj±cych inne narodowo¶ci, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23 Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaæ przyznaj±c u¿ytkownikowi -1pf. a wiec - 1 pf chanell W sumie to nie wiem kto to napisa³ ale postêpujesz emocjonalnie co jest nie wskazane dla pracy moderatora. CO w tym takiego z³ego? Autor tego tekstu nikogo nie obrazi³ wiêc Twoje oszczerstwa Chanell s± nie na miejscu a ¿e Tobie siê to nie podoba no có¿. Emocjonalne zachowanie naszego spo³eczeñstwa to pospolita reakcja na negatywn± prawdê. Autor tekstu jasno okre¶li³ pewn± kwestiê nie obra¿aj±c nikogo stwierdzi³ fakt a poniewa¿ jest on sprzeczny z Twoim fundamentalizmem moralnym wesz³a¶ w postawê obronn± i odpowiedzia³a¶ atakiem. Z psychologicznego punktu widzenia powinna¶ naprawiæ Twój os±d bo inaczej sama siebie bêdzie dalej ok³amywaæ. Dlatego te¿ uwa¿am i¿ nale¿y zaprzestaæ traktowaæ ludzi wolno my¶l±cych jak byd³o.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #665 : Styczeñ 31, 2011, 21:53:21 » |
|
Powinno siê potrafiæ odró¿niæ krytykê od obra¿ania czy l¿enia, widzê, ¿e wiele osób ma z tym problem, szkoda. Nikt, poza ukaranym nie protestowa³ gdy pojawi³ siê minus za zdrobnienie imienia muzu³mañskiego proroka Mahometa. Dlaczego wobec tego okre¶lanie Chrystusa mianem marionetki (i to nie jedyne tego typu okre¶lenie tego u¿ytkownika) mia³oby byæ dopuszczalne? Je¿eli taki m±dry i odwa¿ny jest autor takich wypowiedzi proponujê aby to samo powiedzia³ w kraju muzu³mañskim - o Jezusie Chrystusie, o Mahomecie nie wspomnê.
Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczy³e¶ odpowiedzieæ - kogo w jednym ze swoich postów raczy³e¶ okre¶liæ mianem byd³a? Odpowiesz czy uciekniesz?
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #666 : Styczeñ 31, 2011, 21:56:45 » |
|
Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczy³e¶ odpowiedzieæ - kogo w jednym ze swoich postów raczy³e¶ okre¶liæ mianem byd³a? Odpowiesz czy uciekniesz? Oj facet Ty to masz problemy z widzeniem czy jak? Odpowiedzia³em w jednym z postów ale widocznie Twe przepiêkne oczêta m±dro¶ci nie umia³y tego zauwa¿yæ.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #667 : Styczeñ 31, 2011, 22:02:03 » |
|
Mo¿esz podaæ linka wobec tego?
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #668 : Styczeñ 31, 2011, 22:13:56 » |
|
Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczy³e¶ odpowiedzieæ - kogo w jednym ze swoich postów raczy³e¶ okre¶liæ mianem byd³a? Odpowiesz czy uciekniesz? Oj facet Ty to masz problemy z widzeniem czy jak? Odpowiedzia³em w jednym z postów ale widocznie Twe przepiêkne oczêta m±dro¶ci nie umia³y tego zauwa¿yæ. Ja problemów z widzeniem nie mam. U¿ywanie obra¼liwych s³ów jest widoczne jak na ''d³oni''. Wolne my¶lenie, wolnym my¶leniem a regulamin, regulaminem. Natomiast ''fundametalizm moralny'' jak widaæ ma ró¿ne oblicza, co widaæ w postach obu ukaranych ostatnio panów.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 31, 2011, 22:14:58 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #669 : Styczeñ 31, 2011, 22:48:13 » |
|
W sumie to nie wiem kto to napisa³ ale postêpujesz emocjonalnie co jest nie wskazane dla pracy moderatora. CO w tym takiego z³ego? Autor tego tekstu nikogo nie obrazi³ wiêc Twoje oszczerstwa Chanell s± nie na miejscu a ¿e Tobie siê to nie podoba no có¿. Emocjonalne zachowanie naszego spo³eczeñstwa to pospolita reakcja na negatywn± prawdê. Sweter ,swój b³±d naprawi³am ,poda³am autora tekstu ,ale oszczerstwa to nie ja napisa³am tylko on.Robi³ to od jakiego¶ czasu ,my¶la³am ¿e mu przejdzie ,ale zmieni³ nik i zacz±³ znowu. Wydaje mi siê ¿e i tak by³am cierpliwa.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #670 : Styczeñ 31, 2011, 23:18:52 » |
|
To mo¿esz nazwaæ mnie nie normalnym ale dla mnie ten kole¶ - kimkolwiek jest mówi lepiej ni¿ co nie którzy na tym forum jak choæby Kiara...
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #671 : Styczeñ 31, 2011, 23:21:28 » |
|
To mo¿esz nazwaæ mnie nie normalnym ale dla mnie ten kole¶ - kimkolwiek jest mówi lepiej ni¿ co nie którzy na tym forum jak choæby Kiara...
nie mam zamiaru ciê obra¿aæ, kropka.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #672 : Luty 07, 2011, 22:04:12 » |
|
Dariusz nie masz siê kogo czepiaæ? W sumie rozumiem dzia³asz dla elity przysz³ego pokolenia ratowania Ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #673 : Luty 08, 2011, 01:08:47 » |
|
No to ci Sventer schlebi³
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #674 : Luty 11, 2011, 23:17:36 » |
|
Przeczytaj do koñca...
Darek widzê ¿e ukara³e¶ swojego moderatora haha! Jeste¶ w szczytowej formie swojej hipokryzji. ¯al. To forum zamienia siê w cenzurowan± g³upotê. Haha!
Oczywi¶cie umieszczenie linku w moim profilu obali ³ad tego forum, dojdzie do zag³ady Ziemi i Enki nie bêdzie móg³ nas uratowaæ ; < niestety tej tragedii nie ulegniemy poniewa¿ na forum znajduje siê co najmniej 50 artyku³ów wpisanych przez mnie aby promowaæ Wolne Media poniewa¿ uwa¿a i¿ to s³uszna idea, która nikomu nie szkodzi. Tym bardziej czy z powodu tego i¿ umie¶ci³em link w profilu server siê zawiesi?
Po za tym jak admini macie opcjê wy³±czenie mo¿liwo¶ci dodawania tego typu wpisów na profilach wiêc czemu po prostu tego nie wy³aczycie skoro jeste¶cie na tyle genialni aby wlepiæ minusa. Czy komu¶ tu w³adza nie uderza do g³owy?
Znam dobrze skrypty forów i wiem ¿e jest to mo¿liwe... A je¶li nie potraficie zaakceptowaæ czego¶ co nie jest szkodliwe i jest powszechne czyli w³a¶nie linki w profilach, na które de facto dajecie zezwolenie udostêpniaj±c tê opcje to gratuluje rozumu. Naprawdê czujê siê za¿enowany t± prostolinij±, s³uch± i bez podstawn± opini±.
To swego rodzaju cenzura - pewnie narzucona przez PCH ale có¿ tego ju¿ nie zmieniê widocznie - egoizm ludzki bije w Was niczym Niagara. Czujê siê za¿enowany tak¿e z tego powodu i¿ wielu naprawdê dobry forumowiczy, których lubi³em mimo tego ¿e byli jacy byli odesz³o przez takich jak WY!
a chodzi mi o Tenebraela, Loukasa(który patrza³ na problemy inaczej) Joeal - w ¿yciu nie spotka³em tak przyjaznego kolesia i septtere(sorry je¶li ¼le napisa³em) byli to ludzi z sercem - nie to co tutejsza administracja , wyrazi³em swoje ¿ale poniewa¿ mam do tego pewne prawo i chcia³by aby to zdanie poznali inni forumowicze.
Nie pozdrawiam bo niema kogo... A Dariusz traktuje mnie i innych jak ¶mieci - które nale¿y spaliæ. I to niby taki nie ograniczony jeste¶... no có¿ widocznie w swojej prostolinejno¶ci nie zauwa¿asz prostych spraw... Ehh.
nara
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2011, 23:50:29 wys³ane przez Sventer »
|
|
|
|
|
|