ADR4 tel22397770204 kub
www.biomagnetica.pl to jeÂżeli chodzi o od promienniki na uzdatnienie czy teÂż do energetyzowanie wody i kontakt - info od mojego wujaszaka

arteqyyyy... to jak ma siê do tego, ¿e "produkowano" organy pozaustrojowo? Czyja wtedy jest ta œwiadomoœÌ?
Szacowny nie to, Âże siĂŞ czepiam, ale czy aby nie jesteÂś ukierunkowany

Dlaczego nie napiszesz jak ma siĂŞ BĂłg do stworzenia tych organĂłw poza ustrojowych.
Dlaczego zresztÂą pytasz tylko o organach przecieÂż jest klonowanie caÂłych ciaÂł (oczywiscie oficjalnie tylko zwierzÂąt) i jeÂżeli tak to kto jest wtedy stwĂłrcÂą.?

Wiêc albo ktoœ zadaje pytania, a je¿eli ju¿ to oczekuje odpowiedzi albo hm....wypada go zapytaÌ o zasadnoœÌ zadanego pytania.

Deklarujesz szacowny, Âże jesteÂś katolikiem wiĂŞc w/g tego co gÂłosi KK czÂłowiek ma tylko duszĂŞ i ciaÂło z czego dusza jest nieÂśmiertelna, a o ÂświadomoÂści nic tam nie pisze (no moze coÂś opuÂściÂłem w takim razie przepraszam)

PozwolĂŞ wiĂŞc sobie stwierdziĂŚ, Âże w/ mnie CzÂłowiek ma ciaÂło a nie jest ciaÂłem.

PozwolĂŞ teÂż sobie powtĂłrzyĂŚ bo jestem cierpliwy, Âże w/g mnie i nie tylko CzÂłowiek skÂłada siĂŞ z trzech elementĂłw

Ale sÂą tacy co uwaÂżajÂą inaczej i oczywiscie majÂą do tego prawo, ale wtedy mĂłwiÂąc o ÂświadomoÂści ze swojego punktu widzenia nie mĂłwiÂą o tym samym co ja

Dodam teÂż, Âże jeÂżeli mĂłwimy o ÂŚwiadomoÂści to najpierw zdefiniujmy co to sÂłowo dla np wielce szacownego
arteqa znaczy bo dla kaÂżdego co innego,
Dodam, Âże na podstawie wnioskĂłw wyciÂągniĂŞtych z Twoich tekstĂłw szacowny pozwoliÂłbym sobie na zadanie Tobie pytania :
Ano co nazywasz ÂŚwiadomoÂściÂą szacowny?
I sugeruje (choÌ oczywiœcie zrobisz jak uwa¿asz) najpierw zdefiniowaÌ znaczenie danego s³owa by póŸniej ju¿ dane s³owo stosowaÌ u¿ywaÌ jak zwa³ tak zwa³

to pa