Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:40:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 473342 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 07, 2009, 23:03:00 »

A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje us³uga rozrywkowa u Czarnej Dziury? Mrugniêcie
No proszê. To pewnie z mi³o¶ci... Obra¿asz mnie kobieto! Je¶li dla Ciebie nago¶æ jest czym¶ z³ym i kojarzy ci siê z jednym, to nie rozumiesz piêkna i niewinno¶ci jakie jest w nago¶ci. Dla mnie nago¶æ jest niewinna, piêkna i radosna!

o tym w³a¶nie mówiê - tak my¶lano tysi±ce lat temu a teraz kojarzy siê to tylko z jednym i bardzo ¼le! akurat mi naturalnego piêkna nie trzeba t³umaczyæ - to ja t³umaczê to innym...

Kap³an 718'
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 07, 2009, 23:05:30 »

¦wiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaæ. Gdyby¶ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³a¶ czyj±æ pracê, przyw³aszczy³a¶ j± sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.

Kto¶ tu musi byæ dojrza³y. Dziewczyny czy kobiety, bo nie wiem ile macie lat. Dla was nago¶æ jest wulgarna? Je¶li tak j± czujecie, to jeste¶cie nieszczê¶liwe, bo wasze cia³o nigdy nie da wam tak naprawdê rado¶ci i rozkoszy. Nago¶æ jest niewinna, piêkna i radosna. Obejrzyjcie sobie film Syreny, to zrozumiecie o co mi chodzi.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 23:06:27 wys³ane przez Czarna Dziura » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Styczeñ 07, 2009, 23:09:15 »

Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia
Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie

A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 23:09:58 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Styczeñ 07, 2009, 23:15:27 »

a prawda jest taka, ¿e zazdro¶cicie jej tego dziewczyny, ¿e Czarna Dziura jest piêkna i ma cia³o modelki!

paranoja jaka¶ :/

718'
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Styczeñ 07, 2009, 23:33:40 »

Czarna Dziura jest piêkna - powiedzia³ Kap³an, paranoja jaka¶...Smutny
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Styczeñ 07, 2009, 23:45:13 »

Czarna Dziura jest piêkna - powiedzia³ Kap³an, paranoja jaka¶...Smutny

a widzia³e¶ J¡, ¿e zaprzeczasz? ja tak i wyci±gam tylko wnioski - je¶li kobieta wygl±da jak modelka to jest piêkna dos³ownie - proste!

718'
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Styczeñ 08, 2009, 00:32:47 »

Dajcie spokoj nasz uszaty przyjaciel nabija sie z was od dawna, odgrywajac panienke. Nie prawdaz? Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Buziak

Jedna jest postac na forum ktora ma takie "poczucie humoru" Ale ze mu sie orietacja  zmienila? Teraz chce facetow podprowadzic? Co¶ Co¶ Z politowaniem Z politowaniem

No , no Co¶ Co¶ Co¶ Co¶ Chichot Chichot

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:50:03 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Styczeñ 08, 2009, 00:33:19 »

Nie gniewaj siê, to piêkne zdanie trzeba rozpowszechniæ bo ma ukryte znaczenia, jest ¶mieszne i ¶mieszna jest ca³a sytuacja, razem z Dziur±.
Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj±æ majtki i sztafirowaæ siê ze swoj± biseksualno¶ci± w sklepie miêsnym. Jedni siê ¶miej±, inni pukaj± w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn± dziurê nic nie rozumie...

Pozdrawiam - Thotal Du¿y u¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Styczeñ 08, 2009, 00:35:34 »

nie wierm o co wam chodziæ ale cytuj±c klasyk "wy wszyscy jeste¶cie..." na forum siê nie przeklina wiêc nie dokoñczy³em cytatu...

718'
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Styczeñ 08, 2009, 00:53:52 »

Wracaj±c do tematu (powinienem usun±æ przynajmniej po³owê postów z tego tematu, które powsta³y w ci±gu ostatnich paru godzin, ale za pó¼no jest na taki wysi³ek U¶miech), nie ma miejsca na tolerancjê wobec syfu, której siê domagacie. Dopóki kto¶ na upartego nie wyje¿d¿a z wielkim dzia³em pe³nym nic nie znacz±cych s³ów i jeszcze wkleja mi tu linki do filmów erotycznych w topiku o filmach traktuj±cych na tematy "niezwyk³e" (z go³a inne), to ja odpowiadam wszystkimi dostêpnymi ¶rodkami. Moje PW w takiej sytuacji zawsze by³y, s± i bêd± osch³e, bo nie mam zamiaru nikogo rozpieszczaæ. A jak jedno PW nie starcza to zaczynam robiæ siê nie tyle osch³y, co zwyrodnia³y i niemi³y. Normalnie wystawia³bym dodatkowo ostrze¿enia i sprawy wtedy same by siê rozwi±zywa³y, ale nie mam takiej mo¿liwo¶ci - nie wiem czy to wina skryptu, czy admin tak zadecydowa³. Nie wnikam. I wypraszam sobie wszelkie aluzje, ¿e niby nie podoba mi siê czyja¶ orientacja seksualna, lub wyzwolony sposób bycia i dlatego komu¶ robiê problemy. Nie podoba mi siê, ¿e kto¶ obnosi siê z tym na lewo i prawo w miejscach do tego nie przeznaczonych i kropka.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:55:14 wys³ane przez Hans Olo » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Styczeñ 08, 2009, 06:47:40 »

a prawda jest taka, że zazdrościcie jej tego dziewczyny, że Czarna Dziura jest piękna i ma ciało modelki!

Nie poznaję cie

Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia
Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie

A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle

Albo zbanujcie ją za zaśmiecanie forum i będzie święty spokój
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 06:48:30 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Styczeñ 08, 2009, 11:53:04 »

Nie prowokujcie mnie bo wyci±gnê Wam st±d WSZYSTKICH facetów. Jeszcze mnie nie znacie. Po co tu siedzicie kobiety?
OK, przyjmujê wyzwanie. Czym chcia³aby¶ mnie "z³owiæ"? Kawa³kiem odkrytego cia³a i propozycj± "niekonwencjonalnych" zabaw? Naprawdê w to wierzysz. My¶lê, ¿e jeste¶ zbyt pewna siebie - "nie dokazuj mi³a, nie dokazuj". Nie dziw siê, ¿e spotka³a¶ siê z krytyka innych osób. Na nacie s± rózne fora tematyczne, wiêæ jak sama przyzna³a¶ - "chcia³a¶ stworzyæ grupkê fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, s± przecie¿ inne fora du¿o bardziej odpowiednie.
Spróbuj na to spojrzeæ z innej strony - przejrzyj swoje posty i zobacz ile z nich jest zwi±zane z tematyk± forum...
Dziwisz siê reakcji? Moim zdaniem wcale nie jest to dziwne.
Trochê jak dziecko które wpada do piaskownicy i chce wymusiæ na innych dzieciach aby bawiono siê w jego zabawy i fochy, ¿e nie chc± tego zrobiæ.

I jeszcze s³owo w temacie nago¶ci - czy dopuszczasz tak± my¶l, ¿e niektórzy wol± nago¶æ subtelna i intymn±, a nie nachaln±?
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Styczeñ 08, 2009, 19:18:27 »

Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj±æ majtki i sztafirowaæ siê ze swoj± biseksualno¶ci± w sklepie miêsnym. Jedni siê ¶miej±, inni pukaj± w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn± dziurê nic nie rozumie...
Powiem wam co¶. Jak mi powiedzieli, ¿e tu s± ciekawi ludzie, to my¶la³am, ¿e tak bêdzie, a wy ¶miejecie siê ze mnie.
Prowokacja? Sklep miêsny? Zdj±æ majtki. Czy ja Ciê obrazi³am Thotal? Robiê siê smutna jak was czytam. Jeste¶cie oschli, napuszeni i nieprzyjemni. Pokazaæ wam kawa³ek nogi, to siê ¶linicie, potem obra¿acie i potem piszecie skomplikowane teksty nie wiadomo o czym. Piszecie tu o wszystkim, ale nie ma w tym w ogóle ¿ycia. Chyba zapomnieli¶cie czym jest ¿ycie. Tu mo¿na umrzeæ z nudów! Piszcie sobie dalej.
Jest karnawa³. Kto¶ z was siê gdzie¶ ruszy³?
Ja idê na taniec brzucha.
http://www.jamilah.pl/index.html

Wypowied¼ JAMILAH - instruktorki tañca brzucha niech bêdzie dla was zachêt±:

""W tañcu odkrywasz siebie, pe³nie. Tu jest wszystko czego potrzebujesz - odrobina tajemniczo¶ci , delikatno¶ci , poczucie wolno¶ci, zmys³owo¶æ a jednocze¶nie niezwyk³a si³a. W tañcu mo¿na siê otworzyæ, poznaæ mo¿liwo¶ci swojego cia³a, pogodziæ siê z nim, zaakceptowaæ je. Ta forma ruchu mo¿e daæ wiele satysfakcji. Mo¿e staæ siê sposobem na ¿ycie ,wype³niaæ luki, odblokowaæ negatywne my¶li..
Kto¶ powiedzia³, ¿e " Taniec zjawi³ siê równocze¶nie z t± chwil±, w której powsta³ wszech¶wiat, a jego ¼ród³em jest odwieczna mi³o¶æ.
Usystematyzowany b±d¼ spontaniczny, przepojony wdziêkiem lub erotyk±, wyra¿aj±cy prze¿ycia duchowe albo epatuj±cy seksem - wszechstronny taniec harmonizuje organizm i rozwija. Taniec to szeroka gama prze¿yæ psychicznych jak± daje kontakt z muzyk± i melodi±..."

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 19:20:58 wys³ane przez Czarna Dziura » Zapisane
Czarna Dziura
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Styczeñ 08, 2009, 19:36:26 »

Na nacie s± rózne fora tematyczne, wiêæ jak sama przyzna³a¶ - "chcia³a¶ stworzyæ grupkê fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, s± przecie¿ inne fora du¿o bardziej odpowiednie.
...........
I jeszcze s³owo w temacie nago¶ci - czy dopuszczasz tak± my¶l, ¿e niektórzy wol± nago¶æ subtelna i intymn±, a nie nachaln±?
Wiedzia³am tylko, ze tu maj± byæ ludzie z dusz±.
Sk±d wiesz o jak± zabawê mi chodzi? Czy wiesz, ¿e taniec brzucha by³ dawno temu tañcem p³odno¶ci?
My¶la³am, ¿e jak kto¶ ma dusze, to potrafi zrozumieæ kobietê i nago¶æ. Wysz³o na to samo, ¿e facetom krew sp³ywa tam, gdzie jest im najbardziej potrzebna.
Ciebie to chyba nie dotyczy. Czujê, ¿e Ty co¶ masz w sobie, ale ja ju¿ straci³am tu wigor.
aby byæ na swoich obrotach
muszê wam powiedzieæ PA PA!
Niech wam karnawa³ DOBRZE ZROBI!
ps.
arteq, szanuj t± intymno¶æ i naucz tego swoich kolegów z forum!  Buziak
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 19:37:48 wys³ane przez Czarna Dziura » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Styczeñ 08, 2009, 19:42:09 »

Czarna Dziura to mo¿e powiedz tu nam czego tutaj na tym forum oczekujesz i co chcesz tu robiæ 
bo narazie to nikt siê tu nie rozumie i ka¿dy po ka¿dym ,,ci¶nie''
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Styczeñ 08, 2009, 19:42:59 »

Urocza Czarna Dziuro, ucz sie tanczyc, bo co beda z Toba robic aniolowie w niebie.

Sw. Augustyn
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #66 : Styczeñ 08, 2009, 19:45:11 »

kolejny banik... Afro

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Styczeñ 08, 2009, 21:29:46 »

hehe to mamy na 7 dni spokój Chichot
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Styczeñ 08, 2009, 22:17:51 »

hehe to mamy na 7 dni spokój Chichot

raczej 14 lub permanentny - ja mia³em delikatnego bana na 14 dni tylko U¶miech

EDIT: przeczyta³em co napisa³ Tomek - ban na 7 dni jest tylko faktycznie...

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 22:40:26 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Styczeñ 09, 2009, 16:37:35 »

hehe ale znaj±c j± to pewnie bo banie znowu teksty walnie i znowu kolejny ban bêdzie
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Styczeñ 12, 2009, 01:08:25 »

Usuniêta wypowied¼ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz±cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³o¶æ o formê i tre¶æ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête U¶miech
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Styczeñ 12, 2009, 01:41:12 »

Ju¿ prawie druga...
Dobrej nocy- pragnê, by nikt z Was nie czu³ siê dzisiaj samotny.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Styczeñ 12, 2009, 01:45:44 »

Dobranoc Sarach54 , wlasnie wrocilam ze spaceru, jest cudowna pelnia ksiezyca.
Jednak te wiedzmy dawne wiedzialy czemu sluzy ta energia. To jeden z sekretow lewitacji ( w koncu zaczelam szukac informacji).A Ludzie mowili iz one lataja na miotlach. Mrugniêcie Mrugniêcie U¶miech U¶miech
Dobranoc.gdy masz swiadomosc siebie, swjej niepowtarzalnosci nie jestes samotna.

Kiara U¶miech U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Styczeñ 12, 2009, 01:57:25 »

DOBRANOC U¶miech

Ta pe³nia wzbudza emocje, k³óc± siê dzisiaj, a pyskuj±... ¿e a¿ ¶miaæ siê chce z tego wszystkiego

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Styczeñ 12, 2009, 02:00:49 »

Spij dobrze Totus , dobranoc Mrugniêcie Mrugniêcie U¶miech U¶miech Buziak

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: