Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:25:40

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: MY¦LI - moje?  (Przeczytany 84540 razy)
0 u¿ytkowników i 10 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« : Kwiecieñ 18, 2012, 10:24:49 »

Porównajmy my¶li do wiatru.
Wiatr przewraca wielkie drzewa, solidne mury domów bezlito¶nie odziera z tynków, pozbawia ich dachów. Wszelki opór umocowany w ziemi ostatecznie zostaje z³amany.
Ale nie wszêdzie i nie zawsze. Ptaki szybuj± na powietrznych pr±dach bez ¿adnego wysi³ku. Albatrosy ca³ymi dniami unosz± siê w niebieskich przestworzach wykorzystuj±c si³ê no¶n± na skrzyd³ach. Im silniej wieje, tym mniejszy wysi³ek potrzebny by ¶migaæ. I to pod wiatr !! T± sam± zasadê wykorzystali pierwsi ¿eglarze stosuj±c trójk±tne ¿agle. Wobec si³y wiatru i naporu my¶li nie jest potrzebny opór, tylko wiedza jak ¶migaæ.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 17:23:41 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 18, 2012, 10:47:01 »

Albatros nie jest taki glupi, aby mierzyc sie z orkanem:)
Ptaki wiedza kiedy nadchodzi sila oczyszaczajaca, bo skoro WIATR, zrywa dachy i tynki tzn., ze byly do niczego, nieodnawiane, niesolidnie kladzione, itp. WIATR nie wymierza sprawiedliwosci JEST.
Katastrofy spowodowane huraganami, to tylko IGNORANCJA ludzka sil natury.

Opowiem krotko bajke o trzech swinkach. 3 swinki budowaly domki dla siebie, aby ustrzec sie od wilka. Pierwszy zrobila ze slomy, przyszedl wilk i dmuchnal, domek sie rozlecial i ... po swince. Druga budowala z drewna. Przyszedl wilk dmuchnal, tupnal i potrzasnal, domek rozlecial sie i swinka stala sie szynka. Trzecia swinka zbudowala domek murowany. Wilk przyszedl, tupnal, dmuchnal, potrzyasal i nic, swinka wygrala zycie i przechytrzyla tym wilka.

To tak jest z tym wiatrem. A w kwintesencji i z myslami. Sa rozne rodzaje myslenia. W NLP nazywa sie to "dialog wewnetrzny" ale to juz oddzielny rozdzial.
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 18, 2012, 11:48:15 »

Witaj Fair  Lady,
<Ale JEST INSTANCJA NAJWYZSZA, ktora pragnie czegos wiecej niz tylko masy. Zajmuje sie dusza.
Acentaur ulegl manipulacji celowo wprowadzonej do ksiag, aby budzic strach.>
kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.Ja nie zamierzam nikogo przekonywac do jedynie slusznej tezy. Jesli takie odczucia
wywolal moj komentarz, to przepraszam, to nie byl moj zamiar.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Kwiecieñ 18, 2012, 11:51:09 »

Muszê przyznaæ, ¿e widzia³em ju¿ eter w 4G, s³ysza³em równiez zapewnienia o nowej jako¶ci w komunikacji pomiêdzy lud¼mi w nim i... jest on ju¿ dostêpny praktycznie dla ka¿dego, wystarczy siê zaopatrzyæ w np. iPhona 4S  :]
east
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Kwiecieñ 18, 2012, 12:00:30 »

Fair Lady,  tylko czemu piszesz o wietrze/my¶lach, jak o wilczym zagro¿eniu ?
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Kwiecieñ 18, 2012, 12:26:20 »

Porównajmy my¶li do wiatru.
Wiatr przewraca wielkie drzewa, solidne mury domów bezlito¶nie odziera z tynków, pozbawia ich dachów. Wszelki opór umocowany w ziemi ostatecznie zostaje z³amany.

To Twoje slowa, ja tylko opowiedzialam bajke o doswiadczeniu swinek, bo kazda kolejna swinka uczyla sie od poprzedniczki. A skoro wiatr ma taka sile destrukcyjna to mi sie z wilcza paszcza skojarzyl, oczywisci tego wilka z bajki, bo te wedrowne zwierzeta "lupus" to bardzo szanuje, sama mam takiego "wilka" w domu.

arteq eter jest dla wszystkich to wlasnie rewolucyjne w tym, tylko ze musimy wciaz komus za to placic.

acentaur Ty tez masz racje, tylko wlasnie mala grupka myslacych probuje ten statek idacy prosto na gore lodowa zmienic w kursie, bo jak nie uda sie to bedzie tak jak pisales.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 12:29:26 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 18, 2012, 12:44:36 »

Czy my¶l jest twoj± wizytówk±?
A czy mo¿esz wyprodukowaæ, b±d¼ przyj±æ w go¶cinê my¶li, nie bêd±ce z tob± w harmonii?
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Kwiecieñ 18, 2012, 12:51:48 »

Jasne, ze jest to mozliwe. Tak dzialaja wszelkiego rodzaju media, chanellingi, glosy z zaswiatow, odczyty radiowe, wyrocznie i inne.
To sa mysli, ktore przyjmujemy, bo te wszystkie pochodzace z obcych zrodel (autentyczne!), maja na celu zamulenie naszego wewnetrznego systemu obronnego.
A oczywiscie, ze uderza w nasze uczucia i harmonie, przysiada sie do nas, okryja kolderka, poglaszcza, dadza caluska, a wszystko poto, aby nas przeciagnac na swoja strone i wykorzystac.
Trzeba nie lada wiedzy, aby te taktyke rozgryzsc i umiejetnie sortowac.

Czy mysl jest wizytowka? Jest w pewnym sensie, bo trafia do rdzenia, bez weryfikacji, czyli jest odczytywana w sposob cyfrowy. Np. satyra jest nierozumiana, przymruzenie oczka, czy dowcip angielski. Dziecinny to program, ale tak funkcjonuje rdzen, stad tyle qui pro quo w zyciu.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 12:54:44 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:06:21 »

Czy my¶l jest twoj± wizytówk±?
A czy mo¿esz wyprodukowaæ, b±d¼ przyj±æ w go¶cinê my¶li, nie bêd±ce z tob± w harmonii?
Wyprodukowaæ to siê nie da, bo nikt ich nie produkuje, nie ma komu Chichot
Co do przyjmowania w go¶cinê, to w³a¶nie sie dzieje na forum. Wymiana my¶li. My¶li przejawiaj±ce siê przeze "mnie" pojawiaj± siê na ekranie komputera wyklepane przez paluchy. To samo przez ka¿dego usera (nicki s± awatarami my¶li podobnie jak JA ). Ró¿ne my¶li goszcz± siê na serwerze i s± odbierane przez nosicieli innych my¶li, tak wiêc mo¿na przyj±æ, ¿e "odwiedzaj± siê" w go¶cinie Mrugniêcie
Poza tym, chyba w ka¿dym zwi±zku wzajemne "goszczenie my¶li" zdaje siê zachodziæ ?
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:06:22 »

Przysi±¶æ siê mog± (te my¶li), nawet pog³askaæ nas,  Du¿y u¶miech ale te, które siê z nami nie zgadzaj±,
puszczamy wolno dalej.  A te, co siê zgadzaj±, zatrzymujemy i umacniamy.
Inaczej wszyscy byliby¶my jednolici.

Go¶cina, to nie tylko poznanie, to obdarowanie, zabarwienie sob±, nakarmienie…

Edit:
East, to sk±d bior± siê my¶li, skoro ich nie produkujemy?  Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 13:12:49 wys³ane przez ptak » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:15:57 »

Te mysli, ktore nie zgadzaja sie z moimi przekonaniami tez przyjmuje, ale blyskawicznie oceniam, to rodzaj scannerki i albo odsortuje do dalszego analizowania, albo do kosza, albo przyjmuje do siebie w gosci.
Wiele nauczylam sie ostatnimi czasy, i powiem szczerze, ze jest to wlasnie swiadome dzialanie sily wyzszej, i mojej wewnetrznej woli. Ktos albo cos wskazuje mi droge i ja drepcze za tym czyms dalej, odbywa sie to wlasnie bez tego standardowego myslenia, lecz na podstawie znakow. Nagle cos pojawia sie i wiem, poprostu wiem, ze to TO, i nie obchodzi mnie udokumentowywanie pismami archeologicznymi i badaniami naukowymi, bo i tak w te rzeczy nie wierze, juz nie...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:15:58 »

Oj Ptaku, czemu ¿e¶ taka babsko dociekliwa? A sk±d siê bierze ¶nieg skoro go nie produkujemy? No leci z nieba przecie¿..... Chichot Z politowaniem Buziak nie wiedzia³a¶ o tym?

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:19:44 »

@Ptaku
Przysi±¶æ siê mog± (te my¶li), nawet pog³askaæ nas,   ale te, które siê z nami nie zgadzaj±,
puszczamy wolno dalej

To wci±¿ zabawa w umacnianie kontrolera my¶li, którego tak na prawdê nie ma. Na wszystkie sposoby wirus-EGO (zamiennie z JA ) bêdzie siê tego chwyta³ , zewsz±d bêdzie próbowa³.

My¶li tworz± egotyczne JA. W jaki sposób ? W³a¶nie w taki, w jaki opisa³a¶, a w bardziej technicznym jêzyku to "przyklejanie siê" my¶li to proces dostrojenia, rezonansu. Obrazowo rzecz ujmuj±c - wiatr my¶li, niczym babie lato , osadza siê z czasem wokó³ struktur neuronowych wewn±trz mózgu tworz±c co¶ na kszta³t "anteny" , która rezonuje dalej z okre¶lonymi falami. I tak narasta to egotyczne ja. Wychowanie w rodzinie, spo³eczeñstwie itd itp.
W tym kontek¶cie nale¿a³oby przypatrzeæ siê pierwszym scenom po narodzeniu cia³a ludzkiego .Dziecko obrywa po pupie, siê je od¶luzowuje, mierzy, wa¿y, nadaje numeracjê ... dooko³a szpitalnie, sterylnie. I dla porównania wodny poród w domu , przesycony zapachami i atmosfer± matczynego ciep³a. To wtedy zaczyna siê osadzanie "babiego lata" Mrugniêcie Nie nowo¶æ zreszt± znana z psychologi. Traumatyczne do¶wiadczenia z dzieciñstwa rzutuj± pó¼niej na charakter w doros³o¶ci. Tak wykuwa siê JA .Wirusy przekazuj± dalej wirusa.
Obojêtnie zreszt± jak na to spojrzymy. Teraz trzeba to rozpoznaæ i pu¶ciæ Chichot
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:33:47 »

Cytat: Fair Lady
Nagle cos pojawia sie i wiem, poprostu wiem, ze to TO

W³a¶nie, wiesz, ¿e to TO, bo jest to zgodne z Twoj± czêstotliwo¶ci±. Przynajmniej na ten czas.
To co jeszcze nie wspó³gra, ewentualnie czeka od³o¿one…

East, ja ju¿ nie mam si³y na Ciebie…  Chichot ale masz sporo racji, wg mojego JA…
A czy jest jaka¶ racja najwy¿sza? Pewnie tylko taka, ¿e ka¿dy ma racjê.  Du¿y u¶miech

Kiaro, dociekliwa babsko jestem, bo ¿em baba w³a¶nie.  Chichot
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:42:04 »

Skoro jest zgodne z moja czestotliwoscia to ok! Jestem z tym czyms na jednej fali.

east, a gdy czytasz ksiazke, to kto ja za Ciebie czyta??? Bo wg Twego trybu myslenie uznac by mozna, ze nie musisz czytac, gdyz juz wiesz co jest tam napisane. Skoro JA nie istnieje, to nie ma obiektu odbioru.

Kiara pisze, ze snieg pada z nieba, ano pada, bo Anioly go nam na Ziemie zsylaja.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 18, 2012, 13:56:12 »

Cytat: Fair Lady
Czy mysl jest wizytowka? Jest w pewnym sensie, bo trafia do rdzenia, bez weryfikacji, czyli jest odczytywana w sposob cyfrowy. Np. satyra jest nierozumiana, przymruzenie oczka, czy dowcip angielski. Dziecinny to program, ale tak funkcjonuje rdzen, stad tyle qui pro quo w zyciu. 

Rdzeñ funkcjonuje wg dziecinnego programu i nie ³apie ju¿ satyry ani dowcipu angielskiego?
I to rdzeñ ma nas weryfikowaæ, nas, którzy wykszta³cili¶my satyrê i dowcip?  Du¿y u¶miech

Co¶ tu na g³owie jest postawione. I zupe³nie ju¿ tego nie ³apiê. To jakie¶ kosmiczne qui pro quo?!!!  Chichot
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 13:57:21 wys³ane przez ptak » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 18, 2012, 14:20:41 »

Skoro jest zgodne z moja czestotliwoscia to ok! Jestem z tym czyms na jednej fali.
i o to chodzi Chichot

east, a gdy czytasz ksiazke, to kto ja za Ciebie czyta??? Bo wg Twego trybu myslenie uznac by mozna, ze nie musisz czytac, gdyz juz wiesz co jest tam napisane. Skoro JA nie istnieje, to nie ma obiektu odbioru.
Czytanie to tak samo jak odbiór bod¼ców ze zmys³ów. Jest dekodowane w "centralce", czyli w umy¶le . Tre¶æ my¶li zamienionych w s³owo pisane. Dok³adnie tak, jak samochód, który by³ na desce kre¶larskiej zanim fizycznie go zbudowano Mrugniêcie
Nie ma potrzeby czytania, aby istnieæ tak jak nie ma potrzeby posiadania samochodu, ¿eby siê poruszaæ. To wszystko s± ozdobniki potrzebne chyba tylko iluzorycznemu ja z umys³u Mrugniêcie
Nak³adka JA nie istnieje jako fizyczny byt. Komunikacja poprzez wymianê my¶li mo¿e zachodziæ i bez czytania, aczkolwiek i ten sposób komnikacji istnieje, wiêc jest utrwalany czytaniem.
Sens pytania o czytelnictwo tkwi w rozpoznaniu czym jest. Je¶li ma ono za zadanie wgrywanie tre¶ci do egotycznego ja, dokarmiania tego trolla, dla samego æpania to faktycznie jaki sens to robiæ ? Je¶li jednak za s³owami stoj± tre¶ci poszerzaj±ce rozumienie, to co innego. Nó¿ mo¿e zabiæ, ale te¿ pos³u¿yæ do krojenia chleba.

@Ptaku
East, ja ju¿ nie mam si³y na Ciebie…   ale masz sporo racji, wg mojego JA
  Du¿y u¶miech Oj .. ja nie ma racji Mrugniêcie Ale akurat nie posiadamy innego jêzyka by wyraziæ wspó³-odczuwanie. Mo¿e niezad³ugo jaka¶ telepatia siê odblokuje hehehe, kto tam wie ...
Wtedy bêdzie siê odczuwa³o energiê znaczeñ wprost. Kobiety podobno ju¿ to potrafi± Mrugniêcie Zatem to, co powoduje zgodno¶æ odbioru/nadawania le¿y poza JA . W JEDNO¦CI sk³adaj±cej siê z ró¿norodno¶ci. Ta sieæ istnieje i dzia³a Chichot
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 18, 2012, 15:08:25 »

>ptak'u< rozwin± siê tu fajny, nowy w±tek dotycz±cy my¶li i zaraz go wydzielê, podpowiedz mi tylko jaki nadaæ mu tytu³. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 18, 2012, 15:51:53 »

>ptak'u< rozwin± siê tu fajny, nowy w±tek dotycz±cy my¶li i zaraz go wydzielê, podpowiedz mi tylko jaki nadaæ mu tytu³. Du¿y u¶miech

Darku, a nadawaj ten tytu³ jaki chcesz, mojemu JA, to wsio ryba.  Du¿y u¶miech

Jedno jest pewne, my¶li nie rodz± siê na kamieniu, jak chcia³by tego east.
My¶lenie, to oprogramowywanie przestrzeni, to k³adzenie barw i zapachów na bezkresno¶æ i nieoznaczono¶æ,
to aktywacja i dezaktywacja w³asnego konta, to kwitnienie ³±k na wiosnê… to rodzenie bogów i demonów… itp, itd.  Chichot
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Kwiecieñ 18, 2012, 16:02:11 »

ptaku cyt.
Rdzeñ funkcjonuje wg dziecinnego programu i nie ³apie ju¿ satyry ani dowcipu angielskiego?
I to rdzeñ ma nas weryfikowaæ, nas, którzy wykszta³cili¶my satyrê i dowcip? 

Co¶ tu na g³owie jest postawione. I zupe³nie ju¿ tego nie ³apiê. To jakie¶ kosmiczne qui pro quo?!!!

Ciekawie, ze to zauwazylas! Dokladnie tak jest, na glowie.
Bo ten rdzen nie ma uczuc...

Nie ma SKALI na uczucia, dlatego te automatyczne przeliczniki, cyfrowe systemy, watcherstwo, mierzalnosc, maja z tym pewien problemik;), i tu nastepuje odlaczenie sie kolejnego czlonu w locie stacji. Ci uduchowieni pojda wyzej a reszta do "kompostu kosmicznego", jak to okreslila p. J.Rajska Szok

Dlatego tez ta cala symbolika, ukryte przekazy mistrzow w wierszach, obrazach, tancach, sztukach walk, architekturze, one czekaja na odcyfrowanie.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Kwiecieñ 18, 2012, 16:20:32 »

Jedno jest pewne, my¶li nie rodz± siê na kamieniu, jak chcia³by tego east.
Nawet ten kamieñ to "zaklête my¶li" Mrugniêcie On siê z nich sk³ada  jest czê¶ci± Wszech¶wiadomo¶ci. To kamieñ urodzi³ siê z my¶li Mrugniêcie

My¶lenie, to oprogramowywanie przestrzeni, to k³adzenie barw i zapachów na bezkresno¶æ i nieoznaczono¶æ,
to aktywacja i dezaktywacja w³asnego konta, to kwitnienie ³±k na wiosnê… to rodzenie bogów i demonów… itp, itd.  Chichot
  Nie  my¶lenie, ale my¶li same w sobie to oprogramowanie przestrzeni , barwy, zapachy , bezkresno¶æ itp...w³±cznie z aktywacj± tego, co nazywasz "w³asnym kontem " (JA ?)  Du¿y u¶miech

ps. east nie chcia³by bo go nie ma Mrugniêcie  Cool
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Kwiecieñ 18, 2012, 21:11:45 »

Ma, bo wpisal U mnie na moim JEDYNYM watku (o bajkach), a lampie Alladyna;)
To poprostu ORGANIK i tyle, Mrugniêcie
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 18, 2012, 21:59:48 »

Ci uduchowieni pojda wyzej a reszta do "kompostu kosmicznego", jak to okreslila p. J.Rajska Szok

No i p.Rajska wiele siê nie pomyli³a mówi±c, ¿e pójd± do ''kompostu kosmicznego''.
Tylko -  nie kto pójdzie, tylko co pójdzie ?
Nawet sam '' Kosmiczny Rdzeñ'' siê rozpadnie i pójdzie do ''kosmicznego kompostu'', bo wszystko posiada w³a¶ciwo¶ci masy krytycznej co udowodnili ju¿ nawet ziemscy naukowcy.
A masa krytyczna jest niczym innym, tylko mas± maksymalnej kompresji - informacji.
Mówi±c wprost -wszystko posiada jak±¶ tam okre¶lon± pojemno¶æ informacyjn± ³±cznie z ca³ym Wszech¶wiatem.Wiêc je¿eli ta pojemno¶æ osi±gnie stan krytyczny, czyli nie da siê ju¿ wpompowaæ wiêcej informacji, to nastêpuje -rozpad.
Zadzwia mnie fakt, ¿e ludzie nie potrafi± tak prostych rzeczy poj±æ, ¿e wszystko w tym Wszech¶wiecie jest po prostu umowne.

Ja, Ty, On, istota, kamieñ, drzewo, atom, Wszech¶wiat, to s± tylko rzeczy umowne.
S± to konstrukcje  potrzebne chwilowo w tym eksperymencie, którego zadaniem jest zbudowanie- ¶wiadomo¶ci.
Jako tako nikt z nas nie zniknie, bo nie ma ¿adnego TY, JA, ON. ONA, pana Janusza, pani Zosi, Jaszczura, Plejadanina - s± to tylko konstrukcje umowne.
My- to  ¦WIADOMO¦Æ wyra¿ona na tej planecie w postaci pola ¿ycia.
A ¦WIADOMO¦Æ JEST WIECZNA.

Lucjan £agiewka - konstruktor zderzaka nie mo¿e siê nadziwiæ, ¿e tak banalnie prostej rzeczy jak ten jego zderzak nikt do tej pory nie wymy¶li³, wiêc co siê wogóle dziwiæ, ¿e ludzie nie rozumiej± innych rzeczy.

Jak kto¶ posiada inny obraz modelu rzeczywisto¶ci, jako modelu-mechanizmu budowy ¶wiadomo¶ci, o potocznej nazwie Wszech¶wiat, to chêtnie pos³ucham......

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 22:20:07 wys³ane przez Astre » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Kwiecieñ 18, 2012, 23:30:57 »

Moje drogie kolezanki i koledzy ! U¶miech
A moje mysli kraza nieustannie jak czytam forum od jakis 2 tygodni wokol rozszalalego Ego ,  Mrugniêcie
Naplynely mi takie mysli , ze jeszcze nastepne dwa tygodnie mina , a za sprawa Naszej szanownej (nic nie ujmujac) Lady nastapi jakas eksplozja "EGOWCOW" Chichot i kraza mi jeszcze takie mysli , jakoby teraz wlasnie odbywa sie plebiscyt , a za tym idzie wyscig szczurow no i kto wygra?

A teraz znow mam mysli - moje?   Du¿y u¶miech

Astre znow to napisze , to co piszesz ma naprawde sens i nie mysle tak , a wiem !!

pozdrawiam Wszystkich uczestnikow plebistytu.

Ps. Choc filozofia kabaly poswieca bardzo duzo uwagi Ego , moze stad ten plebiscyt ? Bedziemy miec nowych kabalistow - chyba sie w takim razie przylacze
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2012, 23:48:14 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Kwiecieñ 18, 2012, 23:54:44 »

Ps. Choc filozofia kabaly poswieca bardzo duzo uwagi Ego , moze stad ten plebiscyt ? Bedziemy miec nowych kabalistow - chyba sie w takim razie przylacze

Ech.... szkoda, ¿e wyjecha³a¶ z Polski do (.....),  bo chêtnie bym siê z Tob± osobi¶cie spotka³ i pogada³.
Bo masz co¶ w sobie ( czego nie potrafiê liniowym jêzykiem wyraziæ) -  co ju¿ bardzo dawno zauwa¿y³em.....
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: