Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 07, 2009, 23:03:00 » |
|
A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje us³uga rozrywkowa u Czarnej Dziury? No proszê. To pewnie z mi³o¶ci... Obra¿asz mnie kobieto! Je¶li dla Ciebie nago¶æ jest czym¶ z³ym i kojarzy ci siê z jednym, to nie rozumiesz piêkna i niewinno¶ci jakie jest w nago¶ci. Dla mnie nago¶æ jest niewinna, piêkna i radosna! o tym w³a¶nie mówiê - tak my¶lano tysi±ce lat temu a teraz kojarzy siê to tylko z jednym i bardzo ¼le! akurat mi naturalnego piêkna nie trzeba t³umaczyæ - to ja t³umaczê to innym... Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
Czarna Dziura
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 07, 2009, 23:05:30 » |
|
¦wiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaæ. Gdyby¶ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³a¶ czyj±æ pracê, przyw³aszczy³a¶ j± sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.
Kto¶ tu musi byæ dojrza³y. Dziewczyny czy kobiety, bo nie wiem ile macie lat. Dla was nago¶æ jest wulgarna? Je¶li tak j± czujecie, to jeste¶cie nieszczê¶liwe, bo wasze cia³o nigdy nie da wam tak naprawdê rado¶ci i rozkoszy. Nago¶æ jest niewinna, piêkna i radosna. Obejrzyjcie sobie film Syreny, to zrozumiecie o co mi chodzi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 23:06:27 wys³ane przez Czarna Dziura »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #52 : Styczeñ 07, 2009, 23:09:15 » |
|
Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie
A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 23:09:58 wys³ane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #53 : Styczeñ 07, 2009, 23:15:27 » |
|
a prawda jest taka, ¿e zazdro¶cicie jej tego dziewczyny, ¿e Czarna Dziura jest piêkna i ma cia³o modelki!
paranoja jaka¶ :/
718'
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #54 : Styczeñ 07, 2009, 23:33:40 » |
|
Czarna Dziura jest piêkna - powiedzia³ Kap³an, paranoja jaka¶...
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #55 : Styczeñ 07, 2009, 23:45:13 » |
|
Czarna Dziura jest piêkna - powiedzia³ Kap³an, paranoja jaka¶... a widzia³e¶ J¡, ¿e zaprzeczasz? ja tak i wyci±gam tylko wnioski - je¶li kobieta wygl±da jak modelka to jest piêkna dos³ownie - proste! 718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #56 : Styczeñ 08, 2009, 00:32:47 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:50:03 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #57 : Styczeñ 08, 2009, 00:33:19 » |
|
Nie gniewaj siê, to piêkne zdanie trzeba rozpowszechniæ bo ma ukryte znaczenia, jest ¶mieszne i ¶mieszna jest ca³a sytuacja, razem z Dziur±. Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj±æ majtki i sztafirowaæ siê ze swoj± biseksualno¶ci± w sklepie miêsnym. Jedni siê ¶miej±, inni pukaj± w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn± dziurê nic nie rozumie... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #58 : Styczeñ 08, 2009, 00:35:34 » |
|
nie wierm o co wam chodziæ ale cytuj±c klasyk "wy wszyscy jeste¶cie..." na forum siê nie przeklina wiêc nie dokoñczy³em cytatu...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #59 : Styczeñ 08, 2009, 00:53:52 » |
|
Wracaj±c do tematu (powinienem usun±æ przynajmniej po³owê postów z tego tematu, które powsta³y w ci±gu ostatnich paru godzin, ale za pó¼no jest na taki wysi³ek ), nie ma miejsca na tolerancjê wobec syfu, której siê domagacie. Dopóki kto¶ na upartego nie wyje¿d¿a z wielkim dzia³em pe³nym nic nie znacz±cych s³ów i jeszcze wkleja mi tu linki do filmów erotycznych w topiku o filmach traktuj±cych na tematy "niezwyk³e" (z go³a inne), to ja odpowiadam wszystkimi dostêpnymi ¶rodkami. Moje PW w takiej sytuacji zawsze by³y, s± i bêd± osch³e, bo nie mam zamiaru nikogo rozpieszczaæ. A jak jedno PW nie starcza to zaczynam robiæ siê nie tyle osch³y, co zwyrodnia³y i niemi³y. Normalnie wystawia³bym dodatkowo ostrze¿enia i sprawy wtedy same by siê rozwi±zywa³y, ale nie mam takiej mo¿liwo¶ci - nie wiem czy to wina skryptu, czy admin tak zadecydowa³. Nie wnikam. I wypraszam sobie wszelkie aluzje, ¿e niby nie podoba mi siê czyja¶ orientacja seksualna, lub wyzwolony sposób bycia i dlatego komu¶ robiê problemy. Nie podoba mi siê, ¿e kto¶ obnosi siê z tym na lewo i prawo w miejscach do tego nie przeznaczonych i kropka.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:55:14 wys³ane przez Hans Olo »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #60 : Styczeñ 08, 2009, 06:47:40 » |
|
a prawda jest taka, że zazdrościcie jej tego dziewczyny, że Czarna Dziura jest piękna i ma ciało modelki! Nie poznaję cie Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie
A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle
Albo zbanujcie ją za zaśmiecanie forum i będzie święty spokój
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 06:48:30 wys³ane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #61 : Styczeñ 08, 2009, 11:53:04 » |
|
Nie prowokujcie mnie bo wyci±gnê Wam st±d WSZYSTKICH facetów. Jeszcze mnie nie znacie. Po co tu siedzicie kobiety? OK, przyjmujê wyzwanie. Czym chcia³aby¶ mnie "z³owiæ"? Kawa³kiem odkrytego cia³a i propozycj± "niekonwencjonalnych" zabaw? Naprawdê w to wierzysz. My¶lê, ¿e jeste¶ zbyt pewna siebie - "nie dokazuj mi³a, nie dokazuj". Nie dziw siê, ¿e spotka³a¶ siê z krytyka innych osób. Na nacie s± rózne fora tematyczne, wiêæ jak sama przyzna³a¶ - "chcia³a¶ stworzyæ grupkê fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, s± przecie¿ inne fora du¿o bardziej odpowiednie. Spróbuj na to spojrzeæ z innej strony - przejrzyj swoje posty i zobacz ile z nich jest zwi±zane z tematyk± forum... Dziwisz siê reakcji? Moim zdaniem wcale nie jest to dziwne. Trochê jak dziecko które wpada do piaskownicy i chce wymusiæ na innych dzieciach aby bawiono siê w jego zabawy i fochy, ¿e nie chc± tego zrobiæ. I jeszcze s³owo w temacie nago¶ci - czy dopuszczasz tak± my¶l, ¿e niektórzy wol± nago¶æ subtelna i intymn±, a nie nachaln±?
|
|
|
|
|
|
|
Czarna Dziura
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #62 : Styczeñ 08, 2009, 19:18:27 » |
|
Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj±æ majtki i sztafirowaæ siê ze swoj± biseksualno¶ci± w sklepie miêsnym. Jedni siê ¶miej±, inni pukaj± w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn± dziurê nic nie rozumie...
Powiem wam co¶. Jak mi powiedzieli, ¿e tu s± ciekawi ludzie, to my¶la³am, ¿e tak bêdzie, a wy ¶miejecie siê ze mnie. Prowokacja? Sklep miêsny? Zdj±æ majtki. Czy ja Ciê obrazi³am Thotal? Robiê siê smutna jak was czytam. Jeste¶cie oschli, napuszeni i nieprzyjemni. Pokazaæ wam kawa³ek nogi, to siê ¶linicie, potem obra¿acie i potem piszecie skomplikowane teksty nie wiadomo o czym. Piszecie tu o wszystkim, ale nie ma w tym w ogóle ¿ycia. Chyba zapomnieli¶cie czym jest ¿ycie. Tu mo¿na umrzeæ z nudów! Piszcie sobie dalej. Jest karnawa³. Kto¶ z was siê gdzie¶ ruszy³? Ja idê na taniec brzucha. http://www.jamilah.pl/index.htmlWypowied¼ JAMILAH - instruktorki tañca brzucha niech bêdzie dla was zachêt±: ""W tañcu odkrywasz siebie, pe³nie. Tu jest wszystko czego potrzebujesz - odrobina tajemniczo¶ci , delikatno¶ci , poczucie wolno¶ci, zmys³owo¶æ a jednocze¶nie niezwyk³a si³a. W tañcu mo¿na siê otworzyæ, poznaæ mo¿liwo¶ci swojego cia³a, pogodziæ siê z nim, zaakceptowaæ je. Ta forma ruchu mo¿e daæ wiele satysfakcji. Mo¿e staæ siê sposobem na ¿ycie ,wype³niaæ luki, odblokowaæ negatywne my¶li.. Kto¶ powiedzia³, ¿e " Taniec zjawi³ siê równocze¶nie z t± chwil±, w której powsta³ wszech¶wiat, a jego ¼ród³em jest odwieczna mi³o¶æ. Usystematyzowany b±d¼ spontaniczny, przepojony wdziêkiem lub erotyk±, wyra¿aj±cy prze¿ycia duchowe albo epatuj±cy seksem - wszechstronny taniec harmonizuje organizm i rozwija. Taniec to szeroka gama prze¿yæ psychicznych jak± daje kontakt z muzyk± i melodi±..."
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 19:20:58 wys³ane przez Czarna Dziura »
|
|
|
|
|
Czarna Dziura
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #63 : Styczeñ 08, 2009, 19:36:26 » |
|
Na nacie s± rózne fora tematyczne, wiêæ jak sama przyzna³a¶ - "chcia³a¶ stworzyæ grupkê fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, s± przecie¿ inne fora du¿o bardziej odpowiednie. ........... I jeszcze s³owo w temacie nago¶ci - czy dopuszczasz tak± my¶l, ¿e niektórzy wol± nago¶æ subtelna i intymn±, a nie nachaln±?
Wiedzia³am tylko, ze tu maj± byæ ludzie z dusz±. Sk±d wiesz o jak± zabawê mi chodzi? Czy wiesz, ¿e taniec brzucha by³ dawno temu tañcem p³odno¶ci? My¶la³am, ¿e jak kto¶ ma dusze, to potrafi zrozumieæ kobietê i nago¶æ. Wysz³o na to samo, ¿e facetom krew sp³ywa tam, gdzie jest im najbardziej potrzebna. Ciebie to chyba nie dotyczy. Czujê, ¿e Ty co¶ masz w sobie, ale ja ju¿ straci³am tu wigor. aby byæ na swoich obrotach muszê wam powiedzieæ PA PA! Niech wam karnawa³ DOBRZE ZROBI! ps. arteq, szanuj t± intymno¶æ i naucz tego swoich kolegów z forum!
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 19:37:48 wys³ane przez Czarna Dziura »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #64 : Styczeñ 08, 2009, 19:42:09 » |
|
Czarna Dziura to mo¿e powiedz tu nam czego tutaj na tym forum oczekujesz i co chcesz tu robiæ bo narazie to nikt siê tu nie rozumie i ka¿dy po ka¿dym ,,ci¶nie''
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #65 : Styczeñ 08, 2009, 19:42:59 » |
|
Urocza Czarna Dziuro, ucz sie tanczyc, bo co beda z Toba robic aniolowie w niebie.
Sw. Augustyn
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #66 : Styczeñ 08, 2009, 19:45:11 » |
|
kolejny banik...
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #67 : Styczeñ 08, 2009, 21:29:46 » |
|
hehe to mamy na 7 dni spokój
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #68 : Styczeñ 08, 2009, 22:17:51 » |
|
hehe to mamy na 7 dni spokój raczej 14 lub permanentny - ja mia³em delikatnego bana na 14 dni tylko EDIT: przeczyta³em co napisa³ Tomek - ban na 7 dni jest tylko faktycznie... 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 22:40:26 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #69 : Styczeñ 09, 2009, 16:37:35 » |
|
hehe ale znaj±c j± to pewnie bo banie znowu teksty walnie i znowu kolejny ban bêdzie
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #70 : Styczeñ 12, 2009, 01:08:25 » |
|
Usuniêta wypowied¼ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz±cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³o¶æ o formê i tre¶æ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #71 : Styczeñ 12, 2009, 01:41:12 » |
|
Ju¿ prawie druga... Dobrej nocy- pragnê, by nikt z Was nie czu³ siê dzisiaj samotny.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #72 : Styczeñ 12, 2009, 01:45:44 » |
|
Dobranoc Sarach54 , wlasnie wrocilam ze spaceru, jest cudowna pelnia ksiezyca. Jednak te wiedzmy dawne wiedzialy czemu sluzy ta energia. To jeden z sekretow lewitacji ( w koncu zaczelam szukac informacji).A Ludzie mowili iz one lataja na miotlach. Dobranoc.gdy masz swiadomosc siebie, swjej niepowtarzalnosci nie jestes samotna. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #73 : Styczeñ 12, 2009, 01:57:25 » |
|
DOBRANOC Ta pe³nia wzbudza emocje, k³óc± siê dzisiaj, a pyskuj±... ¿e a¿ ¶miaæ siê chce z tego wszystkiego Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #74 : Styczeñ 12, 2009, 02:00:49 » |