PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #725 : Luty 17, 2011, 13:34:41 » |
|
PrzyrĂłwnywanie miejsca, z ktĂłrego w koÂścioÂłach chrzeÂścijaĂąskich gÂłosi siĂŞ kazania do szamba w temacie o zaletach religii miaÂłoby nie byĂŚ pogwaÂłceniem naszego regulaminu?
KaÂżdy Âśredno rozgarnety czlowik wie, ze ambona sÂłuzy tez do strzelana do zwierzÂąt.A jak sie koncza naboje - to niektorzy strzelaja g.... ..lub punktami ujemnymi. NabrudziĂŚ wszĂŞdzie, gdzie siĂŞ tylko da. Przeciez to ten katolicki nauczciel brudzil szambem - ja to tylko przytaczam, w kontescie religii i jej ludzi/patronow. WiĂŞc pomylilas adresy. Odwal sie ode mÂła. Nawet jednego miejsca na tym forum nie ma, gdzie moÂżna by kulturalnie na temat religii porozmawiaĂŚ. Nikt ci nie broni kulturalnie rozmawiac. Ale ty jedynie zajmujesz sie atakowaniem membersow za odmienne niz twoja (niekiedy dosadnie wyrazane) opinie i oglady spraw. Arguentami w temacie raczej nie operujesz. Sa natomas niby-argumny w atakach personalnych. Ty sie lepiej sama zbanuj. Bez prostackich porĂłwnaĂą, nieokrzesanych wypowiedzi i wszechobecnego niezadowolenia i psioczenia. to ocena. Nie kazdy jest az tak rozwniety, jak ty dyszanet.Zarzucanie prostactwa (tu jest raczej jego wyrazem) jest Âłamaniem regulaminu.(proby obrazania uczestnikow). Chcesz moderowac moje zadowolenie !?!  jakieÂż to uroczo sÂłodkie.. juz wymoderowane - ja happy! Nauczcie siĂŞ, Âże jak siĂŞ wchodzi do czyjegoÂś domu (albo na czyjÂś wÂątek) to nie jest kulturalnym wylewaĂŚ pomyje na gÂłowĂŞ gospodarza - tym bardziej, Âże gospodarz sam jest miÂły i nikogo nie uraÂża. A wlasnie - to czyj to jest DOM? Nikt rafaeli pomyj nie wylewal na glowe. Jesli sie myle - to wskaz. lub przeproÂś. Ale trzeba tez zaakceptowac, ze z pomyj nie da sie perfumerii zrobiĂŚ po prostu - to wbrew naturze
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 13:43:49 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #726 : Luty 17, 2011, 21:38:52 » |
|
mam pytanie:
gdy mialem -5pkt (lub-6) bezpodstawnie dodano mi do -7 , po mojej apelacji tamte 2 posty sie przywrocily, ale punkty zostaly (-7) WskaÂż, ktĂłre to posty. Zapewne ja je przywrĂłciÂłem wiĂŞc jeÂśli zostaÂłeÂś za nie zminusowany, a ja przywracajÂąc je przeoczyÂłem ten fakt, to go naprawiĂŞ. a teraz widze nagle -9 ..bez Âżadnych nowych upomnien w miedzyczasie, ani nieaprobownych przez cenzora artqa postow. Czemu zawdzieczam ten nieuzasdniany przyrost?
Upomnienia byÂły juÂż wczeÂśniej, a Âże nie skutkujÂą wiĂŞc upominamy minusami. O tych w wÂątku: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.75
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 21:39:39 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #727 : Luty 20, 2011, 15:29:28 » |
|
WskaÂż, ktĂłre to posty. Zapewne ja je przywrĂłciÂłem wiĂŞc jeÂśli zostaÂłeÂś za nie zminusowany, a ja przywracajÂąc je przeoczyÂłem ten fakt, to go naprawiĂŞ. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5701.msg72505#msg72505Podobnie >PHIRIOORI<, za to samo co w poÂście powyÂżej:
-1pf Proszejeszcze raz przeczytac ten post, jesli to dotyczylo tego http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6489.msg74250#msg74250Czy w ofercie artefaktow i religijnych narzedzi (ktore rzekomo tu obrazam) znajduje sie obiekt o nazwie "szambona"?... jesli nie - to z jakigoÂżto powodu miaÂłaby siĂŞ czuĂŚ dokniĂŞta taka czy inna religia??? Pomijajac skromny fakt nawiÂązana do przedmowcy. Zaazac nawiazaĂą?... to smieszne! A moze to zemsta za ponizsze pod pretekstem "nieregulaminowosci" http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6489.msg74242#msg74242----- za ten watek chyba 2x poszly mnusy: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6186.msg72147#msg72147Prosze wskazac, w ktorym mejscu ta merytoryczna inform. zekomo ma byc niezgodna z regulamin. podobnie prosze o uzasaniene zkoszowania tej informacji: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6148.msg71732#msg71732jak rowniez prosze o uzasaniene zkoszowania tej informacji: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5943.0-- Acha i za ten film dostalem 2x mnusy.. niezgodnie z reguaminem, a post przywrocony: ten o kosztach niekonstytucyjnych wymuszanych od podatnika innej niz katolicka wiary: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5701.msg72505#msg72505
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2011, 17:35:53 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #728 : Marzec 01, 2011, 20:50:48 » |
|
No niestety, nie mogê Ci anulowaÌ minusa. Filmik przywróci³em, gdy¿ zawiera wiele ciekawych informacji, jednak g³ówny powód, dla którego Ciê zmiusowa³em pozosta³.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #729 : Marzec 17, 2011, 23:00:35 » |
|
mam pytanie. Czy Kiara dosta³a minusa bo napisa³a, ¿e aktualny JAN to X-44? Je¿eli tak to proponujê anulowaÌ minusa bo nie ujawni³a niczego nieodpowiedniego np. adresu zamieszkania, nazwiska, zdjêÌ. Naprawdê nie widzê niczego nieodpowiedniego w tym, ¿e przypomina siê komuœ jego wczeœniejsze ods³ony. Dlaczego mia³by siê ich wstydziÌ? Dlaczego ukrywaÌ? Do tego na korzyœÌ Kiary dzia³a to, ¿e na tym forum by³y ju¿ wczeœniej podawane poprzednie nicki forumowiczów i nikt nie widzia³ w tym nic nieodpowiedniego - nie chcê rozdrapywaÌ ale tak by³o w przypadku naszego "najwiêkszego" kolekcjonera nicków: Marcina/Mory?Sventera... Jeszcze raz proszê o cofniêcie minusa je¿eli by³ przyznany wy³¹cznie za przywo³anie nicka X-44.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #730 : Marzec 17, 2011, 23:27:56 » |
|
mam pytanie. Czy Kiara dosta³a minusa bo napisa³a, ¿e aktualny JAN to X-44? Je¿eli tak to proponujê anulowaÌ minusa bo nie ujawni³a niczego nieodpowiedniego np. adresu zamieszkania, nazwiska, zdjêÌ. Naprawdê nie widzê niczego nieodpowiedniego w tym, ¿e przypomina siê komuœ jego wczeœniejsze ods³ony. Dlaczego mia³by siê ich wstydziÌ? Dlaczego ukrywaÌ? Do tego na korzyœÌ Kiary dzia³a to, ¿e na tym forum by³y ju¿ wczeœniej podawane poprzednie nicki forumowiczów i nikt nie widzia³ w tym nic nieodpowiedniego - nie chcê rozdrapywaÌ ale tak by³o w przypadku naszego "najwiêkszego" kolekcjonera nicków: Marcina/Mory?Sventera... Jeszcze raz proszê o cofniêcie minusa je¿eli by³ przyznany wy³¹cznie za przywo³anie nicka X-44.
popieram i przy³¹czam siê do proœby
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #731 : Marzec 18, 2011, 00:36:33 » |
|
Cytat: Regulamin BezwzglĂŞdnie naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, by nie publikowaĂŚ treÂści stanowiÂących naruszenie prawa, tj.:
...
- ujawniaj¹cych bez czyjejœ wyraŸnej zgody dane osobowe, identyfikatory komunikatorów internetowych, fotografie, adres poczty elektronicznej, miejsce zamieszkania, pracy, przebywania, numery telefonów, tablic rejestracyjnych i inne poufne dane (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych). WiadomoœÌ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okolicznoœci oraz ujawnione informacje, mo¿e przyznaÌ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).Przepraszam a , który z tych wymienionych punktów naruszy³am  ? bo naprawdê nie wiem. Z tego na co siê powo³ujesz Darek na mój post to ¿aden. Bo , ani dane osobowe , ani identyfikator komunikatorów internetowych , ani fotografie , ani adres poczty elektronicznej ,ani miejsce zamieszkania , ani pracy , ani przebywania , ani numer telefonu , ani tablice rejestracyjne ani ¿adne dane poufne. A wiêc co Czy publiczny nick , u¿ywany wczeœniej publicznie na tym forum jest tajny  Tego nawet nie ma w regulaminie , to jedno, a drugie s¹ znane na forum przypadki ujawniania przez forumowicza nicków innych forumowiczy pos³uguj¹cych siê kolejnymi i nigdy z tego powodu nie by³o karania nikogo za to. Coœ chyba nie tak z t¹ karom? Czyli pos¹dzanie kogoœ o ukrywanie swojej twarzy okazuj¹ siê brakiem odwagi pokazania w³asnej. Ja nie mam takich problemów na ka¿dym forum którym piszê lub kiedyœ pisa³am zawsze wystêpujê pod tym samym nickiem.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #732 : Marzec 18, 2011, 03:26:38 » |
|
A ja mimo usilnych prób zrozumienia o co tu chodzi to dalej nie wiem? Zajrza³em do linka podanego przez Dariusza i nie kminie tego. Chodzi o to? A swoj¹ drogom je¿eli ju¿ chcesz siê prezentowaÌ jako tak bardzo uczciwy i lojalny cz³owiek to czemu nie przedstawiasz siê dawnym nickiem X-44? Czy o to? Oczywiœcie nie musisz ..... prawda? To tylko taka ma³a dygresja dla tych co znaj¹ t¹ historiê z dawnego forum. Czy¿by akt zemsty za tamte dyskusje strasz¹ce mnie dawniej podawaniem do s¹du Panie Januszu? Regulamin ujawniaj¹cych bez czyjejœ wyraŸnej zgody dane osobowe, identyfikatory komunikatorów internetowych, Hmm Darku nie zasz³a mo¿e tutaj pomy³ka? nick JAN sugestywnie nasuwa siê z imieniem Janusz - to chyba nie zbrodnia? Co do tego identyfikatora to te¿ niezbyt to widzê. Chodzi o podanie nicku X-44? W sumie nie powinno siê tego robiÌ - bo nie ma to znaczenia ale ¿eby od razu minusy dawaÌ? Albo ja mo¿e to b³êdnie widzê. Kiedy nie chcesz przebaczyÌ , to palisz za sob¹ most , przez który pewnego dnia bêdziesz potrzebowa³ przejœÌ. - cytat A tak apropo Kiara jak to jest? Ty nie chcesz oceniaÌ itd. nie chcesz odpowiadaÌ na pytania sama ¿¹dasz tego od innych. Jeœli jest po Twojemu to siê zgadzasz, jeœli coœ ma zagroziÌ Twojej osobie to jesteœ przeciw.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2011, 03:27:21 wysłane przez Sventer »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #733 : Marzec 18, 2011, 09:11:07 » |
|
Przepraszam a co za problem w tym wszystkim? To gdzie jest ujawnienie czegokolwiek tej postaci? A skoro nie ma niczego zwi¹zanego z nim to za co skarga? Na podstawie czego? Ja napisa³am informacjê , która Ptak wkleja³a jego posty pod swoim nickiem tworz¹ce awanturê ze mn¹ i podwa¿aj¹ce mój autorytet. Co sama napisa³a na forum i publicznie mnie przeprosi³a , za tworzenie "nagonki na mnie przez tego cz³owieka z wykorzystaniem Jej osoby. Chwa³a Jej za odwagê i moraln¹ uczciwoœÌ.Jednak obecny Jan wcale nie musi siê przyznawaÌ do swojej przesz³oœci , je¿eli siê nie przyznaje to nie ma powodu do furii niezadowolenia , która jednak zaistnia³a. Zaistnia³a dlaczego? Tworzenie awantur , podwa¿anie cudzej wiarygodnoœci na podstawie osobistych odczytów oraz interpretacji informacji jest domenom pewnych osób. Powinniœmy dyskutowaÌ o napisanych postach a nie o osobach je pisz¹cych , owszem czasami bywaj¹ wyj¹tkowe sytuacje , które mog¹ zaistnieÌ. Jednak na tym forum sta³y siê one regu³¹. Dyskusja publiczna na temat wcieleù kogokolwiek dla mnie jest trochê naiwna , gdy ¿¹da siê od kogoœ wyt³umaczeù z nich. Bowiem praktycznie nie istnieje fizyczny sposób na potwierdzenie 100% wiarygodne ( poza nielicznymi wyj¹tkami) tych wcieleù przez nikogo. ByÌ mo¿e niedaleka przysz³oœÌ bêdzie w stanie to udowadniaÌ , ale w tym momencie jeszcze nie. Dyskusja na temat u¿ywanych nicków w tym ¿yciu jest jak najbardziej rzeczowa z mo¿liwoœciom potwierdzenia , tylko po co jak niektórzy zmieniaj¹ je by ukryÌ to czego ujawniaÌ nie chc¹. I OK. Gdy zaczynaj¹ " bia³¹ kartk¹" swoje nowe zaistnienie. Ale gdy z poprzedniego przenosz¹ dawne relacje , którymi usi³uj¹ manipulowaÌ obecn¹ rzeczywistoœciom ? Wówczas to nie jest ok. Trzeba siê spodziewaÌ reakcji z po³¹czeniem dawnych zdarzeù. I to tyle Panie Janie , wiêcej dyskusja Pana ze mn¹ nie zaistnieje. Kiara  ps. " Cytuj Kiedy nie chcesz przebaczyÌ , to palisz za sob¹ most , przez który pewnego dnia bêdziesz potrzebowa³ przejœÌ. - cytat" To nie s¹ moje s³owa , proszê skierowaÌ komentarz do ich autora. ===================================== Czy publiczny nick , u¿ywany wczeœniej publicznie na tym forum jest tajny Jaki nick? Sk¹d masz wiedzê, ¿e u¿ywa³em takiego nicka ? I gdzie u¿ywa³em ? Wiedzê - podkreœlam. A jakieœ imiê - które poda³aœ ? Sk¹d masz wiedzê, ¿e tak mam na imiê ? Mam na imiê Aleksander. A mo¿e te¿ JAN jest nieprzypadkowy. I co Ty na to ?Tylko proszê o konkrety Kiaro, bez manipulacji - bo na mnie to nie dzia³a, tak jak na innych...  P.S. A szanowni Paùstwo z Towarzystwa Wspierania Biednej i Niewinnej Kiary - mo¿e i Wy macie jakieœ sprawdzone informacje, ¿e tak protestujecie ?  Skoro Jan zaprzecza wszystkiemu to sk¹d wziê³a siê skarga z konsekwencjom karania mnie za coœ co nie zaistnia³o? Tego ju¿ zupe³nie nie rozumiem. Kiara Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2011, 14:33:24 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #734 : Marzec 18, 2011, 09:46:31 » |
|
Macie racjê, zbyt pochopnie to skategoryzowa³em. Uwa¿am jednak, ¿e takie wyci¹ganie czyichœ ników z innych forów w odniesieniu do osób, które ca³kiem spokojnie (nie awanturuj¹ siê, nie zachowuj¹ siê niegrzecznie) pisz¹, choÌ nie po myœli innych, nie jest fer. Rozumiem chêÌ ujawnienia kogoœ, kto notorycznie i niemal wszêdzie gdzie siê pokarze szkodzi, ale nie powinno siê tego odnosiÌ do wszystkich. Anulujê Ci >Kiaro< tego minusa, jednak na przysz³oœÌ proszê Ciebie i wszystkich innych o ugryzienie siê pierwej w palec nim coœ siê wklika w porywie z³oœci.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #735 : Marzec 18, 2011, 11:02:46 » |
|
a napisaÂłam informacjĂŞ , ktĂłra dotyczy Janusza 44 czyli X44 na ktĂłrego Âżyczenie Ptak wklejaÂła jego posty pod swoim nickiem tworzÂące awanturĂŞ ze mnÂą i podwaÂżajÂące mĂłj autorytet. Co sama napisaÂła na forum i publicznie mnie przeprosiÂła , za tworzenie "nagonki na mnie przez tego czÂłowieka z wykorzystaniem Jej osoby. ChwaÂła Jej za odwagĂŞ i moralnÂą uczciwoœÌ. Kiaro, bardzo proszĂŞ o wskazanie takiego postu, bÂądÂź linka do niego, gdzie napisaÂłam, Âże wklejaÂłam posty x 44 pod swoim nickiem. Bo z tego co pamiĂŞtam, to przeprosiÂłam CiĂŞ publicznie, ale za przekroczenie pewnych ram w pisaniu. Zawsze przepraszam tylko za siebie, nigdy za kogoÂś innego. Dlatego nie rozumiem tego zdania, cyt. „ Co sama napisaÂła na forum i publicznie mnie przeprosiÂła , za tworzenie "nagonki na mnie przez tego czÂłowieka z wykorzystaniem Jej osoby.”BĂŞdĂŞ bardzo wdziĂŞczna za podanie linka.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #736 : Marzec 18, 2011, 11:53:20 » |
|
Tak Ptaku napisa³aœ to , postaram siê odszukaÌ je¿eli jeszcze istnieje ten post. Oczywiœcie ¿e przeprasza³aœ mnie za siebie a nie za kogoœ , to normalne ale za to postêpowanie inspirowane przez kogoœ. By³o to coœ w temacie kolejnej akcji przeciwko mnie w której stanê³aœ w mojej obronie i opisa³aœ tamten przypadek. Ja uwa¿am i¿ by³o to bardzo godne Twoje postêpowanie , nie ma w tym nic wstydliwego. Pope³nianie b³êdów jest naturom ludzk¹. Korekta ich równie¿. Kiara  ps. Przez najbli¿szy miesi¹c mogê bywaÌ bardzo rzadko lub wcale , zatem musisz troszkê poczekaÌ , bo te najbli¿sze kilka dni nie bêdê mog³a wykorzystaÌ na przeszukanie forum.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #737 : Marzec 18, 2011, 12:05:43 » |
|
Zatem cierpliwie bĂŞdĂŞ czekaĂŚ i mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ doczekam, bo Âżadnych postĂłw nie usuwaÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #738 : Marzec 18, 2011, 19:18:55 » |
|
Kiara juÂż taka jest niby ÂświĂŞta... a widaĂŚ co robi. W sumie nie przejmuj siĂŞ tym JAN. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #739 : Marzec 18, 2011, 21:24:37 » |
|
PodtrzymujĂŞ, Âże przypomnienie poprzedniego nicka forumowiczowi nie nosi dla mnie negatywnych znamion. JeÂżeli jednak nie chodzi o tĂŞ samÂą osobĂŞ to jest to juÂż naduÂżycie czy kÂłamstwo/pomĂłwienie i z tego "ujawniajÂący" winien siĂŞ wytÂłumaczyĂŚ - udowodniĂŚ "podejrzenie" bÂądÂź przeprosiĂŚ. Bo bardzo nieeleganckie jest przypisywanie komuÂś czyjejÂś toÂżsamoÂści. TakÂże Jan, spokojnie, nie obraÂżaj siĂŞ tylko spokojnie wyjaÂśnijcie sytuacjĂŞ - sam jestem Âżywo zainteresowany jak jest w rzeczywistoÂści. JeÂżeli dla Ciebie prawda naprawdĂŞ jest bardzo waÂżna, to cieszĂŞ siĂŞ Âże piszesz na tym forum.
Co do "zabaw" Kiary z nickami... wiem, ¿e lubi obarczaÌ kogoœ obc¹ to¿samoœci¹, szczególnie gdy w ten sposób mo¿e coœ dopi¹Ì osobie którym jest niechêtna.
Kiaro, przyglÂądajÂąc siĂŞ Twoim powyÂższym postom - tym w ktĂłrych zwracasz siĂŞ do forumowicza po imieniu - domniemam, Âże w imiĂŞ rĂłwnoÂści nie bĂŞdziesz miaÂła JUÂŻ pretensji gdy ktoÂś zwrĂłci siĂŞ do Ciebie po imieniu (ktĂłre, przypomnĂŞ - sama ujawniÂłaÂś na tym forum). PamiĂŞtam jak za to straszyÂłaÂś administracjÂą...
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2011, 21:25:43 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #740 : Marzec 19, 2011, 11:52:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #741 : Kwiecień 15, 2011, 22:22:41 » |
|
Drodzy wspó³forumowicze - nie zajmujê teraz stanowiska w kwestii czyichœ racji b¹dŸ ich braku - chcê Was prosiÌ o zaprzestanie rozdrapywania zadawnionych bol¹czek publicznie. Raz ju¿ mieliœmy pokaz Waszych miêdzy sob¹ animozji (mówiê o tym forum) i na prawdê mo¿ecie ju¿ tego wszystkim pozosta³ym zaoszczêdziÌ. Piszê bardzo ogólnie, jednak chcia³bym byœcie traktowali tê notkê jako ostrze¿enie.Dalsze wyci¹ganie na forum publiczne Waszych wewnêtrznych spraw bêdzie oceniane minusami. Darku, przeczytaj jeszcze raz dok³adnie w¹tek i zauwa¿, ¿e nie ja wywlekam na forum cudze sprawy osobiste. Uwa¿am, ¿e moja reakcja na niedopuszczalne i ³ami¹ce wszelkie zasady oraz regulamin zachowanie koliberka by³a i tak zbyt powœci¹gliwa. Nie ¿yczê sobie, by publicznie omawiane by³y moje i nie tylko moje sprawy osobiste. Nie mam zamiaru ponosiÌ konsekwencji za niedopatrzenie administracji, której zadaniem jest w³aœciwa ochrona forumowiczów. Gdyby w porê moderatorzy odpowiednio zareagowali, nie by³oby sprawy. Mo¿e podobnie jak silver, powinnam opuœciÌ to forum? Jeœli masz mi coœ do zarzucenia, proszê o wskazanie moich wykroczeù, ³¹cznie z cytatami.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #742 : Kwiecień 15, 2011, 22:59:03 » |
|
przy³¹czam sie do proœby Ptaka .Czas ju¿ posprz¹taÌ forum , zrobiÌ wiosenne porz¹dki.Cokolwiek to znaczy dla administracji. Je¿eli Ptak odejdzie i ja zniknê st¹d bo bardzo niewielu forumowiczów tu mnie "trzyma" .
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #743 : Kwiecień 15, 2011, 23:03:01 » |
|
JeÂżeli Ptak odejdzie i ja zniknĂŞ stÂąd bo bardzo niewielu forumowiczĂłw tu mnie "trzyma" . To "groÂźba"?, straszonko? ultimatum? Ech, gdyby na forum przeÂłoÂżyĂŚ poza forumowe relacje, ileÂż to sytuacji nabiera jasnoÂści...
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #744 : Kwiecień 15, 2011, 23:08:38 » |
|
Arteq ,dla jasnoÂści - Ty rĂłwnieÂż mnie tu "trzymasz". SwojÂą trzeÂźwÂą i zdroworozsÂąkowÂą argumentacja. ByÂłeÂś i jesteÂś tu jednym z filarĂłw.JednakÂże Ptak umoÂżliwiÂł mi znacznie wyÂższe loty niÂż Ty. Obojgu dziĂŞkujĂŞ za to samo - za konstruktywnÂą krytykĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #745 : Kwiecień 15, 2011, 23:14:43 » |
|
mam znacznie mniejsze mniemanie o sobie niÂż sugerujesz poÂśrednio...
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #746 : Kwiecień 15, 2011, 23:18:14 » |
|
niesÂłusznie mniejsze . JesteÂś - w pewnym sensie - moim Bratem. Na prawdĂŞ. A na ile to jest prawdÂą sam sie przekonasz wkrĂłtce....
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #747 : Kwiecień 15, 2011, 23:23:29 » |
|
Nie ÂłapiĂŞ, kompletnie. WiĂŞc moÂże odpuszczĂŞ, przynajmniej do czasu "zaÂłapania"? Ok?
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #748 : Kwiecień 15, 2011, 23:24:48 » |
|
Nie ÂżyczĂŞ sobie, by publicznie omawiane byÂły moje i nie tylko moje sprawy osobiste. Nie mam zamiaru ponosiĂŚ konsekwencji za niedopatrzenie administracji, ktĂłrej zadaniem jest wÂłaÂściwa ochrona forumowiczĂłw. Gdyby w porĂŞ moderatorzy odpowiednio zareagowali, nie byÂłoby sprawy.
Dlaczego zamiast raportowaĂŚ uczestniczyÂłaÂś w dyskusji? JuÂż raz daÂłyÂście z Koliberkiem pokaz wywlekania "spraw prywatnych" na forum publiczne. ProsiÂłam wtedy, ÂżebyÂście zaprzestaÂły i obie raportowaÂły te wiadomoÂści, w ktĂłrych zawarte sÂą osobiste informacje na wasz temat. ZapowiedziaÂłam, Âże karaĂŚ nie bĂŞdĂŞ i idÂąc wam na rĂŞkĂŞ, usunĂŞ wszystko, co nie powinno byÂło widnieĂŚ na forum. ÂŻadna z was nie zareagowaÂła.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #749 : Kwiecień 15, 2011, 23:43:12 » |
|
Janneth, poprzednim razem prosi³am Darka o usuniêcie postów koliberka, które w ewidentny sposób narusza³y moje dobra osobiste. I Darek usun¹³, chocia¿ nie wszystkie.
Nie chciaÂłam ponownie monitowaĂŚ, liczÂąc na opamiĂŞtanie siĂŞ koliberka. ZresztÂą i tak byÂła juÂż musztarda po obiedzie. Nie ja wywlekam cudze sprawy osobiste na forum publiczne i nie ja cierpiĂŞ na ekshibicjonizm emocjonalny.
|
|
|
|
|
|
|
|