Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:08:30

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Transformacja ¶wiadomo¶ci i cia³a 20.03 – 21.12.2012  (Przeczytany 101442 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Sierpieñ 17, 2012, 17:26:18 »

co to niby "udawadnia" ?!? poza graniczeniami rozumku udawadniaj±cego?

Mamy 2012, ale faktem jest , ze w 2013 roku wci±¿ wielu nie dawalo wiary fakt, ¿e sprawca pochodzi³ z "domu".
Co do konkretnych osób nie mam ju¿ takiej pewno¶ci (poza Bushem).

Przykry ch³opcze, otó¿ udowadnia to manipulacjê, k³amstwo - pisz± w 2010 r., ¿e od wydarzeñ z atakiem na WTC minê³o 12 lat...

Je¿eli chcesz epitety o moim ograniczonym rozumku schowaæ za domniemane podró¿e w czasie to dowiedz tych¿e w prosty sposób - och, nawet nie wybiegaj tak daleko w przysz³o¶æ - zerknij na 23.08, 21.09 i 19.10 i podaj jaki wtedy by³ ¶redni kurs EUR w NBP - je¿eli podasz prawid³owe, przeproszê i zamknê dziób, je¿eli wymigujesz siê lub podasz chybione warto¶ci to wtedy z ³aski swojej sam przymknij...

Chanell, jak ju¿ kiedy¶ wspomina³em uwa¿am, ¿e zamieszczaj±c jaki¶ teks bierze siê poniek±d odpowiedzialno¶æ za to. Zachêcanie do czytania wywodów które ju¿ na pierwszy rzut oka s± k³amstwem, ale dla potrzeb nazywasz je "kontrowersyjnymi" to dla mnie powód do wstydu - to tak jakbym kpi³ z rozumu/inteligencji ewentualnych czytelników...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #176 : Sierpieñ 17, 2012, 18:04:21 »

¯eby kontrowersjê podnie¶æ jeszcze na duchu, proponujê ostatni przekaz tej samej channelerki z Ashtarem. "Wywiad" z Ashtarem by³ w w±tku "Fala 2012".
Tutaj mamy znacznie dalej id±ce stwierdzenia.

Sekwencyjny Przep³yw Wydarzeñ - wiadomo¶ci od Ashtar przez Elizabeth Trutwin, 17 sierpnia 2012

Pozdrowienia, tu Ashtar. Nasilamy nasz± komunikacjê, aby was poinformowaæ, ¿e wasza energia jest potrzebna teraz. Sekwencyjny przep³yw zdarzeñ trwa. W mojej ostatniej wiadomo¶ci mówi³em o tym, jak w trakcie Bramy Lwa naturalne przetworniki zosta³y wykorzystane i rzadko uczêszczana droga lub portal zosta³ wykorzystany, aby umo¿liwiæ milionom lub wiêcej du¿ych statków matek wej¶æ na wewnêtrzn± orbitê ziemi. Operacja ta zosta³a przygotowana i æwiczona wiele razy od 2010 roku. To by³ spektakularny sukces. Technologia tajnego programu kosmicznego do monitorowania i wykrywania masowych ruchów nie ma swoich agend tu i operacja zosta³a zakoñczona przed tym, zanim mogli mieæ dane. Od wej¶cia w wewnêtrzn± orbitê ziemie statki zosta³y przeniesione do pozycji ich indywidualnych zadañ. Statki te s± zdolne do wielu wspania³ych rzeczy. Powodem przenoszenia ich na ziemsk± wewnêtrzn± orbitê jest wp³yw, jakim mog± tryskaæ bezpo¶rednio na ziemiê. Chocia¿ nie mo¿emy wtr±caæ siê w cywilizacjê ziemsk±, nie przeszkadza to w ¿aden sposób w projekcji ¶wiat³a i mi³o¶ci do planety i do serc jej mieszkañców. Jest to moment, na który czekali¶my bardzo d³ugi czas.

Brama Lwa zaznaczy³a pierwszy z wielu portali z Ziemi, gdy ona wkracza w to, co nazywacie Wzniesieniem 21 grudnia 2012. S± to serie Galaktycznych dostrojeñ, które pozwol± Ziemi, aby wej¶æ w wymiarow± czêstotliwo¶æ wy¿szych sfer. W tym nowym poziomie mi³o¶ci Ziemia zostanie zaproszona, aby powróciæ do Miêdzygalaktycznej Rady ¦wiat³a. Wszystko co odnosi siê do Galaktyki, to dotyczy galaktyki Drodze Mlecznej. Miêdzygalaktyczne sprawy dotycz± s±siednich galaktyk z Galaktyk± Andromedan jako najbli¿szego s±siada. We Wszech¶wiecie Nebadon s± nieograniczone ilo¶ci galaktyk. Ziemia z zakoñczon± jej faz± dualizmu zostanie ponownie dopuszczona do Miêdzygalaktycznej Rady i bêdzie mog³a uczestniczyæ w podejmowaniu decyzji w miêdzygalaktycznych sprawach. Zobaczycie jak to znacz±co otworzy potencja³. Ziemia bêdzie w pe³ni funkcjonowaæ na poziomie gdzie nieskrêpowane Kosmiczne podró¿e dla wszystkich obywateli bêd± ca³kowicie nieuregulowane. Bêdziecie mieæ swobodê poruszania siê po galaktyce w swobodnie i ka¿dy indywidualnie bêdzie wyposa¿ony do tego. To bêdzie tylko mo¿liwe po usuniêciu miêdzygalaktycznych zbrodniarzy wojennych z Ziemi.

Wraz z otwarciem Bramy Lwa w tym niebiañskim dostrojeniu bardzo ciekawe zjawisko wyst±pi³o trzy noce temu. Ziemski drugi ksiê¿yc powróci³ na  swoj± orbitê. Malej±cy, wschodz±cy sierp Ksiê¿yca mo¿na zobaczyæ na wschodnim horyzoncie w chwalebnym pomarañczowym blasku. Ziemski drugi ksiê¿yc wschodzi na zachodzie i zachodzi na wschodzie szczytuj±c na niebie razem z Lun± w dniach pomiêdzy. Astronomowie hinduscy zawsze wspominali ziemskie ksiê¿yce w swoich zaklêciach i obrzêdach magicznych. Drugi ksiê¿yc dotar³ o wyznaczonej godzinie w sekwencyjnym przep³ywie wydarzeñ zmiany. Ksiê¿yc raka reprezentuje Mi³o¶æ Matki, a ksiê¿yc lwa - drugi nowy ksiê¿yc w tym miesi±cu - reprezentuje wynios³ego Lwa, Ojcowsk± Mi³o¶æ. Energia Matki i Ojca ³±cz± siê w sposób wymagany do przej¶cia i na trzy dni przed nowiem Lwa nasz drugi ksiê¿yc siê pojawi³. Dzi¶ jest nów wiêc ksiê¿yce nie bêd± widoczne na niebie. Jest to czas do refleksji nad zmianami, które chcecie zobaczyæ na Ziemi w okresie do 31 sierpnia, kiedy mamy tego miesi±ca pe³niê ksiê¿yca Lwa. Wasza energia jest potrzebna teraz. B±d¼cie mi³o¶ci± jak nigdy dot±d! Wygl±dajcie drugiego ksiê¿yca na niebie wschodnim w tym miesi±cu. Bêdzie on widoczny tylko z niektórych punktów widzenia. Miejcie swoje kamery gotowe. Zaczniecie ogl±daæ jego zdjêcia w Internecie. Podobnie jak Nibiru pojawia siê na zdjêciach jako drugie S³oñce. Ten ksiê¿yc jest rzeczywistym ksiê¿ycem Ziemi powracaj±cym na swoj± orbitê i to nie by³o to mo¿liwe, a¿ do bocznej lokalizacji rzeczywistych gwiazd kr±¿±cych wokó³ Ziemi zestrojonych w wy¿szych czêstotliwo¶ciach. Sta³o siê. Tak jak gwiazdy kr±¿± wokó³ Ziemi zmieniaj±c pozycjê przez ca³y rok, drugi ksiê¿yc przyjdzie coraz bardziej do wyrównania i po przej¶ciu bêdzie w pe³ni funkcjonalnym cz³onkiem ziemskiej orbity po raz kolejny. Drugi ksiê¿yc spad³ z jego widocznego miejsca, na ziemskiej orbicie podczas ostatniej wielkiej wojny w tym sektorze, gdy tak wielu Starseeds migrowa³o jako uchod¼cy na Ziemie. Wielu z was jest tutaj od tamtego czasu. To by³o wtedy, gdy wybuch j±drowy rozdar³ wiêkszo¶æ powierzchni Marsa. To by³o w tym czasie cywilizacje na Marsie wycofa³a siê do wnêtrza Marsa jako cywilizacja Telos a inni do wewnêtrznej Ziemi. Wys³aæ zdjêcia z powrotem z ja³owej powierzchni Marsa nie wspominaj±c o wewnêtrznych wymiarach Marsa, jest to farsa, która nagle dobiegnie koñca.

Innym sekwencyjnym przep³ywem zdarzeñ maj±cych miejsce jest jednoczesne wybaczenie wszystkich duszom, które naprawi³y swoje drogi i wróci³y do Mi³o¶ci i ca³kowite usuniêcie dusz, które nie wróci³y. Je¶li czytasz ten tekst i wszystkie dusze wci±¿ tu pozostan± przez Wzniesienie. Wiele ju¿ powiedziano na przestrzeni lat, kiedy ciemne dusze bêd± transportowane przez centrum galaktyki, poprzez czarn± dziurê i odes³ane do ¦wiat³a Wszech¶wiata nazywanego ON. Ciemny wszech¶wiat, w którym istniejemy w nazywa siê Nebadon. ¦wiat³o Wszech¶wiata po drugiej stronie centrum Galaktyki nosi nazwê ON. S± to dok³adne duplikaty z wyj±tkiem tego, ¿e jeden jest ¶wiat³em, a drugi jest ciemno¶ci±. Ciemny Wszech¶wiat wymaga ¶wiat³a s³onecznego, aby mieæ ¿ycie istniej±ce tutaj. Jest to bóg s³oñca Ra lub Wisznu, Bóg Stwórca Alcyone lub Brahma i Matka Niszczyciel Sechmet / Kali Durga lub Duch ¦wiêty znany równie¿ jako Sophia. Pozaziemskie kultury na ziemi uwieczni³y Trójcê Bogów i Bogiñ w ich architekturze, sztuce i staro¿ytnych tekstach wstecz do ostatniej wielkiej wojny. Pracujemy w kierunku tej chwili, a¿ do osi±gniêcia pe³nego wymaganego usuniêcia ca³ego zagro¿enia nuklearnego do tego sektora.

Dzi¶ uda³o nam siê osi±gn±æ kolejne wielkie osi±gniêcie. W komunikowaniu tych zmian zapraszamy was do dostrojenia siê i zobaczenia co czujecie. Jest to mo¿liwe dla was odczuwaæ lekkie zmiany zachodz±ce w ¶wiecie. To po prostu czujecie siê ju¿ lepiej. Jest mniej zak³óceñ czêstotliwo¶ci mi³o¶ci. Brytyjskie gazety zaczê³y rano o spotkaniu w Finlandii obejmuj±ce ca³kowite rozpuszczenie denominacji Euro. Z pewno¶ci± wypowiedzi by³y pokryte cukrem, to by³o ciekawe, Chin, Japonii i Niemiecka rola w pompowaniu warto¶ci walut, jak równie¿ warto¶ci akcji i splot irañskiego fa³szywego zagro¿enia i fa³szywych ceny ropy, aby utrzymaæ rynki sztucznie prê¿nymi. To jest masowa iluzja i tylko programowanie matrycy zachowuje z³udzenie, ¿e to dzia³a. Angela Merkel zosta³a obci±¿ona powiedzeniem prawdy ¶wiatu, lub zej¶ciem ze sceny. To nie bêdzie d³ugo, gdy poznamy jej decyzjê.

Wszystkie te rzeczy, które dziej± siê dzisiaj, s± wielkie we w³asnej skali. Co¶ du¿o du¿o wiêkszego zosta³o osi±gniête ju¿ dzi¶. Wszystkie du¿e statki matki które wesz³y na orbitê Ziemi 8 sierpnia 2012 przenosz± du¿ej skali operacjê, w której po³±czy³y swoje systemy komunikacji ze sob±. Pamiêtajcie, ta technologia jest rozwiniêta i czuj±ca sama w sobie. Ta po³±czona czêstotliwo¶æ wibracji mo¿e spowodowaæ, ¿e cuda siê wydarz±. Nie mo¿na przeceniæ si³y tego po³±czenia. Istnieje opowie¶æ,  mit hinduski o wzburzaniu oceanu, który opisuje tê operacjê. Robili¶my to tysi±ce razy wcze¶niej - wzburzali¶my Galaktyczne Morze, nabieraj±c demony do pos³uszeñstwa,  mi³o¶ci i powrotu ich dusz do ¶wiat³a. To jest moment, kiedy staj± siê oni niestworzeni na liniach czasowych tego cyklu Ziemi tak, jakby nigdy siê nie urodzili. W realizacji kompletnego usuniêcia ciemnych nektar Bo¿ej Mi³o¶ci rozlewa siê na wszystkich, którzy podtrzymuj± podnoszenie ich czêstotliwo¶ci ¶wiat³a wraz z ich intelektem wiêc moment przej¶cia bêdzie skompletowaniem i osi±gn± to! Ta operacja zosta³a zakoñczona tego dnia 17 sierpnia 2012. Konsekwencje tego bêd± echem, jak kropla wody poruszaj±ca siê spiralnie na zewn±trz w Morzu Mi³o¶ci w ci±gu najbli¿szych 72 godzin. Wygl±dajcie zmian!

Gratulacje! Jeste¶my blisko. Udzielajcie Waszej Mi³o¶ci w coraz wiêkszych ilo¶ciach mówi±c „¿egnaj” staremu. Pozostañcie w nas³uchu. Dziêkujê za wasz± s³u¿bê w obs³udze naziemnej. Salut!
To jest Pan Ashtar z Galaktycznej Federacji przez Elizabeth Trutwin

17 sierpieñ 2012
Channeler: Beth Trutwin
http://CosmicAscension.org, http://GalacticRoundtable.in, http://Garuda.co

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #177 : Sierpieñ 17, 2012, 20:26:54 »

Jak dla mnie szykuj± nam du¿e przedstawienie holograficzne na niebie...  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech ( dzisiaj ogl±da³am jego fragmenty  ) w finale s± przegrani , bo na moment mo¿na co¶ wy¶wietliæ i tym zagraæ, ale na d³u¿sza chwilê okazuje siê to martwym wizerunkiem niezdatnym do samodzielnego istnienia. U¶mia³am siê ze zmontowanego Jezusa  w ³odzi.

Czy istnieje flota galaktyczna? istnieje , s± to naprawdê du¿e statki , jednak one nie l±duj± na ziemi, wysy³aj± zazwyczaj ma³e jednostki wielozadaniowe.
Druga sprawa nikt z wysoko rozwiniêtych duchowo przedstawicieli innych wymiarów nie wymusza na ¿adnych ni¿ej rozwiniêtych bytach ( demonach) niczego na si³ê.

Akceptacja istnienia wszelkich form ¿ycia jest podstaw± istnienia ¿ycia we wszystkich obszarach wszech¶wiatów. Energie o ni¿szych wibracjach ( Demony) nie wchodz± same w przestrzeñ o du¿o wy¿szej wibracji. Z prostej przyczyny , to nie jest dla nich korzystna przestrzeñ ¿ycia. Mog± siê pojawiæ wszêdzie , bo nie ma ¿adnych czym¶ zamkniêtych granic miêdzy wymiarami nie fizycznymi. Ale nie czuj±c siê dobrze w nie swojej wibracji , opuszczaj± j± same bardzo szybko.
W Za¶wiatach nikt nikogo nie warto¶ciuje odmienno¶ci± jego potencja³u i sposobem realizowania swojej wizji dobra. Jedyne co jest tam cenione jako warto¶æ najwiêksza , to moc energetyczna umo¿liwiaj±ca eksploracjê najbardziej odleg³ych przestrzeni kosmosu.

Podnosz±ca siê czêstotliwo¶æ ¶wiat³a , wibracji w otoczeniu ziemi polega na kolejnych przekraczaniach przez ni± "bram-portali" miedzy III a IV wymiarem. Brama Lwa inaczej Z³ota Brama , to wej¶cie Ziemi na drogê przemiany energetycznej we wszystkich materialnych przestrzeniach i cia³ach , które osi±gnê³y moc energetyczn± do transformacji  w "z³ote cia³a" czyli cia³a materialne o w³a¶ciwo¶ciach zbli¿aj±cych siê do w³a¶ciwo¶ci z³ota.

Prawd± jest i¿ bardzo wiele piêknych i radosnych zmian jest przed nami wszystkimi , którzy wybrali ¿ycie w coraz wy¿szej wibracji energii mi³o¶ci z najwy¿szym systemem warto¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 18, 2012, 11:18:18 wys³ane przez Kiara » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #178 : Sierpieñ 17, 2012, 20:38:44 »

arteq
Chanell, jak ju¿ kiedy¶ wspomina³em uwa¿am, ¿e zamieszczaj±c jaki¶ teks bierze siê poniek±d odpowiedzialno¶æ za to. Zachêcanie do czytania wywodów które ju¿ na pierwszy rzut oka s± k³amstwem, ale dla potrzeb nazywasz je "kontrowersyjnymi" to dla mnie powód do wstydu - to tak jakbym kpi³ z rozumu/inteligencji ewentualnych czytelników

ojtam,ojtam zaraz kpiê.... Z³y Z³y Jak widaæ nie tylko ja wklejam takie teksty.Ten kto nie chce niech nie czyta.Wiele tekstów tu na forum nie podoba mi siê i nie robiê z tego powodu wielkiego Halo.Niektóre teksy i w±tki pomijam i ju¿. Jêzyk

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #179 : Sierpieñ 18, 2012, 10:21:20 »

Nie przejmuj siê chanell, nie tylko nie masz powodu do wstydu, ale raczej masz powód do dumy za odwa¿ne podej¶cie do zagadnienia.
Ka¿dy na w³asny u¿ytek rozró¿nia sobie co jest dla niego dobre, czy prawdziwe, ty przekaza³a¶ "informacjê".
Ka¿da niewiarygodna, czy kontrowersyjna informacja doprowadza ¶wiadomych ludzi do konieczno¶ci dalszych poszukiwañ, a tym samym rozwoju osobistego. Zrobiono wiele odkryæ i wiele wynalazków w trakcie rozpracowywania nieprawdopodobnych o¶wiadczeñ. Oczywi¶cie nie ka¿dy musi zajmowaæ siê wszystkim, ale prawie ka¿dy ma jakie¶ ukierunkowane zdolno¶ci.
To kontrolerom zale¿y na wyciszaniu wszelkich nieprawdopodobnych informacji, aby "lud" siê za wcze¶nie nie dowiedzia³, ¿e jest taka mo¿liwo¶æ.
Ile¿ takich niewiarygodnych stwierdzeñ okaza³o siê po latach zgodnych z prawd±, najczê¶ciej w technice wojskowej i w zakresie energii.
Tylko naprawdê zindoktrynowani "nie wystawi± nosa" i na tym kontrolerom zale¿y. Ka¿dy rozwijaj±cy siê przyjmuje informacjê jako potencja³ i próbuje j± weryfikowaæ tak jak potrafi.
Oczywi¶cie, przyjmowanie wszystkiego "na wiarê" dawno przeminê³o w ka¿dej dziedzinie i widaæ dzi¶ dok³adnie dok±d ta technika kontrolerów prowadzi. Ale je¿eli technika "wiary" komu¶ pasuje to ju¿ jego sprawa. Zgodnie z prawem karmy nie ingerujemy, tylko prezentujemy, wybór jest i musi byæ indywidualny.
Wiêc chanell, ciesz siê, byæ mo¿e komu¶ poszerzy³a¶ horyzont.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Sierpieñ 18, 2012, 11:12:04 »

Przeczytalam uwaznie przekaz Ashtar i ku mojemu zdziwieniu pasuje do wydarzen w moim swiecie realnym na jakies 4 lata wstecz.
Widac sygnal tak dlugo byl w drodze - fala tele.
Robili¶my to tysi±ce razy wcze¶niej - wzburzali¶my Galaktyczne Morze, nabieraj±c demony do pos³uszeñstwa,  mi³o¶ci i powrotu ich dusz do ¶wiat³a. To jest moment, kiedy staj± siê oni niestworzeni na liniach czasowych tego cyklu Ziemi tak, jakby nigdy siê nie urodzili.
Czyli nawet Galaktyczni maja jakis "plan pracy" Mrugniêcie
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Listopad 12, 2012, 00:14:42 »

Nie jestem pewien, czy akurat w tym miejscu forum poruszaæ ten temat, ale ³±czy siê on z tytu³em dzia³u. Otó¿ zauwa¿y³em ostatnio w TV, ¿e na chwilê przed emisj± pakietu reklamowego pojawia siê na sekundê, mo¿e dwie, znamienna data 21-12-2012 na kolorowym tle. Napis szybko znika i nastêpuj±ce po nim reklamy nie maj± nic wspólnego (przynajmniej tak mi siê wydaje) z tre¶ci± tych reklam. Wygl±da to, jak przekaz podprogowy, który ma (?) nam jakby u¶wiadomiæ, ¿e ta data nieuchronnie siê zbli¿a.

Ciekawe kto i po co tak manipuluje przekazem. Wiecie co¶ na ten temat?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Listopad 12, 2012, 00:25:28 »

Hehehe, spokojnie Krzysiek. Idê o du¿y zak³ad, ¿e to pocz±tek sporej kampani reklamowej, kto¶ sprytnie pojedzie sobie na fali gor±cego tematu. 2 sekundy kosztuj± roelatywnie niewiele, a gadania bêdzie sporo...
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #183 : Listopad 12, 2012, 00:33:25 »

I mnie siê tak wydaje, bo przekazy podprogowe s± w³a¶ciwie niewidoczne, trwaj± milisekundy.

Pewnie za nied³ugi czas siê wyja¶ni, ¿e tylko do tej daty mo¿na bêdzie kupiæ tegoroczny model jakiego¶ auta lub ubezpieczenie na ¿ycie w nowym ¶wiecie Du¿y u¶miech Albo wodoszczeln± arkê  Du¿y u¶miech

Tak czy inaczej, kto¶ sprytnie próbuje to wykorzystaæ. Ale nie znami te numery, Lucek! Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #184 : Listopad 12, 2012, 07:32:01 »

"Koniec ¶wiata" 21 grudnia 2012 mo¿e mieæ powa¿ne konsekwencje spo³eczne
admin, ndz., 2012-11-11 12:11

Skala zjawiska:  globalne

Zdjêcie przedstawiaj±ce klatkê z reklamy 21-12-2012 - ¼ród³o: innemedium.pl

Ju¿ nied³ugo bêdziemy mogli przekonaæ siê czy cos rzeczywi¶cie stanie siê 21 grudnia 2012. Gdy ten dzieñ nadejdzie dowiemy siê czy zacznie siê wtedy co¶ wa¿nego czy po prostu po 21 nadejdzie 22 grudnia a w powietrzu bêdzie przyjemna perspektywa nadchodz±cych ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia. Niektórzy jednak uwa¿aj±, ¿e 21-12-2012 to dzieñ, kiedy Ziemia zadr¿y w posadach i nast±pi± wielkie zmiany a byæ mo¿e nawet kataklizmy na skalê globaln±.

Nie zaskakuje to, ¿e wiele osób wierz±cych w rych³y koniec ¶wiata deklaruje tego dnia podró¿ wysokie góry. Wiêkszo¶æ z tych "alpinistów"oczywi¶cie nigdy by siê publicznie nie przyzna³a, ¿e wierzy w opowie¶ci Patryka Geryla i jego kilkukilometrowe tsunami, które maja przemyæ Ziemiê. Je¶li kto¶ nie wie, o co w tym chodzi mo¿na to zobaczyæ do¶æ sugestywnie zrealizowane w hollywoodzkim filmie o tytule 2012. Generalnie to, co tam pokazano jest do¶æ zbie¿ne z tym, czego oczekuje po tej dacie cze¶æ ludzko¶ci.

Gdy ostatnio zrobiono badanie w USA okaza³o siê, ¿e oko³o 12% populacji nie wierzy, ¿e prze¿yje 21 grudnia 2012. Byæ mo¿e liczba ta jest nawet wiêksza. Naukowcy za³amuj± rêce i t³umacz±, ¿e ¿adnej planety Nibiru nie ma nie bêdzie. S± pewni, ¿e nie wybuchnie Yellowstone, oraz, ¿e nie nadejdzie wielki rozb³ysk s³oneczny, który zniszczy nasz± cywilizacjê. Wci±¿ s³ychaæ z wszystkich stron, ¿e to nonsensy, ale wci±¿ znaczna cze¶æ populacji w to wierzy.

Koñców ¶wiata by³o ju¿ sporo, choæby ostatnio 21 maja 2011 roku gdzie nadej¶cie koñca zapowiada³ pewien ekscentryczny pastor. Teraz jednak ca³a ta afera z 21 grudnia 2012 roku przybra³a tak wielkie rozmiary, ¿e wierz±c w moc sprawcza ludzkich my¶li mo¿na wyraziæ zaniepokojenie zbytnim koncentrowaniem siê znacznej czê¶ci ludzko¶ci na czym¶ takim jak oczekiwanie koñca ¶wiata. Magiczna data w grudniu 2012 sta³a siê ju¿ elementem popkulturowym. Do promowania siê na tej konkretnej dacie zabieraj± siê ju¿ nawet sieci handlowe, co odziera go z tajemnicy i poczucia posiadania jakby wiedzy wybranej. Z jednej strony mamy, wiêc naukowców pewnych, ¿e ¿adnego koñca ¶wiata nie bêdzie a z drugiej masy ludzi, którzy oczekuj±, ¿e nast±pi co¶, co znacz±cego.

Tymczasem istniej± takie inicjatywy jak http://www.2012hoax.org witryna ta jest skoncentrowana na wyja¶nianiu dlaczego propagowanie mitu o koñcu ¶wiata w 2012 roku jest z³e. Wed³ug autorów mo¿e wtedy rzeczywi¶cie zgin±æ spora liczba ludzi. Czê¶æ mo¿e planowaæ samobójstwa. Trudno siê nie zgodziæ, ze istnieje taka mo¿liwo¶æ, ¿e wiele osób postanowi rozstaæ siê z ¿yciem na swoich warunkach, dlatego 2012hoax zwraca uwagê, ¿e jest to szczególnie niemoralne, gdy siê takich podatnych ludzi indoktrynuje. Twórcy strony rozprawiaj± siê z wszystkimi scenariuszami koñca ¶wiata z przekroczeniem galaktycznego równika w³±cznie.  Jednak takie inicjatywy nie maj± szansy wywarcia odpowiedniego wp³ywu na osoby przekonane, ¿e 21-12-2012 nast±pi co¶ katastrofalnego, albo bardzo donios³ego.

Prawdopodobnie to zafiksowanie siê ludzko¶ci na jednej grudniowej dacie nie zakoñczy siê wraz z nadej¶ciem 22 grudnia. Je¶li nie dojdzie wtedy do niczego spektakularnego z pewno¶ci± ta moda w jaki¶ sposób os³abnie. Z drugiej strony, je¶li do czego¶ dojdzie od razu pojawi siê nowa legenda lub nowa data, do której bêdziemy odmierzaæ up³ywaj±cy czas. Wiele osób twierdzi, ¿e celem tego wszystkiego jest wzbudzenie u ludzi strachu a przestraszonym spo³eczeñstwem kieruje siê znacznie ³atwiej."

¬ród³a:

http://www.2012hoax.org/

http://innemedium.pl/wiadomosc/kilku-dni-w-telewizji-pojawia-sie-dziwna-reklama-data-21122012

http://phys.org/news/2012-10-doomsday-myths-lexicon.html

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/koniec-swiata-21-grudnia-2012-moze-miec-powazne-konsekwencje-spoleczne

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #185 : Listopad 12, 2012, 08:47:05 »

Spokojnie, to taki typ wieloczê¶ciowej reklamy, chodzi o jak najwiêksze zainteresowanie tym, czego w³a¶ciwie nie powiedziano.

Technika polega na tym, ¿e w 1-szej zajawce (taki prolog) podajê siê tylko 2 sekundowy spot, albo w przypadku reklamy gazetowej, np. jedn± datê na ca³ej stronie, po to, by klient siê sam zainteresowa³ i czeka³ na nastêpn±, ju¿ w³a¶ciw±, czê¶æ.

Np. w gazecie taka reklama umieszczana jest na 4 prawych stronach periodyku (strona 8,10,12,14) - na ka¿dej nastêpnej jest coraz wiêcej informacji, napiêcie ro¶nie, by dopiero na ostatniej wy³uskaæ o co kaman.

W tym przypadku jest to reklama mediamarktu.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
east
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Listopad 12, 2012, 09:05:04 »

Faktycznie skala oczekiwañ w miarê zbli¿ania siê do tej daty ro¶nie. W ¶wiadomo¶ci zbiorowej narasta napiêcie i to ono mo¿e wywo³aæ , niczym zapalnik, globalne przemiany przynajmniej w odniesieniu do ¿ycia spo³ecznego.
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #187 : Grudzieñ 18, 2012, 03:15:34 »

Znalazlam strone w jezyku angielskim, ktora tlumaczy wydarzenie z 21-12-2012.
Nie jestem w stanie doszukac sie nic w jezyku polskim.
Kazdy moze poczytac z pomoca google.

DECEMBER 21, 2012: The Harmonic Time Count of the Ages

http://aquarianphilosophy.com/2012/12/16/december-21-2012-the-harmonic-time-count-of-the-ages/

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #188 : Grudzieñ 18, 2012, 09:48:50 »

Jasnowidz o 21.12.2012, transformacji, UFO oraz swojej pracy – Renata Engel .
http://youtu.be/zvpjoCntiUs

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
zochna
Go¶æ
« Odpowiedz #189 : Grudzieñ 19, 2012, 19:58:44 »

Poni¿sz± otrzyman± informacjê przekazujê do wiadomo¶ci na Forum.
     Pozdrawiam   Zochna

Data: 16 grudnia 2012 17:46
        Temat: Przygotowanie 21.12.2012 www.kolorymilosci.pl
        Do: aurasoma@kolorymilosci.pl

W dniach 21-22-23 grudnia bie¿±cego roku (2012) dojdzie do rzadkiego zjawiska astronomicznego. Nasze s³oñce i planety uk³adu s³onecznego znajd± siê w jednej linii z centrum galaktyki, w ten sposób, ¿e planety bêd± pomiêdzy s³oñcem a centrum galaktyki. Owo zjawisko wywo³a szereg zmian. Z pozoru nic siê nie bêdzie dzia³o, nic co mo¿na namacalnie obserwowaæ na zewn±trz nas. Bêd± to raczej zjawiska, zmiany dotycz±ce naszego jestestwa na poziomie DNA. Ów przekaz ma za zadanie przygotowaæ nas do zachodz±cych zmian , tak aby¶my mogli wynie¶æ z owej sytuacji najwiêcej korzy¶ci dla siebie i swoich najbli¿szych. Mo¿emy przygotowaæ siê do synchronizacji naszego DNA z energiami w centrum naszej galaktyki, które w tych dniach zwiêksz± sw± si³ê i czêstotliwo¶æ i bêdzie to mia³o wp³yw na nasze samopoczucie. W okresie 3 dni (21, 22, 23 grudnia 2012 roku) wyrównania potencja³ów kana³ów przep³ywu energii uniwersalnych, co u³atwi przep³yw
          energii s³onecznej z centru naszej galaktyki do uk³adu s³onecznego o bardzo wysokich wibracjach. Owo ¶wiat³o spowoduje wy³adowania elektrostatyczne, które poprzez cia³o astralne bêdzie mia³o wp³ywa na nasze cia³o fizyczne i spowoduje przyspieszenie procesu naszej ewolucji. Ten sam proces obejmie ca³± nasz± planetê. Jeste¶my wiêc w jaki¶ sposób bohaterami i ¶wiadkami historycznych zmian na drodze ewolucji. Jeste¶my ¶wiadkami nadej¶cia nowej ery, ¶witu nowej ludzko¶ci … na Ziemi na poziomie genetycznej ewolucji ca³ego pokolenia ludzi. Ów skok intensywno¶ci ¶wiat³a i jego czêstotliwo¶ci z centrum galaktyki wywo³a u nas g³êbokie zmiany w naszych cia³ach fizycznych i subtelnych. Nasze DNA, niezale¿nie od nas, dokona samoregulacji i reorganizacji na poziomie swoich w³ókien dostosowuj±c siê do nowych warunków w uk³adzie galaktycznym, a ten proces dokona siê we ¶nie. Dalej s± zalecenia co robiæ aby wyj¶æ z tego niezale¿nego proce
         su obronn± rêk±. Te zjawiska, zmiany, ów proces, bêd± niezale¿ne od nas. Mo¿na siê zastanawiaæ jak zmiany w koñcu 2012 roku wp³yn± na ludzi, którzy tak naprawdê nic nie wiedz± o ¶wiadomo¶ci?. Nie u¶wiadamiaj± sobie swej ¶wiadomo¶ci. S± za to ¶wiadomi swojego wewnêtrznego cierpienia. Jak wiêc bêd± oni wyzwoleni od swojego wewnêtrznego cierpienia?. To co siê stanie w 2012 roku, byæ mo¿e w wyniku specyficznej galaktycznej konfiguracji, to czy ludzie s± u¶wiadomieni czy te¿ nie, to czy s± b³ogos³awieni czy te¿ nie, nie ma znaczenia. Po prostu dotyczy to wszystkich ludzi. Natomiast, gdy wystarczaj±co du¿ej grupie ludzi uda siê dost±piæ stanu przebudzenia, to wp³ynie to na wszystkich ludzi na ¶wiecie, niezale¿nie od rasy, kultury i narodu. Po prostu ich percepcja egzystencji siê zmieni. To znaczy w swoich sercach bêd± mieæ wiêcej wspó³odczuwania (nie myliæ ze wspó³czuciem) do innych ludzi, do egzystencji jako takiej. Bêd±
         czuli wiêcej ³±czno¶ci z egzystencj±. Stan± siê bardziej wspó³mi³uj±cymi (nie myliæ z mi³o¶ci±), stan± siê bardziej uprzejmi do siebie, do egzystencji. Tak wiêc, mo¿na rzec, po prostu stan± siê lepszymi lud¼mi. I to nie dlatego, ¿e ktokolwiek na nich wp³yn±³, co¶ im powiedzia³, czy zasugerowa³, czy cokolwiek takiego innego uczyni³. Otó¿ w sposób bardzo naturalny, podniesie siê poziom ¶wiadomo¶ci ogó³u ludzi. Oczywi¶cie, ¿e nie zostan± oni przebudzeni, ani te¿ w sposób automatyczny, nie wejd± w bardzo wysokie stany ¶wiadomo¶ci. Oczywi¶cie nie zostan± te¿ natychmiast o¶wieconymi. Po prostu ludzie bardzo powoli zdadz± sobie sprawê, ¿e ich my¶li siê zmieniaj±. My¶li negatywne, s³owa negatywne, czyny negatywne staj± siê bardziej pozytywnymi. Ów proces to zmiana, która powoduje, ¿e ¶wiadomo¶æ jednostkowa staje siê po prostu bardziej holistyczna, ca³o¶ciowa i dodatkowo globalna. Mo¿na wiêc powiedzieæ, ¿e wszys
         cy staj± siê lepszymi lud¼mi. Proces ten nie bêdzie jednostkowym, bêdzie wzrasta³ i prawdopodobnie po kilku do kilkunastu lat jego trwania, wszyscy którzy go do¶wiadczyli stan± siê lud¼mi przebudzonymi. I nie bêdzie to mia³o znaczenia czy ludzie Ci bêd± mieszkaæ w Australii, Afryce czy gdziekolwiek indziej, w dowolnym innym miejscu na Ziemi. W sposób naturalny, powoli, bêd± wchodzili w stan ca³kowito¶ci i kompletno¶ci. To mog± nie byæ ca³kiem nag³e zmiany, ale po prostu powoli bêd± siê zmniejszaæ lokalne konflikty i ró¿norodne problemy pomiêdzy jednostkami ludzkimi. Tak owe procesy, zmiany bêd± siê dzia³y i w rodzinie ludzie zbli¿± siê do siebie. W rodzinach, gdzie wcze¶niej by³y k³ótnie i nieporozumienia, ludzie zbli¿± siê do siebie. Stan± siê sobie coraz bli¿szymi. Tak to bêdzie wygl±da³o na przestrzeni najbli¿szych kilku mo¿e kilkunastu lat. Oczywi¶cie wp³ynie to te¿ na m³odzie¿, bêdzie bardziej szczê¶liwa, mn
         iej sk³onna to autodestrukcji, agresji, brania u¿ywek w tym narkotyków, czy te¿ czynienia innych rzeczy. To siê dzieje ju¿ od kilku lub te¿ kilkunastu lat. W dniach 21-22-23 grudnia bie¿±cego roku, szczególnie wtedy, mo¿na siê przygotowaæ na nadej¶cie zmian poprzez wyeliminowanie agresji na poziomie umys³u w my¶lach, mowie i uczynkach oraz na poziomie cia³a, poprzez ograniczenie zanieczyszczeñ w tym smogu elektromagnetycznego i zanieczyszczonej, przemys³owej ¿ywno¶ci.
        Tak wiêc, ten niezale¿ny od nas uk³ad galaktyczny, w dniach 21-22-23 grudnia 2012 roku, spowoduje zmiany wewnêtrzne, na poziomie naszego komórkowego DNA, poprzez proces samoregulacji, reorganizacji i uaktywniania pasywnych do tej pory w³ókien bia³kowych. Dla osób przygotowanych , pob³ogos³awionych lub bardzo wra¿liwych i nie tylko, owe zmiany komórkowego DNA, mog± powodowaæ objawy medyczne takie jak podwy¿szona gor±czka 38.5 stopni, wymioty, biegunki, ró¿nego rodzaju bóle, takie jak g³owy, stawów, ko¶ci inne.

Aby przetrzymaæ ten okres nale¿y:

1. ograniczyæ do minimum aktywno¶æ zewnêtrzn±. A wiêc udzia³ w du¿ych skupiskach ludzkich,zebraniach, manifestacjach,protestach, w miastach, na ulicach, na dworcach, w marketach,w pracy, wiêc wszêdzie tam gdzie mo¿emy siê spotkaæ siê z dowoln± form± agresji zewnêtrznej. Poniewa¿ wewnêtrzne zmiany na poziomie komórkowego DNA bêd± niezwykle intensywne potrzebujemy absolutnej ciszy zewnêtrznej. Zalecany jest pobyt tylko w rodzinie (z osobami najbli¿szymi), lub z lud¼mi wspó³mi³uj±cyni, wspó³odczuwaj±cymi, którzy uwa¿aj±, ¿e mog± dzieliæ z nami to do¶wiadczenie przemiany. Ca³kowita izolacja nie jest zalecana, poniewa¿ niektórzy z nas bêd± byæ mo¿e, wymagali wsparcia medycznego . Dla ograniczenia smogu elektromagnetycznego nale¿y nie u¿ywaæ wszelkich urz±dzeñ elektrycznych takich jak radia, telewizory, klimatyzatory, i innych dzia³aj±cych w sieci energetycznej jak te¿ na baterie. Nale¿y wy³±czyæ: telefony komórkowe i telef
         ony klasyczne i komputery te¿.

2. NALE¯Y UNIKAÆ:U¿ywania otwartego ognia, jedzenia miêsa, kie³bas, mleka, wszelkiego rodzaju napojów z wyj±tkiem naturalnych soków lub wody. Ogólnie nale¿y unikaæ ¿ywno¶æ, która pochodzi od hipermarketów i wytworzonej w sposób przemys³owy.

3. NALE¯Y PIÆ du¿o wody, je¶æ zdrowe, naturalnego pochodzenia, wegetariañskie lub wegañskie po¿ywienie pe³ne wewnêtrznej energii. Mo¿na wykorzystaæ czas na medytacje lub diety oczyszczaj±ce. Nale¿y unikaæ palenia papierosów, picia alkoholu zwyczaje, innych u¿ywek. Nale¿y przeznaczyæ ten czas czas dla swojej rodziny, dla najbli¿szych. Mo¿na modliæ siê w swojej intencji, w intencji Twojej rodziny, najbli¿szych i w intencji ca³ej ludzko¶ci. W miarê mo¿liwo¶ci: mo¿na w tych dniach spacerowaæ na ³onie natury lub pozostaæ w domach wype³nionych ro¶linami i kwiatami. DLACZEGO CISZA ZEWNÊTRZNA jest tak bardzo zalecana?. W tym ca³a egzystencja, wszystkie energie s± przygotowane ju¿ do tego jako¶ciowego skoku. Bêd± wtedy otwarte wszystkie portale przemiany. Niestety istniej± ludzie, którzy s± niechêtni pozytywnym jako¶ciowym zmianom i w ramach ró¿nych gier bêd± siaæ zamêt i chaos i agresjê. Takie scenariusze te¿ s± mo¿liwe.

DLACZEGO NALE¯Y JE¦Æ zdrowe, wegetariañskie, wegañskie, po¿ywienie? Poniewa¿ nowe czêstotliwo¶ci, które zostan± w³±czone s± bardzo subtelne i wysokiej wibracji. Niestety miêso i jedzenie produkowane metodami przemys³owymi s± przeciwieñstwem owych wibracji. Ów proces zmian jest niezale¿ny od nas, tak wiêc im mniej jeste¶ przygotowany, przejdziesz go i tak ale z wiêkszymi oporami i problemami natury psychicznej i fizycznej ni¿ osoby utrzymuj±ce swe cia³o w czysto¶ci i gotowo¶ci. Generalnie w skrócie, sugeruje siê: trwaj, wytrzymaj w milczeniu ów trudny okres, bêd±c w zgodzie z natur± i wspieraj±c atmosferê pokoju i mi³o¶ci.

Akademia ¦wiat³a Duszy
        www.kolorymilosci.pl

T³umaczenie Kazimierz Zbigniew Kruk

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Grudzieñ 19, 2012, 20:07:25 »

W dniach 21-22-23 grudnia bie¿±cego roku (2012) dojdzie do rzadkiego zjawiska astronomicznego. Nasze s³oñce i planety uk³adu s³onecznego znajd± siê w jednej linii z centrum galaktyki, w ten sposób, ¿e planety bêd± pomiêdzy s³oñcem a centrum galaktyki.

Bzdura, ju¿ wykaza³em.
Ka¿dy jednak mo¿e sobie sam sprawdziæ - zajmie to oko³o 2 minut:

http://cybermoon.pl/programy.html
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #191 : Grudzieñ 20, 2012, 00:05:16 »

Cytat: arteq
Bzdura, ju¿ wykaza³em.

Pozwolê sobie na przytoczenie s³ów z ... a jak¿e, z Biblii:

to co u ludzi jest m±dro¶ci±, u Boga/Pana jest marno¶ci±,
to co u Boga/Pana jest g³upot±, u ludzi jest m±dro¶ci±

Mrugniêcie

Ilu mêdrców tyle interpretacji.  Afro
Powodzenia.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Grudzieñ 20, 2012, 18:18:35 »

Darek i Ty podpierasz siê Bibli±, której warto¶æ cyklicznie negujesz?

Poda³em dowód, je¿eli siê mylê to wska¿ gdzie i podaj... poprawny "wynik" zamiast snuæ mia³kie aluzje.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Grudzieñ 20, 2012, 19:33:24 »

Darek
Ilu mêdrców tyle interpretacji.
.

I wszystkie s± prawdziwe Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #194 : Grudzieñ 20, 2012, 20:28:10 »

Cytat: arteq
Darek i Ty podpierasz siê Bibli±, której warto¶æ cyklicznie negujesz?

Nie widzê sprzeczno¶ci.
Podpieram siê jej cytatami bo czêsto fajnie koreluj± z krótkowzroczno¶ci± jej zwolenników. Mrugniêcie
Warto pamiêtaæ, ze i "Szmaragdowe Tablice Thota" (Thot to wg znawców tematu biblijny Henoch - ten wziêty ¿ywcem do nieba) równie¿ zawieraj± wiele cennych wskazówek dla plebsu, a w sumie by³y przyczyn± zniszczenia Atlantydy.
ot, takie skojarzenie. Du¿y u¶miech Afro

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #195 : Grudzieñ 20, 2012, 21:58:58 »

yyy... wed³ug jakich znawców?
Darek, rozumiem, ¿e to nie Twoja dalekowzroczno¶æ spowodowa³a tu³anie siê po ró¿nych grupach...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #196 : Grudzieñ 20, 2012, 22:16:17 »

Czy co¶ mi insynuujesz?

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #197 : Grudzieñ 21, 2012, 16:58:16 »

Szacowny Darku U¶miech
Pozwolê sobie zauwa¿yæ, ¿e
Czy co¶ mi insynuujesz?
to moim skromnym zdaniem po³o¿enie d³oni na rêkoje¶ci szabli Cool
Pozwolê tez sobie przytoczyæ ,,Kto mieczem wojuje..." Du¿y u¶miech
Dodam te¿, ¿e w przesz³o¶ci wiêkszo¶æ ludzi wchodzi³a w te lub inne do¶wiadczenia i nie by³y to do¶wiadczenia przypadkowe - moim skromnym zdaniem U¶miech
Szkoda te¿, ¿e tak ma³o ludzi wyci±gnê³o z tych do¶wiadczeñ wnioski U¶miech
Szkoda, ¿e tak ma³o zmieniaj±c siebie zmienia wszech¶wiat U¶miech
Braciak s³usznie zauwa¿y³, ¿e wszystko siê zmienia nawet pory roku  U¶miech
Zwykle jak co¶ siê koñczy to co¶ siê zaczyna U¶miech
Czy warto zastanawiaæ siê czy drugi to zauwa¿y, czy jest taka zasadno¶æ
Dla ka¿dego co innego.
Moim skromnym zdaniem wa¿ne jest by to nie by³y wspomniane tylko wyci±gniête wnioski U¶miech
Wspomnienia czyli Martwe - tworzy Martwe
Tworz± sobie ludzie ponownie liczne teorie a has³o nadzieja, upowa¿nia tych, ¿e ludzi do wysnuwania „pozytywnych wniosków”.
Ilu ludzi zada³o sobie pytanie : jak mo¿na budowaæ przysz³o¶æ bez Tera¼niejszo¶ci ?
S± oczywi¶cie wielcy, którzy jak to deklaruj± ³atwo mog± przeskoczyæ z przesz³o¶ci w przysz³o¶æ Du¿y u¶miech
czym maj± siê martwiæ przecie¿  wszystko tworzy im jaki¶ stwórca.
Czy mo¿na co¶ zmieniæ ¿yj±c „na co dzieñ” wspomnieniami.
¯adna rozmowa nie mo¿e siê bez tego obej¶æ - wspomnieñ U¶miech
Mo¿e taka ma³a relaksacja:
Wydajê spokojn± dyspozycjê  ,,¿e wszelkie wspomnienia murujê w wielkim sarkofagu , zalewaj±c go tonami cementu.
Mo¿na i wizualnie mo¿na i czuciowo Du¿y u¶miech
Sprawdzi³em,¿e to æwiczonko  pomo¿e przerwaæ wspomnienia o przesz³o¶ci i przysz³o¶ci.
£atwiej jest (np mi ososbi¶cie)  je¿eli skupiê siê jedynie na teraz i z tej pozycji rozwi±zaæ sprawy bie¿±ce.  U¶miech
Uzyskany spokój umo¿liwia mi osobi¶cie bezproblemowo wspó³graæ z innym cz³owiekiem ,w którym widzê i siebie. Du¿y u¶miech
Moim skromnym zdaniem trudno jest przyst±piæ do transformacji kiedy ma siê nie opanowane ca³kowicie swoje stare cechy i jeszcze automatyczne reakcje.  U¶miech
Lêki i obawy te¿ zanikn± Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 17:07:50 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: