Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:36:31

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: MY¦LI - moje?  (Przeczytany 84561 razy)
0 u¿ytkowników i 10 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Kwiecieñ 21, 2012, 19:46:45 »

Czytaj±c powy¿sze i do mojej mózgownicy przylaz³o pytanie.  Du¿y u¶miech O modê na imiona.
Czy dostosowuje siê ona (ta moda) do rodz±cych siê wibracji, czy jest jednak zaburzaj±cym produktem Ego?
I co, gdy zamiast Jasia mamy Dominika a potem w ¿yciu nic nie styka?  Chichot

U mnie np. by³y ustalone dwa imiona dla syna, a m±¿ rejestruj±c w Urzêdzie niespodziewanie zmieni³ (SAMOWOLNIE!)
pierwsze imiê i zamiast Artura mam Adama. I ¿ebym chocia¿ wiedzia³a, zaszkodzi³ tym, czy pomóg³?
Ot, wspó³czesne ingerencje rodzicielskie.
Do tego dochodz± jeszcze zmiany nazwiska dla mê¿atek, te¿ trzeba uwa¿aæ. No i podpis dobraæ odpowiedni,
by wzmacnia³ numerologicznie. I tak siê ocyferkowujemy, ¶wiadomie lub nie¶wiadomie uzyskuj±c wypadow± wibracjê,
która nas umacnia lub rozwala. Tyle teoria. A praktyka? Trzeba obserwowaæ i wyci±gaæ wnioski.

Jeszcze ciekawostka lokalna.  U¶miech Dzi¶ moja dusza wyziernê³a mi z oczu, gdy popatrzy³am w lustro i a¿ mnie zamurowa³o.
Kilkakrotnie powiedzia³o mi siê na g³os ‘kocham Ciê’, tylko nie bardzo wiem, kto do kogo gada³ i kto kogo kocha.  Chichot
East potrzebny! Ale poczu³am ogromn± i gor±c± mi³o¶æ i to jest autentyk.  Szok Niesamowite, gdy odczuwa siê
co¶ takiego do siebie. Gapi±c siê w dodatku we w³asne ¶lipia.  Du¿y u¶miech Dla takich chwil warto ¿yæ.
No nie tylko dla takich, dla innych te¿. Pa.  Mrugniêcie
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #76 : Kwiecieñ 21, 2012, 19:51:27 »

Fajnie prawicie ale utworzyli¶cie ju¿ inny w±tek (ofa).
Wiêc chyba ju¿ czas go wydzieliæ.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Kwiecieñ 21, 2012, 22:48:36 »

@Astre
Aby po co¶ siêgn±æ, trzeba  po prostu to mieæ !
A po co siêgaæ ,skoro to jest ? Nie bardzo wiadomo dlaczego mia³by¶ siêgaæ po co¶, co ju¿ masz. To co opisujesz Astre to ci±g³e wgryzanie siê w koncepcje. Tak to mo¿na w nieskoñczono¶æ .
@Laguna
nie nazwalabym tego szufladkowaniem to najzwyklejszy porzadek wszechswiata
Ale ten "najzwyklejszy porz±dek wszech¶wiata" mo¿e byæ równie dobrze najwiêksz± ¶ciem± specjalnie przygotowan± dla egotycznego JA, które wyobra¿a sobie porz±dki takie, siakie, owakie. Taki design dla dedykowanego odbiorcy Mrugniêcie
@Ptak
Oczywi¶cie, mo¿na to odrzuciæ, jako szufladkowanie
przez „nieistniej±ce JA”, co czyni JA easta. Ale on sam zapêtli³ siê w swoim "nieistnieniu" i jeszcze trochê
a zniknie nam z oczu, nie daj bo¿e!  Du¿y u¶miech I kto nas bêdzie o¶wieca³, ¿e nie ma nas?  Chichot
Nieistniej±ce w tym sensie, ¿e to jedynie iluzoryczne uto¿samienie , co¶ jak przekonanie na jaki¶ temat (tu akurat swój), podczas, gdy otoczenie mo¿e mieæ ca³kiem inne przekonania co do Ciebie. Kto ma bardziej w³a¶ciwe przekonania ? Czyje s± lepsze ? Twoje ? hahah ,tylko dlatego, ze rozpoznane jakoby pochodzi³y z Twojej g³owy Chichot
My¶li s± i bêd± przybywaæ tak jak zawsze.Tylko ju¿ nie bêd± tworzyæ to¿samo¶ci , przekonañ na temat samego siebie. Nie bój siê nie znikniesz jako Istnienie. Nie bêdzie tylko etykietki na  temat Istnienia Mrugniêcie

Dzi¶ moja dusza wyziernê³a mi z oczu, gdy popatrzy³am w lustro i a¿ mnie zamurowa³o.
Kilkakrotnie powiedzia³o mi siê na g³os ‘kocham Ciê’, tylko nie bardzo wiem, kto do kogo gada³ i kto kogo kocha.  Chichot
East potrzebny! Ale poczu³am ogromn± i gor±c± mi³o¶æ i to jest autentyk.
Bardzo interesuj±ce doznanie.
Ja zosta³o zamurowane hihihihi .. S³owa wysz³y same z ust , opisa³y stan ,który zosta³ zauwa¿ony, kiedy JA siê "zamurowa³o" (czyli zawiesi³o jakby). I nie by³o tego, kto wie, czy kto¶ gada³ i do kogo . Wiedza dotyczy³a ODCZUCIA , zaistnienia ogromnej ,gor±cej mi³o¶ci odebranej jako autentyk.
W tym do¶wiadczeniu nie by³o zadnego interpretatora tego ,co zasz³o.
Widaæ to, co widaæ i zosta³o to opisane. Proste i kropka.
Niektórym rozpoznanie iluzji JA , oraz tego, ¿e nikt nie my¶li my¶li zajmuje ca³e ¿ycie. Inni do¶wiadczaj± tego w mgnieniu oka wraz z wydobywaj±cym siê "znik±d" g³osem, którego nikt nie "pomy¶la³" wcze¶niej przecie¿.  Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Kwiecieñ 24, 2012, 18:24:28 »

My¶li - moje? Du¿y u¶miech

Bardzo przepraszam co to znaczy moje my¶li?
Pawlak widz±c samolot nad gospodarstwem stwierdzi³, ¿e lata nad jego niebem Du¿y u¶miech
Kod w³asno¶ci troszkê dzia³a  U¶miech
Je¿eli my¶li s± moje to gdzie ja je przechowuje  Jêzyk
Bo np moje skarpetki w szufladzie Du¿y u¶miech
Có¿ ca³e ¿ycie cz³ek siê uczy poczytam obaczê  Du¿y u¶miech
Co do imion nie przecenia³ bym ich wagi
S³owianie np mieli postrzy¿yny.
Zwyczaj zmiany imion u cz³owieka, którym ju¿ rodzice nie musieli siê opiekowaæ U¶miech
Mo¿emy oczywi¶cie cofn±æ siê do pradziejów do pierwszych s³ów.
Wtedy by³y inne uwarunkowania energetyczne, inna praca, inne cia³o, inne jego predyspozycje.
Mo¿na siê cofn±æ dlaczego nie ale podobno wa¿ne jest teraz Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 24, 2012, 18:36:13 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Kwiecieñ 24, 2012, 18:49:22 »

Przebi¶nieg ..... niech siê to JA zweryfikuje w koñcu ...... a¿ do bólu. Chichot
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Kwiecieñ 24, 2012, 19:33:47 »

- Kto to ja  w tym ¶wiecie Du¿y u¶miech
Odpowied¼ na to pytanie jest dla umys³u  niezwykle istotna. Mrugniêcie
Umys³ rz±dzi Du¿y u¶miech jest cool Du¿y u¶miech wymiata Du¿y u¶miech
Uto¿samili¶my siê z osob±, za jak± siê uwa¿amy, czyli z cia³em fizycznym  Du¿y u¶miech
A tu bêc Du¿y u¶miech jest to NAJMNIEJSZA cz±stka nas.
Wiêc kim jestem? Jestem Tob±, tak jak Ty jeste¶ mn±. Du¿y u¶miech
Nawet w channelingach jest mowa o lustrach Du¿y u¶miech
Wszystko jest Ca³o¶ci±, rzec by trzeba  U¶miech
Mo¿na powiedzieæ, rozmawiasz sam ze sob± Du¿y u¶miech
Jednej pani nawet oczami dusza wysz³a jak na lustro spojrza³a Du¿y u¶miech
Do¶wiadczaj±c siebie wychodzimy od punktu: ja, koñcowym efektem jest doj¶cie do rozumienia, ¿e wszyscy stanowimy Ca³o¶æ
Podzia³, który postrzegamy, jest fikcj±. Jêzyk
Tak siê sk³ada, ¿e wiêkszo¶æ z nas uto¿samia siê ze swoim cia³em fizycznym.
Có¿ budowali¶my takie wyobra¿enie o sobie latami hm nawet wiekami.  Du¿y u¶miech
Teraz ka¿dy indywidualnie powinien (choæ nie ma musu )  siê od tego uwolniæ Du¿y u¶miech
Na  100% pomo¿e to w pe³ni otworzyæ swój umys³ na ca³o¶æ istnienia Cool
Wtedy powinno znikaæ uto¿samienie z „ja”. Du¿y u¶miech
Pojawia siê stan: jestem – istnienie w czystej postaci, bez zak³óceñ bez wyobra¿eñ, ani przekonañ.
To tak w uproszczeniu, a mo¿e w zagmatwaniu bo rzecz sama w sobie jest prosta Du¿y u¶miech
Wystarczy decyzja i ciach Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 24, 2012, 19:41:18 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Kwiecieñ 25, 2012, 05:41:44 »

Przebi¶nieg ..... niech siê to JA zweryfikuje w koñcu ...... a¿ do bólu. Chichot

Na  100% pomo¿e to w pe³ni otworzyæ swój umys³ na ca³o¶æ istnienia Cool
Wtedy powinno znikaæ uto¿samienie z „ja”. Du¿y u¶miech
Pojawia siê stan: jestem – istnienie w czystej postaci, bez zak³óceñ bez wyobra¿eñ, ani przekonañ.
To tak w uproszczeniu, a mo¿e w zagmatwaniu bo rzecz sama w sobie jest prosta Du¿y u¶miech
Wystarczy decyzja i ciach Du¿y u¶miech

Chichot Przebisnieg , East  Chichot
Wiec czy zatem mozemy czytajac powyzsze napisac jedno zdanie
Nie utozsamiam sie z moim Ja , rozpuszczam sie w  moim nieistnieniu ? Mrugniêcie

Forum tez mozna zamknac , bo tak naprawde Ono nie istnieje , a jesli jestem w nim to znaczy , ze identyfikuje sie z moim Ja  albo je wypieram ? he  Chichot Chichot

Kiedys czesto slyszalam i sama mowilam jeszcze kilka dni temu :wystarczy , ze wiesz ! tak wystarczy bo ,jak wiesz to wlasnie zaczales 1 rozdzial nastepnej ksiazki i dopiero przy ostanim wiesz naprawde co wiesz.  Chichot Chichot , ale sa niekonczace sie ksiazki ,a w nich rodzialy (nieskonczonosci w calosci ) Mrugniêcie

Ps.
Troszkê bym siê nie zgodzi³, ze nie ma MY. Du¿y u¶miech
Dlaczego? U¶miech
Dlatego, ¿e têcza jest jedno¶ci±, a sk³ada siê na ni± kilka kolorów U¶miech
Ka¿dy cz³owiek jest inny, ka¿dy kowalem swojego losu itd to prawda.
Tylko, ze nie ma przypadków, a wiec ka¿dy z nas jest potrzeby, ka¿dy z nas ma co¶ do zaoferowania, ka¿dy z nas mo¿e co¶ wnie¶æ Du¿y u¶miech
Ja to nazywam Ca³o¶æ choæ spotka³em siê z nazwa Jedno¶æ i te¿ mi siê spodoba³a Du¿y u¶miech

hihihi  Chichot Chichot Chichot Chichot
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 25, 2012, 06:09:56 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #82 : Kwiecieñ 25, 2012, 05:45:41 »

Kiedys czesto slyszalam i sama mowilam jeszcze kilka dni temu :wystarczy , ze wiesz ! tak wystarczy bo ,jak wiesz to wlasnie zaczales 1 rozdzial nastepnej ksiazki i dopiero przy ostanim wiesz naprawde co wiesz.  Chichot Chichot , ale sa niekonczace sie ksiazki ,a w nich rodzialy (nieskonczonosci w calosci ) Mrugniêcie

ponoæ jest tylko droga, ale i ona ma swoje wyj±tkowe odcinki/etapy Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Kwiecieñ 25, 2012, 08:31:58 »

Samo Wiesz moim skromnym zdaniem nie wystarczy Jêzyk
Bo ,,wiedzieæ" trzeba stosowaæ. Du¿y u¶miech
Je¿eli Wiedzy siê nie stosuje to bardzo szybko zamiast Wiedzy mamy - wiarê Cool
Czy jak komu¶ opowiem jak siê k³adzie glazurê to ten kto¶ bêdzie umia³ j± po³o¿yæ?
Oczywi¶cie s± geniusze Du¿y u¶miech ale tak naprawdê to trzeba spróbowaæ - zastosowaæ to co siê Wie w praktyce U¶miech
Ilu ludzi bardzo fajnie gada o Wiedzy naprawdê mi³o pos³uchaæ Cool
Natomiast gorzej wygl±da zastosowanie w praktyce tego o czym siê teoretycznie Wie.
Spotka³em kobietê, która pisa³a ekstra posty (jedyne co mi w nich nie pasowa³o to mentorski ton  Du¿y u¶miech), ale generalnie tre¶ci by³y nic dodaæ nic uj±æ.
Wiêc mimo, ze bardzo ostro¿nie nawi±zuje znajomo¶ci (d³ugo obw±chuje)  spotka³em siê z t± kobiet±.
Có¿ szybko bardzo szybko przekona³em siê, ¿e mam do czynienia z jeszcze jednym teoretykiem ba nawet ksiê¿niczk±. Du¿y u¶miech
Brakowa³o jej do szczê¶cia poddanych Du¿y u¶miech
No mo¿e byli, ale z nic mi na ten temat nie wiadomo Du¿y u¶miech
Zastosowanie Wiedzy w praktyce by³o minimalne.
Jak to siê czêsto zdarza towarzyszy³o temu ,,punkt pierwszy ja mam racje, punkt drugi nawet jak nie mam to nic ci do tego" Du¿y u¶miech itd itp
Ma³o tego kobieta ta czu³a wrêcz zakodowan± niechêæ do facetów Du¿y u¶miech
Bardzo mi pomog³a Du¿y u¶miech
Nauczy³em siê, ¿e co innego glêdzenie o tym, ¿e siê Wie co innego stosowanie tego co siê Wie Du¿y u¶miech

East Twoje ja siê zweryfikuje w koñcu czuæ to przez ¶cianê Du¿y u¶miech
Sam znajdziesz na to lekarstwo wedle zasady dla ka¿dego co innego Du¿y u¶miech
Po ch³opsku szukaj rozwi±zania i siebie nie u innych Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 25, 2012, 09:03:58 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Kwiecieñ 25, 2012, 14:43:42 »

@Przebi¶nieg
Tak siê sk³ada, ¿e wiêkszo¶æ z nas uto¿samia siê ze swoim cia³em fizycznym.
Có¿ budowali¶my takie wyobra¿enie o sobie latami hm nawet wiekami. 
Teraz ka¿dy indywidualnie powinien (choæ nie ma musu )  siê od tego uwolniæ 
Na  100% pomo¿e to w pe³ni otworzyæ swój umys³ na ca³o¶æ istnienia
Wtedy powinno znikaæ uto¿samienie z „ja”.
(..)
Dzieki za to rozpoznanie. Istnienie w czystej postaci ... ró¿nie o tym siê pisze i ten stan ró¿nie siê nazywa. Oczywi¶cie to s± nazwy konceptualne, ale na przyk³ad ¦wiadomo¶æ. Jest fantastyczny wyk³ad Petera Russela pt "Pierwszeñstwo ¦wiadomo¶ci" . W ¦wiadomo¶ci nie ma koncepcji JA, ale jest to czyste Istnienie w³a¶nie.
Rozpuszczenie iluzorycznego JA nie skutkuje znikniêciem  Du¿y u¶miech - jak wiele osób (zro¶niêtych ze swoim JA ) wypiera . Wrêcz przeciwnie. To  uwolnienie od zas³ony, która rozdziela Jedno¶æ.

Do zrealizowania w do¶wiadczeniu oczywi¶cie, bo na forum to du¿o mo¿na pisaæ, a to nie to samo (jak zauwa¿y³ Przebi¶nieg ) ,co rzeczywiste, "namacalne" rozpoznanie, które bywa, ¿e boli Mrugniêcie

@Laguna,
  Przebisnieg , East 
Wiec czy zatem mozemy czytajac powyzsze napisac jedno zdanie
Nie utozsamiam sie z moim Ja , rozpuszczam sie w  moim nieistnieniu ?
Napisaæ to mo¿na. Do¶wiadcz, sprawd¼ co siê stanie  , kiedy rozpu¶cisz JA w ¦wiadomo¶ci. Nie ma "mojego istnienia" , albo "Twojego nieistnienia", ale mo¿na napisaæ "JA nie istnieje". Istnienie jako Ca³o¶æ, czy te¿ Jedno¶æ po prostu JEST. Tyle, ¿e nie ma w tym ¿adnego "mnie"/"mojego"/"dla mnie".

Forum tez mozna zamknac , bo tak naprawde Ono nie istnieje , a jesli jestem w nim to znaczy , ze identyfikuje sie z moim Ja  albo je wypieram ? he   
Gdzie fizycznie istnieje forum ? Gdzie¶ na serwerze, ok, ale co w tym serwerze fizycznie siê zapisuje ? To wirtualna pamiêæ podtrzymywana sztucznie w formie jakiej¶ tam konfiguracji ³adunków elektrycznych . Zaledwie okienko na ekranie komputera. Komputery ³±cz±c siê z adresem otwieraj± dostêp do zawarto¶ci wirtualnej, a kiedy nie ³±cz± siê , wówczas forum "nie istnieje" tutaj. Podobnie jest z zawarto¶ci± pamiêci ludzkiej. Dlaczego nie mia³oby tak byæ z zawarto¶ci± materii ca³ego Wszech¶wiata ? Co o tym decyduje , albo dlaczego nie ma dostêpu do zupe³nie innej pamiêci ? Dlatego, ¿e kluczem otwieraj±cym konkretny dostêp do konkretnej zawarto¶ci tego hologramu jest sekwencja kodów informacyjnych pt "JA". Ju¿ samo rozpoznanie iluzji JA to pocz±tek poziomu administratora, który zyskuje dostêp do zawarto¶ci wszystkich kodów Mrugniêcie

Jednak¿e to nie takie proste. Byt z my¶li bêdzie strasznie zazdrosny, ¿e go tak po prostu pozostawiasz Mrugniêcie Jego nienasycona wa¿no¶æ bêdzie siê rekonfigurowa³a na wszystkie mo¿liwe sposoby . Nie po to mêczy³o siê te tysi±ce lat wcieleñ ,gromadzi³o mozolnie wiedzê, zdobywa³o kolejne wtajemniczenia, nie po to sobie zbudowa³o wie¿ê z miliardami komnat (ech ta fraktalno¶æ), których nawet w po³owie nie zwiedzi³o, ¿eby teraz je ot tak porzuciæ....  Chichot
Dlatego da siê odczuæ silny opór.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Kwiecieñ 25, 2012, 14:59:09 »

East, jeste¶ jak ¶w. Franciszek z Asy¿u! Bacz, by Ciê Twoje JA nie wydziedziczy³o!  Du¿y u¶miech
Zostaniesz nag± wersj±… czego?  Chichot   ...ale i takiego te¿ Ciê lubiê.  Mrugniêcie
east
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Kwiecieñ 25, 2012, 17:31:17 »

Ptaku, to nawet wiêcej ni¿ lubienie Du¿y u¶miech Mi³o¶æ po prostu jest woko³o, wszêdzie Chichot Zestrojenie z ni± jest bardzo proste ...
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Kwiecieñ 25, 2012, 18:51:08 »

East , cudnie sie wznosisz , a Twoje "orgazowanie" czuc nawet na innych planetach hihi. Chichot

Spotkałem kobietę, która pisała ekstra posty (jedyne co mi w nich nie pasowało to mentorski ton  Du¿y u¶miech), ale generalnie treści były nic dodać nic ująć.
Więc mimo, ze bardzo ostrożnie nawiązuje znajomości (długo obwąchuje)  spotkałem się z tą kobietą.
Cóż szybko bardzo szybko przekonałem się, że mam do czynienia z jeszcze jednym teoretykiem ba nawet księżniczką. Du¿y u¶miech
Brakowało jej do szczęścia poddanych Du¿y u¶miech
No może byli, ale z nic mi na ten temat nie wiadomo Du¿y u¶miech
Zastosowanie Wiedzy w praktyce było minimalne.
Jak to się często zdarza towarzyszyło temu ,,punkt pierwszy ja mam racje, punkt drugi nawet jak nie mam to nic ci do tego" Du¿y u¶miech itd itp
Mało tego kobieta ta czuła wręcz zakodowaną niechęć do facetów Du¿y u¶miech
Bardzo mi pomogła Du¿y u¶miech

Przebisnieg   U¶miech zauwazyles  jak wiele kobiet uczestniczy w Twoim zyciu?
W snach kobieta mowi o kodach .
Teraz piszesz o nastepnej , zapewne wiecej masz doswiadczen.

Jak One duzo Ci pokazuja - widzisz to ? wiesz o tym ? czy moze chcesz w to wierzyc , ze to one ,a nie Ty sam ? Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 25, 2012, 23:15:37 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Kwiecieñ 25, 2012, 20:22:44 »

@Laguna_
East , cudnie sie wznosisz , a Twoje "orgazowanie" czuc nawet na innych planetach hihi.
eeee ale jak odczytaæ to "orgazowanie" ? ?
organizowanie ? ; or-gazowanie ? ; orgazmowanie ??
£obuziakiiiiiiii  Mrugniêcie
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Kwiecieñ 25, 2012, 22:36:48 »

East, jeste¶ jak ¶w. Franciszek z Asy¿u! Bacz, by Ciê Twoje JA nie wydziedziczy³o!  Du¿y u¶miech
Zostaniesz nag± wersj±… czego?  Chichot   ...ale i takiego te¿ Ciê lubiê.  Mrugniêcie

Oby tylko nie uleg³ matamorfozie i nie zacz±³ g³osiæ ewangeliê ptaszkom i motylkom jak czyni³ to rzeczony ¶w. Franciszek.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Kwiecieñ 25, 2012, 22:44:25 »

a czy sw Francis nie mial racji? przeciez wszystkie istoty maja nature buddy U¶miech skoro mial dobre intencje to potrafil przemawiac w odpowidnim jezyku U¶miech
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Kwiecieñ 25, 2012, 22:54:48 »

a czy sw Francis nie mial racji? przeciez wszystkie istoty maja nature buddy U¶miech skoro mial dobre intencje to potrafil przemawiac w odpowidnim jezyku U¶miech

Do wniosków siê dochodzi, a nie je udowadnia racj± !

Mimo wszystko pozdrawiam
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Kwiecieñ 25, 2012, 22:55:04 »

Cytat: Astre
Oby tylko nie uleg³ matamorfozie i nie zacz±³ g³osiæ ewangeliê ptaszkom i motylkom jak czyni³ to rzeczony ¶w. Franciszek.

Du¿y u¶miech No przecie¿ east nie bêdzie g³osi³ antyjaszczurzej ewangelii, od tego jeste¶ Ty, Astre.
Ka¿dy ma swego motylka…  Chichot
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #93 : Kwiecieñ 25, 2012, 23:01:33 »

Przepraszam ¿e ,ja tak,ni z gruchy,ni z piertuchy,ale tak mi siê ten tekst,spodoba³ ¿e postanowi³am zapodaæ,go wam na dobranoc.My¶lê ¿e doskonale pasuje do tego w±tku  Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 25, 2012, 23:02:06 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Kwiecieñ 26, 2012, 00:23:49 »

"http://www.youtube.com/embed/fx9GtA7R6CA"

Oto mój motylek na dzi¶ ....., a jutro postaram siê znale¼æ innego motylka...

EDIT: Bo bym zapomnia³.
 A, te kobiety tañcz±ce na scenie to syntetyki, które w swej  ksenofobii
deklaruje KIARA.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 26, 2012, 00:37:42 wys³ane przez Astre » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Kwiecieñ 26, 2012, 06:33:42 »

"http://www.youtube.com/embed/fx9GtA7R6CA"

Oto mój motylek na dzi¶ ....., a jutro postaram siê znale¼æ innego motylka...

Odbiegajac od motylkow :-), Astre przypomniales mi lata kiedy wkraczalam malymi kroczkami w zycie pelnoletnosci , lubie Savage :-)
Channell
 tekst naprawde i zabawny i madry.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Kwiecieñ 30, 2012, 20:42:17 »

Wiele Kobiet Cool
Je¿eli znamy budowê Ca³o¶ci to wiemy, ¿e na t± chwile jeszcze symbolizuje ja magnez  Du¿y u¶miech
Je¿eli pozbêdziemy siê seksualnych podtekstów to zauwa¿ymy ze przyjemniej siê rozmawia facetowi z kobiet± .... Du¿y u¶miech
Kobiecie z facetem - oczywi¶cie Du¿y u¶miech s± odchylenia Du¿y u¶miech
Je¿eli mówi o Ca³o¶ci to ka¿dy z nas ma w sobie dwie po³owy + i - Jêzyk
Równowaga.
Osobi¶cie uwa¿am, (zreszt± na wielu ezoterycznych forach pojawiaj± siê podobne informacje), ¿e czas tzw mistrzów, nauczycieli guru itd siê skoñczy³ Mrugniêcie
Swoje wykonali  Du¿y u¶miech
Teraz, albo zaczn± ¿yæ na w³asny rachunek albo oddadz± cia³a fizyczne....
Teraz ka¿dy sobie rzepkê skrobie Du¿y u¶miech
Zreszt± pozwoli³em sobie nawet na tym zacnym forum u¿yæ Darka jako ,,podpórki" tak jak kiedy¶ u¿ywa³em ró¿d¿ki czy wahade³ka czy..... Du¿y u¶miech
Drogi s± ro¿ne - dla ka¿dego co innego, kazdy inny  Du¿y u¶miech
Dobrze jest nawi±zaæ kontakt ze sob±, a czy ,,podpórk±" bêdzie kobieta, facet czy kot lub kruk to jest raczej ma³o wa¿ne Jêzyk
Je¿eli jest kontakt z wnêtrzem nastêpuje równowaga  Du¿y u¶miech
Wtedy cz³owiek wysy³a tylko pozytywne my¶li i takie odbiera bez zak³óceñ Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 30, 2012, 20:46:14 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Maj 02, 2012, 12:52:36 »

Przebi¶niegu wejrzyj na drogê, któr± przeby³e¶ Mrugniêcie
kiedy¶ u¿ywa³em ró¿d¿ki czy wahade³ka czy.....

Zobacz ile rzeczy porzuci³e¶,  z ilu to¿samo¶ci siê wyleczy³e¶, ilu "mistrzów" ju¿ rozpozna³e¶ (¿e siê skoñczyli a¿  Mrugniêcie ). I ca³y ten czas ³apiesz siê jeszcze czego¶ nowego ?
Przed ka¿dym jeszcze jedno rozpoznanie. To , i¿
cz³owiek wysy³a tylko pozytywne my¶li i takie odbiera bez zak³óceñ
to te¿ iluzja
Przede wszystkim z powodu tego egocentrycznego kogo¶, który my¶li, ¿e to on wysy³a my¶li  Du¿y u¶miech

Tymczasem jest on tylko efektem (ubocznym) procesu, który dzieje siê w mózgu na 6 sekund wcze¶niej, zanim  pojawi siê iluzja tego, kto uwa¿a, ¿e my¶li my¶li  Cool
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Maj 02, 2012, 16:55:34 »

Jeste¶ cia³em czy masz cia³o east Du¿y u¶miech
Czytaj±c Twoje posty wiem, ze to samo nazywamy inaczej wiêc polemizowa³ nie bêdê Du¿y u¶miech Jêzyk
east
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Maj 08, 2012, 09:40:51 »

Jeste¶ cia³em czy masz cia³o east Du¿y u¶miech
Cia³o JEST. Forma istnieje (na pewnym poziomie postrzegania) . Nie ma tam nikogo, kto mia³by to mieæ.

Natomiast co do "byæ cia³em " .hhmhmhm . Ono  zawiera siê w Ca³o¶ci, wiêc Ca³o¶æ jest równie¿ tym cia³em. Conajmniej tu i teraz.

« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 09:41:18 wys³ane przez east » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: