Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 17, 2025, 08:24:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 500140 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #325 : Czerwiec 07, 2009, 10:50:37 »

Nie pochwalam sposobu "wypowiedzi" Mory, wiele moÂżna zarzuciĂŚ Kiarze, ale niech uÂżywa cytatĂłw/przykÂładĂłw a nie suchych epitetĂłw - to bezdyskusyjne.

718, wyt³umacz mi natomiast jak jesteœ w stanie pogodziÌ dwie rzeczy: swoje zachowanie, którym siê szczyci³eœ jako "sprytem" [chodzi o obra¿anie forumowiczów i natychmiastowe zacieranie œladów - usuwanie postów] i wytykanie TEGO SAMEGO Morze jako coœ karygodnego? Dla mnie w tym momencie hipokryzja ociera siê o bezczelnoœÌ...
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #326 : Czerwiec 07, 2009, 11:19:53 »

mysl co chcesz, mnie to juz malo obchodzi!

Val Dee
Gość
« Odpowiedz #327 : Czerwiec 07, 2009, 12:59:40 »

KapÂłan Ty siĂŞ tu masz najmniejsze prawo odzywaĂŚ (choĂŚ paradoksalnie pod prĂŞgierzem czujesz siĂŞ chyba jak u siebie)
za tekst w stosunku do mnie powinieneÂś otrzymaĂŚ swojÂą karĂŞ ale Âże karanie Ciebie to tak jak dawanie klapsu dzieciakowi to niech bĂŞdzie Âże darujemy...

ja KapÂłana widzĂŞ jako poraÂżkĂŞ wychowawczÂą tego forum - mimo szczerych chĂŞci nie udaÂło siĂŞ go nauczyĂŚ kultury ale dlaczego caÂłe spoÂłeczeĂąstwo (forumowe) ma ponosiĂŚ za to karĂŞ?

zauwa¿cie jak by³o spokojnie gdy Kap³ana nie by³o wœród nas? dyskusja toczy³a siê swobodnie, bez okrzyków, k³ótni czy obelg... wystarczy jedna brudna kropla by zanieczyœciÌ ca³e wiadro czystej wody...

szkoda... Smutny
Trel
Gość
« Odpowiedz #328 : Czerwiec 07, 2009, 18:42:28 »

A ja uwazam ze Kapłan robi z igły widły.Zamiast pewne rzeczy przemilczec zachowuje sie jak głowniarz ,ktory wszedzie szuka obrony przez prawa.Sam nie bywa wporzadku i zachowuje sie ordynalnie,ale gdy u kogos pojawi sie cokolwiek co mozna by było ukarac blyskawicznie probuje to wymusić.Przykre to troche ze zamiast rozmawiac szuka sie narzedzia do zamykania innym ust.No ale cóz,ludzie sie nie zmieniają.Wiec nie liczyłbym ze Kapłan wykaze sie rozsadkiem ,zreszta jak wyzej sam powiedział ma to gdzieś.Tak juz z ludzmi bywa niestety.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2009, 18:46:20 wysłane przez Trel » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #329 : Czerwiec 07, 2009, 19:38:30 »

@Trel z calym szacunkiem ale ja jestem na forum tym i porzednim od poczÂątku czyli od roku 2005 - za maÂło wiesz wiĂŞc, Âżeby TAK komentowaĂŚ!

718'
ptak
Gość
« Odpowiedz #330 : Wrzesień 13, 2009, 15:16:52 »

ProszĂŞ administracjĂŞ forum o informacjĂŞ, kto i za co "obdarowaÂł" mnie drugim punktem ujemnym?

Ptak
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #331 : Wrzesień 13, 2009, 16:03:36 »

Ptaku, wydaje mi siĂŞ, Âże to Twoje posty pochwalajÂące offtopy przyczyniÂły siĂŞ do tego punktu.
Znalaz³y siê tutaj, temat zamkn¹³ Hans Olo mówi¹c, ¿e sprawa zosta³a wyjaœniona.
JeÂśli siĂŞ mylĂŞ, to na pewno siĂŞ niedÂługo dowiesz, za co masz karniaka.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
ptak
Gość
« Odpowiedz #332 : Wrzesień 13, 2009, 16:31:32 »

Janneth, o ile mi wiadomo, to na Âżadnym forum nie karze siĂŞ forumowiczĂłw za ich poglÂądy. Natomiast nie mam podstaw sÂądziĂŚ, Âże punk zostaÂł mi wlepiony za pisanie nie na temat, gdyÂż inni teÂż pisali nie na temat (bez konsekwencji) i nasze posty Darek przeniĂłsÂł do odrĂŞbnego, utworzonego przez niego tematu. 
OczekujĂŞ zatem konkretnego wyjaÂśnienia, kto i za co daÂł mi minusa. Nie mĂłwiÂąc juÂż o tym, Âże takie wyjaÂśnienie powinnam otrzymaĂŚ zgodnie z regulaminem w momencie ukarania.
Jeœli zaœ jestem przez administracjê tego forum uwa¿ana za osobê nie po¿¹dan¹, to tym bardziej powinnam o tym dowiedzieÌ siê wprost.
Ptak

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #333 : Wrzesień 13, 2009, 18:15:27 »

Ptaku, na pewno dostaniesz wyjaÂśnienie niebawem. TrochĂŞ cierpliwoÂści.
Na pewno nikt tu nie uwa¿a Ciê za osobê nie po¿¹dan¹, o to siê nie martw.
Wszystko siĂŞ niedÂługo wyjaÂśni.
G³ówka do góry Uœmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #334 : Wrzesień 13, 2009, 20:15:52 »

ProszĂŞ administracjĂŞ forum o informacjĂŞ, kto i za co "obdarowaÂł" mnie drugim punktem ujemnym?

Ptak

Ooooo nieÂładnie !!! Tak potraktowaĂŚ Ptaka ? PrzecieÂż to bardzo miÂła dziewczyna.Ptaku dzisiaj widziaÂłam rano na forum Hansa Olo,to chyba jego sprawka ,bo Stolo raczej dzisiaj nie byÂło.Jednak nie widzĂŞ powodu do nadania ci minusa CoÂś Jestem zdziwiona. Darek moÂże ty to wyjaÂśnisz ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
kot
Gość
« Odpowiedz #335 : Wrzesień 13, 2009, 20:18:59 »

MyÂślĂŞ,Âże to jakaÂś pomyÂłka.

Poczekajmy na wyjaÂśnienie zagadki. UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #336 : Wrzesień 13, 2009, 20:21:51 »

Cytat: Chanel
Darek moÂże ty to wyjaÂśnisz ?

Sie juz wyjaÂśnia.  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #337 : Wrzesień 14, 2009, 12:09:35 »

A to za co? Za prawdĂŞ  w wypowiedzi, popartÂą inteligentnymi dowodanii?

Jedyne, co moÂżna teraz "zarzuciĂŚ" Ptakowi...to humoru trochĂŞ i przekornej, acz mÂądrej swady! UÂśmiech
Nie jest to wszak forum, gdzie rzÂądzÂą obskuranci i  ¿¹dni wÂładzy, nietolerancyjne jakieÂś "gady",

A wiĂŞc musi to byĂŚ zwyczajna pomyÂłka Ptaku, wiĂŞc nie martw siĂŞ brachu i do gĂłry dziĂłb,
wkrĂłtce zabiorÂą Ci niechlubny i niesÂłuszny punkt. GdyÂż, inaczej, Drogi Ptak  poinformowany byÂłbyÂś, co i jak.

Wszak trzynasty wczoraj byÂł
niewykluczone, Âże wkradÂł siĂŞ zwyczajny byk! DuÂży uÂśmiech

w ptasim uÂścisku:

koliberek33
arteq
Gość
« Odpowiedz #338 : Wrzesień 14, 2009, 12:31:36 »

Podobno w celu prewencyjnym bĂŞdzie co tydzieĂą losowo przyznawany jeden minusik  :]

Spokojnie, poczekajcie zamiast krzyczeÌ, jakby co to zawsze siê zd¹¿y...
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #339 : Wrzesień 14, 2009, 12:48:59 »

WyjaÂśnienie byÂło w nieco innej formie ale byÂło
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3514.msg41696#msg41696
ptak
Gość
« Odpowiedz #340 : Wrzesień 14, 2009, 18:28:04 »

Cytat: Hans Olo
WyjaÂśnienie byÂło w nieco innej formie ale byÂło

A oto wspomniane wyjaÂśnienie, z ktĂłrego nic nie wynika. MaÂło tego, zwracasz siĂŞ do wszystkich piszÂących, a nie konkretnie do mnie. I gdzie tu mowa o ukaraniu mnie?

Cytat: Hans Olo
Kwestia przestrzegania regulaminu jest zamkniĂŞta i temat teÂż zamykamy. WypowiadaĂŚ siĂŞ moÂżecie na kaÂżdy sensowny temat, chodzi tylko o jego miejsce, bo po co nadawaĂŚ tytuÂł tematowi, jak nikt go nie przestrzega?

I dla jasnoÂści, nie zakÂładaÂłam Âżadnego tematu ani nie nadawaÂłam tym bardziej tytuÂłu. Temat zaÂłoÂżyÂł Darek przenoszÂąc nasze posty, mĂłgÂł rĂłwnie dobrze wyrzuciĂŚ je do Âśmietnika.
Ty Hansie Olo, celowo daÂłeÂś mi minusa, jak i poprzednim razem. JesteÂś niesprawiedliwy i dyskryminujesz mnie na tym forum. O powodzie takiego zachowania nie bĂŞdĂŞ pisaĂŚ, bo sam powinieneÂś to rozpoznaĂŚ …

Aby nie byĂŚ goÂłosÂłownÂą przytoczĂŞ fakty.

Pierwszego minusa dostaÂłam od Ciebie za przywitanie KapÂłana w temacie „PrĂŞgierz – komentarze pytania”, ktĂłry to temat byÂł jak najbardziej zwiÂązany z KapÂłanem, nie byÂło wĂłwczas tematu powitalnego, ktĂłry zostaÂł wyodrĂŞbniony póŸniej.
Oto Twoje Ăłwczesne uzasadnie zminusowania mnie.

odpowiedÂź na off jest off co daje -1

Co najdziwniejsze, to wielu forumowiczĂłw witaÂło wĂłwczas KapÂłana i jakoÂś nikt nie dostaÂł minusa. Poza tym nasze posty zostaÂły wrzucone do Âśmietnika (sÂą w nim na str. 9) a w takim przypadku,  zgodnie z regulaminem nie podlegajÂą karaniu. 

Pytam zatem, dlaczego zostaÂłam ukarana wĂłwczas tylko ja, skoro musiaÂłeÂś juÂż karaĂŚ?
Dlaczego w ogĂłle zostaÂłam ukarana? Powitanie KapÂłana byÂło wg mnie jak najbardziej w temacie.
Dlaczego zostaÂłam ukarana za post, ktĂłry wylÂądowaÂł w Âśmietniku, tym samym nie podlega karaniu?

No i za co zostaÂłam ukarana wczoraj, skoro nawiÂązujÂąc do Twego wyjaÂśnienia nie jestem ani autorem tematu, ani jego tytuÂłu? Dlaczego rĂłwnieÂż nie zostaÂłam powiadomiona o karze? I dlaczego znĂłw tylko ja dostaÂłam minusa, choĂŚ inni teÂż pisali?
Czy nie jest to jawna dyskryminacja?

MoÂżesz Hansie Olo odpowiedzieĂŚ na moje pytania? 

Ptak
arteq
Gość
« Odpowiedz #341 : Wrzesień 14, 2009, 19:00:31 »

Pierwszego minusa dostaÂłam od Ciebie za przywitanie KapÂłana w temacie „PrĂŞgierz – komentarze pytania”, ktĂłry to temat byÂł jak najbardziej zwiÂązany z KapÂłanem, nie byÂło wĂłwczas tematu powitalnego, ktĂłry zostaÂł wyodrĂŞbniony póŸniej.

Co najdziwniejsze, to wielu forumowiczĂłw witaÂło wĂłwczas KapÂłana i jakoÂś nikt nie dostaÂł minusa. Poza tym nasze posty zostaÂły wrzucone do Âśmietnika (sÂą w nim na str. 9) a w takim przypadku,  zgodnie z regulaminem nie podlegajÂą karaniu. 

Mylisz siĂŞ, bo wtedy i ja zarobiÂłem za to samo minusa. ByÂło zaskoczeniem w nawiÂązaniu do Ăłwczesnych zasad moderowania, ale co by nie mĂłwiĂŚ podpadaÂło to pod offtop.

Wydaje mi siĂŞ, ze wylÂądowaÂły bo zostaÂły uznane wÂłaÂśnie jako off, i pomimo usuniĂŞcia nadal offem pozostaÂły pod katem wÂątku w ktĂłrym byÂły.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #342 : Wrzesień 14, 2009, 19:41:53 »

mi siĂŞ wydaje Âże powinno byĂŚ tak Âże offtop powinien byĂŚ karany takÂże jeÂśli wylÂąduje w Âśmietniku

nie chodzi mi tu o zboczenie z dyskusji w skutek jakiejÂś dygresji ktĂłra rozroÂśnie siĂŞ samoczynnie do rozmiarĂłw nowego wÂątku
ale o celowe zak³ócanie dyskusji

w takim wypadku powinna byĂŚ jakaÂś kara

ALE - kara powinna byÌ czasowa - po jakimœ czasie o ile u¿ytkownik nie zawini ponownie punkty karne powinny znikn¹Ì (nie dotyczy to kar za bardzo powa¿ne "wykroczenia" - wulgaryzmy, celowe obra¿anie, pogró¿ki itd)
ptak
Gość
« Odpowiedz #343 : Wrzesień 14, 2009, 20:17:05 »

Cytat: Arteq
Mylisz siĂŞ, bo wtedy i ja zarobiÂłem za to samo minusa.

No wiĂŞc jeszcze Ciebie Hans Olo „wyró¿niÂł” spoÂśrĂłd wielu piszÂących wĂłwczas … widocznie ma swoich ulubieĂącĂłw …
nie zmienia to faktu braku obiektywnoÂści i sprawiedliwoÂści moderatora …
Czy w regulaminie jest zapis o dopuszczalnoÂści dyskryminacji? Bo nie zauwaÂżyÂłam.

Natomiast wulgaryzmy i obraÂżanie forumowiczĂłw sÂą na porzÂądku dziennym, jakby niewidoczne
dla moderatora … jakaÂś wada wzroku?
arteq
Gość
« Odpowiedz #344 : Wrzesień 14, 2009, 21:20:43 »

Ptak, patrzê na to nieco odmiennie ni¿ Ty. Tak jak wspomnia³em, wtedy zdziwi³o mnie jedynie to, ¿e reakcja by³a dosyÌ ostra i zaskakuj¹ca bior¹c pod uwagê wczeœniejsze przymró¿anie oka na jeszcze wiêksze offy, jednak k³amstwem by³oby stwierdziÌ, ¿e reakcja by³a bezzasadna. By³ offtop? By³ - i trzeba to uczciwie przyznaÌ. Oficjalnie obowi¹zuj¹ tutaj pewne zasady i nie ma co p³akaÌ gdy czasami s¹ budzone z uœpienia i akurat trafia na nas. Owszem mo¿emy siê z nimi nie zgadzaÌ - nikt nie przymusza, i mamy wtedy 2 drogi: 1 - wynieœÌ siê z forum; 2 - w rzeczowej dyskusji spróbowaÌ przekonaÌ aby pewne zasady zmieniÌ.
Wydaje mi siĂŞ, Âże zachowujesz siĂŞ teraz jak kierowca zÂłapany na przekroczeniu prĂŞdkoÂści o powiedzmy 20 km/h i dostajÂący za to mandat. Wtedy podnosi lament: a tych przede mnÂą nie zatrzymaliÂście, a jak wczoraj jechaÂłem wiĂŞcej o 40 niÂż mĂłwiÂą przepisy to nie dostaÂłem mandatu.

PrzeszkadzajÂą Ci wulgaryzmy - wskaÂż ktĂłre i monituj o konkretne stanowisko - zgodnie z regulaminem forum.

Proszê równie¿ o zastanowienie siê zanim zarzuci siê jakieœ niecne dzia³ania - np. wybiórczoœÌ w traktowaniu forumowiczów, bo jak widaÌ nie mia³eœ/aœ racji.

Wracaj¹c do tamtej sytuacji to w moim subiektywnym odczuciu reakcja moda by³a tak stanowcza aby zapobiec k³ótniom na forum z udzia³em 718...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #345 : Wrzesień 14, 2009, 21:43:39 »

Mylisz siĂŞ, bo wtedy i ja zarobiÂłem za to samo minusa. ByÂło zaskoczeniem w nawiÂązaniu do Ăłwczesnych zasad moderowania, ale co by nie mĂłwiĂŚ podpadaÂło to pod offtop.

Wydaje mi siĂŞ, ze wylÂądowaÂły bo zostaÂły uznane wÂłaÂśnie jako off, i pomimo usuniĂŞcia nadal offem pozostaÂły pod katem wÂątku w ktĂłrym byÂły.
Wtedy i mnie Hans zaszczyci³ minusem,ale ja mia³am 1 na plus i teraz tak tego nie widaÌ.Jednak Hans powinien zgodnie z regulaminem uzasadniÌ i wys³aÌ na priv wiadomoœÌ dlaczego dana osoba dostaje minusa.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 21:46:58 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
ptak
Gość
« Odpowiedz #346 : Wrzesień 14, 2009, 21:50:21 »

Arteq, masz prawo mieĂŚ wÂłasne zdanie, ja mam swoje.
PrzedstawiÂłam fakty i zadaÂłam konkretne pytania, oczywiÂście odpowiedzi wci¹¿ brak.   
JeÂśli chodzi o offy, to w kaÂżdym temacie jest ich peÂłno, sÂą naturalnÂą konsekwencjÂą dyskusji.
Czy to powĂłd do karania?
Czy regulamin nie obowiÂązuje takÂże moderatorĂłw?
Jak sÂądzisz, dlaczego tylu wartoÂściowych ludzi odeszÂło z forum?

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 21:51:09 wysłane przez ptak » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #347 : Wrzesień 14, 2009, 22:28:50 »

Nie powiadomienie imiennie Ptaka o zastosowaniu kary, jest przekroczeniem regulaminu. A kto ukarze takie wykroczenie, ktĂłre jest naduÂżyciem ewidentnym wÂładzy. UwaÂżam, za poniÂżajÂące i niedopuszczalne, iÂż Ptak nie zostaÂł poinformowany, za jaki konkretnie post jest ukarany, i Âże jest w ogĂłle ukarany, bo patrzÂąc z boku, nie mogĂŞ takowego znaleŸÌ, jakoÂże  niczym specjalnym w ew. offtopowaniu nie ró¿ni siĂŞ od nas tu obecnie skrybiÂących. Poza tym sprawa wlecze siĂŞ zdecydowanie za dÂługo a na Ptaku wisi jak nic "haĂąbiÂący minus" i to jest haĂąbÂą, ale dla moderatora. TÂłumaczenie Hansa Olo, Âże wytÂłumaczyÂł, zakrawa na jakieÂś ob³¹kanie, co najmniej, a nie ludzkie potraktowanie Ptaka( Chichot) Czy musimy byĂŚ skazani na tak nieodpowiedzialne i niepowaÂżne jednostki. Z tego przebija wyraÂźna nieÂżyczliwoœÌ i uprzedzenie. Taki jest mĂłj odbiĂłr - zamordyzm, bo ktoÂś ÂśmiaÂł mieĂŚ odwaÂżne i sensowne zdanie.

O takich sprawach siĂŞ dyskutuje, a nie karze. To nie obĂłz koncentracyjny. KurczĂŞ, nawet w komuniÂźmie, czÂłowiek nim zostaÂł ukarany, zostaÂł najpierw ustnie, potem na piÂśmie upomniany za co dokÂładnie i dlaczego. I to niejeden raz! Panowie i Panie niepodobna dobrze siĂŞ czuĂŚ w takim reÂżimie jaki ordynuje Hans Olo! A liczyÂłem, Âże siĂŞ jemu wziĂŞlo i pomyliÂło, ale to pomyliÂło siĂŞ w ocenie, ale

koliberkowi33

a szkoda, bardzo szkoda! LiczĂŞ jednak, Âże dobry, mÂądry i rozwaÂżny Stolo, czy teÂż Dariusz rozsÂądzi ten problem, ktĂłry nie powienien nim wcale byĂŚ.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 22:31:33 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #348 : Wrzesień 14, 2009, 23:04:19 »

Wszyscy trochê przesadzacie... Jakby te punkty cokolwiek znaczy³y dla ludzi, którzy nie przejmuj¹ siê cudzymi pogl¹dami, a za œwiête maj¹ w³asne. Nie wierzê, ¿e w ogóle patrzycie ile macie PF-ów, ¿e zwracacie uwagê ile inni maj¹. Ale jak ju¿ ktoœ dostanie -1pf to k³ótnia jak o bana na 2 tygodnie.
Ptaku, czy jak chodzisz do pracy to te¿ nagabujesz wspó³pracowników do nie zajmowania siê swoimi obowi¹zkami? Co by szef zrobi³, gdyby siê dowiedzia³, ¿e nak³aniasz wszystkich wko³o do niew³aœciwego zachowania podczas pracy? W najlepszym wypadku udzieli³ by Ci reprymendy, w najgorszym zwolni³, bo na co mu pracownica, która szerzy anarchiê?
PoglÂądy poglÂądami, ale jeÂśli w publicznym temacie na forum opowiadasz o tym, jak waÂżne i potrzebne sÂą offtopy przerywajÂąc tÂą przemowÂą dyskusjĂŞ na dany temat, znaczy, Âże w d**** masz regulamin. Gdyby tego byÂło maÂło sugerujesz, jakoby moderator niepotrzebnie traciÂł energiĂŞ na usuwanie pochwalanych przez Ciebie offtopĂłw. W ten sposĂłb w temacie o reinkarnacji sÂą cztery Twoje wiadomoÂści z tematem nie zwiÂązane, ktĂłre sÂą offtopem wychwalajÂącym offtopy, wszystkie cztery wiadomoÂściami zostaÂły przeniesione tu jako nie pasujÂące nigdzie indziej na caÂłym forum i we wszelkich jego dziaÂłach.
Teraz jeszcze prosisz admina, by przeprosi³ Ciê b¹dŸ wyt³umaczy³ siê za niewielk¹ reprymendê, jakiej Ci udzieli³ po Twoim niew³aœciwym zachowaniu. A czasem po prostu ³atwiej jest odpuœciÌ, przyj¹Ì ¿e inni mog¹ jednak mieÌ racjê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #349 : Wrzesień 14, 2009, 23:20:38 »

ByÂł czas, kiedy prosiÂłem naszego kolegĂŞ by pozostaÂł przy -44, jako "ImiĂŞ Jego" DuÂży uÂśmiech
ByÂł czas, kiedy "OfftopowaliÂśmy" sobie z Ptakiem, gdzie popadÂło DuÂży uÂśmiech
ByÂł czas, Âże prosiÂłem siĂŞ o minusowe punkty, jako wspĂłlnotowo-solidarnoÂściowe przedsiĂŞwziĂŞcie, z inymi forumowiczami DuÂży uÂśmiech

I co?
- pstro!!!

Nikt nie docenia moich staraĂą, przecieÂż na tym forum, im mniej masz punktĂłw, tym jesteÂś fajniejszy Smutny
Nawet Arteq, zgaga wszystkich zgag ma minusa, a ja?

PrzeÂśpiĂŞ siĂŞ z problemem, moÂże rano bĂŞdzie mniej...

Pozdrawiam - na wesoÂło Thotal UÂśmiech
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: