arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #325 : Czerwiec 07, 2009, 10:50:37 » |
|
Nie pochwalam sposobu "wypowiedzi" Mory, wiele moÂżna zarzuciĂŚ Kiarze, ale niech uÂżywa cytatĂłw/przykÂładĂłw a nie suchych epitetĂłw - to bezdyskusyjne.
718, wyt³umacz mi natomiast jak jesteœ w stanie pogodziÌ dwie rzeczy: swoje zachowanie, którym siê szczyci³eœ jako "sprytem" [chodzi o obra¿anie forumowiczów i natychmiastowe zacieranie œladów - usuwanie postów] i wytykanie TEGO SAMEGO Morze jako coœ karygodnego? Dla mnie w tym momencie hipokryzja ociera siê o bezczelnoœÌ...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #326 : Czerwiec 07, 2009, 11:19:53 » |
|
mysl co chcesz, mnie to juz malo obchodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #327 : Czerwiec 07, 2009, 12:59:40 » |
|
Kap³an Ty siê tu masz najmniejsze prawo odzywaÌ (choÌ paradoksalnie pod prêgierzem czujesz siê chyba jak u siebie) za tekst w stosunku do mnie powinieneœ otrzymaÌ swoj¹ karê ale ¿e karanie Ciebie to tak jak dawanie klapsu dzieciakowi to niech bêdzie ¿e darujemy... ja Kap³ana widzê jako pora¿kê wychowawcz¹ tego forum - mimo szczerych chêci nie uda³o siê go nauczyÌ kultury ale dlaczego ca³e spo³eczeùstwo (forumowe) ma ponosiÌ za to karê? zauwa¿cie jak by³o spokojnie gdy Kap³ana nie by³o wœród nas? dyskusja toczy³a siê swobodnie, bez okrzyków, k³ótni czy obelg... wystarczy jedna brudna kropla by zanieczyœciÌ ca³e wiadro czystej wody... szkoda... 
|
|
|
|
|
|
|
Trel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #328 : Czerwiec 07, 2009, 18:42:28 » |
|
A ja uwazam ze Kapłan robi z igły widły.Zamiast pewne rzeczy przemilczec zachowuje sie jak głowniarz ,ktory wszedzie szuka obrony przez prawa.Sam nie bywa wporzadku i zachowuje sie ordynalnie,ale gdy u kogos pojawi sie cokolwiek co mozna by było ukarac blyskawicznie probuje to wymusić.Przykre to troche ze zamiast rozmawiac szuka sie narzedzia do zamykania innym ust.No ale cóz,ludzie sie nie zmieniają.Wiec nie liczyłbym ze Kapłan wykaze sie rozsadkiem ,zreszta jak wyzej sam powiedział ma to gdzieś.Tak juz z ludzmi bywa niestety.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2009, 18:46:20 wysłane przez Trel »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #329 : Czerwiec 07, 2009, 19:38:30 » |
|
@Trel z calym szacunkiem ale ja jestem na forum tym i porzednim od poczÂątku czyli od roku 2005 - za maÂło wiesz wiĂŞc, Âżeby TAK komentowaĂŚ!
718'
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #330 : Wrzesień 13, 2009, 15:16:52 » |
|
ProszĂŞ administracjĂŞ forum o informacjĂŞ, kto i za co "obdarowaÂł" mnie drugim punktem ujemnym?
Ptak
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #331 : Wrzesień 13, 2009, 16:03:36 » |
|
Ptaku, wydaje mi siê, ¿e to Twoje posty pochwalaj¹ce offtopy przyczyni³y siê do tego punktu. Znalaz³y siê tutaj, temat zamkn¹³ Hans Olo mówi¹c, ¿e sprawa zosta³a wyjaœniona. Jeœli siê mylê, to na pewno siê nied³ugo dowiesz, za co masz karniaka.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #332 : Wrzesień 13, 2009, 16:31:32 » |
|
Janneth, o ile mi wiadomo, to na ¿adnym forum nie karze siê forumowiczów za ich pogl¹dy. Natomiast nie mam podstaw s¹dziÌ, ¿e punk zosta³ mi wlepiony za pisanie nie na temat, gdy¿ inni te¿ pisali nie na temat (bez konsekwencji) i nasze posty Darek przeniós³ do odrêbnego, utworzonego przez niego tematu. Oczekujê zatem konkretnego wyjaœnienia, kto i za co da³ mi minusa. Nie mówi¹c ju¿ o tym, ¿e takie wyjaœnienie powinnam otrzymaÌ zgodnie z regulaminem w momencie ukarania. Jeœli zaœ jestem przez administracjê tego forum uwa¿ana za osobê nie po¿¹dan¹, to tym bardziej powinnam o tym dowiedzieÌ siê wprost. Ptak
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #333 : Wrzesień 13, 2009, 18:15:27 » |
|
Ptaku, na pewno dostaniesz wyjaœnienie niebawem. Trochê cierpliwoœci. Na pewno nikt tu nie uwa¿a Ciê za osobê nie po¿¹dan¹, o to siê nie martw. Wszystko siê nied³ugo wyjaœni. G³ówka do góry 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #334 : Wrzesień 13, 2009, 20:15:52 » |
|
ProszĂŞ administracjĂŞ forum o informacjĂŞ, kto i za co "obdarowaÂł" mnie drugim punktem ujemnym?
Ptak
Ooooo nieÂładnie !!! Tak potraktowaĂŚ Ptaka ? PrzecieÂż to bardzo miÂła dziewczyna.Ptaku dzisiaj widziaÂłam rano na forum Hansa Olo,to chyba jego sprawka ,bo Stolo raczej dzisiaj nie byÂło.Jednak nie widzĂŞ powodu do nadania ci minusa  Jestem zdziwiona. Darek moÂże ty to wyjaÂśnisz ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #335 : Wrzesień 13, 2009, 20:18:59 » |
|
MyÂślĂŞ,Âże to jakaÂś pomyÂłka. Poczekajmy na wyjaÂśnienie zagadki. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #336 : Wrzesień 13, 2009, 20:21:51 » |
|
Darek moÂże ty to wyjaÂśnisz ? Sie juz wyjaÂśnia. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #337 : Wrzesień 14, 2009, 12:09:35 » |
|
A to za co? Za prawdê w wypowiedzi, popart¹ inteligentnymi dowodanii? Jedyne, co mo¿na teraz "zarzuciÌ" Ptakowi...to humoru trochê i przekornej, acz m¹drej swady!  Nie jest to wszak forum, gdzie rz¹dz¹ obskuranci i ¿¹dni w³adzy, nietolerancyjne jakieœ "gady", A wiêc musi to byÌ zwyczajna pomy³ka Ptaku, wiêc nie martw siê brachu i do góry dziób, wkrótce zabior¹ Ci niechlubny i nies³uszny punkt. Gdy¿, inaczej, Drogi Ptak poinformowany by³byœ, co i jak. Wszak trzynasty wczoraj by³ niewykluczone, ¿e wkrad³ siê zwyczajny byk!  w ptasim uœcisku: koliberek33
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #338 : Wrzesień 14, 2009, 12:31:36 » |
|
Podobno w celu prewencyjnym bĂŞdzie co tydzieĂą losowo przyznawany jeden minusik :]
Spokojnie, poczekajcie zamiast krzyczeÌ, jakby co to zawsze siê zd¹¿y...
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #339 : Wrzesień 14, 2009, 12:48:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #340 : Wrzesień 14, 2009, 18:28:04 » |
|
WyjaÂśnienie byÂło w nieco innej formie ale byÂło A oto wspomniane wyjaÂśnienie, z ktĂłrego nic nie wynika. MaÂło tego, zwracasz siĂŞ do wszystkich piszÂących, a nie konkretnie do mnie. I gdzie tu mowa o ukaraniu mnie? Kwestia przestrzegania regulaminu jest zamkniĂŞta i temat teÂż zamykamy. WypowiadaĂŚ siĂŞ moÂżecie na kaÂżdy sensowny temat, chodzi tylko o jego miejsce, bo po co nadawaĂŚ tytuÂł tematowi, jak nikt go nie przestrzega? I dla jasnoÂści, nie zakÂładaÂłam Âżadnego tematu ani nie nadawaÂłam tym bardziej tytuÂłu. Temat zaÂłoÂżyÂł Darek przenoszÂąc nasze posty, mĂłgÂł rĂłwnie dobrze wyrzuciĂŚ je do Âśmietnika. Ty Hansie Olo, celowo daÂłeÂś mi minusa, jak i poprzednim razem. JesteÂś niesprawiedliwy i dyskryminujesz mnie na tym forum. O powodzie takiego zachowania nie bĂŞdĂŞ pisaĂŚ, bo sam powinieneÂś to rozpoznaĂŚ … Aby nie byĂŚ goÂłosÂłownÂą przytoczĂŞ fakty. Pierwszego minusa dostaÂłam od Ciebie za przywitanie KapÂłana w temacie „PrĂŞgierz – komentarze pytania”, ktĂłry to temat byÂł jak najbardziej zwiÂązany z KapÂłanem, nie byÂło wĂłwczas tematu powitalnego, ktĂłry zostaÂł wyodrĂŞbniony póŸniej. Oto Twoje Ăłwczesne uzasadnie zminusowania mnie. odpowiedÂź na off jest off co daje -1Co najdziwniejsze, to wielu forumowiczĂłw witaÂło wĂłwczas KapÂłana i jakoÂś nikt nie dostaÂł minusa. Poza tym nasze posty zostaÂły wrzucone do Âśmietnika (sÂą w nim na str. 9) a w takim przypadku, zgodnie z regulaminem nie podlegajÂą karaniu. Pytam zatem, dlaczego zostaÂłam ukarana wĂłwczas tylko ja, skoro musiaÂłeÂś juÂż karaĂŚ? Dlaczego w ogĂłle zostaÂłam ukarana? Powitanie KapÂłana byÂło wg mnie jak najbardziej w temacie. Dlaczego zostaÂłam ukarana za post, ktĂłry wylÂądowaÂł w Âśmietniku, tym samym nie podlega karaniu? No i za co zostaÂłam ukarana wczoraj, skoro nawiÂązujÂąc do Twego wyjaÂśnienia nie jestem ani autorem tematu, ani jego tytuÂłu? Dlaczego rĂłwnieÂż nie zostaÂłam powiadomiona o karze? I dlaczego znĂłw tylko ja dostaÂłam minusa, choĂŚ inni teÂż pisali? Czy nie jest to jawna dyskryminacja? MoÂżesz Hansie Olo odpowiedzieĂŚ na moje pytania? Ptak
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #341 : Wrzesień 14, 2009, 19:00:31 » |
|
Pierwszego minusa dostaÂłam od Ciebie za przywitanie KapÂłana w temacie „PrĂŞgierz – komentarze pytania”, ktĂłry to temat byÂł jak najbardziej zwiÂązany z KapÂłanem, nie byÂło wĂłwczas tematu powitalnego, ktĂłry zostaÂł wyodrĂŞbniony póŸniej. Oto Twoje Ăłwczesne uzasadnie zminusowania mnie.
odpowiedÂź na off jest off co daje -1
Co najdziwniejsze, to wielu forumowiczĂłw witaÂło wĂłwczas KapÂłana i jakoÂś nikt nie dostaÂł minusa. Poza tym nasze posty zostaÂły wrzucone do Âśmietnika (sÂą w nim na str. 9) a w takim przypadku, zgodnie z regulaminem nie podlegajÂą karaniu. Mylisz siĂŞ, bo wtedy i ja zarobiÂłem za to samo minusa. ByÂło zaskoczeniem w nawiÂązaniu do Ăłwczesnych zasad moderowania, ale co by nie mĂłwiĂŚ podpadaÂło to pod offtop. Wydaje mi siĂŞ, ze wylÂądowaÂły bo zostaÂły uznane wÂłaÂśnie jako off, i pomimo usuniĂŞcia nadal offem pozostaÂły pod katem wÂątku w ktĂłrym byÂły.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #342 : Wrzesień 14, 2009, 19:41:53 » |
|
mi siĂŞ wydaje Âże powinno byĂŚ tak Âże offtop powinien byĂŚ karany takÂże jeÂśli wylÂąduje w Âśmietniku
nie chodzi mi tu o zboczenie z dyskusji w skutek jakiejœ dygresji która rozroœnie siê samoczynnie do rozmiarów nowego w¹tku ale o celowe zak³ócanie dyskusji
w takim wypadku powinna byĂŚ jakaÂś kara
ALE - kara powinna byÌ czasowa - po jakimœ czasie o ile u¿ytkownik nie zawini ponownie punkty karne powinny znikn¹Ì (nie dotyczy to kar za bardzo powa¿ne "wykroczenia" - wulgaryzmy, celowe obra¿anie, pogró¿ki itd)
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #343 : Wrzesień 14, 2009, 20:17:05 » |
|
Mylisz siĂŞ, bo wtedy i ja zarobiÂłem za to samo minusa. No wiĂŞc jeszcze Ciebie Hans Olo „wyró¿niÂł” spoÂśrĂłd wielu piszÂących wĂłwczas … widocznie ma swoich ulubieĂącĂłw … nie zmienia to faktu braku obiektywnoÂści i sprawiedliwoÂści moderatora … Czy w regulaminie jest zapis o dopuszczalnoÂści dyskryminacji? Bo nie zauwaÂżyÂłam. Natomiast wulgaryzmy i obraÂżanie forumowiczĂłw sÂą na porzÂądku dziennym, jakby niewidoczne dla moderatora … jakaÂś wada wzroku?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #344 : Wrzesień 14, 2009, 21:20:43 » |
|
Ptak, patrzê na to nieco odmiennie ni¿ Ty. Tak jak wspomnia³em, wtedy zdziwi³o mnie jedynie to, ¿e reakcja by³a dosyÌ ostra i zaskakuj¹ca bior¹c pod uwagê wczeœniejsze przymró¿anie oka na jeszcze wiêksze offy, jednak k³amstwem by³oby stwierdziÌ, ¿e reakcja by³a bezzasadna. By³ offtop? By³ - i trzeba to uczciwie przyznaÌ. Oficjalnie obowi¹zuj¹ tutaj pewne zasady i nie ma co p³akaÌ gdy czasami s¹ budzone z uœpienia i akurat trafia na nas. Owszem mo¿emy siê z nimi nie zgadzaÌ - nikt nie przymusza, i mamy wtedy 2 drogi: 1 - wynieœÌ siê z forum; 2 - w rzeczowej dyskusji spróbowaÌ przekonaÌ aby pewne zasady zmieniÌ. Wydaje mi siê, ¿e zachowujesz siê teraz jak kierowca z³apany na przekroczeniu prêdkoœci o powiedzmy 20 km/h i dostaj¹cy za to mandat. Wtedy podnosi lament: a tych przede mn¹ nie zatrzymaliœcie, a jak wczoraj jecha³em wiêcej o 40 ni¿ mówi¹ przepisy to nie dosta³em mandatu.
PrzeszkadzajÂą Ci wulgaryzmy - wskaÂż ktĂłre i monituj o konkretne stanowisko - zgodnie z regulaminem forum.
Proszê równie¿ o zastanowienie siê zanim zarzuci siê jakieœ niecne dzia³ania - np. wybiórczoœÌ w traktowaniu forumowiczów, bo jak widaÌ nie mia³eœ/aœ racji.
Wracaj¹c do tamtej sytuacji to w moim subiektywnym odczuciu reakcja moda by³a tak stanowcza aby zapobiec k³ótniom na forum z udzia³em 718...
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #345 : Wrzesień 14, 2009, 21:43:39 » |
|
Pierwszego minusa dostaÂłam od Ciebie za przywitanie KapÂłana w temacie „PrĂŞgierz – komentarze pytania”, ktĂłry to temat byÂł jak najbardziej zwiÂązany z KapÂłanem, nie byÂło wĂłwczas tematu powitalnego, ktĂłry zostaÂł wyodrĂŞbniony póŸniej. Oto Twoje Ăłwczesne uzasadnie zminusowania mnie.
odpowiedÂź na off jest off co daje -1
Co najdziwniejsze, to wielu forumowiczów wita³o wówczas Kap³ana i jakoœ nikt nie dosta³ minusa. Poza tym nasze posty zosta³y wrzucone do œmietnika (s¹ w nim na str. 9) a w takim przypadku, zgodnie z regulaminem nie podlegaj¹ karaniu. Mylisz siê, bo wtedy i ja zarobi³em za to samo minusa. By³o zaskoczeniem w nawi¹zaniu do ówczesnych zasad moderowania, ale co by nie mówiÌ podpada³o to pod offtop. Wydaje mi siê, ze wyl¹dowa³y bo zosta³y uznane w³aœnie jako off, i pomimo usuniêcia nadal offem pozosta³y pod katem w¹tku w którym by³y. Wtedy i mnie Hans zaszczyci³ minusem,ale ja mia³am 1 na plus i teraz tak tego nie widaÌ.Jednak Hans powinien zgodnie z regulaminem uzasadniÌ i wys³aÌ na priv wiadomoœÌ dlaczego dana osoba dostaje minusa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 21:46:58 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #346 : Wrzesień 14, 2009, 21:50:21 » |
|
Arteq, masz prawo mieÌ w³asne zdanie, ja mam swoje. Przedstawi³am fakty i zada³am konkretne pytania, oczywiœcie odpowiedzi wci¹¿ brak. Jeœli chodzi o offy, to w ka¿dym temacie jest ich pe³no, s¹ naturaln¹ konsekwencj¹ dyskusji. Czy to powód do karania? Czy regulamin nie obowi¹zuje tak¿e moderatorów? Jak s¹dzisz, dlaczego tylu wartoœciowych ludzi odesz³o z forum?
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 21:51:09 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #347 : Wrzesień 14, 2009, 22:28:50 » |
|
Nie powiadomienie imiennie Ptaka o zastosowaniu kary, jest przekroczeniem regulaminu. A kto ukarze takie wykroczenie, które jest nadu¿yciem ewidentnym w³adzy. Uwa¿am, za poni¿aj¹ce i niedopuszczalne, i¿ Ptak nie zosta³ poinformowany, za jaki konkretnie post jest ukarany, i ¿e jest w ogóle ukarany, bo patrz¹c z boku, nie mogê takowego znaleŸÌ, jako¿e niczym specjalnym w ew. offtopowaniu nie ró¿ni siê od nas tu obecnie skrybi¹cych. Poza tym sprawa wlecze siê zdecydowanie za d³ugo a na Ptaku wisi jak nic "haùbi¹cy minus" i to jest haùb¹, ale dla moderatora. T³umaczenie Hansa Olo, ¿e wyt³umaczy³, zakrawa na jakieœ ob³¹kanie, co najmniej, a nie ludzkie potraktowanie Ptaka(  ) Czy musimy byÌ skazani na tak nieodpowiedzialne i niepowa¿ne jednostki. Z tego przebija wyraŸna nie¿yczliwoœÌ i uprzedzenie. Taki jest mój odbiór - zamordyzm, bo ktoœ œmia³ mieÌ odwa¿ne i sensowne zdanie. O takich sprawach siê dyskutuje, a nie karze. To nie obóz koncentracyjny. Kurczê, nawet w komuniŸmie, cz³owiek nim zosta³ ukarany, zosta³ najpierw ustnie, potem na piœmie upomniany za co dok³adnie i dlaczego. I to niejeden raz! Panowie i Panie niepodobna dobrze siê czuÌ w takim re¿imie jaki ordynuje Hans Olo! A liczy³em, ¿e siê jemu wziêlo i pomyli³o, ale to pomyli³o siê w ocenie, ale koliberkowi33 a szkoda, bardzo szkoda! Liczê jednak, ¿e dobry, m¹dry i rozwa¿ny Stolo, czy te¿ Dariusz rozs¹dzi ten problem, który nie powienien nim wcale byÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 22:31:33 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #348 : Wrzesień 14, 2009, 23:04:19 » |
|
Wszyscy trochê przesadzacie... Jakby te punkty cokolwiek znaczy³y dla ludzi, którzy nie przejmuj¹ siê cudzymi pogl¹dami, a za œwiête maj¹ w³asne. Nie wierzê, ¿e w ogóle patrzycie ile macie PF-ów, ¿e zwracacie uwagê ile inni maj¹. Ale jak ju¿ ktoœ dostanie -1pf to k³ótnia jak o bana na 2 tygodnie. Ptaku, czy jak chodzisz do pracy to te¿ nagabujesz wspó³pracowników do nie zajmowania siê swoimi obowi¹zkami? Co by szef zrobi³, gdyby siê dowiedzia³, ¿e nak³aniasz wszystkich wko³o do niew³aœciwego zachowania podczas pracy? W najlepszym wypadku udzieli³ by Ci reprymendy, w najgorszym zwolni³, bo na co mu pracownica, która szerzy anarchiê? Pogl¹dy pogl¹dami, ale jeœli w publicznym temacie na forum opowiadasz o tym, jak wa¿ne i potrzebne s¹ offtopy przerywaj¹c t¹ przemow¹ dyskusjê na dany temat, znaczy, ¿e w d**** masz regulamin. Gdyby tego by³o ma³o sugerujesz, jakoby moderator niepotrzebnie traci³ energiê na usuwanie pochwalanych przez Ciebie offtopów. W ten sposób w temacie o reinkarnacji s¹ cztery Twoje wiadomoœci z tematem nie zwi¹zane, które s¹ offtopem wychwalaj¹cym offtopy, wszystkie cztery wiadomoœciami zosta³y przeniesione tu jako nie pasuj¹ce nigdzie indziej na ca³ym forum i we wszelkich jego dzia³ach. Teraz jeszcze prosisz admina, by przeprosi³ Ciê b¹dŸ wyt³umaczy³ siê za niewielk¹ reprymendê, jakiej Ci udzieli³ po Twoim niew³aœciwym zachowaniu. A czasem po prostu ³atwiej jest odpuœciÌ, przyj¹Ì ¿e inni mog¹ jednak mieÌ racjê.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #349 : Wrzesień 14, 2009, 23:20:38 » |
|
ByÂł czas, kiedy prosiÂłem naszego kolegĂŞ by pozostaÂł przy -44, jako "ImiĂŞ Jego"  ByÂł czas, kiedy "OfftopowaliÂśmy" sobie z Ptakiem, gdzie popadÂło  ByÂł czas, Âże prosiÂłem siĂŞ o minusowe punkty, jako wspĂłlnotowo-solidarnoÂściowe przedsiĂŞwziĂŞcie, z inymi forumowiczami  I co? - pstro!!! Nikt nie docenia moich staraĂą, przecieÂż na tym forum, im mniej masz punktĂłw, tym jesteÂś fajniejszy  Nawet Arteq, zgaga wszystkich zgag ma minusa, a ja? PrzeÂśpiĂŞ siĂŞ z problemem, moÂże rano bĂŞdzie mniej... Pozdrawiam - na wesoÂło Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
|