Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 09:07:36

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Projekt Cheops Rok 2012 - Podsumowanie  (Przeczytany 39444 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Uduchowiony Piotr
Gość
« : Kwiecień 16, 2012, 12:58:33 »

Obecny temat jest odpowiedzi¹ na wszystkie rozwa¿ania, pytania i niejasnoœci wobec symbolicznej daty 2012 o którym tyle nas³uchaliœmy siê przez ostatnie kilka lat. To podsumowanie dzia³alnoœci Projektu Cheops, który za kadencji Samuela Enkiego tyle opowiedzia³ nam o rozwoju duchowej mi³oœci cz³owieka, tylu groŸbach o koùcu œwiata, tylu przekazach o dzieciach indygo, kryszta³owych i tylu informacji na temat roku 2012. Ponadto s¹ to s³owa, które pragnê przekazaÌ wszystkim ludziom z tego forum i wszystkim tym którzy pragn¹ ostatecznie zrozumieÌ ca³¹ prawdê zwi¹zan¹ sytuacj¹ Projektu Cheops do którego dziœ nie ufnie podchodz¹ ju¿ ludzie.

OdnoÂśnie 2012, Projektu Cheops, KoĂącu ÂŚwiata, Dzieciach Indygo, Samuelu Enkim i nas jako Ludzi biorÂącym w tym udziaÂł...

Powiem szczerze, ¿e gdyby tylko Projekt Cheops rozg³asza³ o 2012 na pewno nie zyska³by na tym wiele. Opieraj¹c siê jednak na racjonalnych faktach trzeba przyznaÌ, ¿e inne niezale¿ne Ÿród³a równie¿ napominaj¹ o tej dacie. O tyle rozesz³o siê to na masow¹ skalê, ¿e wyre¿yserowano nawet film w jej imieniu. Opowiadaj¹ o tym Majowie, autorzy ksi¹¿ek pod tytu³em 2012 roku czy niektóre przepowiednie zapowiadaj¹ce jakiœ "koniec". Jedyna rzecz jaka logicznie do tego nie pasuje jest taka, ¿e ka¿da z tych Ÿróde³ wiedzy przedstawia inny scenariusz zakoùczenia. Najpierw dowiedzieliœmy o planecie Nibiru, potem o aktywnoœci S³oùca nastêpnie o Photon Belcie, a za chwilê o wybuchu Betelgezy. Teorii na temat 2012 roku jest ca³e multum, dlatego rodzi siê pytanie: - "Kto w koùcu mówi prawdê?".

Mo¿liwe, ¿e jest w tym jakieœ ziarnko prawdy, poniewa¿ zapowiedŸ o rodz¹cych siê na œwiecie dzieciach indygo i kryszta³owych uto¿samianych z nadejœciem nowej ery wodnika jak podaj¹ Ÿród³a ezoteryczne faktycznie przybiera na masie i jest to widoczne go³ym okiem. Wed³ug Ÿróde³ naukowych (i tutaj kompletnie odbijamy siê od ezoteryki) w ostatnich latach odnotowano gigantyczny przyrost na œwiecie ludzi z syndromem Autyzmu i ADHD. Nawet z naukowej strony mo¿na dopatrzeÌ siê, ¿e faktycznie coœ tam siê dzieje wiêc w tym przypadku logika, a duchowe wierzenia nie wypieraj¹ siê wzajemnie jak to na ogó³ bywa. Napisa³em "duchowe wierzenia", poniewa¿ wedle Ÿróde³ ezoterycznych pojawienie siê ludzi o specyficznej mentalnoœci, intelekcie i zdolnoœciach ma wp³yn¹Ì na globalny rozwój duchowy na œwiecie. Je¿eli tylko ten fakt jest zwi¹zany z dat¹ 2012 to mo¿emy œmia³o przyznaÌ, ¿e jest on rzeczywisty.

Na œwiecie powstaje coraz wiêcej czytelni (bibliotek, sklepów) i ksi¹¿ek o rozwoju duchowym, coraz wiêcej ludzi otwiera siê, coraz bardziej wychodzi ta wiedza na jaw, coraz wiêcej powstaje ugrupowaù zwiastuj¹cych jej fenomen, powstaje coraz wiêcej szkó³ i oœrodków o profilu uduchowionym, zauwa¿alne s¹ równie¿ czêœciej powstaj¹ce telewizyjne filmy dokumentalne poœwiêcone temu zagadnieniu i oczywiœcie stron, for i portali w internecie zrzeszaj¹cych coraz wiêksz¹ iloœÌ przybywaj¹cych ku temu ludzi.

Zatem mo¿na zauwa¿yÌ, ¿e jakaœ czêœÌ prawdy o roku 2012 jest wiarygodna. Natomiast niewiarygodne s¹ wszystkie przekazy, które g³osz¹ o czymœ co nie sprawdza siê w praktyce, a ludzie id¹ za nimi jak œlepe owieczki tym bardziej kiedy nie jedna osoba, a spora grupa ludzi wychwytuje w nich to samo spostrze¿enie - jawna manipulacja. Interesujê siê tym tematem od oko³o 5-6 lat i w koùcu doszed³em do celu, który chcia³em od pocz¹tku zrozumieÌ.

Teraz juÂż wiem co faktycznie ma symbolizowaĂŚ rok 2012 i nowa era wodnika, dlatego pozostaje nic innego jak obserwowaĂŚ i cierpliwie czekaĂŚ na dalszy bieg wydarzeĂą. Ewentualnie jeÂżeli zajdzie taka potrzeba zainterweniowaĂŚ samemu w odpowiednio przygotowanym momencie.

A co do Enkiego myœlê, ¿e zale¿y mu na rozsiewaniu dezinformacji i odwróceniu uwagi ludzi od czegoœ co jest najistotniejsze w praktykowaniu i rozwoju duchowej mi³oœci. Jej g³ówny filar opiera siê na szacunku i szczeroœci wobec cz³owieka, a z tego niestety Samuel Enki - zadrwi³. Wiêc z szacunku do dzia³alnoœci Projektu Cheops i wszystkich ludzi darz¹cych go szacunkiem proszê oto, abyœmy byli ze sob¹ szczerzy i przyznali, ¿e Projekt Cheops tak¹ misjê jak¹ chcia³ osi¹gn¹Ì - ju¿ wykona³ i za to mo¿emy podziêkowaÌ.

I ÂżyczĂŞ wszystkim ludziom z tego forum, aby cel we wspĂłlnej misji jakÂą zgodziliÂśmy siĂŞ poprowadziĂŚ rĂłwnieÂż osiÂągnĂŞli. Rok 2012 to nie koniec Âświata tylko koniec projektu cheops i wszystkich omylnych teorii. Ten lepszy obiecany Âświat juÂż siĂŞ pokazaÂł i jest tutaj na naszej Ziemi.

Pozdrawiam was z caÂłego serca - kÂłania siĂŞ Piotr z Warszawy.

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2012, 13:05:41 wysłane przez Piotr » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 16, 2012, 19:19:07 »

>Piotrze<,
celne spostrzeÂżenia ale juÂż o tym pisaliÂśmy na forum. DuÂży uÂśmiech
ByÌ mo¿e umkn¹³ Twej uwagi fakt, ¿e z Projektem Cheops ³¹czy nas ju¿ tylko nazwa.
myœlê, ¿e posta tego typu skuteczniejszym by³oby zamieœciÌ na macierzystej stronie Projektu Cheops >> i jednoczeœnie na stronie firmowanej przez sam¹ Pani¹ Lucynê £obos >>. Uwa¿am jednak, ¿e bêdziesz mia³ z tym doœÌ du¿e problemy gdy¿ na tych stronach nie ma mo¿liwoœci zamieszczania prywatnych informacji dlatego mo¿esz zarejestrowaÌ siê na forum, które przejê³o pa³eczkê od nas >> i kultywuje popieranie tego projektu.
Jeœli chcesz odnieœÌ jekikolwiek skutek to proponujê Ci rozwa¿yÌ tê mo¿liwoœÌ.

Pozwodzenia.  DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 17, 2012, 07:43:49 »

ByÌ mo¿e umkn¹³ Twej uwagi fakt, ¿e z Projektem Cheops ³¹czy nas ju¿ tylko nazwa.

Grunt to zbadaĂŚ sprawĂŞ do koĂąca, fajnie poznawaĂŚ zachowania niektĂłrych ludzi jak WĂłjcikiewicz ...niezÂła mÂątwa z niego, teraz wiem czemu wÂłaÂściciel wyrzuciÂł tego goÂścia z paÂłacu Tucznie, wiem bo informacje mam bezpoÂśrednie. OgĂłlne ÂżaÂłosne to wszystko. Nibiru nie istnieje co zostaÂło udowodnione ponad wszelkÂą wÂątpliwoœÌ. 
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 18, 2012, 17:54:14 »

Posty dotyczÂące Nibiru przeniosÂłem do odpowiedniejszego wÂątku: NIBIRU x 2 >>

Kahuna
Gość
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 26, 2012, 18:29:48 »

Redmuluc
Nibiru nie istnieje co zostalo udowodnione ponad wszelka watpliwosc.

...a czy zostalo udowodnione-ponad wszelkie watpliwosci-ze istnieje?...songo?
I tutaj jedyna odpowiedz jaka mi sie cisnie na usta, to odpowiedz w stylu pewnego
wasacza,ktory "przeskoczyl" mury Stoczni Gdanskiej:
   ..jedni mowia,ze Nibiru istnieje,inni ze nie,a ja i tym i tamtym nie wierze!
Ech...gdybym tak naprawde chcial pokusic sie o solidne i prawdziwe podsumowanie dzialalnosci
PCH/MF,to znalazly by sie tu gromy,blyskawice jak i niecenzuralne okreslenia...bo zasluzyli sobie na
to,mimo "dobrych"intencji jakie rozsiewali wokolo i glupawych usprawiedliwien.
Redmuluc,zasluzony czlowiek w tlumaczeniach obcojezycznych materialow,dosc dawno trafnie okreslil,ze
PCH/MF to nic innego jak "darmowe biuro podrozy dla emerytow".I mial zupelna racje,bo takim jawi sie
po dzien dzisiejszy dla garstki forumowiczow, no i niektorzy twardziele w koncu przyznali,ze jest to
sciema i straszenie Nibiru w celu wyludzenia od naiwnych kasy.No i wyludzali ta kase,bo jak wiemy
niektorzy naiwni posprzedawawali swoje domy i majatki w celu ratowania....no czego???Chyba ich wlasnych
dupsk,moze nawet nie w pelni swiadomi co czynia.Popularnosc sciemy zaczela gwaltownie spadac w miare jak
przepowiednie enki totalnie dawaly w leb i prowadzily w maliny,a prawdziwym koncem ich dzialalnosci byl
rozpad organizacji na dwie frakcje:polska i chicagowska,z tym,ze polska frakcja przypieczetowala sobie swoj
koniec dzialalnosci ceremonia w Egipcie,11.11.11 roku,z ktorej nic nie wyniklo oprocz ostatecznych malin i
kolejnego osmieszenia sie przed publika.Podzial tak malej organizacji i funduszy byl niczym innym jak ostatnim
gwozdziem do trumny naszych dzielnych "ratownikow".I tu, tym co sie nie obudzili do konca i jeszcze snia jakis
sen o odryciu W.Labiryntu lub wykopaniu Cheopsa1 mowie,ze jest to juz niemozliwe do wykonania.Zbyt malo czasu,
brak odpowiednich funduszy,w dalszym ciagu niepewna sytuacja w Egipcie,a NRS Egiptu[/i] ponownie proszona przez obie
frakcje o zezwolenia na prawdziwe,glebokie wykopaliska archeologiczne w rejonie Gizy pewnie umrze ze smiechu
niczym uda jej sie podjac jakakolwiek decyzje.I to by bylo na tyle co i na przodzie.

Pozdrawiam wszystkich.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2012, 01:25:34 wysłane przez Kahuna » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 26, 2012, 19:31:29 »

Redmuluc
Nibiru nie istnieje co zostalo udowodnione ponad wszelka watpliwosc.

...a czy zostalo udowodnione-ponad wszelkie watpliwosci-ze istnieje?...songo?

Pozdrawiam wszystkich.

oczywiœcie, ¿e NIE- nigdzie nie pisa³em ¿e istnieje "ponad wszelka watpliwoœÌ",-
i pozwolĂŞ sobiĂŞ tutaj na pewne przypomnienie z jednego z wywiadĂłw z George Kavassilas, gdzie powiedziaÂł, Âże NIBIRU jest caÂły czas w opozycji do Ziemi po drugiej stronie SÂłoĂąca, dlatego jest nie widoczna i ze swojej strony koĂączĂŞ ten wÂątek.

i rĂłwnieÂż pozdrawiam UÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 26, 2012, 22:07:31 »

wow, czyli nibiru... okr¹¿a s³oùce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdkoœci¹ k¹tow¹ do ziemi
yhym... tylko jak tam "wskoczyÂła" niezauwaÂżenie...

Âło matko, poraziÂło mnie.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 26, 2012, 23:00:54 »

songo
oczywiœcie, ¿e NIE- nigdzie nie pisa³em ¿e istnieje "ponad wszelka watpliwoœÌ",-

Jednak powolywanie sie na opinie Kavassilasa ,ze Nibiru chowa sie za Sloncem i dlatego nie mozemy
jej zobaczyc jest juz wybiegiem nie do obrony i przykrywka dla Ciebie,pch i innych.A przeciez miala
smigac i to nawet zygzakiem.Kto ja zatem tam unieruchomil?Pewnie p.Lucynka,choc twardo obstawala przy
tym,ze zobaczymy ja juz w 2008 roku.Ktos tutaj klamie i maci a naiwni dalej brna w bagno naiwnosci.
21.12.2012 rok bedzie ostateczna data weryfikacji i poznikaja z forum krzewiciele Nibiru,tak jak
znikneli Stanley,Jack z Zetakami i inni "kaplani"od katastrof kosmicznych,przebiegunowan,wzmozonej
aktywnosci Slonca,trzesien ziemi i potopow.

Pozdrawiam.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #8 : Kwiecień 27, 2012, 04:19:47 »

strasznie was panowie to PCh skrzywdziÂło
DuÂży uÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 27, 2012, 07:37:48 »

Songo nie czujĂŞ siĂŞ pokrzywdzony, bo od poczÂątku mĂłwiÂłem, Âże kÂłamiÂą, wbrew temu co wtedy 90% forumowiczĂłw sÂądziÂło. NiektĂłrzy z nich sÂą jeszcze na tym forum i dostali teraz "amnezji"...

Natomiast faktem jest, ze pch wiele osĂłb skrzywdziÂło, i nasmiewanie siĂŞ z tego/z nich jest po prostu delikatnie mĂłwiÂąc nieeleganckie.
Chyba, Âże stosujÂąc ten niskich lotĂłw zabieg socjotechniczny starasz siĂŞ jeszcze wybroniĂŚ pch, bo w merytorycznym "starciu" nie masz na to najmniejszych szans.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 27, 2012, 07:55:11 »

Witam Wszystkich.UÂśmiech

No có¿ Gwiazda Bojowa uciekÂła za SÂłoĂące, bo Amerykanie majÂą teraz ta...akÂą broĂą(notabene coÂś im poszÂło nie tak, i prototyp siĂŞ rozpadÂł wart grube miliardy dolcĂłw), Âże po prostu "kucnĂŞÂła".  DuÂży uÂśmiech
A co na to Vader vel EN-KI ?  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2012, 07:57:34 wysłane przez komandos040 » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 27, 2012, 17:43:04 »

songo
strasznie was panowie to PCh skrzywdziÂło

Mnie na pewno nie.Ja mialem przez kilka dobrych lat dobra rozrywke i zrywanie bokow
czytajac sesje samuela, enkie'go i obserwujac skutki dzialan pch/mf...zadne.Gdyby im
chodzilo o odkrycie W.Labiryntu i wykopanie Cheopsa1,to droga do celu bylaby znacznie prostsza,
krotsza i tansza.Wystarczyloby nie sluchac blaznow,zwrocic sie o pomoc do Yankesow,ktorzy maja
dokladne-co do cala-zdjecia satelitarne terenow Gizy i okolic,zdobyc pozwolenia na wykopki....i wio!
Zdjecia NASA wyraznie pokazuja zarys podziemnych tuneli,zalaman,komnat i co tam jeszcze jest pod piachem.
Mozna bylo zaczac wykopki bez hasania p.Lucynki z rozdzka po pustyni...i to z dokladnoscia do cala,bez
narazania sie na kosztowne pomylki.Sadze,ze celowo trzymano sie innego scenariusza...i to bez wzgledu
na wpadki,pomylki i wbrew zdrowemu rozsadkowi.

Pozdrawiam.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 27, 2012, 20:10:15 »

Równie¿ uwa¿am, ¿e wszystko to by³o celowe. Czemu mia³o s³u¿yÌ? Ka¿dy bêdzie mia³ swoje w³asne opinie w tej sprawie. I dobrze, choÌ jak znam ¿ycie i nasz¹, polsk¹ naturê to raczej bêdziemy oscylowaÌ wokó³ poni¿ania ni¿ obiektywnej oceny.
OsobiÂście zgadzam siĂŞ z >songo<.
UwaÂżam, Âże nie chodzi mu o usprawiedliwianie posuniĂŞĂŚ PCH, a wasze jednostronne postrzeganie tego projektu. OczywiÂście, Âże sÂą ludzie, ktĂłrzy dali siĂŞ wpuÂściĂŚ w "maliny", oczywiÂście Âże znajdziemy wiele jeszcze innych negatywĂłw ale sÂą rĂłwnieÂż pozytywne aspekty zaistnienia tego Projektu.
Np. w moim skromnym przypadku by³a to przygoda, która przyspieszy³a moje otwarcie na innoœÌ, na historiê/prehistoriê. Dziêki projektowi zacz¹³em widzieÌ œwiat z jeszcze innej ni¿ do tej pory, strony.
Poza tym poznaÂłem mnĂłstwo nowych i bardzo ciekawych, patrzÂących inaczej na pewne zagadnienia ludzi, choĂŚ oczywiÂście tylko wirtualnie ale zawsze.  DuÂży uÂśmiech
Dajcie spokĂłj z tym wylewaniem pomyj. KaÂżdemu przydaÂła siĂŞ ta lekcja w taki czy inny sposĂłb i osobiÂście dostrzegam w tym wiĂŞcej pozytywĂłw niÂż negatywĂłw. UÂśmiech

krzysiek
Gość
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 27, 2012, 23:20:42 »

W caÂłej rozciÂągÂłoÂści (no, prawie...) zgadzam siĂŞ z opiniÂą Naszego Kochanego Admina (bynajmniej nie jako niejaki JarzÂąbek... DuÂży uÂśmiech). Podczas dyskusji o tajemnicach staroÂżytnego Egiptu, w starciach na argumenty i zdjĂŞcia z tamtejszych ÂświÂątyĂą i nekropolii, dowiedzieliÂśmy siĂŞ znacznie wiĂŞcej o tych czasach i tym miejscu, niÂż ze szkolnych lekcji historii.

OsobiÂście uwaÂżam, Âże jeszcze wiele razy zaszokujÂą nas newsy z tych okolic, a zwÂłaszcza terenu Gizy, niezaleÂżnie od tego, co robi w tej sprawie ekipa PCh. Wszystkie moje "antenki" - niczym naukowcy z SETI - nastawiam na te wieÂści. Albowiem jestem przekonany, Âże trzech Wielkich Piramid ( a podobno byÂła jeszcze czwarta - najwiĂŞksza! ) nie zbudowali samodzielnie ludzie z epoki brÂązu. A jeÂśli tak, to do naszego Genezis naleÂży dopisaĂŚ wiele bulwersujÂących rozdzia³ów. PaÂżywiom - uwidim  MrugniĂŞcie
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #14 : Kwiecień 28, 2012, 08:18:13 »

Ja dziĂŞki PCh trafiÂłem na to forum (na wczeÂśniejszym nie byÂłem).

krzysiek - teÂż mam hicior - w Gizie jest drugi sfinks !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #15 : Maj 02, 2012, 23:47:17 »

Podobnie ja Darek,Krzysiek i  barneyos ,nie zaÂłujĂŞ  Âże poÂświĂŞciÂłam swĂłj czas Pch.PoznaÂłam g³êbiej wiele interesujÂących mnie zagadnieĂą ,wielu ciekawych ludzi a niektĂłrych nawet osobiÂście  Chichot OczywiÂście staram siĂŞ sledziĂŚ podobnie jak Ty Kahuna ,poczynania obydwu fundacji i naszych archeologĂłw amatorĂłw i jestem ciekawa co bĂŞdzie  dalej UÂśmiech ,ale jadu na nich nie bĂŞdĂŞ wylewaĂŚ,bo nie mam takiej potrzeby.

krzysiek - teÂż mam hicior - w Gizie jest drugi sfinks !

barneyos ,gdzie ?

« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:48:33 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
sfinks
Gość
« Odpowiedz #16 : Maj 03, 2012, 08:26:44 »

Ludzie dajcie sobie ,,siana,,

Nie pomog¹ wam ¿adne wykopaliska ani sprawy techniczne! By³y ju¿ na ziemi nie takie cywilizacje jak nasza! Gdzie sie pchacie z tymi ³opatami i motykami ,,Na ksiê¿yc,,?Tak jak w filmie polskim ,,Skarb ,, te¿ szukali ,majaczyli ,œciany rozbijali ,a wszystko w wielkim niezrozumieniu sprawy. Do tragedii by doprowadzili ,a przeciez tam tylko o mi³oœÌ chodzi³o a nie o z³oto i brylanty? Czy wy œlepi jesteœcie?Je¿eli myœlicie ¿e przez ,,wrota ,,do innych œwiatów przejdziecie ,bo znacie jakieœ has³o lub macie zdobyty jakiœ przedmiot ,czy coœ podobnego ,to wam chyba rozumu zabrak³o! Kto by was tam chcia³ ? Plemiê ¿mijowe ,wilki w owczej skórze ,Do czego wy tam, potrzebni jesteœcie?Podajcie sobie rêkê na zgodê ,ale tak uczciwie ,nie na pokaz, bo was akuratnie kameruja .Przestaùcie pluÌ na siebie nawzajem jadem ,¿mijowym,, Zmieùcie swoje ,,psie ,,zachowanie .Nie w³azcie jeden na drugiego ,czy trzeba czy nie trzeba ,nie szczekajcie i nie gry¿cie sie publicznie i pokryjomu.Bez zgody i jednoœci nikt nas nie uzna godnymi ,,lepszych œwiatów,, Nawet gdyby sam Faraon powsta³ z martwych to nic nikomu nie pomo¿e ,gdy jest zak³amanym kundlem .Ka¿dy powinien zmieniaÌ nasza cywilizacjê sam od siebie ! Nie pokazujcie paluchem na s¹siada lub innego bli¿niego,tylko zwróccie siê do swego wnêtrza i zobaczcie jaki macie ba³agan.Najmniejsz¹ plamkê widzicie u kogoœ ,kto akurat przechodzi po drugiej stronie ulicy, a swoich w³asnych brudnych butówe nie zauwa¿acie.D
Kiara
Gość
« Odpowiedz #17 : Maj 03, 2012, 08:43:45 »

Bardzo wymowny i dosadny teks ale jakÂże prawdziwy w stosunku do wiĂŞkszoÂści z nas. Ta sfinksie w tym wypadku masz 100% racje budzimy faraona w naszych sercach , Âżeby przemieniĂŚ siebie przez odblokowanie pokÂładĂłw dobra w sobie. A do tego nie sÂą nam potrzebne Âłopaty i kilofy a zrozumienie iÂż krzywdzenie innych ( zÂłym sÂłowem i zÂłym czynem) jest krzywdzeniem siebie samego!
Takie zachowania poczynione w stosunku do wszystkich i wszystkiego w okó³ nas to tworzenie sobie samemu blokad rozwojowych.
Bowiem to my siebie otaczamy wibracj¹ naszych myœli s³ów i czynów jakom? czy nios¹c¹ dobro mi³oœÌ i lekkoœÌ , wynosz¹c¹? Czy nios¹c¹ ciê¿koœÌ bólu cierpienia , smutku i strachu , œci¹gaj¹ca w dól?
Czego ¿yczysz innym tak naprawdê ¿yczysz sobie , bo ten "inny" to tylko lustro dla ciebie w fizycznoœci. Zatem , zanim uruchomisz myœl swoj¹ , która zademonstruje siê s³owem realizuj¹cym czy zastanów siê dobrze, czy chcesz sam prze¿yÌ sytuacje tworzone dla kogoœ? Bo one wróc¹ i zamanifestuj¹ siê ze zwielokrotnion¹ si³¹.
We WszechÂświecie , na naszej ziemi rĂłwnieÂż istnieje zasada ; co siejesz , to zbierzesz.....

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 15, 2012, 00:48:35 wysłane przez Kiara » Zapisane
sfinks
Gość
« Odpowiedz #18 : Sierpień 14, 2012, 18:51:31 »

Droga Kiaro ,ja nie siejĂŞ ,ja koszĂŞ gÂłupotĂŞ .
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #19 : Sierpień 14, 2012, 22:04:22 »

wow, czyli nibiru... okr¹¿a s³oùce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdkoœci¹ k¹tow¹ do ziemi
yhym... tylko jak tam "wskoczyÂła" niezauwaÂżenie...

Âło matko, poraziÂło mnie.

Tak sobie zerknÂąwszy na ten "nowy" stary wÂątek..
i czytam post ateqa - a tu niespodzianka!..

Jednak powolywanie sie na opinie Kavassilasa ,ze Nibiru chowa sie za Sloncem i dlatego nie mozemy
jej zobaczyc jest juz wybiegiem nie do obrony i przykrywka dla Ciebie,pch i innych.A przeciez miala
smigac i to nawet zygzakiem.Kto ja zatem tam unieruchomil?

..jak zapewne (choĂŚ niekoniecznie) wiecie, osobiscie nie byÂłem jakoÂś przywiazany do teorii Nibiru.
Wiec moje zaangaÂżowanie w wÂątki dotyczÂące tego zjawiska byÂło znikome lub zadne.
O niektĂłrych informacjach dowiadujĂŞ siĂŞ czasem dopiero mimochodem od sceptykĂłw, w formie
ktĂłra je podwaÂża, osmiesza lub ironizuje.

A przeczytaÂłem dwi powyÂższe informacje -  i nagle coÂś mnie tknĂŞÂło!

"czyli nibiru... okr¹¿a s³oùce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdkoœci¹ k¹tow¹ do ziemi"
"Nibiru chowa sie za Sloncem i dlatego nie mozemy jej zobaczyc"
"A przeciez miala smigac i to nawet zygzakiem."
Wszystkie powyÂższe stwierdzenia mogÂą byĂŚ prawdziwe!

Jak rzek³em - nie pasjonuje sie nibiru. Ale ta oczywistoœÌ œmiesznoœci powy¿szych stwierdzeù dzia³a tylko przy okreœlonym wyobrazeniu Uk³adu Œ³onecznego (jakiego uczyli nas w szkole).
WiĂŞc niekoniecznie jest juz wybiegiem nie do obrony i przykrywka dla Ciebie,pch i innych.

Jeœli przyj¹Ì geometriê Uk³adu S³onecznego, jaka przedstawia³em niegdyœ na forum ip (niestety ktoœ mi przepatroszy³ admina - i chwilowo nima),
to kaÂżde z tych stwierdzeĂą jest uzasadnione:

"okr¹¿a s³oùce po okrêgu i ze zbli¿ona prêdkoœci¹ k¹tow¹ do ziemi" ..nie by³aby kometarn¹ planet¹,
a bliŸniacz¹ do Ziemi w przeciwleg³ym biegunie sto¿ka. Kr¹¿y³aby tak jak Ziemia - nie dooko³a s³oùca,
a obok sÂłoĂąca "dookoÂła"  sÂłoĂąca.
Zygzak byÂłby z kolei oglÂądem z perspektywy jeszcze pod kÂątem prostym do tego modelu.

tylko jak tam "wskoczyÂła" niezauwaÂżenie...
..Mo¿liwe i¿ Niezauwa¿enie niezauwaza³es Uk³adu s³onecznego - a jedynie jego PO£OWÊ.
Reszta skrywaÂła siĂŞ za stoÂżkiem ÂświatÂła SÂłonecznego. (ChoĂŚ moim zdaniem Ty do tej drugiej(Nibiru) przynalezysz wÂłaÂśnie)
Tak czy owak - poÂłowa jest poza zasiĂŞgiem optyczno-rezonansowym (rĂłwnieÂż form satelitarnych z wybranej poÂłowy)
wcale nie musiaÂłaby tam "wskakiwaĂŚ", skoro juz tam byÂła.
Tyle Âże uprzednio nie byÂło jej widac - a teraz jakby 'WYCHODZI na JAW'.

przy czym nacisk na JAKBY byÂłby wprost proporcjonalny do stopnia przyblokowania prcepcji.
czyli WYCHODZI WZGLÊDNIE.
Wychodzenie bezwzglĂŞdne byÂłoby opcjonalne...
w zaleÂżnoÂści od "ÂścieÂżki rozwoju".

Kto ja zatem tam unieruchomil?
...  dÂłuÂższy wÂątek -tyle czasu to nie poswiĂŞce ...

Jedyne co mnie w tym by ewent. zastanawiaÂło, to fakt, ze panuje absolutna cisza o pozostaÂłych planetach symetrycznych. Ale mogÂłoby to wskazywaĂŚ na fakt prĂłby jednak ukrycia przed nami tej konstrukcji UkÂładu
(poprzez wyabstrachowanie tej jednej z planet).
W ka¿dym razie informacja o takim wariancie US posz³a w œwiat w g³ównych mediach w Polsce
..i Âświat o niej jakoÂśtam wie.

No ale przecieÂż ja tak sobie tylko gdybam.

Jedyna rzecz jaka logicznie do tego nie pasuje jest taka, Âże kaÂżda z tych ÂźrĂłdeÂł wiedzy przedstawia inny scenariusz zakoĂączenia. Najpierw dowiedzieliÂśmy o planecie Nibiru, potem o aktywnoÂści SÂłoĂąca nastĂŞpnie o Photon Belcie, a za chwilĂŞ o wybuchu Betelgezy. Teorii na temat 2012 roku jest caÂłe multum, dlatego rodzi siĂŞ pytanie: - "Kto w koĂącu mĂłwi prawdĂŞ?".

Nie mozna oczekiwaÌ JEDNEJ prawdy uniwersalnej na poziomie perspektywy nieuniwersalnej - w¹skospecjalizacyjnej i szczegó³owej.
Albo rypki albo wodnipki.
Trzeba sie byÂło uKosmiciĂŚ w fazie ryb, a nie handlowac niewolnikami - toby sie ruzumiÂło z perspektywy iednEgo "mianownika".
A tak jest bieganina po labiryncie wariantĂłw - i to w zciemnieniu tegoÂż nieistnienia.

Teraz juÂż wiem co faktycznie ma symbolizowaĂŚ rok 2012 i nowa era wodnika
WÂłaÂśnie!
Wszystko to jest ZGODNE z zooDiAka`lnÂą sygnifikacjÂą Znaku Wodnika.
Jest Wielotorowy i Wieloscenariuszowy. Gwarantuje Równoleg³oœÌ Œwiatów.

Grunt to zbadaĂŚ sprawĂŞ do koĂąca

z tym,ze polska frakcja przypieczetowala sobie swoj
koniec dzialalnosci ceremonia w Egipcie,11.11.11 roku,z ktorej

Bywa, Âże SÂą frakcje by nie spaliĂŚ frakcji ktĂłre przesÂłaniaja frakcje.

Z t± dat± kojarzy mi siê hiperpoprawno¶æ polityczna moderatura Janusza i "solidarno¶c jajników" paru innych CH£OPCÓW przekonanych o swojej nieomylnosci i rozpoznaniu spraw.
JednakÂże oÂśrodek sterujÂący tymi algorytmami dawno jest juÂż martwy (to fala stojÂąca.. trochĂŞ siĂŞ utrzymuje*,
bo jest przydatnym narzĂŞdziem weryfikacji)

*)
ARTEFAKTY - http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8387.0

I tu, tym co sie nie obudzili do konca i jeszcze snia jakis
sen o odryciu W.Labiryntu lub wykopaniu Cheopsa1 mowie,ze jest to juz niemozliwe do wykonania.
ObudÂź siĂŞ!
Nie kaÂżdemu psu kieÂłbasa jest dana na tacy (no w kazdym razie nie od razu).

Rzeczy niemoÂżliwe zaÂłatwiam od rĂŞki.
Z te mozliwe sÂłono sobie ÂżyczĂŞ.

===================================================================================================================

uuuu

" i poznikaja z forum krzewiciele Nibiru,tak jak
znikneli Stanley,Jack z Zetakami i inni "kaplani"od katastrof kosmicznych,przebiegunowan,wzmozonej
aktywnosci Slonca,trzesien ziemi i potopow."

Moze i poznikajÂą - comieĂŚ moÂże inne znaczeniem niÂż - Âże zjawisko zniknĂŞÂło.

Podawa³em tu ró¿ne informacje zwi¹zane z przebiegunowaniem.
Jestem propagatorem informacji innych niÂż katastroficzne. 

Milo poznac - ale reguly gry sa rowniez wyznaczane przez "nieublagany" czas //dla smiertelnych//.
Dla nieÂśmiertelnych rĂłwnieÂż. Tyle Âże nieublagany inaczej.
;p

ScaliÂłem posty. ProszĂŞ przestrzegaĂŚ zasady regulaminu. Janusz.

« Ostatnia zmiana: Sierpień 15, 2012, 00:35:36 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Sierpień 15, 2012, 14:43:16 »

Wszystkie posty, nie dotyczÂące "podsumowania PCH" przeniosÂłem do wÂątek oftopowy >>.

Na wasze Âżyczenie moÂżemy utworzyĂŚ z tego przeniesionego materiaÂłu osobny temat.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #21 : Sierpień 15, 2012, 19:06:52 »

Droga Kiaro ,ja nie siejĂŞ ,ja koszĂŞ gÂłupotĂŞ .

KaÂżdy uznaje niesie  mÂądroœÌ na swojÂą miarĂŞ i niÂą mierzy napotkane zdarzenia. Zatem co jest gÂłupotÂą ,a co niÂą nie jest? Ba.... to zaleÂży wy³¹cznie od osobistego systemu wartoÂści.

Kiara UÂśmiechUÂśmiech
memphis
Gość
« Odpowiedz #22 : Grudzień 22, 2012, 09:11:00 »

Nowa misja, podsumowanie i przyszlosc wedlug PCH:
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=4&cmd=
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=201&cmd=
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=4&cmd=
Pozwolilem sobie wkleic linki, gdyz nie wiem czy ktos z Was tam jeszcze zaglada.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Grudzień 22, 2012, 10:00:40 »

sÂą tu pewne osoby dÂłuÂżej niÂż Ja, ktĂłre wylewajÂą pomyje na PCh,-
i tak jak ju¿ wczeœniej myœla³em/pisa³em, jak¹¿ niewyobra¿aln¹ krzywdê to PCh im wyrz¹dzi³o Du¿y uœmiech
no ale, nie opuszczÂą go aÂż do Âśmierci DuÂży uÂśmiech

Kiara
Gość
« Odpowiedz #24 : Grudzień 22, 2012, 11:05:27 »

ROK 2013 I LATA NASTÊPNE

ROK 2013 ROZPOCZNIEMY Z NADZIEJÂĄ, ÂŻE ZAPOWIADANE ZMIANY W ÂŚWIADOMOÂŚCI LUDZI RZECZYWIÂŚCIE NASTÂĄPIÂĄ, I ÂŻE NASZ ÂŚWIAT ZACZNIE SIÊ ZMIENIAÆ. TRUDNO SOBIE WYOBRAZIÆ, ÂŻE TO CO OBECNIE DZIEJE SIÊ WOKÓ£ NAS BÊDZIE NADAL KONTYNUOWANE. MAM TU NA MYÂŚLI TOTALNÂĄ KONTROLÊ NAD LUDZKOÂŚCIÂĄ, DO KTÓREJ DÂĄÂŻÂĄ ROZMAITE KARTELE, FIRMY FARMACEUTYCZNE I „RZÂĄD CIENI“. OBECNIE JEDYNÂĄ WARTOÂŚCIÂĄ DECYDENTÓW JEST ZYSK I DÂĄÂŻENIE DO WÂŁADZY. SPOSOBEM OSIÂĄGNIÊCIA KONTROLI JEST PODÂŻEGANIE DO KONFLIKTÓW NA ZASADZIE „DZIEL I RZÂĄDÂŹ“, DEZINFORMACJA POPRZEZ CAÂŁKOWITE PODPORZÂĄDKOWANIE SOBIE ÂŚRODKÓW MASOWEGO PRZEKAZU.

JEÂŚLI MAMY ZOSTAWIÆ PO SOBIE ÂŚWIAT LEPSZY NIÂŻ TEN, KTÓRY ZASTALIÂŚMY – COÂŚ MUSI SIÊ W TYM ÂŚWIECIE ZMIENIÆ. MUSI ODEJ¦Æ NIEOGRANICZONA WÂŁADZA PIENIÂĄDZA I MENTALNO¦Æ LUDZI, KTÓRZY UWAÂŻAJÂĄ, ÂŻE POWINNI ODGRYWAÆ ROLÊ BOGA I DECYDOWAÆ O TYM, JAK POWINNO WYGLÂĄDAÆ ÂŻYCIE KAÂŻDEGO Z NAS. 

Mam nadziejĂŞ, Âże osoby, ktĂłre regularnie lub od czasu do czasu czytaÂły naszÂą stronĂŞ, wspieraÂły nasze dziaÂłania – w dalszym ciÂągu pozostanÂą z nami. ChciaÂłbym, abyÂśmy razem rzeczywiÂście zaczĂŞli TWORZYÆ lepszÂą przyszÂłoœÌ dla Matki Ziemi i dla caÂłej natury, ktĂłra na Niej istnieje: ludzi, Âświata zwierzÂąt i Âświata roÂślin.
Andrzej WĂłjcikiewicz

SÂłowa te Pana Andrzeja WĂłjcikiewicza sÂą bardzo dojrzaÂłe , myÂślĂŞ iÂż kaÂżdy z nas w swoim sercu pragnie tego samego.
Ja podpisuje siĂŞ pod nimi, zawsze mĂłwiÂłam nie po trzykroĂŚ, teraz niech siĂŞ stanie ÂŚwiat Dobra Ludzi TAK! TAK! TAK!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2012, 11:10:02 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: