Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:08:28

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472278 razy)
0 u¿ytkowników i 12 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #650 : Listopad 21, 2010, 12:45:30 »

Ja nawet nie wiem o co mu chodzi³o, wiêc tego nie zg³asza³em.
 Co¶
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #651 : Listopad 21, 2010, 13:03:40 »

Ja nawet nie wiem o co mu chodzi³o, wiêc tego nie zg³asza³em.
 Co¶

Zg³aszaæ to siê mo¿esz na lekcji w szkole,je¿eli dalej kontynuujesz naukê;

£agodne traktowanie twojego zaczepnego zachowania na forum przez administracjê pozostawiê bez komentarza....
Nie warto.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2010, 13:03:58 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #652 : Listopad 21, 2010, 19:11:31 »

Te¿ nie bardzo rozumiem Darku twoj± pob³a¿liwo¶æ wobec Sventera.

Wezmê na tapetê jeden jedyny jego post:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2189.msg69341#msg69341

idiotyzm za pieni±dze wydane na pomnik Twój Kochany KK móg³by zafundowaæ obiady kilku tysi±com dzieci (Wiesz nie ka¿dy ma co do gara w³o¿yæ) ale¿ przecie¿ wa¿niejsze s± pomniki od ludzi... Taki jest Twój KK.

Rozumiem. Niektórzy nie radz± sobie z emocjami. Jestem jednak pewna, ¿e wszyscy potrafi± opisaæ je bez uszczerbku dla w³asnej reputacji. Wszyscy... Pomijaj±c kolegê.

Jeste¶ zabawna Janusio naprawdê .

A ja g³upia sama ostatnio próbowa³am daæ mu dobry przyk³ad... http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5903.0

Co robi ko¶ció³? Sika pod siebie i dalej ogranicza.

Dobrze, ¿e ju¿ nie "sra", bo do tej pory to by³o jego ulubione s³owo.

Po za tym je¶li wed³ug Ciebie takie co¶ jest argumentem to lepiej id¼ st±d.

Gdyby tak wszyscy z braku rzeczowych argumentów odchodzili z forum, nie pisa³abym tego teraz!

Jeste¶ irytuj±co g³upi, wogóle sk±d bierzesz tego typu teksty? Problemy z psychik±?

Zgadzam siê ze Sventerem... Najlepsze kêsy zostawi³ na koniec.

Do tej pory wychodzi³am z za³o¿enia, ¿e nie powinno siê wdawaæ w dyskusje z takimi jak on. Postêpuj± zawsze w jedyny znany sobie, realny do osi±gniêcia celu sposób. Sprowadziæ do swojego poziomu, by pokonaæ do¶wiadczeniem. 
I chocia¿ nie widzê ¿adnego powodu, by traciæ do siebie szacunek, to mêczy mnie sytuacja, gdy na takie odzywki i zachowania trzeba notorycznie przymykaæ oko. Bycie pob³a¿liwym jak widaæ nie skutkuje. Znam s³owo "proszê" i gdy którego¶ dnia Sventer "zdoby³" kilka minusów pod rz±d, poprosi³am go prywatnie o opanowanie siê. Mog³am tego nie robiæ i czekaæ a¿ nabije ich wiêcej, co w efekcie przyczyni³oby siê do szybszego bana.
Wszystko jednak ma swoje granice. Pob³a¿liwo¶æ, cierpliwo¶æ, wiara w drugiego cz³owieka.
Na tym przyk³adzie nie widzê jednak ¿adnych zmian na lepsze. Wrêcz przejawia siê coraz wiêkszy jego tupet. Jego gro¼by, jakoby obojêtny by³ mu jego dalszy los na tym forum i ostrze¿enie, ¿e na koniec zostawi najlepsze kêsy... To nie przedszkole!

Sventer, miej jaja! Trochê konsekwentno¶ci w obliczu w³asnych s³ów i honoru! Wyci±gaj asy z rêkawa i id¼ ju¿ sobie!
Zaraz i tak siê kolejny taki jak ty pojawi... Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2010, 19:12:12 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #653 : Listopad 23, 2010, 15:29:07 »

Janina ale¿ co TY siê tak bulwersujesz? Chichot
Chyba jedynym aspektem twego oburzenia jest to ¿e mog³em/powiedzia³em co¶ co jest sprzeczne z Twoim kodeksem etyczno/moralnym.

Rozumiem. Niektórzy nie radz± sobie z emocjami. Jestem jednak pewna, ¿e wszyscy potrafi± opisaæ je bez uszczerbku dla w³asnej reputacji. Wszyscy... Pomijaj±c kolegê.

Wolê byæ szczery ni¿ owijaæ w bawe³nê a¿ zbaranieje jak nie którzy...

A ja g³upia sama ostatnio próbowa³am daæ mu dobry przyk³ad... http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5903.0

Kiepski - swoj± drog± Janina to a¿ tak ¼le chyba nie brzmi? U¶miech Janneth...

Dobrze, ¿e ju¿ nie "sra", bo do tej pory to by³o jego ulubione s³owo.

Nie, mam inne ulubione s³owa.

Gdyby tak wszyscy z braku rzeczowych argumentów odchodzili z forum, nie pisa³abym tego teraz!

Do prawdy? Nie ¿artuj!

Zgadzam siê ze Sventerem... Najlepsze kêsy zostawi³ na koniec.

Hehehehehe Chichot

kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #654 : Listopad 27, 2010, 14:03:12 »

Nie wiem dlaczego Sventer ( czyt. Mora) nie dosta³ jeszcze bana za uzbieranie ponad 10 ostrze¿eñ?
A ma ju¿ na koncie -12  ??
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #655 : Listopad 27, 2010, 19:09:02 »

To proste:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg68598#msg68598

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #656 : Grudzieñ 11, 2010, 00:06:00 »

Janneth, ale (t)y jeste¶ têpa, naprawdê,szkoda s³ów;

Gdyby faktycznie by³o ci szkoda s³ów, nie musia³abym dawaæ ci za t± wypowied¼ -1pf, a tak... No có¿...
Szkoda ¿e tak zaczêli¶my tê rozmowê, mam jednak nadziejê ¿e teraz bêdzie ju¿ tylko lepiej. Je¶li jednak jeszcze raz mnie obrazisz, ¿ale wysy³aæ bêdziesz w eter i szczerze w±tpiê, by ktokolwiek ciê popar³ czy chocia¿by wys³ucha³.

Otó¿...
Gdybym wiedzia³a, ¿e zg³asza³e¶ wypowied¼ Sventera, w której papie¿a nazywa beretem, ukara³abym bez mrugniêcia okiem.
Nie mia³am jednak dostêpu do Internetu od 24 listopada. Nie sprawdza³am ani poczty, ani forum, ani nic co mam w zwyczaju ¶ledziæ, czytaæ itd.
Moderatorom nie wolno zmieniaæ decyzji innych moderatorów. Ani te¿ administracji. Nie wiem kto ci wówczas odpisa³. Nie mogê odpowiadaæ za decyzje innych osób. Przykro mi, ¿e taka wypowied¼ nie zosta³a ukarana. Szczególnie w ¶wietle ujemnego punktu, jaki da³am tobie za obra¿anie islamu... Nie mogê zlokalizowaæ postu Sventera ani nawet twojego zg³oszenia (o ile raportowa³e¶, a nie zg³asza³e¶ go poprzez PW), ale je¶li to co mówisz jest prawd± to s± to dwie identyczne sytuacje, gdzie jedna obraza zosta³a skierowana przeciwko wyznawcom islamu, druga przeciwko katolikom Smutny

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #657 : Grudzieñ 11, 2010, 18:40:10 »

Có¿, ja, mimo, ¿e w wiêkszo¶ci tematów siê z Kamilem nie zgadzam, tutaj muszê mu nieco przyznaæ racjê (oczywi¶cie nie przy nazywaniu Janneth têp±, bo to niedopuszczalne).

Rzeczywi¶cie, te¿ zauwa¿y³em, ¿e nieraz kary przyznawane s± nieco... no mo¿e nie tyle, ¿e stronniczo, ale losowo. ¯e nieraz za ostr± obelgê mo¿na nie dostaæ -pf, a za co¶ zupe³nie b³ahego - tak. Nie twierdzê tutaj, ¿e to wina stronniczo¶ci moderatorów, bo mo¿liwe, ¿e to po prostu przeoczenia.

Ogólnie uwa¿am jednak, ¿e powinien wróciæ o wiele prostszy, bardziej przejrzysty i czytelny system ostrze¿eñ (3 ostrze¿enia, za 4 ban na d³u¿szy czas). Obecnie robi siê chaos ze zliczaniem punktów, chwilowymi banami, d³u¿szymi banami, etc. Tak na prawdê trudno stwierdziæ, co jeszcze siê nie kwalifikuje pod minusowe pf, a co ju¿ tak.

O wiele lepiej by by³o, gdyby ostrze¿enia by³y tym, czym na wiêkszo¶ci forów - czym¶ "mocnym". Czyli je¶li kto¶ trochê rozrabia, to jedynie s³owne napomnienie, a jak dalej jest nie teges, to ostrze¿enie. Sta³e, niezale¿ne od reputacji. A gdy dojdzie do 3-4 (do ustalenia) ban na d³u¿szy czas, powiedzmy 2 tyg.

Wydaje mi siê, ¿e wtedy ostrze¿enia by³yby bardziej klarowne, jak te¿ bardziej widoczne. Nie by³oby takiego zamieszania.
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #658 : Grudzieñ 11, 2010, 20:05:29 »

Elo !!!

No tak, Tene bardzo m±drze prawisz, ale jeden zapis z regulaminu Ciê rozwala:

"Najwy¿szym i niepodwa¿alnym prawem na forum jest g³os administratora. Demokracja nie ma zastosowania."

Nie to, ¿ebym broni³ administracjê, ale siê nie¼le zabezpieczyli. Chyba s± prawnikami ;-)

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #659 : Grudzieñ 27, 2010, 13:29:15 »

Gdyby faktycznie by³o ci szkoda s³ów, nie musia³abym dawaæ ci za t± wypowied¼ -1pf, a tak... No có¿...
Szkoda ¿e tak zaczêli¶my tê rozmowê, mam jednak nadziejê ¿e teraz bêdzie ju¿ tylko lepiej. Je¶li jednak jeszcze raz mnie obrazisz, ¿ale wysy³aæ bêdziesz w eter i szczerze w±tpiê, by ktokolwiek ciê popar³ czy chocia¿by wys³ucha³.

A có¿ takiego uczyni³em?
Czy¿by pani moderator poczu³a siê obra¿ona?
Biedna panterka, a jakbym napisa³ ¿e jeste¶ "ostra" te¿ dosta³abym bym minusika?
Zauwa¿ ¿e mój post by³ jedynie reakcj± na twoj± ¿a³osn± "pracê" na tym forum.
I moja odpowied¼ by³a jak najbardziej uzasadniona, nie chcia³em siê k³óciæ,sama zaczê³a¶, a b³êdy jest Ci bardzo ³atwo wypunktowaæ.

Otó¿...
Gdybym wiedzia³a, ¿e zg³asza³e¶ wypowied¼ Sventera, w której papie¿a nazywa beretem, ukara³abym bez mrugniêcia okiem.

Ale nie zrobi³a¶ tego,wiêc i mi powinna¶ daæ spokój.
Mog³a¶ np skonsultowaæ siê w tej sprawie z administracj± i wtedy podj±æ sprawiedliw± decyzjê.
A to,¿e jeste¶ w gor±cej wodzie k±pana to nie moja wina.

Nie mia³am jednak dostêpu do Internetu od 24 listopada. Nie sprawdza³am ani poczty, ani forum, ani nic co mam w zwyczaju ¶ledziæ, czytaæ itd.

Ma³o mnie to interesuje.
Tym bardziej powinna¶ siê w tej sytuacji wstrzymaæ z jak±kolwiek decyzj±.

Moderatorom nie wolno zmieniaæ decyzji innych moderatorów. Ani te¿ administracji. Nie wiem kto ci wówczas odpisa³. Nie mogê odpowiadaæ za decyzje innych osób. Przykro mi, ¿e taka wypowied¼ nie zosta³a ukarana. Szczególnie w ¶wietle ujemnego punktu, jaki da³am tobie za obra¿anie islamu... Nie mogê zlokalizowaæ postu Sventera ani nawet twojego zg³oszenia (o ile raportowa³e¶, a nie zg³asza³e¶ go poprzez PW), ale je¶li to co mówisz jest prawd± to s± to dwie identyczne sytuacje, gdzie jedna obraza zosta³a skierowana przeciwko wyznawcom islamu, druga przeciwko katolikom Smutny
[/quote]

