tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« : Listopad 30, 2008, 20:33:54 » |
|
Tutaj można zamieszczać swoje komentarze, pytania, kontrowersje, wyjaśnienia itp. odnośnie spraw z "Pręgierza" ( http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.0).
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2008, 21:53:22 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
joxer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 13, 2008, 12:33:30 » |
|
Jak nie wywalisz pseudonimow z pregierza to ja to zalatwie. Biedne te forum. Dziwne, ze PCH nie ma odrobinke kasy na domene forum a nie jakies free. Przepraszam za to co zrobilem. Wiecej sie nie powtorzy. Czy mozesz zdjac ta blokadke ? Bo jak chcesz to moge zmienic nick i sie nie ujawniac i miec to gdzies. Oftopowac nie bede.
Pozdrawiam t0m3k12
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 15, 2008, 16:19:36 » |
|
Jak nie wywalisz pseudonimow z pregierza to ja to zalatwie. Biedne te forum. Dziwne, ze PCH nie ma odrobinke kasy na domene forum a nie jakies free. Przepraszam za to co zrobilem. Wiecej sie nie powtorzy. Czy mozesz zdjac ta blokadke ? Bo jak chcesz to moge zmienic nick i sie nie ujawniac i miec to gdzies. Oftopowac nie bede.
Pozdrawiam t0m3k12
ban będzie zdjęty, tak... jak sam wygaśnie! to głupie 2 tygodnie, przecież możesz tyle poczekać.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2008, 15:43:33 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 02, 2009, 01:18:50 » |
|
Tylko jedno tom1ek - skoro sprawa bywa juÂż wyjaÂśniona z zarzÂądem PCH i Stolo (SÂławek) to nie musiaÂłeÂś mnie banowaĂŚ ale trudno staÂło siĂŞ - przeÂżyÂłem...
KapÂłan 718!
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 02, 2009, 02:15:35 » |
|
KapÂłanie 718, Czy przez te dwa tygodnie zastanowiÂłeÂś siĂŞ nad emocjami jakie wzbudzasz swojÂą postawÂą, i jaki jest faktyczny powĂłd wzniecania tych awantur? Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 02, 2009, 03:04:55 » |
|
nie mia³em czasu na to - wa¿niejsze rzeczy siê dzia³y ale o tym pó¿niej jak wróci Tenebrael... ja taki jestem i tyle, ³atwo mnie zdenerwowaÌ a tu na forum prawie wszyscy w mniejszym lub wiêkszym stopniu mnie próbuj¹ obra¿aÌ lub przynajmniej czepiaÌ siê bez sensu a tego nie nawidzê! a na forum to tylko s³owa - dzisiaj by³em u kumpeli na popijawie i przyczepi³o siê do mnie dwóch drechów, byli mocno pijani ja prawie wcale i przekonali siê, ¿e lepiej mnie nie denerwowaÌ jednak  nie jestem mocny w gêbie wy³¹cznie - jak ktoœ siê rzuca bez sensu to obrywa a ¿e zawsze mam glany i jestem raczej du¿y (190 cm 90kg) to skutecznie wyjaœniam, ¿eby mnie nie denerowaÌ ani nie obra¿aÌ - mam tak odk¹d kilka lat temu 20 (s³ownie - DWUDZIESTU!!!) drechów mnie zaatakowa³o w szkole i mocno mnie pobili - z³amany nos i przestawiona przegroda to tylko ma³a czêœÌ tego co siê wtedy sta³o - od tamtej pory jestem bardzo agresywny (mam bojowe nastawienie i nie jestem lalusiem ju¿) w stosunku do dresów g³ównie a sam jestem metalem  taka trauma jak¹ prze¿y³em w ¿yciu powoduje w³aœnie, ¿e jestem jaki jestem i tyle - nie u¿alam siê nad sob¹ i nie nastawiam drugiego policzka JU¯... Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 02, 2009, 03:28:08 » |
|
KapÂłan, przykro mi z powodu Twojej traumy i cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło Ci siĂŞ przeÂżyĂŚ bezlitosny i tchĂłrzliwy napad 20stu barczystych dresĂłw  , ale zawsze naleÂży zachowywaĂŚ siĂŞ stosownie do sytuacji. Na forum nikt nie zagraÂża Ci w sposĂłb fizyczny, wiĂŞc nie widzĂŞ sensu przyjĂŞtej przez Ciebie linii obrony. Nie masz siĂŞ czego obawiaĂŚ  SÂą rĂłwnieÂż sposoby radzenia sobie z wybuchami agresji, rĂłwnieÂż z tymi ktĂłrych powodem sÂą nieprzyjemne doÂświadczenia Âżyciowe. Podejrzewam, Âże w naszym gronie nie ma Âżadnych winowajcĂłw tego przykrego i bestialskiego pobicia, a co za tym idzie, nikt z nas nie jest temu winien. Nie widzĂŞ wiĂŞc powodĂłw, dla ktĂłrych mĂłgÂłbyÂś wyÂładowywaĂŚ siĂŞ na forum.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 02, 2009, 03:55:49 » |
|
Mam wraÂżenie, Âże te "drechy" zaimponowaÂły Ci w dobitny sposĂłb, postĂŞpujesz dokÂładnie wedÂług ich reguÂł. Jak widzisz Âże dasz radĂŞ, to atakujesz... Agresja jest wynikiem wewnĂŞtrznej sÂłaboÂści i niedojrzaÂłoÂści emocjonalnej. Nie piszĂŞ tego, Âżeby Ci dokuczyĂŚ, ale dlatego ÂżebyÂś przeÂłoÂżyÂł swoje reakcje na faktyczne zagroÂżenia wobec Twojej osoby. Takie reakcje sÂą wynikiem strachu, nie lubisz swojego maÂło wartoÂściowego Âżycia ( podÂświadoma opinia o sobie) i prĂłbujesz zrekompensowaĂŚ to zewnĂŞtrznymi reakcjami. JesteÂś mÂądry chÂłop, trochĂŞ przeanalizuj to co Ci piszĂŞ i wejdÂź na wÂłaÂściwe tory. ÂŻyczĂŞ Ci wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 02, 2009, 10:32:44 » |
|
to jest forum - tutaj ludzie o odmiennych zdaniach się ,,ścierają'' i próbuje przekonać że swoje zdanie jest lepsze co raz jest prawdziwe a raz nie I nie trzeba tutaj denerwować się i kłócić wyzywać tylko dyplomatycznie spokojnie wyjaśnić sprawę przekonać do swoich racji bądź uznać inne za słuszne
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 10:32:54 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 02, 2009, 15:42:16 » |
|
wiem, Âże macie racjĂŞ ale wierzcie mi, Âże to NIC miÂłego byĂŚ 20 RAZY wzywanym do stawienia siĂŞ w sÂądzie bo oskarÂżenia byÂł osobne dlatego, Âże zarzuty byÂły bardzo ró¿ne - od namawiania do przestĂŞpstwa do wymuszania okreÂślonego dziaÂłania na innych po napad i napaœÌ fizycznÂą - nie wyÂżywam siĂŞ na forum na nikim bo chcĂŞ odreagowaĂŚ - nie pozwolĂŞ, Âżeby obraÂżano mnie poprzez atakowanie moich wieloletnich dziaÂłaĂą i analiz oraz prac, ktĂłre wykonaÂłem i nadal wykonujĂŞ - sprĂłbujcie poÂświĂŞciĂŚ PIĂC LAT Âżycia jednej SPRAWIE, osiÂągnijcie w tym perfekcjĂŞ i to czego nikomu siĂŞ nie udaÂło jeszcze (konsultowaÂłem moje odkrycia z ludÂźmi w Anglii i USA i zostaÂło to potraktowane jako przeÂłomowe odkrycia przez czoÂłowych wspó³czesnych okultystĂłw, Âże wspomnĂŞ tylko o dwĂłch panach z odÂłamu Zakonu ZÂłotego Brzasku oraz Zakony Srebrnej Gwiazdy - mĂłwiĂŞ o szefostwie) - no i teraz niech ktoÂś wam pisze, Âże to BZDURY!!! jak siĂŞ poczulibyÂście, uznanie na ÂŚWIECIE a u siebie w KRAJU wylewanie pomyj i posÂądzenia o durne teorie... P.S. u mnie sprawdziÂło siĂŞ "co ciĂŞ nie zabije, to ciĂŞ wzmocni!" - dostaÂłem od 20 drechĂłw (jeden byÂł karatekÂą i dostaÂłem z pó³ obrotu tak, Âże prawie mi siĂŞ Âłeb obrĂłciÂł w druga stronĂŞ!) nota bene nie na ulicy ale w szkole na korytarzu od "kolegĂłw" z klasy - powĂłd prosty - dÂługie wÂłosy, glany i czarny ubiĂłr oraz wdawania siĂŞ z ksiĂŞdzem w takie dyskusje, Âże wzywaÂł dyrektorkĂŞ bo uznawaÂł, Âże go krytykujĂŞ a ja poprostu udowadniaÂłem mu, Âże nie ma racji a ten bez radny woÂłaÂł pomoc  - podsumowujÂąc, mam 25 lat, wÂłosy do pasa, ubieram siĂŞ na czarno i nie ulegÂłem mimo, Âże chcieli mnie zabiĂŚ - dwĂłch miaÂło zarzut o groÂżenie ÂśmierciÂą!!! myÂślĂŞ, Âże to wyjaÂśnienie w tym miejscu uÂświadomi wam wiele z kim rozmawiacie... KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 02, 2009, 16:09:41 » |
|
Brak skromnoœci jest chyba Twoj¹ najwiêksz¹ wad¹. Nie interesuje mnie to, które bractwo/sekta/bóg wie co jeszcze, uzna³o Twoje osi¹gniêcia za odkrycia prze³omowe. Na forum jesteœ tylko jednym z u¿ytkowników, nie jesteœ ani administratorem ani moderatorem, nie mamy ¿adnego potwierdzenia na to, jakim wielkim uznaniem cieszysz siê w œrednio znanych nam krêgach. Ja te¿ mogê napisaÌ, ¿e jestem nastêpnym wcieleniem Einsteina i nie wiadomo, jakim sposobem zosta³a mi pamiêÌ o poprzednich wcieleniach i nadal mam w g³owie wiedzê zdobyt¹ podczas ich wszystkich. W internecie mogê byÌ kimkolwiek zechcê, ale jeœli chcê, ¿eby ludzie rzeczywiœcie uwierzyli w moje farmazony, to najwa¿niejszy jest sposób, w jaki bêdê siê przedstawiaÌ. Twoja agresywna autoreklama na nas nie dzia³a. Z marketingiem nigdy nie mia³eœ zapewne nic wspólnego. Nawet jeœli jesteœ super wyspecjalizowanym w jakiejœ dziedzinie cz³owiekiem, musisz umieÌ siebie "sprzedaÌ". Inaczej czciÌ Ciê bêd¹ jak wielu kontrowersyjnych utalentowanych ludzi dopiero 300 lat po Twojej œmierci jak ju¿ ka¿dy zapomni, jaki by³eœ naprawdê. A ta ca³a Twoja gadka o 20stu dresach jest po prostu œmieszna, nie wiem co chcia³eœ osi¹gn¹Ì takimi wyznaniami, ale nie sprzyjaj¹ Ci one. Mo¿esz posi¹œÌ wiedzê ze wszystkich ksi¹¿ek na œwiecie, uczyÌ siê od najwybitniejszych okultystów, pozjadaÌ wszystkie rozumy, ale jeœli nie bêdzie w Tobie pokory i skromnoœci, nie zyskasz ¿adnego odbiorcy! Naucz siê szanowaÌ innych, a dopiero potem wymagaj szacunku wzglêdem samego siebie. Nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz, dlatego nigdy nie uwa¿aj siebie za m¹drzejszego od rozmówcy.
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 02, 2009, 16:16:55 » |
|
wiem, Âże macie racjĂŞ ale wierzcie mi, Âże to NIC miÂłego byĂŚ 20 RAZY wzywanym do stawienia siĂŞ w sÂądzie bo oskarÂżenia byÂł osobne dlatego, Âże zarzuty byÂły bardzo ró¿ne - od namawiania do przestĂŞpstwa do wymuszania okreÂślonego dziaÂłania na innych po napad i napaœÌ fizycznÂą - nie wyÂżywam siĂŞ na forum na nikim bo chcĂŞ odreagowaĂŚ - nie pozwolĂŞ, Âżeby obraÂżano mnie poprzez atakowanie moich wieloletnich dziaÂłaĂą i analiz oraz prac, ktĂłre wykonaÂłem i nadal wykonujĂŞ - sprĂłbujcie poÂświĂŞciĂŚ PIĂC LAT Âżycia jednej SPRAWIE, osiÂągnijcie w tym perfekcjĂŞ i to czego nikomu siĂŞ nie udaÂło jeszcze (konsultowaÂłem moje odkrycia z ludÂźmi w Anglii i USA i zostaÂło to potraktowane jako przeÂłomowe odkrycia przez czoÂłowych wspó³czesnych okultystĂłw, Âże wspomnĂŞ tylko o dwĂłch panach z odÂłamu Zakonu ZÂłotego Brzasku oraz Zakony Srebrnej Gwiazdy - mĂłwiĂŞ o szefostwie) - no i teraz niech ktoÂś wam pisze, Âże to BZDURY!!! jak siĂŞ poczulibyÂście, uznanie na ÂŚWIECIE a u siebie w KRAJU wylewanie pomyj i posÂądzenia o durne teorie... P.S. u mnie sprawdziÂło siĂŞ "co ciĂŞ nie zabije, to ciĂŞ wzmocni!" - dostaÂłem od 20 drechĂłw (jeden byÂł karatekÂą i dostaÂłem z pó³ obrotu tak, Âże prawie mi siĂŞ Âłeb obrĂłciÂł w druga stronĂŞ!) nota bene nie na ulicy ale w szkole na korytarzu od "kolegĂłw" z klasy - powĂłd prosty - dÂługie wÂłosy, glany i czarny ubiĂłr oraz wdawania siĂŞ z ksiĂŞdzem w takie dyskusje, Âże wzywaÂł dyrektorkĂŞ bo uznawaÂł, Âże go krytykujĂŞ a ja poprostu udowadniaÂłem mu, Âże nie ma racji a ten bez radny woÂłaÂł pomoc  - podsumowujÂąc, mam 25 lat, wÂłosy do pasa, ubieram siĂŞ na czarno i nie ulegÂłem mimo, Âże chcieli mnie zabiĂŚ - dwĂłch miaÂło zarzut o groÂżenie ÂśmierciÂą!!! myÂślĂŞ, Âże to wyjaÂśnienie w tym miejscu uÂświadomi wam wiele z kim rozmawiacie... KapÂłan 718' NieomylnoœÌ, apodyktycznoœÌ, dogmaty, fanatyzm dotyczacy wlasnej osoby, to domeny bogĂłw. Dlaczego nikt nie chce w Ciebie uwierzyĂŚ?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 02, 2009, 16:23:26 » |
|
Blad dzĂŞkuje za "komplement"  KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 02, 2009, 16:32:34 » |
|
108, 36, 144, 36, 180,324, 72, 216, 180, 144 - 1440
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 02, 2009, 16:47:10 » |
|
Znowu siĂŞ zaczyna...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 02, 2009, 16:51:52 » |
|
@Blad, w wolnym czasie siĂŞ tym zajmĂŞ
@Mora - NIC siĂŞ nie zaczyna! ja skoĂączyÂłem wÂłaÂśnie - wÂątek mojej historii uwaÂżam za zamkniĂŞty. Bez odbioru!
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 02, 2009, 16:55:12 » |
|
mora wszystko sie zaczyna i wszystko sie konczy, zmiany to naturalny rytm w zyciu
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 02, 2009, 17:10:12 » |
|
Ale chodzi mi o to Âże "On" powrĂłciÂł niczym "Sauron" by znowu siaĂŚ spustoszenie na forum czytajÂąc jego posty wyÂżej.
Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 04, 2009, 15:09:43 » |
|
Witaj Kaplan 718, najpierw chce ci zlozyc najlepsze zyczenia noworoczne, zycze ci duzo zdrowia, zadowolenia z zycia spelnienia najskrytszych marzen, zycze ci tez naprawde od serca abys tu na forum zyskal przyjaciol, jak my wszyscy . Kazdy z nas zglosil sie tutaj z innego kranca swiata, panstwa, miasta czy wioski, nikt nie wie z kad pochodzimy. Ja jestem chyby najstarsza osoba na tym forum, ale najmlodsza w rozwoju duchowym. Rozpoczynalam tu jak glucha i slepa, dzieki wiedzy moich kolegow i kolezanek wiele sie nauczylam, poznalam nowe tematy. Jestem im bardzo wdzieczna, ze przyjeli mnie do tej grupy, poznajemy sie dalej, zaprzyjaznilam sie z paroma osobami i nikt mnie nie odsunal ze jestem stara, ja jestem Rafaela. Mimo ze mam 57 lat, to mam respekt i szacunek do moich mlodych kolezanek i kolegow na forum. Calej wiedzy nikt nie posiada, bardzo szanuje ludzi madrych i poglebiajacych swoja wiedze. Mowimy na forum duzo o milosci, roznej milosci, wlasnie milosc jest ta pomocnicza reka do dobra, spokoju, madrosci i milosci. Musze przyznac ze twoj dzisiejszy opis swojej osoby sprawil na mnie duze wrazenie, jestes kul. Ale to wszystko mi nie pasuje, bo wlasciwie osoby o takiej budowie sa ludzmi o ogromnym dobrym i cieplym sercu. Ja mysle ze natura z toba postapila jak z wieloma innymi duzymi ludzmi, ale ty sam probujesz sie zniszczyc. Uwiez mi, musisz zaczac sie uczyc wybierac sobie przyjaciol, szanowac wypowiedzi i uczucia innych i zadabac aby naokolo ciebie zagoscila aura spokoju, dobra, wyrozumialosci, szacunku do innych.Wtedy zobaczysz, ze wszystko dostaniesz spowrotem. Zrozum ze potrzeba czasu aby ludzie zrozumieli o co tobie chodzi, i tez nie wszyscy zechca to zrozumiec, dlatego musisz sie nauczyc rozpoznawac z kim mozna rozmawiac a z kim nie. Kazdy z nas ma ten problem, kazdy musial to pojac, ze jesli z kims nie mozna dojsc do porozumienia to nalezy go zostawic w szacunku i spokoju, niech idzie wlasna droga. Zacznij szanowac swoja wiedze,i dziel sie nia z innymi. Jestem przekonana ze w tobie siedzi przemily mlody czlowiek i czeka kiedy go uwolnisz i obdarujesz go miloscia i dobrem. Bede sie bardzo cieszyla i inni napewno tez. Masz przed soba duzo wspanialych chwil do przezycia. Wybacz tym ktorzy sa przeciwko tobie, ktorzy zrobili ci krzywdw i otworz sie do ludzi z ogronmym sercem ktorzy chetnie podadza ci reke i skorzystaja z twoich wiadomosci i beda ci wdzieczni za twoja prace i twoje umiejetnosci. Tego wszystkiego zycze ci z calego serca, wszystkiego najlepszego......
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 04, 2009, 16:55:02 » |
|
Dziêkujê Pani Rafaelo  to co ciekawe ale w³aœnie na tym forum znalaz³em kilkoro przyjació³, którzy myœl¹ nie tyle podobnie jak ja ale w tym samym kierunku - mamy zamiar po³¹czyÌ si³y i zrobic coœ wspólnie, rok 2009 bêdzie ca³kiem inny ni¿ poprzedni, zarówno tu na forum jak i w zyciu ka¿ego z nas... równie¿ ¿yczê wszystkiego NAJ i pozdrawiam serdecznie... Kap³an 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 16:55:54 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 04, 2009, 16:59:24 » |
|
Ciesze sie bardzo, i zycze ci spelnienia twoich planow. Zycze ci wiecej usmiechu i prosze - jestem Rafaela. Pozdrawiam pa,pa.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 04, 2009, 20:29:56 » |
|
Przepraszam bardzo, ale co takiego zrobiÂł PrĂŞgierz/KapÂłan 718?
|
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 05, 2009, 14:36:32 » |
|
jeÂżeli to forum ma byĂŚ TAKIE OTWARTE to nie rozumiem czemu dostaÂłem bana za takie coÂś - maÂło tego to jest samowolka bo Stolo rozmawiaÂł z Andrzejem WĂłjcikiewiczem i wyjaÂśnili mi jak sprawa wyglÂąda i Âżadnej za to nie dostaÂłem nagany - Stolo mi wyjaÂśniÂł sytuacjĂŞ i sprawa zostaÂła wyjaÂśniona, przyszedÂł tom1ek i mnie zbanowaÂł - tak to jest gdy nie ma Âżadnej wymiany informacji...
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 05, 2009, 14:47:00 » |
|
Kap³an, myœlê, ¿e decyzja Tomka by³a te¿ uwarunkowana od próœb u¿ytkowników. Ja wiem, ¿e Ty zaraz napiszesz, ¿e wiele osób na PM wysy³a³o Ci swoje s³owa poparcia, jednak¿e przyjmij te¿ wersjê drugiej strony. Wiele osób wysy³a³o do nas proœby o ukaranie Ciebie, wielu u¿ytkownikom nie podoba³ siê Twój sposób postêpowania. Nie mo¿e byÌ tak, ¿e ktoœ na forum mo¿e bezkarnie pozwalaÌ sobie na wiêcej ni¿ inni. Mo¿esz mieÌ zaplecze w postaci p.Wójcikiewicza i cichych wielbicieli, ale dopóki na forum obok Ciebie jest 500set innych u¿ytkowników, dopóty bêdziesz karany tak samo jak inni, bez ¿adnych immunitetów.
Ponadto - s³owa Stolo po rozmowie z p.Wójcikiewiczem na Twój temat: "Kap³an 718 na tym forum jest tylko i wy³¹cznie forumowiczem i ¿adnych zmian administracyjnych nie bêdzie. Kazdego dotycz¹ te same zasady korzystania z forum i ka¿dy mo¿e zostaÌ z niego wydalony czasowo lub na sta³e."
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2009, 14:53:24 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
|