KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #50 : Styczeń 07, 2009, 23:03:00 » |
|
A otwarcie tematu np. "Ile kosztuje us³uga rozrywkowa u Czarnej Dziury? No proszê. To pewnie z mi³oœci... Obra¿asz mnie kobieto! Jeœli dla Ciebie nagoœÌ jest czymœ z³ym i kojarzy ci siê z jednym, to nie rozumiesz piêkna i niewinnoœci jakie jest w nagoœci. Dla mnie nagoœÌ jest niewinna, piêkna i radosna! o tym w³aœnie mówiê - tak myœlano tysi¹ce lat temu a teraz kojarzy siê to tylko z jednym i bardzo Ÿle! akurat mi naturalnego piêkna nie trzeba t³umaczyÌ - to ja t³umaczê to innym... Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
Czarna Dziura
Gość
|
|
« Odpowiedz #51 : Styczeń 07, 2009, 23:05:30 » |
|
Œwiadoma swojej urody kobieta nie musi jej w ten sposób manifestowaÌ. Gdybyœ chocia¿ jeszcze Ty by³a na tym zdjêciu i filmie... Ale ukrad³aœ czyj¹Ì pracê, przyw³aszczy³aœ j¹ sobie i na niej opierasz swój wulgarny wizerunek.
Ktoœ tu musi byÌ dojrza³y. Dziewczyny czy kobiety, bo nie wiem ile macie lat. Dla was nagoœÌ jest wulgarna? Jeœli tak j¹ czujecie, to jesteœcie nieszczêœliwe, bo wasze cia³o nigdy nie da wam tak naprawdê radoœci i rozkoszy. NagoœÌ jest niewinna, piêkna i radosna. Obejrzyjcie sobie film Syreny, to zrozumiecie o co mi chodzi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 23:06:27 wysłane przez Czarna Dziura »
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #52 : Styczeń 07, 2009, 23:09:15 » |
|
Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie
A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 23:09:58 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #53 : Styczeń 07, 2009, 23:15:27 » |
|
a prawda jest taka, Âże zazdroÂścicie jej tego dziewczyny, Âże Czarna Dziura jest piĂŞkna i ma ciaÂło modelki!
paranoja jakaÂś :/
718'
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #54 : Styczeń 07, 2009, 23:33:40 » |
|
Czarna Dziura jest piĂŞkna - powiedziaÂł KapÂłan, paranoja jakaÂś...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #55 : Styczeń 07, 2009, 23:45:13 » |
|
Czarna Dziura jest piĂŞkna - powiedziaÂł KapÂłan, paranoja jakaÂś... a widziaÂłeÂś JÂĄ, Âże zaprzeczasz? ja tak i wyciÂągam tylko wnioski - jeÂśli kobieta wyglÂąda jak modelka to jest piĂŞkna dosÂłownie - proste! 718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #56 : Styczeń 08, 2009, 00:32:47 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:50:03 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #57 : Styczeń 08, 2009, 00:33:19 » |
|
Nie gniewaj siê, to piêkne zdanie trzeba rozpowszechniÌ bo ma ukryte znaczenia, jest œmieszne i œmieszna jest ca³a sytuacja, razem z Dziur¹. Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj¹Ì majtki i sztafirowaÌ siê ze swoj¹ biseksualnoœci¹ w sklepie miêsnym. Jedni siê œmiej¹, inni pukaj¹ w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn¹ dziurê nic nie rozumie... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #58 : Styczeń 08, 2009, 00:35:34 » |
|
nie wierm o co wam chodziĂŚ ale cytujÂąc klasyk "wy wszyscy jesteÂście..." na forum siĂŞ nie przeklina wiĂŞc nie dokoĂączyÂłem cytatu...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
|
« Odpowiedz #59 : Styczeń 08, 2009, 00:53:52 » |
|
Wracaj¹c do tematu (powinienem usun¹Ì przynajmniej po³owê postów z tego tematu, które powsta³y w ci¹gu ostatnich paru godzin, ale za póŸno jest na taki wysi³ek ), nie ma miejsca na tolerancjê wobec syfu, której siê domagacie. Dopóki ktoœ na upartego nie wyje¿d¿a z wielkim dzia³em pe³nym nic nie znacz¹cych s³ów i jeszcze wkleja mi tu linki do filmów erotycznych w topiku o filmach traktuj¹cych na tematy "niezwyk³e" (z go³a inne), to ja odpowiadam wszystkimi dostêpnymi œrodkami. Moje PW w takiej sytuacji zawsze by³y, s¹ i bêd¹ osch³e, bo nie mam zamiaru nikogo rozpieszczaÌ. A jak jedno PW nie starcza to zaczynam robiÌ siê nie tyle osch³y, co zwyrodnia³y i niemi³y. Normalnie wystawia³bym dodatkowo ostrze¿enia i sprawy wtedy same by siê rozwi¹zywa³y, ale nie mam takiej mo¿liwoœci - nie wiem czy to wina skryptu, czy admin tak zadecydowa³. Nie wnikam. I wypraszam sobie wszelkie aluzje, ¿e niby nie podoba mi siê czyjaœ orientacja seksualna, lub wyzwolony sposób bycia i dlatego komuœ robiê problemy. Nie podoba mi siê, ¿e ktoœ obnosi siê z tym na lewo i prawo w miejscach do tego nie przeznaczonych i kropka.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:55:14 wysłane przez Hans Olo »
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #60 : Styczeń 08, 2009, 06:47:40 » |
|
a prawda jest taka, że zazdrościcie jej tego dziewczyny, że Czarna Dziura jest piękna i ma ciało modelki! Nie poznaję cie Trzeba się nawzajem szanować - i to bez względu kto jakie ma poglądy czy sposób bycia Więc zostawcie dziewczynę w spokoju niech robi swoje i każdy niech zajmie się swoimi sprawami a komu to nie odpowiada niech nie zwraca uwagi i zignoruje ten temat czy dyskusje i po sprawie
A najlepiej dajcie jej temat na hyde parku i niech robi co tam chcę ; kogo będzie interesowało to odpisze a kto nie to nie i tyle
Albo zbanujcie ją za zaśmiecanie forum i będzie święty spokój
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 06:48:30 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #61 : Styczeń 08, 2009, 11:53:04 » |
|
Nie prowokujcie mnie bo wyci¹gnê Wam st¹d WSZYSTKICH facetów. Jeszcze mnie nie znacie. Po co tu siedzicie kobiety? OK, przyjmujê wyzwanie. Czym chcia³abyœ mnie "z³owiÌ"? Kawa³kiem odkrytego cia³a i propozycj¹ "niekonwencjonalnych" zabaw? Naprawdê w to wierzysz. Myœlê, ¿e jesteœ zbyt pewna siebie - "nie dokazuj mi³a, nie dokazuj". Nie dziw siê, ¿e spotka³aœ siê z krytyka innych osób. Na nacie s¹ rózne fora tematyczne, wiêÌ jak sama przyzna³aœ - "chcia³aœ stworzyÌ grupkê fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, s¹ przecie¿ inne fora du¿o bardziej odpowiednie. Spróbuj na to spojrzeÌ z innej strony - przejrzyj swoje posty i zobacz ile z nich jest zwi¹zane z tematyk¹ forum... Dziwisz siê reakcji? Moim zdaniem wcale nie jest to dziwne. Trochê jak dziecko które wpada do piaskownicy i chce wymusiÌ na innych dzieciach aby bawiono siê w jego zabawy i fochy, ¿e nie chc¹ tego zrobiÌ. I jeszcze s³owo w temacie nagoœci - czy dopuszczasz tak¹ myœl, ¿e niektórzy wol¹ nagoœÌ subtelna i intymn¹, a nie nachaln¹?
|
|
|
|
|
|
|
Czarna Dziura
Gość
|
|
« Odpowiedz #62 : Styczeń 08, 2009, 19:18:27 » |
|
Prowokacja wykonana przez pomys³odawczyniê mia³a na celu sprzeda¿ wdziêków, ale w miejscu do tego nie stosownym. Równie dobrze mog³aby zdj¹Ì majtki i sztafirowaÌ siê ze swoj¹ biseksualnoœci¹ w sklepie miêsnym. Jedni siê œmiej¹, inni pukaj¹ w czo³o, a Kap³an zapatrzony w czarn¹ dziurê nic nie rozumie...
Powiem wam coœ. Jak mi powiedzieli, ¿e tu s¹ ciekawi ludzie, to myœla³am, ¿e tak bêdzie, a wy œmiejecie siê ze mnie. Prowokacja? Sklep miêsny? Zdj¹Ì majtki. Czy ja Ciê obrazi³am Thotal? Robiê siê smutna jak was czytam. Jesteœcie oschli, napuszeni i nieprzyjemni. PokazaÌ wam kawa³ek nogi, to siê œlinicie, potem obra¿acie i potem piszecie skomplikowane teksty nie wiadomo o czym. Piszecie tu o wszystkim, ale nie ma w tym w ogóle ¿ycia. Chyba zapomnieliœcie czym jest ¿ycie. Tu mo¿na umrzeÌ z nudów! Piszcie sobie dalej. Jest karnawa³. Ktoœ z was siê gdzieœ ruszy³? Ja idê na taniec brzucha. http://www.jamilah.pl/index.htmlWypowiedŸ JAMILAH - instruktorki taùca brzucha niech bêdzie dla was zachêt¹: ""W taùcu odkrywasz siebie, pe³nie. Tu jest wszystko czego potrzebujesz - odrobina tajemniczoœci , delikatnoœci , poczucie wolnoœci, zmys³owoœÌ a jednoczeœnie niezwyk³a si³a. W taùcu mo¿na siê otworzyÌ, poznaÌ mo¿liwoœci swojego cia³a, pogodziÌ siê z nim, zaakceptowaÌ je. Ta forma ruchu mo¿e daÌ wiele satysfakcji. Mo¿e staÌ siê sposobem na ¿ycie ,wype³niaÌ luki, odblokowaÌ negatywne myœli.. Ktoœ powiedzia³, ¿e " Taniec zjawi³ siê równoczeœnie z t¹ chwil¹, w której powsta³ wszechœwiat, a jego Ÿród³em jest odwieczna mi³oœÌ. Usystematyzowany b¹dŸ spontaniczny, przepojony wdziêkiem lub erotyk¹, wyra¿aj¹cy prze¿ycia duchowe albo epatuj¹cy seksem - wszechstronny taniec harmonizuje organizm i rozwija. Taniec to szeroka gama prze¿yÌ psychicznych jak¹ daje kontakt z muzyk¹ i melodi¹..."
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 19:20:58 wysłane przez Czarna Dziura »
|
|
|
|
|
Czarna Dziura
Gość
|
|
« Odpowiedz #63 : Styczeń 08, 2009, 19:36:26 » |
|
Na nacie s¹ rózne fora tematyczne, wiêÌ jak sama przyzna³aœ - "chcia³aœ stworzyÌ grupkê fajnych ludzi do niekonwencjonalnej zabawy" to chyba nie ten adres, s¹ przecie¿ inne fora du¿o bardziej odpowiednie. ........... I jeszcze s³owo w temacie nagoœci - czy dopuszczasz tak¹ myœl, ¿e niektórzy wol¹ nagoœÌ subtelna i intymn¹, a nie nachaln¹?
Wiedzia³am tylko, ze tu maj¹ byÌ ludzie z dusz¹. Sk¹d wiesz o jak¹ zabawê mi chodzi? Czy wiesz, ¿e taniec brzucha by³ dawno temu taùcem p³odnoœci? Myœla³am, ¿e jak ktoœ ma dusze, to potrafi zrozumieÌ kobietê i nagoœÌ. Wysz³o na to samo, ¿e facetom krew sp³ywa tam, gdzie jest im najbardziej potrzebna. Ciebie to chyba nie dotyczy. Czujê, ¿e Ty coœ masz w sobie, ale ja ju¿ straci³am tu wigor. aby byÌ na swoich obrotach muszê wam powiedzieÌ PA PA! Niech wam karnawa³ DOBRZE ZROBI! ps. arteq, szanuj t¹ intymnoœÌ i naucz tego swoich kolegów z forum!
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 19:37:48 wysłane przez Czarna Dziura »
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #64 : Styczeń 08, 2009, 19:42:09 » |
|
Czarna Dziura to moÂże powiedz tu nam czego tutaj na tym forum oczekujesz i co chcesz tu robiĂŚ bo narazie to nikt siĂŞ tu nie rozumie i kaÂżdy po kaÂżdym ,,ciÂśnie''
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #65 : Styczeń 08, 2009, 19:42:59 » |
|
Urocza Czarna Dziuro, ucz sie tanczyc, bo co beda z Toba robic aniolowie w niebie.
Sw. Augustyn
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #66 : Styczeń 08, 2009, 19:45:11 » |
|
kolejny banik...
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #67 : Styczeń 08, 2009, 21:29:46 » |
|
hehe to mamy na 7 dni spokĂłj
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #68 : Styczeń 08, 2009, 22:17:51 » |
|
hehe to mamy na 7 dni spokĂłj raczej 14 lub permanentny - ja miaÂłem delikatnego bana na 14 dni tylko EDIT: przeczytaÂłem co napisaÂł Tomek - ban na 7 dni jest tylko faktycznie... 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 22:40:26 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #69 : Styczeń 09, 2009, 16:37:35 » |
|
hehe ale znajÂąc jÂą to pewnie bo banie znowu teksty walnie i znowu kolejny ban bĂŞdzie
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #70 : Styczeń 12, 2009, 01:08:25 » |
|
Usuniêta wypowiedŸ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz¹cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³oœÌ o formê i treœÌ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #71 : Styczeń 12, 2009, 01:41:12 » |
|
JuÂż prawie druga... Dobrej nocy- pragnĂŞ, by nikt z Was nie czuÂł siĂŞ dzisiaj samotny.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #72 : Styczeń 12, 2009, 01:45:44 » |
|
Dobranoc Sarach54 , wlasnie wrocilam ze spaceru, jest cudowna pelnia ksiezyca. Jednak te wiedzmy dawne wiedzialy czemu sluzy ta energia. To jeden z sekretow lewitacji ( w koncu zaczelam szukac informacji).A Ludzie mowili iz one lataja na miotlach. Dobranoc.gdy masz swiadomosc siebie, swjej niepowtarzalnosci nie jestes samotna. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #73 : Styczeń 12, 2009, 01:57:25 » |
|
DOBRANOC Ta pe³nia wzbudza emocje, k³óc¹ siê dzisiaj, a pyskuj¹... ¿e a¿ œmiaÌ siê chce z tego wszystkiego Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #74 : Styczeń 12, 2009, 02:00:49 » |