Koñcz±c dyskusjê z (t)ob± muszê wyja¶niæ jeszcze jedno.
Nazwanie proroka Islamu mahometa ( który by³ z³oczyñc±, co jest potwierdzonym historycznie faktem) mahciem, ma byæ obraz±?
Chyba ¿artujesz.... chyba gorszym jest nazywanie prowokacyjnie papie¿a "beretem" !
Niegrzeczna panterka.....
a kysz!
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #660 : Grudzieñ 27, 2010, 15:43:46 »

Kamil, a gdybym ja nazwa³ papie¿a Józkiem (od oryginalnego imienia Jose(f/ph))? Gdybym stwierdzi³, ¿e "Józio powiedzia³ to i tamto" - nie uwa¿a³by¶ tego za obrazê? Pytam nieco przekornie, ale i zupe³nie serio - czy, skoro uznajesz, ¿e "mahcio" to nie obraza, to katolickiego papie¿a mogê nazywaæ Józiem, i siê nie bêdziesz unosi³ gniewem/niesmakiem/obraz±?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #661 : Grudzieñ 27, 2010, 18:15:21 »

Cytat: Kamil
Mog³a¶ np skonsultowaæ siê w tej sprawie z administracj± i wtedy podj±æ sprawiedliw± decyzjê.

No to mo¿e och³oniesz jak Ci powiem, ¿e to ja jej zaleci³em przyznanie Ci minusa i ta decyzja jest nieodwo³alna.

kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #662 : Grudzieñ 27, 2010, 18:27:11 »

Cytat: Kamil

No to mo¿e och³oniesz jak Ci powiem, ¿e to ja jej zaleci³em przyznanie Ci minusa i ta decyzja jest nieodwo³alna.

A!!!! i wysz³o szyd³o z worka.
 W³a¶nie udowodni³e¶ jaki z ciebie administrator!
Beznadziejny! tak jak reszta twojej ¶wity.
W³a¶nie do twojej wysoko¶ci skierowa³em pro¶bê o interwencjê w sprawie wypowiedzi Sventera w której obrazi³ papie¿a nazywaj±c go beretem.
Pamiêtasz co odpisa³e¶ z ³aski swojej?
Przypomnê (c)i :

Otó¿ >Kamilu<, rzeczywi¶cie jêzyk/okre¶lenie jakiego u¿y³ w tym po¶cie >Sventer< mo¿e byæ potraktowane jako nie okazuj±ce szacunku komu¶, kto wg Ciebie na niego zas³uguje - co z kolei nie dla ka¿dego musi byæ wyznacznikiem.

Udowodni³e¶ nie tylko to,¿e wybiórczo traktujesz poszczególne osoby,ale te¿ ¿e jeste¶ hipokryt±.
!!!!!
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #663 : Grudzieñ 27, 2010, 19:11:52 »

>Kamilu<, to ju¿ drugi raz jak zamieszczasz prywatn± korespondencjê bez uzyskania zgody na to. Regulamin przewiduje za to minusy, jednak, ¿e to moja do Ciebie korespondencja wiêc odpuszczê Ci (nie zminusujê), a wstydziæ siê nie mam czego.
By³o to wówczas gdy jeszcze próbowa³em ³agodnie traktowaæ wyskoki >Sventera< i przy okazji Twoje. Zaraz po tym >Sventer< zacz±³ pokazywaæ na co go staæ i za co zosta³ zminusowany 1:1 (w sumie uzyska³ w krótkim czasie - bodaj 1 dnia - 5 minusów). Krótko po tym Ty wyskoczy³e¶ z Mahometem, ale nazywaj±c go "bandziorem" czy co¶ w tym stylu i to kilkakrotnie, a za co nie przyzna³em Ci minusa, choæ powinienem. Nied³ugo po tym wyskoczy³e¶ z tym o co masz pretensje do >Janneth< za minusa. Tak jak w przypadku >Sventera< stara³em siê byæ ³agodny, tak i w Twoim i w obu przypadkach pokazali¶cie, ze nie ma sensu przymykaæ oczu na wasze niewyszukane zachowanie.
Wiêc proszê Ciê, zamilcz ju¿ w tej materii i przynajmniej ze trzy razy przemy¶l co chcesz napisaæ nim to zrobisz, bo bardzo sobie szkodzisz. Tylko w ostatnim po¶cie, na który w³a¶nie odpowiadam, da³e¶ mi dwa powody do przyznania Ci ju¿ -2 pf'ów - oczywi¶cie jeszcze tego nie zrobiê.

Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #664 : Styczeñ 31, 2011, 21:46:18 »

Jezus Chrystus to marionetka Boga, któr± pos³u¿y³ siê do swoich w³asnych celów.

Przesadzi³e¶ !!!     nikt niema prawa obra¿aæ uczuæ religijnych innych ludzi,mam przez ciebie pe³n± skrzynkê e-mailow± skarg na to co piszesz. Mnie siê równie¿ to nie podoba ,a po za tym  naruszy³es regulamin w tym punkcie

obra¿aj±cych inne narodowo¶ci, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23
   Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaæ przyznaj±c u¿ytkownikowi -1pf.
a wiec - 1 pf
chanell

W sumie to nie wiem kto to napisa³ ale postêpujesz emocjonalnie co jest nie wskazane dla pracy moderatora. CO w tym takiego z³ego? Autor tego tekstu nikogo nie obrazi³ wiêc Twoje oszczerstwa Chanell s± nie na miejscu a ¿e Tobie siê to nie podoba no có¿. Emocjonalne zachowanie naszego spo³eczeñstwa to pospolita reakcja na negatywn± prawdê.

Autor tekstu jasno okre¶li³ pewn± kwestiê nie obra¿aj±c nikogo stwierdzi³ fakt a poniewa¿ jest on sprzeczny z Twoim fundamentalizmem moralnym wesz³a¶ w postawê obronn± i odpowiedzia³a¶ atakiem.

Z psychologicznego punktu widzenia powinna¶ naprawiæ Twój os±d bo inaczej sama siebie bêdzie dalej ok³amywaæ.

Dlatego te¿ uwa¿am i¿ nale¿y zaprzestaæ traktowaæ ludzi wolno my¶l±cych jak byd³o.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #665 : Styczeñ 31, 2011, 21:53:21 »

Powinno siê potrafiæ odró¿niæ krytykê od obra¿ania czy l¿enia, widzê, ¿e wiele osób ma z tym problem, szkoda. Nikt, poza ukaranym nie protestowa³ gdy pojawi³ siê minus za zdrobnienie imienia muzu³mañskiego proroka Mahometa. Dlaczego wobec tego okre¶lanie Chrystusa mianem marionetki (i to nie jedyne tego typu okre¶lenie tego u¿ytkownika) mia³oby byæ dopuszczalne? Je¿eli taki m±dry i odwa¿ny jest autor takich wypowiedzi proponujê aby to samo powiedzia³ w kraju muzu³mañskim - o Jezusie Chrystusie, o Mahomecie nie wspomnê.

Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczy³e¶ odpowiedzieæ - kogo w jednym ze swoich postów raczy³e¶ okre¶liæ mianem byd³a? Odpowiesz czy uciekniesz?
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #666 : Styczeñ 31, 2011, 21:56:45 »

Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczy³e¶ odpowiedzieæ - kogo w jednym ze swoich postów raczy³e¶ okre¶liæ mianem byd³a? Odpowiesz czy uciekniesz?

Oj facet Ty to masz problemy z widzeniem czy jak? Odpowiedzia³em w jednym z postów ale widocznie Twe przepiêkne oczêta m±dro¶ci nie umia³y tego zauwa¿yæ. Chichot
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #667 : Styczeñ 31, 2011, 22:02:03 »

Mo¿esz podaæ linka wobec tego?
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #668 : Styczeñ 31, 2011, 22:13:56 »

Oj facet Ty to masz problemy z widzeniem czy jak? Odpowiedzia³em w jednym z postów ale widocznie Twe przepiêkne oczêta m±dro¶ci nie umia³y tego zauwa¿yæ. Chichot

Ja problemów z widzeniem nie mam. U¿ywanie obra¼liwych s³ów jest widoczne jak na ''d³oni''. Wolne my¶lenie, wolnym my¶leniem a regulamin, regulaminem.
Natomiast ''fundametalizm moralny'' jak widaæ ma ró¿ne oblicza, co widaæ w postach obu ukaranych ostatnio panów.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 31, 2011, 22:14:58 wys³ane przez janusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #669 : Styczeñ 31, 2011, 22:48:13 »

W sumie to nie wiem kto to napisa³ ale postêpujesz emocjonalnie co jest nie wskazane dla pracy moderatora. CO w tym takiego z³ego? Autor tego tekstu nikogo nie obrazi³ wiêc Twoje oszczerstwa Chanell s± nie na miejscu a ¿e Tobie siê to nie podoba no có¿. Emocjonalne zachowanie naszego spo³eczeñstwa to pospolita reakcja na negatywn± prawdê.

Sweter ,swój b³±d naprawi³am ,poda³am autora tekstu ,ale oszczerstwa to nie ja napisa³am tylko on.Robi³ to od jakiego¶ czasu ,my¶la³am ¿e mu przejdzie ,ale zmieni³ nik  i zacz±³ znowu. Wydaje mi siê ¿e i tak by³am cierpliwa.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #670 : Styczeñ 31, 2011, 23:18:52 »

To mo¿esz nazwaæ mnie nie normalnym ale dla mnie ten kole¶ - kimkolwiek jest mówi lepiej ni¿ co nie którzy na tym forum jak choæby Kiara...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #671 : Styczeñ 31, 2011, 23:21:28 »

To mo¿esz nazwaæ mnie nie normalnym ale dla mnie ten kole¶ - kimkolwiek jest mówi lepiej ni¿ co nie którzy na tym forum jak choæby Kiara...
nie mam zamiaru ciê obra¿aæ, kropka.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #672 : Luty 07, 2011, 22:04:12 »

Dariusz nie masz siê kogo czepiaæ? W sumie rozumiem dzia³asz dla elity przysz³ego pokolenia ratowania Ziemi. Chichot
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #673 : Luty 08, 2011, 01:08:47 »

No to ci Sventer schlebi³  Cool

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #674 : Luty 11, 2011, 23:17:36 »

Przeczytaj do koñca...

Darek widzê ¿e ukara³e¶ swojego moderatora haha! Jeste¶ w szczytowej formie swojej hipokryzji. ¯al. To forum zamienia siê w cenzurowan± g³upotê. Haha!

Oczywi¶cie umieszczenie linku w moim profilu obali ³ad tego forum, dojdzie do zag³ady Ziemi i Enki nie bêdzie móg³ nas uratowaæ ; < niestety tej tragedii nie ulegniemy poniewa¿ na forum znajduje siê co najmniej 50 artyku³ów wpisanych przez mnie aby promowaæ Wolne Media poniewa¿ uwa¿a i¿ to s³uszna idea, która nikomu nie szkodzi. Tym bardziej czy z powodu tego i¿ umie¶ci³em link w profilu server siê zawiesi?

Po za tym jak admini macie opcjê wy³±czenie mo¿liwo¶ci dodawania tego typu wpisów na profilach wiêc czemu po prostu tego nie wy³aczycie skoro jeste¶cie na tyle genialni aby wlepiæ minusa. Czy komu¶ tu w³adza nie uderza do g³owy?

Znam dobrze skrypty forów i wiem ¿e jest to mo¿liwe... A je¶li nie potraficie zaakceptowaæ czego¶ co nie jest szkodliwe i jest powszechne czyli w³a¶nie linki w profilach, na które de facto dajecie zezwolenie udostêpniaj±c tê opcje to gratuluje rozumu. Naprawdê czujê siê za¿enowany t± prostolinij±, s³uch± i bez podstawn± opini±.

To swego rodzaju cenzura - pewnie narzucona przez PCH ale có¿ tego ju¿ nie zmieniê widocznie - egoizm ludzki bije w Was niczym Niagara. Czujê siê za¿enowany tak¿e z tego powodu i¿ wielu naprawdê dobry forumowiczy, których lubi³em mimo tego ¿e byli jacy byli odesz³o przez takich jak WY!

a chodzi mi o Tenebraela, Loukasa(który patrza³ na problemy inaczej) Joeal - w ¿yciu nie spotka³em tak przyjaznego kolesia i septtere(sorry je¶li ¼le napisa³em) byli to ludzi z sercem - nie to co tutejsza administracja , wyrazi³em swoje ¿ale poniewa¿ mam do tego pewne prawo i chcia³by aby to zdanie poznali inni forumowicze.

Nie pozdrawiam bo niema kogo... A Dariusz traktuje mnie i innych jak ¶mieci - które nale¿y spaliæ. I to niby taki nie ograniczony jeste¶... no có¿ widocznie w swojej prostolinejno¶ci nie zauwa¿asz prostych spraw... Ehh.

nara
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2011, 23:50:29 wys³ane przez Sventer » Zapisane
Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: