Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 14:15:54

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Transformacja ÂświadomoÂści i ciaÂła 20.03 – 21.12.2012  (Przeczytany 102541 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« : Marzec 16, 2012, 23:12:17 »

Transformacja ÂświadomoÂści i ciaÂła 20.03 – 21.12.2012

OpublikowaÂł Alex, 16 marca 2012

PoniÂższy tekst, dostaÂłem mailem jako ktĂłraÂś osoba z rzĂŞdu, wiĂŞc nie wiem kto jest autorem. Od razu uznaÂłem, Âże jest on niezmiernie waÂżny, dlatego go tutaj publikujĂŞ. Poza tym dostaÂłem tÂą wiadomoœÌ od osoby, ktĂłra „widzi” z jakiego ÂźrĂłdÂła ona pochodzi, w zwiÂązku z tym traktujĂŞ te informacje jako bardzo wiarygodne.

20 marca 2012 zaczyna siê bardzo wa¿ny proces transformacyjny. Wchodzimy w 9-cio miesiêczny okres przemiany naszego cia³a (mo¿na to porównaÌ do ci¹¿y). Nasze cia³a przejd¹ w tym czasie przemianê z podstaw wêglowych na krystaliczne (krzemowe). Mo¿emy czuÌ wtedy, ¿e niektóre pokarmy ju¿ nam nie s³u¿¹ (nie mówiê tu o miêsie bo to nigdy nam nie s³u¿y³o) i nasze cia³a bêd¹ potrzebowaÌ coraz to l¿ejszych. Je¿eli tego nie wyczujemy, mog¹ pojawiÌ siê doœÌ drastyczne objawy (torsje, biegunki, bóle itd.). Warto w tym czasie nastawiÌ siê na prawdziwe potrzeby cia³a, a nie naszego ego, bo to czêsto jest mylone.

BĂŞdzie to teÂż przyspieszony proces wzniesieniowy nie tylko naszego ciaÂła ale teÂż i ÂświadomoÂści, ktĂłra chociaÂż ma wyÂższe wibracje niÂż ciaÂło, jednak nie wibruje jeszcze w duchu 5D.
OczywiÂście transformacja ÂświadomoÂści i ciaÂła zaczĂŞÂła siĂŞ juÂż dawno (ok. 1987 r.), ale teraz od 20.03 ten proces niesamowicie przyspieszy. 9-cio miesiĂŞczny cykl koĂączy siĂŞ dokÂładnie 21.12.2012 czyli w tej magicznej od dawna zapowiadanej dacie (dzieĂą porodu). 20.03 (dzieĂą poczĂŞcia) to teÂż wspaniaÂła data, bo to przede wszystkim rĂłwnonoc, pierwszy dzieĂą wiosny (a przecieÂż wchodzimy w galaktycznÂą wiosnĂŞ, a to jest jakby tego symbolem). 20.03.2012 to numerologiczna 1 czyli poczÂątek czegoÂś nowego.
Wibracja dnia 20 nawi¹zuje do energii ¿eùskiej i jest to dodatkowo liczba oznaczaj¹ca duchowe przebudzenie. Marzec jak wiemy jest miesi¹cem zwi¹zanym z neutralnoœci¹ i przyporz¹dkowany jest Matce Ziemi (to ona bêdzie w tej symbolicznej ci¹¿y).
Wa¿ne jest aby w tym 9-cio miesiêcznym cyklu nie poœwiêcaÌ zbyt wiele uwagi œwiatu zewnêtrznemu, a skupiÌ siê g³ównie na swoim wnêtrzu (medytacje, wejœcie w siebie) i na wszystkim co podwy¿sza nasze wibracje i w konsekwencji prowadzi do wzniesienia.
CaÂły ten 9-cio miesiĂŞczny proces 20.03.2012-21.12.2012 bĂŞdzie kulminacyjnym i najbardziej niesamowitym okresem transformacji ÂświadomoÂści i ciaÂła.
Oczywiœcie tylko Ci, którzy œwiadomie w ten proces wejd¹, odczuj¹ go we wszystkich aspektach, natomiast ludzie bêd¹cy w nieœwiadomoœci odczuj¹ go w du¿o mniejszym stopniu. Dlatego tak wa¿ne jest ¿eby wejœÌ w ten proces z pe³n¹ œwiadomoœci¹. W ca³ym tym cyklu bêd¹ daty, które pomog¹ nam w zrozumieniu i odczuwaniu tego co siê bêdzie dzia³o.
PoniÂżej podajĂŞ te najbardziej kluczowe.

20 marca – rĂłwnonoc, Kosmiczny Trygger osiÂąga 4-tÂą i ostatnia falĂŞ, importowanie i inicjalizacja krystalicznych kodĂłw.

20 maja – zaĂŚmienie SÂłoĂąca – ludzka makro-integracja, rĂłwnowaÂżenie Boskiej MĂŞskoÂści.

4 czerwca – zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – ludzka mikro-integracja, rĂłwnowaÂżenie Boskiej KobiecoÂści.

6 czerwca – tranzyt Wenus, integracja unii SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskiej, peÂłny powrĂłt energii ZÂłotego Delfina, wstĂŞpna integracja Boskiej KobiecoÂści z BoskÂą MĂŞskoÂściÂą.

20 czerwca – przesilenie letnie – niezwykle potĂŞÂżne uzupeÂłnienie kwadrygi danych z zaĂŚmienia SÂłoĂąca z 20 maja, zaĂŚmienia KsiĂŞÂżyca z 4 czerwca oraz tranzytu Wenus z 6 czerwca. To bĂŞdzie bardzo intensywna energia, ktĂłra pozwoli na zintegrowanie ostatniego napÂływu kodĂłw energetycznych oraz na uwolnienie przeszkĂłd.

22 wrzeÂśnia – jesienna rĂłwnonoc – poczÂątek tworzenia sieci wszystkich 12-tu g³ównych tarcz sÂłonecznych w formacie krystalicznym.

13 listopada – caÂłkowite zaĂŚmienie SÂłoĂąca – aktywacja 144 satelitarnych dyskĂłw sÂłonecznych do 12-tu g³ównych dyskĂłw. Ostatnia integracja sieci Boskiej MĂŞskoÂści w rĂłwnowadze.

28 listopada – zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – pó³cieĂą – dokoĂączenie i integracja Boskiej KobiecoÂści.

12 grudnia – 12-12-12 – portal potrĂłjnej daty. Kulminacyjny finaÂł i dokoĂączenie krystalicznej sieci. Aktywacja ostatnich Atlantydzkich Kryszta³ów ÂŚwiÂątynnych z nowymi kodami i po³¹czenie ze strukturami piramidalnymi oraz dyskami sÂłonecznymi. Kombinacja rĂłwnowagi energii mĂŞskich i ÂżeĂąskich w Boskiej JednoÂści. MAX, ostateczne kodowanie w wirze krystalicznym.

21 grudnia – restart sieci wstĂŞpowania i osieciowania krystalicznego pola kwantowego. Poszerzenie z lepszym dostĂŞpem do 12-go wymiaru. „Palec BoÂży” skÂładajÂący siĂŞ z energii Saturna, Jowisza i Plutona.

Z dat¹ 12-12-12 wszystkie systemy bêd¹ w pe³ni zakodowane. Aktywacja Kryszta³u Ognistego w Bimini. Skorelowane z krystalicznym wirem i kryszta³owym dyskiem s³onecznym z Arkansas. PóŸniej nast¹pi krótki restart i wszystko zostanie reaktywowane w pe³nej funkcjonalnoœci, wszystkie krystaliczne systemy pól w dniu 21-12-12, 21 grudnia 2012.

Wa¿ne jest jeszcze, ¿e z tego co wiem, wszystkie linie czasowe z dniem 21-12-2012 zredukuj¹ siê w jedn¹, chocia¿ nie wszyscy bêd¹ mieli dostêp do tej samej rzeczywistoœci ze wzglêdu na ró¿nicê w ich wibracjach.

DostaÂłam te informacje, uwaÂżam, Âże sÂą bardzo waÂżne, dlatego dzielĂŞ siĂŞ nimi z innymi.
KaÂżdy odpowiada tylko za siebie UÂśmiech decyzja jest rĂłwnie indywidualna.

A zawsze wydarza siĂŞ to co dla mnie najlepsze, ufam temu czego i Wam ÂżyczĂŞ UÂśmiech

Z MiÂłoÂściÂą

http://nieczytajtego.pl/transformacja-swiadomosci-i-ciala-20-03-21-12-2012/

Hm......co wy na to ? Nie ukrywam ze ta wersja wydazen odpowiada mi najbardziej

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
greta
Gość
« Odpowiedz #1 : Marzec 17, 2012, 08:49:12 »

Moja corka urodzila sie 20 marca 1984roku i jak przeczytalam te informacje od razu o niej pomyslalam.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #2 : Marzec 17, 2012, 08:49:13 »

mi teÂżChichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2012, 09:14:14 »

mysle ze warto tez dodac ze wielkanoc w tym roku wypada w pelnie Jezus zmartwychwstal w piatek w pelnie ksiezyca nie wiem czy astronomicznie czesto sie tak zdarzalo UÂśmiech ale w kazdym razie oddzwierciedla to co bylo 2000 tys lat temu
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 09:16:47 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #4 : Marzec 17, 2012, 09:39:47 »

mysle ze warto tez dodac ze wielkanoc w tym roku wypada w pelnie Jezus zmartwychwstal w piatek w pelnie ksiezyca nie wiem czy astronomicznie czesto sie tak zdarzalo UÂśmiech ale w kazdym razie oddzwierciedla to co bylo 2000 tys lat temu

O ! nie wiedziaÂłam o tym !  Jak to obliczyÂłeÂś quetz ? To bardzo ciekawa informacja .

KsiĂŞga Koheleta 3,1
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2012, 09:43:45 »

pascha Na Âświecie znane jest teÂż jako Pascha, od hebrajskiego Pesach, wiosennego ÂŚwiĂŞta PrzaÂśnikĂłw upamiĂŞtniajÂącego wyjÂście ÂŻydĂłw z Egiptu, obchodzonego w peÂłniĂŞ ksiĂŞÂżyca,

3 dni przed pelnia byla ostatnia wieczerza (wtorek) - pascha-szabt sroda (wg qumran..) - 3 dni pozniej zmartwychwstanie w pelnie i od tego powinien sie liczyc kalendarz i nastepne 7 dni..

http://www.ekumenizm.pl/content/article/20070414223618481.htm

http://www.kosciol.pl/article.php?story=20040412104437518

http://orion.pta.edu.pl/art/easter/easter_dates.html

http://www.ekumenizm.pl/content/article/20070414223618481.html

wg qumran  pascha zawsze wypadala w srode - Jezus jako Baranek paschalny

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.ibiblio.org/expo/deadsea.scrolls.exhibit/LC/lc.rel.mats.world.html&ei=XFJkT5vGNMP44QSzvsyWCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=9&ved=0CGEQ7gEwCDgK&prev=/search%3Fq%3Dqumran%2Bpassover%2B%2BWednesday%26start%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1003%26bih%3D573%26prmd%3Dimvnsb

w tym roku prawie te swieta sie pokrywaja, rowniez zydowska pascha..

http://www.kalbi.pl/kalendarz/roczny/2012

http://www.kalendarz-365.pl/ksiezyca/fazy-ksiezyca.html

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.fundootimes.com/festivals/passover-israel-2012.html&ei=G2dAT6_YL8XLsga8k6TFBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=4&sqi=2&ved=0CEgQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Dpesach%2B2012%26hl%3Dpl%26biw%3D1024%26bih%3D677%26prmd%3Dimvns

wlasnie na tym polegaja manipulacje kalendarzem wtedy kiedy byla zmartwychwstanie obchodzi sie ukrzyzowanie..w sobote byl 2 szabat - zydow swiatynnych w niedziele MM znalazla grob pusty
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 10:03:47 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #6 : Marzec 17, 2012, 10:34:01 »

PiĂŞkne, tyle informacji , ÂświatÂła i wiedzy   -  zatem  mocno, nawet caÂłkowicie  lucyferyczne.

Przekazy od Chrystusa nie sÂą tak ulukrowane, bo ziemski swiat   ma wiĂŞcej bÂłota.

A  Lucyfer z jakiejÂś przyczyny  nie mĂłwi caÂłej prawdy  tylko pó³.

Ma w tym jakiÂś ukryty interes.

Zatem w mojej ocenie przyszÂłoœÌ to    1+2    ( Âłosz end goÂł -  dwa w jednym)   ,  gdzie

1 to - omawiany tu scenariusz  "wzrostu wibracji"  (mnie juÂż coÂś rozedrgaÂło Szok)

2 to - zmiana osi obrotu planety Ziemia przy pomocy Kompleksu Planety X  znajdujÂącego siĂŞ obecnie na linni  SÂłoĂące-Ziemia   UÂśmiech UÂśmiech

ReasumujÂąc:

Za duÂżo brudu na Ziemi  na ten scenariusz  i....

za duÂżo wody w oceanach aby nie wykorzystaĂŚ jej do  oczyszczania.

............................................
Na koniec ciekawostka:

O ile dobrze pamiĂŞtam,  ramiona Chrystusa w ÂŚwiebodzinie  skierowane sÂą w stronĂŞ  Morza Pó³nocnego,

a proboszcz twierdzi, Âże  pomnik powstaÂł na wyraÂźne polecenie Chrystusa  ktĂłry siĂŞ mu ukazaÂł we Âśnie.

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 10:46:10 wysłane przez JACK » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #7 : Marzec 17, 2012, 10:45:18 »

Transformacja juz trwa od dawna. Bo ci, ktorzy zostali powolani (wybrani do eksperymentu) poszli na pierwszy ogien (prototypy), aby ocenic jak zniosa te PRAWDE!
Wg tych badan statystycznych wyznaczono wzorce, czyli jak wprowadzic masy na nowe tory, i jeszcze na tym ZAROBIC!
Ci, nieliczni, ktorzy beda chcieli zachowac Wolna Wole, beda przesladowani, reszta skieruje sie w strone "glosu Bozego", czyli najprostszej konsumpcji. Wazne, aby z usmiechem na ustach i ... czesto! Bo Bestia glodna i trzeba do pieca wciaz podrzucac.
Co do jedzenia to juz od DAWNA firmy spozywcze maja wspolne kody, popatrzcie sobie na artykuly w sklepie, czy wiecie dokladnie co JUZ TERAZ jecie?MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #8 : Marzec 17, 2012, 11:34:56 »

quetzalcoatl44

UÂśmiaÂłam siĂŞ serdecznie bo jest to dokÂładna data moich urodzin , perfekcyjnie zgodna prawie co do minuty, a moÂże i co do minuty bo urodziÂłam siĂŞ w domu nie mam aÂż tak precyzyjnego czasu urodzenia.
No to bĂŞdzie dzieĂą dobry z przed 2000 tys lat! szczegĂłlne urodziny mam w tym roku! DuÂży uÂśmiech Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #9 : Marzec 17, 2012, 12:44:41 »

Witam  UÂśmiech
Terminy sa zazwyczaj zawsze jakims schematem , jak to bedzie sie mialo do rzeczywistosci okaze sie w praniu.
Moim zdaniem te cykle sa mozliwe , ale z uwzglednieniem indywidualnosci kazdego czlowieka (jego stopnia swiadomosci), wiec zapewne kazdy z Nas bedzie odczuwal je inaczej z zachowaniem tendecyjnego zroznicowania w czasie . Dla kazdego czas bedzie inny w odchyleniu  np.+ lub - 2 tygodnie .Nie ulega watpliwosci , ze transformacja trwa i od lat przyspiesza sie ten proces de facto osiagajac w rezultacie punkt kulminacyjny, mysle najwiecej wypowiemy sie na ten temat po roku 2012. A jak na razie obserwujmy.  UÂśmiech
Ameryki nie odkrylam-wiem  MrugniĂŞcie
Ps.
Co do daty 20 marca jest to normalne  cykliczne przesilenie zimowo-wiosenne jak i inne w ciagu roku natomiast to o czym piszesz quetzalcoatl44 to bardzo ciekawe spostrzezenie .  UÂśmiech

Moze- zatem to data wyjsciowa intensywnej transformacji "nowego czlowieka" .Dokonczenie dziela i poczatek nowego czlowieka.?A moze nawet ujawnienie sie nowego proroka? Lub nastepcy Jezusa , ktory bedzie nas uczyl nastepnych transformacji jakie nastapia .
.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 13:31:22 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #10 : Marzec 17, 2012, 20:01:46 »

nie wiem czy to akurat byllo 6 kwietnia ale w piatek i pelnie ksiezyca po rownonocy ale w takim razie powinnas byc Chrzescijanka Kiara UÂśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=ct2OWlhBed0

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.diagnosis2012.co.uk/7.htm&ei=mt5kT5aWKYLR4QSJ7_2bCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCYQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dgreat%2Bseal%2B2012%26hl%3Dpl%26biw%3D1003%26bih%3D573%26prmd%3Dimvns

przewiduje sie zniszczenie Rzymu itd..UÂśmiech

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://ronnierendel.com/2011/09/28/the-jewish-year-5772-2012-the-holy-zohars-prophecy-of-redemption/&ei=39tkT4LGFKrl4QTp1aTYBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=10&ved=0CIcBEO4BMAk&prev=/search%3Fq%3Dzohar%2B2012%26hl%3Dpl%26biw%3D1003%26bih%3D573%26prmd%3Dimvns
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 20:09:31 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Marzec 17, 2012, 20:54:20 »

KtoÂś chyba prĂłbuje nam mieszaĂŚ w gÂłowach.
Na Ziemi, tej tu i teraz nikt nie osiÂągnie struktury "krzemowej" (gdzie juÂż ktoÂś zamieÂściÂł podobnÂą informacjĂŞ).
RzeczywiÂście, wielu zapowiada na ten okres rozpoczĂŞcie znaczÂących wydarzeĂą ale bĂŞdÂą one zoscylowane bardziej na przygotowaniu nas do zmian w naszym DNA, ich rozbudowa, dostosowanie do wyÂższych wibracji. Nikt jednak nie zmieni siĂŞ w istotĂŞ "krzemowÂą". Nie tu i nie teraz. MoÂże dla niektĂłrych bĂŞdzie dostĂŞpna taka zmiana ale po przeniesieniu siĂŞ do innych ÂświatĂłw, w innych wymiarach.
Tak, Âże moÂżemy spaĂŚ spokojnie. Zmiany idÂą i to wielkimi krokami ale nikt z nas nie bĂŞdzie krzesaÂł z siebie iskier niczym "krzemieĂą". DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #12 : Marzec 17, 2012, 22:07:33 »

Ciekawy ten post.
Wyskoczyl jak Filip z konopii, bo gdy ma sie WIEDZE to trzeba ja umiejetnie dozowac.
krzemowi, sa juz od dawna!
Tak jak niektorzy na bateriie, a inni na "dusycki"

========================================

Darek, ten co WAM zamieszal to JA!

UÂśmiech

Ale chyba wiem, ze jestem "persona non GRATA!"

Pa

ScaliÂłem posty
darek

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 22:11:53 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Marzec 17, 2012, 22:19:17 »

Cytat: Fair Lady
Ale chyba wiem, ze jestem "persona non GRATA!"

Skoro chcesz byĂŚ tak postrzeganÂą.
Z mojej strony nic takiego nie sugerowaÂłem.

bo gdy ma sie WIEDZE to trzeba ja umiejetnie dozowac.

MoÂże i troche jej posiadam ale nie jestem typem "nauczyciela", a bardziej "kierunkowskazu/drogowskazu".
CoÂś zasygnalizujĂŞ, coÂś wskaÂże ale o szersze i przystĂŞpniejsze wyjaÂśnienie proszĂŞ siĂŞ samemu postaraĂŚ bÂądÂź zwrĂłciĂŚ do innych.
MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże bardzo blisko rezonujĂŞ np. z >east'em<, >janusz'em< i kilkoma innymi formowiczami.

krzemowi, sa juz od dawna!

Tak jak arsenowi >>, czy arszenikowi >>.

Znajdziemy jeszcze innych.  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 22:36:26 wysłane przez Dariusz » Zapisane

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #14 : Marzec 18, 2012, 00:59:36 »

Fair Lady miÂła UÂśmiech
CoÂś mi siĂŞ wydaje ze to ty siĂŞ uprzedziÂłaÂś do Darka ,a nie odwrotnie.Przynajmniej ja to tak widzĂŞ Chichot  Pewnie to duÂże  niebieskie  oko tak na ciebie dziaÂła  JĂŞzyk

Darek Nie wiem kto nam prĂłbuje namieszaĂŚ ,nie odbieram tej informacji w ten sposĂłb.Nie mam pojĂŞcia czy, w ogĂłle jest moÂżliwa transformacja w krzemowÂą strukturĂŞ ciaÂła ,ale podobaÂł mi siĂŞ ten przekaz, ze wzglĂŞdu na nadziejĂŞ w nim zawartÂą.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #15 : Marzec 18, 2012, 08:23:13 »

po pierwsze, pytanie po co zamieniaĂŚ skafander wĂŞglowy na krzemowy, a raczej Silikonowy,- http://pl.wikipedia.org/wiki/Silikony
choÌ w³aœciwoœci tego ostatniego s¹ wyj¹tkowe, je¿eli chodzi o wytrzyma³oœÌ.
Po pierwsze pytanie o cel ewentualnej transormacji, a dopiero dalej dobranie odpowiedniej formy w materii.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #16 : Marzec 18, 2012, 08:50:47 »

AleÂż to siĂŞ dzieje samoistnie , proces przemiany ciaÂła materialnego to wielotysiÂącletni proces zach0dzÂący w naszym ciele. Obecny czas to juÂż finaÂł w ktĂłrym przygotowane ciaÂła dokonajÂą transformacji na kolejne z tych samych pierwiastkĂłw i elementĂłw ale w innym ich ukÂładzie.
Po co ten proces? Bo w nowych warunkach inne parametry techniczne dajÂą nam wiĂŞksze moÂżliwoÂści twĂłrcze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #17 : Marzec 18, 2012, 09:13:23 »

Zmiany idÂą i to wielkimi krokami ale nikt z nas nie bĂŞdzie krzesaÂł z siebie iskier niczym "krzemieĂą".

Krzem to SI. Sa dwa systemy SI oraz HI. Sign Intelligence albo Human Intelligence.
Tak nalezy odbierac przekazy.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #18 : Marzec 18, 2012, 09:57:54 »

PodpowiedziaÂłaÂś mi coÂś Lady, bowiem zawsze zastanawiaÂłam siĂŞ jak , na jakiej zadzie wcielajÂą siĂŞ programy w ciaÂła materialne na ziemi?  Jest to forma zapisu w krzemie ale krzem uÂżyty jest jako wiÂązka energetyczna. Zwyczajnie strumieĂą energii , ktĂłry w okreÂślonych warunkach fizycznych przyjmuje stan skupienia i formĂŞ wedle nich.

Dla tych form niekorzystne sÂą wysokie wibracje i temperatury , szybciej zachodzi proces ich starzenia siĂŞ , czym chÂłodniej tym lepiej dla nich. MoÂże dlatego byÂła ta gra o globalne ochÂłodzenie?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #19 : Marzec 18, 2012, 10:26:25 »

Wg mnie trafilas w dziesiatke, trzeba by rozwinac ten tok mysli, wlasnie o te "mrozonki". //Zapewne chodzi tu o lod, krysztaly lodu jako nadprzewodnictwo//.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #20 : Marzec 18, 2012, 11:25:20 »

MrugniĂŞcie

Dla tych form niekorzystne sÂą wysokie wibracje i temperatury , szybciej zachodzi proces ich starzenia siĂŞ , czym chÂłodniej tym lepiej dla nich. MoÂże dlatego byÂła ta gra o globalne ochÂłodzenie?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Zrobmy zatem wlasne doswiadczenia poprzez regularny pomiar temperatury , powiem Wam , ze sa wnioski , tylko nalezy to sprawdzac ! MrugniĂŞcie
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Marzec 18, 2012, 11:31:25 »

CzeœÌ >Laguna<,
dawno CiĂŞ nie byÂło. DuÂży uÂśmiech

Cytat: Laguna
Zrobmy zatem ...

ZrĂłbmy zatem osobny wÂątek dotyczÂący tego zagadnienia bo ten wÂątek dopiero utworzony, a juÂż mamy ofa.

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #22 : Marzec 18, 2012, 11:33:53 »

W moim skafandrze:) od 35° do 41° Sprawdzone! Ale poza skafandrem nie umiem pomierzyc;)

=============================

A moze poprostu dac sie wygadac a nie caly czas pchac stado we wlasnym kierunku, gdybys tak chcial wszystko poukladac, nudno by bylo jakos. Ostatecznie transformacja swiadomosci i ciala to nic innego jak wlasnie umieszczenie tego calego na odpowiedniej SKALI, i nie wszyscy o tym wiedza, a poprzez myslenie (rozwoj swiadomosci) powoli sami zaczna dochodzic do wlasciwych wnioskow.

Easy Boy! Bez nerw:)

=============================

Mysle, ze jest juz roznych watkow od groma i ciutciut, ktorych nikt nie czyta. Np. 12 czakra, wow!
Kazdy lubie swieze wiadomosci, a nie odgrzewane i przelewane jak stare wino do nowych butelek.
Zawsze myslalam, ze chodzi o laczenie, a nie rozbijanie.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2012, 12:11:23 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #23 : Marzec 18, 2012, 11:44:12 »

CzeœÌ >Laguna<,
dawno CiĂŞ nie byÂło. DuÂży uÂśmiech

Cytat: Laguna
Zrobmy zatem ...

ZrĂłbmy zatem osobny wÂątek dotyczÂący tego zagadnienia bo ten wÂątek dopiero utworzony, a juÂż mamy ofa.

Hej Darku ,

Bylam , tylko troche mniej i raczej jako czytajaca. UÂśmiech
Co do utworzenia innego watku , nie ma sensu bo i tak nikt nic nie napisze  MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie Buzia na k³ódkĂŞ

W moim skafandrze:) od 35° do 41° Sprawdzone! Ale poza skafandrem nie umiem pomierzyc;)

A przy 34 czujesz sie jakbys znikala.  Buzia na k³ódkĂŞ MrugniĂŞcie Przychodzi wtedy dziwna mysl , czuje , mysle, jestem , a przeciez to malo mozliwe  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2012, 11:59:01 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #24 : Marzec 18, 2012, 12:28:35 »

Co to oznacza ? Nie rozumiem  CoÂś Najlepiej siĂŞ czujĂŞ w temperaturze miĂŞdzy 18 a 28 stopni C,czy to oznacza Âże jestem zamrozona ? Poza tym w stanie wrzenia nie moÂżna siĂŞ ze mnÂą skontaktowaĂŚ  DuÂży uÂśmiech

Darku nie wiem czy jest sens osobny wÂątek zakÂładaĂŚ,poniewaÂż dyskusja o krzemie doskonale tu pasuje.PrzecieÂż mamy w niego transformowaĂŚ MrugniĂŞcie

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: