Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 09, 2025, 21:59:36

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 499089 razy)
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #700 : Luty 12, 2011, 16:59:23 »

Janneth ja juÂż z TobÂą nie rozmawiaĂŚ tak jak na gadu i tutaj bĂŞdĂŞ CiĂŞ ignorowaÂł.

PozwĂłl, Âże sobie przypiszĂŞ tĂŞ niewÂątpliwÂą przysÂługĂŞ Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Lares50
Gość
« Odpowiedz #701 : Luty 12, 2011, 17:00:48 »

Ta larwa o której mówisz wierzy³a w Twoje dobre intencje i s³owa ale widaÌ jesteœ inna ni¿ w rzeczywistoœci. I jeœli myœlisz ¿e nie masz masek to siê mylisz. A co mia³em zmieniÌ? Jasno powiedzia³em Ci ¿e dzia³am tak jak dzia³am i mam w tym cel - skoro nie potrafisz tego poj¹Ì i zrozumieÌ - wspó³czujê. W ¿adnym miejscu Ciebie nie zaatakowa³em wczeœniej - a Ty teraz traktujesz mnie jak œmiecia widocznie zni¿y³aœ siê do poziomu tych motyli...

==============================

IdĂŞ szkoda mi czasu i energii na Was...

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2011, 20:17:56 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #702 : Luty 12, 2011, 21:05:55 »

Cytat: Janeth
KaÂżdego, kto sÂądzi, Âże Sventer miaÂł cokolwiek do powiedzenia odsyÂłam do Âśmietnika. To raptem ponad dwie strony powielania tego samego obrazka.

Oj, niemal dwie i pó³ strony. Smutny

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #703 : Luty 12, 2011, 22:19:32 »

Drogi  Artku ( arteq ) 
Chanell, bez niedomĂłwieĂą - tak, to ja zgÂłosiÂłem TwĂłj post

Tak wiem Âże to ty zgÂłosiÂłeÂś,bo dostaÂłam twojÂą skargĂŞ na pocztĂŞ.

Chanell dziwiĂŞ siĂŞ, Âże czujesz siĂŞ w jakikolwiek sposĂłb pokrzywdzona.

Wcale nie czujĂŞ siĂŞ pokrzywdzona  Szok Szok gdzie to napisaÂłam twoim zdaniem ?  Szok PodziĂŞkowaÂłam tylko grzecznie Swenterowi za wstawienie siĂŞ za mna ( uwazam Âże Darek miaÂł racjĂŞ dajÂąc mi minusa )

Co dziwniejsze z treÂści Twojego postu wynika, Âże byÂło to dziaÂłanie z peÂłnÂą premedytacjÂą,

Absolutnie nie !!! WkleiÂłam filmik poniewaÂż byÂłam nim zszokowana,nie do koĂąca zastanawiajÂąc siĂŞ nad konsekwencjami. Kiedy siĂŞ zorientowaÂłam,byÂło juÂż za póŸno. Po za tym filmik byÂł na forum chyba 2 lub 3 dni i nikt nie byÂł urazony ,dopiero ty  Zawstydzony

chyba, Âże jako moderator uwaÂżaÂłaÂś, Âże regulamin nie do koĂąca CiĂŞ obowiÂązuje.

czy ty siĂŞ dobrze czujesz ?  W ktĂłrym miejscu wywyÂższam siĂŞ jako moderator CoÂś jestem takim samym uÂżytkownikiem jak ty . Jestem tylko czÂłowiekiem ktĂłry popeÂłnia b³êdy i ponosi konsekwencje.

Dla jasnoÂści: krytyka tak - moÂżemy zaÂłoÂżyĂŚ odpowiedni wÂątek nt. finansowania i tam sie wypowiadaĂŚ, ironia, docinki - teÂż tak,

jeœli bardzo chcesz to za³ó¿ taki w¹tek .

JeÂżeli siĂŞ mylĂŞ Chanell to proszĂŞ wyjaÂśnij mi co ono wnosi merytorycznie do dyskusji, zarzutĂłw? No co? Co ma przedstawiaĂŚ? Co symbolizowaĂŚ? Do jakich myÂśli skÂłaniaĂŚ? WytÂłumacz mi.

Nie mam zamiaru nic ci t³umaczyÌ ,a wnioski trzeba sobie wyci¹gn¹Ì samemu.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #704 : Luty 12, 2011, 22:56:06 »

Wcale nie czujĂŞ siĂŞ pokrzywdzona  Szok Szok gdzie to napisaÂłam twoim zdaniem ?  Szok PodziĂŞkowaÂłam tylko grzecznie Swenterowi za wstawienie siĂŞ za mna ( uwazam Âże Darek miaÂł racjĂŞ dajÂąc mi minusa )
Tak to odebraÂłem - TwĂłj post dziĂŞkujÂący za wstawiennictwo - "dziĂŞkujĂŞ Âże sie za mnie wstawiÂłeÂś". WedÂług mojej subiektywnej oceny gdybyÂś caÂłkowicie siĂŞ poczuwaÂła to spodziewaÂłbym siĂŞ usÂłyszeĂŚ coÂś w stylu "nie masz co mnie broniĂŚ, bo zÂłamaÂłam regulamin i poniosÂłam konsekwencje".

Co dziwniejsze z treÂści Twojego postu wynika, Âże byÂło to dziaÂłanie z peÂłnÂą premedytacjÂą,
Absolutnie nie !!! WkleiÂłam filmik poniewaÂż byÂłam nim zszokowana,nie do koĂąca zastanawiajÂąc siĂŞ nad konsekwencjami. Kiedy siĂŞ zorientowaÂłam,byÂło juÂż za póŸno. Po za tym filmik byÂł na forum chyba 2 lub 3 dni i nikt nie byÂł urazony ,dopiero ty  Zawstydzony
Twoje s³owa zdaj¹ siê mówiÌ coœ odmiennego: Prawdê mówi¹c spodziewa³am siê tego,poniewa¿ kiedyœ chyba PHI zosta³ ukarany za coœ podobnego. Wiêc mia³aœ pe³n¹ œwiadomoœÌ jak oceniane s¹ pewne rzeczy z filmiku, tak¿e konsekwencje - pomimo tego przeklei³aœ go.

JeÂżeli siĂŞ mylĂŞ Chanell to proszĂŞ wyjaÂśnij mi co ono wnosi merytorycznie do dyskusji, zarzutĂłw? No co? Co ma przedstawiaĂŚ? Co symbolizowaĂŚ? Do jakich myÂśli skÂłaniaĂŚ? WytÂłumacz mi.
Nie mam zamiaru nic ci t³umaczyÌ ,a wnioski trzeba sobie wyci¹gn¹Ì samemu.
Zwyk³a ucieczka. Proszê o wyjaœnienie bo zak³adam, ¿e mog³em coœ nieopatrznie odebraÌ, a nie chcia³by b³êdnie oceniaÌ. Ciekawy jestem Twoich wniosków - wszak to forum.

Co do 2 czy 3 dni milczenia:
po 1 - ostatnio na forum byÂłem w poprzedniÂą niedzielĂŞ, nastĂŞpnie w piÂątek popoÂłudniu - wiĂŞc zgÂłoszenie nastÂąpiÂło chwilĂŞ po zapoznaniu siĂŞ z treÂściÂą wÂątkĂłw
po 2 - juÂż wykazywaÂłem, Âże na tym forum jest wiele osĂłb negatywnie nastawionych do KRK, dlatego ten sam czyn kierowany w stronĂŞ KRK jest akceptowany bez zastrzeÂżeĂą, natomiast wypowiedziany/skierowany w stosunku do innych jest juÂż obrazÂą.

edit:
Mówisz coœ o szoku w jednym zdaniu (co wskazywa³oby, ¿e nie pochwalasz pewnych treœci z filmiku) by w drugim jakby temu zaprzeczyÌ pisz¹c "tylko Ciebie urazi³o". Nie napisa³aœ równie¿ s³owa komentarza który sugerowa³by, ¿e siê nie zgadzasz i piêtnujesz jak¹kolwiek czêœÌ filmiku. Wiêc proszê, rozwiej niejasnoœci i okreœl siê jednoznacznie - uwa¿asz, ¿e pewne treœci (grafika po 9:02) s¹ wed³ug Ciebie naganne czy te¿ nie. Bêdê zobowi¹zany za jasn¹ i klarown¹ odpowiedŸ.
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2011, 23:01:14 wysłane przez arteq » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #705 : Luty 12, 2011, 22:57:50 »

Jeszcze raz sie potwierdza ze musisz sie uczyc, nie zrozumiales tej przenosni z larwa i motylem. Lares 18, to ze nie owijam w bawelne, tylko ci dobrze radze  co powinienes robic, aby miec lepsza przyszlosc to jestem twoim wrogiem. Ja cie nie atakuje, ale widze ze swoje zycie spedzasz przy komputerze zamiast troszczyc sie o swoje jutro. Twoi rowiesnicy przygotowuja sie do matury, a ty walczysz z wiatrakami tak dlugo jak cie znam.
Dlaczego pisze o twojej przyszlosci, bo czuje sie w obowiazku wskazac ci droge a dlaczego to ty dobrze wiesz. Ja od serca zycze ci abys
sie obudzil i zaczal zapewniac swoje jutro bo wiesz ze nie masz na kogo liczyc.

Rafaela
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #706 : Luty 13, 2011, 00:06:24 »

PrawdĂŞ mĂłwiÂąc spodziewaÂłam siĂŞ tego,poniewaÂż kiedyÂś chyba PHI zostaÂł ukarany za coÂś podobnego.

PiszÂąc to miaÂłam na mysli Âże spodziewaÂłam siĂŞ tego poniewaÂż zastaÂłam twojÂą skargĂŞ na poczcie.

Mówisz coœ o szoku w jednym zdaniu (co wskazywa³oby, ¿e nie pochwalasz pewnych treœci z filmiku) by w drugim jakby temu zaprzeczyÌ pisz¹c "tylko Ciebie urazi³o". Nie napisa³aœ równie¿ s³owa komentarza który sugerowa³by, ¿e siê nie zgadzasz i piêtnujesz jak¹kolwiek czêœÌ filmiku. Wiêc proszê, rozwiej niejasnoœci i okreœl siê jednoznacznie - uwa¿asz, ¿e pewne treœci (grafika po 9:02) s¹ wed³ug Ciebie naganne czy te¿ nie. Bêdê zobowi¹zany za jasn¹ i klarown¹ odpowiedŸ

Ok. chcesz prawdy,to jÂą dostaniesz. Filmik znalazÂłam na facebooku ,w³¹czyÂłam i chwilkĂŞ oglÂądaÂłam ,ale zaraz przeskoczyÂłam  na innÂą zakÂładkĂŞ i tylko go sÂłuchaÂłam. Potem wrzuciÂłam na nasze forum ,nie ogladajÂąc go do koĂąca. Kiedy wreszcie oglÂądnĂŞÂłam po twojej skardze ,byÂło juÂż za póŸno .
Czy to klarowna odpowiedÂź ?
Arteq bez urazy,ale nie chce mi siĂŞ roztrzÂąsaĂŚ juÂż tego tematu. ZawaliÂłam,zostaÂłam sÂłusznie ukarana i po co dalej rozwijaĂŚ temat ?
Acha i jeszcze chcĂŞ przeprosiĂŚ wszystkich,ktĂłrzy poczuli siĂŞ uraÂżeni tym filmikiem.
Nie wracam juÂż do tego tematu.Koniec - kropka.

ps;
uwaÂżasz, Âże pewne treÂści (grafika po 9:02) sÂą wedÂług Ciebie naganne czy teÂż nie.

Tak sÂą naganne
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2011, 00:11:07 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #707 : Luty 13, 2011, 18:05:05 »

DziĂŞkujĂŞ za odpowiedÂź.
W Âświetle powyÂższych informacji uwaÂżam, Âże pomimo speÂłnienia formalnych przesÂłanek na otrzymanie minusa naleÂży od niego odstÂąpiĂŚ. W zwiÂązku z tym (peÂłnym oglÂądem okolicznoÂści) oficjalnie proszĂŞ Darka o cofniĂŞcie.   
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #708 : Luty 13, 2011, 22:54:05 »

ÂŻartujecie prawda ? Dopiero teraz gÂłupio siĂŞ czujĂŞ  ZÂły Nie chcĂŞ Âżadnych ulg ,jestem takim samym uzytkownikiem jak wszyscy.ZawaliÂłam i powinnam ponieœÌ konsekwencje. Zawstydzony

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #709 : Luty 14, 2011, 20:20:23 »

Pewnie, ze powinnaÂś no i poniosÂłaÂś.  DuÂży uÂśmiech
Ka¿demu z nas mo¿e siê zdarzyÌ wstawienie czegoœ, co nie do koùca poznaliœmy, ja osobiœcie doœÌ czêsto tak miewa³em, jednak jest to swego rodzaju czynnik ³agodz¹cy. Nie chcê przez to powiedzieÌ, ze teraz ka¿d¹ tak¹ wstawkê mo¿emy sobie zamieœciÌ i póŸniej t³umaczyÌ siê w podobnym stylu.
"Raz nie zawsze" - czym innym jest gapostwo i czy innym Âświadome dziaÂłanie, takie ktĂłre juÂż w zaÂłoÂżeniu ma na celu wyÂśmianie, wykpienie, poniÂżenie.
WierzĂŞ Ci, Âże to nieuwaga.

Thotal
Gość
« Odpowiedz #710 : Luty 16, 2011, 10:38:20 »

ChciaÂłbym siĂŞ oficjalnie dowiedzieĂŚ, kogo konkretnie obraziÂłem?
Moja wypowiedÂź dotyczyÂła systemu wykorzystywania ludzi przez WSZYSTKIE RELIGIE.
Moja wypowiedÂź nie sÂłuÂżyÂła obrazie kogokolwiek, lecz jedynie do zobrazowania podejÂścia do zniewalajÂących systemĂłw zarzÂądzania.
JeÂśli nawoÂływanie do wolnoÂści obraziÂło kogokolwiek, to bardzo przepraszam... Smutny

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #711 : Luty 16, 2011, 21:24:17 »

Darku UÂśmiech

Wydaje mi siĂŞ Âże Âźle zrozumiaÂłeÂś Thotala i jego wypowiedÂź :
sZaleta religii polega na tym, Âże z intymnej potrzeby kaÂżdego czÂłowieka TWORZY siĂŞ szambonĂŞ...

Wydaje mi siĂŞ Âże post tyczy wszystkich religii i nie obraÂża ktĂłrejkolwiek z nich.Chyba Âże obraÂża twoim zdaniem wszystkie CoÂś

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #712 : Luty 16, 2011, 22:14:08 »

Na pewno nie mnie. Jestem tu jednak od pilnowania porzÂądku, ktĂłry jest uregulowany regulaminem. Ten z kolei stanowi, jak zamieÂściÂłem.
Czy kogoÂś obraziÂłeÂś. Nie mnie to osÂądzaĂŚ, nie mam teÂż zamiaru czekaĂŚ na jakieÂś reakcje, przekroczony zostaÂł regulamin przez Was dwĂłch.
JeÂśli ktoÂś chce mi powiedzieĂŚ, Âże zwrot "szambonĂŞ..." jest niewinnym okreÂśleniem w stronĂŞ religii, to wybaczcie. Ja nie jestem religijnÂą osobÂą, a dostrzegam pewne niemiÂłe przesÂłanie, tym bardziej ci, dla ktĂłrych religia jest czymÂś wiĂŞcej niz tylko przyzwyczajeniem.
JesteÂście inteligentnymi ludÂźmi i swe stanowisko moÂżecie wyraÂżaĂŚ w bardziej cywilizowany sposĂłb.

PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #713 : Luty 16, 2011, 22:16:33 »

mam pytanie:

gdy mialem -5pkt (lub-6)
bezpodstawnie dodano mi do -7 , po mojej apelacji  tamte 2 posty sie przywrocily,
ale punkty zostaly (-7)

a teraz widze nagle -9 ..bez Âżadnych nowych upomnien w miedzyczasie, ani nieaprobownych przez cenzora artqa postow. Czemu zawdzieczam ten nieuzasdniany przyrost?
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #714 : Luty 16, 2011, 22:53:51 »

PrzyrĂłwnywanie miejsca, z ktĂłrego w koÂścioÂłach chrzeÂścijaĂąskich gÂłosi siĂŞ kazania do szamba w temacie o zaletach religii miaÂłoby nie byĂŚ pogwaÂłceniem naszego regulaminu? Z politowaniem
Obie wypowiedzi sÂą ponadto offtopem. WiedziaÂłam, Âże kilkoro mocno skrzywdzonych przez "zniewalajÂące" religie ludzi nie odpuÂści sobie moÂżliwoÂści rozmydlenia wÂątku. I nieistotne, Âże oprĂłcz tego jednego zaÂłoÂżonego w dobrej wierze przez RafaelĂŞ majÂą kilkanaÂście takich z negatywnym wydÂźwiĂŞkiem o religiach. To byÂło dziaÂłanie z premedytacjÂą. NabrudziĂŚ wszĂŞdzie, gdzie siĂŞ tylko da.
Nawet jednego miejsca na tym forum nie ma, gdzie moÂżna by kulturalnie na temat religii porozmawiaĂŚ. Bez prostackich porĂłwnaĂą, nieokrzesanych wypowiedzi i wszechobecnego niezadowolenia i psioczenia.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #715 : Luty 16, 2011, 23:22:41 »

Po szaletach na szambonach dostaÂłem minusia, to prawie jak order za zasÂługi...  DuÂży uÂśmiech

ludzie nie rozumiejÂący metafor, czytajÂący tylko technicznie zaprogramowane uwarunkowania, bardzo chĂŞtnie osÂądzajÂą i jeszcze chĂŞtniej karzÂą, majÂą poczucie wÂładzy i dominujÂą w swoim iluzorycznym Âświecie.

Pozdrawiam wszystkich poszukujÂących - Thotal UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #716 : Luty 16, 2011, 23:49:12 »

Czy szambala teÂż ma coÂś wspĂłlnego z szambem?   DuÂży uÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #717 : Luty 16, 2011, 23:55:51 »

Czy szambala teÂż ma coÂś wspĂłlnego z szambem?   DuÂży uÂśmiech

Ptaku, nie zgrywaj siĂŞ. Shambhala... - i to nie jest polski wyraz, a zapoÂżyczony
(w dodatku nazwa wÂłasna).
http://www.himalaya-wiki.org/index.php?title=Szambala

Znajdziesz mi jak¹œ shambonê, która mia³aby zwi¹zek z zaletami religii
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2011, 23:59:04 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
ptak
Gość
« Odpowiedz #718 : Luty 17, 2011, 00:09:13 »

Na cenzurĂŞ jedynie Âśmiech… a shambona brzmi caÂłkiem oryginalnie… i jaka treÂściwa…  DuÂży uÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #719 : Luty 17, 2011, 00:49:04 »

KaÂżdy kieszonkowiec ma pewne zalety...
Jak go zÂłapiesz i dasz mu w pysk, to PRAWO stoi zawsze po stronie zÂłodzieja.
Moja wypowiedŸ na temat zalet religii by³a kabaretow¹ form¹ wy³uskania absurdu jej funkcjonowania, ale przecie¿ nie mogê ¿¹daÌ od wszystkich poczucia humoru Smutny

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #720 : Luty 17, 2011, 08:36:17 »

A Âże tak spytam Was w domu nikt kultury i szacunku nie nauczyÂł?
Jak jest kilkanaÂście wÂątkĂłw krytykujÂących religiĂŞ to czemu tam nie moÂżecie sobie popisaĂŚ o szambie?

Nauczcie siĂŞ, Âże jak siĂŞ wchodzi do czyjegoÂś domu (albo na czyjÂś wÂątek) to nie jest kulturalnym wylewaĂŚ pomyje na gÂłowĂŞ gospodarza - tym bardziej, Âże gospodarz sam jest miÂły i nikogo nie uraÂża.

Wasza arogancja przypomina mi dowcip:

Kierownik obozu chcia³ siê zabawiÌ i wzi¹³ dwóch ¯ydów. Powiedzia³ im, ¿e kto wskoczy na mur (wysoki na 3m) ten dostanie obywatelstwo niemieckie i go wypuszcz¹ z obozu.
ÂŻydzi siĂŞ ucieszyli, ale Âże mur byÂł wysoki musieliby sobie pomĂłc w wejÂściu. Jeden mĂłwi do drugiego: "Ja ciĂŞ podsadzĂŞ, a ty mnie potem wciÂągniesz". I tak teÂż zrobiÂł. PodsadziÂł kolegĂŞ i teraz mĂłwi "weÂź mnie za rĂŞkĂŞ i mnie podciÂągnij". Na co tamten: "Spadaj ÂŻydzie!".

I ten smutny dowcip Was mi przypomina. Niby tacy dojrzali i uduchowieni, ba... niemal lataj¹ce konie (pegazy wiemy jak skoùczy³y) bez klapek na oczach, ale jak przyjdzie co do czego to siê okazuje, ¿e zwyk³y prostak niezdolny do jakiejkolwiek solidarnoœci z kimœ kto nie nale¿y do jego kó³eczka wzajemnej adoracji. I tak mo¿ecie s¹dziÌ, ¿e skoro jakiœ dowódca obozu Was namaœci³ na równego sobie, to jednak jest to tylko iluzoryczne, ani nie jesteœcie lepsi od innych ani gorsi... Mo¿e jedynie zbyt zadufani w sobie...
A dopóki nie nauczycie siê traktowaÌ innych z szacunkiem bêdziecie pewnie w oczach wielu ludzi tylko rozkapryszonymi bachorami co to lataÌ siê jeszcze nie zd¹¿yli nauczyÌ a chodziÌ ju¿ zapomnieli.
Przykre to, bo wydajecie siĂŞ inteligentnymi ludÂźmi ale jak mawiajÂą: lepiej byĂŚ miÂłym idiotÂą niÂż chamskim mĂŞdrcem.
purattu
Gość
« Odpowiedz #721 : Luty 17, 2011, 09:05:00 »

<a href="http://www.youtube.com/v/sV5__Z7c_vE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/sV5__Z7c_vE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;510&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/sV5__Z7c_vE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/sV5__Z7c_vE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;510&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>

a potem zaczal spiewac
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 21:55:07 wysłane przez janusz » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #722 : Luty 17, 2011, 10:05:20 »

Zlote slowa. Wyszliscie z tej szambali jak Zablodzki na mydle. Radze najpierw dowiedziec sie co znaczy dane slowo, zanim sie go uzyje.
A slowo to oznacza duzo dobrego , pieknego i szlachetnego. Dziekuje.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 10:05:49 wysłane przez Rafaela » Zapisane
cigar
Gość
« Odpowiedz #723 : Luty 17, 2011, 10:29:40 »

Val Dee nic dodac nic uj¹Ì...
ptak
Gość
« Odpowiedz #724 : Luty 17, 2011, 13:29:54 »

Czy moÂżna zabroniĂŚ komuÂś bycia wolnym?

Cenzura stoi jedynie na straÂży formy wyraÂżania wolnoÂści. Dalej nie siĂŞga, bo cenzura to program. Wszechobecny. KaÂżdy go ma. JeÂśli uda siĂŞ cenzorowi ucieczka z programu, stanie siĂŞ wolny.
Niezrozumienie czyjegoœ przekazu budzi opór i rodzi os¹d. Wy³a¿¹ w³asne demony i to jest szansa, czêsto zaprzepaszczana poprzez pójœcie na ³atwiznê krytykanctwa, zamiast pomyœlunku.
Ucieczka udaje siĂŞ nielicznym.

MiÂłego dnia.  UÂśmiech

Ps. OczywiÂście, Âże wiem co znaczy Shambala, uÂżycie jej nazwy byÂło celowe, dla lepszego efektu. I efekt byÂł. UjawniÂł wiele, choĂŚ niewielu zobaczyÂło. 
Strony: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: