Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:23:48

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Projekt Cheops Rok 2012 - Podsumowanie  (Przeczytany 37827 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« : Kwiecieñ 16, 2012, 12:58:33 »

Obecny temat jest odpowiedzi± na wszystkie rozwa¿ania, pytania i niejasno¶ci wobec symbolicznej daty 2012 o którym tyle nas³uchali¶my siê przez ostatnie kilka lat. To podsumowanie dzia³alno¶ci Projektu Cheops, który za kadencji Samuela Enkiego tyle opowiedzia³ nam o rozwoju duchowej mi³o¶ci cz³owieka, tylu gro¼bach o koñcu ¶wiata, tylu przekazach o dzieciach indygo, kryszta³owych i tylu informacji na temat roku 2012. Ponadto s± to s³owa, które pragnê przekazaæ wszystkim ludziom z tego forum i wszystkim tym którzy pragn± ostatecznie zrozumieæ ca³± prawdê zwi±zan± sytuacj± Projektu Cheops do którego dzi¶ nie ufnie podchodz± ju¿ ludzie.

Odno¶nie 2012, Projektu Cheops, Koñcu ¦wiata, Dzieciach Indygo, Samuelu Enkim i nas jako Ludzi bior±cym w tym udzia³...

Powiem szczerze, ¿e gdyby tylko Projekt Cheops rozg³asza³ o 2012 na pewno nie zyska³by na tym wiele. Opieraj±c siê jednak na racjonalnych faktach trzeba przyznaæ, ¿e inne niezale¿ne ¼ród³a równie¿ napominaj± o tej dacie. O tyle rozesz³o siê to na masow± skalê, ¿e wyre¿yserowano nawet film w jej imieniu. Opowiadaj± o tym Majowie, autorzy ksi±¿ek pod tytu³em 2012 roku czy niektóre przepowiednie zapowiadaj±ce jaki¶ "koniec". Jedyna rzecz jaka logicznie do tego nie pasuje jest taka, ¿e ka¿da z tych ¼róde³ wiedzy przedstawia inny scenariusz zakoñczenia. Najpierw dowiedzieli¶my o planecie Nibiru, potem o aktywno¶ci S³oñca nastêpnie o Photon Belcie, a za chwilê o wybuchu Betelgezy. Teorii na temat 2012 roku jest ca³e multum, dlatego rodzi siê pytanie: - "Kto w koñcu mówi prawdê?".

Mo¿liwe, ¿e jest w tym jakie¶ ziarnko prawdy, poniewa¿ zapowied¼ o rodz±cych siê na ¶wiecie dzieciach indygo i kryszta³owych uto¿samianych z nadej¶ciem nowej ery wodnika jak podaj± ¼ród³a ezoteryczne faktycznie przybiera na masie i jest to widoczne go³ym okiem. Wed³ug ¼róde³ naukowych (i tutaj kompletnie odbijamy siê od ezoteryki) w ostatnich latach odnotowano gigantyczny przyrost na ¶wiecie ludzi z syndromem Autyzmu i ADHD. Nawet z naukowej strony mo¿na dopatrzeæ siê, ¿e faktycznie co¶ tam siê dzieje wiêc w tym przypadku logika, a duchowe wierzenia nie wypieraj± siê wzajemnie jak to na ogó³ bywa. Napisa³em "duchowe wierzenia", poniewa¿ wedle ¼róde³ ezoterycznych pojawienie siê ludzi o specyficznej mentalno¶ci, intelekcie i zdolno¶ciach ma wp³yn±æ na globalny rozwój duchowy na ¶wiecie. Je¿eli tylko ten fakt jest zwi±zany z dat± 2012 to mo¿emy ¶mia³o przyznaæ, ¿e jest on rzeczywisty.

Na ¶wiecie powstaje coraz wiêcej czytelni (bibliotek, sklepów) i ksi±¿ek o rozwoju duchowym, coraz wiêcej ludzi otwiera siê, coraz bardziej wychodzi ta wiedza na jaw, coraz wiêcej powstaje ugrupowañ zwiastuj±cych jej fenomen, powstaje coraz wiêcej szkó³ i o¶rodków o profilu uduchowionym, zauwa¿alne s± równie¿ czê¶ciej powstaj±ce telewizyjne filmy dokumentalne po¶wiêcone temu zagadnieniu i oczywi¶cie stron, for i portali w internecie zrzeszaj±cych coraz wiêksz± ilo¶æ przybywaj±cych ku temu ludzi.

Zatem mo¿na zauwa¿yæ, ¿e jaka¶ czê¶æ prawdy o roku 2012 jest wiarygodna. Natomiast niewiarygodne s± wszystkie przekazy, które g³osz± o czym¶ co nie sprawdza siê w praktyce, a ludzie id± za nimi jak ¶lepe owieczki tym bardziej kiedy nie jedna osoba, a spora grupa ludzi wychwytuje w nich to samo spostrze¿enie - jawna manipulacja. Interesujê siê tym tematem od oko³o 5-6 lat i w koñcu doszed³em do celu, który chcia³em od pocz±tku zrozumieæ.

Teraz ju¿ wiem co faktycznie ma symbolizowaæ rok 2012 i nowa era wodnika, dlatego pozostaje nic innego jak obserwowaæ i cierpliwie czekaæ na dalszy bieg wydarzeñ. Ewentualnie je¿eli zajdzie taka potrzeba zainterweniowaæ samemu w odpowiednio przygotowanym momencie.

A co do Enkiego my¶lê, ¿e zale¿y mu na rozsiewaniu dezinformacji i odwróceniu uwagi ludzi od czego¶ co jest najistotniejsze w praktykowaniu i rozwoju duchowej mi³o¶ci. Jej g³ówny filar opiera siê na szacunku i szczero¶ci wobec cz³owieka, a z tego niestety Samuel Enki - zadrwi³. Wiêc z szacunku do dzia³alno¶ci Projektu Cheops i wszystkich ludzi darz±cych go szacunkiem proszê oto, aby¶my byli ze sob± szczerzy i przyznali, ¿e Projekt Cheops tak± misjê jak± chcia³ osi±gn±æ - ju¿ wykona³ i za to mo¿emy podziêkowaæ.

I ¿yczê wszystkim ludziom z tego forum, aby cel we wspólnej misji jak± zgodzili¶my siê poprowadziæ równie¿ osi±gnêli. Rok 2012 to nie koniec ¶wiata tylko koniec projektu cheops i wszystkich omylnych teorii. Ten lepszy obiecany ¶wiat ju¿ siê pokaza³ i jest tutaj na naszej Ziemi.

Pozdrawiam was z ca³ego serca - k³ania siê Piotr z Warszawy.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 16, 2012, 13:05:41 wys³ane przez Piotr » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 16, 2012, 19:19:07 »

>Piotrze<,
celne spostrze¿enia ale ju¿ o tym pisali¶my na forum. Du¿y u¶miech
Byæ mo¿e umkn±³ Twej uwagi fakt, ¿e z Projektem Cheops ³±czy nas ju¿ tylko nazwa.
my¶lê, ¿e posta tego typu skuteczniejszym by³oby zamie¶ciæ na macierzystej stronie Projektu Cheops >> i jednocze¶nie na stronie firmowanej przez sam± Pani± Lucynê £obos >>. Uwa¿am jednak, ¿e bêdziesz mia³ z tym do¶æ du¿e problemy gdy¿ na tych stronach nie ma mo¿liwo¶ci zamieszczania prywatnych informacji dlatego mo¿esz zarejestrowaæ siê na forum, które przejê³o pa³eczkê od nas >> i kultywuje popieranie tego projektu.
Je¶li chcesz odnie¶æ jekikolwiek skutek to proponujê Ci rozwa¿yæ tê mo¿liwo¶æ.

Pozwodzenia.  Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 17, 2012, 07:43:49 »

Byæ mo¿e umkn±³ Twej uwagi fakt, ¿e z Projektem Cheops ³±czy nas ju¿ tylko nazwa.

Grunt to zbadaæ sprawê do koñca, fajnie poznawaæ zachowania niektórych ludzi jak Wójcikiewicz ...niez³a m±twa z niego, teraz wiem czemu w³a¶ciciel wyrzuci³ tego go¶cia z pa³acu Tucznie, wiem bo informacje mam bezpo¶rednie. Ogólne ¿a³osne to wszystko. Nibiru nie istnieje co zosta³o udowodnione ponad wszelk± w±tpliwo¶æ. 
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Kwiecieñ 18, 2012, 17:54:14 »

Posty dotycz±ce Nibiru przenios³em do odpowiedniejszego w±tku: NIBIRU x 2 >>

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Kwiecieñ 26, 2012, 18:29:48 »

Redmuluc
Nibiru nie istnieje co zostalo udowodnione ponad wszelka watpliwosc.

...a czy zostalo udowodnione-ponad wszelkie watpliwosci-ze istnieje?...songo?
I tutaj jedyna odpowiedz jaka mi sie cisnie na usta, to odpowiedz w stylu pewnego
wasacza,ktory "przeskoczyl" mury Stoczni Gdanskiej:
   ..jedni mowia,ze Nibiru istnieje,inni ze nie,a ja i tym i tamtym nie wierze!
Ech...gdybym tak naprawde chcial pokusic sie o solidne i prawdziwe podsumowanie dzialalnosci
PCH/MF,to znalazly by sie tu gromy,blyskawice jak i niecenzuralne okreslenia...bo zasluzyli sobie na
to,mimo "dobrych"intencji jakie rozsiewali wokolo i glupawych usprawiedliwien.
Redmuluc,zasluzony czlowiek w tlumaczeniach obcojezycznych materialow,dosc dawno trafnie okreslil,ze
PCH/MF to nic innego jak "darmowe biuro podrozy dla emerytow".I mial zupelna racje,bo takim jawi sie
po dzien dzisiejszy dla garstki forumowiczow, no i niektorzy twardziele w koncu przyznali,ze jest to
sciema i straszenie Nibiru w celu wyludzenia od naiwnych kasy.No i wyludzali ta kase,bo jak wiemy
niektorzy naiwni posprzedawawali swoje domy i majatki w celu ratowania....no czego???Chyba ich wlasnych
dupsk,moze nawet nie w pelni swiadomi co czynia.Popularnosc sciemy zaczela gwaltownie spadac w miare jak
przepowiednie enki totalnie dawaly w leb i prowadzily w maliny,a prawdziwym koncem ich dzialalnosci byl
rozpad organizacji na dwie frakcje:polska i chicagowska,z tym,ze polska frakcja przypieczetowala sobie swoj
koniec dzialalnosci ceremonia w Egipcie,11.11.11 roku,z ktorej nic nie wyniklo oprocz ostatecznych malin i
kolejnego osmieszenia sie przed publika.Podzial tak malej organizacji i funduszy byl niczym innym jak ostatnim
gwozdziem do trumny naszych dzielnych "ratownikow".I tu, tym co sie nie obudzili do konca i jeszcze snia jakis
sen o odryciu W.Labiryntu lub wykopaniu Cheopsa1 mowie,ze jest to juz niemozliwe do wykonania.Zbyt malo czasu,
brak odpowiednich funduszy,w dalszym ciagu niepewna sytuacja w Egipcie,a NRS Egiptu[/i] ponownie proszona przez obie
frakcje o zezwolenia na prawdziwe,glebokie wykopaliska archeologiczne w rejonie Gizy pewnie umrze ze smiechu
niczym uda jej sie podjac jakakolwiek decyzje.I to by bylo na tyle co i na przodzie.

Pozdrawiam wszystkich.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 29, 2012, 01:25:34 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #5 : Kwiecieñ 26, 2012, 19:31:29 »

Redmuluc
Nibiru nie istnieje co zostalo udowodnione ponad wszelka watpliwosc.

...a czy zostalo udowodnione-ponad wszelkie watpliwosci-ze istnieje?...songo?

Pozdrawiam wszystkich.

oczywi¶cie, ¿e NIE- nigdzie nie pisa³em ¿e istnieje "ponad wszelka watpliwo¶æ",-
i pozwolê sobiê tutaj na pewne przypomnienie z jednego z wywiadów z George Kavassilas, gdzie powiedzia³, ¿e NIBIRU jest ca³y czas w opozycji do Ziemi po drugiej stronie S³oñca, dlatego jest nie widoczna i ze swojej strony koñczê ten w±tek.

i równie¿ pozdrawiam U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 26, 2012, 22:07:31 »

wow, czyli nibiru... okr±¿a s³oñce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdko¶ci± k±tow± do ziemi
yhym... tylko jak tam "wskoczy³a" niezauwa¿enie...

³o matko, porazi³o mnie.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Kwiecieñ 26, 2012, 23:00:54 »

songo
oczywi¶cie, ¿e NIE- nigdzie nie pisa³em ¿e istnieje "ponad wszelka watpliwo¶æ",-

Jednak powolywanie sie na opinie Kavassilasa ,ze Nibiru chowa sie za Sloncem i dlatego nie mozemy
jej zobaczyc jest juz wybiegiem nie do obrony i przykrywka dla Ciebie,pch i innych.A przeciez miala
smigac i to nawet zygzakiem.Kto ja zatem tam unieruchomil?Pewnie p.Lucynka,choc twardo obstawala przy
tym,ze zobaczymy ja juz w 2008 roku.Ktos tutaj klamie i maci a naiwni dalej brna w bagno naiwnosci.
21.12.2012 rok bedzie ostateczna data weryfikacji i poznikaja z forum krzewiciele Nibiru,tak jak
znikneli Stanley,Jack z Zetakami i inni "kaplani"od katastrof kosmicznych,przebiegunowan,wzmozonej
aktywnosci Slonca,trzesien ziemi i potopow.

Pozdrawiam.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #8 : Kwiecieñ 27, 2012, 04:19:47 »

strasznie was panowie to PCh skrzywdzi³o
Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Kwiecieñ 27, 2012, 07:37:48 »

Songo nie czujê siê pokrzywdzony, bo od pocz±tku mówi³em, ¿e k³ami±, wbrew temu co wtedy 90% forumowiczów s±dzi³o. Niektórzy z nich s± jeszcze na tym forum i dostali teraz "amnezji"...

Natomiast faktem jest, ze pch wiele osób skrzywdzi³o, i nasmiewanie siê z tego/z nich jest po prostu delikatnie mówi±c nieeleganckie.
Chyba, ¿e stosuj±c ten niskich lotów zabieg socjotechniczny starasz siê jeszcze wybroniæ pch, bo w merytorycznym "starciu" nie masz na to najmniejszych szans.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Kwiecieñ 27, 2012, 07:55:11 »

Witam Wszystkich.U¶miech

No có¿ Gwiazda Bojowa uciek³a za S³oñce, bo Amerykanie maj± teraz ta...ak± broñ(notabene co¶ im posz³o nie tak, i prototyp siê rozpad³ wart grube miliardy dolców), ¿e po prostu "kucnê³a".  Du¿y u¶miech
A co na to Vader vel EN-KI ?  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 27, 2012, 07:57:34 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Kwiecieñ 27, 2012, 17:43:04 »

songo
strasznie was panowie to PCh skrzywdzi³o

Mnie na pewno nie.Ja mialem przez kilka dobrych lat dobra rozrywke i zrywanie bokow
czytajac sesje samuela, enkie'go i obserwujac skutki dzialan pch/mf...zadne.Gdyby im
chodzilo o odkrycie W.Labiryntu i wykopanie Cheopsa1,to droga do celu bylaby znacznie prostsza,
krotsza i tansza.Wystarczyloby nie sluchac blaznow,zwrocic sie o pomoc do Yankesow,ktorzy maja
dokladne-co do cala-zdjecia satelitarne terenow Gizy i okolic,zdobyc pozwolenia na wykopki....i wio!
Zdjecia NASA wyraznie pokazuja zarys podziemnych tuneli,zalaman,komnat i co tam jeszcze jest pod piachem.
Mozna bylo zaczac wykopki bez hasania p.Lucynki z rozdzka po pustyni...i to z dokladnoscia do cala,bez
narazania sie na kosztowne pomylki.Sadze,ze celowo trzymano sie innego scenariusza...i to bez wzgledu
na wpadki,pomylki i wbrew zdrowemu rozsadkowi.

Pozdrawiam.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Kwiecieñ 27, 2012, 20:10:15 »

Równie¿ uwa¿am, ¿e wszystko to by³o celowe. Czemu mia³o s³u¿yæ? Ka¿dy bêdzie mia³ swoje w³asne opinie w tej sprawie. I dobrze, choæ jak znam ¿ycie i nasz±, polsk± naturê to raczej bêdziemy oscylowaæ wokó³ poni¿ania ni¿ obiektywnej oceny.
Osobi¶cie zgadzam siê z >songo<.
Uwa¿am, ¿e nie chodzi mu o usprawiedliwianie posuniêæ PCH, a wasze jednostronne postrzeganie tego projektu. Oczywi¶cie, ¿e s± ludzie, którzy dali siê wpu¶ciæ w "maliny", oczywi¶cie ¿e znajdziemy wiele jeszcze innych negatywów ale s± równie¿ pozytywne aspekty zaistnienia tego Projektu.
Np. w moim skromnym przypadku by³a to przygoda, która przyspieszy³a moje otwarcie na inno¶æ, na historiê/prehistoriê. Dziêki projektowi zacz±³em widzieæ ¶wiat z jeszcze innej ni¿ do tej pory, strony.
Poza tym pozna³em mnóstwo nowych i bardzo ciekawych, patrz±cych inaczej na pewne zagadnienia ludzi, choæ oczywi¶cie tylko wirtualnie ale zawsze.  Du¿y u¶miech
Dajcie spokój z tym wylewaniem pomyj. Ka¿demu przyda³a siê ta lekcja w taki czy inny sposób i osobi¶cie dostrzegam w tym wiêcej pozytywów ni¿ negatywów. U¶miech

krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Kwiecieñ 27, 2012, 23:20:42 »

W ca³ej rozci±g³o¶ci (no, prawie...) zgadzam siê z opini± Naszego Kochanego Admina (bynajmniej nie jako niejaki Jarz±bek... Du¿y u¶miech). Podczas dyskusji o tajemnicach staro¿ytnego Egiptu, w starciach na argumenty i zdjêcia z tamtejszych ¶wi±tyñ i nekropolii, dowiedzieli¶my siê znacznie wiêcej o tych czasach i tym miejscu, ni¿ ze szkolnych lekcji historii.

Osobi¶cie uwa¿am, ¿e jeszcze wiele razy zaszokuj± nas newsy z tych okolic, a zw³aszcza terenu Gizy, niezale¿nie od tego, co robi w tej sprawie ekipa PCh. Wszystkie moje "antenki" - niczym naukowcy z SETI - nastawiam na te wie¶ci. Albowiem jestem przekonany, ¿e trzech Wielkich Piramid ( a podobno by³a jeszcze czwarta - najwiêksza! ) nie zbudowali samodzielnie ludzie z epoki br±zu. A je¶li tak, to do naszego Genezis nale¿y dopisaæ wiele bulwersuj±cych rozdzia³ów. Pa¿ywiom - uwidim  Mrugniêcie
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 28, 2012, 08:18:13 »

Ja dziêki PCh trafi³em na to forum (na wcze¶niejszym nie by³em).

krzysiek - te¿ mam hicior - w Gizie jest drugi sfinks !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #15 : Maj 02, 2012, 23:47:17 »

Podobnie ja Darek,Krzysiek i  barneyos ,nie za³ujê  ¿e po¶wiêci³am swój czas Pch.Pozna³am g³êbiej wiele interesuj±cych mnie zagadnieñ ,wielu ciekawych ludzi a niektórych nawet osobi¶cie  Chichot Oczywi¶cie staram siê sledziæ podobnie jak Ty Kahuna ,poczynania obydwu fundacji i naszych archeologów amatorów i jestem ciekawa co bêdzie  dalej U¶miech ,ale jadu na nich nie bêdê wylewaæ,bo nie mam takiej potrzeby.

krzysiek - te¿ mam hicior - w Gizie jest drugi sfinks !

barneyos ,gdzie ?

« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:48:33 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Maj 03, 2012, 08:26:44 »

Ludzie dajcie sobie ,,siana,,

Nie pomog± wam ¿adne wykopaliska ani sprawy techniczne! By³y ju¿ na ziemi nie takie cywilizacje jak nasza! Gdzie sie pchacie z tymi ³opatami i motykami ,,Na ksiê¿yc,,?Tak jak w filmie polskim ,,Skarb ,, te¿ szukali ,majaczyli ,¶ciany rozbijali ,a wszystko w wielkim niezrozumieniu sprawy. Do tragedii by doprowadzili ,a przeciez tam tylko o mi³o¶æ chodzi³o a nie o z³oto i brylanty? Czy wy ¶lepi jeste¶cie?Je¿eli my¶licie ¿e przez ,,wrota ,,do innych ¶wiatów przejdziecie ,bo znacie jakie¶ has³o lub macie zdobyty jaki¶ przedmiot ,czy co¶ podobnego ,to wam chyba rozumu zabrak³o! Kto by was tam chcia³ ? Plemiê ¿mijowe ,wilki w owczej skórze ,Do czego wy tam, potrzebni jeste¶cie?Podajcie sobie rêkê na zgodê ,ale tak uczciwie ,nie na pokaz, bo was akuratnie kameruja .Przestañcie pluæ na siebie nawzajem jadem ,¿mijowym,, Zmieñcie swoje ,,psie ,,zachowanie .Nie w³azcie jeden na drugiego ,czy trzeba czy nie trzeba ,nie szczekajcie i nie gry¿cie sie publicznie i pokryjomu.Bez zgody i jedno¶ci nikt nas nie uzna godnymi ,,lepszych ¶wiatów,, Nawet gdyby sam Faraon powsta³ z martwych to nic nikomu nie pomo¿e ,gdy jest zak³amanym kundlem .Ka¿dy powinien zmieniaæ nasza cywilizacjê sam od siebie ! Nie pokazujcie paluchem na s±siada lub innego bli¿niego,tylko zwróccie siê do swego wnêtrza i zobaczcie jaki macie ba³agan.Najmniejsz± plamkê widzicie u kogo¶ ,kto akurat przechodzi po drugiej stronie ulicy, a swoich w³asnych brudnych butówe nie zauwa¿acie.D
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Maj 03, 2012, 08:43:45 »

Bardzo wymowny i dosadny teks ale jak¿e prawdziwy w stosunku do wiêkszo¶ci z nas. Ta sfinksie w tym wypadku masz 100% racje budzimy faraona w naszych sercach , ¿eby przemieniæ siebie przez odblokowanie pok³adów dobra w sobie. A do tego nie s± nam potrzebne ³opaty i kilofy a zrozumienie i¿ krzywdzenie innych ( z³ym s³owem i z³ym czynem) jest krzywdzeniem siebie samego!
Takie zachowania poczynione w stosunku do wszystkich i wszystkiego w okó³ nas to tworzenie sobie samemu blokad rozwojowych.
Bowiem to my siebie otaczamy wibracj± naszych my¶li s³ów i czynów jakom? czy nios±c± dobro mi³o¶æ i lekko¶æ , wynosz±c±? Czy nios±c± ciê¿ko¶æ bólu cierpienia , smutku i strachu , ¶ci±gaj±ca w dól?
Czego ¿yczysz innym tak naprawdê ¿yczysz sobie , bo ten "inny" to tylko lustro dla ciebie w fizyczno¶ci. Zatem , zanim uruchomisz my¶l swoj± , która zademonstruje siê s³owem realizuj±cym czy zastanów siê dobrze, czy chcesz sam prze¿yæ sytuacje tworzone dla kogo¶? Bo one wróc± i zamanifestuj± siê ze zwielokrotnion± si³±.
We Wszech¶wiecie , na naszej ziemi równie¿ istnieje zasada ; co siejesz , to zbierzesz.....

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 15, 2012, 00:48:35 wys³ane przez Kiara » Zapisane
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Sierpieñ 14, 2012, 18:51:31 »

Droga Kiaro ,ja nie siejê ,ja koszê g³upotê .
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Sierpieñ 14, 2012, 22:04:22 »

wow, czyli nibiru... okr±¿a s³oñce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdko¶ci± k±tow± do ziemi
yhym... tylko jak tam "wskoczy³a" niezauwa¿enie...

³o matko, porazi³o mnie.

Tak sobie zerkn±wszy na ten "nowy" stary w±tek..
i czytam post ateqa - a tu niespodzianka!..

Jednak powolywanie sie na opinie Kavassilasa ,ze Nibiru chowa sie za Sloncem i dlatego nie mozemy
jej zobaczyc jest juz wybiegiem nie do obrony i przykrywka dla Ciebie,pch i innych.A przeciez miala
smigac i to nawet zygzakiem.Kto ja zatem tam unieruchomil?

..jak zapewne (choæ niekoniecznie) wiecie, osobiscie nie by³em jako¶ przywiazany do teorii Nibiru.
Wiec moje zaanga¿owanie w w±tki dotycz±ce tego zjawiska by³o znikome lub zadne.
O niektórych informacjach dowiadujê siê czasem dopiero mimochodem od sceptyków, w formie
która je podwa¿a, osmiesza lub ironizuje.

A przeczyta³em dwi powy¿sze informacje -  i nagle co¶ mnie tknê³o!

"czyli nibiru... okr±¿a s³oñce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdko¶ci± k±tow± do ziemi"
"Nibiru chowa sie za Sloncem i dlatego nie mozemy jej zobaczyc"
"A przeciez miala smigac i to nawet zygzakiem."
Wszystkie powy¿sze stwierdzenia mog± byæ prawdziwe!

Jak rzek³em - nie pasjonuje sie nibiru. Ale ta oczywisto¶æ ¶mieszno¶ci powy¿szych stwierdzeñ dzia³a tylko przy okre¶lonym wyobrazeniu Uk³adu ¦³onecznego (jakiego uczyli nas w szkole).
Wiêc niekoniecznie jest juz wybiegiem nie do obrony i przykrywka dla Ciebie,pch i innych.

Je¶li przyj±æ geometriê Uk³adu S³onecznego, jaka przedstawia³em niegdy¶ na forum ip (niestety kto¶ mi przepatroszy³ admina - i chwilowo nima),
to ka¿de z tych stwierdzeñ jest uzasadnione:

"okr±¿a s³oñce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdko¶ci± k±tow± do ziemi" ..nie by³aby kometarn± planet±,
a bli¼niacz± do Ziemi w przeciwleg³ym biegunie sto¿ka. Kr±¿y³aby tak jak Ziemia - nie dooko³a s³oñca,
a obok s³oñca "dooko³a"  s³oñca.
Zygzak by³by z kolei ogl±dem z perspektywy jeszcze pod k±tem prostym do tego modelu.

tylko jak tam "wskoczy³a" niezauwa¿enie...
..Mo¿liwe i¿ Niezauwa¿enie niezauwaza³es Uk³adu s³onecznego - a jedynie jego PO£OWÊ.
Reszta skrywa³a siê za sto¿kiem ¶wiat³a S³onecznego. (Choæ moim zdaniem Ty do tej drugiej(Nibiru) przynalezysz w³a¶nie)
Tak czy owak - po³owa jest poza zasiêgiem optyczno-rezonansowym (równie¿ form satelitarnych z wybranej po³owy)
wcale nie musia³aby tam "wskakiwaæ", skoro juz tam by³a.
Tyle ¿e uprzednio nie by³o jej widac - a teraz jakby 'WYCHODZI na JAW'.

przy czym nacisk na JAKBY by³by wprost proporcjonalny do stopnia przyblokowania prcepcji.
czyli WYCHODZI WZGLÊDNIE.
Wychodzenie bezwzglêdne by³oby opcjonalne...
w zale¿no¶ci od "¶cie¿ki rozwoju".

Kto ja zatem tam unieruchomil?
...  d³u¿szy w±tek -tyle czasu to nie poswiêce ...

Jedyne co mnie w tym by ewent. zastanawia³o, to fakt, ze panuje absolutna cisza o pozosta³ych planetach symetrycznych. Ale mog³oby to wskazywaæ na fakt próby jednak ukrycia przed nami tej konstrukcji Uk³adu
(poprzez wyabstrachowanie tej jednej z planet).
W ka¿dym razie informacja o takim wariancie US posz³a w ¶wiat w g³ównych mediach w Polsce
..i ¶wiat o niej jako¶tam wie.

No ale przecie¿ ja tak sobie tylko gdybam.

Jedyna rzecz jaka logicznie do tego nie pasuje jest taka, ¿e ka¿da z tych ¼róde³ wiedzy przedstawia inny scenariusz zakoñczenia. Najpierw dowiedzieli¶my o planecie Nibiru, potem o aktywno¶ci S³oñca nastêpnie o Photon Belcie, a za chwilê o wybuchu Betelgezy. Teorii na temat 2012 roku jest ca³e multum, dlatego rodzi siê pytanie: - "Kto w koñcu mówi prawdê?".

Nie mozna oczekiwaæ JEDNEJ prawdy uniwersalnej na poziomie perspektywy nieuniwersalnej - w±skospecjalizacyjnej i szczegó³owej.
Albo rypki albo wodnipki.
Trzeba sie by³o uKosmiciæ w fazie ryb, a nie handlowac niewolnikami - toby sie ruzumi³o z perspektywy iednEgo "mianownika".
A tak jest bieganina po labiryncie wariantów - i to w zciemnieniu tego¿ nieistnienia.

Teraz ju¿ wiem co faktycznie ma symbolizowaæ rok 2012 i nowa era wodnika
W³a¶nie!
Wszystko to jest ZGODNE z zooDiAka`ln± sygnifikacj± Znaku Wodnika.
Jest Wielotorowy i Wieloscenariuszowy. Gwarantuje Równoleg³o¶æ ¦wiatów.

Grunt to zbadaæ sprawê do koñca

z tym,ze polska frakcja przypieczetowala sobie swoj
koniec dzialalnosci ceremonia w Egipcie,11.11.11 roku,z ktorej

Bywa, ¿e S± frakcje by nie spaliæ frakcji które przes³aniaja frakcje.

Z t± dat± kojarzy mi siê hiperpoprawno¶æ polityczna moderatura Janusza i "solidarno¶c jajników" paru innych CH£OPCÓW przekonanych o swojej nieomylnosci i rozpoznaniu spraw.
Jednak¿e o¶rodek steruj±cy tymi algorytmami dawno jest ju¿ martwy (to fala stoj±ca.. trochê siê utrzymuje*,
bo jest przydatnym narzêdziem weryfikacji)

*)
ARTEFAKTY - http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8387.0

I tu, tym co sie nie obudzili do konca i jeszcze snia jakis
sen o odryciu W.Labiryntu lub wykopaniu Cheopsa1 mowie,ze jest to juz niemozliwe do wykonania.
Obud¼ siê!
Nie ka¿demu psu kie³basa jest dana na tacy (no w kazdym razie nie od razu).

Rzeczy niemo¿liwe za³atwiam od rêki.
Z te mozliwe s³ono sobie ¿yczê.

===================================================================================================================

uuuu

" i poznikaja z forum krzewiciele Nibiru,tak jak
znikneli Stanley,Jack z Zetakami i inni "kaplani"od katastrof kosmicznych,przebiegunowan,wzmozonej
aktywnosci Slonca,trzesien ziemi i potopow."

Moze i poznikaj± - comieæ mo¿e inne znaczeniem ni¿ - ¿e zjawisko zniknê³o.

Podawa³em tu ró¿ne informacje zwi±zane z przebiegunowaniem.
Jestem propagatorem informacji innych ni¿ katastroficzne. 

Milo poznac - ale reguly gry sa rowniez wyznaczane przez "nieublagany" czas //dla smiertelnych//.
Dla nie¶miertelnych równie¿. Tyle ¿e nieublagany inaczej.
;p

Scali³em posty. Proszê przestrzegaæ zasady regulaminu. Janusz.

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 15, 2012, 00:35:36 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Sierpieñ 15, 2012, 14:43:16 »

Wszystkie posty, nie dotycz±ce "podsumowania PCH" przenios³em do w±tek oftopowy >>.

Na wasze ¿yczenie mo¿emy utworzyæ z tego przeniesionego materia³u osobny temat.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Sierpieñ 15, 2012, 19:06:52 »

Droga Kiaro ,ja nie siejê ,ja koszê g³upotê .

Ka¿dy uznaje niesie  m±dro¶æ na swoj± miarê i ni± mierzy napotkane zdarzenia. Zatem co jest g³upot± ,a co ni± nie jest? Ba.... to zale¿y wy³±cznie od osobistego systemu warto¶ci.

Kiara U¶miechU¶miech
memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 22, 2012, 09:11:00 »

Nowa misja, podsumowanie i przyszlosc wedlug PCH:
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=4&cmd=
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=201&cmd=
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=4&cmd=
Pozwolilem sobie wkleic linki, gdyz nie wiem czy ktos z Was tam jeszcze zaglada.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 22, 2012, 10:00:40 »

s± tu pewne osoby d³u¿ej ni¿ Ja, które wylewaj± pomyje na PCh,-
i tak jak ju¿ wcze¶niej my¶la³em/pisa³em, jak±¿ niewyobra¿aln± krzywdê to PCh im wyrz±dzi³o Du¿y u¶miech
no ale, nie opuszcz± go a¿ do ¶mierci Du¿y u¶miech

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 22, 2012, 11:05:27 »

ROK 2013 I LATA NASTÊPNE

ROK 2013 ROZPOCZNIEMY Z NADZIEJ¡, ¯E ZAPOWIADANE ZMIANY W ¦WIADOMO¦CI LUDZI RZECZYWI¦CIE NAST¡PI¡, I ¯E NASZ ¦WIAT ZACZNIE SIÊ ZMIENIAÆ. TRUDNO SOBIE WYOBRAZIÆ, ¯E TO CO OBECNIE DZIEJE SIÊ WOKÓ£ NAS BÊDZIE NADAL KONTYNUOWANE. MAM TU NA MY¦LI TOTALN¡ KONTROLÊ NAD LUDZKO¦CI¡, DO KTÓREJ D¡¯¡ ROZMAITE KARTELE, FIRMY FARMACEUTYCZNE I „RZ¡D CIENI“. OBECNIE JEDYN¡ WARTO¦CI¡ DECYDENTÓW JEST ZYSK I D¡¯ENIE DO W£ADZY. SPOSOBEM OSI¡GNIÊCIA KONTROLI JEST POD¯EGANIE DO KONFLIKTÓW NA ZASADZIE „DZIEL I RZ¡D¬“, DEZINFORMACJA POPRZEZ CA£KOWITE PODPORZ¡DKOWANIE SOBIE ¦RODKÓW MASOWEGO PRZEKAZU.

JE¦LI MAMY ZOSTAWIÆ PO SOBIE ¦WIAT LEPSZY NI¯ TEN, KTÓRY ZASTALI¦MY – CO¦ MUSI SIÊ W TYM ¦WIECIE ZMIENIÆ. MUSI ODEJ¦Æ NIEOGRANICZONA W£ADZA PIENI¡DZA I MENTALNO¦Æ LUDZI, KTÓRZY UWA¯AJ¡, ¯E POWINNI ODGRYWAÆ ROLÊ BOGA I DECYDOWAÆ O TYM, JAK POWINNO WYGL¡DAÆ ¯YCIE KA¯DEGO Z NAS. 

Mam nadziejê, ¿e osoby, które regularnie lub od czasu do czasu czyta³y nasz± stronê, wspiera³y nasze dzia³ania – w dalszym ci±gu pozostan± z nami. Chcia³bym, aby¶my razem rzeczywi¶cie zaczêli TWORZYÆ lepsz± przysz³o¶æ dla Matki Ziemi i dla ca³ej natury, która na Niej istnieje: ludzi, ¶wiata zwierz±t i ¶wiata ro¶lin.
Andrzej Wójcikiewicz

S³owa te Pana Andrzeja Wójcikiewicza s± bardzo dojrza³e , my¶lê i¿ ka¿dy z nas w swoim sercu pragnie tego samego.
Ja podpisuje siê pod nimi, zawsze mówi³am nie po trzykroæ, teraz niech siê stanie ¦wiat Dobra Ludzi TAK! TAK! TAK!

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 22, 2012, 11:10:02 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: