tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #275 : Kwiecień 02, 2009, 19:25:35 » |
|
W tym przypadku post Wiki wbrew pozorom wiele nowego wnosi do dyskusji z kilku powodów. Gdyby Wiki wcześniej nie zabierała głosu w dyskusji to nagłe takie wtrącenie może i możnaby podciągnąć pod mało wnoszący do dyskusji. Zauważcie, że wcześniej Wiki i Tenebrael mieli nieco odmienne zdania. Wiki podpisując się "tak właśnie i ja myślę" wyjasniła swój pogląd na daną sprawę. Dlatego myslę, że trzeba równiez patzreć na kontekst prowadzonej dyskusji. Tak ja to widzę.
zawsze, najlepiej znać na bieżąco nawet cały temat, albo przynajmniej przeczytać kilkanaście ostatnich postów - czasem gdy jest dużo nowych tematów, zajmuje to bardzo wiele czasu (wiem to z autopsji  ), no ale cóż... moderatorstwo to czasem ciężka praca, nikt nie powiedział, że ZAWSZE będzie tylko łatwo, prosto i przyjemnie 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2009, 19:25:54 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #276 : Kwiecień 02, 2009, 19:25:55 » |
|
a ja to widzê tak, ¿e muszê byÌ bardziej wyrozumia³y... jest to chyba naturalne zjawisko..jak siê dostaje now¹ pracê, to chce siê w niej pokazaÌ z jak najlepszej strony, sprawdziÌ, udowodniÌ wszystkim, ¿e siê do niej nadaje.. mo¿e st¹d moja nadwra¿liwoœÌ 
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #277 : Kwiecień 02, 2009, 19:28:03 » |
|
a ja to widzę tak, że muszę być bardziej wyrozumiały... jest to chyba naturalne zjawisko..jak się dostaje nową pracę, to chce się w niej pokazać z jak najlepszej strony, sprawdzić, udowodnić wszystkim, że się do niej nadaje.. może stąd moja nadwrażliwość  Spoko, po prostu chciałeś pilnować przestrzegania nowego Regulaminu w pełni - w 100%. To dobrze... no ale admin ma w tym troszkę inną wersję od twojej 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2009, 19:28:23 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #278 : Kwiecień 02, 2009, 19:31:21 » |
|
Po prostu odrobina dobrej woli po obu stronach, kilka zdaĂą i zawsze wszystko moÂżna wyjasniĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
 |
« Odpowiedz #279 : Kwiecień 03, 2009, 08:58:53 » |
|
Po prostu odrobina dobrej woli po obu stronach, kilka zdaĂą i zawsze wszystko moÂżna wyjasniĂŚ.
A mo¿e arteq zaj¹³byœ siê moderowaniem???
|
|
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro" 
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #280 : Kwiecień 03, 2009, 09:25:40 » |
|
Takie ¿arty to 1 kwietnia trzeba ;] Mog³eœ kilka osób przyprawiÌ o atak serca ;] Stolo, to dopiero na forum by siê dzia³o: zamieszanie, geometryczny postêp narzekaù, oskar¿enia o stronniczoœÌ. Nic dobrego z tego by nie wynik³o, coœ jak dolewanie oliwy do ognia. ¯eby próbowaÌ ucinaÌ takie zarzuty to musia³bym przestaÌ wypowiadaÌ siê w jakimkolwiek topicu, ale podejrzewam, ¿e i to na niewiele zda³oby siê. No i uczciwie przyznam, ¿e chyba nie chcia³bym sobie odmawiaÌ zabierania g³osu. Do wielu spraw podchodzê doœyÌ radykalnie - to tak¿e by³oby powodem do utyskiwaù. Do tego zdarza mi siê wyje¿d¿aÌ zawodowo, s¹ okresy, ¿e jestem po kilka dni wy³¹czony. W zwi¹zku z powy¿szymi moja kandydatura nie jest dobrym rozwi¹zaniem. Za propozycjê jednak dziêkujê. No i nie czepaim siê modów i adminów  - gdyby jednak kiedykolwiek tak siê sta³o, œmia³o mo¿esz mi wtedy powiedzieÌ: mia³eœ szansê wykazaÌ siê, wiêc teraz zamknij siê.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
 |
« Odpowiedz #281 : Kwiecień 03, 2009, 13:17:55 » |
|
Takie ¿arty to 1 kwietnia trzeba ;] Mog³eœ kilka osób przyprawiÌ o atak serca ;] Stolo, to dopiero na forum by siê dzia³o: zamieszanie, geometryczny postêp narzekaù, oskar¿enia o stronniczoœÌ. Nic dobrego z tego by nie wynik³o, coœ jak dolewanie oliwy do ognia. ¯eby próbowaÌ ucinaÌ takie zarzuty to musia³bym przestaÌ wypowiadaÌ siê w jakimkolwiek topicu, ale podejrzewam, ¿e i to na niewiele zda³oby siê. No i uczciwie przyznam, ¿e chyba nie chcia³bym sobie odmawiaÌ zabierania g³osu. Do wielu spraw podchodzê doœyÌ radykalnie - to tak¿e by³oby powodem do utyskiwaù. Do tego zdarza mi siê wyje¿d¿aÌ zawodowo, s¹ okresy, ¿e jestem po kilka dni wy³¹czony. W zwi¹zku z powy¿szymi moja kandydatura nie jest dobrym rozwi¹zaniem. Za propozycjê jednak dziêkujê. No i nie czepaim siê modów i adminów  - gdyby jednak kiedykolwiek tak siê sta³o, œmia³o mo¿esz mi wtedy powiedzieÌ: mia³eœ szansê wykazaÌ siê, wiêc teraz zamknij siê. Faktycznie w przesz³oœci czepia³eœ siê bardzo mocno...szczególnie mnie  Nie myœla³em o tym w ten sposób ale to myœl z³a nie jest by ewentualnie Ci przypomnieÌ, ¿e "mia³eœ szansê" 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2009, 13:20:25 wysłane przez stolo »
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro" 
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #282 : Kwiecień 03, 2009, 13:30:03 » |
|
PamiĂŞtam, pamiĂŞtam, temat czepiania siĂŞ. Dzisiaj teÂż czepaiÂłbym siĂŞ o to, tyle tylko, Âże nieco mniej zapewne. Nie mogĂŞ zapewniĂŚ czy jeszcze kiedyÂś siĂŞ nie weÂźmiemy za bary, natomiast mogĂŞ zapewniĂŚ, Âże "zapasy" byÂłyby fair play.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #283 : Kwiecień 03, 2009, 21:06:39 » |
|
arteq to ja, twój NAJWIĘKSZY KOSZMAR  wróciłem (do następnego bana  czepianie się, to twoja fukcja tu na forum mistrzu - może admini dadzą ci rangę "czepianie się 100%" pasuje ci - to samo tene, ale jemu bardziej - "przeciwnik PCH 100% complete!" lol a i pozdrawiam STOLO - prawdziwego (i pierwszego!) ADMINISTRATORA forum cheops.fora.pl!!! i tyle... -1pf, tom1ek
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:46:22 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #284 : Kwiecień 03, 2009, 21:55:39 » |
|
Nie jestes moim koszmarem, co najwy¿ej rozwydrzonym dzieciakiem. Je¿eli wróci³eœ, przepraszam - wypuszczono Ciê - abys znowu pokazywa³ swoje ja, to naprawdê mo¿esz zarobiÌ bana szybciej ni¿ Ci siê wydaje. Tym razem nie bêdê mia³ skrupu³ów aby ignorowaÌ powrzaskiwania i bêdê - jak to niektórzy wychwalaj¹ - bezpoœredni.
MyÂślĂŞ, Âże dobrze bĂŞdzie gdy nieco bardziej bĂŞdziesz panowaÂł nad sobÂą.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #285 : Kwiecień 03, 2009, 22:02:54 » |
|
EDIT: nie chcĂŞ mi siĂŞ juÂż wyzywaĂŚ artqa - starzejĂŞ siĂŞ 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2009, 22:07:47 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #286 : Kwiecień 04, 2009, 19:09:12 » |
|
EDIT: nie chcĂŞ mi siĂŞ juÂż wyzywaĂŚ artqa - starzejĂŞ siĂŞ  Albo raczej dojrzewasz... miejmy nadziejĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #287 : Kwiecień 11, 2009, 12:40:42 » |
|
tom1ek za twoje zachowanie i ten smieszny PW daje ci -1 pf- wiadomo, Âże tylko symbolicznie ale DAJĂ CI GO JAKO FORUMOWICZ! co to niby miaÂło byĂŚ!
daj sobie - 1 pf to bĂŞdzie fair, nie umiesz prowadziĂŚ TAKIEGO FORUM!
niniejszym skÂładam oficjalnÂą skargĂŞ - jak widaĂŚ bez bluzgĂłw, porpostu jako doÂświadczony admin widzĂŞ, Âże ciĂŞ przerasta to zadanie, przebolaÂłem juÂż CENZURĂ MOJEGO PROJEKTU ale przesadzasz - twoje forum to jeden wielki offtop bo tutaj jest dyskusja o wszystkim - nie mĂłwiĂŞ wcale, Âże to Âźle!!! ale nie rozdawaj minusĂłw za offtopowanie bo to jest Âśmieszne!
prowadzimy tutaj dyskusjĂŞ ciekawÂą a ty nagle wpadasz jak gestapo i odliczasz komuÂś razy NIE MAJÂĄC POJĂCIA CO TU SIĂ DZIEJE...
jeÂśii admin forum jest "NWO hunterem" to caÂłe forum ma taki sens a myÂślÂący inaczej sÂą mocno jak widzĂŞ napiĂŞtnowani - vide JA! to caÂłe NWO i jego sens a raczej bez-sens tÂłumaczy doskonale wiedza tajemna StaroÂżytnego Egiptu...
potĂŞpiam!
KAPÂŁAN 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2009, 14:10:15 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #288 : Kwiecień 12, 2009, 15:02:26 » |
|
twój post dotyczył jakiejś twojej prywatnej dyskusji z Tene prawda, że inni też czasem offtopują, ale ty po prostu, mówiąc kolokwialnie "przeginasz pałę" za tego posta w temacie "Jahwe.Dlaczego chrześcijaństwo o Nim zapomniało?" dostałeś -1: nie wpadnij na "genialny" pomysł aby to napisac na publicznym forum!piszę to z życzliwości  o fuck! eureka i tak dalej! patrze Tene PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i dzięki, idziemy do Egiptu teraz  718' robisz jeszcze na tym forum takie dziwne rzeczy, że całkowicie zmieniasz treść i sens swoich postów (edytujesz) bez zostawienia o tym odpowiedniej informacji - inni też zwracali ci na to uwagę, teraz widzę że ten post za który dostałeś minusa, też zmieniłeś (11 kwietnia 2009r. o godz. 13:49) i wygląda on w tej chwili tak:  edytujesz swoje posty po fakcie ich skomentowania przez innych, bez pozostawienia żadnego śladu edycji - tak jak kiedyś ~Kiara, żałosne kapłanie, naprawdę żałosne...  //o innych twoich wybrykach też się w międzyczasie słyszy dam ci dobrą radę: "po prostu przestrzegaj Regulaminu Forum, to minusów nie będzie" - widzisz, eureka! proste prawda? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2009, 16:28:41 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #289 : Kwiecień 12, 2009, 15:24:52 » |
|
po pierwsze - TRUDNE (bo nie logiczne- bez sensu!) po drugie to forum dotyczy NWO i TEORII SPISKOWYCH, robicie z Projektu Cheops kolejny wÂątek dla pseudo dokumentĂłw dejwida ike  ...
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #290 : Kwiecień 12, 2009, 15:38:38 » |
|
KapÂłan spokojnie przecieÂż jest dziaÂł paranauki (pod spodem napis teorie spiskowe) wiĂŞc wiesz kaÂżdy moÂże dodawaĂŚ co chce nawet Âże smurfy byÂły masonami. Co poradzimy na to Âże nic siĂŞ nie dzieje w egipcie, jeÂżeli chcesz Âżeby wiĂŞcej rozmawiaĂŚ o projekcie cheopsa to zarzuĂŚ jakiÂś temacik i tyle
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #291 : Kwiecień 12, 2009, 16:43:10 » |
|
porpostu jako doÂświadczony admin widzĂŞ, Âże ciĂŞ przerasta to zadanie
zatem DOÂŚWIADCZONY ADMINIE, ~KapÂłanie 718 (Ave! Gloria! itd.)...  ...chciaÂłem poniÂżej cytowany przeze mnie post wywaliĂŚ do ÂŚmietnika, zwÂłaszcza po tym jak moderator lokalny tego dziaÂłu nawoÂływaÂł do pisania na temat, a ty jak zawsze przekornie i zaczepnie "anty", czyli byle w drugÂą stronĂŞ: zostaniecie sami bo mam doœÌ waszych DEBILIZMĂW i dejwidĂłw ikĂłw! szkoda, Âże tak mieszacie (sÂłuszna uwaga Tene z ta hiponozÂą) ludziom w gÂłowach (redmulec & CO), ÂżaÂłoÂśni jesteÂście a to forum staÂło siĂŞ forum NWO wiĂŞc to nie moja bajka - ostatni gasi ÂświatÂło! a ten wasz "portal" to JEDEN WIELKI CHÂŁAM! na pohybel takim jak wy - manipulatorzy!!!!!!!!!!! CHWAÂŁA SZATANOWI  zamiast "wesoÂłych ÂświÂąt" 718' ale zostawiÂłem, bo w sumie siĂŞ nieÂźle uÂśmiaÂłem czytajÂąc ten post  rozÂśmieszyÂło mnie to twoje "tupanie nó¿kami", to juÂż mnie nie irytuje - jest takie ÂżaÂłosne, Âże aÂż Âśmieszne 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2009, 16:48:38 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #292 : Kwiecień 12, 2009, 18:49:38 » |
|
Ech, Âżeby chociaÂż raz zdoÂłaÂł byĂŚ sÂłowny z tymi "pogrĂłzkami" i "obraÂżam siĂŞ"...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #293 : Kwiecień 12, 2009, 22:52:29 » |
|
Ech, żeby chociaż raz zdołał być słowny z tymi "pogrózkami" i "obrażam się"...
A ciebie PYTAŁ KTOS O ZDANIE?! -1pf, tom1ek
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 09:03:52 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #294 : Kwiecień 13, 2009, 00:06:47 » |
|
To jest forum, a nie twĂłj folwark. Wybacz, ale nie bĂŞdziesz mĂłwiÂł mi kiedy mogĂŞ a kiedy nie mogĂŞ wypowiedzieĂŚ siĂŞ.
Jesteœ po prostu uzale¿niony od tego forum i tyle. Potrzebujesz s³uchaczy jak ryba wody. A¿ piejesz za poklaskiem - to doskonale widaÌ po stylu twoich wypowiedzi. Ci¹gle narzekasz jak ci tu Ÿle, jak ciê krzywdz¹, odgra¿asz siê jak dziecko - "bawcie siê jak chcê albo sobie pójdê" - ale trzymasz siê kurczliwie. Ile¿ to razy twierdzi³eœ, ¿e to denne forum, kiepscy u¿ytkownicy i niewiele lepsi admini/mody, ¿e nie widzisz dla siebie tutaj miejsca. Zdecyduj siê wreszcie na jak¹œ opcjê zamiast ci¹gle biadoliÌ, b¹dŸ konsekwentny.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #295 : Kwiecień 13, 2009, 12:21:26 » |
|
Artequ! JesteÂś niegrzeczny. Jestes uzaleÂżniony od tego forum.-Nie jest to naganne dla mnie ale widzĂŞ po poÂście do KapÂłana 718,Âże tak to traktujesz. WiĂŞcej miÂłoÂści w Twoich przekazach oczekujĂŞ a forum do ekologicznych naleÂżeĂŚ w trymiga bĂŞdzie. 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #296 : Kwiecień 13, 2009, 12:56:52 » |
|
do ekologicznych należeć będzie gdy arteq przestanie go zanieczyszczać swoim skażonymi bezmyślnymi wypowiedziami - czyli będzie PISAĆ COŚ CIEKAWEGO OD SIEBIE a nie KRYTKOWAĆ INNYCH WYŁĄCZNIE! chciałem BARDZO podziękować za tak liczne wsparcie, 10 PW w ciągu doby ze słowami otuchy i poparcia to dużo raczej! wiem, że macie rację i wiem jaki jest arteq (nie napiszę tego bo mi się nie chce już nawet!), właśnie skończyłem odpisywać, UFF! odpisałem wszystkim obszernie tak jak i słowa poparcia było obszerne (szczególnie osoba, która wysłała aż 3 PW), jeszcze raz dzięki za support, będę robić swoje, "psy szczekają a karawana jedzie dalej"  o widzę, że mam kolejny -1 pf - ciekawie co tym razem nie pasowało stronniczemu "adminowi"?!  <pytanie retoryczne, nie chce znać odpowiedzi bo nie kręcą mnie takie dziecięce zabawy> tako rzekłem, Kapłan 718' -1pf, tom1ek
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 09:04:10 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Bober
Gość
|
 |
« Odpowiedz #297 : Kwiecień 13, 2009, 14:15:46 » |
|
Kochani ...albo zmieùcie dilera albo bierzcie po³owê  Podpatrujê Wasz¹ potyczkê s³own¹ od pewnego czasu i czasem mnie rozbawi ale s¹ i momenty ¿e mam ochotê daÌ Wam pstryczka po nosach bo niesamowicie wysoko je zadzieracie....podajcie sobie ³apki i przestaùcie czyhaÌ na moment kiedy to znowu bêdziecie mogli skoczyÌ sobie do garde³ ...to wy³¹cznie moje spostrze¿enia i jestem przekonana ¿e ta bitwa trwaÌ bêdzie ...ech...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #298 : Kwiecień 13, 2009, 14:20:21 » |
|
Kochani ...albo zmieùcie dilera albo bierzcie po³owê  Podpatrujê Wasz¹ potyczkê s³own¹ od pewnego czasu i czasem mnie rozbawi ale s¹ i momenty ¿e mam ochotê daÌ Wam pstryczka po nosach bo niesamowicie wysoko je zadzieracie....podajcie sobie ³apki i przestaùcie czyhaÌ na moment kiedy to znowu bêdziecie mogli skoczyÌ sobie do garde³ ...to wy³¹cznie moje spostrze¿enia i jestem przekonana ¿e ta bitwa trwaÌ bêdzie ...ech... zaiste trwaÌ bêdzie! bo ludzie tutaj s¹ ró¿ni i tyle, ja jestem widaÌ nie tolerowany bo ³amiê ogólnie przyjête G£UPIE normy i staram siê wyjœÌ poza ograniczenia, no cóz - "war, war never change", jakoœ mi siê tak skojarzy³o bo gram w Fallout III w³aœnie  718'
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #299 : Kwiecień 13, 2009, 15:00:13 » |
|
KapÂłanie! Nie przejmuj siĂŞ minusami,bo po przebiegunowaniu na plusy siĂŞ zamienia i bĂŞdziesz liderem. 
|
|
|
|
|
|
|
|