Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 15:19:16

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 472743 razy)
0 u¿ytkowników i 77 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #75 : Styczeñ 12, 2009, 02:56:41 »

Usuniêta wypowied¼ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz±cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³o¶æ o formê i tre¶æ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête U¶miech

Loukas sam j± usun±³.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #76 : Styczeñ 12, 2009, 08:43:51 »

Usuniêta wypowied¼ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz±cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³o¶æ o formê i tre¶æ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête U¶miech

Loukas sam j± usun±³.

dok³adnie tak! Sprawdzi³em w raporcie.

Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Brawo sarah, brawo! ... Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Luty 03, 2009, 00:21:33 »

Moj post ze ¶mietnika:
Pierwsza lekcja- nie wiem, czy nie za wcze¶nie- pojawi³a siê w dziale Hydpark w temacie: Jak pozna³e¶..........
Niewielu j± w ogóle przeczyta³o. Pojêcie lekcji? Nie s±dzê, by kto¶ tak odebra³.
Chanel- mo¿e nowy temat? Np. "Lekcje z cz³owieczeñstwa?"
Czy nie móg³by sie znale¼æ w temacie Lekcje s cz³owieczeñstwa?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #78 : Luty 03, 2009, 00:29:07 »

Przepraszam Sarah U¶miech oczywi¶cie ¿e mog³by,ale ja nie mam takich mo¿liwo¶ci. To mo¿e zrobic tylko administrator i tu pro¶ba do Tomka lub Solo.Prosze o przenesienie tego postu . U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Luty 03, 2009, 00:30:31 »

a moje posty?? //buuuuuuuu taka ³adna ilo¶æ i w smietniku,, mia³bym ich conajmniej tysi±c teraz ....
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Luty 03, 2009, 00:34:18 »

Blad-Twoje ego jest wyj±tkowo rozbuchane.. Z³y
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 00:34:35 wys³ane przez sarah54 » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Luty 03, 2009, 00:43:48 »

dobrze ze chocia¿ ty mnie znasz, bo oprócz ciebie nikt mnie nie kocha i nikt mnie nie rozumie U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Luty 03, 2009, 00:55:21 »

Blad jest teraz takie nowe ³aciñskie powiedzenie - nie wiem czy znasz? "admino et modo non discutanto" U¶miech

718'

Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Luty 03, 2009, 01:29:21 »

admina et modo non discutante
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 01:29:45 wys³ane przez Blad » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Luty 03, 2009, 10:55:01 »

hehe wtopa kap³an
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Luty 04, 2009, 01:17:21 »

¿adna wtopa Cysio bo sobie jaja robimy z Bladem U¶miech

718'
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #86 : Luty 04, 2009, 08:17:16 »

Moj post ze ¶mietnika:
Pierwsza lekcja- nie wiem, czy nie za wcze¶nie- pojawi³a siê w dziale Hydpark w temacie: Jak pozna³e¶..........
Niewielu j± w ogóle przeczyta³o. Pojêcie lekcji? Nie s±dzê, by kto¶ tak odebra³.
Chanel- mo¿e nowy temat? Np. "Lekcje z cz³owieczeñstwa?"
Czy nie móg³by sie znale¼æ w temacie Lekcje s cz³owieczeñstwa?

Sarah na przysz³osæ podaj link, bo nie wiem, o który post chodzi. Je¶li chcesz go przywróciæ sama, to mo¿esz w sumie skopiowaæ jego zawarto¶æ, stworzyæ nowy post i wkleiæ.

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Luty 04, 2009, 12:29:09 »

Ja tam ³aciny nie znam ;-) skoro to jaja to ok wycofuje swoje s³owa
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #88 : Luty 04, 2009, 13:05:26 »

za to ja trochê ³acinê znam i ¿aden z was nie ma racji Jêzyk
ani nie "discutanto", ani ¿adne "discutante" - po prostu taka forma tego czasownika nie istnieje.

czasownik ³aciñski "discutere" - dyskutowaæ, rozwa¿aæ, obradowaæ, roztrz±saæ;

koniugacja III, wiêc odmiana w czasie tera¼niejszym czynnym:
Kod:
ja - discutio
ty - discutis
on/ona/ono - discutit
my - discutimus
wy - discutitis
oni/one - discutiunt

Jak widaæ nie trafili¶cie w ¿adn± z tych form Jêzyk
Form w innych czasach i trybach nie podajê, bo ró¿ni± siê jeszcze bardziej, a do kontekstu te¿ nie pasuj±.

"Admino et modo non discutimus" - "Z adminem i modem nie dyskutujemy"  Mrugniêcie
("admino" i "modo" uznaje za skrócone formy od "administratoro" i "moderatoro" - choæ nie wiem czy takowe istniej±, ale wygl±daj± do¶æ sensownie, wiêc chyba tak mo¿na  U¶miech)

Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Luty 04, 2009, 14:12:58 »

a w bezokoliczniku? jak na przyk³ad tutaj -De gustibus non disputandum est lub     De principiis non est disputandum  lub w koñcu Lex iubet, non disputat  U¶miech ale wszyscy chyba zrozumieli wcze¶niejsz± ³acinê U¶miech

[/quote]

Cysio nie przejmuj siê ja te¿, kiedy¶ nauczy³em sie kilku sentencji które lubie , a reszta to internet. U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Marzec 01, 2009, 13:25:10 »

Administracja siê wcale nie popisa³a. Raz na ruski rok zagl±daj± na forum i tylko po to aby bana daæ ¿adnych ostrze¿eñ. Nawet prób wyja¶nienia tego.

¯egnam.

PS: Hans Olo jest na tyle genialny ¿e nawet usun±³ mój w±tek KTÓRY DOTYCZY£ PCH.

« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2009, 13:30:40 wys³ane przez Mora » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #91 : Marzec 01, 2009, 13:40:07 »

Administracja siê wcale nie popisa³a. Raz na ruski rok zagl±daj± na forum i tylko po to aby bana daæ ¿adnych ostrze¿eñ. Nawet prób wyja¶nienia tego.

¯egnam.

PS: Hans Olo jest na tyle genialny ¿e nawet usun±³ mój w±tek KTÓRY DOTYCZY£ PCH.

Mora nie zachowuj siê jak "skrzywdzona sierotka", ban dosta³e¶ s³usznie, zas³u¿enie. A tak dla twojej informacji - na forum zagl±dam CODZIENNIE, a czêsto nawet KILKA RAZY DZIENNIE i czytam zdecydowan± wiêkszo¶æ nowych postów. A tam gdzie czasem moje oczy nie siêgn±, to siêgn± oczy moderatora globalnego i lokalnych. Mam te¿ automatyczne narzêdzia raportuj±ce.

Co do wyja¶nieñ - to jestem zawsze otwarty. Zapraszam na moj± skrzynkê e-mail.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #92 : Marzec 01, 2009, 22:31:02 »

Tomek ,Hans U¶miech Dziêki za stró¿owanie w moim dziale  Buziak Niestety by³am w pracy do 22.00 i nie zd±¿y³am zadzia³aæ U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Marzec 02, 2009, 12:52:20 »

Mam pytanie,, dlaczego niektóre tematy nie podlegaj± dyskusji? sa zamykane po p[ierwszym po¶cie? chodzi mi o obliczenia czy arty kap³ana, których jest wiele, i kontakt tylko na maila? czy to nie wygl±da podejrzanie? mo¿e kto¶ za niego je pisze a on je tylko podpisuje swoim imieniem a w³a¶ciwie nickiem Co¶? I to jest ta wielka tajemnica?
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Marzec 02, 2009, 15:50:55 »

Linki poproszê.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Marzec 02, 2009, 16:19:13 »

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?board=7.0 praktycznie ca³y dzia³ publikacje projektu albo co¶ w tym sensie. skoro kap³an oficjalnie reprezentuje projekt w swoich artach i wypowiedziach to sam PROJEKT jest rewelacyjny Smutny
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 16:22:45 wys³ane przez Blad » Zapisane
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Marzec 02, 2009, 16:28:07 »

Bo Kap³an nie jest w stanie znie¶æ krytyki U¶miech(ju¿ nie wspominaj±c o jej odpieraniu). Cienki bolek i tyle. Ja osobi¶cie odcinam siê od zamykania tych tematów, moje rêce s± czyste.
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 16:29:32 wys³ane przez Hans Olo » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Marzec 02, 2009, 16:55:06 »

Bo Kap³an nie jest w stanie znie¶æ krytyki U¶miech(ju¿ nie wspominaj±c o jej odpieraniu). Cienki bolek i tyle. Ja osobi¶cie odcinam siê od zamykania tych tematów, moje rêce s± czyste.
Mt 27 (24) Pi³at widz±c, ¿e nic nie osi±ga, a wzburzenie raczej wzrasta, wzi±³ wodê i umy³ rêce wobec t³umu, mówi±c: Nie jestem winny krwi tego Sprawiedliwego. To wasza rzecz.

U¶miech

przeciez wiesz ze to zart, nie unos sie bo nie przystoi U¶miech
I
I
I
V
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 17:01:04 wys³ane przez Blad » Zapisane
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Marzec 02, 2009, 16:58:58 »

Wzruszaj±ce. Czy d¿izass ma co¶ jeszcze do dodania w sprawie, która mnie nie dotyczy?
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #99 : Marzec 02, 2009, 17:18:57 »

Mam pytanie,, dlaczego niektóre tematy nie podlegaj± dyskusji? sa zamykane po p[ierwszym po¶cie? chodzi mi o obliczenia czy arty kap³ana, których jest wiele, i kontakt tylko na maila? czy to nie wygl±da podejrzanie? mo¿e kto¶ za niego je pisze a on je tylko podpisuje swoim imieniem a w³a¶ciwie nickiem Co¶? I to jest ta wielka tajemnica?

Blad opisujesz urojon± sytuacjê, która na tym forum NIE ISTNIEJE i mam nadziejê, ¿e tak zostanie. Kap³an SAM POPROSI£ O ZAMKNIÊCIE TYCH TEMATÓW - i jako ich twórca mia³ do tego prawo. Odno¶nie pozosta³ych spraw o których piszesz - wymys³y, nic takiego nie ma miejsca. Spytaj sam kap³ana, jesli chcesz - gdy wróci po skoñczonym banie.

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: