Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:31:49

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: CO WIESZ O WODZIE..... ?  (Przeczytany 37267 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Listopad 26, 2012, 14:02:54 »

hmhmhm  komórka niczego nie wie. ¦wiadomo¶æ wie Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Listopad 26, 2012, 17:49:53 »

Bardzo przepraszam szacowny, a co wie u tych, których nie ma Jêzyk Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Listopad 26, 2012, 19:16:09 »

yyyy... to jak ma siê do tego, ¿e "produkowano" organy pozaustrojowo? Czyja wtedy jest ta ¶wiadomo¶æ?
east
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Listopad 26, 2012, 19:34:35 »

yyyy... to jak ma siê do tego, ¿e "produkowano" organy pozaustrojowo? Czyja wtedy jest ta ¶wiadomo¶æ?
Kochaaaany ... ¦wiadomo¶æ jest wszêdzie , nawet poza ustrojstwem Du¿y u¶miech I nie jest CZYJA¦ ... zdziwiony ?
 Mrugniêcie

@Przebi¶nieg
Bardzo przepraszam szacowny, a co wie u tych, których nie ma
Wszystko .... bo jak nie ma tego, który oddziela siê od niej to jest .......... Wszystko Jedno Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2012, 19:36:51 wys³ane przez east » Zapisane
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Listopad 26, 2012, 21:25:58 »

Bruce Lee -
cyt.

"B±d¼ jak wo­da – przys­to­sowu­je siê do ka¿de­go naczy­nia, a mo¿e zniszczyæ ska³ê. " Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Listopad 27, 2012, 16:14:23 »

ADR4 tel22397770204 kub www.biomagnetica.pl to je¿eli chodzi o od promienniki na uzdatnienie czy te¿ do energetyzowanie wody  i kontakt - info od mojego wujaszaka U¶miech

arteq

Szacowny nie to, ¿e siê czepiam, ale czy aby nie jeste¶ ukierunkowany  Cool
Dlaczego nie napiszesz jak ma siê Bóg do stworzenia tych organów poza ustrojowych.
Dlaczego zreszt± pytasz tylko o organach przecie¿ jest klonowanie ca³ych cia³ (oczywiscie oficjalnie tylko zwierz±t) i je¿eli tak to kto jest wtedy stwórc±.? Cool
Wiêc albo kto¶ zadaje pytania, a je¿eli ju¿ to oczekuje odpowiedzi albo hm....wypada go zapytaæ o zasadno¶æ zadanego  pytania. U¶miech
Deklarujesz szacowny, ¿e jeste¶ katolikiem wiêc w/g tego co g³osi KK cz³owiek ma tylko duszê i cia³o z czego dusza jest nie¶miertelna, a o ¶wiadomo¶ci nic tam nie pisze (no moze co¶ opu¶ci³em w takim razie przepraszam) U¶miech
Pozwolê wiêc sobie stwierdziæ, ¿e w/ mnie Cz³owiek ma cia³o a nie jest cia³em. U¶miech
Pozwolê te¿ sobie powtórzyæ bo jestem cierpliwy, ¿e w/g mnie i nie tylko Cz³owiek sk³ada siê z trzech elementów U¶miech
Ale s± tacy co uwa¿aj± inaczej i oczywiscie maj± do tego prawo, ale wtedy mówi±c o ¶wiadomo¶ci ze swojego punktu widzenia nie mówi± o tym samym co ja U¶miech
Dodam te¿, ¿e je¿eli mówimy o ¦wiadomo¶ci to najpierw zdefiniujmy co to s³owo dla np wielce szacownego arteqa znaczy bo dla ka¿dego co innego,
Dodam, ¿e na podstawie wniosków wyci±gniêtych z Twoich tekstów szacowny pozwoli³bym sobie na zadanie Tobie pytania :
Ano co nazywasz ¦wiadomo¶ci± szacowny?
I sugeruje (choæ oczywi¶cie zrobisz jak uwa¿asz) najpierw zdefiniowaæ znaczenie danego s³owa by pó¼niej ju¿ dane s³owo stosowaæ u¿ywaæ jak zwa³ tak zwa³ U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2012, 16:17:14 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Strony: 1 2 [3] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: