Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:54:01

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 42 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 473306 razy)
0 u¿ytkowników i 9 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Marzec 18, 2009, 21:27:01 »

skoro taki jeste¶ Adminie - banuj mnie - to forum zesz³o ju¿ na psy, admina rajcuje banowanie widaæ, cóz, nie zawsze s± osoby w³asciwe na danym stanowisku...

ja mam inne zajêcia teraz, tworzê stronê i zajmuje mi to du¿o czasu - wiêc wolna droga je¶l okre¶lenie "¿a³osne dupki" to na tym forum powód do bana to niechce to takie czegos nale¿eæ!!!

a o to wypiowied¼ waszego admina:

Odp: pytanie TYLKO do Admina
« Wys³ane do: Kap³an 718 : Styczeñ 09, 2009, 17:42:26 »

PCH jest anty-KK, ja te¿ bardziej anty - i niewa¿ne czy bêdziesz za, czy anty-, dopóki nie z³amiesz Regulaminu Forum bana nie dostaniesz. Poprzegl±daj sobie moje wypowiedzi o KK i tematy krytykuj±ce KK na forum. Jest tego du¿o. Wielu wypowiada siê przeciw KK, je¶li te¿ chcesz, to nie problem.

no comments i na pohybel chrze¶cijañstwu!!!

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:28:25 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #126 : Marzec 18, 2009, 21:29:09 »

to nie jest do koñca tak - t± spraw± zaj±³em siê ja.. a pó¼niej Hans Olo.

i chyba opanowali¶my sytuacjê... chyba.

aha, dobra - ale za takie wyra¿enia jest ban, na przysz³o¶æ mo¿na mi to zg³osiæ, no chyba ¿e to siê komu¶ zdarzy jednorazowo, a upomniany zrozumie swój b³±d, przeprosi i poprawi siê

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Marzec 18, 2009, 21:31:08 »

to forum nie ma poziomu ju¿ dawno a banowanie za dupki jest ju¿ poni¿ej wszelkiej krytyki!!!

NA PRZYSZ£O¦Æ TOMEK PATRZ DO KOGO JEST OKRE¦LENIE - CZY DO LUDZI, CZY JEDNOSTKI CZY ORGANIZACJI - W TYM WYPADKU JEST TO TRZECIE - widaæ inne s³owa mi nie przysz³y na my¶l a nie chcia³em przeklinaæ ju¿ dupek jest powszechnie u¿ywanym s³owem nawet w polskim parlamencie!!!

KOGO PRZEPROSI Co¶ - NIE ROZUMIESZ, ¯E TO JEST OKRE¦LENIE 2000 TYSIÊCY LAT DZIA£ALNO¦CI KK I CHRZE¦CIJAÑSTWA?!

dobry admin to nie ten, który banuje ale ³agodzi spory...

...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:38:34 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #128 : Marzec 18, 2009, 21:38:04 »

Odp: pytanie TYLKO do Admina
« Wysłane do: Kapłan 718 : Styczeń 09, 2009, 17:42:26 »

PCH jest anty-KK, ja też bardziej anty - i nieważne czy będziesz za, czy anty-, dopóki nie złamiesz Regulaminu Forum bana nie dostaniesz. Poprzeglądaj sobie moje wypowiedzi o KK i tematy krytykujące KK na forum. Jest tego dużo. Wielu wypowiada się przeciw KK, jeśli też chcesz, to nie problem.

no comments i na pohybel chrześcijaństwu!!!

718'

kapłanie, zwróć uwagę na słowa: "...i nieważne czy będziesz za, czy anty-, dopóki nie złamiesz Regulaminu Forum...", czyli np. nie użyjesz wulgaryzmów

jasne? czy znowu będę się musiał powtarzać?
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:40:46 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Marzec 18, 2009, 21:40:40 »

aha czyli Regulamin Forum ZABRANIA OBRA¯ANIA KK - zwróc uwagê Tomku - NIE OBRA¯AM LUDZI ALE ORGANIZACJÊ - jako¶ tak delikatnie raczej wiêc po co wogóle to zamieszanie?!

czekam na punkt regulaminu - zakaz obra¿ania KK i z³ego mówienia o chrze¶cijanstwie...

Cytat: regulamin
Nie tolerowane s± OSZCZERSTWA, WULGARYZMY i CHAMSTWO wobec innych forumowiczów

NIE OBRA¯AM FORUMOWICZÓW...

i jest pewna wielka róznic± miêdzy mn± a reszt± u¿ytkowników - nie wystêpuje anonimowo - na stronie oficjalnej s± moje dane prawdziwe i sta³em siê osoba publiczn± a nie forumowym krzykaczem, który pisze tak z nudów - widaæ takie mam przekonania i nie bojê siê nawet w tym kraju pod nimi podpisaæ!!! w mojej ksi±¿ce pojawi siê rozdzia³ "m³ot na chrze¶cijañstwo", taka subtelna odpowied¼ na nies³ynny m³ot na czarownice (malleus maleficarum) - bêdzie to rzetelna, poparta licznymi przyk³adami i dowodami ale bardzo ostra krytyka...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:58:34 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #130 : Marzec 18, 2009, 22:07:47 »

Regulamin:
Posty i w±tki naruszaj±ce regulamin, prawo lub dobre obyczaje bêd± edytowane, przenoszone lub kasowane przez moderatorów.
Bardzo zalecane jest tak¿e zapoznanie siê z ogólnym zbiorem zasad przyzwoitego zachowania w Internecie (tzw. "netykiet±"): http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta

Netykieta:
Ograniczenia prawne [edytuj]

Szczególnie nie nale¿y publikowaæ w Internecie niezgodnych z prawem tre¶ci zdefiniowanych w ró¿nych ustawach, które wymieniono poni¿ej.

* Tre¶ci, które naruszaj± ra¿±co zasady wspó³¿ycia spo³ecznego (sankcje okre¶laj± ró¿ne ustawy, w tym kodeks karny, kodeks cywilny i kodeks pracy).
    * Tre¶ci, za które okre¶lono sankcje w kodeksie karnym, a które:

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Marzec 18, 2009, 22:11:47 »

to co napisa³em nie podpada pod ¿aden paragraf - nie jestem g³upi - kieruje to do wszystkich jednocze¶nie kieruj±c do nikogo wiêc nie do JEDNOSTEK, nie da siê ustaliæ przedmiotu pod którym padaj± obelgi  Z³y

718'
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Marzec 18, 2009, 22:13:13 »

w UK po prostu mialbys sprawê s±dow± za rasizm, ze wzglêdu na religiê, z reszt± w polsce to samo. Naruszenie czyichkolwiek warto¶ci religijnych jest karalne prawem. w internecie w brew pozorom nikt nie jest anonimowy, co do ksi±zki, jezeli znajdzie siê ktos kto to wyda i bedzie sie chcial narazac systmowi to siê ciesz, ale to bedzie dopiero za 3 lata (w grudniu 2012) wiêc mysle ze na razie nie ma co jeszcze reklamowac. czy w ksi±¿ce tez zawrzesz takie slowa ktorych uzywasz wobec ksiê¿y i katolicyzmu jak tutaj? z reszta prawdopodobnie nie zrozumiesz subtelnej roznicy, ublizania przedmiotowi wiary innych ludzi, czemus co jest dla nich wazne, a dla wielu bardzo wazne. to jest tak jakbys w egipcie ublizal kaplanom i bogu ra. Mysle ¿e im by¶ nie zd±zy³ wyt³umaczyc ze nie ublizasz ludziom tylko systemowi.
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Marzec 18, 2009, 22:22:42 »

Zastraszania karami, ponizeniem w piekle oraz wymuszaniem uczestniczenia w coniedzielnych rytualach magicznych.

Z tego zdania mogê wyczytaæ ¿e raczej nie wg³êbia³a¶ siê za bardzo w naukê ko¶cio³a, bo moja bardzo religijna kuzynka zawsze mówi³a ¿e tak naprawdê piek³a nie ma i nigdy nie by³o.

@Kap³an 718: Zastanów siê czy da siê obra¿aæ Polskê bez obra¿ania polaków. Pó¼niej zastanów siê nad ró¿nic± pomiêdzy popart± argumentami krytyk± a obra¿aniem kogokolwiek. Na koniec proszê nie krzycz (nie pisz du¿ymi litrami), bo na bardziej restrykcyjnych forach ju¿ za to lec± bany.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Marzec 18, 2009, 22:24:37 »

do roku 2012 tyle sie zmieni ze bedzie mozliwe wydanie tej ksiazki - a co do tego co piszesz, to znowu bzdury, nie jestem rasista zadnym, mam swoje zdanie i powody aby tak mowic o tej religii a nie ludziach...

wlasnie jest subtelna roznica, ja sprzeciwiam sie systemowi a raczej TEJ religii...

718'
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Marzec 18, 2009, 22:35:34 »

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z pó¼n. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój pañstwa lub nawo³uje do nienawi¶ci na tle ró¿nic narodowo¶ciowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze wzglêdu na bezwyznaniowo¶æ, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolno¶ci albo pozbawienia wolno¶ci do lat 2.
Art. 257
.
Kto publicznie zniewa¿a grupê ludno¶ci albo poszczególn± osobê z powodu jej przynale¿no¶ci narodowo¶ciowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowo¶ci lub z takich powodów narusza nietykalno¶æ cielesn± innej osoby, podlega karze pozbawienia wolno¶ci do lat 3.

mysle ze nic wiecej nie trzeba tlumaczyc chyba ze ciezko to zrozumieæ to juz nie ma na to lekarstwa.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Marzec 18, 2009, 22:40:17 »

wszystko ok ale forum jest prywatne a nie publiczne wiêc nie piszê tego PUBLICZNIE:

Cytat: regulamin forum
G³ówna zasada
Forum Projekt Cheops jest w³asno¶ci± prywatn± i w zwi±zku z tym najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania.

dlatego w swojej ksi±¿ce ANI RAZU nie uzyjê ¿adnego obra¼liwego s³owa - co innego tam bêdzie...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 22:41:44 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #137 : Marzec 18, 2009, 22:46:46 »

wszystko ok ale forum jest prywatne a nie publiczne wiêc nie piszê tego PUBLICZNIE:

Cytat: regulamin forum
G³ówna zasada
Forum Projekt Cheops jest w³asno¶ci± prywatn± i w zwi±zku z tym najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania.

dlatego w swojej ksi±¿ce ANI RAZU nie uzyjê ¿adnego obra¼liwego s³owa - co innego tam bêdzie...

718'

wiêc pisanie dla wiêkszej liczby czytelników nazywamy ........ <----- (podpowied¼) tu wstaw kap³anie odpowiednie s³owo...
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Marzec 18, 2009, 22:52:51 »

Art. 257
.
Kto publicznie zniewa¿a grupê ludno¶ci albo poszczególn± osobê z powodu jej przynale¿no¶ci narodowo¶ciowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowo¶ci lub z takich powodów narusza nietykalno¶æ cielesn± innej osoby, podlega karze pozbawienia wolno¶ci do lat 3.

To w takim razie - pomijaj±c inne wydarzenia, nale¿a³oby zamkn±æ na te trzy lata prezydenta Kaczyñskiego, który sia³ nienawi¶ci± do by³ego
pierwszego sekretarza KC PZPR i ministra obrony narodowej Wojciecha Jaruzelskiego.
Nale¿a³oby te¿ pozamykaæ media, które nie raz u¿ywa³y nieartyku³owanych okre¶leñ, wobec ró¿nych ludzi.

No wiêc jak to jest?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Marzec 18, 2009, 23:02:53 »

A przedewszystkim dla wielu ksiezy i nie tylko za ponizanie innych wyznan,  a wywyrzszanie priorytetu jedynego dobrego ktorym ich zdaniem jest Chrzescjanstwo.
Za ponizanie i osmieszanie politykow w trakcie kazan , oraz osob niewierzacych, oraz wywyrzszanie chrzescijan. Mozna by wiele wyliczac, msza w kosciele jest zawsze publiczna, poniewaz nie maja zakazu uczestniczenia w iej osoby z poza
wyznania.
Do dzisiaj uczy sie nienawisci dzieci juz od przedszkola do Zydow za zabicie chrzescijanskiego Boga-Jezusa, oraz wpaja iz Judaizm jest gorszym wyznaniem niz Chrzescijanstwo.
Nie sadzicie ze juz w tym  dzieciecym wieku wszczepia sie w ludzi antysemityzm?
Wiec jak to jest?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:44:42 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Marzec 18, 2009, 23:07:50 »

wszystko moze byc ok do czasu az ktos sie nie poczuje obra¿ony i nie zlozy zawiadomienia o pope³nionym przestepstwie, nie zapomnijcie o jednej starej zasadzie,, co wolno wojewodzie to nie tobie ...............  chociaz i wojewodom mozna utrudnic zycie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Marzec 18, 2009, 23:13:11 »

Przepraszam Blad ale ja nie czuje sie ani wojewoda ani ....... , jestem Czlowiekiem podmiotem wobec prawa na rowni z przedstawicielami KK. Nikt mnie nie bedzie ponizal.
Dosyc wpajania nienawisci do innych wyznan  ludziom juz od dziecka.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:20:29 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Marzec 18, 2009, 23:17:05 »

ksiê¿a <<KLER>> mówi± rz±dowi PO-PSL, ¿e maj± byæ przeciw IN VITRO, a ja pytam kim oni s±, w³adz± kap³añsk±, ¶wieck± czy ABSOLUTN¡???

IM WOLNO WSZYSTKO A NAM NIE?! nie jestem gorszym cz³owiekiem ni¿ oni, patrz±c na moralno¶æ to zdecydowanie lepszym, bo ja J¡ wogóle mam a oni (kler) NIE!!! chcieli byæ najwy¿ej a paradoksalnie upodlaj±c gatunek ludzki - upodlili siebie i dostaj± teraz w³a¶nie takie s³owa, które ja wypowiadam i wypisuje - to jest skutek b³êdu z przed 2000 lat jaki pope³nili ojcowie KK...

wiêc jak to jest?

kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci we mnie kamieñ! czekam...

718'

« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:19:49 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Marzec 18, 2009, 23:20:38 »

jak zwykle nie rozumiesz sensu zdania,, to moze to zrozumiesz.... nie rob nikomu co tobie niemile?
EOT ,, tak sie konczylo dyskusje??
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Marzec 18, 2009, 23:21:04 »

Czym innym jest obrazanie i ponizanie konkretnych ludzi ( zwracajcie na to uwage prosze), a czyms zupelnie innym , krytyka ideologji ktora niesie okreslona nazwe. W tym wypadku KK.Skoro arteq jest tak wrazliwy na tym punkcie to zaczac trzeba od wniesienia pozwu do sadu przeciw wszystkim filmom z internetowym osmieszajacym naiwnosc  ludzka, kretactwo kk, oraz wymuszanie bezmyslnosci    za pomoca traktowania dogmatow jako jedynej prawdy.
I znowu bezczelnie manipulujesz. Widaæ wmawianie innym pewnych rzeczy - niby wypowiedzianych s³ów czy te¿ zachowañ zaczyna byæ Twoj± specjalno¶ci±. Mo¿e najpierw za³atwisz z twarz± ostatnie rzucone mi oskar¿enie i wtedy przejdziemy do kolejnego.

Nigdy nie by³em przeciwny krytyce KK, ba - je¿eli przetrzesz w koñcu oczy to sama zauwa¿ysz, ¿e sam nad wieloma rzeczami bola³em i krytykowa³em je. Na wiele rzeczy sam zwraca³em uwagê. Nigdy nie próbowa³em zamkn±æ nikomu ust, wiêc daruj sobie ¿a³osne próby dyskredytacji w stylu "ale nie powinien kneblowac ust innym , ktorzy maja prawo do krytyki tej 2000 letniej mentalnej niewoli." - bo je¿eli mi to zarzucasz to znowu posuwasz siê do k³amstwa.
Natomiast jestem przeciwny zwyk³emu chamstwu które nic nie wnosi i jest u¿ywane zamiast argumentów. Nie jestem równie¿ przesadnie wra¿liwy, jak to starasz siê ironicznie przedstawiæ - by³em ju¿ przez 718 nazywany psem i podobnymi epitetami, pomimo tego nie wnioskowa³em o bana czy tez ostrze¿enia dla niego we wspomnianych przypadkach. To chyba wystarczaj±cy dowód tolerancji i wyrozumia³o¶ci? Kiaro, pomimo przys³owiowej aureolki b±d¼ te¿ wspania³emu rozwojowi duchowemu który starasz siê sobie przyprawiæ nie rozumiesz prostych rzeczy - krytykuj±c, przepraszam - wyzywaj±c pewn± instytucjê równocze¶nie wyzywasz jej cz³onków, wrzucasz ich w jeden czambu³ i przypisujesz nawet naganne zachowanie niektórych jej cz³onków ca³o¶ci, czyli rzucasz oskar¿enie na wszystkich. No chyba, ¿e jeste¶ w stanie przedstawiæ mi instytucjê która nie ma ¿adnych cz³onków lub nikt w niej nie pracuje - proszê o przyk³ad, czekam. Co innego jest powiedzieæ, ¿e niektórzy z cz³onków KK s± np. dwulicowi, a co innego ¿e KK jest dwulicowy. £apiesz w czym rzecz?

Apelujê tylko o równo¶æ. Je¿eli, uwa¿acie za dopuszczalne wyzywanie i l¿enie danej instytucji - w tym konkretnym przypadku KK - i twierdzicie, ¿e nikogo nie dotyka to personalnie, to id¼my za tym przyk³adem i nie miejmy ¿alu gdy kto¶ PCh nazwie np. band± oszustów i kretynów... Tylko do czego to doprowadzi? Po "dupku" nie zareagowa³em, po "popaprañcach cofniêtych w rozwoju" zada³em pytanie czy takie wyra¿enia bêd± tolerowane na forum i bêdzie mo¿na ich u¿ywaæ.
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Marzec 18, 2009, 23:21:42 »

... nie zapomnijcie o jednej starej zasadzie,, co wolno wojewodzie to nie tobie ...............  chociaz i wojewodom mozna utrudnic zycie.

Ta stara zasada, o której wspominasz jest tak g³upia jak but z lewej nogi.
Nawet gdybym by³ w stanie g³êbokiego upojenia alkoholowego, to nie uda³o by mi siê czego¶ podobnego wymy¶leæ.
To nawet nie jest zasada, lecz celowa sugestia innym, po to tylko , aby wiedzieli, kto tu jest panem.
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Marzec 18, 2009, 23:24:16 »

to ja siê na chwilê wtr±cê - skoro kap³an nie otrzyma bana (czy s³usznie, czy nie - pozostawiam indywidualnej ocenie ka¿dego z osobna), powinno siê t± dyskusjê przenie¶æ w inne miejsce.. ale to taki offtop w tym temacie  U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Marzec 18, 2009, 23:26:07 »

Ujawnianie manipulacji i uzaleznien jakie czyni KK od wiekow w stosunku do wyznawcow nie jest profanacja, a mowieniem i czynieniem prawdy zgodnym z dekalogiem uznawanym przez KK jako prawo.
Wszystko zaczynamy od siebie, wiec nie zyjemy  w klamstwie i nie akceptujem go tylko dlatego iz zwyczajowo ktos mowi ze jego dobro jest wazniejsze od naszego.
Klamac i akceptowac klamstwo w imie idei? To juz perfekcyjna obluda.

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Marzec 18, 2009, 23:32:47 »

OK, w takim razie rozumiem, ¿e dopuszczalne jest l¿enie instytucji jako takich poprzez u¿ycie s³ów z postów kap³anka, tak? Rozumiem równie¿, ¿e nie bêdzie siê to wi±za³o z ¿adnymi karami administracyjnymi, tak?

Bardzo proszê o jasne deklaracje/odpowiedzi adminów i modów na postawione pytania. Dziêkujê.

Aha i jaeszcze jedno:
to co napisa³em nie podpada pod ¿aden paragraf - nie jestem g³upi - kieruje to do wszystkich jednocze¶nie kieruj±c do nikogo wiêc nie do JEDNOSTEK, nie da siê ustaliæ przedmiotu pod którym padaj± obelgi  Z³y
Jednak bym polemizowa³, przeczytaj jeszcze raz cytat B³êda z przytoczon± ustaw±... Wystarczy mój drogi "nie jestem g³upi" aby tylko 2 osoby podpisa³y siê pod zg³oszeniem/doniesieniem...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Marzec 18, 2009, 23:34:05 »

arteq , jak nie potrafisz zrozumiec tresci to przeczytaj jeszcze raz. Pisze wyraznie o IDEOLOGJI KK, ktora przez 2000 lat poczynila wiele szkod fizycznych i moralnych ludzkosci.

Czym innym jest obrazanie i ponizanie konkretnych ludzi ( zwracajcie na to uwage prosze), a czyms zupelnie innym , krytyka ideologji ktora niesie okreslona nazwe. W tym wypadku KK.Skoro arteq jest tak wrazliwy na tym punkcie to zaczac trzeba od wniesienia pozwu do sadu przeciw wszystkim filmom z internetowym osmieszajacym naiwnosc  ludzka, kretactwo kk, oraz wymuszanie bezmyslnosci    za pomoca traktowania dogmatow jako jedynej prawdy.
Zastraszania karami, ponizeniem w piekle oraz wymuszaniem uczestniczenia w coniedzielnych rytualach magicznych.
Wspolczesny Czlowiek zaczyna myslec, juz sie nie da utrzymac go w kagancu ciemnoty wbrew jego woli.
Komu po drodze z ta ideologia i wiara w nia to jego sprawa, ale nie powinien kneblowac ust innym , ktorzy maja prawo do krytyki tej 2000 letniej mentalnej niewoli.

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: