Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 04:06:03

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 476023 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #50 : Styczeń 07, 2009, 23:03:00 »

A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje usÂługa rozrywkowa u Czarnej Dziury? MrugniĂŞcie
No proszê. To pewnie z mi³oœci... Obra¿asz mnie kobieto! Jeœli dla Ciebie nagoœÌ jest czymœ z³ym i kojarzy ci siê z jednym, to nie rozumiesz piêkna i niewinnoœci jakie jest w nagoœci. Dla mnie nagoœÌ jest niewinna, piêkna i radosna!

o tym wÂłaÂśnie mĂłwiĂŞ - tak myÂślano tysiÂące lat temu a teraz kojarzy siĂŞ to tylko z jednym i bardzo Âźle! akurat mi naturalnego piĂŞkna nie trzeba tÂłumaczyĂŚ - to ja tÂłumaczĂŞ to innym...

KapÂłan 718'
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #51 : Styczeń 07, 2009, 23:05:30 »

Œwiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaÌ. Gdybyœ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³aœ czyj¹Ì pracê, przyw³aszczy³aœ j¹ sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.

Ktoœ tu musi byÌ dojrza³y. Dziewczyny czy kobiety, bo nie wiem ile macie lat. Dla was nagoœÌ jest wulgarna? Jeœli tak j¹ czujecie, to jesteœcie nieszczêœliwe, bo wasze cia³o nigdy nie da wam tak naprawdê radoœci i rozkoszy. NagoœÌ jest niewinna, piêkna i radosna. Obejrzyjcie sobie film Syreny, to zrozumiecie o co mi chodzi.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 23:06:27 wysłane przez Czarna Dziura » Zapisane
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #52 : Styczeń 07, 2009, 23:09:15 »

Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia
Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie

A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 23:09:58 wysłane przez Cysio91 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #53 : Styczeń 07, 2009, 23:15:27 »

a prawda jest taka, Âże zazdroÂścicie jej tego dziewczyny, Âże Czarna Dziura jest piĂŞkna i ma ciaÂło modelki!

paranoja jakaÂś :/

718'
Thotal
Gość
« Odpowiedz #54 : Styczeń 07, 2009, 23:33:40 »

Czarna Dziura jest piĂŞkna - powiedziaÂł KapÂłan, paranoja jakaÂś...Smutny
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #55 : Styczeń 07, 2009, 23:45:13 »

Czarna Dziura jest piĂŞkna - powiedziaÂł KapÂłan, paranoja jakaÂś...Smutny

a widziaÂłeÂś JÂĄ, Âże zaprzeczasz? ja tak i wyciÂągam tylko wnioski - jeÂśli kobieta wyglÂąda jak modelka to jest piĂŞkna dosÂłownie - proste!

718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #56 : Styczeń 08, 2009, 00:32:47 »

Dajcie spokoj nasz uszaty przyjaciel nabija sie z was od dawna, odgrywajac panienke. Nie prawdaz? DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech Buziak

Jedna jest postac na forum ktora ma takie "poczucie humoru" Ale ze mu sie orietacja  zmienila? Teraz chce facetow podprowadzic? CoÂś CoÂś Z politowaniem Z politowaniem

No , no CoÂś CoÂś CoÂś CoÂś Chichot Chichot

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:50:03 wysłane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #57 : Styczeń 08, 2009, 00:33:19 »

Nie gniewaj siĂŞ, to piĂŞkne zdanie trzeba rozpowszechniĂŚ bo ma ukryte znaczenia, jest Âśmieszne i Âśmieszna jest caÂła sytuacja, razem z DziurÂą.
Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj¹Ì majtki i sztafirowaÌ siê ze swoj¹ biseksualnoœci¹ w sklepie miêsnym. Jedni siê œmiej¹, inni pukaj¹ w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn¹ dziurê nic nie rozumie...

Pozdrawiam - Thotal DuÂży uÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #58 : Styczeń 08, 2009, 00:35:34 »

nie wierm o co wam chodziĂŚ ale cytujÂąc klasyk "wy wszyscy jesteÂście..." na forum siĂŞ nie przeklina wiĂŞc nie dokoĂączyÂłem cytatu...

718'
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #59 : Styczeń 08, 2009, 00:53:52 »

WracajÂąc do tematu (powinienem usun¹Ì przynajmniej poÂłowĂŞ postĂłw z tego tematu, ktĂłre powstaÂły w ciÂągu ostatnich paru godzin, ale za póŸno jest na taki wysiÂłek UÂśmiech), nie ma miejsca na tolerancjĂŞ wobec syfu, ktĂłrej siĂŞ domagacie. DopĂłki ktoÂś na upartego nie wyjeÂżdÂża z wielkim dziaÂłem peÂłnym nic nie znaczÂących s³ów i jeszcze wkleja mi tu linki do filmĂłw erotycznych w topiku o filmach traktujÂących na tematy "niezwykÂłe" (z goÂła inne), to ja odpowiadam wszystkimi dostĂŞpnymi Âśrodkami. Moje PW w takiej sytuacji zawsze byÂły, sÂą i bĂŞdÂą oschÂłe, bo nie mam zamiaru nikogo rozpieszczaĂŚ. A jak jedno PW nie starcza to zaczynam robiĂŚ siĂŞ nie tyle oschÂły, co zwyrodniaÂły i niemiÂły. Normalnie wystawiaÂłbym dodatkowo ostrzeÂżenia i sprawy wtedy same by siĂŞ rozwiÂązywaÂły, ale nie mam takiej moÂżliwoÂści - nie wiem czy to wina skryptu, czy admin tak zadecydowaÂł. Nie wnikam. I wypraszam sobie wszelkie aluzje, Âże niby nie podoba mi siĂŞ czyjaÂś orientacja seksualna, lub wyzwolony sposĂłb bycia i dlatego komuÂś robiĂŞ problemy. Nie podoba mi siĂŞ, Âże ktoÂś obnosi siĂŞ z tym na lewo i prawo w miejscach do tego nie przeznaczonych i kropka.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:55:14 wysłane przez Hans Olo » Zapisane
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #60 : Styczeń 08, 2009, 06:47:40 »

a prawda jest taka, że zazdrościcie jej tego dziewczyny, że Czarna Dziura jest piękna i ma ciało modelki!

Nie poznaję cie

Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia
Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie

A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle

Albo zbanujcie ją za zaśmiecanie forum i będzie święty spokój
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 06:48:30 wysłane przez Cysio91 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #61 : Styczeń 08, 2009, 11:53:04 »

Nie prowokujcie mnie bo wyciÂągnĂŞ Wam stÂąd WSZYSTKICH facetĂłw. Jeszcze mnie nie znacie. Po co tu siedzicie kobiety?
OK, przyjmujĂŞ wyzwanie. Czym chciaÂłabyÂś mnie "zÂłowiĂŚ"? KawaÂłkiem odkrytego ciaÂła i propozycjÂą "niekonwencjonalnych" zabaw? NaprawdĂŞ w to wierzysz. MyÂślĂŞ, Âże jesteÂś zbyt pewna siebie - "nie dokazuj miÂła, nie dokazuj". Nie dziw siĂŞ, Âże spotkaÂłaÂś siĂŞ z krytyka innych osĂłb. Na nacie sÂą rĂłzne fora tematyczne, wiĂŞĂŚ jak sama przyznaÂłaÂś - "chciaÂłaÂś stworzyĂŚ grupkĂŞ fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, sÂą przecieÂż inne fora duÂżo bardziej odpowiednie.
SprĂłbuj na to spojrzeĂŚ z innej strony - przejrzyj swoje posty i zobacz ile z nich jest zwiÂązane z tematykÂą forum...
Dziwisz siĂŞ reakcji? Moim zdaniem wcale nie jest to dziwne.
TrochĂŞ jak dziecko ktĂłre wpada do piaskownicy i chce wymusiĂŚ na innych dzieciach aby bawiono siĂŞ w jego zabawy i fochy, Âże nie chcÂą tego zrobiĂŚ.

I jeszcze s³owo w temacie nagoœci - czy dopuszczasz tak¹ myœl, ¿e niektórzy wol¹ nagoœÌ subtelna i intymn¹, a nie nachaln¹?
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #62 : Styczeń 08, 2009, 19:18:27 »

Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj¹Ì majtki i sztafirowaÌ siê ze swoj¹ biseksualnoœci¹ w sklepie miêsnym. Jedni siê œmiej¹, inni pukaj¹ w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn¹ dziurê nic nie rozumie...
Powiem wam coÂś. Jak mi powiedzieli, Âże tu sÂą ciekawi ludzie, to myÂślaÂłam, Âże tak bĂŞdzie, a wy Âśmiejecie siĂŞ ze mnie.
Prowokacja? Sklep miêsny? Zdj¹Ì majtki. Czy ja Ciê obrazi³am Thotal? Robiê siê smutna jak was czytam. Jesteœcie oschli, napuszeni i nieprzyjemni. PokazaÌ wam kawa³ek nogi, to siê œlinicie, potem obra¿acie i potem piszecie skomplikowane teksty nie wiadomo o czym. Piszecie tu o wszystkim, ale nie ma w tym w ogóle ¿ycia. Chyba zapomnieliœcie czym jest ¿ycie. Tu mo¿na umrzeÌ z nudów! Piszcie sobie dalej.
Jest karnawaÂł. KtoÂś z was siĂŞ gdzieÂś ruszyÂł?
Ja idĂŞ na taniec brzucha.
http://www.jamilah.pl/index.html

WypowiedÂź JAMILAH - instruktorki taĂąca brzucha niech bĂŞdzie dla was zachĂŞtÂą:

""W taùcu odkrywasz siebie, pe³nie. Tu jest wszystko czego potrzebujesz - odrobina tajemniczoœci , delikatnoœci , poczucie wolnoœci, zmys³owoœÌ a jednoczeœnie niezwyk³a si³a. W taùcu mo¿na siê otworzyÌ, poznaÌ mo¿liwoœci swojego cia³a, pogodziÌ siê z nim, zaakceptowaÌ je. Ta forma ruchu mo¿e daÌ wiele satysfakcji. Mo¿e staÌ siê sposobem na ¿ycie ,wype³niaÌ luki, odblokowaÌ negatywne myœli..
Ktoœ powiedzia³, ¿e " Taniec zjawi³ siê równoczeœnie z t¹ chwil¹, w której powsta³ wszechœwiat, a jego Ÿród³em jest odwieczna mi³oœÌ.
Usystematyzowany bÂądÂź spontaniczny, przepojony wdziĂŞkiem lub erotykÂą, wyraÂżajÂący przeÂżycia duchowe albo epatujÂący seksem - wszechstronny taniec harmonizuje organizm i rozwija. Taniec to szeroka gama przeÂżyĂŚ psychicznych jakÂą daje kontakt z muzykÂą i melodiÂą..."

« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 19:20:58 wysłane przez Czarna Dziura » Zapisane
Czarna Dziura
Gość
« Odpowiedz #63 : Styczeń 08, 2009, 19:36:26 »

Na nacie sÂą rĂłzne fora tematyczne, wiĂŞĂŚ jak sama przyznaÂłaÂś - "chciaÂłaÂś stworzyĂŚ grupkĂŞ fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, sÂą przecieÂż inne fora duÂżo bardziej odpowiednie.
...........
I jeszcze s³owo w temacie nagoœci - czy dopuszczasz tak¹ myœl, ¿e niektórzy wol¹ nagoœÌ subtelna i intymn¹, a nie nachaln¹?
WiedziaÂłam tylko, ze tu majÂą byĂŚ ludzie z duszÂą.
SkÂąd wiesz o jakÂą zabawĂŞ mi chodzi? Czy wiesz, Âże taniec brzucha byÂł dawno temu taĂącem pÂłodnoÂści?
Myœla³am, ¿e jak ktoœ ma dusze, to potrafi zrozumieÌ kobietê i nagoœÌ. Wysz³o na to samo, ¿e facetom krew sp³ywa tam, gdzie jest im najbardziej potrzebna.
Ciebie to chyba nie dotyczy. CzujĂŞ, Âże Ty coÂś masz w sobie, ale ja juÂż straciÂłam tu wigor.
aby byĂŚ na swoich obrotach
muszĂŞ wam powiedzieĂŚ PA PA!
Niech wam karnawaÂł DOBRZE ZROBI!
ps.
arteq, szanuj tÂą intymnoœÌ i naucz tego swoich kolegĂłw z forum!  Buziak
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 19:37:48 wysłane przez Czarna Dziura » Zapisane
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #64 : Styczeń 08, 2009, 19:42:09 »

Czarna Dziura to moÂże powiedz tu nam czego tutaj na tym forum oczekujesz i co chcesz tu robiĂŚ 
bo narazie to nikt siĂŞ tu nie rozumie i kaÂżdy po kaÂżdym ,,ciÂśnie''
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #65 : Styczeń 08, 2009, 19:42:59 »

Urocza Czarna Dziuro, ucz sie tanczyc, bo co beda z Toba robic aniolowie w niebie.

Sw. Augustyn
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #66 : Styczeń 08, 2009, 19:45:11 »

kolejny banik... Afro

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #67 : Styczeń 08, 2009, 21:29:46 »

hehe to mamy na 7 dni spokĂłj Chichot
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #68 : Styczeń 08, 2009, 22:17:51 »

hehe to mamy na 7 dni spokĂłj Chichot

raczej 14 lub permanentny - ja miaÂłem delikatnego bana na 14 dni tylko UÂśmiech

EDIT: przeczytaÂłem co napisaÂł Tomek - ban na 7 dni jest tylko faktycznie...

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 22:40:26 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #69 : Styczeń 09, 2009, 16:37:35 »

hehe ale znajÂąc jÂą to pewnie bo banie znowu teksty walnie i znowu kolejny ban bĂŞdzie
sarah54
Gość
« Odpowiedz #70 : Styczeń 12, 2009, 01:08:25 »

Usuniêta wypowiedŸ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz¹cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³oœÌ o formê i treœÌ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête Uœmiech
sarah54
Gość
« Odpowiedz #71 : Styczeń 12, 2009, 01:41:12 »

JuÂż prawie druga...
Dobrej nocy- pragnĂŞ, by nikt z Was nie czuÂł siĂŞ dzisiaj samotny.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #72 : Styczeń 12, 2009, 01:45:44 »

Dobranoc Sarach54 , wlasnie wrocilam ze spaceru, jest cudowna pelnia ksiezyca.
Jednak te wiedzmy dawne wiedzialy czemu sluzy ta energia. To jeden z sekretow lewitacji ( w koncu zaczelam szukac informacji).A Ludzie mowili iz one lataja na miotlach. MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie UÂśmiech UÂśmiech
Dobranoc.gdy masz swiadomosc siebie, swjej niepowtarzalnosci nie jestes samotna.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #73 : Styczeń 12, 2009, 01:57:25 »

DOBRANOC UÂśmiech

Ta pe³nia wzbudza emocje, k³óc¹ siê dzisiaj, a pyskuj¹... ¿e a¿ œmiaÌ siê chce z tego wszystkiego

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #74 : Styczeń 12, 2009, 02:00:49 »

Spij dobrze Totus , dobranoc MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie UÂśmiech UÂśmiech Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: