Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 25, 2025, 04:36:30

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 502817 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #75 : Styczeń 12, 2009, 02:56:41 »

Usuniêta wypowiedŸ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz¹cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³oœÌ o formê i treœÌ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête Uœmiech

Loukas sam j¹ usun¹³.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #76 : Styczeń 12, 2009, 08:43:51 »

Usuniêta wypowiedŸ Loukasa w temacie Homoseksualizm. Dlaczego post mieszcz¹cy siê w kanonach dyskusji zostaje usuniêty? Grzeczny tez. Zbytnia dba³oœÌ o formê i treœÌ wypowiedzi?. Znam gorsze, nie usunête Uœmiech

Loukas sam j¹ usun¹³.

dokÂładnie tak! SprawdziÂłem w raporcie.

DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Brawo sarah, brawo! ... DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
sarah54
Gość
« Odpowiedz #77 : Luty 03, 2009, 00:21:33 »

Moj post ze Âśmietnika:
Pierwsza lekcja- nie wiem, czy nie za wczeÂśnie- pojawiÂła siĂŞ w dziale Hydpark w temacie: Jak poznaÂłeÂś..........
Niewielu jÂą w ogĂłle przeczytaÂło. PojĂŞcie lekcji? Nie sÂądzĂŞ, by ktoÂś tak odebraÂł.
Chanel- moÂże nowy temat? Np. "Lekcje z czÂłowieczeĂąstwa?"
Czy nie móg³by sie znaleŸÌ w temacie Lekcje s cz³owieczeùstwa?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #78 : Luty 03, 2009, 00:29:07 »

Przepraszam Sarah UÂśmiech oczywiÂście Âże mogÂłby,ale ja nie mam takich moÂżliwoÂści. To moÂże zrobic tylko administrator i tu proÂśba do Tomka lub Solo.Prosze o przenesienie tego postu . UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Blad
Gość
« Odpowiedz #79 : Luty 03, 2009, 00:30:31 »

a moje posty?? //buuuuuuuu taka ³adna iloœÌ i w smietniku,, mia³bym ich conajmniej tysi¹c teraz ....
sarah54
Gość
« Odpowiedz #80 : Luty 03, 2009, 00:34:18 »

Blad-Twoje ego jest wyjÂątkowo rozbuchane.. ZÂły
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 00:34:35 wysłane przez sarah54 » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #81 : Luty 03, 2009, 00:43:48 »

dobrze ze chociaÂż ty mnie znasz, bo oprĂłcz ciebie nikt mnie nie kocha i nikt mnie nie rozumie UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #82 : Luty 03, 2009, 00:55:21 »

Blad jest teraz takie nowe ÂłaciĂąskie powiedzenie - nie wiem czy znasz? "admino et modo non discutanto" UÂśmiech

718'

Blad
Gość
« Odpowiedz #83 : Luty 03, 2009, 01:29:21 »

admina et modo non discutante
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 01:29:45 wysłane przez Blad » Zapisane
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #84 : Luty 03, 2009, 10:55:01 »

hehe wtopa kapÂłan
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #85 : Luty 04, 2009, 01:17:21 »

Âżadna wtopa Cysio bo sobie jaja robimy z Bladem UÂśmiech

718'
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #86 : Luty 04, 2009, 08:17:16 »

Moj post ze Âśmietnika:
Pierwsza lekcja- nie wiem, czy nie za wczeÂśnie- pojawiÂła siĂŞ w dziale Hydpark w temacie: Jak poznaÂłeÂś..........
Niewielu jÂą w ogĂłle przeczytaÂło. PojĂŞcie lekcji? Nie sÂądzĂŞ, by ktoÂś tak odebraÂł.
Chanel- moÂże nowy temat? Np. "Lekcje z czÂłowieczeĂąstwa?"
Czy nie móg³by sie znaleŸÌ w temacie Lekcje s cz³owieczeùstwa?

Sarah na przysz³osÌ podaj link, bo nie wiem, o który post chodzi. Jeœli chcesz go przywróciÌ sama, to mo¿esz w sumie skopiowaÌ jego zawartoœÌ, stworzyÌ nowy post i wkleiÌ.

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #87 : Luty 04, 2009, 12:29:09 »

Ja tam Âłaciny nie znam ;-) skoro to jaja to ok wycofuje swoje sÂłowa
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #88 : Luty 04, 2009, 13:05:26 »

za to ja trochĂŞ ÂłacinĂŞ znam i Âżaden z was nie ma racji JĂŞzyk
ani nie "discutanto", ani Âżadne "discutante" - po prostu taka forma tego czasownika nie istnieje.

czasownik ÂłaciĂąski "discutere" - dyskutowaĂŚ, rozwaÂżaĂŚ, obradowaĂŚ, roztrzÂąsaĂŚ;

koniugacja III, wiĂŞc odmiana w czasie teraÂźniejszym czynnym:
Kod:
ja - discutio
ty - discutis
on/ona/ono - discutit
my - discutimus
wy - discutitis
oni/one - discutiunt

Jak widaĂŚ nie trafiliÂście w ÂżadnÂą z tych form JĂŞzyk
Form w innych czasach i trybach nie podajê, bo ró¿ni¹ siê jeszcze bardziej, a do kontekstu te¿ nie pasuj¹.

"Admino et modo non discutimus" - "Z adminem i modem nie dyskutujemy"  MrugniĂŞcie
("admino" i "modo" uznaje za skrĂłcone formy od "administratoro" i "moderatoro" - choĂŚ nie wiem czy takowe istniejÂą, ale wyglÂądajÂą doœÌ sensownie, wiĂŞc chyba tak moÂżna  UÂśmiech)

Blad
Gość
« Odpowiedz #89 : Luty 04, 2009, 14:12:58 »

a w bezokoliczniku? jak na przykÂład tutaj -De gustibus non disputandum est lub     De principiis non est disputandum  lub w koĂącu Lex iubet, non disputat  UÂśmiech ale wszyscy chyba zrozumieli wczeÂśniejszÂą ÂłacinĂŞ UÂśmiech

[/quote]

Cysio nie przejmuj siĂŞ ja teÂż, kiedyÂś nauczyÂłem sie kilku sentencji ktĂłre lubie , a reszta to internet. UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #90 : Marzec 01, 2009, 13:25:10 »

Administracja siĂŞ wcale nie popisaÂła. Raz na ruski rok zaglÂądajÂą na forum i tylko po to aby bana daĂŚ Âżadnych ostrzeÂżeĂą. Nawet prĂłb wyjaÂśnienia tego.

ÂŻegnam.

PS: Hans Olo jest na tyle genialny ¿e nawet usun±³ mój w±tek KTÓRY DOTYCZY£ PCH.

« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2009, 13:30:40 wysłane przez Mora » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #91 : Marzec 01, 2009, 13:40:07 »

Administracja siĂŞ wcale nie popisaÂła. Raz na ruski rok zaglÂądajÂą na forum i tylko po to aby bana daĂŚ Âżadnych ostrzeÂżeĂą. Nawet prĂłb wyjaÂśnienia tego.

ÂŻegnam.

PS: Hans Olo jest na tyle genialny ¿e nawet usun±³ mój w±tek KTÓRY DOTYCZY£ PCH.

Mora nie zachowuj siê jak "skrzywdzona sierotka", ban dosta³eœ s³usznie, zas³u¿enie. A tak dla twojej informacji - na forum zagl¹dam CODZIENNIE, a czêsto nawet KILKA RAZY DZIENNIE i czytam zdecydowan¹ wiêkszoœÌ nowych postów. A tam gdzie czasem moje oczy nie siêgn¹, to siêgn¹ oczy moderatora globalnego i lokalnych. Mam te¿ automatyczne narzêdzia raportuj¹ce.

Co do wyjaÂśnieĂą - to jestem zawsze otwarty. Zapraszam na mojÂą skrzynkĂŞ e-mail.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #92 : Marzec 01, 2009, 22:31:02 »

Tomek ,Hans UÂśmiech DziĂŞki za stró¿owanie w moim dziale  Buziak Niestety byÂłam w pracy do 22.00 i nie zd¹¿yÂłam zadziaÂłaĂŚ UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Blad
Gość
« Odpowiedz #93 : Marzec 02, 2009, 12:52:20 »

Mam pytanie,, dlaczego niektĂłre tematy nie podlegajÂą dyskusji? sa zamykane po p[ierwszym poÂście? chodzi mi o obliczenia czy arty kapÂłana, ktĂłrych jest wiele, i kontakt tylko na maila? czy to nie wyglÂąda podejrzanie? moÂże ktoÂś za niego je pisze a on je tylko podpisuje swoim imieniem a wÂłaÂściwie nickiem CoÂś? I to jest ta wielka tajemnica?
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #94 : Marzec 02, 2009, 15:50:55 »

Linki poproszĂŞ.
Blad
Gość
« Odpowiedz #95 : Marzec 02, 2009, 16:19:13 »

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?board=7.0 praktycznie caÂły dziaÂł publikacje projektu albo coÂś w tym sensie. skoro kapÂłan oficjalnie reprezentuje projekt w swoich artach i wypowiedziach to sam PROJEKT jest rewelacyjny Smutny
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 16:22:45 wysłane przez Blad » Zapisane
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #96 : Marzec 02, 2009, 16:28:07 »

Bo Kap³an nie jest w stanie znieœÌ krytyki Uœmiech(ju¿ nie wspominaj¹c o jej odpieraniu). Cienki bolek i tyle. Ja osobiœcie odcinam siê od zamykania tych tematów, moje rêce s¹ czyste.
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 16:29:32 wysłane przez Hans Olo » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #97 : Marzec 02, 2009, 16:55:06 »

Bo Kap³an nie jest w stanie znieœÌ krytyki Uœmiech(ju¿ nie wspominaj¹c o jej odpieraniu). Cienki bolek i tyle. Ja osobiœcie odcinam siê od zamykania tych tematów, moje rêce s¹ czyste.
Mt 27 (24) Pi³at widz¹c, ¿e nic nie osi¹ga, a wzburzenie raczej wzrasta, wzi¹³ wodê i umy³ rêce wobec t³umu, mówi¹c: Nie jestem winny krwi tego Sprawiedliwego. To wasza rzecz.

UÂśmiech

przeciez wiesz ze to zart, nie unos sie bo nie przystoi UÂśmiech
I
I
I
V
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 17:01:04 wysłane przez Blad » Zapisane
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #98 : Marzec 02, 2009, 16:58:58 »

WzruszajÂące. Czy dÂżizass ma coÂś jeszcze do dodania w sprawie, ktĂłra mnie nie dotyczy?
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #99 : Marzec 02, 2009, 17:18:57 »

Mam pytanie,, dlaczego niektĂłre tematy nie podlegajÂą dyskusji? sa zamykane po p[ierwszym poÂście? chodzi mi o obliczenia czy arty kapÂłana, ktĂłrych jest wiele, i kontakt tylko na maila? czy to nie wyglÂąda podejrzanie? moÂże ktoÂś za niego je pisze a on je tylko podpisuje swoim imieniem a wÂłaÂściwie nickiem CoÂś? I to jest ta wielka tajemnica?

Blad opisujesz urojon± sytuacjê, która na tym forum NIE ISTNIEJE i mam nadziejê, ¿e tak zostanie. Kap³an SAM POPROSI£ O ZAMKNIÊCIE TYCH TEMATÓW - i jako ich twórca mia³ do tego prawo. Odno¶nie pozosta³ych spraw o których piszesz - wymys³y, nic takiego nie ma miejsca. Spytaj sam kap³ana, jesli chcesz - gdy wróci po skoñczonym banie.

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: