Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #550 : Kwiecień 19, 2010, 01:10:49 » |
|
W VADIMie mo¿na siê zaczytywaÌ do rana, tylko jak ¿yÌ w realu, kiedy kole¿anka wytknie ci "nielojalnoœÌ", a m¹¿ bardziej ceni uk³ad, ni¿ widoczn¹ dooko³a prawdê? Czy surfuj¹c masz œwiadomoœÌ celu? Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #551 : Kwiecień 19, 2010, 08:31:42 » |
|
- po stronie Marka nie stoimy...
Tak wiec wypowiadasz sie w liczbie mnogiej. Od dluzszego czasu styl wypowiedzi Darka sie bardzo zmienil.
- Jestem w trakcie lektury Transerfingu Rzeczywistosci .Sprawdzam wiele rzeczy na sobie i na otaczajacej mnie rzeczywistosci.Tylko tyle i az tyle... Chichot Chichot
Tak wiec jestem nastepna ofiara, czytajac ksiazke wzielas mnie na prube, jak Marek. Litosci , to sie w glowie nie miesci. Radze ci zastanow sie co robicie. Jak zyje, cos takiego uwlaczajacego mnie nie spotkalo jak na tym forum. Chichocz sie, chichocz- tylko pamietaj ze smieje sie ten kto sie smieje ostatni. To powiedzenie jest sprawdzone nie przez ksiazke, a przez zycie. Arogancji i tupetu ci nie brakuje.
rafaela - k³amstwo ma krótkie nogi, a prawda prêdzej czy póŸniej i tak wychodzi na jaw. i tak samo sta³o siê w sprawie "afery rafaeli". prawda wysz³a na jaw i wiêcej na ten temat nie ma potrzeby mówiÌ. wszystko co istotne i tak ju¿ zosta³o powiedziane. mam nadziejê ¿e zrozumia³y to nawet barbarax i chanell, które ze wstydu zapad³y siê pod ziemiê. mo¿e mia³y w sobie choÌ tyle przyzwoitoœci ¿e zrozumia³y ¿e co niektórzy ludzie w koùcu przjrzeli na oczy i ujrzeli prawdê. najbardziej wymowne w tym aspekcie jest w³aœnie ich milczenie. twojego zachowania ju¿ nawet nie chce mi siê komentowaÌ - jest a¿ nazbyt czytelne... i przewidywalne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2010, 13:17:37 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #552 : Kwiecień 19, 2010, 09:20:25 » |
|
zrozumia³y to nawet barbarax i chanell, które ze wstydu zapad³y siê pod ziemiê. Gdybym chcia³a zapaœÌ siê pod ziemiê ze wstydu,to poprostu usunê³abym konto(nie chcia³am tego zrobiÌ Artkowi ).Nie mam siê czego wstydziÌ.Nie zagl¹da³am na forum poniewa¿,nie chcia³am powiedzieÌ o jedno s³owo za duzo.Nigdy w ¿yciu nie wpad³abym na pomys³ zeby robiÌ eksperymenty nal udziach a¿ odebra³o mi mowê.Zda¿y³o siê jednak w historii tego forum ¿e ktoœ zrobi³ juz podobny eksperyment . To tyle w tym temacie. Zazaczam ¿e wypowiadam siê tylko w swoim imieniu.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #553 : Kwiecień 19, 2010, 10:58:05 » |
|
chanell, a co w kontekœcie waszego zak³amanego wizerunku mo¿esz innego powiedzieÌ jak nie dalej brn¹Ì w odwracanie kota ogonem? ju¿ i tak nie macie nic do stracenia. z faktami siê nie dyskutuje, a fakty jakie s¹ ka¿dy mia³ okazjê zobaczyÌ - zreszt¹ ju¿ nie pierwszy raz. ale na pewno pierwszy raz ukazany w tak przejrzysty sposób.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2010, 11:40:35 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
|
« Odpowiedz #554 : Kwiecień 19, 2010, 12:45:56 » |
|
Zupelnie jak za komuny.Tylko Tym blizej zloba wolno mowic i robic dokladnie to co tylko chca.Dlaczego tak sie dzieje? To jest proste - poniewaz wiedza,ze sa bez-karni.To naprawde zaczyna byc zalosne.Milego - Ela
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #555 : Kwiecień 19, 2010, 12:58:33 » |
|
ela, tematem rozmowy jest "afera rafaeli" i jej efekty, czyli to co w jej wyniku uzyskaliœmi. a poniewa¿ nie mo¿esz podj¹Ì tej dyskusji bo niby jak merytorycznie mia³abys siê do tego ustosunkowaÌ bez pogr¹¿enia kole¿anek a tym samy wydania niepochlebnej opinii o samej sobie wiêc równie¿ obracasz kota ogonem i zaczynasz deliberowac o komunie. a ¿a³osny jest sposób w jaki próbujecie odzyskaÌ utracon¹ wiarygodnoœÌ. jesteœ kolejn¹ osob¹ która w ¿aden merytoryczny sposób nie mo¿e w tym temacie podj¹Ì dyskusji. a dlaczego? bo argumentów brak. wiêc lepiej zamilknij. dalszym m¹ceniem i k³amstwami i tak ju¿ nic nie zmienisz.
a tak na marginesie moglibyœmy powy¿sz¹ dyskusjê od jej pocz¹tku przenieœÌ do nowego dzia³u: "afera rafaeli". by³a by bardziej czytelna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2010, 13:32:05 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #556 : Kwiecień 19, 2010, 13:53:34 » |
|
Dziewczyny , przestancie karmic trola, on tylko dlatego tu jest , ze dajecie mu pozywke swoimi postami. Nic nie zmienicie w nim , kazdy sam zmienia siebie , i to wszystko. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2010, 13:55:44 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
|
« Odpowiedz #557 : Kwiecień 19, 2010, 14:30:33 » |
|
marek324 ela, tematem rozmowy jest "afera rafaeli" i jej efekty, czyli to co w jej wyniku uzyskaliœmi. a poniewa¿ nie mo¿esz podj¹Ì tej dyskusji bo niby jak merytorycznie mia³abys siê do tego ustosunkowaÌ bez pogr¹¿enia kole¿anek a tym samy wydania niepochlebnej opinii o samej sobie wiêc równie¿ obracasz kota ogonem i zaczynasz deliberowac o komunie. a ¿a³osny jest sposób w jaki próbujecie odzyskaÌ utracon¹ wiarygodnoœÌ. jesteœ kolejn¹ osob¹ która w ¿aden merytoryczny sposób nie mo¿e w tym temacie podj¹Ì dyskusji. a dlaczego? bo argumentów brak. wiêc lepiej zamilknij. dalszym m¹ceniem i k³amstwami i tak ju¿ nic nie zmienisz. Tak na marginesie to Ty jestes Zalosny nie Ja.Ale jak to Kiara napisala - nie mam ani potrzeby , ani tez ochoty karmic Ciebie jako Trola.Skoro Admni tego forum jest zadowolony z Twojej dzialalnosci , zachowania oraz postepowania?! Ja w takim razie zycze powodzenia.Milego dzionka - Ela
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #558 : Kwiecień 20, 2010, 09:46:28 » |
|
A ja mam pytanie: O jak¹ "Aferê Rafaelli" chodzi? Bo mnie tu daaawno nie by³o, i jestem nie na bie¿¹co Móg³by mi ktoœ w kilku s³owach streœciÌ?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
|
« Odpowiedz #559 : Kwiecień 20, 2010, 10:28:40 » |
|
Tene czêœÌ:))) przeczytaj tak ze 3 strony do ty³u ten temat:))
Pozdrawiam:))
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #560 : Kwiecień 20, 2010, 10:32:33 » |
|
Nie bylo zadnej afery Rafaeli , niektorzy na tym forum staraja sie uzywac wielkich slow dla malych tematow , by nimi wyolbrzymic wydumana przez siebie negatywnosc adwersarza. Nic wiecej. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2010, 10:33:41 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
|
« Odpowiedz #561 : Kwiecień 20, 2010, 10:45:41 » |
|
Cytat: Rafaela Kwiecieù 14, 2010, 10:05:33 Marku, ciagle szukasz kija, aby kogos udezyc. Robisz to codziennie. Jeszcze raz , prosze o pozostawienie mnie w spokoju. Po wczorajszym dniu widze ze jestes jeszcze pewniejszy, bo na wczorajsze obelgi w moja strone nie bylo zadnej reakcji ze strony moderatorow. Jesli ci sie nie podoba to co ja pisze, to jest prosta sprawa prosze nie czytac i omijac moje wiadomosci. Jesli to jeszcze raz sie powtorzy, bedziesz dlugo pamietal mnie, wystarczy. Tym razem poprosze o pomoc inne osoby, ktore beda musialy cie poprosic o spokoj. Ta wiadomosc wysylam do Darka i Jahnnet. Rafaela sprowokowana nie tylko na forum, ale i w Pw zosta³a zbluzgana przez Marka nie wytrzyma³a i napisa³a to co napisa³a, teraz wiele osób zastanawia siê czy zas³u¿y³a na taka karê, treœÌ PW do Rafaeli jest w œmietniku. Tylko tyle i a¿ tyle zinterpretowaÌ mo¿na to na wiele sposobów, jednak admini zinterpretowali to w najmniej przychylny sposób w stosunku do Rafaeli, a w bardzo przychylny do Marka ( zauwa¿y³am, ¿e jemu nawet nicki mo¿na pisaÌ tak jak on uwa¿a, ale to ju¿ inna historia...) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #562 : Kwiecień 20, 2010, 10:55:32 » |
|
No wÂłaÂśnie nieco mnie to zdziwiÂło, bo fakt, post nieco z regulaminem sprzeczny, ale... noo, bywaÂły tu juÂż znacznie gorsze, ktĂłre uchodziÂły. No nic, to juÂż wszystko jasne DziĂŞki
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #563 : Kwiecień 20, 2010, 11:36:45 » |
|
Nie bylo zadnej afery Rafaeli , niektorzy na tym forum staraja sie uzywac wielkich slow dla malych tematow , by nimi wyolbrzymic wydumana przez siebie negatywnosc adwersarza. Nic wiecej. Kiara kiara, nikt ciĂŞ w tym nie pokona. jesteÂś niedoÂścigniona. natomiast gdybym byÂł tobÂą to rzekÂłbym Âże zaczynasz trolowaĂŚ aby odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ od sedna problemu. ale wiesz co? choĂŚ raz ciĂŞ posÂłucham. z trolem nie ma co dyskutowaĂŚ. najpierw sprowadzic ciĂŞ do swojego poziomu a nastĂŞpnie pokona doÂświadczeneim. wiĂŞkszego trola od ciebie to forum nie widziaÂło, i nie zobaczy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2010, 11:37:58 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #564 : Kwiecień 20, 2010, 15:23:26 » |
|
Nie bylo zadnej afery Rafaeli , niektorzy na tym forum staraja sie uzywac wielkich slow dla malych tematow , by nimi wyolbrzymic wydumana przez siebie negatywnosc adwersarza. Nic wiecej. Kiara kiara, nikt ciĂŞ w tym nie pokona. jesteÂś niedoÂścigniona. natomiast gdybym byÂł tobÂą to rzekÂłbym Âże zaczynasz trolowaĂŚ aby odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ od sedna problemu. ale wiesz co? choĂŚ raz ciĂŞ posÂłucham. z trolem nie ma co dyskutowaĂŚ. najpierw sprowadzic ciĂŞ do swojego poziomu a nastĂŞpnie pokona doÂświadczeneim. wiĂŞkszego trola od ciebie to forum nie widziaÂło, i nie zobaczy. Wybacz, Marek, ale jak czytaÂłem odnoÂśniki do owej "afery", to faktycznie, Âżadnej wiĂŞkszej afery tutaj nie byÂło. Nic wiĂŞkszego, niÂż dziaÂło siĂŞ prawie codziennie, jak tu kiedyÂś bywaÂłem. DzieĂą jak co dzieĂą. A juÂż na pewno za maÂło, by zwaĂŚ to "aferÂą".
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #565 : Kwiecień 21, 2010, 10:29:05 » |
|
tene: wybaczam a tak zupe³nie powa¿nie wybaczaÌ nie mam czego - spojrza³eœ na to z boku i z odpowiednim dystansem. ja te¿ bym nie przesadza³ ze skal¹ zjawiska, ale jak siê poczyta niektóre posty: rafaeal: "Zostalysmy zdegradowane do zera jako kobiety przez osoby ktore wyraznie i glosno wypowiadaja sie , uwazajac ze maja racje. " ela: "Wy slowa wstyd nie znacie, jak rowniez slowa przepraszam nie ma w waszej wewnetrznej potrzebie" thotal: "Janneth, nie proœ o wybaczenie," acentaur: "jakiekolwiek eksperymentowanie na ludziach bez ich zgody jest wysoce obrzydliwe" ptak: "przeprowadzi³ eksperyment na paru osobach z forum, jutro ktoœ inny podda eksperymentowi ca³¹ ludzkoœÌ. " chanell: "Nigdy w ¿yciu nie wpad³abym na pomys³ zeby robiÌ eksperymenty nal udziach a¿ odebra³o mi mowê." itp... itd... to specjalnie to nazwa³em "afer¹ rafaeli" dodatkwo ujêt¹ w cudzys³owy, bo jak siê poczyta powy¿sze cytaty to cz³owiek jest w stanie pomyœleÌ ¿e ma co najmniej do czynienia z zamachem stanu i na tym ten temat bym zamkno³. wiêcej nie ma potrzeby komentowaÌ
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 10:30:23 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #566 : Kwiecień 21, 2010, 12:55:55 » |
|
No wiesz, kilka z nich jest moÂże ostrzejszych (choĂŚ Âśrednio, bywaÂło mocniej), ale np:
acentaur: "jakiekolwiek eksperymentowanie na ludziach bez ich zgody jest wysoce obrzydliwe" ptak: "przeprowadzi³ eksperyment na paru osobach z forum, jutro ktoœ inny podda eksperymentowi ca³¹ ludzkoœÌ. " chanell: "Nigdy w ¿yciu nie wpad³abym na pomys³ zeby robiÌ eksperymenty nal udziach a¿ odebra³o mi mowê."
zawierajÂą jednak nieco racji. Nie znam sytuacji na tyle, Âżeby w peÂłni oceniaĂŚ (choĂŚ siĂŞ powoli wczytujĂŞ), jednak w samych cytatach o eksperymentowaniu na ludziach bez ich zgody jest sporo racji.
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #567 : Kwiecień 21, 2010, 13:10:24 » |
|
eksperyment? tene, nie przesadzaj. metody zarzÂądcze nie sÂą Âżadnymi eksperymentami na ludziach. to tak jak z prawem - jego nieznajomoÂśc nie zwalnia ciĂŞ z jego przestrzegania. i tak samo jest z wiedzÂą - a raczej jej brakiem - brak czyjejÂś wiedzy nie upowaÂżnia jej do naduÂżywania sÂłowa eksperyment. jeÂśli zaÂś rozpatrywaĂŚ to w kategoriach jak to ujoÂł acentaur "obrzydliwoÂści" to jednak duÂżo bardziej obrzydliwe sÂą zakulisowe spiski majÂące na celu usuniĂŞcie kogoÂś z forum. proponujĂŞ lekturĂŞ od str. 18. a nastĂŞpnie sam sobie odpowiedz czy byÂła "afera rafaeli" czy Âżadnej afery nie byÂło
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 13:21:53 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #568 : Kwiecień 21, 2010, 16:46:15 » |
|
marek co miaÂł, to sobie "ujoÂł" i z tego ujoÂłowania zostanie mu tylko tyle, co nic dodaĂŚ...
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #569 : Kwiecień 21, 2010, 18:09:29 » |
|
W VADIMie mo¿na siê zaczytywaÌ do rana, Nie tylko w Vadimie mo¿na sie zaczytywaÌ do rana ,jesli siê tylko czyta dla czytania.Mo¿na tez czytaÌ jedn¹ chwilê i stosowaÌ ca³y dzieù. tylko jak ¿yÌ w realu, kiedy kole¿anka wytknie ci "nielojalnoœÌ", a m¹¿ bardziej ceni uk³ad, ni¿ widoczn¹ dooko³a prawdê? Teraz ju¿ oboje wiemy ,ze nielojalnoœÌ nie po mojej jest stronie.WidaÌ to by³ ju¿ dawno na forum. Nie mam jednak zamiaru czuÌ ¿alu ...kolejne doœwiadczenie .¯yczê Ci ,byœ z tego wyci¹gn¹³ wnioski i swoich tajemnic nie powierza³ w tak przypadkowe rêce., jak ja to zrobi³am. . WidaÌ tylko ,ze kr¹g wtajemniczonych siê szybko powiêksza (przepraszam ,ze ten fragment nie dla wszystkich jest zrozumia³y). By³am œwiadkiem tutaj ogromnej manifestacji EGO... zadnej reakcji na t¹ manifestacje nie by³o, i zadnej sie nie spodziewa³am,wszak odbywa³a sie w ramach tego samego fan klubu,który zwykle natychmiast reaguje na tego typu sytuacje. W³asnie niedawno czyta³am w¹tek "Co to jest EGO" Ty Thotal miedzy innymi , wypowiada³eœ sie tam bardzo czesto...Wróc do tego o czym pisa³es ,a zrozumiesz jak dziwi mnie Twoja postawa w tym przypadku.... Czy surfuj¹c masz œwiadomoœÌ celu? Oczywiœcie ..chcê zrozumieÌ otaczaj¹c¹ mnie rzeczywistoœÌ i doœwiadczam,sprawdzam w mysl zasady ,któr¹ popieram i któr¹ ju¿ nie raz przytacza³am tu na forum Osho...."Ufaj tylko temu,co jesteœ w stanie doœwiadczyÌ, we wszystko inne w¹tp"
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 19:10:09 wysłane przez Linda »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #570 : Kwiecień 21, 2010, 18:29:05 » |
|
CieszĂŞ siĂŞ, Âże wszyscy rozumiemy siebie nawzajem... Pozdrawiam wszystkich surfujÂących - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
|
« Odpowiedz #571 : Kwiecień 21, 2010, 23:32:40 » |
|
tylko jak ¿yÌ w realu, kiedy kole¿anka wytknie ci "nielojalnoœÌ", a m¹¿ bardziej ceni uk³ad, ni¿ widoczn¹ dooko³a prawdê? Teraz ju¿ oboje wiemy ,ze nielojalnoœÌ nie po mojej jest stronie.WidaÌ to by³ ju¿ dawno na forum. Nie mam jednak zamiaru czuÌ ¿alu ...kolejne doœwiadczenie .¯yczê Ci ,byœ z tego wyci¹gn¹³ wnioski i swoich tajemnic nie powierza³ w tak przypadkowe rêce., jak ja to zrobi³am. . WidaÌ tylko ,ze kr¹g wtajemniczonych siê szybko powiêksza (przepraszam ,ze ten fragment nie dla wszystkich jest zrozumia³y). Tak, Lindo - nie jest zrozumia³y. Nie mniej jednak odpowiedŸ Thotala da³a mi do myœlenia: Cieszê siê, ¿e wszyscy rozumiemy siebie nawzajem... Pozdrawiam wszystkich surfuj¹cych - Thotal Kim s¹ wszyscy nawzajem? Podejrzewam, ¿e ty i Rafaela... Ze wzglêdu na przesz³oœÌ fan-clubu powinnam wzi¹Ì pod uwagê jeszcze BarbarêX, Chanell i Kiarê. NielojalnoœÌ karana nie jest, to ju¿ sprawa waszego sumienia. I teraz chcia³abym ciê zapytaÌ Thotalu. Zastanawia³am siê na pocz¹tku czy nie zrobiÌ tego prywatnie (ale w porê siê otrz¹snê³am i przypomnia³am sobie, ¿e na PW siê niezbyt dobrze wychodzi - w koùcu i tak wyjdzie na œwiat³o dzienne, nie?). A pytanie brzmi, czy napisane przez Ciebie s³owa, które nastêpnie zacytowa³a i do których ustosunkowa³a siê Linda, s¹ efektem twoich w³asnych przemyœleù (egotyczn¹, z³oœliw¹ konkluzj¹) czy mo¿e publicznym ujawnieniem treœci PW? Jeœli jest tak jak mi siê wydaje, a prawdopodobnie bêdzie to mo¿liwe do ustalenia (z twoj¹ lub bez twojej wspó³pracy), to wnioskujê o:- zmianê w regulaminie w punkcie traktuj¹cym o iloœci punktów ujemnych za publikacjê treœci PW i zmianê iloœci do nie podlegaj¹cych negocjacji -3pf. O to samo wnioskowa³ dwie strony temu Val Dee:
Za publikowanie prywatnej korespondencji powinno byĂŚ minimum -3 :/
Na poparcie tej propozycji pragnê przypomnieÌ nie tak dawn¹ sytuacjê, gdy troje u¿ytkowników z premedytacj¹ z³ama³o regulamin w tym samym punkcie. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg58358#msg58358Doprowadzono w ten sposób do kompletnie irracjonalnej sytuacji, gdy ka¿dy z u¿ytkowników ma prawo obawiaÌ siê korespondencji, która z za³o¿enia powinna byÌ prywatna. Myœlê, ¿e dyskrecja jest powszechnie przyjêt¹ norm¹ spo³eczn¹ i ka¿dy doros³y, œwiadomy cz³owiek potrafi jej dochowaÌ (czy to mowa o listach, mailach, pw). Jeœli zdarzaj¹ siê osoby, które z bli¿ej nieuzasadnionych pobudek decyduj¹ siê na opublikowanie b¹dŸ przekazanie osobom nieuprawnionym wiadomoœci prywatnych, powinny zostaÌ ukarane, a pozostali "chêtni" uprzedzeni w ten sposób o konsekwencjach takiego postêpowania. - rozpatrzenie sytuacji, o której wy¿ej ju¿ wspomnia³am - s³ów Thotala skierowanych do Lindy - które w moim mniemaniu s¹ przekazaniem do wgl¹du publiczego informacji, których adresatka nie udostêpni³a.
JeÂżeli okaÂże siĂŞ, Âże Thotal udostĂŞpniÂł informacje przekazane mu poprzez PW przez osobĂŞ innÂą niÂż zainteresowana, zÂłamaÂł regulamin w nastĂŞpujÂących punktach: - zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf). LUB - ujawniajÂących bez czyjejÂś wyraÂźnej zgody dane osobowe, identyfikatory komunikatorĂłw internetowych, fotografie, adres poczty elektronicznej, miejsce zamieszkania, pracy, przebywania, numery telefonĂłw, tablic rejestracyjnych i inne poufne dane (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf). UwaÂżam teÂż, Âże powinno siĂŞ rozwaÂżyĂŚ, kto stoi za udostĂŞpnieniem Thotalowi tychÂże danych (o ile ze zwykÂłej ludzkiej przyzwoitoÂści ta osoba sama nie zdecyduje siĂŞ ujawniĂŚ) i jego rĂłwnieÂż ukaraĂŚ. - wyjaÂśnienie mi - i tu pytanie do ciebie Darku - jak to siĂŞ staÂło, Âże tych troje uÂżytkownikĂłw miaÂło dostaĂŚ po -1pf, a nie widzĂŞ Âżadnej zmiany w ich stanach kont ( http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg58358#msg58358). Nie ma i nie byÂło Âżadnej afery Rafaeli! I absolutnie kaÂżdy, kto wypowiedziaÂł siĂŞ w tym temacie apropos sÂłusznoÂści bÂądÂź niesÂłusznoÂści przyznania jej punktĂłw karnych, zapomniaÂł zaznajomiĂŚ siĂŞ z treÂściÂą regulaminu, ktĂłry mĂłwi, Âże: - zastrzeÂżenia dotyczÂące dziaÂłaĂą moderatorĂłw uÂżytkownik zobowiÂązany jest zgÂłosiĂŚ bezpoÂśrednio do administratora (poprzez prywatnÂą wiadomoœÌ). Wszelkie inne prĂłby, tj. rozpoczynanie nowego tematu bĂŞdÂą usuwane i ignorowane. Nie pierwszy i nie ostatni raz ktoÂś pogwaÂłciÂł regulamin uwaÂżajÂąc, Âże miaÂł do tego ÂświĂŞte prawo, a racja staÂła po jego stronie. Cel nie uÂświĂŞca ÂśrodkĂłw, a nawet gdybym miaÂła siĂŞ do tego stwierdzenia przychyliĂŚ, to jedynym celem byÂło tu zaspokojenie swojego ego i zdegradowanie kogoÂś (tudzieÂż usuniĂŞcie uÂżytkownika z forum przy wspó³pracy moderatorĂłw). I jeszcze jedno - od nikogo nie oczekujĂŞ ani nie wymagam, Âżeby mnie lubiÂł. WrĂŞcz przeciwnie - zdajĂŞ sobie sprawĂŞ, Âże na sympatiĂŞ, szacunek i zaufanie trzeba sobie solidnie zapracowaĂŚ. A poniewaÂż nie mam czasu ani ochoty, by kaÂżdemu daĂŚ to, czego ode mnie oczekuje (w kilku przypadkach jest to obdarowywanie pewnych uÂżytkownikĂłw minusami i wywieranie na mnie naciskĂłw), proszĂŞ siĂŞ ode mnie odczepiĂŚ i daĂŚ wykonywaĂŚ to, do czego siĂŞ dobrowolnie zobowiÂązaÂłam (wedle regulaminu, a nie czyjegoÂś widzimisiĂŞ). I ostatnim czego sobie ÂżyczĂŞ to porĂłwnania respektowania regulaminu do Katynia czy sugerowanie jakobym miaÂła lubiĂŚ towarzystwo brutalnych mĂŞÂżczyzn (nie potrzebujĂŞ niczyjego wsparcia i sama doskonale radzĂŞ sobie w kaÂżdej sytuacji)! ZazdroœÌ, zawiœÌ i te wszystkie swoje gorzkie Âżale przelewaĂŚ proszĂŞ na PW, ktĂłych treÂści znaĂŚ nie chcĂŞ!
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 23:36:34 wysłane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #572 : Kwiecień 22, 2010, 00:58:44 » |
|
A jakom kare z iloma punktami minusowymi przewidzialas dla siebie janneth z podrabianie korespondecji do administracji i podpisywanie jej imieniem Tothala miast swoim ( afera z Tothalem), ktore z punktow wymienionego kodeksu do Ciebie pasuja? Zeby oceniac innych trzeba swoim postepowaniem nie zaslugiwac na oceny i kary. Ile razy nie odpowiedzialas na zglaszane do Ciebie interwecje? Zwyczajnie "olalas" swoje dobrowolnie przyjete zadanie moderatora? A teraz chcesz walczyc z Thotalem w imie wlasnych domnieman , i straszysz jakimis akcjami sledczymi? Smieszne sa takie zagrywki , naprawde malo ze smieszne , ale wrecz zenujace. Powiedziala bym o jeden paragraf za daleko Cie wywialo janneth naprawde. Karanie za "nielojalnosc".... czyzbysmy jakies zobowiazania o lojalnosci podpisali i zapomnieli o nich? ? Uf.... co tu sie dzieje? Rozwoj , to zmiany , odkrywanie nowego ( kazdego nowego) i dokonywanie wyborow a nie trwanie w jakis zakulisowych ukladow , ktore cos na kims wymuszaja. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 09:22:00 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #573 : Kwiecień 22, 2010, 05:16:14 » |
|
Ale ³adnie surfujemy Minusiki chc¹ przyznawaÌ tym, co ujawniaj¹ pod³e manipulacje, a nie tym którzy s¹ najwiêksz¹ destrukcj¹ tego forum. Rybka popsu³a siê od G£OWY, smród ci¹gnie za sob¹ nowe pok³ady zak³amania... Pozdrawiam - Thotal ps. bajka o ³odzi; "nie ³ódŸta sie"
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #574 : Kwiecień 22, 2010, 05:28:35 » |
|
Ludzie, do jasnej.... co tu siê dzieje?! Ci¹gle jakieœ docinki, rzucanie w siebie miêchem, robienie za drugiego rachunku sumienia...?! WTF? Mo¿e weŸcie raz a dobrze swoje emocje w garœÌ (o tych negatywnych mowa), wywalcie je gdzieœ daleko przez ramiê i zakopcie? Po co te wszystkie waœnie? Do niczego to nie prowadzi...
|
|
|
|
|
|
|
|