Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 13:31:25

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 498665 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #200 : Marzec 25, 2009, 21:07:35 »

Twój regulamin jest głupi a to, że go łamię to dlatego, że regulamin jest głupi (to samo z Kiarą ma miejsce) i to nie moja wina! widać zarząd PCH uważa, że nie powinieneś ocenzurować w taki sposób P R O J E K T U  7 1 8, który jest partenerem Projektu Cheops a to forum niby jest forum PCH...

i tyle i nie nadinterpretuj tego!

718'

Kapłanie, no dobra - zrobimy tak:

Za twój spam i offtom, wieczorem, 21 marca 2009 miałeś dostać bana. Jako, że to byłby już twój 3 ban, dostałbyś go tym razem na MIESIĄC. Niedawno banicja ci się skończyła, więc postanowiłem ukarać cię cenzurą - co jest łagodniejszą formą kary od bana. Z banem nie mógłbyś pisać KOMPLETNIE NIC przez cały miesiąc, a tak możesz pisać wszystko oprócz tych dwóch wyrażeń.

Więc decyduj teraz sam:

zmienić ci karę na bana na miesiąc, czy zostawić cenzurę na miesiąc?
co wolisz?

Wybieraj.
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:08:10 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #201 : Marzec 25, 2009, 21:16:29 »

no to sprawa z banem wyjaÂśniÂła sie sama

edit: chyba, bo ten ciekawy post kapÂłana gdzieÂś znikn¹³  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:17:16 wysłane przez MichaÂł » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #202 : Marzec 25, 2009, 21:20:10 »

Najgorsze jest to, Âże zrobiÂło siĂŞ tu koszmarnie, niemiÂło i paskudnie...

ZarzÂądzam post

Thotal Smutny
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #203 : Marzec 25, 2009, 21:21:13 »

Kap³an te¿ cz³owiek, tyle, ze szybciej pisze ni¿ myœli - có¿ - taka rola skryby, a tene przygotowa³ widzê ju¿ prowokacjê, cóz, nie lubimy siê od dawna...

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #204 : Marzec 25, 2009, 21:23:10 »

Cytat: KapÂłan
mnóstwo postów negatywnych jest kasowane nawet bez wiedzy administratorów - brakuje mi kilkudziesiêciu skrajnych wypowiedzi - autorami byli arteq i tenebrael miêdzy innymi a moje posty tak¿e by³y usuniête - te ostre! - to zosta³o tak¿e potêpione z ca³¹ stanowczoœci¹ i zarz¹d PCH nie rozumie dlaczego to ma miejse i po co - zacytujê tutaj mail (dosta³em na to zgodê)

Jakoœ nikt nie ¿a³uje ich usuniêcia tylko Ty. Zosta³y usuniête bo dotyczy³y w g³ównej mierze dyskusji na temat zachowania pewnych osób na tym forum, a nie stricto danego tematu. Ka¿dy powiedzia³ co uwa¿a za s³uszne i po tym w¹tek zosta³ oczyszczony. Je¿eli mia³yby siêpojawiÌ jakies pretensje to raczej do nas - jako autorów postów nie do koùca zwi¹zanych z tematem, a nie moda czy admina.

Juz Ci proponowaÂłem - skoro tak Ci tu Âźle to nikt nikogo nie trzyma, tyle razy juÂż mĂłwiÂłeÂś "odchodzĂŞ"...
Miotasz siĂŞ ciÂągle i pokrzykujesz na kaÂżdego kto nie chce CiĂŞ wielbiĂŚ. Hmmm... pamiĂŞtam jakim to w Twoich oczach Tom1ek byÂł wspaniaÂłym adminem gdy jego wypeÂłnianie obowiÂązkĂłw pokrywaÂło siĂŞ z Twoimi zapatrywaniami.

edit: jakby co to mam ten post, ale jak rozumiem 718 pomyœla³ trochê i cofn¹³ s³owa, wiêc nie ma sensu powracaÌ.
aha, 718 krĂłtka piÂłka: "jak ma siĂŞ okreÂślenie "ÂłoÂś" do "zjeba"?
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 21:25:47 wysłane przez arteq » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #205 : Marzec 25, 2009, 21:26:18 »

ale siĂŞ tene daÂł zrobiĂŚ - mamy konfidenta paskudnego na forum - uwaÂżajcie!!!

a artqa i Tomka - przepraszam, bo to byÂła prowokacja i to udana jak widaĂŚ, a Tene to tylna czêœÌ ciaÂła  DuÂży uÂśmiech

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:40:12 wysłane przez tom1ek » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #206 : Marzec 25, 2009, 21:29:49 »

A ja myÂślĂŞ, Âże najzwyczajniej w Âświecie obleciaÂł CiĂŞ strach i tyle. Pomimo twierdzenia, Âże to forum to dno i odchodzisz to jak widaĂŚ potrzebujesz go jak powietrza.
aha, przepraszaĂŚ mnie nie musisz, a niestety sobie robisz nieporĂłwnywalnie wiĂŞkszÂą krzywdĂŞ.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #207 : Marzec 25, 2009, 21:31:59 »

nie obleciaÂł strach - widziaÂłem ze tene przeglada ten dzial i chcialem zobaczyc co zrobi - nie mylilem sie ale zemsta bedzie slodka - kto mieczem wojuje...

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #208 : Marzec 25, 2009, 21:38:26 »

Mylisz siĂŞ bardzo jeÂżeli uwaÂżasz, Âże jesteÂś sprytny - jesteÂś najzwyczajniej tchĂłrzliwy, ÂżaÂłosny i jak domyslam siĂŞ zakompleksiony.
RozglÂądasz siĂŞ tchĂłrzliwie czy ktoÂś nie patrzy, plujesz komuÂś w twarz, a potem krzyczysz: "to nie ja, to nie ja"

MyÂślĂŞ, Âże powinieneÂś sobie dobrze zapamiĂŞtaĂŚ wypowiedziane sÂłowa: "kto mieczem wojuje..."
I nie prowokuj mnie bo wklejĂŞ tutaj screena... [jak widaĂŚ sÂą sprytniejsi]
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #209 : Marzec 26, 2009, 07:24:21 »

Ech, Kap³anku, Kap³anku, a z czym ja siê kryjê? Proszê bardzo mogê nawet wprost napisaÌ, ¿eby ka¿dy s³ysza³ - napisa³em do Tomka, cytuj¹c Twoje "prowokacje" (czy raczej dziecinne zabawy), aby raz na zawsze coœ z Tob¹ zrobi³. Dlaczego? Bo czujê siê czêœci¹ tego forum, czy jestem "za", czy "przeciw", i razi mnie, kiedy jakiœ ma³olat (respekt dla ma³olatów - nie o wiek fizyczny a emocjonalny chodzi) obra¿a ludzi, zachowuje siê jak dziecko w piaskownicy, nie szanuje innych, i psuje tak wizerunek tego forum, jak i przyjemnoœÌ rozmowy na nim.

Bo zanim siê tu pojawi³eœ, forum to by³o ciekawym miejscem do rozmowy. By³o spokojnie, rzeczowo, sensownie, a nawet, gdy zdarza³y siê jakieœ utarczki, koùczy³y siê prawie natychmiast. Od kiedy siê tu przyszwêda³eœ, z tego forum zacz¹³ siê robiÌ bajzel, ludzie zaczêli siê denerwowaÌ, a Ty wci¹¿ jak 5-cio latek wymachiwa³eœ swoj¹ szabelk¹, myœl¹c, ¿e co? ¯e mówisz coœ wa¿nego? Poprawiaj¹c swoj¹ samoocenê?

I jeszcze siĂŞ rzucasz, Âże Ci Tom1ek ocenzurowaÂł nazwĂŞ Twojego poÂżaÂłowania godnego "projektu". Bardzo dobrze, Âże ocenzurowaÂł, bo jak chcesz sobie robiĂŚ reklamĂŞ, to rĂłb jÂą gdzieÂś na forum dla sfrustrowanych nastolatek - podobny poziom umysÂłowy, znajdziesz tam wielu sÂłuchaczy. Tu ludzie dawno juÂż wyroÂśli z takich dziecinad, jakie odstawiasz.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #210 : Marzec 26, 2009, 18:20:38 »

sam jesteś pożałowania godny a raczej nawet tego nie godny! - nie długo nastąpi "nagroda" za twoje "zasługi" i się bardzo zdziwisz, że to co piszesz o PCH za jakiś czas się na tobie zemści  ZÂły

mało mnie obchodzą twoje pożałowania godne zagrywki...

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:45:10 wysłane przez tom1ek » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #211 : Marzec 26, 2009, 18:56:12 »

KapÂłanie proszĂŞ CiĂŞ skoĂącz!
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #212 : Marzec 26, 2009, 19:16:22 »

maÂło mnie obchodzÂą twoje poÂżaÂłowania godne zagrywki...

Nawet nie komentujĂŞ, bo jak tu gadaĂŚ z 5-cio latkiem?
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #213 : Marzec 26, 2009, 19:26:58 »

SkoĂączyÂłem! ale to OSTATNI gasi ÂświatÂło  ZÂły

nic wiĂŞcej nie powiem juÂż  Buzia na k³ódkĂŞ

718'
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #214 : Marzec 26, 2009, 19:42:07 »

Jeœli myœlisz, ¿e siê na ewentualne duchowe "trzêsienia" w 2012 nie przygotowa³em, to jesteœ w g³êbokim b³êdzie. Tyle, ¿e jedni zachowuj¹ siê jak rozwrzeszczane bachory, wygra¿aj¹, wywy¿szaj¹ siê, che³pi¹, a inni wol¹ wiêcej konkretów a mniej pie...przenia. Zdecydowanie wolê grupê drug¹ ;]
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #215 : Marzec 27, 2009, 14:53:41 »

Ma na imie Heliodor i jest mi znany juz kilku lat gdyz napisal kilka ciekawych artykulow, ktore sa umieszczone na stronie Projektu Cheops dotyczacych numerologii, kabaly itp.  To jest nasze jedyne "polaczenie" oprocz faktu, ze od czasu do czasu piszemy do siebie maile, czyli Heliodor nie ma "specjalnych przywilejow" jesli chodzi o Zarzad Fundacji, szczegolnie jesli chodzi o "Forum".  Ja do forum zagladam rzadko wiec klotni nie czytam i nie moge sie ustosunkowywac do tego co pisze ten czy inny uczestnik, ale zgadzam sie z tym, ze dobre maniery i rzeczowa dyskusja sa podstawa zaistnienia na forum.
Dlatego Heliodor albo zmieni swoje zachowania tak, aby byl dla Ciebie do zaakceptowania jako uczestnik forum, albo zastosuj te same kryteria jakie stosujesz do wszystkich innych... Mozesz zacytowac moje slowa Heliodorowi...
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze doprowadzi to te sprawe do "normalnosci"...
Andrzej Wojcikiewicz 

myÂśle, Âże ten tekst wszystko wyjaÂśnia
naliczyÂłem w ilu postach ~KapÂłan zÂłamaÂł Regulamin i razem dostaÂł -14pf
ma bana na tydzien

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #216 : Marzec 27, 2009, 16:54:15 »

[Komentarz do ostatniego bana KapÂłana 718 - tego z 27.03.2009]

Bardzo dobrze, Tom1ek, Âże zadziaÂłaÂłeÂś, bo to, co siĂŞ dziaÂło, naprawdĂŞ przekraczaÂło ludzkie pojĂŞcie. Wprawdzie szczerze wÂątpiĂŞ, czy KapÂłan czegokolwiek siĂŞ dziĂŞki temu nauczy, jednak przynajmniej bĂŞdzie 7 dni bez krzykĂłw, obraÂżania, docinkĂłw, etc etc. ChoĂŚ 7 dni bana jak na:

- obra¿anie innych u¿ytkowników (mnie i Arteq'a g³ównie, +Admina)
- obraÂżanie, a gdy ktoÂś odpowie, usuwanie swoich postĂłw i wmawianie, Âże ich nie byÂło
- zaspamowanie forum reklamÂą swojej strony BEZ konsultacji z Adminem
- notoryczne obraÂżanie katolikĂłw i religii katolickiej (co innego krytyka, zaznaczam)
- powoÂływanie siĂŞ na poparcie PCH i ich krytykĂŞ poczynaĂą Admina (ktĂłrych, jak widaĂŚ, nie byÂło)

to i tak BARDZO Âłagodna kara. Ale Âże nie jestem mÂściwy, wiĂŞc po prostu cieszĂŞ siĂŞ, Âże bĂŞdzie tydzieĂą spokoju.

Pozdrowienia dla wszystkich

Tene
Thotal
Gość
« Odpowiedz #217 : Marzec 28, 2009, 01:02:43 »

Bana powinni dostaĂŚ wszyscy zaÂśmiecajÂący to forum...
Wszyscy zaniÂżajÂący dyskusjĂŞ swoimi Egotycznymi postawami zasÂługujÂą na ten sam rodzaj potĂŞpienia co KapÂłan.
Niech nikt, kto wojowa³ z Kap³anem nie myœli, ¿e jest choÌ odrobinê lepszy, moim zdaniem, on jest tylko bardziej bezpoœredni w wymowie, bardziej szczery i za to oberwa³. Powiem wprost, ¿e nie chce mi siê czytaÌ tematów, w których wystêpuj¹ wieczni oponenci, biedni zakompleksieni malkontenci, których w³asne zdanie polega na negacji czyjegoœ. Mam md³oœci, gdy widzê ci¹g³e podchody, ci¹g³¹ walkê o byle G...

NaprawdĂŞ, niewiele brakuje do tego abym caÂłkowicie opuÂściÂł to towarzystwo...

Pozdrawiam - ThotaÂł Smutny
Kiara
Gość
« Odpowiedz #218 : Marzec 28, 2009, 01:56:46 »

Total wpelni popieram Twoje zdanie , naprawde zenujace jest gdy ktos niszczy kazdy przejaw indywidualnosci i rzada ochrny dla swojej egoistycznej postawy. Kaplan jest impulsywny w wypowiedziach ( taka ma osobowosc) , ale przy tym wszystkim jest szczery w swoich myslach.
I jeszcze jedna ma ceche Ludzka, Mysli ( nie znaczy ze jest doskonaly) znaczy ze jest Czlowiekiem myslacym.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
kot
Gość
« Odpowiedz #219 : Marzec 28, 2009, 01:59:09 »

JeÂśli uwaÂżasz Thotalu,Âże twoje posty sÂą niepotrzebne nikomu,to siĂŞ mylisz.

Ty nie patrz na to,Âże jeÂżeli ktoÂś ma inne zdanie,ktĂłrego nie akceptujesz,to wycofaĂŚ siĂŞ potrzeba.

To mocny b³¹d.Jeœli wnerwiaj¹ Ciê niektóre wyst¹pienia,to je pomijaj w czytaniu.

Tu na forum nie jest tak,Âże kaÂżdy czyta wszystkie posty i z ich treÂścia ÂżyĂŚ musi.

NiektĂłre sprawy naleÂży odpuÂściĂŚ i to to jest sprawdzone posĂŞpowanie.

Myœlê,¿e Twoja opozycja nie by³aby temu rada abyœ znikn¹³ z tego forum,bo tematy,które poruszasz zainteresowaÌ mog¹ ka¿dego niezale¿nie od pogl¹dów.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #220 : Marzec 28, 2009, 06:04:57 »

Thotal i Kiara - co innego ostry ton, a co innego ciÂągÂłe wyzwiska czy dziecinne zagrywki w stylu pisanie obraÂźliwych postĂłw, po czym, po odpowiedzi, kasowanie ich i Âłganie w Âżywe oczy, Âże siĂŞ ich nie napisaÂło. MoÂżna czasem coÂś ostrzej powiedzieĂŚ, jednak kultura osobista musi mieĂŚ poziom choĂŚ nieco wyÂższy niÂż poziom Âżula spod sklepu monopolowego.

Thotal - wiesz, jedni wol¹ byÌ hurraoptymistami, i wierzyÌ we wszystko, mimo licznych dziur, luk i b³êdów, inni wol¹ sprawê sensownie przemyœleÌ i zanalizowaÌ. Przykre, ¿e wielu zwolenników tak to boli.

ZastanĂłw siĂŞ teÂż, po swoich wypowiedziach, czy w caÂłym tym perorowaniu przeciw ludzkiemu Ego Twoje wÂłasne Ego siĂŞ nieco nadmiernie nie rozrosÂło?

Pozdrawiam

Tene
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #221 : Marzec 28, 2009, 09:21:38 »

mi k³ótnie na forum nie przeszkadzaj¹, byle nie robiÌ offtopa i prowadziÌ je z kultur¹

arteq
Gość
« Odpowiedz #222 : Marzec 28, 2009, 10:29:01 »

Mo¿e i deklarowana wyrozumia³oœÌ Kiary i Thotala dla ludzkich u³omnoœci by³aby godna pochwa³y i naœladowania gdyby po prostu nie by³a tak wybiórcza. I niby tak oœwieceni - zgodnie z w³asnymi deklaracjami - a nie potrafi¹ lub po prostu nie chc¹ dostrzec ró¿nicy pomiêdzy bezpoœrednioœci¹ czy nawet impulsywnosci¹ a pych¹, zarozumia³oœci¹ i zwyk³ym, p³ytkim chamstwem.
No i jak rozumiem dla Kiary osobÂą myÂślÂącÂą jest ta ktĂłra zgadza siĂŞ z tym co ona pisze, natomiast osoba ktĂłra rĂłwnieÂż analizuje jej teksty, zadaje pytania ale nie zgadza siĂŞ z tym co ona tworzy jest juÂż zabijaczem indywidualnosci i egoistÂą.

Wniosek nasuwa siê dosyÌ smutny: mo¿esz l¿yÌ i kl¹Ì na oponentów - wtedy masz prawo do wyrozumia³oœci, za to bezpoœrednia krytyka i zadawanie niewygodnych pytaù to ju¿ zwyk³e pieniactwo i egoizm. No i oczywiœcie egoizmem jest wnioskowanie o równe prawa i wolnoœÌ wypowiedzi dla wszystkich w ka¿dym w¹tku, a ¿¹danie ca³kowitej wy³acznoœci na w¹tek to ju¿ nie. Brawo.
JeÂżeli chcecie to odchodÂźcie. KaÂżdy ma wolnosĂŚ decyzji. ProsiĂŚ o pozostawanie nie zamierzam - a czy ciÂągÂłe mĂłwienie o tym nie jest czasem oczekiwaniem aby ktoÂś Was od tego odÂżegnywaÂł mĂłwiÂąc jacy to wspaniali jesteÂście? Chodzi o Âłechtanie tego osÂławionego ego?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #223 : Marzec 28, 2009, 23:59:13 »

Mnie te¿ rzeczowa dyskusja nie przeszkadza, ale judzenie, prowokacje, mendzenie i ci¹g³e pretensje do wszystkich dooko³a jest po prostu straszne, jest destrukcyjne i niczego m¹drego nie wnosz¹ce. Wcale siê nie dziwiê, ¿e s³absi psychicznie nie wytrzymuj¹ i poœl¹ takiemu to, na co zas³uguje. Wed³ug mnie, moderatorzy powinni obserwowaÌ wszystkich tych delikwentów i oceniaÌ za wprowadzanie destrukcji minusami. Mo¿na "okr¹g³ymi" s³ówkami wprowadziÌ na forum wiêcej z³a ni¿ nie jednym bluzgiem, mo¿na dokonaÌ wiêcej szkód malkontenctwem ni¿ pozornym chamstwem. Nale¿y patrzeÌ w wypowiedziach na intencje, na prowokacyjn¹ tonacjê i destrukcyjn¹ manierê, a mistrzów tej gry piêtnowaÌ na ka¿dym kroku.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #224 : Marzec 29, 2009, 00:12:39 »

Arteq pokaz mi chociaz jeden jedyny twoj post , ktory wniosl cos do dyskusji, ktory chociaz by cytatem czegos powiekszyl pole informacji. Jest taki?
Ty bedac na tym forum prezetujesz tylko rozmydlanie tematow , awanturnictwo i ciagle malkontectwo. Jaka jest twoja rola? Podwazanie wszystkiego co nie jest zdodne z ideologia KK. Dlatego tak bardzo agresywnie wystapiles przeciw mom odczytom peszerem Zwojow z nad Morza Martwego.Niestety 2000 lat oszusstwa peka w szwach nic nie powstrzyma prawdy. Ty tez nie , zebys niewiem jak zaciekle z nia walczyl.oszustwo , to oszustwo.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: