Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 14, 2025, 05:12:08

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Transformacja ÂświadomoÂści i ciaÂła 20.03 – 21.12.2012  (Przeczytany 106714 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #25 : Marzec 18, 2012, 19:14:05 »

Ja natomiast zauwaÂżyÂłem, Âże lekko podwyÂższona temperatura mojej powÂłoki wĂŞglowej, tak. np. 38-38.5, powoduje u mnie bardzo aktywne dziaÂłanie 3 oka; no naparza tak mocno, Âże aÂż siĂŞ chce pozostaĂŚ w tej gorÂączce, i popatrzeĂŚ dÂłuÂżej.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #26 : Marzec 18, 2012, 20:11:24 »

..natomiast >40 ktoœ wy³¹cza grawitacje i pe³ny odlot w ³ó¿ku chorego Du¿y uœmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #27 : Marzec 18, 2012, 20:44:11 »

To sie nazywa SIATKA SYSTEMU.
east
Gość
« Odpowiedz #28 : Marzec 18, 2012, 20:45:49 »

(..) czujesz sie jakbys znikalaBuzia na k³ódkĂŞ MrugniĂŞcie Przychodzi wtedy dziwna mysl , czuje , mysle, jestem , a przeciez to malo mozliwe  MrugniĂŞcie
Fair Lady
(..), ten co WAM zamieszal to JA!
...jakby znika³o to "JA" ? W temacie o Transformacji warto chyba rozwin¹Ì ten w¹tek.
Znika to, co miesza, a zatem co ? To, co wymyœla, kombinuje, utrwala, buduje ró¿ne koncepcje na temat myœli...
Dziwna myœl, która czuje. Kiedy przejdziesz na drug¹ stronê granicy, poza "ja" ... wtedy zaczyna siê prawdziwa podró¿. Rozpoczyna siê transformacja.

To oczywiÂście Âżadna prawda objawiona, a tylko doÂświadczenie osobiste. W pewnym momencie jestem TU ale rĂłwnieÂż i POZA .
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #29 : Marzec 18, 2012, 22:00:41 »

To oczywiÂście Âżadna prawda objawiona, a tylko doÂświadczenie osobiste. W pewnym momencie jestem TU ale rĂłwnieÂż i POZA .

W jakim sensie po za ? Po za ciaÂłem ? Czy po za myslami ? Po za swiatem zewnĂŞtrznym ( matrixem ) ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
east
Gość
« Odpowiedz #30 : Marzec 18, 2012, 23:00:21 »

NapiszĂŞ z doÂświadczenia.
chanell, kiedy znika uto¿samienie siê , z tym , co s¹dzisz na temat siebie, na temat przekonaù , na temat ró¿nic , wtedy znika ta "œciana", która zawsze odgradza³a Ciê od œwiata "zewnêtrznego". Nie wiem ,czy jest cokolwiek poza myœlami, ale jest TU , w tej konkretnej przestrzeni zamkniêtej, ograniczonej Twoim postrzeganiem (przez pryzmat osobowoœciowego "ja), jak i równie¿ wszystko inne, co do tej pory by³o TAM, czyli poza, czyli tym ,co nie jest "ja". To wszystko zaczynasz obejmowaÌ "sob¹" kiedy rozmywa siê granica "ja-poza ja" tak naturalnie, jakbyœ nigdy nie by³a od tego oddzielona, a jednoczeœnie nie uto¿samiasz siê z czymkolwiek konkretnie. Obrazowo : jesteœ i tam i tu. Taki stan bycia mo¿na by okreœliÌ jednym s³owem : "wspó³-czucie".

Rozpoznawanie - w kaÂżdej chwili - iluzji rozdzielenia to przekroczenie granicy, to wÂłaÂśnie transformacja ÂświadomoÂści, a byĂŚ moÂże rĂłwnieÂż ciaÂła.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #31 : Marzec 18, 2012, 23:09:10 »

Rozpoznawanie - w kaÂżdej chwili - iluzji rozdzielenia to przekroczenie granicy, to wÂłaÂśnie transformacja ÂświadomoÂści, a byĂŚ moÂże rĂłwnieÂż ciaÂła.

Hm.......czyli przede mnÂą dÂługa droga , bo jestem dopiero na poczatku tej drogi. Wydaje mi siĂŞ Âże u mnie transformacja swiadomoÂści wÂłasnie siĂŞ zaczĂŞÂła  ,ale ciaÂła ? raczej nie Smutny  Bardzo to wszystko  skomplikowane  Zawstydzony

edit:

ZnalazÂłam coÂś co bedzie pasowaĂŚ do tego tematu ( chyba ) moÂże juÂż znacie ten filmik....UÂśmiech

<a href="http://www.youtube.com/v/mBJylNBz1oI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/mBJylNBz1oI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2012, 23:16:57 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
east
Gość
« Odpowiedz #32 : Marzec 18, 2012, 23:53:11 »

chanell na poczÂątku jakiej drogi ? Nie ma Âżadnej konkretnej drogi do przejÂścia ( poza tÂą, ktĂłrÂą wybierasz MrugniĂŞcie ) , bo w kaÂżdej chwili, w kaÂżdym momencie stoisz u jej poczÂątku i jednoczeÂśnie koĂąca. Tak jak DI mĂłwi " spoÂłeczeĂąstwo uksztaÂłtowane jest byÂśmy byli zajĂŞci, zajĂŞci,zajĂŞci, w ruchu, w ruchu , w ruchu .. o mĂłj boÂże -praca, o mĂłj boÂże kryzys finansowy ", to jest wÂłaÂśnie dorga. Nie koĂączÂąca siĂŞ droga. .. "w wiĂŞzieniu swojego umysÂłu". A konkretniej -przekonaĂą.

http://www.youtube.com/watch?v=cUmlsZt1jVE&feature=player_detailpage
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2012, 23:57:39 wysłane przez east » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #33 : Marzec 19, 2012, 11:48:41 »

east tak siĂŞ zastanawiam tylko... czy Ty masz jakieÂś problemy z tym JA?

MyÂśl to uczucie , uczucie to myÂśl sÂą zawarte w sobie , one tworzÂą i wcale nie koniecznie tak jak to sobie wyobraÂżasz , ÂświadomoœÌ to wiedza  ( jesteÂś Âświadom czegoÂś , wiesz to...),  wiedza moÂże byĂŚ uÂżyta jako mÂądroœÌ, moÂże ale nie musi.
 Jak na moje zrozumienie ( przeÂłoÂżone na ludzki sposĂłb wypowiedzi) najwaÂżniejsza jest mÂądroœÌ , ona przejawia siĂŞ kreacjÂą. Jakom? ZaleÂży wy³¹cznie od mÂądroÂści kreatora a nie od jego ÂświadomoÂści , chociaÂż ÂświadomoœÌ skutku  odbija siĂŞ w mÂądroÂści , myÂśli , sÂłowa i czynu.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #34 : Marzec 19, 2012, 11:52:04 »

A czy ten "lusz" mozna wymierzyc? A moze to to, co ja nazywam aura? Przyznam ze wstydem, nigdy nie slyszalam tego terminu...

http://astromaria.wordpress.com/lusz/

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #35 : Marzec 19, 2012, 12:37:37 »

east tak siĂŞ zastanawiam tylko... czy Ty masz jakieÂś problemy z tym JA?
Jakbym nim byÂł to bym miaÂł problem MrugniĂŞcie
Sama odpowiedz sobie na pytanie czy "myÂślĂŞ wiĂŞc jestem" ? ..

MyÂśl to uczucie , uczucie to myÂśl sÂą zawarte w sobie , one tworzÂą
Zatem coÂś tworzy... Istnieje to coÂś z czym siĂŞ utoÂżsamiasz , co korygujesz, Âże tym jest, albo tym nie jest. Tak, jakbyÂś to produkowaÂła  ... hmhm.

ÂświadomoœÌ to wiedza  ( jesteÂś Âświadom czegoÂś , wiesz to...)
To typowe sprowadzenie œwiadomoœci do roli s³u¿¹cego narzêdzia, czyli narzêdzia do rozpoznawania czegoœ. Wznoszenia konceptów na temat tego co widaÌ - odró¿niania tego od wszystkiego innego.

najwaÂżniejsza jest mÂądroœÌ , ona przejawia siĂŞ kreacjÂą. Jakom? ZaleÂży wy³¹cznie od mÂądroÂści kreatora a nie od jego ÂświadomoÂści , chociaÂż ÂświadomoœÌ skutku  odbija siĂŞ w mÂądroÂści , myÂśli , sÂłowa i czynu.
To przyjĂŞcie aksjomatu, zaÂłoÂżenia i opis koÂłowrotka - czystego mechanizmu. Bez dotarcia do sedna. Na prawdĂŞ jest jakiÂś kreator, ktĂłry tworzy ?

W tej historyjce o luszu wskazano na kreatora jako pasoÂżyta . W jakim celu kreator -"KTOÂŚ" - miaÂłby dopiero tworzyĂŚ hodowlĂŞ ,ktĂłra mu dostarcza poÂżywienia ? SkÂąd braÂłby na to energiĂŞ i czym siĂŞ ÂżywiÂł wczeÂśniej ? Moim zdaniem lusz wcale nie jest mu potrzebny do Âżycia. "On"- czyli ten "ktoÂś" -  go po¿¹da dla smaku  ZÂły

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #36 : Marzec 19, 2012, 12:49:44 »

Dziekuje za info!
Rozjasnilo mi sie pod deklem:)
Zrozumialam czym jest moje zadanie w Ogrodzie... jako tlenowo - weglowy biorobot do produkcji looshu!
Kiara
Gość
« Odpowiedz #37 : Marzec 19, 2012, 12:50:35 »

WyjdÂź ponad materialne ograniczenia i zobacz to wszystko z innej perspektywy , analiza tylko ludzkimi - materialnymi miernikami daje takie jak Twoje wnioski.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #38 : Marzec 19, 2012, 12:58:15 »

..œwiadomoœÌ swego po³o¿enia, a okreœlenie siebie na nowo,-
to takie wyjÂście z krĂŞgu pt. "niemoÂżliwe", coÂś moÂże tak wyglÂąda/Âło, ale juÂż widzÂąc "mury" jesteÂśmy tylko krok od wolnoÂści,-
gorzej gdy ich nawet nie dostrzegamy MrugniĂŞcie

east
Gość
« Odpowiedz #39 : Marzec 19, 2012, 13:16:34 »

Coraz wiêcej ludzi "dotyka" muru. Chocia¿ wci¹¿ wydaje siê tak ma³o realny ..

.....
Morfeusz :
PozwĂłl, Âże powiem Ci dlaczego tu jesteÂś.
JesteÂś tu bo wiesz o czymÂś.
Tego co wiesz nie moÂżesz wyraziĂŚ, ale czujesz to.
CzuÂłeÂś to przez caÂłe swoje Âżycie, Âże ze Âświatem jest coÂś nie tak. Nie wiesz co to jest, ale to jest jak drzazga w twoim umyÂśle, doprowadzajÂąca CiĂŞ do szaleĂąstwa.
To wÂłaÂśnie uczucie przywiodÂło CiĂŞ TU.

Czy wiesz o czym mĂłwiĂŞ?

Czy chcesz wiedzieĂŚ co to jest?
Matrix jest wszêdzie wokó³ nas, nawet w tym pokoju.
Widzisz to kiedy wygl¹dasz przez okno, albo kiedy w³¹czasz telewizor.
Czujesz to kiedy idziesz do pracy, do koÂścioÂła, kiedy pÂłacisz podatki.
Jest to Âświat, ktĂłry zostaÂł rozciÂągniĂŞty przed twoimi oczam
i Âżeby odgrodziĂŚ CiĂŞ od prawdy.

Neo :Jakiej prawdy?

Morfeusz : ¯e jesteœ niewolnikiem. Jak wszyscy inni urodzi³eœ siê w niewoli, w wiêzieniu, którego nie mo¿esz poczuÌ, posmakowaÌ ani dotkn¹Ì. Wiêzieniu twojego umys³u...
Niestety nikomu nie moÂżna wytÂłumaczyĂŚ czym jest Matrix.
Musisz zobaczyĂŚ to sam
.............

Coraz wiĂŞcej ludzi zaczyna widzieĂŚ  samodzielnie Chichot ZobaczyĂŚ i rozpoznaĂŚ - to pierwszy krok MrugniĂŞcie
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #40 : Marzec 19, 2012, 13:48:48 »

Albo reakcja zwrotna. Zycie w nieswiadomosci (tak i tak w niewoli) i nagle OSWIECENIE.
"Uwaga, Uwaga, od 2.00 a.m. do 3.00 a.m. odbedzie sie oficjalna zbiorka looshu wszystkich, ktorzy stawia opor spotka ... i tu niech kazdy wstawi "wizje"..."

Kiedys czytalam takie zdanie, ci, ktorzy opuscili (uciekli?) z Edenu znalezli sie na bezgranicznej pustyni.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #41 : Marzec 19, 2012, 13:54:09 »

w nieÂświadomce jest sÂłodko, tyle, Âże przebudzenie musi boleĂŚ MrugniĂŞcie

east
Gość
« Odpowiedz #42 : Marzec 19, 2012, 13:56:04 »

Pustyni, na ktĂłrej nie byÂło nic. Nic poza mannÂą spadajÂącÂą z nieba MrugniĂŞcie . I tak przeÂżyli 40 lat Chichot
SzwendajÂąc siĂŞ po piachu ... A stawiano na to, Âże nie przetrzymaja tygodnia MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #43 : Marzec 19, 2012, 15:49:27 »

A moÂżecie sobie wyobraziĂŚ iÂż moÂżna byĂŚ na pustyni a jednoczeÂśnie w bardzo dobrych warunkach Âżyciowych?  Do tego sÂłu¿¹ oazy.. a one sÂą na pustyni jak najbardziej , tylko takich szczegó³ów juÂż siĂŞ nie publikuje... bo po co?
No i nie 40 a 4 lata , komuÂś kiedyÂś dopisaÂło siĂŞ zero dla brawury...  DuÂży uÂśmiech po co mieli siĂŞ szwendaĂŚ po piachu? a co oni jacyÂś gÂłupi byli?

"manna z nieba..." to typowa symbolika . MrugniĂŞcie

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2012, 15:51:58 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #44 : Marzec 19, 2012, 16:43:00 »

Czyli znudziÂła im siĂŞ ta oaza po 4 latach. I tak dÂługo wytrzymali .
Kiara
Gość
« Odpowiedz #45 : Marzec 19, 2012, 17:07:11 »

Nie , nie znudziÂła taki jest czas pewnego etapu osiÂągania wiedzy i przeksztaÂłcania swojego ciaÂła dziĂŞki Âżyciu inaczej. MojÂżesz i Miriam  otrzymali od StwĂłrcy przeolbrzymiÂą szansĂŞ dla rodu juÂż wĂłwczas. gdyby MojÂżesz nie baÂł siĂŞ wiedzy otrzymanej od StwĂłrcy wĂłwczas juÂż dawno byli byÂśmy w 4 wymiarze. Ba.. nie staÂło siĂŞ bo on nie byÂł jeszcze gotĂłw na to , zatem trudno nawet mĂłwiĂŚ o zmarnowaniu szansy. Zwyczajnie jeszcze nie byÂł wÂłaÂściwy czas.
Oaza peÂłniÂła funkcjĂŞ swojego rodzaju szkoÂły o specjalnych warunkach ,ale byÂła bardzo szczegĂłlnym miejscem.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #46 : Marzec 19, 2012, 17:57:13 »

a wiĂŞc jutro, o godz. 06:14:00 ranoUÂśmiech

20/03/12 nastÂąpi ZrĂłwnanie Wiosenne. Ten czas, na Kole Zycia, reprezentuje WschodniÂą BramĂŞ. W tym roku ZrĂłwnanie wydarzy siĂŞ o godz. 06:14:00 rano. Nie przegapmy tego Momentu. Dla Ziemi Moment Wiosennego
 ZrĂłwnania jest momentem poczĂŞcia, zapÂłodnienia. Jest to chwila, podczas ktĂłrej Ziemia przyjmie nowe kody informacji od natury. Posiane nasiona bĂŞdÂą wzrastaĂŚ i dojrzewaĂŚ przez nastĂŞpne dziewiĂŞĂŚ miesiĂŞcy i zaowocujÂą podczas Przesilenia Zimowego narodzinami i nowym Âżyciem. Uczestniczmy w tym kosmicznym Wydarzeniu Âświadomie

20 marca 2012 zaczyna sie bardzo wazny proces transformacyjny. Wchodzimy w 9-cio miesieczny okres PRZEMIANY  DNA i zarazem naszego ciaÂła (mozna to porĂłwnac do ciÂązy).Nasze ciaÂła przejdÂą w tym czasie przemianĂŞ z podstaw wĂŞglowych na krystaliczne (krzemowe). MoÂżemy czuĂŚ wtedy, ze niektore pokarmy juz nam nie sÂłu¿¹ (nie mowie tu o miĂŞsie bo to nigdy nam nie sÂłuzyÂło) i nasze ciaÂła beda potrzebowac coraz to lzejszych. Jezeli tego nie wyczujemy mogÂą pojawic sie dosc drastyczne objawy (torsje,biegunki,bĂłle itd).Warto w tym czasie nastawic sie na prawdziwe potrzeby ciaÂła a nie naszego ego bo to czesto jest mylone.Bedzie to tez przyspieszony proces wzniesieniowy nie tylko naszego ciaÂła ale tez i swiadomoÂści, ktĂłra chociaz ma wyÂższe wibracje niz ciaÂło, jednak nie wibruje jeszcze w duchu 5D. OCZYWISCIE TRANSFORMACJA SWIADOMOSCI I CIAÂŁA ZACZÊLA SIE JUZ DAWNO (OK 1987 R), ALE TERAZ 0D 20.03 TEN PROCES NIESAMOWICIE PRZYSPIESZY. 9-cio miesieczny cykl konczy sie dokÂładnie 21.12.2012 czyli w tej magicznej od dawna zapowiadanej dacie (dzien porodu). 20.03 (dzien poczecia) to tez wspaniaÂła data, bo to przede wszystkim rĂłwnonoc, pierwszy dzien wiosny (a przeciez wchodzimy w galaktyczna wiosnĂŞ a to jest jakby tego symbolem). 20.03.2012 to numerologiczna 1 czyli poczatek czegoÂś nowego. Wibracja dnia 20 nawiazuje do energii zenskiej i jest to dodatkowo liczba oznaczajÂąca duchowe przebudzenie. Marzec jak wiemy jest miesiÂącem zwiazanym z neutralnoÂściÂą i przyporzadkowanym Matce Ziemi (to ona bedzie w tej symbolicznej ciÂązy ). WaÂżne jest aby w tym 9-cio miesiecznym cyklu nie poswiecac zbyt wiele uwagi swiatu zewnetrznemu, a skupic sie gÂłownie na swoim wnetrzu (medytacje, wejÂście w siebie) i na wszystkim co podwyÂższa nasze wibracje i w konsekwencji prowadzi do wzniesienia. CaÂły ten 9-cio miesieczny proces 20.03.2012-21.12.2012 bedzie kulminacyjnym i najbardziej niesamowitym okresem transformacji swiadomoÂści i ciaÂła. Oczywiscie tylko Ci ktĂłrzy swiadomie w ten proces wejdÂą odzczujÂą go we wszystkich aspktach, natomiast ludzie bedacy w nieswiadomosci odczuja go w duzo mniejszym stopniu. Dlatego tak wazne jest zeby wejsc w ten proces z peÂłnÂą swiadomosciÂą. W caÂłym tym cyklu bĂŞda daty, ktĂłre pomoga nam w zrozumieniu i odczuwaniu tego co sie bedzie dziaÂło.Ponizej podaje te najbardziej kluczowe.

20 marzec – rĂłwnonoc, Kosmiczny Trygger osiÂąga 4-tÂą i ostatnia falĂŞ, importowanie i inicjalizacja krystalicznych kodĂłw.
http://monikaczyrek.blogspot.com/

Laguna__
Gość
« Odpowiedz #47 : Marzec 19, 2012, 19:28:07 »

To i ja cos zamieszcze .

WZNIESIENIOWA CIÂĄÂŻA

20 marca 2012 zaczyna siĂŞ dla nas bardzo waÂżny proces transformujÂący. Wchodzimy w 9-cio miesiĂŞczny okres PRZEMIANY naszych ciaÂł i ÂświadomoÂści. W tym czasie Matka Ziemia bĂŞdzie z nami w ci¹¿y. Nasze ciaÂła przejdÂą przemianĂŞ z podstaw wĂŞglowych na krystaliczne (krzemowe). Od tej pory zmianie mogÂą ulec nasze nawyki Âżywieniowe. CiaÂło samo odrzuci niektĂłre pokarmy na rzecz zdrowszych, lÂżejszych, nieprzetworzonych. JeÂżeli zignorujemy wysyÂłane przez nie sygnaÂły, mogÂą pojawiĂŚ siĂŞ drastyczne objawy (torsje, biegunki, bĂłle, itd.) Dlatego teÂż w tym czasie warto nastawiĂŚ siĂŞ na realizacjĂŞ prawdziwych potrzeb ciaÂła a nie pragnieĂą ego, co nie zawsze jest Âłatwe do odró¿nienia. Okres ten oznacza rĂłwnieÂż proces przyspieszonej przemiany, nie tylko naszych ciaÂł ale i ÂświadomoÂści, ktĂłra bĂŞdzie siĂŞ dostosowywaĂŚ do wibracji czwartego i piÂątego wymiaru. Proces transformacji ÂświadomoÂści i ciaÂła zacz¹³ siĂŞ znacznie wczeÂśniej, bo ok. 1987 r., lecz od 20.03.2012 ulegnie on niesamowitemu przyspieszeniu. 9-cio miesiĂŞczny cykl koĂączy siĂŞ dokÂładnie 21.12.2012, czyli w tym magicznym od dawna zapowiadanym dniu. BĂŞdzie to dzieĂą, w ktĂłrym narodzimy siĂŞ ponownie. Okres pÂłodowy jest dla kaÂżdego dziecka w Âłonie Âświadomej, mÂądrej i peÂłnej miÂłoÂści matki, czasem beztroskiego i radosnego rozwoju. Gaja to bardzo Âświadoma i wspaniaÂła istota, dlatego podczas tych magicznych 9 miesiĂŞcy, bĂŞdziemy siĂŞ czuli bezpieczni, kochani i otoczeni opiekÂą. Uzyskamy wielkie wsparcie, jeÂżeli chodzi o realizacjĂŞ wszystkich naszych Âżyciowych potrzeb. W tym czasie nasze zadanie polegaĂŚ bĂŞdzie na peÂłnym lekkoÂści, radoÂści i zabawy rozwoju. Niezwykle waÂżne jest, aby osoby, ktĂłre spoÂżywajÂą miĂŞso, lub w jakikolwiek inny sposĂłb przyczyniajÂą siĂŞ do krzywdzenia zwierzÂąt, zaprzestaÂły tego. Gaja bĂŞdzie bowiem wspieraĂŚ tylko te osoby, ktĂłre majÂą szacunek dla Âżycia. DrugÂą, niezwykle istotnÂą kwestiÂą jest zaufanie w stu procentach sobie, swojej intuicji i odczuciom . Ma to zwiÂązek z przyjĂŞciem do ciaÂła naszej duszy, ktĂłra eony lat znajdowaÂła siĂŞ w pobliÂżu naszego fizycznego pojazdu, zamiast w jego wnĂŞtrzu. Dusza jest czujÂącym aspektem nas samych. Z tego wzglĂŞdu, aby proces naszego rozwoju przebiegaÂł prawidÂłowo, potrzebujemy uwolniĂŚ siĂŞ spod wÂładzy umysÂłu, ktĂłry odrzuca czucie na rzecz „szkieÂłka i oka”. Uwolnienie siĂŞ od umysÂłu oznacza rĂłwnieÂż wyjÂście z dualistycznego postrzegania rzeczywistoÂści. W dawnych czasach Âświadomi byliÂśmy faktu, Âże stanowimy jednoœÌ ze ÂŹrĂłdÂłem i wszystkim, co istnieje. Od czasu jednak , gdy od ÂŹrĂłdÂła zaczĂŞÂła nas iluzorycznie oddzielaĂŚ zasÂłona zapomnienia, nie wiemy kim jesteÂśmy, co wi¹¿e siĂŞ z ogromnym cierpieniem i lĂŞkiem. B³¹dzÂąc po omacku , poszukujÂąc ulgi oraz odpowiedzi, wytworzyliÂśmy sobie na podstawie obserwacji swoich odrĂŞbnych ciaÂł, sztucznÂą toÂżsamoœÌ- ego. UwaÂżamy, Âże jesteÂśmy oddzielonymi od caÂłoÂści stworzenia, wyalienowanymi bytami. Jak wielkie pole do popisu stworzyÂło dla umysÂłu to jedno, pierwotne przeÂświadczenie o odrĂŞbnoÂści! Nasz Âświat zamieniÂł siĂŞ w teatr, w ktĂłrym my - ludzie, odgrywamy nieÂświadomie przeró¿ne role. Przybieramy maski dobrych i zÂłych, bogaczy i ÂżebrakĂłw, mÂądrych i gÂłupich. UtoÂżsamiamy siĂŞ z odgrywanÂą przez siebie postaciÂą i jej myÂślami oraz emocjami. ZawÂładn¹³ nami umysÂł - jego wytwory i programy. Posiadamy miliardy faÂłszywych pojĂŞĂŚ, dotyczÂących tego, kim jesteÂśmy. WpadliÂśmy w puÂłapkĂŞ analitycznego rozumowania i dualizmu. ZaczĂŞliÂśmy odrzucaĂŚ, osÂądzaĂŚ, wypieraĂŚ i nienawidziĂŚ te czĂŞÂści samych siebie, ktĂłre uznaliÂśmy za zÂłe. CierpieliÂśmy i cierpimy do dziÂś. MoÂżemy jednak uwolniĂŚ siĂŞ juÂż od tej bolesnej zabawy. W dzisiejszych czasach Ziemia zalewana jest, pochodzÂącym ze SÂłoĂąca oraz przestrzeni kosmicznych, ÂŚwiatÂłem. ÂŚwiatÂło to niesie ze sobÂą informacjĂŞ, wiedzĂŞ. Przypominamy sobie, kim jesteÂśmy i dlaczego daliÂśmy siĂŞ schwytaĂŚ w puÂłapkĂŞ dualizmu. OdpowiedÂź, ktĂłra przychodzi zdumiewa i jednoczeÂśnie zachwyca: „Dzieckiem dualizmu jest MiÂłoœÌ. Gra pomiĂŞdzy dobrem i zÂłem, katem i ofiarÂą, zrodziÂła moÂżliwoœÌ wybaczenia, zrozumienia i pokochania samego siebie oraz innych bez stawiania warunkĂłw”. Bez eksperymentu z zapomnieniem, nie moglibyÂśmy zadawaĂŚ sobie ran i krzywdziĂŚ siebie nawzajem, by potem uzdrawiajÂąc swoje traumy, rozumiejÂąc cierpienie przeÂśladowcĂłw, z g³êbi serca pokochaĂŚ ich oraz siebie. MiÂłoœÌ oznacza powrĂłt do JednoÂści. Potrzebujemy poznaĂŚ siebie i wszystkie swoje aspekty; rozÂświetliĂŚ swojÂą ciemnoœÌ , zaakceptowaĂŚ jÂą i przytuliĂŚ do siebie. UznaĂŚ jej wartoœÌ i boskoœÌ. Skoro jest we mnie dobro, musi byĂŚ i zÂło, skoro jest hojnoœÌ, musi byĂŚ i skÂąpstwo, skoro jest wraÂżliwoœÌ musi byĂŚ i bezwzglĂŞdnoœÌ, skoro jest mÂądroœÌ musi byĂŚ i gÂłupota. Tak dziaÂła dualizm. Gdy poznajĂŞ swĂłj cieĂą- rozÂświetlam go uwagÂą i doceniam wartoœÌ tego, co kryje -cieĂą przestaje istnieĂŚ a ja doznajĂŞ oÂświecenia. Moje nieuzdrowione aspekty przestajÂą mnie atakowaĂŚ zza wĂŞgÂła. Nie potrzebujĂŞ juÂż innych ludzi jako luster, ukazujÂących mi to, co ukryÂłam sama przed sobÂą w mrokach nieÂświadomoÂści. Jak bardzo uwalniajÂące jest to dla mnie. Jestem lekka, wolna od poczucia winy, wolna od presji, jakÂą ciÂągle wywieraÂłam na siebie, by byĂŚ „dobrÂą”. DziaÂłam sercem i akceptujĂŞ siebie, akceptuje caÂłoœÌ siebie, swojÂą BoskoœÌ. Wszystko we mnie i innych jest wÂłaÂściwe i potrzebne. Wyciszam umysÂł. CzujĂŞ siĂŞ JednoÂściÂą ze wszystkim, co istnieje. Jestem. Jam Jest .
20 marca 2012 jest dniem o bogatej symbolice. To numerologiczna jedynka zwiastuj¹ca nowy pocz¹tek- poczêcie Nowego Cz³owieka, pocz¹tek Nowej Ziemi. To równie¿ dzieù równonocy-symbolicznie wyra¿ona harmonia pomiêdzy dobrem i z³em, œwiat³em i ciemnoœci¹. To pierwszy dzieù wiosny, nie tylko ziemskiej ale i galaktycznej. Wibracja dnia- 20, nawi¹zuje do energii ¿eùskiej i oznacza duchowe odrodzenie. Marzec jest miesi¹cem zwi¹zanym z neutralnoœci¹, wolnoœci¹ od oceny i przyporz¹dkowanym Matce Ziemi . Trójka (marzec) to wibracja Œwiat³a. Od 20. marca z wnêtrza naszej planety zacznie nap³ywaÌ Bia³e Œwiat³o, które pomo¿e nam rozœwietliÌ swój cieù. Oprócz tego wype³ni ono dziury w krystalicznej siatce oko³oziemskiej, co bêdzie stanowi³o ochronê dla naszej ciê¿arnej planety. Wa¿ne jest aby w tym 9-cio miesiêcznym cyklu skupiÌ siê g³ównie na swoim wnêtrzu i radosnym procesie wzniesienia. Ca³y ten trwaj¹cy od 20.03.2012 do 21.12.2012 proces, bêdzie kulminacyjnym i najbardziej niesamowitym czasem transformacji œwiadomoœci i cia³a w historii ludzkoœci. W pe³nej krasie, doœwiadcz¹ go na pocz¹tek tylko pionierzy, osoby œwiadome i przebudzone. One jednak, poci¹gn¹ za sob¹ pozosta³ych. Cykl ten obfitowa³ bêdzie w energetyczne sp³ywy i astronomiczne wydarzenia, które przybli¿aÌ nas bêd¹ do wzniesienia. Poni¿ej podajê te najbardziej kluczowe:

20 marca – rĂłwnonoc, Kosmiczny Trygger osiÂąga 4-tÂą i ostatnia falĂŞ, importowanie i inicjalizacja krystalicznych kodĂłw.

20 maja – zaĂŚmienie SÂłoĂąca – ludzka makro-integracja, rĂłwnowaÂżenie Boskiej MĂŞskoÂści.

4 czerwca – zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – ludzka mikro-integracja, rĂłwnowaÂżenie Boskiej KobiecoÂści.

6 czerwca – tranzyt Wenus, integracja unii SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskiej, peÂłny powrĂłt energii ZÂłotego Delfina, wstĂŞpna integracja Boskiej KobiecoÂści z BoskÂą MĂŞskoÂściÂą.

20 czerwca – przesilenie letnie – niezwykle potĂŞÂżne uzupeÂłnienie kwadryki danych z zaĂŚmienia SÂłoĂąca z 20 maja, zaĂŚmienia KsiĂŞÂżyca z 4 czerwca oraz tranzytu Wenus z 6 czerwca. To bĂŞdzie bardzo intensywna energia, ktĂłra pozwoli na zintegrowanie ostatniego napÂływu kodĂłw energetycznych oraz na uwolnienie przeszkĂłd.

22 wrzeÂśnia – jesienna rĂłwnonoc – poczÂątek tworzenia sieci wszystkich 12-tu g³ównych tarcz sÂłonecznych w formacie krystalicznym.

13 listopada – caÂłkowite zaĂŚmienie SÂłoĂąca – aktywacja 144 satelitarnych dyskĂłw sÂłonecznych do 12-tu g³ównych dyskĂłw. Ostatnia integracja sieci Boskiej MĂŞskoÂści w rĂłwnowadze.

28 listopada– zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – pó³cieĂą – dokoĂączenie i integracja Boskiej KobiecoÂści.

12 grudnia – 12-12-12 – portal potrĂłjnej daty. Kulminacyjny finaÂł i dokoĂączenie krystalicznej sieci. Aktywacja ostatnich Atlantydzkich Kryszta³ów ÂŚwiÂątynnych z nowymi kodami i po³¹czenie ze strukturami piramidalnymi oraz dyskami sÂłonecznymi. Kombinacja rĂłwnowagi energii mĂŞskich i ÂżeĂąskich w Boskiej JednoÂści. MAX, ostateczne kodowanie w wirze krystalicznym.

21 grudnia – restart sieci wstĂŞpowania i osieciowania krystalicznego pola kwantowego. Poszerzenie z lepszym dostĂŞpem do 12-go wymiaru. „Palec BoÂży” skÂładajÂący siĂŞ z energii Saturna, Jowisza i Plutona.

Z dat¹ 12-12-12 wszystkie systemy bêd¹ w pe³ni zakodowane. Aktywacja Kryszta³u Ognistego w Bimini. Skorelowane z krystalicznym wirem i kryszta³owym dyskiem s³onecznym z Arkansas. PóŸniej nast¹pi krótki restart i wszystko zostanie reaktywowane w pe³nej funkcjonalnoœci, wszystkie krystaliczne systemy pól w dniu 21-12-12, 21 grudnia 2012.

Na przestrzeni tego dziewiêciomiesiêcznego cyklu wzniesienia doœwiadczymy otwarcia siê na magiczn¹ stronê ¿ycia. Mamy szansê na spotkanie z baœniowymi istotami, takimi jak smoki, elfy, gnomy, sylfy i salamandry. Mamy równie¿ szansê na dos³owne wejœcie do wnêtrza naszej Matki Ziemi i kontakt z cywilizacjami œwiat³a: Lemurianami i Telosjanami. Ziemia i wszyscy jej mieszkaùcy we wszystkich liniach czasowych ulegn¹ transformacji. Nie wszyscy, co prawda w jednakowym stopniu, ale œwiat , który znamy zniknie. Powrócimy znowu do Jednoœci, ale ju¿ jako oœwiecone jednostki a nie JednoœÌ rozumiana jako jedna œwiadomoœÌ, jak to by³o wczeœniej. Zakreœlamy nowy kr¹g w spirali rozwoju. Niech tak siê stanie, niech tak jest, Amen

zrodlo Facebook

Ps.
A ten material tak przy okazji do poczytania  MrugniĂŞcie UÂśmiech

http://krystal28.wordpress.com/2012/03/19/znaczenie-liczby-144/
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2012, 19:59:41 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Marzec 19, 2012, 20:26:48 »

>east<, nie masz wraÂżenia, Âże ten wÂątek jakoÂś ewoluowaÂł w innym od zamierzonego kierunku.
MoÂże warto byÂłoby zmieniĂŚ tytuÂł?

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #49 : Marzec 19, 2012, 21:40:48 »

Darku moÂżliwe, Âże popÂłynĂŞliÂśmy. Tak do nr 20 go postu w tym wÂątku jako tako trzyma siĂŞ kupy. Potem to juÂż ...quanta rhei MrugniĂŞcie
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: