Transformacja ÂświadomoÂści i ciaÂła 20.03 – 21.12.2012OpublikowaÂł Alex, 16 marca 2012
PoniÂższy tekst, dostaÂłem mailem jako ktĂłraÂś osoba z rzĂŞdu, wiĂŞc nie wiem kto jest autorem. Od razu uznaÂłem, Âże jest on niezmiernie waÂżny, dlatego go tutaj publikujĂŞ. Poza tym dostaÂłem tÂą wiadomoœÌ od osoby, ktĂłra „widzi” z jakiego ÂźrĂłdÂła ona pochodzi, w zwiÂązku z tym traktujĂŞ te informacje jako bardzo wiarygodne.
20 marca 2012 zaczyna siê bardzo wa¿ny proces transformacyjny. Wchodzimy w 9-cio miesiêczny okres przemiany naszego cia³a (mo¿na to porównaÌ do ci¹¿y). Nasze cia³a przejd¹ w tym czasie przemianê z podstaw wêglowych na krystaliczne (krzemowe). Mo¿emy czuÌ wtedy, ¿e niektóre pokarmy ju¿ nam nie s³u¿¹ (nie mówiê tu o miêsie bo to nigdy nam nie s³u¿y³o) i nasze cia³a bêd¹ potrzebowaÌ coraz to l¿ejszych. Je¿eli tego nie wyczujemy, mog¹ pojawiÌ siê doœÌ drastyczne objawy (torsje, biegunki, bóle itd.). Warto w tym czasie nastawiÌ siê na prawdziwe potrzeby cia³a, a nie naszego ego, bo to czêsto jest mylone.
BĂŞdzie to teÂż przyspieszony proces wzniesieniowy nie tylko naszego ciaÂła ale teÂż i ÂświadomoÂści, ktĂłra chociaÂż ma wyÂższe wibracje niÂż ciaÂło, jednak nie wibruje jeszcze w duchu 5D.
OczywiÂście transformacja ÂświadomoÂści i ciaÂła zaczĂŞÂła siĂŞ juÂż dawno (ok. 1987 r.), ale teraz od 20.03 ten proces niesamowicie przyspieszy. 9-cio miesiĂŞczny cykl koĂączy siĂŞ dokÂładnie 21.12.2012 czyli w tej magicznej od dawna zapowiadanej dacie (dzieĂą porodu). 20.03 (dzieĂą poczĂŞcia) to teÂż wspaniaÂła data, bo to przede wszystkim rĂłwnonoc, pierwszy dzieĂą wiosny (a przecieÂż wchodzimy w galaktycznÂą wiosnĂŞ, a to jest jakby tego symbolem). 20.03.2012 to numerologiczna 1 czyli poczÂątek czegoÂś nowego.
Wibracja dnia 20 nawi¹zuje do energii ¿eùskiej i jest to dodatkowo liczba oznaczaj¹ca duchowe przebudzenie. Marzec jak wiemy jest miesi¹cem zwi¹zanym z neutralnoœci¹ i przyporz¹dkowany jest Matce Ziemi (to ona bêdzie w tej symbolicznej ci¹¿y).
Wa¿ne jest aby w tym 9-cio miesiêcznym cyklu nie poœwiêcaÌ zbyt wiele uwagi œwiatu zewnêtrznemu, a skupiÌ siê g³ównie na swoim wnêtrzu (medytacje, wejœcie w siebie) i na wszystkim co podwy¿sza nasze wibracje i w konsekwencji prowadzi do wzniesienia.
CaÂły ten 9-cio miesiĂŞczny proces 20.03.2012-21.12.2012 bĂŞdzie kulminacyjnym i najbardziej niesamowitym okresem transformacji ÂświadomoÂści i ciaÂła.
Oczywiœcie tylko Ci, którzy œwiadomie w ten proces wejd¹, odczuj¹ go we wszystkich aspektach, natomiast ludzie bêd¹cy w nieœwiadomoœci odczuj¹ go w du¿o mniejszym stopniu. Dlatego tak wa¿ne jest ¿eby wejœÌ w ten proces z pe³n¹ œwiadomoœci¹. W ca³ym tym cyklu bêd¹ daty, które pomog¹ nam w zrozumieniu i odczuwaniu tego co siê bêdzie dzia³o.
PoniÂżej podajĂŞ te najbardziej kluczowe.
20 marca – rĂłwnonoc, Kosmiczny Trygger osiÂąga 4-tÂą i ostatnia falĂŞ, importowanie i inicjalizacja krystalicznych kodĂłw.
20 maja – zaĂŚmienie SÂłoĂąca – ludzka makro-integracja, rĂłwnowaÂżenie Boskiej MĂŞskoÂści.
4 czerwca – zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – ludzka mikro-integracja, rĂłwnowaÂżenie Boskiej KobiecoÂści.
6 czerwca – tranzyt Wenus, integracja unii SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskiej, peÂłny powrĂłt energii ZÂłotego Delfina, wstĂŞpna integracja Boskiej KobiecoÂści z BoskÂą MĂŞskoÂściÂą.
20 czerwca – przesilenie letnie – niezwykle potĂŞÂżne uzupeÂłnienie kwadrygi danych z zaĂŚmienia SÂłoĂąca z 20 maja, zaĂŚmienia KsiĂŞÂżyca z 4 czerwca oraz tranzytu Wenus z 6 czerwca. To bĂŞdzie bardzo intensywna energia, ktĂłra pozwoli na zintegrowanie ostatniego napÂływu kodĂłw energetycznych oraz na uwolnienie przeszkĂłd.
22 wrzeÂśnia – jesienna rĂłwnonoc – poczÂątek tworzenia sieci wszystkich 12-tu g³ównych tarcz sÂłonecznych w formacie krystalicznym.
13 listopada – caÂłkowite zaĂŚmienie SÂłoĂąca – aktywacja 144 satelitarnych dyskĂłw sÂłonecznych do 12-tu g³ównych dyskĂłw. Ostatnia integracja sieci Boskiej MĂŞskoÂści w rĂłwnowadze.
28 listopada – zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – pó³cieĂą – dokoĂączenie i integracja Boskiej KobiecoÂści.
12 grudnia – 12-12-12 – portal potrĂłjnej daty. Kulminacyjny finaÂł i dokoĂączenie krystalicznej sieci. Aktywacja ostatnich Atlantydzkich Kryszta³ów ÂŚwiÂątynnych z nowymi kodami i po³¹czenie ze strukturami piramidalnymi oraz dyskami sÂłonecznymi. Kombinacja rĂłwnowagi energii mĂŞskich i ÂżeĂąskich w Boskiej JednoÂści. MAX, ostateczne kodowanie w wirze krystalicznym.
21 grudnia – restart sieci wstĂŞpowania i osieciowania krystalicznego pola kwantowego. Poszerzenie z lepszym dostĂŞpem do 12-go wymiaru. „Palec BoÂży” skÂładajÂący siĂŞ z energii Saturna, Jowisza i Plutona.
Z dat¹ 12-12-12 wszystkie systemy bêd¹ w pe³ni zakodowane. Aktywacja Kryszta³u Ognistego w Bimini. Skorelowane z krystalicznym wirem i kryszta³owym dyskiem s³onecznym z Arkansas. PóŸniej nast¹pi krótki restart i wszystko zostanie reaktywowane w pe³nej funkcjonalnoœci, wszystkie krystaliczne systemy pól w dniu 21-12-12, 21 grudnia 2012.
Wa¿ne jest jeszcze, ¿e z tego co wiem, wszystkie linie czasowe z dniem 21-12-2012 zredukuj¹ siê w jedn¹, chocia¿ nie wszyscy bêd¹ mieli dostêp do tej samej rzeczywistoœci ze wzglêdu na ró¿nicê w ich wibracjach.
DostaÂłam te informacje, uwaÂżam, Âże sÂą bardzo waÂżne, dlatego dzielĂŞ siĂŞ nimi z innymi.
KaÂżdy odpowiada tylko za siebie
decyzja jest rĂłwnie indywidualna.
A zawsze wydarza siĂŞ to co dla mnie najlepsze, ufam temu czego i Wam ÂżyczĂŞ
Z MiÂłoÂściÂą
http://nieczytajtego.pl/transformacja-swiadomosci-i-ciala-20-03-21-12-2012/Hm......co wy na to ? Nie ukrywam ze ta wersja wydazen odpowiada mi najbardziej