Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:34:48

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472319 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #725 : Luty 17, 2011, 13:34:41 »

Przyrównywanie miejsca, z którego w ko¶cio³ach chrze¶cijañskich g³osi siê kazania do szamba w temacie o zaletach religii mia³oby nie byæ pogwa³ceniem naszego regulaminu?

Ka¿dy ¶redno rozgarnety czlowik wie,
ze ambona s³uzy tez do strzelana do zwierz±t.
A jak sie koncza naboje - to niektorzy strzelaja g....
..lub punktami ujemnymi.

Nabrudziæ wszêdzie, gdzie siê tylko da.
Przeciez to ten katolicki nauczciel brudzil szambem - ja to tylko przytaczam,
w kontescie religii i jej ludzi/patronow.

Wiêc pomylilas adresy. Odwal sie ode m³a.

Nawet jednego miejsca na tym forum nie ma, gdzie mo¿na by kulturalnie na temat religii porozmawiaæ.

Nikt ci nie broni kulturalnie rozmawiac.
Ale ty jedynie zajmujesz sie atakowaniem membersow za odmienne niz twoja (niekiedy dosadnie wyrazane) opinie i oglady spraw. Arguentami w temacie raczej nie operujesz.
Sa natomas niby-argumny w atakach personalnych. Ty sie lepiej sama zbanuj.

Bez prostackich porównañ, nieokrzesanych wypowiedzi i wszechobecnego niezadowolenia i psioczenia.
to ocena. Nie kazdy jest az tak rozwniety, jak ty dyszanet.
Zarzucanie prostactwa (tu jest raczej jego wyrazem) jest ³amaniem regulaminu.(proby obrazania uczestnikow).
Chcesz moderowac moje zadowolenie !?!  U¶miech jakie¿ to uroczo s³odkie..
juz wymoderowane - ja happy!

Cytat: Val Dee
Nauczcie siê, ¿e jak siê wchodzi do czyjego¶ domu (albo na czyj¶ w±tek) to nie jest kulturalnym wylewaæ pomyje na g³owê gospodarza - tym bardziej, ¿e gospodarz sam jest mi³y i nikogo nie ura¿a.
A wlasnie - to czyj to jest DOM?

Nikt rafaeli pomyj nie wylewal na glowe. Jesli sie myle - to wskaz. lub przepro¶.

Ale trzeba tez zaakceptowac, ze z pomyj nie da sie perfumerii zrobiæ po prostu - to wbrew naturze
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 13:43:49 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #726 : Luty 17, 2011, 21:38:52 »

mam pytanie:

gdy mialem -5pkt (lub-6)
bezpodstawnie dodano mi do -7 , po mojej apelacji  tamte 2 posty sie przywrocily,
ale punkty zostaly (-7)

Wska¿, które to posty. Zapewne ja je przywróci³em wiêc je¶li zosta³e¶ za nie zminusowany, a ja przywracaj±c je przeoczy³em ten fakt, to go naprawiê.

a teraz widze nagle -9 ..bez ¿adnych nowych upomnien w miedzyczasie, ani nieaprobownych przez cenzora artqa postow. Czemu zawdzieczam ten nieuzasdniany przyrost?

Upomnienia by³y ju¿ wcze¶niej, a ¿e nie skutkuj± wiêc upominamy minusami. O tych w w±tku:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.75
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 21:39:39 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #727 : Luty 20, 2011, 15:29:28 »

Wska¿, które to posty. Zapewne ja je przywróci³em wiêc je¶li zosta³e¶ za nie zminusowany, a ja przywracaj±c je przeoczy³em ten fakt, to go naprawiê.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5701.msg72505#msg72505

Podobnie >PHIRIOORI<,
za to samo co w po¶cie powy¿ej:

-1pf
Proszejeszcze raz przeczytac ten post, jesli to dotyczylo tego
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6489.msg74250#msg74250

Czy w ofercie artefaktow i religijnych narzedzi (ktore rzekomo tu obrazam)
znajduje sie obiekt o nazwie "szambona"?... jesli nie - to z jakigo¿to powodu mia³aby siê czuæ dokniêta taka czy inna religia???
Pomijajac skromny fakt nawi±zana do przedmowcy.
Zaazac nawiazañ?... to smieszne!

A moze to zemsta za ponizsze pod pretekstem "nieregulaminowosci"
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6489.msg74242#msg74242

-----

za ten watek chyba 2x poszly mnusy:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6186.msg72147#msg72147
Prosze wskazac, w ktorym mejscu ta merytoryczna inform. zekomo ma byc niezgodna z regulamin.

podobnie prosze o uzasaniene zkoszowania tej informacji:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6148.msg71732#msg71732

jak rowniez prosze o uzasaniene zkoszowania tej informacji:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5943.0

--

Acha i za ten film dostalem 2x mnusy.. niezgodnie z reguaminem,
a post przywrocony:
ten o kosztach niekonstytucyjnych wymuszanych od podatnika innej niz katolicka wiary:

« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2011, 17:35:53 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #728 : Marzec 01, 2011, 20:50:48 »

Cytat: PHI

No niestety, nie mogê Ci anulowaæ minusa. Filmik przywróci³em, gdy¿ zawiera wiele ciekawych informacji, jednak g³ówny powód, dla którego Ciê zmiusowa³em pozosta³.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #729 : Marzec 17, 2011, 23:00:35 »

mam pytanie. Czy Kiara dosta³a minusa bo napisa³a, ¿e aktualny JAN to X-44?
Je¿eli tak to proponujê anulowaæ minusa bo nie ujawni³a niczego nieodpowiedniego np. adresu zamieszkania, nazwiska, zdjêæ.
Naprawdê nie widzê niczego nieodpowiedniego w tym, ¿e przypomina siê komu¶ jego wcze¶niejsze ods³ony. Dlaczego mia³by siê ich wstydziæ? Dlaczego ukrywaæ?
Do tego na korzy¶æ Kiary dzia³a to, ¿e na tym forum by³y ju¿ wcze¶niej podawane poprzednie nicki forumowiczów i nikt nie widzia³ w tym nic nieodpowiedniego - nie chcê rozdrapywaæ ale tak by³o w przypadku naszego "najwiêkszego" kolekcjonera nicków: Marcina/Mory?Sventera...
Jeszcze raz proszê o cofniêcie minusa je¿eli by³ przyznany wy³±cznie za przywo³anie nicka X-44.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #730 : Marzec 17, 2011, 23:27:56 »

mam pytanie. Czy Kiara dosta³a minusa bo napisa³a, ¿e aktualny JAN to X-44?
Je¿eli tak to proponujê anulowaæ minusa bo nie ujawni³a niczego nieodpowiedniego np. adresu zamieszkania, nazwiska, zdjêæ.
Naprawdê nie widzê niczego nieodpowiedniego w tym, ¿e przypomina siê komu¶ jego wcze¶niejsze ods³ony. Dlaczego mia³by siê ich wstydziæ? Dlaczego ukrywaæ?
Do tego na korzy¶æ Kiary dzia³a to, ¿e na tym forum by³y ju¿ wcze¶niej podawane poprzednie nicki forumowiczów i nikt nie widzia³ w tym nic nieodpowiedniego - nie chcê rozdrapywaæ ale tak by³o w przypadku naszego "najwiêkszego" kolekcjonera nicków: Marcina/Mory?Sventera...
Jeszcze raz proszê o cofniêcie minusa je¿eli by³ przyznany wy³±cznie za przywo³anie nicka X-44.

popieram i przy³±czam siê do pro¶by

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #731 : Marzec 18, 2011, 00:36:33 »

Cytat: Regulamin
Bezwzglêdnie nale¿y pamiêtaæ, by nie publikowaæ tre¶ci stanowi±cych naruszenie prawa, tj.:

...

- ujawniaj±cych bez czyjej¶ wyra¼nej zgody dane osobowe, identyfikatory komunikatorów
   internetowych, fotografie, adres poczty elektronicznej, miejsce zamieszkania, pracy, przebywania,
   numery telefonów, tablic rejestracyjnych i inne poufne dane (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o
   ochronie danych osobowych). Wiadomo¶æ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na
   okoliczno¶ci oraz ujawnione informacje, mo¿e przyznaæ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).

Przepraszam a , który z tych wymienionych punktów naruszy³am Co¶? bo naprawdê nie wiem.

Z tego na co siê powo³ujesz Darek na mój post to ¿aden. Bo , ani dane osobowe , ani identyfikator komunikatorów  internetowych , ani fotografie , ani adres poczty elektronicznej ,ani miejsce zamieszkania , ani pracy , ani przebywania , ani numer telefonu , ani tablice rejestracyjne ani ¿adne dane poufne. A wiêc co Co¶ Co¶ Co¶ Co¶

Czy publiczny nick , u¿ywany wcze¶niej publicznie na tym forum jest tajny Co¶ Co¶ Co¶ Co¶
Tego nawet nie ma w regulaminie , to jedno, a drugie s± znane na forum przypadki ujawniania przez forumowicza nicków innych forumowiczy pos³uguj±cych siê kolejnymi i nigdy z tego powodu nie by³o karania nikogo za to.

Co¶ chyba nie tak z t± karom?

Czyli pos±dzanie kogo¶ o ukrywanie swojej twarzy okazuj± siê brakiem odwagi pokazania w³asnej.
Ja nie mam takich problemów na ka¿dym forum którym piszê lub kiedy¶ pisa³am zawsze wystêpujê pod tym samym nickiem.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #732 : Marzec 18, 2011, 03:26:38 »

A ja mimo usilnych prób zrozumienia o co tu chodzi to dalej nie wiem? Zajrza³em do linka podanego przez Dariusza i nie kminie tego.

Chodzi o to?

A swoj± drogom je¿eli ju¿ chcesz siê prezentowaæ jako tak bardzo uczciwy i lojalny cz³owiek to czemu nie przedstawiasz siê dawnym nickiem X-44?

Czy o to?

Oczywi¶cie nie musisz ..... prawda? To tylko taka ma³a dygresja dla tych co znaj± t± historiê z dawnego forum.
Czy¿by akt zemsty za tamte dyskusje strasz±ce mnie dawniej podawaniem do s±du Panie Januszu?

Regulamin
ujawniaj±cych bez czyjej¶ wyra¼nej zgody dane osobowe, identyfikatory komunikatorów
   internetowych,

Hmm Darku nie zasz³a mo¿e tutaj pomy³ka? nick JAN sugestywnie nasuwa siê z imieniem Janusz - to chyba nie zbrodnia? Co do tego identyfikatora to te¿ niezbyt to widzê. Chodzi o podanie nicku X-44?
W sumie nie powinno siê tego robiæ - bo nie ma to znaczenia ale ¿eby od razu minusy dawaæ?

Albo ja mo¿e to b³êdnie widzê.

Kiedy nie chcesz przebaczyæ , to palisz za sob± most , przez który pewnego dnia bêdziesz potrzebowa³ przej¶æ. - cytat

A tak apropo Kiara jak to jest? Ty nie chcesz oceniaæ itd. nie chcesz odpowiadaæ na pytania sama ¿±dasz tego od innych. Je¶li jest po Twojemu to siê zgadzasz, je¶li co¶ ma zagroziæ Twojej osobie to jeste¶ przeciw.

« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2011, 03:27:21 wys³ane przez Sventer » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #733 : Marzec 18, 2011, 09:11:07 »

Przepraszam a co za problem w tym wszystkim?
To gdzie jest ujawnienie czegokolwiek tej postaci?
A skoro nie ma niczego zwi±zanego z nim to za co skarga?
Na podstawie czego?
Ja napisa³am informacjê , która Ptak wkleja³a jego posty pod swoim nickiem tworz±ce awanturê ze mn± i podwa¿aj±ce mój autorytet. Co  sama napisa³a na forum i publicznie mnie przeprosi³a , za tworzenie "nagonki na mnie przez tego cz³owieka z wykorzystaniem Jej osoby. Chwa³a Jej za odwagê i moraln± uczciwo¶æ.

Jednak obecny Jan wcale nie musi siê przyznawaæ do swojej przesz³o¶ci , je¿eli siê nie przyznaje to nie ma powodu do furii niezadowolenia , która jednak zaistnia³a. Zaistnia³a  dlaczego?

Tworzenie awantur , podwa¿anie cudzej wiarygodno¶ci na podstawie osobistych odczytów oraz interpretacji informacji jest domenom pewnych osób.

Powinni¶my dyskutowaæ o napisanych postach a nie o osobach je pisz±cych , owszem czasami bywaj±  wyj±tkowe sytuacje , które mog± zaistnieæ.
Jednak na tym forum sta³y siê one regu³±.

Dyskusja publiczna na temat wcieleñ kogokolwiek dla mnie jest trochê naiwna , gdy ¿±da siê od kogo¶ wyt³umaczeñ z nich.
Bowiem praktycznie nie istnieje fizyczny sposób na potwierdzenie 100% wiarygodne ( poza nielicznymi wyj±tkami) tych wcieleñ przez nikogo.
Byæ mo¿e niedaleka przysz³o¶æ bêdzie w stanie to udowadniaæ , ale w tym momencie jeszcze nie.
Dyskusja na temat u¿ywanych nicków w tym ¿yciu jest jak najbardziej rzeczowa z mo¿liwo¶ciom potwierdzenia , tylko po co jak niektórzy zmieniaj± je by ukryæ to czego ujawniaæ nie chc±. I OK. Gdy zaczynaj±  " bia³± kartk±" swoje nowe zaistnienie.
Ale gdy z poprzedniego przenosz± dawne relacje , którymi usi³uj± manipulowaæ obecn± rzeczywisto¶ciom ? Wówczas to nie jest ok.
Trzeba siê spodziewaæ reakcji z po³±czeniem dawnych zdarzeñ.

I to tyle Panie Janie , wiêcej dyskusja Pana ze mn± nie zaistnieje.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. "
Kiedy nie chcesz przebaczyæ , to palisz za sob± most , przez który pewnego dnia bêdziesz potrzebowa³ przej¶æ. - cytat"

To nie s± moje s³owa , proszê skierowaæ komentarz do ich  autora.

=====================================

Czy publiczny nick , u¿ywany wcze¶niej publicznie na tym forum jest tajny

Jaki nick? Sk±d masz wiedzê, ¿e u¿ywa³em takiego nickaI gdzie u¿ywa³em ?

Wiedzê - podkre¶lam.

A jakie¶ imiê - które poda³a¶ ? Sk±d masz wiedzê, ¿e tak mam na imiê ? 

Mam na imiê Aleksander. A mo¿e te¿ JAN jest nieprzypadkowy.  I co Ty na to  ?

Tylko proszê o konkrety Kiaro, bez manipulacji - bo na mnie to nie dzia³a, tak jak na innych... U¶miech

P.S.
A szanowni Pañstwo z Towarzystwa Wspierania Biednej i Niewinnej Kiary U¶miech
- mo¿e i Wy macie jakie¶ sprawdzone informacje, ¿e tak protestujecie ? U¶miech

Skoro Jan zaprzecza wszystkiemu to sk±d wziê³a siê skarga z konsekwencjom karania mnie za co¶ co nie zaistnia³o?
Tego ju¿ zupe³nie nie rozumiem.

Kiara U¶miech U¶miech

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2011, 14:33:24 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #734 : Marzec 18, 2011, 09:46:31 »

Macie racjê, zbyt pochopnie to skategoryzowa³em. Uwa¿am jednak, ¿e takie wyci±ganie czyich¶ ników z innych forów w odniesieniu do osób, które ca³kiem spokojnie (nie awanturuj± siê, nie zachowuj± siê niegrzecznie) pisz±, choæ nie po my¶li innych, nie jest fer.
Rozumiem chêæ ujawnienia kogo¶, kto notorycznie i niemal wszêdzie gdzie siê pokarze szkodzi, ale nie powinno siê tego odnosiæ do wszystkich.
Anulujê Ci >Kiaro< tego minusa, jednak na przysz³o¶æ proszê Ciebie i wszystkich innych o ugryzienie siê pierwej w palec nim co¶ siê wklika w porywie z³o¶ci.

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #735 : Marzec 18, 2011, 11:02:46 »

Cytat: Kiara
a napisa³am informacjê , która dotyczy Janusza 44 czyli X44 na którego ¿yczenie Ptak wkleja³a jego posty pod swoim nickiem tworz±ce awanturê ze mn± i podwa¿aj±ce mój autorytet. Co  sama napisa³a na forum i publicznie mnie przeprosi³a , za tworzenie "nagonki na mnie przez tego cz³owieka z wykorzystaniem Jej osoby. Chwa³a Jej za odwagê i moraln± uczciwo¶æ.

Kiaro, bardzo proszê o wskazanie takiego postu, b±d¼ linka do niego, gdzie napisa³am, ¿e wkleja³am posty x 44  pod swoim nickiem. Bo z tego co pamiêtam, to przeprosi³am Ciê publicznie, ale za przekroczenie pewnych ram w pisaniu. Zawsze przepraszam tylko za siebie, nigdy za kogo¶ innego. Dlatego nie rozumiem tego zdania, cyt. „Co  sama napisa³a na forum i publicznie mnie przeprosi³a , za tworzenie "nagonki na mnie przez tego cz³owieka z wykorzystaniem Jej osoby.”

Bêdê bardzo wdziêczna za podanie linka.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #736 : Marzec 18, 2011, 11:53:20 »

Tak Ptaku napisa³a¶ to , postaram siê odszukaæ je¿eli jeszcze istnieje ten post.
Oczywi¶cie ¿e przeprasza³a¶ mnie za siebie a nie za kogo¶ , to normalne ale za to postêpowanie inspirowane przez kogo¶.
By³o to co¶ w temacie kolejnej akcji przeciwko mnie w której stanê³a¶ w mojej obronie i opisa³a¶ tamten przypadek.

Ja uwa¿am i¿ by³o to bardzo godne Twoje postêpowanie , nie ma w tym nic wstydliwego. Pope³nianie b³êdów jest naturom ludzk±. Korekta ich równie¿.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Przez najbli¿szy miesi±c mogê bywaæ bardzo rzadko lub wcale , zatem musisz troszkê poczekaæ , bo te  najbli¿sze kilka dni nie bêdê mog³a wykorzystaæ na przeszukanie forum.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #737 : Marzec 18, 2011, 12:05:43 »

Zatem cierpliwie bêdê czekaæ i mam nadziejê, ¿e siê doczekam, bo ¿adnych postów nie usuwa³am.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #738 : Marzec 18, 2011, 19:18:55 »

Kiara ju¿ taka jest niby ¶wiêta... a widaæ co robi. W sumie nie przejmuj siê tym JAN.  U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #739 : Marzec 18, 2011, 21:24:37 »

Podtrzymujê, ¿e przypomnienie poprzedniego nicka forumowiczowi nie nosi dla mnie negatywnych znamion.
Je¿eli jednak nie chodzi o tê sam± osobê to jest to ju¿ nadu¿ycie czy k³amstwo/pomówienie i z tego "ujawniaj±cy" winien siê wyt³umaczyæ - udowodniæ "podejrzenie" b±d¼ przeprosiæ. Bo bardzo nieeleganckie jest przypisywanie komu¶ czyjej¶ to¿samo¶ci. Tak¿e Jan, spokojnie, nie obra¿aj siê tylko spokojnie wyja¶nijcie sytuacjê - sam jestem ¿ywo zainteresowany jak jest w rzeczywisto¶ci. Je¿eli dla Ciebie prawda naprawdê jest bardzo wa¿na, to cieszê siê ¿e piszesz na tym forum.

Co do "zabaw" Kiary z nickami... wiem, ¿e lubi obarczaæ kogo¶ obc± to¿samo¶ci±, szczególnie gdy w ten sposób mo¿e co¶ dopi±æ osobie którym jest niechêtna.

Kiaro, przygl±daj±c siê Twoim powy¿szym postom - tym w których zwracasz siê do forumowicza po imieniu - domniemam, ¿e w imiê równo¶ci nie bêdziesz mia³a JU¯ pretensji gdy kto¶ zwróci siê do Ciebie po imieniu (które, przypomnê - sama ujawni³a¶ na tym forum). Pamiêtam jak za to straszy³a¶ administracj±...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2011, 21:25:43 wys³ane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #740 : Marzec 19, 2011, 11:52:23 »

Posty >Silver'a< i >JAN'a< przenios³em tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6619.0

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #741 : Kwiecieñ 15, 2011, 22:22:41 »

Cytat: Darek
Drodzy wspó³forumowicze - nie zajmujê teraz stanowiska w kwestii czyich¶ racji b±d¼ ich braku - chcê Was prosiæ o zaprzestanie rozdrapywania zadawnionych bol±czek publicznie.
Raz ju¿ mieli¶my pokaz Waszych miêdzy sob± animozji (mówiê o tym forum) i na prawdê mo¿ecie ju¿ tego wszystkim pozosta³ym zaoszczêdziæ.
Piszê bardzo ogólnie, jednak chcia³bym by¶cie traktowali tê notkê jako ostrze¿enie.Dalsze wyci±ganie na forum publiczne Waszych wewnêtrznych spraw bêdzie oceniane minusami.

Darku, przeczytaj jeszcze raz dok³adnie w±tek i zauwa¿, ¿e nie ja wywlekam na forum cudze sprawy osobiste.
Uwa¿am, ¿e moja reakcja na niedopuszczalne i ³ami±ce wszelkie zasady oraz regulamin zachowanie koliberka
by³a i tak zbyt pow¶ci±gliwa. 

Nie ¿yczê sobie, by publicznie omawiane by³y moje i nie tylko moje sprawy osobiste.
Nie mam zamiaru ponosiæ konsekwencji za niedopatrzenie administracji, której zadaniem jest w³a¶ciwa ochrona forumowiczów.
Gdyby w porê moderatorzy odpowiednio zareagowali, nie by³oby sprawy.
Mo¿e podobnie jak silver, powinnam opu¶ciæ to forum?

Je¶li masz mi co¶ do zarzucenia, proszê o wskazanie moich wykroczeñ, ³±cznie z cytatami.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #742 : Kwiecieñ 15, 2011, 22:59:03 »

przy³±czam sie do pro¶by Ptaka .Czas ju¿ posprz±taæ forum , zrobiæ wiosenne porz±dki.Cokolwiek to znaczy dla administracji. Je¿eli Ptak odejdzie i ja zniknê st±d bo bardzo  niewielu forumowiczów tu mnie "trzyma" .
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #743 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:03:01 »

Je¿eli Ptak odejdzie i ja zniknê st±d bo bardzo  niewielu forumowiczów tu mnie "trzyma" .
To "gro¼ba"?, straszonko? ultimatum?
Ech, gdyby na forum prze³o¿yæ poza forumowe relacje, ile¿ to sytuacji nabiera jasno¶ci...
east
Go¶æ
« Odpowiedz #744 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:08:38 »

Arteq ,dla jasno¶ci  - Ty równie¿ mnie tu "trzymasz". Swoj± trze¼w± i zdroworozs±kow± argumentacja. By³e¶ i jeste¶ tu jednym z filarów.Jednak¿e Ptak umo¿liwi³ mi znacznie wy¿sze loty ni¿ Ty. Obojgu dziêkujê za to samo - za konstruktywn± krytykê.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #745 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:14:43 »

mam znacznie mniejsze mniemanie o sobie ni¿ sugerujesz po¶rednio...
east
Go¶æ
« Odpowiedz #746 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:18:14 »

nies³usznie mniejsze . Jeste¶ - w pewnym sensie - moim Bratem. Na prawdê. A na ile to jest prawd± sam sie przekonasz wkrótce....
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #747 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:23:29 »

Nie ³apiê, kompletnie. Wiêc mo¿e odpuszczê, przynajmniej do czasu "za³apania"? Ok?
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #748 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:24:48 »

Nie ¿yczê sobie, by publicznie omawiane by³y moje i nie tylko moje sprawy osobiste.
Nie mam zamiaru ponosiæ konsekwencji za niedopatrzenie administracji, której zadaniem jest w³a¶ciwa ochrona forumowiczów.
Gdyby w porê moderatorzy odpowiednio zareagowali, nie by³oby sprawy.

Dlaczego zamiast raportowaæ uczestniczy³a¶ w dyskusji? Ju¿ raz da³y¶cie z Koliberkiem pokaz wywlekania "spraw prywatnych" na forum publiczne. Prosi³am wtedy, ¿eby¶cie zaprzesta³y i obie raportowa³y te wiadomo¶ci, w których zawarte s± osobiste informacje na wasz temat. Zapowiedzia³am, ¿e karaæ nie bêdê i id±c wam na rêkê, usunê wszystko, co nie powinno by³o widnieæ na forum. ¯adna z was nie zareagowa³a.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #749 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:43:12 »

Janneth, poprzednim razem prosi³am Darka o usuniêcie postów koliberka,
które w ewidentny sposób narusza³y moje dobra osobiste. I Darek usun±³, chocia¿ nie wszystkie.

Nie chcia³am ponownie monitowaæ, licz±c na opamiêtanie siê koliberka. Zreszt± i tak by³a ju¿ musztarda po obiedzie.
Nie ja wywlekam cudze sprawy osobiste na forum publiczne i nie ja cierpiê na ekshibicjonizm emocjonalny.
Strony: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: