Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:55:54

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ORGON  (Przeczytany 22250 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Kwiecieñ 04, 2012, 18:49:48 »

"Iluzja niczego nie powoduje. Powoduj± to przep³ywy. Ruch. Nie egocentryczne dzia³anie ludzkie, bo w Naturze nie ma "ja" , a to co istnieje jest perfekcyjne w swojej istocie bez potrzeb dalszego komplikowania tego jakim¶ "to¿samo¶ciowaniem "

Ale na innych watkach east pisales, ze rodzice sprowadzali dla ciebie leki zza granicy, jak zaniemogles...
Ale jak widac funkcjonowalo. Zycze!

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Kwiecieñ 04, 2012, 19:15:24 »

Chyba pop³ynêli¶my troszkê.
Wracamy do tematu.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Kwiecieñ 04, 2012, 20:45:51 »

"Iluzja niczego nie powoduje. Powoduj± to przep³ywy. Ruch. Nie egocentryczne dzia³anie ludzkie, bo w Naturze nie ma "ja" , a to co istnieje jest perfekcyjne w swojej istocie bez potrzeb dalszego komplikowania tego jakim¶ "to¿samo¶ciowaniem "

Ale na innych watkach east pisales, ze rodzice sprowadzali dla ciebie leki zza granicy, jak zaniemogles...
Ale jak widac funkcjonowalo. Zycze!

pisa³em o tym jak to wówczas postrzega³em. O zdrowiu , o oddzia³ywaniu tzw "leków" - bo to s± wszystko jakie¶ energie . Nie istniejemy w pró¿ni, energie wp³ywaj± ,przep³ywaj±, dezintegruj± te¿ bywa. Czasami organizm nie ma ³atwo, by siê do kupy pozbieraæ, bo mu brakuje okre¶lonych wibracji do za³atania dziur.
Orgon te¿ przep³ywa przez wszystko , co mo¿e pomóc , kiedy antena jak± jest cia³o, zestroi siê z jego dobroczynnym dzia³aniem.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Maj 08, 2012, 12:17:07 »

http://www.radionik-power.de

W linku podanym autor opisuje metode pracy z orgonem. Celem jest kierowanie dobroczynne w celu pomocy zakloceniom. Do tego sluza urzadzenia, karty symboliczne, I-Ching, a przede wszystkim zrozumienie kolejnosci wystepowania zdarzen.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Maj 08, 2012, 12:39:30 »

Lady , Cz³owiek z tak± energi± jak orgon zawsze pracowa³ i pracuje nadal my¶l±! najpierw jest my¶l a nastêpnie jej kreacja , kreacje to zagêszczenie energii. Nie dzia³a to odwrotnie i¿ czym¶ materialnym wp³ywamy na my¶li. Jest to tylko z³udzenie ograniczaj±ce nasz± twórczo¶æ.
Bowiem to ENERGIA w³ada materi± a nie odwrotnie, spróbuj przestawiæ swój tok my¶lenia , zobacz sama jak to dzia³a.
To uczucie tworzy i zawsze tworzy³o nigdy nie by³o inaczej , zablokowano nam tylko wiedzê o tym fakcie.
Zatem co i jak pomy¶lisz , jakim uczuciem nape³nisz swoje my¶li tak± kreacjê osi±gniesz.

Pokazano ju¿ tyle razy jak tworzy d¼wiêk , ( obrazki z d¼wiêkiem który dzia³a na opi³ki metalu) , jak tworzy uczucie ( obrazki z zamarzaj±c± kropl± wody) ,ju¿ jest chyba jasne i¿ to czyni energia naszych my¶li i uczuæ wywo³uj±ca okre¶lon± wibracjê d¼wiêku oraz wp³ywaj±ca na zamarzaj±c± wodê.

Co maja spowodowaæ karty? wywo³aæ w nas okre¶lony stan uczuciowy, by stworzyæ zakodowany w nich efekt... jaki? tego nie wiesz bo nie widzisz bezpo¶rednio go. Ale w ka¿dym te obrazki mog± wywo³aæ inne uczucia zale¿ne od osobistych do¶wiadczeñ , zatem efekt nigdy nie jest identyczny dla wszystkich bo jeste¶my indywidualno¶ciami o niepowtarzalno¶ci to¿samo¶ci.
Uczymy siê przez do¶wiadczanie, to jest dobre i prawid³owe , ale nie ograniczajmy siebie , swojego rozwoju od ju¿ ustalonych kanonów.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 12:39:41 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Maj 08, 2012, 12:52:28 »

Piszesz Kiaro o stanie tzw. idealnym. I tak tez jest. Ja zas podpowiadam tylko, tym ktorzy potrzebuja pomocy i nie umieja jej znalezsc, tudziez celowo sa spychani na bok. Czyli mam na mysli ludzi chorych. Zdrowy wie, bo juz nie potrzebuje pytac sie wyroczni:) o to jak bedzie. Chory zas szuka i nie zawsze opieka lekarska (farma mafia) sa tymi wybawicielami.
Wtedy za pomoca docelowych materialow dydaktycznych, jak w szkole, liczydlo, plastelina, i inne przedmioty, naprowadza sie cierpiacego na droge, ktora albo podazy dalej, albo odrzuci.
Nie ja to wymyslilam, ja tylko weryfikuje i albo "zatwierdzam" do uzytku, albo pomijam milczeniem.
W tym wypadku goraco zachecam do zainteresowania sie tym tematem. Moze dac wielu cierpiacym ulge i pozwolic na wyjscie z labiryntu.
I co mi po dyskusji o energiach i kto byl pierwszy jajo czy kura, jest pacjent i jest pomocnik, albo wlasnie go nie ma...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Maj 08, 2012, 15:11:49 »

Tylko ¿e tak z takimi zastêpczymi atrapami swojej mocy mo¿na siê krêciæ w ko³o ca³e ¿ycie i nigdy nie uwierzyæ w siebie czekaj±c co karty powiedz±.... to jest uzale¿nienie mentalne i ubezw³asnowolnienie siebie na w³asne ¿yczenie.
Ludzie ludzi pozbawiaj± w ten sposób wiary w siebie i w³asnej mocy. To zwyk³y labirynt k³amstw i z³udzeñ.
Wejd¼ na schodek , zobacz ¿e mo¿esz a nie pytaj kart co masz zrobiæ stoj±c przed nim. pokonuj±c trudno¶æ ( nawet przy kilku próbach) uzyskujemy wiarê w siebie i swoj± moc.
Ale niektórym bardzo trudno w t± prostotê uwierzyæ.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 21:44:55 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Maj 08, 2012, 21:16:06 »

Ci ubezwlasnowolnieni, Kiaro przemawiaja teraz TU przeze mnie. I w ich imieniu podejmuje probe, nie mowie sukces, ale probe, nawiazania kontaktu, na ktory czekaja.
Nic wiecej.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Maj 08, 2012, 21:48:09 »

Wiesz czas po¶redników dobieg³ ju¿ koñca, ka¿dy powinien sam wyst±piæ w swoim imieniu i chcieæ co¶ dla siebie zrobiæ. Bowiem nikt za nikogo ¿ycia nie prze¿yje i rozwoju osobistego nie dokona. nie ma co siê ³udziæ.
Ka¿dy zrobi tyle ile mo¿e , potrafi i chcia³ bêdzie ale wy³±cznie sam.

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Maj 09, 2012, 10:03:16 »

Piszesz Kiaro z takim zaangazowanie, ze czas posrednikow skonczyl sie, z drugiej zas strony propagujesz wyklady, readingi, channelingi i inne proroctwa, osob trzecich. Przytaczasz cale szpalty, rzadko sa to tylko i wylacznie Twoje przemyslenia.
Mniejsza o to, jak mnie boli zab to ide do dentysty, gdyz taki jest podzial rol w spoleczenstwie.
Czasem wystarczy komus pokazac jak, i potem da sobie rade sam. O to chodzi, takie to proste.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Maj 09, 2012, 10:24:30 »

Widzisz temat mo¿e byæ i czêsto jest ten sam, ale istnieje taka subtelna ró¿nica miêdzy nakazem a informacj± i ten szczegó³ warto zauwa¿yæ.
Miêdzy pokazaniem a nakazaniem czego¶ jako jedynie s³uszne ... jest w³a¶nie  ta subtelno¶æ w ró¿nicy.

Ceniê sobie m±dro¶æ innych twórczo¶æ ( niezale¿nie z jakiego ¼ród³a ona pochodzi) gdy spotykam j± na mojej drodze , to j± propaguje.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 27, 2012, 10:16:26 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Sierpieñ 27, 2012, 08:45:48 »

<a href="http://youtube.com/v/BhOyp8l67IQ" target="_blank">http://youtube.com/v/BhOyp8l67IQ</a>
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: