Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:58:25

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowe SESJE z Lucyn± £obos-Brown  (Przeczytany 84324 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
t0m3k12
Go¶æ
« : Kwiecieñ 29, 2012, 22:28:12 »

Witam ponownie na tym zagorza³ym forum. Panowie dlaczego nie widzê tu dyskusji na temat kontynuacji sesji przez Lusie ?
Do zrozumienia podam fakt, ¿e wszelkie wyja¶nienia co do zerwania kontaktu z Andrzejem Wójcikiewiczem i jego band± zamie¶ci³a na jej w³asnej stronie tutaj:
http://www.lucynalobos.pl/
Sesje z Ann± Doliñsk± s± uznane przez ni± za fa³szywe w odniesieniu do  "Enkiego - Samuela".
Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam serdecznie Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 29, 2012, 23:25:13 »

nie zagorza³e tylko zgorza³e...
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 30, 2012, 01:36:34 »

tOm3k12
Sesje z Ann± Doliñsk± s± uznane przez ni± za fa³szywe w odniesieniu do  "Enkiego - Samuela".

I nie ma w tym nic dziwnego.Zapewne sesje p.Lucynki sa tak samo odbierane i traktowane przez
frakcje z p.Wojcikiewiczem.Gdyby tak nie bylo,nie doszlo by do podzialu i pojawienia sie p.Dolinskiej
z jej wlasnym samciem.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 30, 2012, 01:45:10 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 02, 2012, 02:26:52 »

Jestem wrêcz zszokowana, to niesamowite co powiedzia³ Enki publicznie , Opiekunem ziemi w  IV wymiarze bêdzie Jezus to  ju¿ nie Enki!

"BARBARA – Dziêkujemy. I ostatnie s³owa. Z g³êbi serca dziêkujê bardzo ja za wszystko co dla nas robisz i robi³e¶ kochany EN-KI, za o¶wiecenie, ochronê , pomoc i nadziejê na lepsz± przysz³o¶æ. Zawsze kochaj±cy i oddany Tobie, Bogu i Misji. Robert Fadrowski.

EN-KI – Mi³o takie s³owa us³yszeæ, któ¿ by to nie lubi³ takich s³ów, zw³aszcza dziêkujê. Kiedy s³yszê s³owo dziêkujê, to tak jak gdybym ju¿ mia³ pój¶æ na emeryturê. I teraz co¶ na zakoñczenie powiem - Zadzwoni³a do Lucyny kobieta, biedna kobieta, bo nie u¿y³a rozumu tylko zosta³a pokierowana. Wiêc ze szczero¶ci± siê wita i pyta, czy to prawda pani Lucyno, ¿e po nowym roku EN-KI zostanie wyrzucony z Ziemi? Na wszystkie pytania Lucyna odpowiedzieæ nie potrafi, a tu j± zamurowa³o, wiêc zaprosi³a t± pani± na niedzielne spotkanie - mo¿e jest na Sali - ale szybciutko mi siê pyta. Powiedz mi EN-KI o co tu chodzi, kto tutaj ma niedobrze w g³owie i dlaczego ta kobieta takie s³owa powiedzia³a? Opowiadam jej tak, z tym wyrzuceniem mnie z Ziemi pierwsze s³yszê, dziwne ¿e jeszcze siê o tym nie dowiedzia³em. Natomiast prawda jest taka. Od nowego roku, czyli od wej¶cia na Ziemiê czwartego wymiaru na Ziemi bêdzie rz±dziæ Jezus i jemu bêdzie pomagaæ, nikt inny, jak Gabriel, natomiast ja otrzyma³em zadanie przywrócenia Ziemi do dawnego porz±dku, zadbania o ni±, zacz±æ leczyæ rany zadane jej przez ludzi. Moim zadaniem - z czego siê bardzo ucieszy³em - jest zaopiekowaæ siê zwierzêtami, ptakami wszelkiego rodzaju, wszelkim stworzeniem które ¿yje w wodzie. I z tego jestem ogromnie zadowolony. Pytam siê mego Ojca: a moje jaskó³ki, moje dzieci? - Tak, swoimi dzieæmi siê zaopiekujesz tak¿e, bêd± pod twoj± opiek±. Wiêc w dwójnasób jestem szczê¶liwy, bo mam to co robi³em kiedy¶, a do tego mam wszystkich tych o otwartych sercach. I tak naprawdê nie zazdroszczê Jezusowi tego co go czeka. Tak± dosta³em odpowied¼ i tak± dajê wam. Je¶li ta kobieta bêdzie z tej odpowiedzi zadowolona - to dobrze, je¶li nie - to te¿ dobrze S³ucham."

http://www.lucynalobos.pl/session

Tak sobie z ciekawo¶ci zajrza³am , a tu proszê Enki oznajmia i¿ jego posada opiekuna ziemi dobiega koñca.  Teraz bêdzie opiekowa³ siê zwierzêtami i swoim rodem.
Czyli powrót prapocz±tków, do dawnych ról Kaina i Abla, Kainowi przynale¿na  by³a ziemia , to on by³ jej "w³a¶cicielem" , mia³ do niej pe³ne prawo  ( inaczej uprawia³ j± , sia³  ziarno ¿ycia na niej), natomiast Ablowi przynale¿ne by³o wychowanie i opieka nad zwierzêtami, "zwierzêta"... by³  ich pasterzem   ( nie tylko te zwierzêta , które zwykli¶my tak nazywaæ, bowiem cz³owiek nie posiadaj±cy uczuæ , ¿yj±cy instynktem samozachowawczym , te¿ jest okre¶lany jako bestia , "zwierzê ludzkie" , dopiero rozwój duchowy go przemienia w pe³nowarto¶ciowego Cz³owieka). Dusza Cz³owieka ( jej istota , Iskra ¿ycia) naprawdê niczym poza rozwojem przez uczucia nie ró¿ni siê od duszy ni¿szej zwierzêcej. Dusza zwierzêca ewoluuje w milionach lat swojej inkarnacji materialnej by osi±gn±æ poziom rozwoju identyczny jak ta, któr± nazywamy Ludzk±, ale tak naprawdê ca³e  istniej±ce ¿ycie wcielone w materiê  ( zarówno minera³y, ro¶liny , zwierzêta i Ludzie) pochodz± z jednej i tej samej zarodzi ¿ycia istniej±cej wiecznie. Tylko  moment uzyskiwania  samo¶wiadomo¶ci ro¿ni nas od siebie, co w rezultacie jest wymierne w mocy energetycznej i indywidualno¶ci rozwojowej tworz±cej indywidualno¶æ i m±dro¶æ ka¿dej Energii.
 Naprawdê i jedna i druga rola Kaina i Abla s± piêkne  i potrzebne  bardzo jestem szczê¶liwa i¿ nast±pi³ powrót do harmonii. 

Ja dodam i¿ praca na ziemi to niezwykle trudne i odpowiedzialne zadanie, oczywi¶cie braæ w nim bêd± udzia³  wszystkie 7 Eminencji ( nie ko¶cielnych)  , które wspólnie tworzy³y ¿ycie na ziemi. Enki jest w ¶rod nich ( ale nie ten Enki z astralnej przestrzeni, który krêci³ lud¼mi na lewo i prawo) , a Jego du¿o wiêkszy i piêkniejszy aspekt energetyczny z Za¶wiatów znany obecnie pod imieniem Janusz.

Rok 2013 to czas przeogromnej wspólnej pracy  na ziemi Wszystkich , którzy wybrali IV wymiar jako kolejny etap swojego rozwoju.  To zjednoczenie Ludzkiego wysi³ku na progu jej najwa¿niejszego momentu ewolucji. To moment zakoñczenia dualizmu  Dusz ( rozdzielenie Ducha na dwie matryce duchowe , Za¶wiatow± i Astraln±) , powrót uwiêzionego w astralu Ducha do DOMU czyli Matrycy nad przestrzennej, scalenie ich.

Nie bêdzie ju¿ takiego Enki jak znamy go  do teraz, bêdzie piêkna duchowa postaæ która zjednoczy w sobie zgubionego i uwiêzionego Enki ,ponownie tworz±c swoj± du¿o wiêksz± ¶wietlisto¶æ i piêkno. "Nowy Enki" to o wiele wiêksza modro¶æ i wy¿szy du¿o poziom uczuæ, to prawdziwy Ojciec swojego rodu, który wraca razem z nim z bardzo d³ugiej podro¿y czterokrotnego zanurzenia siê w materialnym ¶wiecie III wymiaru. On równie¿ przechodzi przeolbrzymi± transformacjê , zmienia siê nie ma bowiem niczego i nikogo w ca³ym kosmosie kto zosta³ by ni± nie tkniêty.

Zatem zarówno Enki jak i Jego ca³y ród przekracza kolejny poziom swojego rozwoju duchowego  ( On jest prawnym opiekunem i wychowawc± swojego rodu) ,  ja siê bardzo cieszê z tego powodu, raczej powiem jestem niezmiernie szczê¶liwa i¿ wspólnie nam siê to uda³o!
Bo tak naprawdê uda³o siê chocia¿ prawdziwy fina³ bêdzie na koniec roku razem z wieloma innymi piêknymi niespodziankami.

Dodam tylko i¿ wszystko co wydarzyæ siê mia³o zaistnia³o i nie by³o niczego co mo¿na by by³o nazwaæ zbêdnym w tej trudnej bardzo historii.

Co do wykopalisk w Egipcie? Ten rok dobiega juz koñca nic szczególnego nie wydarzy siê w nim na  polu wykopalisk. Ale rok 2013  bêdzie obfitowa³ w wiele niezmiernie ciekawych odkryæ  archeologicznych na ca³ej ziemi nie tylko w Egipcie. Jednak to co zostanie ods³oniête , a nie odkopane ( wykopaliska  bêd± kontynuowane pó¼niej) zaskoczy niezmiernie wszystkich , bowiem ods³oni historie Ludzko¶ci i ziemi jakiej naprawdê nie znamy.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 08:56:36 wys³ane przez Kiara » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 02, 2012, 08:36:50 »

Ja dodam i¿ praca na ziemi to niezwykle trudne i odpowiedzialne zadanie, oczywi¶cie braæ w nim bêd± wszystkie 7 Eminencji ( nie ko¶cielnych)  , które wspólnie tworzy³y ¿ycie na ziemi. Enki jest w ¶rod nich ( ale nie ten Enki z astralnej przestrzeni, który krêci³ lud¼mi na lewo i prawo) , a Jego du¿o wiêkszy aspekt energetyczny w Za¶wiatach znany obecnie pod imieniem Janusz.

Kiaro jeste¶ pewna ¿e to Janusz ? Hm....to niektórzy ju¿ powinni zacz±æ siê baæ  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

¿artowa³am  Du¿y u¶miech

Teraz powa¿nie - wrcaj±c do przekazu i twojego komentarza,to jest pocieszaj±ce i piêkne ¿e wszystko wraca do ¼ród³a,pocz±tku  i na swoje miejsce.

Rok 2013 to czas przeogromnej wspólnej pracy  na ziemi Wszystkich , którzy wybrali IV wymiar jako kolejny etap swojego rozwoju.  To zjednoczenie Ludzkiego wysi³ku na progu jej najwa¿niejszego momentu ewolucji. To moment zakoñczenia dualizmu  Dusz ( rozdzielenie Ducha na dwie matryce duchowe , Za¶wiatow± i Astraln±) , powrót uwiêzionego w astralu Ducha do DOMU czyli Matrycy nad przestrzennej.
Nie wiem czy ja jestem gotowa ,ale chcê tego i niech siê stanie.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 08:37:34 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 02, 2012, 08:46:42 »

Chcia³bym tu zwróciæ uwagê na inny aspekt wypowiedzi Enki:
"natomiast ja otrzyma³em zadanie przywrócenia Ziemi do dawnego porz±dku, zadbania o ni±, zacz±æ leczyæ rany zadane jej przez ludzi".
W niektórych przekazach by³o przywo³ywane wcze¶niej, ¿e Oronidzi, w/g Enki "Bia³e Bractwo" maj± posprz±taæ po sobie ba³agan,  który tutaj wygenerowali, i choæ to kolejny przekaz to potwierdza inne ¼ród³a.
Co¶ mi siê widzi, ¿e stare ziemskie porzekad³o: "nie ma tego z³ego, co by na dobre nie wysz³o" - zamierza siê sprawdziæ po raz kolejny. Fakt, ¿e trudy i cierpienia te¿ przechodzili¶my, ale ich owocem jest b³yskawiczna nauka.
Natomiast brak zazdro¶ci wobec pracy Jezusa jest oczywisty, ale dla nas oznacza to chyba ciê¿ki okres dostosowywania siê do nowych warunków.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 02, 2012, 09:25:54 »

Powiedzia³a bym bardzo pracowity okres i trudny niezmiernie dla  wszystkich "twardog³owych" szczegulnie , bowiem trwaæ bêdzie 5 lat czas adaptacji do nowych warunków ¿ycia , czyli korzystania z nowej wiedzy. Poma³u bêd± zdejmowane kolejne  blokady z mo¿liwo¶ci pe³nego korzystania z warunków IV wymiaru. W³a¶ciwie na Nowej Ziemi juz nie bêdzie trzeba sprz±taæ , bo ona jest czysta w 100% , to sprz±tanie dotyczy nas , naszej ¶wiadomo¶ci. Ale nie ma co juz prze¿ywaæ , damy radê!

Jeste¶my ¶wietnie zaprawieni w trudnych niezmiernie warunkach III wymiaru tak wiêc IV bêdzie juz lekko¶ci±. Pamiêtaæ równie¿ trzeba i¿ s± to przepowiednie Starego Testamentu, one realizuj± siê w 100% niezale¿nie czy siê komu¶ to podoba czy nie. Wspó³czesne warunki ¿ycia s± ju¿ inne jednak cel wype³nienia przepowiedni nadal jest ten sam.

Jest nim po³±czenie dwóch linii rodowych w jedn± jak dawniej przez po³±czenie kobiety z " rodu siewców z mê¿czyzna z rodu pasterzy", by móg³ powstaæ jeden Ród Ludzki, Cz³owieka Duchowego. To jest wyj¶cie z dualizmu ale nie takiego jak wiêkszo¶æ my¶li i¿ wszystko bêdzie jedni± identyczn±.

¯eby móg³ istnieæ rozwój musi istnieæ ró¿nica potencja³ów , która powoduje ³adowanie energetyczne  tworz±ce ruch. Inaczej by³a by stagnacja , brak mo¿liwo¶ci rozwijania siê ¿ycia.
Wzorzec przysz³o¶ciowy ¿ycia , to minimalna przewaga mocy aspektu mêskiego nad ¿eñskim, bo taka jest natura rzeczy , ale nigdy ta przewaga nie bêdzie u¿ywana do dominacji i zniewolenia kobieco¶ci. Jest ona istotno¶ci± w pobudzeniu  wiedzy  kobieco¶ci i twórczo¶ci, bardziej inspiracja do jej zaistnienia ,ni¿ wymuszania czego¶. Czwarty wymiar to powrót do harmonii do ¿ycia w przestrzeni pola energetycznego o wy¿szej wibracji mi³o¶ci , a co za tym idzie do tworzenia  z pierwiastków i elementów o piêknym harmonijnym ustawieniu wzorca wiedzy w sobie, zapisanego w ka¿dej najmniejszej cz±steczce wody.
Wiecie jak wygl±da przepiêknie zmro¿ona cz±steczka wody  bêd±ca w polu mi³o¶ci ( do¶wiadczeni Japoñczyka) , taka przepiêkna ¶nie¿ynka jest symbolem naszych nadchodz±cych ju¿ niebawem czasów.
A ja siê bardzo cieszê, to siê dzieje!

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 02, 2012, 11:36:27 »

i jeszcze ciekawostka jak ewoluuje Samuel Mrugniêcie

Transformacja Samuela? – Dni Jasno¶ci i Nibiru w “archiwum”
Opublikowano Wrzesieñ 16, 2012 by nnka

Bywalcy bloga nie bêd± zaskoczeni cytatami z sesji z Ann± Doliñsk± Projektu Cheops. Bo jak ogólnie wiadomo

TYLKO PRAWDA PRZETRWA PRÓBÊ CZASU.

Ca³o¶æ sesji dla zainteresowanych : www.projekt-cheops.com  [fragment]                  SAMUEL: Mam nadziejê, ¿e siê przywitacie wszyscy ze mn±, Samuelem. Jednak przywitajcie jeszcze tutaj Sai Babê, który zasiada miêdzy Dorot± a Piotrem. Przywitajcie jeszcze orszak ¿ó³tych Anio³ów, które stoj± wokó³ Iwonki. I przywitaj Andrzeju swojego ojca – RaTaJo, który jest za tob±.
ANDRZEJ i POZOSTALI UCZESTNICY: Witamy wszystkich… witamy.
ANDRZEJ: Dziêkujê bardzo. Samuelu, jak ludzie maj± zachowaæ siê w dniu 21 grudnia tego roku? Przepowiednie Majów mówi± o trzech dniach ciemno¶ci. Czy co¶ takiego nast±pi? Czy to bêdzie normalny, zwyk³y dzieñ jak ka¿dy inny?
SAMUEL: Odpowied¼ bêdzie prosta. Trzy dni ciemno¶ci przep³yn± i wszyscy zostan± tak, jak dotychczas. Oczekujecie konkretnej odpowiedzi. Jednak wy wszyscy pracujecie na ten czas. Je¶li chodzi o Planetê Nibiru – schowali¶my j± w „archiwum“, wiêc zdajcie sobie sprawê, ¿e idziecie piêkn±, szerok±, jasn± drog±. Nie zni¿ajcie siê do strachu, lêku, obaw. W ten sposób dajecie „pokarm“ niechcianym dla was energiom. Jak macie siê zachowaæ? Trzydziestego grudnia pomy¶lcie. Wtedy bêdzie bardzo „jasno“ i wtedy siê módlcie. S³ucham.
ANDRZEJ: Co to znaczy: „bêdzie bardzo jasno“? Czy bêd± zmiany na S³oñcu? O co tu chodzi?
SAMUEL: Ludzie „odetchn±“ po 21 grudnia z nadziej±, ¿e nic siê nie sta³o, ¿e prze¿yli¶cie. Ale wtedy nast±pi na Ziemi „wielka ¶wiat³o¶æ“ i wtedy ludzie – otaczajcie siê modlitw±. Nie lêkajcie siê. To jest piêkne, to jest pozytywne. Pozostañcie w mi³o¶ci i niech tak siê dzieje przez kolejne trzy miesi±ce od zakoñczenia roku dwunastego. S³ucham.

ANDRZEJ:Rozumiem z tego, ¿e tych trzech dni ciemno¶ci nie bêdzie, tylko bêdzie potem „¶wiat³o¶æ“?
SAMUEL: Ludzie odetchn± z ulg±, ale to bêdzie przygotowanie ludzko¶ci do „wy¿szego“… Dok³adnie Andrzeju nie zezwalaj± na przekazanie w dniu dzisiejszym tych informacji. S³ucham.

ANDRZEJ: No w³a¶nie, jedno z moich pytañ dotyczy³o tak zwanych „12-tych wrót“. Podobno planowana jest jaka¶ ceremonia wokó³ Trzech Piramid w Gizie 12 grudnia tego roku, czyli 12.12.12?
SAMUEL: Nie tylko na terenie Egiptu. W innych miejscach przez ró¿nych szamanów – ludzi Ziemi – bêd± uruchamiane kolejne portale. To siê nie odbêdzie w ci±gu jednej godziny, w ci±gu jednego dnia. To musi mieæ czas, aby wszystko po³±czy³o siê razem. Ceremonia w Egipcie jest bardzo pozytywna.

ANDRZEJ: Bardzo dziêkujê. Samuelu, bardzo wiele przekazów jest teraz na Ziemi od wielu osób o zdolno¶ciach mediów i od tego, co zosta³o nazwane Konfederacj± Kosmiczn± – czyli Plejadanie, istoty z Syriusza. Czy wy te¿ jeste¶cie czê¶ci± tej Konfederacji i czy my, jako Projekt Cheops, jeste¶my czê¶ci± Wielkiego Planu zmiany ¶wiadomo¶ci na Planecie Ziemia, odpowiedzialni za pewien odcinek dzia³ania? Jak to wygl±da z waszej strony?

SAMUEL: Zgadza siê Andrzeju. Jeste¶cie „ma³ym ziarenkiem“ – jako Fundacja – w tych wielkich dzia³aniach. Nie tylko Plejadanie przemawiaj±, jak wiecie. Przychodz± istoty z jeszcze dalszych wymiarów i to bêdzie mia³o miejsce coraz czê¶ciej. Jednak na tym nie koniec. Te portale, które otwieracie drog± mi³o¶ci – s± jak otwieranie drzwi i zapraszanie nas do wspó³pracy z wami, lud¼mi, aby lepiej, czy¶ciej wam siê ¿y³o miêdzy lud¼mi na Ziemi. Andrzeju, istoty ludzkie, które zostawiaj± swoje cia³a fizyczne na p³aszczy¼nie ziemskiej, równie¿ do nas przyp³ywaj±, zasiadaj± miêdzy nami i rozmawiaj± z nami. Tych ludzi bêdzie coraz wiêcej i nie bójcie siê tego, bo to jest dla wiêkszo¶ci was normalne. Jednak proszê – je¶li zdecydujecie siê, aby go¶ciæ siê u nas w innych galaktykach – pro¶cie o wsparcie Istoty Anielskie, bo „szare pazury“ tak ³atwo na to nie pozwol±… Takich grup jak obecnie Projekt Cheops, na Ziemi bêdzie coraz wiêcej… i jeszcze wiêcej. B±d¼cie wszyscy na to otwarci. Projekt Cheops musi istnieæ, bo jeszcze swojej misji NIE ZAKOÑCZY£
http://nnka.wordpress.com/2012/09/16/transformacja-samuela/
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 11:36:41 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 02, 2012, 12:48:30 »

Tiaaa… otwierajcie portale dla przybyszów z innych galaktyk… a potem leczcie siê
w ziemskich psychiatrykach...

...Janusze, Wojtki, Jurki i inne wielkie eminencje was uzdrowi±. 
B e z w a r u n k o w o !  Chichot

To pa  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 13:45:30 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 02, 2012, 13:48:30 »

Tiaaa… otwierajcie portale dla przybyszów z innych galaktyk… a potem leczcie siê
w ziemskich psychiatrykach...

...Janusze, Wojtki, Jurki i inne wielkie eminencje was uzdrowi±.  Chichot

To pa  Du¿y u¶miech

No có¿ ka¿dy ¿yje swoj± miar± i ka¿dy ponosi konsekwencje swoich dzia³añ, widaæ co jest dobre dla jednego nie musi byæ dla innego. Zatem jak kto¶ ma niepewno¶æ w swojej psychice niech nie otwiera siê na kontakty  z Za¶wiatem. Pó¼niej nie bêd± mu potrzebne wizyty w psychiatryku.

Zasada jest ta sama ,nawet po kontaktach z wielkimi eminencjami nie wszyscy siê uzdrawiaj±, bowiem choroby wszystkie s± uleczalne ale ludzie  choruj±cy na nie, nie.

Ka¿demu potrzebne jest co¶ innego  i dobrze gdy to sam  zrozumie , a jeszcze lepiej jak nie traci czasu na pomniejszanie innych i wykorzysta go na powiêkszenie siebie......
Sianie zamêtu i robienie rozdzia³ów miêdzy lud¼mi to stara gra , która wysz³a z mody , a gracze j± prowadz±cy wygl±daj± naiwnie i ¶miesznie.  Jednak dobrze gdy sami zauwa¿a i oceni± siebie na tle tych globalnych zmian....  Buziak Buziak

Kiara U¶miechU¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 13:52:47 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 02, 2012, 14:15:00 »

Czy¿by Kiaro przeszkadza³a Ci moja niewiara w Twoj± wiarê?
Forum jest otwart± trybun± na wymianê pogl±dów. Wszelakich. Po co wiêc mnie pomniejszasz? 

Chcia³am te¿ zauwa¿yæ, ¿e to nie ja chorujê na wielko¶æ i nie ja uwa¿am siê za posiadaczkê jedynej
i niepodwa¿alnej prawdy. Ja jestem cierpliwa.  Chichot
Grudzieñ ju¿ niedaleko i co zrobisz, gdy kolejna wielka 'przepowiednia' legnie w gruzach?

A na marginesie. Niby tak kochasz  mi³o¶ci± bezwarunkow±, a tak trudno znie¶æ Ci odmienne zdanie innych? 
Có¿…  Mrugniêcie

To pa  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 02, 2012, 14:53:45 »

Dobrze jest wyra¿aæ siebie we w³a¶ciwym miejscu , które istnieje na forum. Ten temat nie jest przeznaczony na niczyje wynurzenia o mnie , je¿eli komu¶ niezbêdne s± do ¿ycia takie emocje.... trudno jego spraw. Ale warto zapamiêtaæ (je¿eli jest to mo¿liwe ) i¿ w temacie piszemy o temacie , a nie o osobach zabieraj±cych w nim g³os.

Tak jest naprawdê ³atwiej , przyjemniej i nie powstaj± zbyteczne dysharmonie.

a po za tym to....  U¶miech  Buziak Buziak

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 02, 2012, 15:12:31 »

A gdzie¿ do licha ja napisa³am o Tobie? Odnios³am siê jedynie do sesji z Samuelem zamieszczonej przez
Songo1970, w której by³a mowa o otwieraniu portali. Wiêc jak najbardziej by³am w temacie,
wyra¿aj±c swoj± opiniê o skutkach otwierania portali.

Jednak za trudne to by³o do zniesienia przez Twoje Ego? Bo ruszy³am Janusza, Wojtka i Jurka?
A czy¿ mam obowi±zek wierzyæ w nich, tak jak Ty?  Chichot

Wybacz, ale czyniê woln± wolê ze swojej woli w kwestii wierzeñ.
Ty za¶, zmiesza³a¶ mnie z b³otem. I kim tu szarpi± emocje? Przypatrz siê swojej mi³o¶ci bezwarunkowej.
Dziwisz siê potem mojej niewierze w to co g³osisz? Energii nie przek³amiesz ani nie przykryjesz piêknymi s³ówkami.
Powtórzê za Darkiem, spu¶æ trochê powietrza…  Du¿y u¶miech

I kto tu nie pisa³ w temacie?

To pa i równie¿...  Buziak (raz wystarczy  Mrugniêcie)

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 15:16:15 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 02, 2012, 15:31:18 »

Ciekawy jest równie¿ ten fragment sesji....

"BARBARA – Dziêkujemy. Drogi EN-KI co jeszcze tutaj w Chicago mo¿emy zrobiæ, ¿eby pomóc doj¶æ do celu grobowca Khufu?

EN-KI – Ju¿ robicie bardzo du¿o, gdyby nie te spory, wa¶nie jakie nast±pi³y, nie chcê wymieniaæ przez kogo, bo by znowu by³o EN-KI jest niedobry.. Wiêc b±d¼cie, b±d¼cie energetycznie, wspierajcie energetycznie teraz tych, którzy tam pracuj±, czyli Egipcjanie. Swego czasu powiedzia³em, ¿e pa³eczkê przejm± Egipcjanie, bo fundacje nie bêd± potrafi³y ze sob± rozmawiaæ ludzkim jêzykiem i tak jest, wiêc przejêli i bêd± pracowaæ, a waszym zadaniem bêdzie wspieraæ, wspieraæ energetycznie, coby jak najszybciej pracowali. S³ucham."

http://www.lucynalobos.pl/session

Bardzo wyra¼nie i jednoznacznie  Enki mówi o koñcu udzia³u grupy Cheops w wykopaniu Faraona, to równie¿ koniec kopania w Egipcie grup nie bêd±cymi archeologami. te fundacje mog± ju¿ tylko wspieraæ energetycznie Egipcjan i nic wiêcej.

Nie wiem czy ludzie projektu nie czytaj± tego co publikuj±? A mo¿e mimo wszystko chc± wierzyæ w swoje wymy¶lane wizje i nie bior± ju¿ pod uwagê nawet tego co im przekazuje Enki.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 15:32:41 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 02, 2012, 16:24:31 »

A mnie siê podoba ta ruda na zdjêciach znaczy ko³o Lucyny Du¿y u¶miech
Mo¿e sama zacznie ... ma trochê potencja³u...
Cyba to wszystko co mi siê podoba w sesjach.
O en-ki wypowiada³ siê nie bêdê bo mo¿e kogo¶ bym urazi³.
to pa Du¿y u¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 02, 2012, 20:27:56 »

Rok 2013 to czas przeogromnej wspólnej pracy  na ziemi Wszystkich , którzy wybrali IV wymiar jako kolejny etap swojego rozwoju.  [...]
Niniejszym budowê wszelkiej ma¶ci dupochronów uwa¿am za rozpoczêt±...

Nawet nie chce mi siê wklejaæ wszelkich "proroctw" co i kiedy (¶ci¶lej do kiedy) mia³o siê wydarzyæ...
Kiaro, to po 12.2012 jednak nie za³apiesz siê na kolejny wymiar?
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 03, 2012, 14:56:24 »

arteq
Nawet nie chce mi siê wklejaæ wszelkich "proroctw" co i kiedy (¶ci¶lej do kiedy) mia³o siê wydarzyæ...
Kiaro, to po 12.2012 jednak nie za³apiesz siê na kolejny wymiar?

Dodam do tego co napisa³ szacowny arteq, ¿e wszelkiego rodzaju daty to dzia³anie intelektualne.
Intelekt chce wiedzieæ i wsadziæ do odpowiedniej szufladki.
Oczywi¶cie w czasie kontaktu póki co po¶redniczy w przekazywaniu informacji i jak nie mo¿e jej zaszufladkowaæ to kombinuje jak koñ pod górê  Du¿y u¶miech
Czy po  12.2012  bêdzie IV wymiar, a na pewno bo 2013, 2014...jest po 2012 Du¿y u¶miech
Có¿ pokutuje traktowanie Innej przestrzeni jak innej epoki, dodamy do tego uto¿samianie siê z cia³em fizycznym itd ...
Zawsze te¿ mo¿na powiedzieæ jak data zawiedzie, ¿e kto¶ lub co¶ nie by³o gotowe Du¿y u¶miech
Dodajmy do tego g³oszenie niesprawdzonych informacji i  i.... Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

PS
Ja siê za³apie szacowny arteq? Du¿y u¶miech
kairo_lady
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 03, 2012, 15:23:59 »

Witam gor±co U¶miech
Jestem newbie tutaj, czytam forum od jakiego¶ czasu. Nie zd±¿y³am siê jeszcze za bardzo zorientowaæ ilu na tym forum jest sympatyków,a ilu sceptyków-projeku cheops. pozwólcie ¿e i ja do³o¿e swoje "3 grosze" U¶miech
Otó¿, o projekcie dowiedzia³am siê stosunkowo niedawno, a¿ sama sie sobie dziwiê, bo sprawa kr±¿y po ¶wiecie od 2001 roku. Jako ¿e interesujê siê staro¿ytnym Egiptem, si³± rzeczy natrafi³am oczywi¶cie na stronkê projektu cheops. Zaciekawiona si³± rzeczy tym faktem, zajrza³am na czym widz polega.
 Owszem, s± osoby które w jaki¶ sposób s± w stanie odkryæ, tzn wskazaæ co¶, gdzie sie mo¿e znajdowaæ-w tym przypadku labirynt i sarkofag Cheopsa... I jestem sk³onna wierzyæ w to ¿e tam siê co¶ znajduje 30m pod ziemi±..., potwierdzone badania georadarem, prowadzone przez dr Muhammada Abbas, w koñcu to profesor uniw. kairskiego. Rzeczywi¶cie, Egipt jest to pañstwo które moim zdaniem kryje w sobie jeszcze wiele tajemnic, o których my nie mamy pojêcia, i jestem pewna, ¿e tam jest wiele wiele skarbów,ktorê mog± zmieniæ historiê ¶wiata. Dlatego w to, ¿e co¶ pod wielk± piramid± siê znajduje-wierzê, na co nawet wskazuj± badania. I  warto by³o by w koñcu zrobiæ wykopaliska, odwierty ¿eby siê pod tê ziemiê dokopaæ,bo jestem pewna, ¿e tam co¶ jest. Dlatego pod tym wzglêdem popieram zaczêcie prac W KOÑCU.
Zainteresowana tym ca³ym nie wiem jak to nazwaæ, En-ki (jakim kolwiek wymys³em typu Yeti on jest) zaczê³am poszukiwania co to jest. Nudzi³o mnie czytanie jego manipulacji, wizji z nim. Czy to nie jest przypadkiem jaki¶ bo¿ek starozytnej Grecji b±d¼ Egiptu-bo¿ek ziemi lub wody? i my¶lê,¿e tak sobie go wymy¶lono, na tê specjaln± okoliczno¶æ 2012 roku. Co¶ takiego po prostu nie istnieje.
Zosta³o powiedziane w Biblii ¿e wielu fa³szywych proroków przyjdzie na ziemiê przed koñcem ¶wiata i bêd± negowaæ istnienie Boga, my¶lê, ¿e ten czas ju¿ nasta³ i ten en-ki jest tego dowodem.

A mo¿e wy wiecie dok³adnie co to jest ten en-ki?jakie macie zdanie?

Ja czekam na wykopaliska i zgodê rady najwy¿szej, ale przez rewolucje i zamieszki w Egipcie chyba nie prêdko siê tego doczekamy...

Tutaj podajê jeszcze link do innego forum, przez ktore to list zacze³am siê zastanawiaæ co to w ogóle to en-ki.http://zmianynaziemi.pl/forum/projekt-cheopsa-szok-czytajcie
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2012, 18:54:12 wys³ane przez kairo_lady » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 03, 2012, 16:10:43 »

Witaj kairo-lady na naszym forum U¶miech

Wszelkie informacje dotycz±ce projektu jak i Enki znajdziesz w dziale " O PROJEKCIE CHEOPS"
trzeba poczytac ,za du¿o pisania a Enki to  bóg Sumeryjski.
Pozdrawiam chanell U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 03, 2012, 16:46:08 »

Witaj kairo-lady.

Odniosê siê do zagadnieñ bardziej "technicznych", które poruszy³a¶. Skoro uwa¿asz / wierzysz, ¿e demony mog± przemawiaæ przez cz³owieka to logiczne by³oby przyj±æ / uwierzyæ, ¿e anio³y te¿ mog± przemawiaæ w ten sposób, na dowód czego jest wiele zapisów od staro¿ytno¶ci do teraz. Anio³ w naszym rozumieniu, tak jak demon jest bezosobowym bytem.
Z tego p³ynie logiczny wniosek, ¿e inne bezosobowe byty te¿ maj± tak± mo¿liwo¶æ.
Jednak kluczowym punktem tutaj jest "odbiornik", bo jeszcze nie wszyscy mog± siê kontaktowaæ werbalnie, telepatycznie, w transie, czy hipnozie z innymi bytami.
Pani £obos posiad³a t± umiejêtno¶æ po prze¿yciu ¶mierci klinicznej. To do¶æ czêsty "efekt" takiego prze¿ycia. Szczegó³y je¶li bêdziesz chcia³a zapewne znajdziesz.
Piszê tylko po to, aby Ci u¶wiadomiæ, ¿e to zjawisko jest obecnie do¶æ powszechne, tych "odbiorników" jest coraz wiêcej. Wiêkszo¶æ "kontaktuje" siê z wieloma bytami.
Jednak nie my¶l, ¿e mo¿na oszukaæ, lub udawaæ, publiczne to by³oby niezmiernie trudne, je¶li pos³uchasz jakich¶ ta¶m z channelingu lub obejrzysz wideo zrozumiesz, ¿e publicznie oszustwo jest raczej niemo¿liwe, przynajmniej po stronie "odbiornika".
Natomiast po drugiej stronie jak najbardziej. Odbiornik nie ma 100% pewno¶ci kogo odbiera, przy du¿ym do¶wiadczeniu mo¿e wiedzieæ tylko, ¿e to identyczna energia / byt.
Tu niestety jest du¿e pole do popisu dla naprawdê ró¿nych oszustów od astralnych ¿artownisiów po agendy rz±dowe.
Mo¿esz poczytaæ trochê w w±tku "Dezinformacja w channelingach...".
Dlatego by³bym bardzo ostro¿ny z os±dzaniem / ocenianiem komunikacji pani £obos.

kairo_lady
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 04, 2012, 13:14:59 »

Witaj kairo-lady.

Odniosê siê do zagadnieñ bardziej "technicznych", które poruszy³a¶. Skoro uwa¿asz / wierzysz, ¿e demony mog± przemawiaæ przez cz³owieka to logiczne by³oby przyj±æ / uwierzyæ, ¿e anio³y te¿ mog± przemawiaæ w ten sposób, na dowód czego jest wiele zapisów od staro¿ytno¶ci do teraz. Anio³ w naszym rozumieniu, tak jak demon jest bezosobowym bytem.
Z tego p³ynie logiczny wniosek, ¿e inne bezosobowe byty te¿ maj± tak± mo¿liwo¶æ.
Jednak kluczowym punktem tutaj jest "odbiornik", bo jeszcze nie wszyscy mog± siê kontaktowaæ werbalnie, telepatycznie, w transie, czy hipnozie z innymi bytami.
Pani £obos posiad³a t± umiejêtno¶æ po prze¿yciu ¶mierci klinicznej. To do¶æ czêsty "efekt" takiego prze¿ycia. Szczegó³y je¶li bêdziesz chcia³a zapewne znajdziesz.
Piszê tylko po to, aby Ci u¶wiadomiæ, ¿e to zjawisko jest obecnie do¶æ powszechne, tych "odbiorników" jest coraz wiêcej. Wiêkszo¶æ "kontaktuje" siê z wieloma bytami.
Jednak nie my¶l, ¿e mo¿na oszukaæ, lub udawaæ, publiczne to by³oby niezmiernie trudne, je¶li pos³uchasz jakich¶ ta¶m z channelingu lub obejrzysz wideo zrozumiesz, ¿e publicznie oszustwo jest raczej niemo¿liwe, przynajmniej po stronie "odbiornika".
Natomiast po drugiej stronie jak najbardziej. Odbiornik nie ma 100% pewno¶ci kogo odbiera, przy du¿ym do¶wiadczeniu mo¿e wiedzieæ tylko, ¿e to identyczna energia / byt.
Tu niestety jest du¿e pole do popisu dla naprawdê ró¿nych oszustów od astralnych ¿artownisiów po agendy rz±dowe.
Mo¿esz poczytaæ trochê w w±tku "Dezinformacja w channelingach...".
Dlatego by³bym bardzo ostro¿ny z os±dzaniem / ocenianiem komunikacji pani £obos.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2012, 18:12:21 wys³ane przez kairo_lady » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 04, 2012, 14:27:49 »

Zacznijmy od wcieleñ. Katolicy maj± nie wierzyæ w reinkarnacjê, to narzucone ograniczenie ¶wiadomo¶ci, bodaj¿e do 6-go wieku w religii katolickiej reinkarnacja by³a uznawana i wyznawana i jest gdzie¶ po¶rednio wspominana w ewangelii bez u¿ycia tego s³owa. Jednak¿e kto trochê poszpera³ przestaje wierzyæ w to ograniczenie KRK, bo dowodów reinkarnacji jest mnóstwo.
Trzeba ci wiedzieæ, ¿e podczas ¶mierci klinicznej mo¿e i wystêpuje zamiana duszy wcielonej, co z angielskiego nazywa siê "walk in". Po ¶mierci klinicznej w takim przypadku osobowo¶æ cz³owieka zwykle zmienia siê drastycznie.
Proponujê zebraæ wiêcej informacji w tym temacie, mo¿e wtedy bêdzie ci ³atwiej przyj±æ, ¿e jednorazowa inkarnacja, by³aby nieco bez sensu nawet w my¶leniu 3W.
To co mówi± ró¿ne byty to ich sprawa i zadaniem odbiorcy jest oceniæ, czy to z nim rezonuje.
Wed³ug mnie intencje p. £obos s± czyste, a czy Enki ni± manipuluje pozostawiam ocenie innych.
Przede wszystkim sprawd¼, czy ci co wp³acili na Projekt tego ¿a³uj±, czy czuj± siê oszukani, bo najczê¶ciej krzyk podnosz± samozwañczy "obroñcy uci¶nionych", a to by³a ich chêæ i wola wspomóc to, co w momencie wspomagania im siê podoba³o, nikt na si³ê nie zabiera³ pieniêdzy i nie by³ to podatek, ani inny obowi±zek. Apele Enki - czyli zachêta - to zupe³nie inna para kaloszy.
Je¶li swoje oceny oprzesz na You Tube, to wspó³czujê, daleko nie zajedziesz, bo tam dopiero jest ogrom zmanipulowanego materia³u.
Co do "zarz±dzania" ziemi± te¿ s± tony materia³u, ale nie mówimy o ¼ród³ach ko¶cielnych i oficjalnej historii. Wygl±dasz na m³od± osobê i nie za d³ugo wielokrotnie siê zdziwisz histori± ziemi i nie tylko.
Czy dwoje starszych ludzi nie mo¿e siê pobraæ, nawet dla wspólnego interesu? Czy wiesz co to jest wolna wola? Co tu jest podejrzane? Chcia³aby¶ im tego zabroniæ? To nawet komuni¶ci nie posunêli siê tak daleko.
Naprawdê proponujê siê trzy razy zastanowiæ, zanim kogo¶ prawie w ciemno os±dzisz, na dodatek publicznie, zastanów siê nad tym co oznacza uwa¿ane za podstawowe (kosmiczne) prawo - prawo przyczyny i skutku, zwane tez inaczej prawem karmy, czy przyci±gania.

Edit: usun±³em adresata, poniewa¿ wpis zosta³ usuniêty, tekst mo¿e pozostaæ dla innych.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2012, 19:09:30 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 04, 2012, 18:02:29 »

... o ile pamiêtam, inne wcielenia w jakie wierzy £obos s± obecne bodaj¿e w hinduizmie lub buddyzmie? wiêc pani chrze¶cijank± na pewno nie jest.

Dziwnie rozumujesz,ja np.jestem chrze¶cijank± - katoliczk± i wierzê w reinkarnacje.Wiara w ni± nie oznacza, ¿e siê nie wierzy w Boga. Po za tym jest tak jak napisa³ blu KK zabrania ujawnienia prawdy.
Pani £obos podobno czasem zagl±da na to forum,musisz zatem uwa¿aæ co piszesz ,bo wed³ug nowego prawa internetowego moze ciê zaskar¿yæ za znies³awienie.Nie ¿ebym ciê straszy³a ,ale uprzedzam.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 04, 2012, 18:48:03 »

Ja dodam tylko i¿ ocena prawdomówno¶ci Enki to jedno ,a prawdomówno¶ci P. Lucyny to drugie, powinno siê te aspekty odró¿niaæ. P. Lucyna wybra³a dla siebie tak± drogê , uwa¿a ja za s³uszn± , to jej sprawa i sprawa jej odpowiedzialno¶ci za siebie. Mo¿emy i powinni¶my dyskutowaæ nad ocen± s³ów Enki i drogi Projektu, ale sprawa cudzego ¿ycia prywatnego ( z kim , po co i dlaczego) nie powinna byæ tykana w dyskusjach . Chyba i¿ kto¶ sam publicznie porusza ten temat.

W³a¿enie komu¶  do ³ó¿ka oraz ocenianie na forum jego wyborów partnerskich- mê¿a   to ju¿ nie tylko nietakt, to bezczelno¶æ.
Takie jazdy osobiste nie powinny byæ tolerowane na tym forum w stosunku do nikogo.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2012, 18:49:14 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 04, 2012, 19:35:25 »

Niestety kairo-lady tak siê przestraszy³a, ¿e skasowa³a konto, szkoda, mam nadziejê, ¿e nas czyta i lepiej rozumie zasady nie ingerencji.

Strony: [1] 2 3 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: