Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 04:06:05

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 476023 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #125 : Marzec 18, 2009, 21:27:01 »

skoro taki jesteÂś Adminie - banuj mnie - to forum zeszÂło juÂż na psy, admina rajcuje banowanie widaĂŚ, cĂłz, nie zawsze sÂą osoby wÂłasciwe na danym stanowisku...

ja mam inne zajĂŞcia teraz, tworzĂŞ stronĂŞ i zajmuje mi to duÂżo czasu - wiĂŞc wolna droga jeÂśl okreÂślenie "ÂżaÂłosne dupki" to na tym forum powĂłd do bana to niechce to takie czegos naleÂżeĂŚ!!!

a o to wypiowiedÂź waszego admina:

Odp: pytanie TYLKO do Admina
« WysÂłane do: KapÂłan 718 : StyczeĂą 09, 2009, 17:42:26 »

PCH jest anty-KK, ja teÂż bardziej anty - i niewaÂżne czy bĂŞdziesz za, czy anty-, dopĂłki nie zÂłamiesz Regulaminu Forum bana nie dostaniesz. PoprzeglÂądaj sobie moje wypowiedzi o KK i tematy krytykujÂące KK na forum. Jest tego duÂżo. Wielu wypowiada siĂŞ przeciw KK, jeÂśli teÂż chcesz, to nie problem.

no comments i na pohybel chrzeÂścijaĂąstwu!!!

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:28:25 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #126 : Marzec 18, 2009, 21:29:09 »

to nie jest do koùca tak - t¹ spraw¹ zaj¹³em siê ja.. a póŸniej Hans Olo.

i chyba opanowaliÂśmy sytuacjĂŞ... chyba.

aha, dobra - ale za takie wyra¿enia jest ban, na przysz³oœÌ mo¿na mi to zg³osiÌ, no chyba ¿e to siê komuœ zdarzy jednorazowo, a upomniany zrozumie swój b³¹d, przeprosi i poprawi siê

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #127 : Marzec 18, 2009, 21:31:08 »

to forum nie ma poziomu juÂż dawno a banowanie za dupki jest juÂż poniÂżej wszelkiej krytyki!!!

NA PRZYSZ£O¦Æ TOMEK PATRZ DO KOGO JEST OKRE¦LENIE - CZY DO LUDZI, CZY JEDNOSTKI CZY ORGANIZACJI - W TYM WYPADKU JEST TO TRZECIE - widaæ inne s³owa mi nie przysz³y na my¶l a nie chcia³em przeklinaæ ju¿ dupek jest powszechnie u¿ywanym s³owem nawet w polskim parlamencie!!!

KOGO PRZEPROSI Co¶ - NIE ROZUMIESZ, ¯E TO JEST OKRE¦LENIE 2000 TYSIÊCY LAT DZIA£ALNO¦CI KK I CHRZE¦CIJAÑSTWA?!

dobry admin to nie ten, ktĂłry banuje ale Âłagodzi spory...

...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:38:34 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #128 : Marzec 18, 2009, 21:38:04 »

Odp: pytanie TYLKO do Admina
« Wysłane do: Kapłan 718 : Styczeń 09, 2009, 17:42:26 »

PCH jest anty-KK, ja też bardziej anty - i nieważne czy będziesz za, czy anty-, dopóki nie złamiesz Regulaminu Forum bana nie dostaniesz. Poprzeglądaj sobie moje wypowiedzi o KK i tematy krytykujące KK na forum. Jest tego dużo. Wielu wypowiada się przeciw KK, jeśli też chcesz, to nie problem.

no comments i na pohybel chrześcijaństwu!!!

718'

kapłanie, zwróć uwagę na słowa: "...i nieważne czy będziesz za, czy anty-, dopóki nie złamiesz Regulaminu Forum...", czyli np. nie użyjesz wulgaryzmów

jasne? czy znowu będę się musiał powtarzać?
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:40:46 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #129 : Marzec 18, 2009, 21:40:40 »

aha czyli Regulamin Forum ZABRANIA OBRA¯ANIA KK - zwróc uwagê Tomku - NIE OBRA¯AM LUDZI ALE ORGANIZACJÊ - jako¶ tak delikatnie raczej wiêc po co wogóle to zamieszanie?!

czekam na punkt regulaminu - zakaz obraÂżania KK i zÂłego mĂłwienia o chrzeÂścijanstwie...

Cytat: regulamin
Nie tolerowane sÂą OSZCZERSTWA, WULGARYZMY i CHAMSTWO wobec innych forumowiczĂłw

NIE OBRA¯AM FORUMOWICZÓW...

i jest pewna wielka róznic¹ miêdzy mn¹ a reszt¹ u¿ytkowników - nie wystêpuje anonimowo - na stronie oficjalnej s¹ moje dane prawdziwe i sta³em siê osoba publiczn¹ a nie forumowym krzykaczem, który pisze tak z nudów - widaÌ takie mam przekonania i nie bojê siê nawet w tym kraju pod nimi podpisaÌ!!! w mojej ksi¹¿ce pojawi siê rozdzia³ "m³ot na chrzeœcijaùstwo", taka subtelna odpowiedŸ na nies³ynny m³ot na czarownice (malleus maleficarum) - bêdzie to rzetelna, poparta licznymi przyk³adami i dowodami ale bardzo ostra krytyka...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 21:58:34 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #130 : Marzec 18, 2009, 22:07:47 »

Regulamin:
Posty i wÂątki naruszajÂące regulamin, prawo lub dobre obyczaje bĂŞdÂą edytowane, przenoszone lub kasowane przez moderatorĂłw.
Bardzo zalecane jest takÂże zapoznanie siĂŞ z ogĂłlnym zbiorem zasad przyzwoitego zachowania w Internecie (tzw. "netykietÂą"): http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta

Netykieta:
Ograniczenia prawne [edytuj]

Szczególnie nie nale¿y publikowaÌ w Internecie niezgodnych z prawem treœci zdefiniowanych w ró¿nych ustawach, które wymieniono poni¿ej.

* TreÂści, ktĂłre naruszajÂą ra¿¹co zasady wspó³¿ycia spoÂłecznego (sankcje okreÂślajÂą ró¿ne ustawy, w tym kodeks karny, kodeks cywilny i kodeks pracy).
    * TreÂści, za ktĂłre okreÂślono sankcje w kodeksie karnym, a ktĂłre:

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #131 : Marzec 18, 2009, 22:11:47 »

to co napisaÂłem nie podpada pod Âżaden paragraf - nie jestem gÂłupi - kieruje to do wszystkich jednoczeÂśnie kierujÂąc do nikogo wiĂŞc nie do JEDNOSTEK, nie da siĂŞ ustaliĂŚ przedmiotu pod ktĂłrym padajÂą obelgi  ZÂły

718'
Blad
Gość
« Odpowiedz #132 : Marzec 18, 2009, 22:13:13 »

w UK po prostu mialbys sprawê s¹dow¹ za rasizm, ze wzglêdu na religiê, z reszt¹ w polsce to samo. Naruszenie czyichkolwiek wartoœci religijnych jest karalne prawem. w internecie w brew pozorom nikt nie jest anonimowy, co do ksi¹zki, jezeli znajdzie siê ktos kto to wyda i bedzie sie chcial narazac systmowi to siê ciesz, ale to bedzie dopiero za 3 lata (w grudniu 2012) wiêc mysle ze na razie nie ma co jeszcze reklamowac. czy w ksi¹¿ce tez zawrzesz takie slowa ktorych uzywasz wobec ksiê¿y i katolicyzmu jak tutaj? z reszta prawdopodobnie nie zrozumiesz subtelnej roznicy, ublizania przedmiotowi wiary innych ludzi, czemus co jest dla nich wazne, a dla wielu bardzo wazne. to jest tak jakbys w egipcie ublizal kaplanom i bogu ra. Mysle ¿e im byœ nie zd¹zy³ wyt³umaczyc ze nie ublizasz ludziom tylko systemowi.
trĂłjkÂąt
Gość
« Odpowiedz #133 : Marzec 18, 2009, 22:22:42 »

Zastraszania karami, ponizeniem w piekle oraz wymuszaniem uczestniczenia w coniedzielnych rytualach magicznych.

Z tego zdania mogê wyczytaÌ ¿e raczej nie wg³êbia³aœ siê za bardzo w naukê koœcio³a, bo moja bardzo religijna kuzynka zawsze mówi³a ¿e tak naprawdê piek³a nie ma i nigdy nie by³o.

@Kap³an 718: Zastanów siê czy da siê obra¿aÌ Polskê bez obra¿ania polaków. PóŸniej zastanów siê nad ró¿nic¹ pomiêdzy popart¹ argumentami krytyk¹ a obra¿aniem kogokolwiek. Na koniec proszê nie krzycz (nie pisz du¿ymi litrami), bo na bardziej restrykcyjnych forach ju¿ za to lec¹ bany.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #134 : Marzec 18, 2009, 22:24:37 »

do roku 2012 tyle sie zmieni ze bedzie mozliwe wydanie tej ksiazki - a co do tego co piszesz, to znowu bzdury, nie jestem rasista zadnym, mam swoje zdanie i powody aby tak mowic o tej religii a nie ludziach...

wlasnie jest subtelna roznica, ja sprzeciwiam sie systemowi a raczej TEJ religii...

718'
Blad
Gość
« Odpowiedz #135 : Marzec 18, 2009, 22:35:34 »

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z póŸn. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój paùstwa lub nawo³uje do nienawiœci na tle ró¿nic narodowoœciowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze wzglêdu na bezwyznaniowoœÌ, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnoœci albo pozbawienia wolnoœci do lat 2.
Art. 257
.
Kto publicznie zniewa¿a grupê ludnoœci albo poszczególn¹ osobê z powodu jej przynale¿noœci narodowoœciowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowoœci lub z takich powodów narusza nietykalnoœÌ cielesn¹ innej osoby, podlega karze pozbawienia wolnoœci do lat 3.

mysle ze nic wiecej nie trzeba tlumaczyc chyba ze ciezko to zrozumieĂŚ to juz nie ma na to lekarstwa.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #136 : Marzec 18, 2009, 22:40:17 »

wszystko ok ale forum jest prywatne a nie publiczne wiĂŞc nie piszĂŞ tego PUBLICZNIE:

Cytat: regulamin forum
G³ówna zasada
Forum Projekt Cheops jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą i w zwiÂązku z tym najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania.

dlatego w swojej ksi¹¿ce ANI RAZU nie uzyjê ¿adnego obraŸliwego s³owa - co innego tam bêdzie...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 22:41:44 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #137 : Marzec 18, 2009, 22:46:46 »

wszystko ok ale forum jest prywatne a nie publiczne wiĂŞc nie piszĂŞ tego PUBLICZNIE:

Cytat: regulamin forum
G³ówna zasada
Forum Projekt Cheops jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą i w zwiÂązku z tym najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania.

dlatego w swojej ksi¹¿ce ANI RAZU nie uzyjê ¿adnego obraŸliwego s³owa - co innego tam bêdzie...

718'

wiĂŞc pisanie dla wiĂŞkszej liczby czytelnikĂłw nazywamy ........ <----- (podpowiedÂź) tu wstaw kapÂłanie odpowiednie sÂłowo...
astro
Gość
« Odpowiedz #138 : Marzec 18, 2009, 22:52:51 »

Art. 257
.
Kto publicznie zniewa¿a grupê ludnoœci albo poszczególn¹ osobê z powodu jej przynale¿noœci narodowoœciowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowoœci lub z takich powodów narusza nietykalnoœÌ cielesn¹ innej osoby, podlega karze pozbawienia wolnoœci do lat 3.

To w takim razie - pomijaj¹c inne wydarzenia, nale¿a³oby zamkn¹Ì na te trzy lata prezydenta Kaczyùskiego, który sia³ nienawiœci¹ do by³ego
pierwszego sekretarza KC PZPR i ministra obrony narodowej Wojciecha Jaruzelskiego.
Nale¿a³oby te¿ pozamykaÌ media, które nie raz u¿ywa³y nieartyku³owanych okreœleù, wobec ró¿nych ludzi.

No wiĂŞc jak to jest?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #139 : Marzec 18, 2009, 23:02:53 »

A przedewszystkim dla wielu ksiezy i nie tylko za ponizanie innych wyznan,  a wywyrzszanie priorytetu jedynego dobrego ktorym ich zdaniem jest Chrzescjanstwo.
Za ponizanie i osmieszanie politykow w trakcie kazan , oraz osob niewierzacych, oraz wywyrzszanie chrzescijan. Mozna by wiele wyliczac, msza w kosciele jest zawsze publiczna, poniewaz nie maja zakazu uczestniczenia w iej osoby z poza
wyznania.
Do dzisiaj uczy sie nienawisci dzieci juz od przedszkola do Zydow za zabicie chrzescijanskiego Boga-Jezusa, oraz wpaja iz Judaizm jest gorszym wyznaniem niz Chrzescijanstwo.
Nie sadzicie ze juz w tym  dzieciecym wieku wszczepia sie w ludzi antysemityzm?
Wiec jak to jest?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:44:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #140 : Marzec 18, 2009, 23:07:50 »

wszystko moze byc ok do czasu az ktos sie nie poczuje obraÂżony i nie zlozy zawiadomienia o popeÂłnionym przestepstwie, nie zapomnijcie o jednej starej zasadzie,, co wolno wojewodzie to nie tobie ...............  chociaz i wojewodom mozna utrudnic zycie.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #141 : Marzec 18, 2009, 23:13:11 »

Przepraszam Blad ale ja nie czuje sie ani wojewoda ani ....... , jestem Czlowiekiem podmiotem wobec prawa na rowni z przedstawicielami KK. Nikt mnie nie bedzie ponizal.
Dosyc wpajania nienawisci do innych wyznan  ludziom juz od dziecka.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:20:29 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #142 : Marzec 18, 2009, 23:17:05 »

ksiĂŞÂża <<KLER>> mĂłwiÂą rzÂądowi PO-PSL, Âże majÂą byĂŚ przeciw IN VITRO, a ja pytam kim oni sÂą, wÂładzÂą kapÂłaĂąskÂą, ÂświeckÂą czy ABSOLUTNÂĄ???

IM WOLNO WSZYSTKO A NAM NIE?! nie jestem gorszym cz³owiekiem ni¿ oni, patrz¹c na moralnoœÌ to zdecydowanie lepszym, bo ja J¥ wogóle mam a oni (kler) NIE!!! chcieli byÌ najwy¿ej a paradoksalnie upodlaj¹c gatunek ludzki - upodlili siebie i dostaj¹ teraz w³aœnie takie s³owa, które ja wypowiadam i wypisuje - to jest skutek b³êdu z przed 2000 lat jaki pope³nili ojcowie KK...

wiĂŞc jak to jest?

kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci we mnie kamieĂą! czekam...

718'

« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 23:19:49 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #143 : Marzec 18, 2009, 23:20:38 »

jak zwykle nie rozumiesz sensu zdania,, to moze to zrozumiesz.... nie rob nikomu co tobie niemile?
EOT ,, tak sie konczylo dyskusje??
arteq
Gość
« Odpowiedz #144 : Marzec 18, 2009, 23:21:04 »

Czym innym jest obrazanie i ponizanie konkretnych ludzi ( zwracajcie na to uwage prosze), a czyms zupelnie innym , krytyka ideologji ktora niesie okreslona nazwe. W tym wypadku KK.Skoro arteq jest tak wrazliwy na tym punkcie to zaczac trzeba od wniesienia pozwu do sadu przeciw wszystkim filmom z internetowym osmieszajacym naiwnosc  ludzka, kretactwo kk, oraz wymuszanie bezmyslnosci    za pomoca traktowania dogmatow jako jedynej prawdy.
I znowu bezczelnie manipulujesz. WidaÌ wmawianie innym pewnych rzeczy - niby wypowiedzianych s³ów czy te¿ zachowaù zaczyna byÌ Twoj¹ specjalnoœci¹. Mo¿e najpierw za³atwisz z twarz¹ ostatnie rzucone mi oskar¿enie i wtedy przejdziemy do kolejnego.

Nigdy nie by³em przeciwny krytyce KK, ba - je¿eli przetrzesz w koùcu oczy to sama zauwa¿ysz, ¿e sam nad wieloma rzeczami bola³em i krytykowa³em je. Na wiele rzeczy sam zwraca³em uwagê. Nigdy nie próbowa³em zamkn¹Ì nikomu ust, wiêc daruj sobie ¿a³osne próby dyskredytacji w stylu "ale nie powinien kneblowac ust innym , ktorzy maja prawo do krytyki tej 2000 letniej mentalnej niewoli." - bo je¿eli mi to zarzucasz to znowu posuwasz siê do k³amstwa.
Natomiast jestem przeciwny zwykÂłemu chamstwu ktĂłre nic nie wnosi i jest uÂżywane zamiast argumentĂłw. Nie jestem rĂłwnieÂż przesadnie wraÂżliwy, jak to starasz siĂŞ ironicznie przedstawiĂŚ - byÂłem juÂż przez 718 nazywany psem i podobnymi epitetami, pomimo tego nie wnioskowaÂłem o bana czy tez ostrzeÂżenia dla niego we wspomnianych przypadkach. To chyba wystarczajÂący dowĂłd tolerancji i wyrozumiaÂłoÂści? Kiaro, pomimo przysÂłowiowej aureolki bÂądÂź teÂż wspaniaÂłemu rozwojowi duchowemu ktĂłry starasz siĂŞ sobie przyprawiĂŚ nie rozumiesz prostych rzeczy - krytykujÂąc, przepraszam - wyzywajÂąc pewnÂą instytucjĂŞ rĂłwnoczeÂśnie wyzywasz jej czÂłonkĂłw, wrzucasz ich w jeden czambuÂł i przypisujesz nawet naganne zachowanie niektĂłrych jej czÂłonkĂłw caÂłoÂści, czyli rzucasz oskarÂżenie na wszystkich. No chyba, Âże jesteÂś w stanie przedstawiĂŚ mi instytucjĂŞ ktĂłra nie ma Âżadnych czÂłonkĂłw lub nikt w niej nie pracuje - proszĂŞ o przykÂład, czekam. Co innego jest powiedzieĂŚ, Âże niektĂłrzy z czÂłonkĂłw KK sÂą np. dwulicowi, a co innego Âże KK jest dwulicowy. ÂŁapiesz w czym rzecz?

Apelujê tylko o równoœÌ. Je¿eli, uwa¿acie za dopuszczalne wyzywanie i l¿enie danej instytucji - w tym konkretnym przypadku KK - i twierdzicie, ¿e nikogo nie dotyka to personalnie, to idŸmy za tym przyk³adem i nie miejmy ¿alu gdy ktoœ PCh nazwie np. band¹ oszustów i kretynów... Tylko do czego to doprowadzi? Po "dupku" nie zareagowa³em, po "popapraùcach cofniêtych w rozwoju" zada³em pytanie czy takie wyra¿enia bêd¹ tolerowane na forum i bêdzie mo¿na ich u¿ywaÌ.
astro
Gość
« Odpowiedz #145 : Marzec 18, 2009, 23:21:42 »

... nie zapomnijcie o jednej starej zasadzie,, co wolno wojewodzie to nie tobie ...............  chociaz i wojewodom mozna utrudnic zycie.

Ta stara zasada, o ktĂłrej wspominasz jest tak gÂłupia jak but z lewej nogi.
Nawet gdybym by³ w stanie g³êbokiego upojenia alkoholowego, to nie uda³o by mi siê czegoœ podobnego wymyœleÌ.
To nawet nie jest zasada, lecz celowa sugestia innym, po to tylko , aby wiedzieli, kto tu jest panem.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #146 : Marzec 18, 2009, 23:24:16 »

to ja siĂŞ na chwilĂŞ wtrÂącĂŞ - skoro kapÂłan nie otrzyma bana (czy sÂłusznie, czy nie - pozostawiam indywidualnej ocenie kaÂżdego z osobna), powinno siĂŞ tÂą dyskusjĂŞ przenieœÌ w inne miejsce.. ale to taki offtop w tym temacie  UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #147 : Marzec 18, 2009, 23:26:07 »

Ujawnianie manipulacji i uzaleznien jakie czyni KK od wiekow w stosunku do wyznawcow nie jest profanacja, a mowieniem i czynieniem prawdy zgodnym z dekalogiem uznawanym przez KK jako prawo.
Wszystko zaczynamy od siebie, wiec nie zyjemy  w klamstwie i nie akceptujem go tylko dlatego iz zwyczajowo ktos mowi ze jego dobro jest wazniejsze od naszego.
Klamac i akceptowac klamstwo w imie idei? To juz perfekcyjna obluda.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #148 : Marzec 18, 2009, 23:32:47 »

OK, w takim razie rozumiem, ¿e dopuszczalne jest l¿enie instytucji jako takich poprzez u¿ycie s³ów z postów kap³anka, tak? Rozumiem równie¿, ¿e nie bêdzie siê to wi¹za³o z ¿adnymi karami administracyjnymi, tak?

Bardzo proszĂŞ o jasne deklaracje/odpowiedzi adminĂłw i modĂłw na postawione pytania. DziĂŞkujĂŞ.

Aha i jaeszcze jedno:
to co napisaÂłem nie podpada pod Âżaden paragraf - nie jestem gÂłupi - kieruje to do wszystkich jednoczeÂśnie kierujÂąc do nikogo wiĂŞc nie do JEDNOSTEK, nie da siĂŞ ustaliĂŚ przedmiotu pod ktĂłrym padajÂą obelgi  ZÂły
Jednak bym polemizowa³, przeczytaj jeszcze raz cytat B³êda z przytoczon¹ ustaw¹... Wystarczy mój drogi "nie jestem g³upi" aby tylko 2 osoby podpisa³y siê pod zg³oszeniem/doniesieniem...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #149 : Marzec 18, 2009, 23:34:05 »

arteq , jak nie potrafisz zrozumiec tresci to przeczytaj jeszcze raz. Pisze wyraznie o IDEOLOGJI KK, ktora przez 2000 lat poczynila wiele szkod fizycznych i moralnych ludzkosci.

Czym innym jest obrazanie i ponizanie konkretnych ludzi ( zwracajcie na to uwage prosze), a czyms zupelnie innym , krytyka ideologji ktora niesie okreslona nazwe. W tym wypadku KK.Skoro arteq jest tak wrazliwy na tym punkcie to zaczac trzeba od wniesienia pozwu do sadu przeciw wszystkim filmom z internetowym osmieszajacym naiwnosc  ludzka, kretactwo kk, oraz wymuszanie bezmyslnosci    za pomoca traktowania dogmatow jako jedynej prawdy.
Zastraszania karami, ponizeniem w piekle oraz wymuszaniem uczestniczenia w coniedzielnych rytualach magicznych.
Wspolczesny Czlowiek zaczyna myslec, juz sie nie da utrzymac go w kagancu ciemnoty wbrew jego woli.
Komu po drodze z ta ideologia i wiara w nia to jego sprawa, ale nie powinien kneblowac ust innym , ktorzy maja prawo do krytyki tej 2000 letniej mentalnej niewoli.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: