Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 16:34:40

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 498679 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Listopad 30, 2008, 20:33:54 »

Tutaj można zamieszczać swoje komentarze, pytania, kontrowersje, wyjaśnienia itp.
odnośnie spraw z "Pręgierza" (http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.0).
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2008, 21:53:22 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
joxer
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 13, 2008, 12:33:30 »

Jak nie wywalisz pseudonimow z pregierza to ja to zalatwie. Biedne te forum. Dziwne, ze PCH nie ma odrobinke kasy na domene forum a nie jakies free. Przepraszam za to co zrobilem. Wiecej sie nie powtorzy. Czy mozesz zdjac ta blokadke ? Bo jak chcesz to moge zmienic nick i sie nie ujawniac i miec to gdzies. Oftopowac nie bede.

Pozdrawiam
t0m3k12
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #2 : Grudzień 15, 2008, 16:19:36 »

Jak nie wywalisz pseudonimow z pregierza to ja to zalatwie. Biedne te forum. Dziwne, ze PCH nie ma odrobinke kasy na domene forum a nie jakies free. Przepraszam za to co zrobilem. Wiecej sie nie powtorzy. Czy mozesz zdjac ta blokadke ? Bo jak chcesz to moge zmienic nick i sie nie ujawniac i miec to gdzies. Oftopowac nie bede.

Pozdrawiam
t0m3k12

ban będzie zdjęty, tak... jak sam wygaśnie!
to głupie 2 tygodnie, przecież możesz tyle poczekać.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2008, 15:43:33 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #3 : Styczeń 02, 2009, 01:18:50 »

Tylko jedno tom1ek - skoro sprawa bywa juÂż wyjaÂśniona z zarzÂądem PCH i Stolo (SÂławek) to nie musiaÂłeÂś mnie banowaĂŚ ale trudno staÂło siĂŞ - przeÂżyÂłem...

KapÂłan 718!
Thotal
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 02, 2009, 02:15:35 »

KapÂłanie 718,
Czy przez te dwa tygodnie zastanowiÂłeÂś siĂŞ nad emocjami jakie wzbudzasz swojÂą postawÂą, i jaki jest faktyczny powĂłd wzniecania tych awantur?

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 02, 2009, 03:04:55 »

nie mia³em czasu na to - wa¿niejsze rzeczy siê dzia³y ale o tym pó¿niej jak wróci Tenebrael...

ja taki jestem i tyle, ³atwo mnie zdenerwowaÌ a tu na forum prawie wszyscy w mniejszym lub wiêkszym stopniu mnie próbuj¹ obra¿aÌ lub przynajmniej czepiaÌ siê bez sensu a tego nie nawidzê! a na forum to tylko s³owa - dzisiaj by³em u kumpeli na popijawie i przyczepi³o siê do mnie dwóch drechów, byli mocno pijani ja prawie wcale i przekonali siê, ¿e lepiej mnie nie denerwowaÌ jednak Uœmiech nie jestem mocny w gêbie wy³¹cznie - jak ktoœ siê rzuca bez sensu to obrywa a ¿e zawsze mam glany i jestem raczej du¿y (190 cm 90kg) to skutecznie wyjaœniam, ¿eby mnie nie denerowaÌ ani nie obra¿aÌ - mam tak odk¹d kilka lat temu 20 (s³ownie - DWUDZIESTU!!!) drechów mnie zaatakowa³o w szkole i mocno mnie pobili - z³amany nos i przestawiona przegroda to tylko ma³a czêœÌ tego co siê wtedy sta³o - od tamtej pory jestem bardzo agresywny (mam bojowe nastawienie i nie jestem lalusiem ju¿) w stosunku do dresów g³ównie a sam jestem metalem Uœmiech

taka trauma jakÂą przeÂżyÂłem w Âżyciu powoduje wÂłaÂśnie, Âże jestem jaki jestem i tyle - nie uÂżalam siĂŞ nad sobÂą i nie nastawiam drugiego policzka JUÂŻ...

KapÂłan 718'
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Styczeń 02, 2009, 03:28:08 »

KapÂłan, przykro mi z powodu Twojej traumy i cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło Ci siĂŞ przeÂżyĂŚ bezlitosny i tchĂłrzliwy napad 20stu barczystych dresĂłw Chichot, ale zawsze naleÂży zachowywaĂŚ siĂŞ stosownie do sytuacji. Na forum nikt nie zagraÂża Ci w sposĂłb fizyczny, wiĂŞc nie widzĂŞ sensu przyjĂŞtej przez Ciebie linii obrony. Nie masz siĂŞ czego obawiaĂŚ UÂśmiech
SÂą rĂłwnieÂż sposoby radzenia sobie z wybuchami agresji, rĂłwnieÂż z tymi ktĂłrych powodem sÂą nieprzyjemne doÂświadczenia Âżyciowe.
Podejrzewam, Âże w naszym gronie nie ma Âżadnych winowajcĂłw tego przykrego i bestialskiego pobicia, a co za tym idzie, nikt z nas nie jest temu winien. Nie widzĂŞ wiĂŞc powodĂłw, dla ktĂłrych mĂłgÂłbyÂś wyÂładowywaĂŚ siĂŞ na forum.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #7 : Styczeń 02, 2009, 03:55:49 »

Mam wraÂżenie, Âże te "drechy" zaimponowaÂły Ci w dobitny sposĂłb, postĂŞpujesz dokÂładnie wedÂług ich reguÂł. Jak widzisz Âże dasz radĂŞ, to atakujesz...
Agresja jest wynikiem wewnĂŞtrznej sÂłaboÂści  i niedojrzaÂłoÂści emocjonalnej. Nie piszĂŞ tego, Âżeby Ci dokuczyĂŚ, ale dlatego ÂżebyÂś przeÂłoÂżyÂł swoje reakcje na faktyczne zagroÂżenia wobec Twojej osoby. Takie reakcje sÂą wynikiem strachu, nie lubisz swojego maÂło wartoÂściowego Âżycia ( podÂświadoma opinia o sobie) i prĂłbujesz zrekompensowaĂŚ to zewnĂŞtrznymi reakcjami.
JesteÂś mÂądry chÂłop, trochĂŞ przeanalizuj to co Ci piszĂŞ i wejdÂź na wÂłaÂściwe tory.

ÂŻyczĂŞ Ci wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku UÂśmiech

Thotal
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #8 : Styczeń 02, 2009, 10:32:44 »

to jest forum - tutaj ludzie o odmiennych zdaniach się ,,ścierają'' i próbuje przekonać że swoje zdanie jest lepsze co raz jest prawdziwe a raz nie
I nie trzeba tutaj denerwować się i kłócić wyzywać tylko dyplomatycznie spokojnie wyjaśnić sprawę przekonać do swoich racji bądź uznać inne za słuszne
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 10:32:54 wysłane przez Cysio91 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #9 : Styczeń 02, 2009, 15:42:16 »

wiem, ¿e macie racjê ale wierzcie mi, ¿e to NIC mi³ego byæ 20 RAZY wzywanym do stawienia siê w s±dzie bo oskar¿enia by³ osobne dlatego, ¿e zarzuty by³y bardzo ró¿ne - od namawiania do przestêpstwa do wymuszania okre¶lonego dzia³ania na innych po napad i napa¶æ fizyczn± - nie wy¿ywam siê na forum na nikim bo chcê odreagowaæ - nie pozwolê, ¿eby obra¿ano mnie poprzez atakowanie moich wieloletnich dzia³añ i analiz oraz prac, które wykona³em i nadal wykonujê - spróbujcie po¶wiêciæ PIÊC LAT ¿ycia jednej SPRAWIE, osi±gnijcie w tym perfekcjê i to czego nikomu siê nie uda³o jeszcze (konsultowa³em moje odkrycia z lud¼mi w Anglii i USA i zosta³o to potraktowane jako prze³omowe odkrycia przez czo³owych wspó³czesnych okultystów, ¿e wspomnê tylko o dwóch panach z od³amu Zakonu Z³otego Brzasku oraz Zakony Srebrnej Gwiazdy - mówiê o szefostwie) - no i teraz niech kto¶ wam pisze, ¿e to BZDURY!!! jak siê poczuliby¶cie, uznanie na ¦WIECIE a u siebie w KRAJU wylewanie pomyj i pos±dzenia o durne teorie...

P.S. u mnie sprawdzi³o siê "co ciê nie zabije, to ciê wzmocni!" - dosta³em od 20 drechów (jeden by³ karatek¹ i dosta³em z pó³ obrotu tak, ¿e prawie mi siê ³eb obróci³ w druga stronê!) nota bene nie na ulicy ale w szkole na korytarzu od "kolegów" z klasy - powód prosty - d³ugie w³osy, glany i czarny ubiór oraz wdawania siê z ksiêdzem w takie dyskusje, ¿e wzywa³ dyrektorkê bo uznawa³, ¿e go krytykujê a ja poprostu udowadnia³em mu, ¿e nie ma racji a ten bez radny wo³a³ pomoc Uœmiech - podsumowuj¹c, mam 25 lat, w³osy do pasa, ubieram siê na czarno i nie uleg³em mimo, ¿e chcieli mnie zabiÌ - dwóch mia³o zarzut o gro¿enie œmierci¹!!! myœlê, ¿e to wyjaœnienie w tym miejscu uœwiadomi wam wiele z kim rozmawiacie...

KapÂłan 718'
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Styczeń 02, 2009, 16:09:41 »

Brak skromnoÂści jest chyba TwojÂą najwiĂŞkszÂą wadÂą. Nie interesuje mnie to, ktĂłre bractwo/sekta/bĂłg wie co jeszcze, uznaÂło Twoje osiÂągniĂŞcia za odkrycia przeÂłomowe. Na forum jesteÂś tylko jednym z uÂżytkownikĂłw, nie jesteÂś ani administratorem ani moderatorem, nie mamy Âżadnego potwierdzenia na to, jakim wielkim uznaniem cieszysz siĂŞ w Âśrednio znanych nam krĂŞgach. Ja teÂż mogĂŞ napisaĂŚ, Âże jestem nastĂŞpnym wcieleniem Einsteina i nie wiadomo, jakim sposobem zostaÂła mi pamiĂŞĂŚ o poprzednich wcieleniach i nadal mam w gÂłowie wiedzĂŞ zdobytÂą podczas ich wszystkich. W internecie mogĂŞ byĂŚ kimkolwiek zechcĂŞ, ale jeÂśli chcĂŞ, Âżeby ludzie rzeczywiÂście uwierzyli w moje farmazony, to najwaÂżniejszy jest sposĂłb, w jaki bĂŞdĂŞ siĂŞ przedstawiaĂŚ. Twoja agresywna autoreklama na nas nie dziaÂła.
Z marketingiem nigdy nie miaÂłeÂś zapewne nic wspĂłlnego. Nawet jeÂśli jesteÂś super wyspecjalizowanym w jakiejÂś dziedzinie czÂłowiekiem, musisz umieĂŚ siebie "sprzedaĂŚ". Inaczej czciĂŚ CiĂŞ bĂŞdÂą jak wielu kontrowersyjnych utalentowanych ludzi dopiero 300 lat po Twojej Âśmierci jak juÂż kaÂżdy zapomni, jaki  byÂłeÂś naprawdĂŞ.
A ta ca³a Twoja gadka o 20stu dresach jest po prostu œmieszna, nie wiem co chcia³eœ osi¹gn¹Ì takimi wyznaniami, ale nie sprzyjaj¹ Ci one. Mo¿esz posi¹œÌ wiedzê ze wszystkich ksi¹¿ek na œwiecie, uczyÌ siê od najwybitniejszych okultystów, pozjadaÌ wszystkie rozumy, ale jeœli nie bêdzie w Tobie pokory i skromnoœci, nie zyskasz ¿adnego odbiorcy!
Naucz siĂŞ szanowaĂŚ innych, a dopiero potem wymagaj szacunku wzglĂŞdem samego siebie. Nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz, dlatego nigdy nie uwaÂżaj siebie za mÂądrzejszego od rozmĂłwcy.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Blad
Gość
« Odpowiedz #11 : Styczeń 02, 2009, 16:16:55 »

wiem, ¿e macie racjê ale wierzcie mi, ¿e to NIC mi³ego byæ 20 RAZY wzywanym do stawienia siê w s±dzie bo oskar¿enia by³ osobne dlatego, ¿e zarzuty by³y bardzo ró¿ne - od namawiania do przestêpstwa do wymuszania okre¶lonego dzia³ania na innych po napad i napa¶æ fizyczn± - nie wy¿ywam siê na forum na nikim bo chcê odreagowaæ - nie pozwolê, ¿eby obra¿ano mnie poprzez atakowanie moich wieloletnich dzia³añ i analiz oraz prac, które wykona³em i nadal wykonujê - spróbujcie po¶wiêciæ PIÊC LAT ¿ycia jednej SPRAWIE, osi±gnijcie w tym perfekcjê i to czego nikomu siê nie uda³o jeszcze (konsultowa³em moje odkrycia z lud¼mi w Anglii i USA i zosta³o to potraktowane jako prze³omowe odkrycia przez czo³owych wspó³czesnych okultystów, ¿e wspomnê tylko o dwóch panach z od³amu Zakonu Z³otego Brzasku oraz Zakony Srebrnej Gwiazdy - mówiê o szefostwie) - no i teraz niech kto¶ wam pisze, ¿e to BZDURY!!! jak siê poczuliby¶cie, uznanie na ¦WIECIE a u siebie w KRAJU wylewanie pomyj i pos±dzenia o durne teorie...

P.S. u mnie sprawdzi³o siê "co ciê nie zabije, to ciê wzmocni!" - dosta³em od 20 drechów (jeden by³ karatek¹ i dosta³em z pó³ obrotu tak, ¿e prawie mi siê ³eb obróci³ w druga stronê!) nota bene nie na ulicy ale w szkole na korytarzu od "kolegów" z klasy - powód prosty - d³ugie w³osy, glany i czarny ubiór oraz wdawania siê z ksiêdzem w takie dyskusje, ¿e wzywa³ dyrektorkê bo uznawa³, ¿e go krytykujê a ja poprostu udowadnia³em mu, ¿e nie ma racji a ten bez radny wo³a³ pomoc Uœmiech - podsumowuj¹c, mam 25 lat, w³osy do pasa, ubieram siê na czarno i nie uleg³em mimo, ¿e chcieli mnie zabiÌ - dwóch mia³o zarzut o gro¿enie œmierci¹!!! myœlê, ¿e to wyjaœnienie w tym miejscu uœwiadomi wam wiele z kim rozmawiacie...

KapÂłan 718'
NieomylnoœÌ, apodyktycznoœÌ, dogmaty, fanatyzm dotyczacy wlasnej osoby, to domeny bogów. Dlaczego nikt nie chce w Ciebie uwierzyÌ?
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #12 : Styczeń 02, 2009, 16:23:26 »

Blad dzĂŞkuje za "komplement" UÂśmiech

KapÂłan 718'
Blad
Gość
« Odpowiedz #13 : Styczeń 02, 2009, 16:32:34 »

108, 36, 144, 36, 180,324, 72, 216, 180, 144 - 1440
Mora
Gość
« Odpowiedz #14 : Styczeń 02, 2009, 16:47:10 »

Znowu siĂŞ zaczyna...

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #15 : Styczeń 02, 2009, 16:51:52 »

@Blad, w wolnym czasie siĂŞ tym zajmĂŞ

@Mora - NIC siĂŞ nie zaczyna! ja skoĂączyÂłem wÂłaÂśnie - wÂątek mojej historii uwaÂżam za zamkniĂŞty. Bez odbioru!

KapÂłan 718'
Blad
Gość
« Odpowiedz #16 : Styczeń 02, 2009, 16:55:12 »

MrugniĂŞcie
mora wszystko sie zaczyna i wszystko sie konczy, zmiany to naturalny rytm w zyciu
Mora
Gość
« Odpowiedz #17 : Styczeń 02, 2009, 17:10:12 »

Ale chodzi mi o to Âże "On" powrĂłciÂł niczym "Sauron" by znowu siaĂŚ spustoszenie na forum czytajÂąc jego posty wyÂżej.

Pozdro
Mora
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #18 : Styczeń 04, 2009, 15:09:43 »

Witaj Kaplan 718, najpierw chce ci zlozyc najlepsze zyczenia noworoczne, zycze ci duzo zdrowia, zadowolenia z zycia spelnienia najskrytszych marzen, zycze ci tez naprawde od serca abys tu na forum zyskal przyjaciol, jak my wszyscy . Kazdy z nas zglosil sie tutaj z innego kranca swiata, panstwa, miasta czy wioski, nikt nie wie z kad pochodzimy. Ja jestem chyby najstarsza osoba na tym forum, ale najmlodsza w rozwoju duchowym. Rozpoczynalam tu jak glucha i slepa, dzieki wiedzy moich kolegow i kolezanek wiele sie nauczylam, poznalam nowe tematy. Jestem im bardzo wdzieczna, ze przyjeli mnie do tej grupy, poznajemy sie dalej, zaprzyjaznilam sie z paroma osobami i nikt mnie nie odsunal ze jestem stara, ja jestem
Rafaela. Mimo ze mam 57 lat, to mam respekt i szacunek do moich mlodych kolezanek i kolegow na forum. Calej wiedzy nikt nie posiada, bardzo szanuje ludzi madrych i poglebiajacych swoja wiedze. Mowimy na forum duzo o milosci, roznej milosci, wlasnie milosc jest ta pomocnicza reka do
dobra, spokoju, madrosci i milosci. Musze przyznac ze twoj dzisiejszy opis swojej osoby sprawil na mnie duze wrazenie, jestes kul. Ale to wszystko mi nie pasuje, bo wlasciwie osoby o takiej budowie sa ludzmi o ogromnym dobrym i cieplym sercu. Ja mysle ze natura z toba postapila jak z wieloma innymi duzymi ludzmi, ale ty sam probujesz sie zniszczyc. Uwiez mi, musisz zaczac sie uczyc wybierac sobie przyjaciol, szanowac wypowiedzi i uczucia innych i zadabac aby naokolo ciebie zagoscila aura spokoju, dobra, wyrozumialosci, szacunku do innych.Wtedy zobaczysz, ze wszystko dostaniesz spowrotem. Zrozum ze potrzeba czasu aby ludzie zrozumieli o co tobie chodzi, i tez nie wszyscy zechca to zrozumiec, dlatego musisz sie nauczyc rozpoznawac z kim mozna rozmawiac a z kim nie. Kazdy z nas ma ten problem, kazdy musial to pojac, ze jesli z kims nie mozna dojsc do porozumienia to nalezy go zostawic w szacunku i spokoju, niech idzie wlasna droga. Zacznij szanowac swoja wiedze,i dziel sie nia z innymi. Jestem przekonana ze w tobie siedzi przemily mlody czlowiek i czeka kiedy go uwolnisz i obdarujesz go miloscia i dobrem. Bede sie bardzo cieszyla i inni napewno tez. Masz przed soba duzo wspanialych chwil do przezycia. Wybacz tym ktorzy sa przeciwko tobie, ktorzy zrobili ci krzywdw i otworz sie do ludzi z ogronmym sercem ktorzy chetnie podadza ci reke i skorzystaja z twoich wiadomosci i beda ci wdzieczni za twoja prace i twoje umiejetnosci. Tego wszystkiego zycze ci z calego serca, wszystkiego najlepszego......
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #19 : Styczeń 04, 2009, 16:55:02 »

DziĂŞkujĂŞ Pani Rafaelo UÂśmiech

to co ciekawe ale w³aœnie na tym forum znalaz³em kilkoro przyjació³, którzy myœl¹ nie tyle podobnie jak ja ale w tym samym kierunku - mamy zamiar po³¹czyÌ si³y i zrobic coœ wspólnie, rok 2009 bêdzie ca³kiem inny ni¿ poprzedni, zarówno tu na forum jak i w zyciu ka¿ego z nas...

rĂłwnieÂż ÂżyczĂŞ wszystkiego NAJ i pozdrawiam serdecznie...

KapÂłan 718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 16:55:54 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #20 : Styczeń 04, 2009, 16:59:24 »

Ciesze sie bardzo, i zycze ci spelnienia twoich planow. Zycze ci wiecej usmiechu i prosze - jestem Rafaela. Pozdrawiam pa,pa.
Hironobu15
Gość
« Odpowiedz #21 : Styczeń 04, 2009, 20:29:56 »

Przepraszam bardzo, ale co takiego zrobiÂł PrĂŞgierz/KapÂłan 718?
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Styczeń 05, 2009, 08:34:18 »

Przepraszam bardzo, ale co takiego zrobiÂł PrĂŞgierz/KapÂłan 718?

DuÂży uÂśmiech

to zaglÂądnij sobie tu:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg10150#msg10150

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #23 : Styczeń 05, 2009, 14:36:32 »

jeÂżeli to forum ma byĂŚ TAKIE OTWARTE to nie rozumiem czemu dostaÂłem bana za takie coÂś - maÂło tego to jest samowolka bo Stolo rozmawiaÂł z Andrzejem WĂłjcikiewiczem i wyjaÂśnili mi jak sprawa wyglÂąda i Âżadnej za to nie dostaÂłem nagany - Stolo mi wyjaÂśniÂł sytuacjĂŞ i sprawa zostaÂła wyjaÂśniona, przyszedÂł tom1ek i mnie zbanowaÂł - tak to jest gdy nie ma Âżadnej wymiany informacji...

KapÂłan 718'
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #24 : Styczeń 05, 2009, 14:47:00 »

Kap³an, myœlê, ¿e decyzja Tomka by³a te¿ uwarunkowana od próœb u¿ytkowników.
Ja wiem, Âże Ty zaraz napiszesz, Âże wiele osĂłb na PM wysyÂłaÂło Ci swoje sÂłowa poparcia, jednakÂże przyjmij teÂż wersjĂŞ drugiej strony. Wiele osĂłb wysyÂłaÂło do nas proÂśby o ukaranie Ciebie, wielu uÂżytkownikom nie podobaÂł siĂŞ TwĂłj sposĂłb postĂŞpowania.
Nie moÂże byĂŚ tak, Âże ktoÂś na forum moÂże bezkarnie pozwalaĂŚ sobie na wiĂŞcej niÂż inni.
MoÂżesz mieĂŚ zaplecze w postaci p.WĂłjcikiewicza i cichych wielbicieli, ale dopĂłki na forum obok Ciebie jest 500set innych uÂżytkownikĂłw, dopĂłty bĂŞdziesz karany tak samo jak inni, bez Âżadnych immunitetĂłw.

Ponadto - sÂłowa Stolo po rozmowie z p.WĂłjcikiewiczem na TwĂłj temat:
"Kap³an 718 na tym forum jest tylko i wy³¹cznie forumowiczem i ¿adnych zmian administracyjnych nie bêdzie. Kazdego dotycz¹ te same zasady korzystania z forum i ka¿dy mo¿e zostaÌ z niego wydalony czasowo lub na sta³e."
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2009, 14:53:24 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: