Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 12:49:51

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 498654 razy)
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #425 : Kwiecień 11, 2010, 12:31:03 »

Val Dee rozczuliÂłeÂś mnie UÂśmiech Ale daj spokĂłj, nie ma sensu. To juÂż takie miejsce, Âśrednio tu pasujemy.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #426 : Kwiecień 11, 2010, 12:32:19 »

CzeœÌ >Val<,
zamieÂściÂłem jej posta, w ktĂłrym ona sama wyjaÂśnia tego powĂłd.
PĂłki co peÂłni funkcjĂŞ moderatora i choĂŚ nie daÂł bym jej z wÂłasnej woli tego minusa, to jej osobista postawa, tak moralna, jak i funkcyjna skÂłoniÂła jÂą do "samoukarania".
Rozumiem jÂą, choĂŚ ona w tym ukÂładzie najmniej na to upomnienie zasÂługuje.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2010, 12:32:56 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #427 : Kwiecień 11, 2010, 17:57:14 »

Rozumiem jÂą, choĂŚ ona w tym ukÂładzie najmniej na to upomnienie zasÂługuje.
]

Dariusz,skoro rzeczywiscie,z serca,tak uwazasz,to chyba nie masz problemu,zeby jej
tego minusa skasowac..?Zrob to,prosze Cie.Bedzie nam milo.
Pozdrawiam.
Silver
Gość
« Odpowiedz #428 : Kwiecień 12, 2010, 00:10:53 »

OsobiÂście nie za bardzo rozumiem za co to Janneth otrzymaÂła - 1 pf ? ..!
To, Âże nazwaÂła mnie, psycholem ?
Nie czujĂŞ siĂŞ z tego powodu w Âżaden sposĂłb obraÂżony, uraÂżony i nic z tych rzeczy. Nie zgÂłaszaÂłem teÂż najmniejszych sugestii w tej sprawie, wiĂŞc chyba Admin poszedÂł za falÂą trzymajÂąc siĂŞ jakichÂś ''utartych'' punktĂłw i paragrafĂłw.
Pozatem zasada oko za oko, zÂąb za zÂąb, nie jest zbyt dobrym podejÂściem w dzisiejszym, cywilizowanym Âświecie.

Janneth wykonuje tu pracĂŞ moderatora, a ja doceniam bardzo tych ludzi, ktĂłrzy poÂświĂŞcajÂąc swĂłj wÂłasny czas i robiÂą coÂś dla innych.
Mo¿na tylko postawiÌ pytanie, czy ³¹czymy siê tutaj z przyjaŸni, wspó³pracy, czy kieruj¹ nami inne motywacje ?

OsobiÂście wnioskujĂŞ do Admina o usuniĂŞcie tego pf-a, jak i liczĂŞ na poparcie w tej sprawie innych forumowiczĂłw.

pozdrawiam

Ps. Twoje Darku wczeœniejsze wyjaœnienia nie s¹ dla mnie zbyt oczywiste i przekonywuj¹ce poniewa¿ ostateczna decyzja przecie¿ nale¿a³a do Ciebie. Mog³eœ sprawê ''ukarania'' Janneth przyj¹Ì lub odrzuciÌ, lecz ... wybra³eœ to drugie.

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 00:23:18 wysłane przez Silver » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #429 : Kwiecień 12, 2010, 00:19:39 »

Nie popieram. Jezeli ustanawia sie prawo ,za lamanie go ponosi sie konsekfecje. Obowiazuje to wszystkich urzytkownikow forum , bez wyjatku.
Mozna zapanowac nad emocjami i  uzyc innego okreslenia na wyrazenie swoich odczuc.
Mozna nie zapanowac nad emocjami i poniesc tego konsekfecje.

Prawo ustalone i weryfikowane niedawno powinno byc respektowane.

Kiara
Silver
Gość
« Odpowiedz #430 : Kwiecień 12, 2010, 00:27:52 »

Nie popieram. Jezeli ustanawia sie prawo ,za lamanie go ponosi sie konsekfecje. Obowiazuje to wszystkich urzytkownikow forum , bez wyjatku.
Mozna zapanowac nad emocjami i  uzyc innego okreslenia na wyrazenie swoich odczuc.

Kiara

Ale, w ktĂłrym miejscu Janneth zÂłamaÂła prawo ?
Jakie  znowu prawo ?...!
Mnie nazwaÂła psycholem, a nie Ciebie, a ja z tego powodu nie mam do niej absolutnie NIC i jest mi tak samo bardzo bliska jak i zawsze.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 00:28:19 wysłane przez Silver » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #431 : Kwiecień 12, 2010, 00:34:43 »

Kiara

Ale, w ktĂłrym miejscu Janneth zÂłamaÂła prawo ?
Jakie  znowu prawo ?...!
Mnie nazwaÂła psycholem, a nie Ciebie, a ja z tego powodu nie mam do niej absolutnie NIC i jest mi tak samo bardzo bliska jak i zawsze.

Zlamala prawo ustalone dla tego forum , psycholami nazwala uczestnikow piszacych posty w tym temacie.

Twoja osobista sprawa co masz do kogo i zalatw to przez pw. nie musisz nikomu publicznie niczego obwieszczac.

Niedopuszczalne jest uzywanie takich epitetow na forum w stosunku do forumowiczow , i jest to zlamanie prawa co ona zrobila z premedytacja. A skutkiem tego bylo wymierzenie sobie sprawiedliwosci , punkt karny.
I jest to jedna kwestja tego zagadnienia.

A druga to fakt iz reakcja jej byla prawidlowa ( w sensie oceny) ale nie w sensie publicznego uzywania epitetow w stosunku do nikogo.

Kiara
Silver
Gość
« Odpowiedz #432 : Kwiecień 12, 2010, 00:51:12 »

Zlamala prawo ustalone dla tego forum , psycholami nazwala uczestnikow piszacych posty w tym temacie.

Twoja osobista sprawa co masz do kogo i zalatw to przez pw. nie musisz nikomu publicznie niczego obwieszczac.

Niedopuszczalne jest uzywanie takich epitetow na forum w stosunku do forumowiczow , i jest to zlamanie prawa co ona zrobila z premedytacja. A skutkiem tego bylo wymierzenie sobie sprawiedliwosci , punkt karny.
I jest to jedna kwestja tego zagadnienia.

A druga to fakt iz reakcja jej byla prawidlowa ( w sensie oceny) ale nie w sensie publicznego uzywania epitetow w stosunku do nikogo.

WidaĂŚ, Âże  uÂżycie przez kogoÂś  sÂłowa ''psychol'' spowodowaÂło u Ciebie od razu  lawinĂŞ skojarzeĂą i implikacji. Ale przecieÂż tak naprawdĂŞ, to takie sÂłowa ludzie po prostu rzucajÂą bez wiĂŞkszych zobowiÂązaĂą. Wystarczy, Âże ktoÂś uÂżyje jakiegoÂś epitetu obojĂŞtnie w jakim kontekÂście, Âżeby od razu wielu dyskutantĂłw  uznaÂło ten  epitet za skierowany do siebie !  Z politowaniem

RĂłbcie co chcecie.To wasz wybĂłr. 
Ja zapraszam Janneth na kawĂŞ  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 01:04:29 wysłane przez Silver » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #433 : Kwiecień 12, 2010, 06:24:51 »

Kiara

w takich w³aœnie sytuacjach wychodzi ma³ostkowoœÌ niektórych ludzi, w tym równie¿ twoja kiaro. prawo z za³o¿enia ma s³y¿yÌ ludziom a nie byÌ bezdusznym narzêdziem egzekwuj¹cym kary. i zw³aszcza ty jako osoba uduchowiona powinnaœ z tego zdawaÌ sobie sprawê. ale ty wbrew temu odebra³aœ to bardzo personalnie jako atak wymierzony bezpoœrednio w ciebie. ciekawe czemu jak pada jakiekolwiek stwierdzenie maj¹ce cokolwiek wspólnego ze zrównowa¿eniem psychicznym zawsze tak reagujesz jak by to tylko ciebie dotyczy³o? mi osobiœcie daje to du¿o do myœlenia.

darek, zw³aszcza w takich sytuacjach powinieneœ stan¹Ì ponad prawem tego forum i wykazaÌ ¿e staÌ ciê na wiêcej ni¿ niektóre tu osoby. skasuj tego minusa janneth. nie zas³u¿y³a na niego.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #434 : Kwiecień 12, 2010, 11:11:30 »

Val Dee rozczuliÂłeÂś mnie UÂśmiech

:*

Ja zapraszam Janneth na kawĂŞ  UÂśmiech

ja teÂż chcĂŞ Chichot
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #435 : Kwiecień 12, 2010, 11:13:33 »

Val Dee- nie organizuj paczek na forum, przeciesz ciagle z tym walczysz.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #436 : Kwiecień 12, 2010, 15:28:37 »

Darku, myÂślĂŞ Âże nie ma co do tego wracaĂŚ. Oboje podjĂŞliÂśmy (moim zdaniem) wÂłaÂściwÂą decyzjĂŞ odnoÂśnie minusa i tak powinno zostaĂŚ.
Kahuna, Val Dee, Marek - dziĂŞkujĂŞ za wszystko Buziak
Kiaro - twoja ob³uda nie zna granic. Dwa dni temu popiera³aœ, dzisiaj nie popierasz. Nie sposób za tob¹ nad¹¿yÌ. Myœlê, ¿e sama masz z tym k³opoty.
Silver - okreœlenia "psychole" u¿y³am w stosunku do wszystkich tych, którzy w momencie œmierci tylu ludzi uznali, ¿e nie ma tragedii. O ile ty jeszcze wyrazi³eœ siê o tym doœÌ ³agodnie, to jeden z u¿ytkowników, któremu przyzna³am ostrze¿enie dos³ownie pojecha³ po bandzie uznaj¹c ten dzieù za... Œwiêto narodowe! Napisa³am i podtrzymujê, ¿e wstyd mi za takie osoby.W takim momencie, gdzie rany by³y jeszcze œwie¿e, byliœmy po pierwszych newsach, powinniœmy odrzuciÌ na bok w³asne sympatie i antypatie i chocia¿by przez wzgl¹d na szacunek do ¿ycia (który ka¿dy z nas deklaruje) uhonorowaÌ ten dzieù jako chwile ¿a³oby i zadumy. Tak siê nie sta³o i zdziwi³o mnie ogromnie impertynenckie zachowanie Andtraxa (...).

MoÂże nieco poniosÂły mnie nerwy, ale nie jestem jedynÂą tutaj osobÂą ktĂłra potrafi coÂś powiedzieĂŚ dosadnie. Inni ubierajÂą obelgi w piĂŞkne sÂłowa, ja wolĂŞ bezpoÂśrednio i bez ceregieli. NaleÂżaÂł mi siĂŞ ten punkt i naprawdĂŞ musiaÂłam na jakiÂś czas zidiocieĂŚ, Âżeby nie pomyÂśleĂŚ, Âże sama sobie nie przyznam -1pf. WyrĂŞczyÂł mnie Darek i chwaÂła mu za to, by myÂślaÂłam, Âże prĂŞdzej przybiegnie Thotal albo Barbarax DuÂży uÂśmiech

Rafaelo, có¿ za hipokryzja.. W koùcu wystêpuj¹c przeciwko Val Dee'emu te¿ popierasz "kumpelê z paczki". Przeszkadza ci, ¿e ktoœ mówi ¿e mnie lubi b¹dŸ zaprasza na kawê? Przecie¿ to ty tu jesteœ peace&love... Aaaj zapomnia³am. Nie wszystkim i nie bezwarunkowo Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 15:32:42 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #437 : Kwiecień 12, 2010, 15:53:11 »

' Kiaro - twoja ob³uda nie zna granic. Dwa dni temu popiera³aœ, dzisiaj nie popierasz. Nie sposób za tob¹ nad¹¿yÌ. Myœlê, ¿e sama masz z tym k³opoty.

Mam wrazenie janneth  ze w dalszym ciagu masz klopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego, zatem  wyjasniam po raz kolejny.

Apsolutnie popieram Twoja reakcje  na zachowanie sie niektorych forumowiczow dotyczaca krytykowania i oceniania ludzi , ktorzy zgineli w tej katastrofie tekstami , ktore sie pojawily.
Tak mialas i masz racje w tej kwestji , uwazam jak Ty iz delikatnie mowiac byla to olbrzymia niewlasciwosc z ich strony.

Ale... nie popieram i jestem przeciwna nazywania ludzi psycholami , nawet gdy cisnie sie to slowo  na usta jako jedyne z mozliwych.
A juz nie powinna zrobic tego osoba , ktora podjela sie  dobrowolnie pelnienia roli moderatora , przeciez to Twoj system wartosci i zachowanie powinny byc wzorcem , bo to Ty oceniasz inne nieprawidlowosci.
Zatem wedlog czego?
I jeszcze cos , uzylas tego okreslenia z premedytacja , w zamian czego odrazu za uzycie wpisalas sobie minus.
Czyli bylas swiadoma tego co robisz i ze jest to naganne.

Jeszcze nie potrafisz janneth  nie byc zlosliwa , a szkoda.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Barbarax
Gość
« Odpowiedz #438 : Kwiecień 12, 2010, 16:18:30 »

Janneth, nie musisz siĂŞ obawiaĂŚ, Âże przybiegnie Barbarax aby CiĂŞ oceniaĂŚ i wlepiĂŚ minusa.

Administrator Dariusz wie dokÂładnie co myÂślĂŞ na temat tego, co dzieje siĂŞ na forum.

To on jest tutaj "szefem" i on tworzy klimat, to on zmienia swoje decyzje pod wpÂływem...., to on ocenia i ksztaÂłtuje

ostatecznie to forum, to jego zasÂługÂą jest jak to forum ostatecznie wyglÂąda.

My moÂżemy tylko czytaĂŚ i czekaĂŚ.........na przebudzenie.  Z politowaniem

P.S.
Pozdrawiam Administratora Dariusza.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #439 : Kwiecień 12, 2010, 16:45:15 »

Janneth,
Ty wiesz najlepiej, kto jest psycholem, a kto nie, chciaÂłabyÂś dyktowaĂŚ prawa na tym forum i robisz to za (wymuszonym przez siebie) pozwoleniem...
Czegó¿ jeszcze brak do szczêœcia? Aprobaty w stu procentach?
Czy otulanie sympatiÂą grubiaĂąskich zachowaĂą przyniesie Ci coÂś dobrego? BĂŞdziesz bardziej wolna majÂąc za towarzyszy ludzi pozbawionych zasad dobrego wychowania, obraÂżajÂących, wyÂśmiewajÂących czyjeÂś uczucia?
JeÂśli masz takie potrzeby, to rĂłb tak dalej, ale nie TU.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #440 : Kwiecień 12, 2010, 18:49:12 »

Janneth,
Ty wiesz najlepiej, kto jest psycholem, a kto nie, chciaÂłabyÂś dyktowaĂŚ prawa na tym forum i robisz to za (wymuszonym przez siebie) pozwoleniem...
Czegó¿ jeszcze brak do szczêœcia? Aprobaty w stu procentach?
Czy otulanie sympatiÂą grubiaĂąskich zachowaĂą przyniesie Ci coÂś dobrego? BĂŞdziesz bardziej wolna majÂąc za towarzyszy ludzi pozbawionych zasad dobrego wychowania, obraÂżajÂących, wyÂśmiewajÂących czyjeÂś uczucia?
JeÂśli masz takie potrzeby, to rĂłb tak dalej, ale nie TU.

Nie, nie mogĂŞ juÂż tego Thotal czytaĂŚ. Po prostu NIE MOGÊ.
Rany, ktĂłre chcÂą siĂŞ zagoiĂŚ, ale im na to nie pozwalajÂą....
I coÂż z tego co byÂło kiedyÂś ? Ten zrobiÂł to, ten zrobiÂł tamto, ten jest taki, a ten owaki. Czy taki sposĂłb postĂŞpowania  przynosi komuÂś zaszczyt, przynosi jak¹œ chwa³ê ?
Mo¿na by³o siê wczoraj pok³óciÌ, mo¿na by³o siê nie zgadzaÌ, ale dziœ chwytamy siê wszyscy razem za rêce i biegniemy dalej .....
TeÂż siĂŞ uniosÂłem, ale to byÂła lekcja. Lekcja, ktĂłra nie polega na osÂądzaniu, wytykaniu, oskarÂżaniu ....polega na  z r o z u m i e n i u.................
Ale tym zrozumieniem nie sÂą Âżadne prawa, osÂądy, oceny, oskarÂżenia,  lecz cudowne lekarstwo jakim jest - miÂłoœÌ.
No wiêc gdzie ta mi³oœÌ, do swoich braci i swoich sióstr. No gdzie?
Jest w tym co tutaj Teraz piszecie, wnoszÂąc traumy i urazy z przeszÂłoÂści w Teraz, czyli dziÂś !
Popadam w osÂłupienie.... Szok
SÂłowa..... z wolna tracÂą swĂłj sens ..... Smutny

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 18:55:40 wysłane przez Silver » Zapisane
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #441 : Kwiecień 12, 2010, 18:57:19 »

Silver to Ty zaczales to cale  zamieszanie a teraz odwracasz kota ogonem.Dlaczego zwracasz uwage Totalowi? Mysle , ze Total i Janneth maja sobie cos do wytlumaczenia.On to i tak robi bardzo delikatnie.A Ty namieszales a teraz zrobiles sie opiekunem poszkodowanych.To naprawde bardzo ciekawe stanowisko.Milego dzionka  - Ela
Thotal
Gość
« Odpowiedz #442 : Kwiecień 12, 2010, 19:07:27 »

Moim wyraÂżaniem MIÂŁOÂŚCI jest zadawanie pytaĂą...
Nie wymuszam odpowiedzi, odpowiedÂź kaÂżdy ma w sobie.

Silver, widzĂŞ Âże emocje w Twoim przypadku sÂą waÂżniejsze niÂż uczucia (oczywiÂście te "WYÂŻSZE") MrugniĂŞcie

Pozdrawiam serdecznie - Thotal UÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #443 : Kwiecień 12, 2010, 19:28:56 »

Mowi sie o milosci. Ja ciagle kieruje sie dobrym sercem, za co jestem w bardzo nieladyny sposob atakowana i obrazana.
Nie zamierzam dlugo sie wypowiadac. Jedno jest pewne, jezeli ktos podejmuje sie pracy moderowania, powinien o tym wiedziec ze powinien byc calkowicie bezstronny. Powinien pilnowac przepisow  i atmosfery
na forum. Sposob wyrazania sie osoby kierujacej forum powinna byc nienaganna i na poziomie.

CYTAT
MoÂże nieco poniosÂły mnie nerwy, ale nie jestem jedynÂą tutaj osobÂą ktĂłra potrafi coÂś powiedzieĂŚ dosadnie. Inni ubierajÂą obelgi w piĂŞkne sÂłowa, ja wolĂŞ bezpoÂśrednio i bez ceregieli. NaleÂżaÂł mi siĂŞ ten punkt i naprawdĂŞ musiaÂłam na jakiÂś czas zidiocieĂŚ, Âżeby nie pomyÂśleĂŚ, Âże sama sobie nie przyznam -1pf. WyrĂŞczyÂł mnie Darek i chwaÂła mu za to, by myÂślaÂłam, Âże prĂŞdzej przybiegnie Thotal albo Barbarax DuÂży uÂśmiech

Rafaelo, có¿ za hipokryzja.. W koùcu wystêpuj¹c przeciwko Val Dee'emu te¿ popierasz "kumpelê z paczki". Przeszkadza ci, ¿e ktoœ mówi ¿e mnie lubi b¹dŸ zaprasza na kawê? Przecie¿ to ty tu jesteœ peace&love... Aaaj zapomnia³am. Nie wszystkim i nie bezwarunkowo Mrugniêcie

To jest wlasnie poziom czlowieka , aby ojczystym jezykiem wypowiedzial swoje mysli. Ja sie brzydze wulgaryzmem, a napewno nie przystoi to mlodej kobiecie ktora podejmuje sie pracy na rzecz dobra na forum. Jesli chodzi o kolezenstwo, ja nie wybieram sobie osob, ty tez nia mozesz byc i bylas. Zmienilas
kierunek, twoja sprawa. Ty wiesz co ja mysle i kim jestem, jednak patrzysz spokojnie kiedy Marek wypisuje
bardzo obrazliwe stwierdzenia.To przeciesz jest Twoj pupilek. On obraza nie tylko mnie, Chanel dzisiaj
tez otrzymala  na pw bardzo ponizajace  wypowiedzi od Marka. Jaka byla Twoja reakcja na dzisiejsze
dyskusje na forum, zadna. To jest pewnie twuj styl. Rafaela nie da sobie po glowie jezdzic, Rafaela
wie czego od kogo moze oczekiwac. Jest czas, abys sie dobrze zastanowila co bedziesz dalej robila, pamietaj, podjelas sie zadania ktore nie jest lekkie. Z utesknieniem patrzymy w strone Dariusza i Twoja
co bedzie dalej? to pytanie zadaja sobie wszyscy. Losy forum leza w Waszych rekach.
Silver
Gość
« Odpowiedz #444 : Kwiecień 12, 2010, 19:29:55 »

Silver to Ty zaczales to cale  zamieszanie a teraz odwracasz kota ogonem.Dlaczego zwracasz uwage Totalowi? Mysle , ze Total i Janneth maja sobie cos do wytlumaczenia.On to i tak robi bardzo delikatnie.A Ty namieszales a teraz zrobiles sie opiekunem poszkodowanych.To naprawde bardzo ciekawe stanowisko.Milego dzionka  - Ela

Tak masz ÂświĂŞtÂą racjĂŞ.
W koĂącu trzeba przecieÂż poszukaĂŚ winnych i  sprawcĂłw.
Oto Ci wÂłaÂśnie w tym wszystkim chodzi...., wiĂŞc dlatego o tym piszesz.
Zadam Ci uczciwe pytanie ? PrzyszÂłaÂś tu ludzi dzieliĂŚ !
Tak,.... wÂłaÂśnie to robisz !

east
Gość
« Odpowiedz #445 : Kwiecień 12, 2010, 19:36:35 »

Tak czytam Wasze wypowiedzi i widzĂŞ, iÂż rzeczywiÂście przemiany nabierajÂą tempa. ÂŚwiat przyspieszyÂł niesamowicie po Tym Dniu . A bĂŞdzie jeszcze szybciej i jeszcze wiĂŞcej lekcji do przepracowania. Nie musi tak wcale byĂŚ, moÂże obyĂŚ siĂŞ bez bolesnych lekcji  jeÂśli dostosujemy siĂŞ do wiru przemian. Wystarczy zrozumienie i empatia, a to dopiero jest poczÂątek .
Jestem za usuniĂŞciem minusa Janneth bo zadanie, ktĂłre miaÂł on speÂłniĂŚ juÂż zostaÂło wykonane. Wiadomo za co byÂł, sprawa zostaÂła omĂłwiona i wyjaÂśniona i wybaczona. Poprawa nastÂąpiÂła.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #446 : Kwiecień 12, 2010, 19:41:57 »

Wszyscy wiemy, Âże "zwykÂły" czÂłowiek wyraÂża swoje emocje poprzez ucieczkĂŞ albo atak, to naturalne objawy zniewolenia umysÂłu...
Silver wyra¿a siê jak "my", cieszê siê, ¿e nie pofrun¹³.... Mrugniêcie

Silver
Gość
« Odpowiedz #447 : Kwiecień 12, 2010, 19:43:58 »

Moim wyraÂżaniem MIÂŁOÂŚCI jest zadawanie pytaĂą...

Silver, widzĂŞ Âże emocje w Twoim przypadku sÂą waÂżniejsze niÂż uczucia (oczywiÂście te "WYÂŻSZE") MrugniĂŞcie

BÂądÂźmy moÂże uczciwi wobec siebie...
TwĂłj poprzedni wykÂład nie byÂł wyraÂżeniem miÂłoÂści, byÂł wÂłaÂśnie tym co sam napisaÂłeÂś - byÂł wyraÂżeniem emocji.
Temat jak na moje oko, zakoĂączyÂła swoim postem Janneth.
Przynajmniej ja tak to odbraÂłem. Ale TwĂłj referat mimowoli odebraÂłem jako formĂŞ kolejnych jakichÂś zarzutĂłw, gdy tymczasem wypadaÂło po prostu nic juÂż nie mĂłwiĂŚ, czyli milczenie jest zÂłotem.
A waÂżne pytanie dotyczÂące Was oboje ( skoro miaÂły dotyczyĂŚ Was) wymieniĂŚ sobie na PW, a nie publicznie.I byÂło by przecieÂż Ok .
Ale to moje zdanie.Ka¿dy myœli inaczej.Przy okazji dowiedzia³em siê, ¿e to ja by³em powodem wszystkiego. No có¿, jak komuœ ul¿y na sercu, ¿e w koùcu znalaz³ siê sprawca wszystkiego, to jestem nawet za !

I chciaÂłby na tym zakoĂączyĂŚ ze swej strony tÂą prĂłbĂŞ zapomnienienia o tym wszystkim  co byÂło, a popatrzenia z jasnoÂściÂą co bĂŞdzie. /

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 19:56:10 wysłane przez Silver » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #448 : Kwiecień 12, 2010, 20:13:03 »

ProponujĂŞ wycofaĂŚ z obiegu wszystkie minusy, zarĂłwno te nadane, jak i te czekajÂące na swojÂą wielkÂą chwilĂŞ, gdy dumnie zawisnÂą pod czyimÂś Nickiem. UwaÂżam, Âże naleÂży wymazaĂŚ z zapisu w regulaminie to niechlubne narzĂŞdzie, bo i tak nie speÂłnia swego zadania a dodatkowo jÂątrzy i dzieli.
Chyba, Âże nadal chcecie bawiĂŚ siĂŞ tÂą zabawkÂą. Tylko dla jakiej czĂŞÂści nas jest to potrzebne? Bo na pewno nie dla ducha…

Pozdrawiam,
fajnie, Âże jesteÂście tak ró¿norodni…  Chichot
Thotal
Gość
« Odpowiedz #449 : Kwiecień 12, 2010, 20:16:48 »

Pewnie chciaÂłbyÂś byĂŚ powodem czegokolwiek, ale bĂŞdziesz musiaÂł siĂŞ oblizaĂŚ smakiem, bo nawet nie pomyÂślaÂłem o Twojej obecnoÂści kiedy pisaÂłem o nieuczciwym postĂŞpowaniu wobec wielu forumowiczĂłw.

Silver, mam do Ciebie wielki szacunek, czytam i rozumiem co masz do przekazania innym, zgadzam siê z wieloma Twoimi tezami, ale pozwól, ¿e nie zgodzê siê by ktokolwiek rani³ uczucia moich przyjació³. Na naszym forum panuje zaraza nietolerancji, ludzie z poczuciem braku wiary przejêli kontrolê...

MoÂżesz siĂŞ nie zgadzaĂŚ z moim zdaniem, zrozumiem.

Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: