Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 14:51:17

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 498674 razy)
sarah54
Gość
« Odpowiedz #25 : Styczeń 07, 2009, 14:49:16 »

Panie Moderatorze!
Posty nieobra¿aj¹ce ale nie na temat demokratycznie powinny znale¿Ì miejsce w Hydeparku
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #26 : Styczeń 07, 2009, 14:52:36 »

Jakby byÂł to jeden czy dwa posty i jeszcze miaÂły jakikolwiek sens, ktĂłry kogokolwiek by obchodziÂł, to nie ma problemu. Ale problem jest. Nie mam ochoty nikomu przez godzinĂŞ waÂłkowaĂŚ po kaÂżdym poÂście, Âże ma IQ na poziomie temperatury za oknem.
sarah54
Gość
« Odpowiedz #27 : Styczeń 07, 2009, 14:54:25 »

A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje usÂługa rozrywkowa u Czarnej Dziury? MrugniĂŞcie
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #28 : Styczeń 07, 2009, 14:56:39 »

Ja za nikogo tematu otwieraÂł nie bĂŞdĂŞ.
sarah54
Gość
« Odpowiedz #29 : Styczeń 07, 2009, 14:58:04 »

A ja nie mam uprawnieĂą. Pozdrawiam Olo.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #30 : Styczeń 07, 2009, 21:17:12 »

ale ¿eœcie siê uczepili kobiety - wiêcej tolerancji! (dziwie siê, ¿e ja to napisa³em ale có¿ - ludzie siê zmieniaj¹)

718'
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #31 : Styczeń 07, 2009, 21:31:08 »

nom ma tu racje ; bez przesady ; tak jej nie dowalajcie ;
weÂźcie jej najlepiej  temat na hydeparku zaÂłoÂży i niech tam pisze sobie
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #32 : Styczeń 07, 2009, 21:43:26 »

us³ysza³em od ANDRZEJA WÓJCIKIEWICZA, ¿e to forum jest BARDZO TOLERANCYJNE wiêc Hans Olo jako MOD GLOBALNY we¼ to do siebie - skoro miejsce dla wszystkich to dla wszystkich - dla czarnych, ¿ydów, gejów i lesbijek!!!

nie poznaje siebie ale taka jest prawda - nie wolno oceniaĂŚ ludzi bo tym kim sÂą...

KapÂłan 718'
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #33 : Styczeń 07, 2009, 21:55:38 »

us³ysza³em od ANDRZEJA WÓJCIKIEWICZA, ¿e to forum jest BARDZO TOLERANCYJNE

A skÂąd on to wie ??

A tak wogĂłle to sÂą na tym forum osoby bĂŞdÂący w PCH czy coÂś takiego majÂące jakieÂś funkcjĂŞ itp itd ??
sarah54
Gość
« Odpowiedz #34 : Styczeń 07, 2009, 21:55:46 »

Komentarz.
Dzisiaj byÂła maÂła prĂłba akceptacji, tolerancji albo, jak kto woli "hartowania". UÂśmiech
IstniejÂą dwa magiczne sÂłowa:
A L B O        i             O R A Z.
I wolna wola.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie.
RozwijaĂŚ siĂŞ duchowo, to takÂże ÂżyĂŚ normalnie.
PoniewaÂż w ostatnim czasie spĂŞdziÂłam na forum duÂżo chwil, chcĂŞ teraz to odpracowaĂŚ .
Ale bĂŞdĂŞ tu co jakiÂś czas.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 21:56:20 wysłane przez sarah54 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Styczeń 07, 2009, 22:01:53 »

A skÂąd on to wie ??

Jak to skÂąd? KapÂłan uprzejmie doniĂłsÂł Chichot

sarah54 - odwiedzaj nas czĂŞsto UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 22:02:29 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #36 : Styczeń 07, 2009, 22:23:59 »

JeÂśli mam byĂŚ przyczynÂą jakichÂś nieporozumieĂą to nie bĂŞdĂŞ wam zawracaĂŚ gÂłowy. ChciaÂłam stworzyĂŚ fajnÂą grupĂŞ znajomych, ktĂłrzy lubiÂą niekonwencjonalne zabawy, ale nikt mnie chciaÂł zrozumieĂŚ poza KapÂłanem i Cysio. DziĂŞkujĂŞ Wam chÂłopaki.
PoczytaÂłam trochĂŞ forum. NiezÂły Âświr, ale mam w sobie duÂżo miejsca na ró¿ne rzeczy... UÂśmiech  LubiĂŞ siĂŞ robiĂŚ na EgipcjankĂŞ. ZresztÂą to dzisiaj modne. ZamarzyÂły mi siĂŞ teÂż fajne rzeczy przy pochodniach, bĂŞbnach i muzyce, ale straciÂłam zapaÂł. MuszĂŞ dojœÌ do siebie.

ps.
JakaÂś wasza koleÂżanka od tanich mnie wyzwaÂła... Wcale mnie nie znajÂąc.
Kochana, wejdÂź sobie na stronĂŞ z naszym filmem z basenu i porĂłwnaj mnie w masce tu na forum i mnie bez maski w basenie...
Nie trzeba filmu puszczaĂŚ. WidaĂŚ od razu. Ja siĂŞ siebie nie wstydzĂŞ.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 22:34:46 wysłane przez Czarna Dziura » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #37 : Styczeń 07, 2009, 22:32:31 »

CoÂś    CoÂś     CoÂś    Z politowaniem     Buzia na k³ódkĂŞ

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #38 : Styczeń 07, 2009, 22:37:40 »

Czarna Dziuro, czyÂżby mowa byÂła o mnie? Hehehe... CaÂłe to podniecenie sprawiÂło, Âże nie potrafisz siĂŞ skupiĂŚ na czytanym tekÂście. PrzeÂśledÂź go raz jeszcze, gdy ochÂłoniesz i dojdziesz juÂż do siebie. Gdybym chciaÂła Ci ubliÂżyĂŚ w tak trywialny sposĂłb, zrobiÂłabym to poprzez PW (o ile w ogĂłle). Nie powiedziaÂłam, Âże jesteÂś tania... MoÂże Ci siĂŞ z opiniami znajomych pomyliÂło. NapisaÂłam, Âże zastosowaÂłaÂś z tym filmem taniÂą zagrywkĂŞ. I tylko tyle UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #39 : Styczeń 07, 2009, 22:38:01 »

Wiesz co chanell, myÂślisz, Âże jesteÂś lepsza? Nawet nie potrafisz siĂŞ wysÂłowiĂŚ. Tyle tu piszecie o miÂłoÂściach i innych takich i co i nic! Puste gadanie, jak siĂŞ pojawi ktoÂś, kto jest sobÂą, to wychodzi szydÂło z worka...

Janneth, zazdroœcisz mi tego, jak wygl¹dam? Nie prowokujcie mnie bo wyci¹gnê Wam st¹d WSZYSTKICH facetów. Jeszcze mnie nie znacie. Po co tu siedzicie kobiety? Tyle gadania o mi³oœci, jakieœ ró¿ne nieba wianki, bo po prostu nikt was nie adoruje i nie pieœci.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 22:46:05 wysłane przez Czarna Dziura » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #40 : Styczeń 07, 2009, 22:44:56 »

A moglibyÂście juÂż wyluzowaĂŚ.
>Czarna Dziuro<, mĂłwisz Âże jesteÂś otwarta, Âże potrafisz siĂŞ dostosowaĂŚ, to proponujĂŞ postaraj siĂŞ dostosowaĂŚ do nas. MyÂślĂŞ, Âże nas zrozumiesz.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #41 : Styczeń 07, 2009, 22:46:12 »

@Cysio jak to skÂąd to WIE SZEF PROJEKTU CHEOPS?! bo on wydaÂł takie zarzÂądzenie - Âże mozna tu pisaĂŚ o wszystkim zarĂłwno za i przeciw - wiĂŞc siĂŞ dostosowaÂłem do tego a skÂąd ja to wiem? bo mi to powiedziano - proste...

@Czarna Dziura - rób swoje i siê nie przejmuj opiniami innych - kazdego trzeba szanowaÌ - ostatnio to zrozumia³em i zycie sta³o siê piêkniejsze - nie wolno siê ograniczaÌ - ka¿de ograniczenie jest z³e! nie tylko religijne... a co Twoich zabaw, có¿ ciekawe Uœmiech

KapÂłan 718'
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #42 : Styczeń 07, 2009, 22:47:08 »

>Czarna Dziuro<, mĂłwisz Âże jesteÂś otwarta, Âże potrafisz siĂŞ dostosowaĂŚ, to proponujĂŞ postaraj siĂŞ dostosowaĂŚ do nas. MyÂślĂŞ, Âże nas zrozumiesz.

chyba WAS zrozumieĂŚ bo ja nie rozumiem - ja jestem inny i mi z tym dobrze!

718'
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #43 : Styczeń 07, 2009, 22:48:50 »

O kocur. LubiĂŞ CiĂŞ. Ja jestem wyluzowana. To tutaj nie ma luzu. CiÂągle nie wiem do czego mam siĂŞ dostosowaĂŚ. Do Ciebie mogĂŞ sprĂłbowaĂŚ MrugniĂŞcie NadawaÂłbyÂś siĂŞ na modela. Nikt mnie o nic nie pyta, tylko kaÂże mi siĂŞ dostosowaĂŚ.
memphis
Gość
« Odpowiedz #44 : Styczeń 07, 2009, 22:49:08 »

Nie poznaje 718  DuÂży uÂśmiech Ale tutaj sie z nim zgadzam...Zyj i daj zyc innym kobietko
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #45 : Styczeń 07, 2009, 22:51:39 »

Drogi krĂłliczku UÂśmiech BuÂźki daÂłam specjalnie,ale skoro piszesz Âże nie potrafiĂŞ siĂŞ wysÂłowiĂŚ,to napiszĂŞ ci wprost.
 "Milczenie jest zÂłotem"

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Styczeń 07, 2009, 22:56:39 »

Janneth, zazdroÂścisz mi tego, jak wyglÂądam? Nie prowokujcie mnie bo wyciÂągnĂŞ Wam stÂąd WSZYSTKICH facetĂłw.

Dziuro, pozwĂłl, Âże przerwĂŞ naszÂą rozmowĂŞ i nie bĂŞdĂŞ wiĂŞcej przysparzaĂŚ Ci przykroÂści swoimi sÂłowami.
Œwiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaÌ. Gdybyœ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³aœ czyj¹Ì pracê, przyw³aszczy³aœ j¹ sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.
OdnoÂśnie wyciÂągania mĂŞÂżczyzn z forum - to chyba jedynie KapÂłana Ci siĂŞ uda.
Niewiele osĂłb bĂŞdzie pÂłakaÂło, wiĂŞc trzymam kciuki MrugniĂŞcie

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #47 : Styczeń 07, 2009, 22:59:26 »

Janneth, zazdroÂścisz mi tego, jak wyglÂądam? Nie prowokujcie mnie bo wyciÂągnĂŞ Wam stÂąd WSZYSTKICH facetĂłw.

Dziuro, pozwĂłl, Âże przerwĂŞ naszÂą rozmowĂŞ i nie bĂŞdĂŞ wiĂŞcej przysparzaĂŚ Ci przykroÂści swoimi sÂłowami.
Œwiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaÌ. Gdybyœ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³aœ czyj¹Ì pracê, przyw³aszczy³aœ j¹ sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.
OdnoÂśnie wyciÂągania mĂŞÂżczyzn z forum - to chyba jedynie KapÂłana Ci siĂŞ uda.
Niewiele osĂłb bĂŞdzie pÂłakaÂło, wiĂŞc trzymam kciuki MrugniĂŞcie

LOL i ROTFL do 718 potĂŞgi!

KapÂłan
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #48 : Styczeń 07, 2009, 22:59:46 »

A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje usÂługa rozrywkowa u Czarnej Dziury? MrugniĂŞcie
No proszê. To pewnie z mi³oœci... Obra¿asz mnie kobieto! Jeœli dla Ciebie nagoœÌ jest czymœ z³ym i kojarzy ci siê z jednym, to nie rozumiesz piêkna i niewinnoœci jakie jest w nagoœci. Dla mnie nagoœÌ jest niewinna, piêkna i radosna!

« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 23:05:21 wysłane przez Czarna Dziura » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Styczeń 07, 2009, 23:02:27 »

KapÂłan, jestem w szoku! MyÂślaÂłam, Âże juÂż nigdy na Âżadnego mojego posta nie odpiszesz! NaprawdĂŞ! ByÂłam o tym przekonana do 718 potĂŞgi Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: