Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 17:17:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Transformacja ¶wiadomo¶ci i cia³a 20.03 – 21.12.2012  (Przeczytany 101516 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« : Marzec 16, 2012, 23:12:17 »

Transformacja ¶wiadomo¶ci i cia³a 20.03 – 21.12.2012

Opublikowa³ Alex, 16 marca 2012

Poni¿szy tekst, dosta³em mailem jako która¶ osoba z rzêdu, wiêc nie wiem kto jest autorem. Od razu uzna³em, ¿e jest on niezmiernie wa¿ny, dlatego go tutaj publikujê. Poza tym dosta³em t± wiadomo¶æ od osoby, która „widzi” z jakiego ¼ród³a ona pochodzi, w zwi±zku z tym traktujê te informacje jako bardzo wiarygodne.

20 marca 2012 zaczyna siê bardzo wa¿ny proces transformacyjny. Wchodzimy w 9-cio miesiêczny okres przemiany naszego cia³a (mo¿na to porównaæ do ci±¿y). Nasze cia³a przejd± w tym czasie przemianê z podstaw wêglowych na krystaliczne (krzemowe). Mo¿emy czuæ wtedy, ¿e niektóre pokarmy ju¿ nam nie s³u¿± (nie mówiê tu o miêsie bo to nigdy nam nie s³u¿y³o) i nasze cia³a bêd± potrzebowaæ coraz to l¿ejszych. Je¿eli tego nie wyczujemy, mog± pojawiæ siê do¶æ drastyczne objawy (torsje, biegunki, bóle itd.). Warto w tym czasie nastawiæ siê na prawdziwe potrzeby cia³a, a nie naszego ego, bo to czêsto jest mylone.

Bêdzie to te¿ przyspieszony proces wzniesieniowy nie tylko naszego cia³a ale te¿ i ¶wiadomo¶ci, która chocia¿ ma wy¿sze wibracje ni¿ cia³o, jednak nie wibruje jeszcze w duchu 5D.
Oczywi¶cie transformacja ¶wiadomo¶ci i cia³a zaczê³a siê ju¿ dawno (ok. 1987 r.), ale teraz od 20.03 ten proces niesamowicie przyspieszy. 9-cio miesiêczny cykl koñczy siê dok³adnie 21.12.2012 czyli w tej magicznej od dawna zapowiadanej dacie (dzieñ porodu). 20.03 (dzieñ poczêcia) to te¿ wspania³a data, bo to przede wszystkim równonoc, pierwszy dzieñ wiosny (a przecie¿ wchodzimy w galaktyczn± wiosnê, a to jest jakby tego symbolem). 20.03.2012 to numerologiczna 1 czyli pocz±tek czego¶ nowego.
Wibracja dnia 20 nawi±zuje do energii ¿eñskiej i jest to dodatkowo liczba oznaczaj±ca duchowe przebudzenie. Marzec jak wiemy jest miesi±cem zwi±zanym z neutralno¶ci± i przyporz±dkowany jest Matce Ziemi (to ona bêdzie w tej symbolicznej ci±¿y).
Wa¿ne jest aby w tym 9-cio miesiêcznym cyklu nie po¶wiêcaæ zbyt wiele uwagi ¶wiatu zewnêtrznemu, a skupiæ siê g³ównie na swoim wnêtrzu (medytacje, wej¶cie w siebie) i na wszystkim co podwy¿sza nasze wibracje i w konsekwencji prowadzi do wzniesienia.
Ca³y ten 9-cio miesiêczny proces 20.03.2012-21.12.2012 bêdzie kulminacyjnym i najbardziej niesamowitym okresem transformacji ¶wiadomo¶ci i cia³a.
Oczywi¶cie tylko Ci, którzy ¶wiadomie w ten proces wejd±, odczuj± go we wszystkich aspektach, natomiast ludzie bêd±cy w nie¶wiadomo¶ci odczuj± go w du¿o mniejszym stopniu. Dlatego tak wa¿ne jest ¿eby wej¶æ w ten proces z pe³n± ¶wiadomo¶ci±. W ca³ym tym cyklu bêd± daty, które pomog± nam w zrozumieniu i odczuwaniu tego co siê bêdzie dzia³o.
Poni¿ej podajê te najbardziej kluczowe.

20 marca – równonoc, Kosmiczny Trygger osi±ga 4-t± i ostatnia falê, importowanie i inicjalizacja krystalicznych kodów.

20 maja – zaæmienie S³oñca – ludzka makro-integracja, równowa¿enie Boskiej Mêsko¶ci.

4 czerwca – zaæmienie Ksiê¿yca – ludzka mikro-integracja, równowa¿enie Boskiej Kobieco¶ci.

6 czerwca – tranzyt Wenus, integracja unii Syriañsko – Plejadiañskiej, pe³ny powrót energii Z³otego Delfina, wstêpna integracja Boskiej Kobieco¶ci z Bosk± Mêsko¶ci±.

20 czerwca – przesilenie letnie – niezwykle potê¿ne uzupe³nienie kwadrygi danych z zaæmienia S³oñca z 20 maja, zaæmienia Ksiê¿yca z 4 czerwca oraz tranzytu Wenus z 6 czerwca. To bêdzie bardzo intensywna energia, która pozwoli na zintegrowanie ostatniego nap³ywu kodów energetycznych oraz na uwolnienie przeszkód.

22 wrze¶nia – jesienna równonoc – pocz±tek tworzenia sieci wszystkich 12-tu g³ównych tarcz s³onecznych w formacie krystalicznym.

13 listopada – ca³kowite zaæmienie S³oñca – aktywacja 144 satelitarnych dysków s³onecznych do 12-tu g³ównych dysków. Ostatnia integracja sieci Boskiej Mêsko¶ci w równowadze.

28 listopada – zaæmienie Ksiê¿yca – pó³cieñ – dokoñczenie i integracja Boskiej Kobieco¶ci.

12 grudnia – 12-12-12 – portal potrójnej daty. Kulminacyjny fina³ i dokoñczenie krystalicznej sieci. Aktywacja ostatnich Atlantydzkich Kryszta³ów ¦wi±tynnych z nowymi kodami i po³±czenie ze strukturami piramidalnymi oraz dyskami s³onecznymi. Kombinacja równowagi energii mêskich i ¿eñskich w Boskiej Jedno¶ci. MAX, ostateczne kodowanie w wirze krystalicznym.

21 grudnia – restart sieci wstêpowania i osieciowania krystalicznego pola kwantowego. Poszerzenie z lepszym dostêpem do 12-go wymiaru. „Palec Bo¿y” sk³adaj±cy siê z energii Saturna, Jowisza i Plutona.

Z dat± 12-12-12 wszystkie systemy bêd± w pe³ni zakodowane. Aktywacja Kryszta³u Ognistego w Bimini. Skorelowane z krystalicznym wirem i kryszta³owym dyskiem s³onecznym z Arkansas. Pó¼niej nast±pi krótki restart i wszystko zostanie reaktywowane w pe³nej funkcjonalno¶ci, wszystkie krystaliczne systemy pól w dniu 21-12-12, 21 grudnia 2012.

Wa¿ne jest jeszcze, ¿e z tego co wiem, wszystkie linie czasowe z dniem 21-12-2012 zredukuj± siê w jedn±, chocia¿ nie wszyscy bêd± mieli dostêp do tej samej rzeczywisto¶ci ze wzglêdu na ró¿nicê w ich wibracjach.

Dosta³am te informacje, uwa¿am, ¿e s± bardzo wa¿ne, dlatego dzielê siê nimi z innymi.
Ka¿dy odpowiada tylko za siebie U¶miech decyzja jest równie indywidualna.

A zawsze wydarza siê to co dla mnie najlepsze, ufam temu czego i Wam ¿yczê U¶miech

Z Mi³o¶ci±

http://nieczytajtego.pl/transformacja-swiadomosci-i-ciala-20-03-21-12-2012/

Hm......co wy na to ? Nie ukrywam ze ta wersja wydazen odpowiada mi najbardziej

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 17, 2012, 08:49:12 »

Moja corka urodzila sie 20 marca 1984roku i jak przeczytalam te informacje od razu o niej pomyslalam.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #2 : Marzec 17, 2012, 08:49:13 »

mi te¿Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2012, 09:14:14 »

mysle ze warto tez dodac ze wielkanoc w tym roku wypada w pelnie Jezus zmartwychwstal w piatek w pelnie ksiezyca nie wiem czy astronomicznie czesto sie tak zdarzalo U¶miech ale w kazdym razie oddzwierciedla to co bylo 2000 tys lat temu
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 09:16:47 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #4 : Marzec 17, 2012, 09:39:47 »

mysle ze warto tez dodac ze wielkanoc w tym roku wypada w pelnie Jezus zmartwychwstal w piatek w pelnie ksiezyca nie wiem czy astronomicznie czesto sie tak zdarzalo U¶miech ale w kazdym razie oddzwierciedla to co bylo 2000 tys lat temu

O ! nie wiedzia³am o tym !  Jak to obliczy³e¶ quetz ? To bardzo ciekawa informacja .

Ksiêga Koheleta 3,1
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2012, 09:43:45 »

pascha Na ¶wiecie znane jest te¿ jako Pascha, od hebrajskiego Pesach, wiosennego ¦wiêta Prza¶ników upamiêtniaj±cego wyj¶cie ¯ydów z Egiptu, obchodzonego w pe³niê ksiê¿yca,

3 dni przed pelnia byla ostatnia wieczerza (wtorek) - pascha-szabt sroda (wg qumran..) - 3 dni pozniej zmartwychwstanie w pelnie i od tego powinien sie liczyc kalendarz i nastepne 7 dni..

http://www.ekumenizm.pl/content/article/20070414223618481.htm

http://www.kosciol.pl/article.php?story=20040412104437518

http://orion.pta.edu.pl/art/easter/easter_dates.html

http://www.ekumenizm.pl/content/article/20070414223618481.html

wg qumran  pascha zawsze wypadala w srode - Jezus jako Baranek paschalny

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.ibiblio.org/expo/deadsea.scrolls.exhibit/LC/lc.rel.mats.world.html&ei=XFJkT5vGNMP44QSzvsyWCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=9&ved=0CGEQ7gEwCDgK&prev=/search%3Fq%3Dqumran%2Bpassover%2B%2BWednesday%26start%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1003%26bih%3D573%26prmd%3Dimvnsb

w tym roku prawie te swieta sie pokrywaja, rowniez zydowska pascha..

http://www.kalbi.pl/kalendarz/roczny/2012

http://www.kalendarz-365.pl/ksiezyca/fazy-ksiezyca.html

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.fundootimes.com/festivals/passover-israel-2012.html&ei=G2dAT6_YL8XLsga8k6TFBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=4&sqi=2&ved=0CEgQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Dpesach%2B2012%26hl%3Dpl%26biw%3D1024%26bih%3D677%26prmd%3Dimvns

wlasnie na tym polegaja manipulacje kalendarzem wtedy kiedy byla zmartwychwstanie obchodzi sie ukrzyzowanie..w sobote byl 2 szabat - zydow swiatynnych w niedziele MM znalazla grob pusty
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 10:03:47 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Marzec 17, 2012, 10:34:01 »

Piêkne, tyle informacji , ¶wiat³a i wiedzy   -  zatem  mocno, nawet ca³kowicie  lucyferyczne.

Przekazy od Chrystusa nie s± tak ulukrowane, bo ziemski swiat   ma wiêcej b³ota.

A  Lucyfer z jakiej¶ przyczyny  nie mówi ca³ej prawdy  tylko pó³.

Ma w tym jaki¶ ukryty interes.

Zatem w mojej ocenie przysz³o¶æ to    1+2    ( ³osz end go³ -  dwa w jednym)   ,  gdzie

1 to - omawiany tu scenariusz  "wzrostu wibracji"  (mnie ju¿ co¶ rozedrga³o Szok)

2 to - zmiana osi obrotu planety Ziemia przy pomocy Kompleksu Planety X  znajduj±cego siê obecnie na linni  S³oñce-Ziemia   U¶miech U¶miech

Reasumuj±c:

Za du¿o brudu na Ziemi  na ten scenariusz  i....

za du¿o wody w oceanach aby nie wykorzystaæ jej do  oczyszczania.

............................................
Na koniec ciekawostka:

O ile dobrze pamiêtam,  ramiona Chrystusa w ¦wiebodzinie  skierowane s± w stronê  Morza Pó³nocnego,

a proboszcz twierdzi, ¿e  pomnik powsta³ na wyra¼ne polecenie Chrystusa  który siê mu ukaza³ we ¶nie.

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 10:46:10 wys³ane przez JACK » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Marzec 17, 2012, 10:45:18 »

Transformacja juz trwa od dawna. Bo ci, ktorzy zostali powolani (wybrani do eksperymentu) poszli na pierwszy ogien (prototypy), aby ocenic jak zniosa te PRAWDE!
Wg tych badan statystycznych wyznaczono wzorce, czyli jak wprowadzic masy na nowe tory, i jeszcze na tym ZAROBIC!
Ci, nieliczni, ktorzy beda chcieli zachowac Wolna Wole, beda przesladowani, reszta skieruje sie w strone "glosu Bozego", czyli najprostszej konsumpcji. Wazne, aby z usmiechem na ustach i ... czesto! Bo Bestia glodna i trzeba do pieca wciaz podrzucac.
Co do jedzenia to juz od DAWNA firmy spozywcze maja wspolne kody, popatrzcie sobie na artykuly w sklepie, czy wiecie dokladnie co JUZ TERAZ jecie?Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Marzec 17, 2012, 11:34:56 »

quetzalcoatl44

U¶mia³am siê serdecznie bo jest to dok³adna data moich urodzin , perfekcyjnie zgodna prawie co do minuty, a mo¿e i co do minuty bo urodzi³am siê w domu nie mam a¿ tak precyzyjnego czasu urodzenia.
No to bêdzie dzieñ dobry z przed 2000 tys lat! szczególne urodziny mam w tym roku! Du¿y u¶miech Buziak

Kiara U¶miech U¶miech
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Marzec 17, 2012, 12:44:41 »

Witam  U¶miech
Terminy sa zazwyczaj zawsze jakims schematem , jak to bedzie sie mialo do rzeczywistosci okaze sie w praniu.
Moim zdaniem te cykle sa mozliwe , ale z uwzglednieniem indywidualnosci kazdego czlowieka (jego stopnia swiadomosci), wiec zapewne kazdy z Nas bedzie odczuwal je inaczej z zachowaniem tendecyjnego zroznicowania w czasie . Dla kazdego czas bedzie inny w odchyleniu  np.+ lub - 2 tygodnie .Nie ulega watpliwosci , ze transformacja trwa i od lat przyspiesza sie ten proces de facto osiagajac w rezultacie punkt kulminacyjny, mysle najwiecej wypowiemy sie na ten temat po roku 2012. A jak na razie obserwujmy.  U¶miech
Ameryki nie odkrylam-wiem  Mrugniêcie
Ps.
Co do daty 20 marca jest to normalne  cykliczne przesilenie zimowo-wiosenne jak i inne w ciagu roku natomiast to o czym piszesz quetzalcoatl44 to bardzo ciekawe spostrzezenie .  U¶miech

Moze- zatem to data wyjsciowa intensywnej transformacji "nowego czlowieka" .Dokonczenie dziela i poczatek nowego czlowieka.?A moze nawet ujawnienie sie nowego proroka? Lub nastepcy Jezusa , ktory bedzie nas uczyl nastepnych transformacji jakie nastapia .
.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 13:31:22 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Marzec 17, 2012, 20:01:46 »

nie wiem czy to akurat byllo 6 kwietnia ale w piatek i pelnie ksiezyca po rownonocy ale w takim razie powinnas byc Chrzescijanka Kiara U¶miech

http://www.youtube.com/watch?v=ct2OWlhBed0

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.diagnosis2012.co.uk/7.htm&ei=mt5kT5aWKYLR4QSJ7_2bCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCYQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dgreat%2Bseal%2B2012%26hl%3Dpl%26biw%3D1003%26bih%3D573%26prmd%3Dimvns

przewiduje sie zniszczenie Rzymu itd..U¶miech

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://ronnierendel.com/2011/09/28/the-jewish-year-5772-2012-the-holy-zohars-prophecy-of-redemption/&ei=39tkT4LGFKrl4QTp1aTYBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=10&ved=0CIcBEO4BMAk&prev=/search%3Fq%3Dzohar%2B2012%26hl%3Dpl%26biw%3D1003%26bih%3D573%26prmd%3Dimvns
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 20:09:31 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Marzec 17, 2012, 20:54:20 »

Kto¶ chyba próbuje nam mieszaæ w g³owach.
Na Ziemi, tej tu i teraz nikt nie osi±gnie struktury "krzemowej" (gdzie ju¿ kto¶ zamie¶ci³ podobn± informacjê).
Rzeczywi¶cie, wielu zapowiada na ten okres rozpoczêcie znacz±cych wydarzeñ ale bêd± one zoscylowane bardziej na przygotowaniu nas do zmian w naszym DNA, ich rozbudowa, dostosowanie do wy¿szych wibracji. Nikt jednak nie zmieni siê w istotê "krzemow±". Nie tu i nie teraz. Mo¿e dla niektórych bêdzie dostêpna taka zmiana ale po przeniesieniu siê do innych ¶wiatów, w innych wymiarach.
Tak, ¿e mo¿emy spaæ spokojnie. Zmiany id± i to wielkimi krokami ale nikt z nas nie bêdzie krzesa³ z siebie iskier niczym "krzemieñ". Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Marzec 17, 2012, 22:07:33 »

Ciekawy ten post.
Wyskoczyl jak Filip z konopii, bo gdy ma sie WIEDZE to trzeba ja umiejetnie dozowac.
krzemowi, sa juz od dawna!
Tak jak niektorzy na bateriie, a inni na "dusycki"

========================================

Darek, ten co WAM zamieszal to JA!

U¶miech

Ale chyba wiem, ze jestem "persona non GRATA!"

Pa

Scali³em posty
darek

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 22:11:53 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Marzec 17, 2012, 22:19:17 »

Cytat: Fair Lady
Ale chyba wiem, ze jestem "persona non GRATA!"

Skoro chcesz byæ tak postrzegan±.
Z mojej strony nic takiego nie sugerowa³em.

bo gdy ma sie WIEDZE to trzeba ja umiejetnie dozowac.

Mo¿e i troche jej posiadam ale nie jestem typem "nauczyciela", a bardziej "kierunkowskazu/drogowskazu".
Co¶ zasygnalizujê, co¶ wska¿e ale o szersze i przystêpniejsze wyja¶nienie proszê siê samemu postaraæ b±d¼ zwróciæ do innych.
Muszê przyznaæ, ¿e bardzo blisko rezonujê np. z >east'em<, >janusz'em< i kilkoma innymi formowiczami.

krzemowi, sa juz od dawna!

Tak jak arsenowi >>, czy arszenikowi >>.

Znajdziemy jeszcze innych.  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2012, 22:36:26 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #14 : Marzec 18, 2012, 00:59:36 »

Fair Lady mi³a U¶miech
Co¶ mi siê wydaje ze to ty siê uprzedzi³a¶ do Darka ,a nie odwrotnie.Przynajmniej ja to tak widzê Chichot  Pewnie to du¿e  niebieskie  oko tak na ciebie dzia³a  Jêzyk

Darek Nie wiem kto nam próbuje namieszaæ ,nie odbieram tej informacji w ten sposób.Nie mam pojêcia czy, w ogóle jest mo¿liwa transformacja w krzemow± strukturê cia³a ,ale podoba³ mi siê ten przekaz, ze wzglêdu na nadziejê w nim zawart±.

Ksiêga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #15 : Marzec 18, 2012, 08:23:13 »

po pierwsze, pytanie po co zamieniaæ skafander wêglowy na krzemowy, a raczej Silikonowy,- http://pl.wikipedia.org/wiki/Silikony
choæ w³a¶ciwo¶ci tego ostatniego s± wyj±tkowe, je¿eli chodzi o wytrzyma³o¶æ.
Po pierwsze pytanie o cel ewentualnej transormacji, a dopiero dalej dobranie odpowiedniej formy w materii.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Marzec 18, 2012, 08:50:47 »

Ale¿ to siê dzieje samoistnie , proces przemiany cia³a materialnego to wielotysi±cletni proces zach0dz±cy w naszym ciele. Obecny czas to ju¿ fina³ w którym przygotowane cia³a dokonaj± transformacji na kolejne z tych samych pierwiastków i elementów ale w innym ich uk³adzie.
Po co ten proces? Bo w nowych warunkach inne parametry techniczne daj± nam wiêksze mo¿liwo¶ci twórcze.

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Marzec 18, 2012, 09:13:23 »

Zmiany id± i to wielkimi krokami ale nikt z nas nie bêdzie krzesa³ z siebie iskier niczym "krzemieñ".

Krzem to SI. Sa dwa systemy SI oraz HI. Sign Intelligence albo Human Intelligence.
Tak nalezy odbierac przekazy.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Marzec 18, 2012, 09:57:54 »

Podpowiedzia³a¶ mi co¶ Lady, bowiem zawsze zastanawia³am siê jak , na jakiej zadzie wcielaj± siê programy w cia³a materialne na ziemi?  Jest to forma zapisu w krzemie ale krzem u¿yty jest jako wi±zka energetyczna. Zwyczajnie strumieñ energii , który w okre¶lonych warunkach fizycznych przyjmuje stan skupienia i formê wedle nich.

Dla tych form niekorzystne s± wysokie wibracje i temperatury , szybciej zachodzi proces ich starzenia siê , czym ch³odniej tym lepiej dla nich. Mo¿e dlatego by³a ta gra o globalne och³odzenie?

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Marzec 18, 2012, 10:26:25 »

Wg mnie trafilas w dziesiatke, trzeba by rozwinac ten tok mysli, wlasnie o te "mrozonki". //Zapewne chodzi tu o lod, krysztaly lodu jako nadprzewodnictwo//.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Marzec 18, 2012, 11:25:20 »

Mrugniêcie

Dla tych form niekorzystne s± wysokie wibracje i temperatury , szybciej zachodzi proces ich starzenia siê , czym ch³odniej tym lepiej dla nich. Mo¿e dlatego by³a ta gra o globalne och³odzenie?

Kiara U¶miech U¶miech
Zrobmy zatem wlasne doswiadczenia poprzez regularny pomiar temperatury , powiem Wam , ze sa wnioski , tylko nalezy to sprawdzac ! Mrugniêcie
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Marzec 18, 2012, 11:31:25 »

Cze¶æ >Laguna<,
dawno Ciê nie by³o. Du¿y u¶miech

Cytat: Laguna
Zrobmy zatem ...

Zróbmy zatem osobny w±tek dotycz±cy tego zagadnienia bo ten w±tek dopiero utworzony, a ju¿ mamy ofa.

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Marzec 18, 2012, 11:33:53 »

W moim skafandrze:) od 35° do 41° Sprawdzone! Ale poza skafandrem nie umiem pomierzyc;)

=============================

A moze poprostu dac sie wygadac a nie caly czas pchac stado we wlasnym kierunku, gdybys tak chcial wszystko poukladac, nudno by bylo jakos. Ostatecznie transformacja swiadomosci i ciala to nic innego jak wlasnie umieszczenie tego calego na odpowiedniej SKALI, i nie wszyscy o tym wiedza, a poprzez myslenie (rozwoj swiadomosci) powoli sami zaczna dochodzic do wlasciwych wnioskow.

Easy Boy! Bez nerw:)

=============================

Mysle, ze jest juz roznych watkow od groma i ciutciut, ktorych nikt nie czyta. Np. 12 czakra, wow!
Kazdy lubie swieze wiadomosci, a nie odgrzewane i przelewane jak stare wino do nowych butelek.
Zawsze myslalam, ze chodzi o laczenie, a nie rozbijanie.

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2012, 12:11:23 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Marzec 18, 2012, 11:44:12 »

Cze¶æ >Laguna<,
dawno Ciê nie by³o. Du¿y u¶miech

Cytat: Laguna
Zrobmy zatem ...

Zróbmy zatem osobny w±tek dotycz±cy tego zagadnienia bo ten w±tek dopiero utworzony, a ju¿ mamy ofa.

Hej Darku ,

Bylam , tylko troche mniej i raczej jako czytajaca. U¶miech
Co do utworzenia innego watku , nie ma sensu bo i tak nikt nic nie napisze  Mrugniêcie Mrugniêcie Buzia na k³ódkê

W moim skafandrze:) od 35° do 41° Sprawdzone! Ale poza skafandrem nie umiem pomierzyc;)

A przy 34 czujesz sie jakbys znikala.  Buzia na k³ódkê Mrugniêcie Przychodzi wtedy dziwna mysl , czuje , mysle, jestem , a przeciez to malo mozliwe  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2012, 11:59:01 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #24 : Marzec 18, 2012, 12:28:35 »

Co to oznacza ? Nie rozumiem  Co¶ Najlepiej siê czujê w temperaturze miêdzy 18 a 28 stopni C,czy to oznacza ¿e jestem zamrozona ? Poza tym w stanie wrzenia nie mo¿na siê ze mn± skontaktowaæ  Du¿y u¶miech

Darku nie wiem czy jest sens osobny w±tek zak³adaæ,poniewa¿ dyskusja o krzemie doskonale tu pasuje.Przecie¿ mamy w niego transformowaæ Mrugniêcie

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: