janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #75 : Styczeñ 12, 2009, 02:56:41 » |
|
Usuniêta wypowied¼ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz±cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³o¶æ o formê i tre¶æ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête Loukas sam j± usun±³.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #76 : Styczeñ 12, 2009, 08:43:51 » |
|
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
sarah54
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #77 : Luty 03, 2009, 00:21:33 » |
|
Moj post ze ¶mietnika: Pierwsza lekcja- nie wiem, czy nie za wcze¶nie- pojawi³a siê w dziale Hydpark w temacie: Jak pozna³e¶.......... Niewielu j± w ogóle przeczyta³o. Pojêcie lekcji? Nie s±dzê, by kto¶ tak odebra³. Chanel- mo¿e nowy temat? Np. "Lekcje z cz³owieczeñstwa?" Czy nie móg³by sie znale¼æ w temacie Lekcje s cz³owieczeñstwa?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #78 : Luty 03, 2009, 00:29:07 » |
|
Przepraszam Sarah oczywi¶cie ¿e mog³by,ale ja nie mam takich mo¿liwo¶ci. To mo¿e zrobic tylko administrator i tu pro¶ba do Tomka lub Solo.Prosze o przenesienie tego postu .
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Luty 03, 2009, 00:30:31 » |
|
a moje posty?? //buuuuuuuu taka ³adna ilo¶æ i w smietniku,, mia³bym ich conajmniej tysi±c teraz ....
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #80 : Luty 03, 2009, 00:34:18 » |
|
Blad-Twoje ego jest wyj±tkowo rozbuchane..
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 00:34:35 wys³ane przez sarah54 »
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Luty 03, 2009, 00:43:48 » |
|
dobrze ze chocia¿ ty mnie znasz, bo oprócz ciebie nikt mnie nie kocha i nikt mnie nie rozumie
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #82 : Luty 03, 2009, 00:55:21 » |
|
Blad jest teraz takie nowe ³aciñskie powiedzenie - nie wiem czy znasz? "admino et modo non discutanto" 718'
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Luty 03, 2009, 01:29:21 » |
|
admina et modo non discutante
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 01:29:45 wys³ane przez Blad »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #84 : Luty 03, 2009, 10:55:01 » |
|
hehe wtopa kap³an
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Luty 04, 2009, 01:17:21 » |
|
¿adna wtopa Cysio bo sobie jaja robimy z Bladem 718'
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #86 : Luty 04, 2009, 08:17:16 » |
|
Moj post ze ¶mietnika: Pierwsza lekcja- nie wiem, czy nie za wcze¶nie- pojawi³a siê w dziale Hydpark w temacie: Jak pozna³e¶.......... Niewielu j± w ogóle przeczyta³o. Pojêcie lekcji? Nie s±dzê, by kto¶ tak odebra³. Chanel- mo¿e nowy temat? Np. "Lekcje z cz³owieczeñstwa?" Czy nie móg³by sie znale¼æ w temacie Lekcje s cz³owieczeñstwa?
Sarah na przysz³osæ podaj link, bo nie wiem, o który post chodzi. Je¶li chcesz go przywróciæ sama, to mo¿esz w sumie skopiowaæ jego zawarto¶æ, stworzyæ nowy post i wkleiæ.
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #87 : Luty 04, 2009, 12:29:09 » |
|
¿adna wtopa Cysio bo sobie jaja robimy z Bladem Ja tam ³aciny nie znam ;-) skoro to jaja to ok wycofuje swoje s³owa
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #88 : Luty 04, 2009, 13:05:26 » |
|
¿adna wtopa Cysio bo sobie jaja robimy z Bladem Ja tam ³aciny nie znam ;-) skoro to jaja to ok wycofuje swoje s³owa za to ja trochê ³acinê znam i ¿aden z was nie ma racji ani nie "discutanto", ani ¿adne "discutante" - po prostu taka forma tego czasownika nie istnieje. czasownik ³aciñski " discutere" - dyskutowaæ, rozwa¿aæ, obradowaæ, roztrz±saæ; koniugacja III, wiêc odmiana w czasie tera¼niejszym czynnym: ja - discutio ty - discutis on/ona/ono - discutit my - discutimus wy - discutitis oni/one - discutiunt Jak widaæ nie trafili¶cie w ¿adn± z tych form Form w innych czasach i trybach nie podajê, bo ró¿ni± siê jeszcze bardziej, a do kontekstu te¿ nie pasuj±. "Admino et modo non discutimus" - "Z adminem i modem nie dyskutujemy" ("admino" i "modo" uznaje za skrócone formy od "administratoro" i "moderatoro" - choæ nie wiem czy takowe istniej±, ale wygl±daj± do¶æ sensownie, wiêc chyba tak mo¿na )
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #89 : Luty 04, 2009, 14:12:58 » |
|
a w bezokoliczniku? jak na przyk³ad tutaj -De gustibus non disputandum est lub De principiis non est disputandum lub w koñcu Lex iubet, non disputat ale wszyscy chyba zrozumieli wcze¶niejsz± ³acinê ¿adna wtopa Cysio bo sobie jaja robimy z Bladem Ja tam ³aciny nie znam ;-) skoro to jaja to ok wycofuje swoje s³owa Ja tam ³aciny nie znam ;-) skoro to jaja to ok wycofuje swoje s³owa [/quote] Cysio nie przejmuj siê ja te¿, kiedy¶ nauczy³em sie kilku sentencji które lubie , a reszta to internet.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #90 : Marzec 01, 2009, 13:25:10 » |
|
Administracja siê wcale nie popisa³a. Raz na ruski rok zagl±daj± na forum i tylko po to aby bana daæ ¿adnych ostrze¿eñ. Nawet prób wyja¶nienia tego.
¯egnam.
PS: Hans Olo jest na tyle genialny ¿e nawet usun±³ mój w±tek KTÓRY DOTYCZY£ PCH.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2009, 13:30:40 wys³ane przez Mora »
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #91 : Marzec 01, 2009, 13:40:07 » |
|
Administracja siê wcale nie popisa³a. Raz na ruski rok zagl±daj± na forum i tylko po to aby bana daæ ¿adnych ostrze¿eñ. Nawet prób wyja¶nienia tego.
¯egnam.
PS: Hans Olo jest na tyle genialny ¿e nawet usun±³ mój w±tek KTÓRY DOTYCZY£ PCH.
Mora nie zachowuj siê jak "skrzywdzona sierotka", ban dosta³e¶ s³usznie, zas³u¿enie. A tak dla twojej informacji - na forum zagl±dam CODZIENNIE, a czêsto nawet KILKA RAZY DZIENNIE i czytam zdecydowan± wiêkszo¶æ nowych postów. A tam gdzie czasem moje oczy nie siêgn±, to siêgn± oczy moderatora globalnego i lokalnych. Mam te¿ automatyczne narzêdzia raportuj±ce. Co do wyja¶nieñ - to jestem zawsze otwarty. Zapraszam na moj± skrzynkê e-mail.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #92 : Marzec 01, 2009, 22:31:02 » |
|
Tomek ,Hans Dziêki za stró¿owanie w moim dziale Niestety by³am w pracy do 22.00 i nie zd±¿y³am zadzia³aæ
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #93 : Marzec 02, 2009, 12:52:20 » |
|
Mam pytanie,, dlaczego niektóre tematy nie podlegaj± dyskusji? sa zamykane po p[ierwszym po¶cie? chodzi mi o obliczenia czy arty kap³ana, których jest wiele, i kontakt tylko na maila? czy to nie wygl±da podejrzanie? mo¿e kto¶ za niego je pisze a on je tylko podpisuje swoim imieniem a w³a¶ciwie nickiem ? I to jest ta wielka tajemnica?
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #94 : Marzec 02, 2009, 15:50:55 » |
|
Linki poproszê.
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #95 : Marzec 02, 2009, 16:19:13 » |
|
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?board=7.0 praktycznie ca³y dzia³ publikacje projektu albo co¶ w tym sensie. skoro kap³an oficjalnie reprezentuje projekt w swoich artach i wypowiedziach to sam PROJEKT jest rewelacyjny
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 16:22:45 wys³ane przez Blad »
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #96 : Marzec 02, 2009, 16:28:07 » |
|
Bo Kap³an nie jest w stanie znie¶æ krytyki (ju¿ nie wspominaj±c o jej odpieraniu). Cienki bolek i tyle. Ja osobi¶cie odcinam siê od zamykania tych tematów, moje rêce s± czyste.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 16:29:32 wys³ane przez Hans Olo »
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #97 : Marzec 02, 2009, 16:55:06 » |
|
Bo Kap³an nie jest w stanie znie¶æ krytyki (ju¿ nie wspominaj±c o jej odpieraniu). Cienki bolek i tyle. Ja osobi¶cie odcinam siê od zamykania tych tematów, moje rêce s± czyste. Mt 27 (24) Pi³at widz±c, ¿e nic nie osi±ga, a wzburzenie raczej wzrasta, wzi±³ wodê i umy³ rêce wobec t³umu, mówi±c: Nie jestem winny krwi tego Sprawiedliwego. To wasza rzecz. przeciez wiesz ze to zart, nie unos sie bo nie przystoi I I I V
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 17:01:04 wys³ane przez Blad »
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #98 : Marzec 02, 2009, 16:58:58 » |
|
Wzruszaj±ce. Czy d¿izass ma co¶ jeszcze do dodania w sprawie, która mnie nie dotyczy?
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #99 : Marzec 02, 2009, 17:18:57 » |
|
Mam pytanie,, dlaczego niektóre tematy nie podlegaj± dyskusji? sa zamykane po p[ierwszym po¶cie? chodzi mi o obliczenia czy arty kap³ana, których jest wiele, i kontakt tylko na maila? czy to nie wygl±da podejrzanie? mo¿e kto¶ za niego je pisze a on je tylko podpisuje swoim imieniem a w³a¶ciwie nickiem ? I to jest ta wielka tajemnica? Blad opisujesz urojon± sytuacjê, która na tym forum NIE ISTNIEJE i mam nadziejê, ¿e tak zostanie. Kap³an SAM POPROSI£ O ZAMKNIÊCIE TYCH TEMATÓW - i jako ich twórca mia³ do tego prawo. Odno¶nie pozosta³ych spraw o których piszesz - wymys³y, nic takiego nie ma miejsca. Spytaj sam kap³ana, jesli chcesz - gdy wróci po skoñczonym banie.
|
|
|
|
|
|
|
|