Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:44:21

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 473291 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Styczeñ 07, 2009, 14:49:16 »

Panie Moderatorze!
Posty nieobra¿aj±ce ale nie na temat demokratycznie powinny znale¿æ miejsce w Hydeparku
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Styczeñ 07, 2009, 14:52:36 »

Jakby by³ to jeden czy dwa posty i jeszcze mia³y jakikolwiek sens, który kogokolwiek by obchodzi³, to nie ma problemu. Ale problem jest. Nie mam ochoty nikomu przez godzinê wa³kowaæ po ka¿dym po¶cie, ¿e ma IQ na poziomie temperatury za oknem.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Styczeñ 07, 2009, 14:54:25 »

A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje us³uga rozrywkowa u Czarnej Dziury? Mrugniêcie
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Styczeñ 07, 2009, 14:56:39 »

Ja za nikogo tematu otwiera³ nie bêdê.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Styczeñ 07, 2009, 14:58:04 »

A ja nie mam uprawnieñ. Pozdrawiam Olo.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Styczeñ 07, 2009, 21:17:12 »

ale ¿e¶cie siê uczepili kobiety - wiêcej tolerancji! (dziwie siê, ¿e ja to napisa³em ale có¿ - ludzie siê zmieniaj±)

718'
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Styczeñ 07, 2009, 21:31:08 »

nom ma tu racje ; bez przesady ; tak jej nie dowalajcie ;
we¼cie jej najlepiej  temat na hydeparku za³o¿y i niech tam pisze sobie
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Styczeñ 07, 2009, 21:43:26 »

us³ysza³em od ANDRZEJA WÓJCIKIEWICZA, ¿e to forum jest BARDZO TOLERANCYJNE wiêc Hans Olo jako MOD GLOBALNY we¼ to do siebie - skoro miejsce dla wszystkich to dla wszystkich - dla czarnych, ¿ydów, gejów i lesbijek!!!

nie poznaje siebie ale taka jest prawda - nie wolno oceniaæ ludzi bo tym kim s±...

Kap³an 718'
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Styczeñ 07, 2009, 21:55:38 »

us³ysza³em od ANDRZEJA WÓJCIKIEWICZA, ¿e to forum jest BARDZO TOLERANCYJNE

A sk±d on to wie ??

A tak wogóle to s± na tym forum osoby bêd±cy w PCH czy co¶ takiego maj±ce jakie¶ funkcjê itp itd ??
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Styczeñ 07, 2009, 21:55:46 »

Komentarz.
Dzisiaj by³a ma³a próba akceptacji, tolerancji albo, jak kto woli "hartowania". U¶miech
Istniej± dwa magiczne s³owa:
A L B O        i             O R A Z.
I wolna wola.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie.
Rozwijaæ siê duchowo, to tak¿e ¿yæ normalnie.
Poniewa¿ w ostatnim czasie spêdzi³am na forum du¿o chwil, chcê teraz to odpracowaæ .
Ale bêdê tu co jaki¶ czas.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 21:56:20 wys³ane przez sarah54 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Styczeñ 07, 2009, 22:01:53 »

A sk±d on to wie ??

Jak to sk±d? Kap³an uprzejmie doniós³ Chichot

sarah54 - odwiedzaj nas czêsto U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 22:02:29 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Styczeñ 07, 2009, 22:23:59 »

Je¶li mam byæ przyczyn± jakich¶ nieporozumieñ to nie bêdê wam zawracaæ g³owy. Chcia³am stworzyæ fajn± grupê znajomych, którzy lubi± niekonwencjonalne zabawy, ale nikt mnie chcia³ zrozumieæ poza Kap³anem i Cysio. Dziêkujê Wam ch³opaki.
Poczyta³am trochê forum. Niez³y ¶wir, ale mam w sobie du¿o miejsca na ró¿ne rzeczy... U¶miech  Lubiê siê robiæ na Egipcjankê. Zreszt± to dzisiaj modne. Zamarzy³y mi siê te¿ fajne rzeczy przy pochodniach, bêbnach i muzyce, ale straci³am zapa³. Muszê doj¶æ do siebie.

ps.
Jaka¶ wasza kole¿anka od tanich mnie wyzwa³a... Wcale mnie nie znaj±c.
Kochana, wejd¼ sobie na stronê z naszym filmem z basenu i porównaj mnie w masce tu na forum i mnie bez maski w basenie...
Nie trzeba filmu puszczaæ. Widaæ od razu. Ja siê siebie nie wstydzê.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 22:34:46 wys³ane przez Czarna Dziura » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #37 : Styczeñ 07, 2009, 22:32:31 »

Co¶    Co¶     Co¶    Z politowaniem     Buzia na k³ódkê

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #38 : Styczeñ 07, 2009, 22:37:40 »

Czarna Dziuro, czy¿by mowa by³a o mnie? Hehehe... Ca³e to podniecenie sprawi³o, ¿e nie potrafisz siê skupiæ na czytanym tek¶cie. Prze¶led¼ go raz jeszcze, gdy och³oniesz i dojdziesz ju¿ do siebie. Gdybym chcia³a Ci ubli¿yæ w tak trywialny sposób, zrobi³abym to poprzez PW (o ile w ogóle). Nie powiedzia³am, ¿e jeste¶ tania... Mo¿e Ci siê z opiniami znajomych pomyli³o. Napisa³am, ¿e zastosowa³a¶ z tym filmem tani± zagrywkê. I tylko tyle U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Styczeñ 07, 2009, 22:38:01 »

Wiesz co chanell, my¶lisz, ¿e jeste¶ lepsza? Nawet nie potrafisz siê wys³owiæ. Tyle tu piszecie o mi³o¶ciach i innych takich i co i nic! Puste gadanie, jak siê pojawi kto¶, kto jest sob±, to wychodzi szyd³o z worka...

Janneth, zazdro¶cisz mi tego, jak wygl±dam? Nie prowokujcie mnie bo wyci±gnê Wam st±d WSZYSTKICH facetów. Jeszcze mnie nie znacie. Po co tu siedzicie kobiety? Tyle gadania o mi³o¶ci, jakie¶ ró¿ne nieba wianki, bo po prostu nikt was nie adoruje i nie pie¶ci.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 22:46:05 wys³ane przez Czarna Dziura » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Styczeñ 07, 2009, 22:44:56 »

A mogliby¶cie ju¿ wyluzowaæ.
>Czarna Dziuro<, mówisz ¿e jeste¶ otwarta, ¿e potrafisz siê dostosowaæ, to proponujê postaraj siê dostosowaæ do nas. My¶lê, ¿e nas zrozumiesz.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Styczeñ 07, 2009, 22:46:12 »

@Cysio jak to sk±d to WIE SZEF PROJEKTU CHEOPS?! bo on wyda³ takie zarz±dzenie - ¿e mozna tu pisaæ o wszystkim zarówno za i przeciw - wiêc siê dostosowa³em do tego a sk±d ja to wiem? bo mi to powiedziano - proste...

@Czarna Dziura - rób swoje i siê nie przejmuj opiniami innych - kazdego trzeba szanowaæ - ostatnio to zrozumia³em i zycie sta³o siê piêkniejsze - nie wolno siê ograniczaæ - ka¿de ograniczenie jest z³e! nie tylko religijne... a co Twoich zabaw, có¿ ciekawe U¶miech

Kap³an 718'
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Styczeñ 07, 2009, 22:47:08 »

>Czarna Dziuro<, mówisz ¿e jeste¶ otwarta, ¿e potrafisz siê dostosowaæ, to proponujê postaraj siê dostosowaæ do nas. My¶lê, ¿e nas zrozumiesz.

chyba WAS zrozumieæ bo ja nie rozumiem - ja jestem inny i mi z tym dobrze!

718'
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Styczeñ 07, 2009, 22:48:50 »

O kocur. Lubiê Ciê. Ja jestem wyluzowana. To tutaj nie ma luzu. Ci±gle nie wiem do czego mam siê dostosowaæ. Do Ciebie mogê spróbowaæ Mrugniêcie Nadawa³by¶ siê na modela. Nikt mnie o nic nie pyta, tylko ka¿e mi siê dostosowaæ.
memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Styczeñ 07, 2009, 22:49:08 »

Nie poznaje 718  Du¿y u¶miech Ale tutaj sie z nim zgadzam...Zyj i daj zyc innym kobietko
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #45 : Styczeñ 07, 2009, 22:51:39 »

Drogi króliczku U¶miech Bu¼ki da³am specjalnie,ale skoro piszesz ¿e nie potrafiê siê wys³owiæ,to napiszê ci wprost.
 "Milczenie jest z³otem"

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Styczeñ 07, 2009, 22:56:39 »

Janneth, zazdro¶cisz mi tego, jak wygl±dam? Nie prowokujcie mnie bo wyci±gnê Wam st±d WSZYSTKICH facetów.

Dziuro, pozwól, ¿e przerwê nasz± rozmowê i nie bêdê wiêcej przysparzaæ Ci przykro¶ci swoimi s³owami.
¦wiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaæ. Gdyby¶ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³a¶ czyj±æ pracê, przyw³aszczy³a¶ j± sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.
Odno¶nie wyci±gania mê¿czyzn z forum - to chyba jedynie Kap³ana Ci siê uda.
Niewiele osób bêdzie p³aka³o, wiêc trzymam kciuki Mrugniêcie

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Styczeñ 07, 2009, 22:59:26 »

Janneth, zazdro¶cisz mi tego, jak wygl±dam? Nie prowokujcie mnie bo wyci±gnê Wam st±d WSZYSTKICH facetów.

Dziuro, pozwól, ¿e przerwê nasz± rozmowê i nie bêdê wiêcej przysparzaæ Ci przykro¶ci swoimi s³owami.
¦wiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaæ. Gdyby¶ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³a¶ czyj±æ pracê, przyw³aszczy³a¶ j± sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.
Odno¶nie wyci±gania mê¿czyzn z forum - to chyba jedynie Kap³ana Ci siê uda.
Niewiele osób bêdzie p³aka³o, wiêc trzymam kciuki Mrugniêcie

LOL i ROTFL do 718 potêgi!

Kap³an
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Styczeñ 07, 2009, 22:59:46 »

A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje us³uga rozrywkowa u Czarnej Dziury? Mrugniêcie
No proszê. To pewnie z mi³o¶ci... Obra¿asz mnie kobieto! Je¶li dla Ciebie nago¶æ jest czym¶ z³ym i kojarzy ci siê z jednym, to nie rozumiesz piêkna i niewinno¶ci jakie jest w nago¶ci. Dla mnie nago¶æ jest niewinna, piêkna i radosna!

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 23:05:21 wys³ane przez Czarna Dziura » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Styczeñ 07, 2009, 23:02:27 »

Kap³an, jestem w szoku! My¶la³am, ¿e ju¿ nigdy na ¿adnego mojego posta nie odpiszesz! Naprawdê! By³am o tym przekonana do 718 potêgi Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: