Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 17:19:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe SESJE z LucynÂą ÂŁobos-Brown  (Przeczytany 87465 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
t0m3k12
Gość
« : Kwiecień 29, 2012, 22:28:12 »

Witam ponownie na tym zagorzaÂłym forum. Panowie dlaczego nie widzĂŞ tu dyskusji na temat kontynuacji sesji przez Lusie ?
Do zrozumienia podam fakt, Âże wszelkie wyjaÂśnienia co do zerwania kontaktu z Andrzejem WĂłjcikiewiczem i jego bandÂą zamieÂściÂła na jej wÂłasnej stronie tutaj:
http://www.lucynalobos.pl/
Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą sÂą uznane przez niÂą za faÂłszywe w odniesieniu do  "Enkiego - Samuela".
Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam serdecznie MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 29, 2012, 23:25:13 »

nie zagorzaÂłe tylko zgorzaÂłe...
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 30, 2012, 01:36:34 »

tOm3k12
Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą sÂą uznane przez niÂą za faÂłszywe w odniesieniu do  "Enkiego - Samuela".

I nie ma w tym nic dziwnego.Zapewne sesje p.Lucynki sa tak samo odbierane i traktowane przez
frakcje z p.Wojcikiewiczem.Gdyby tak nie bylo,nie doszlo by do podzialu i pojawienia sie p.Dolinskiej
z jej wlasnym samciem.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2012, 01:45:10 wysłane przez Kahuna » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 02, 2012, 02:26:52 »

Jestem wrĂŞcz zszokowana, to niesamowite co powiedziaÂł Enki publicznie , Opiekunem ziemi w  IV wymiarze bĂŞdzie Jezus to  juÂż nie Enki!

"BARBARA – DziĂŞkujemy. I ostatnie sÂłowa. Z g³êbi serca dziĂŞkujĂŞ bardzo ja za wszystko co dla nas robisz i robiÂłeÂś kochany EN-KI, za oÂświecenie, ochronĂŞ , pomoc i nadziejĂŞ na lepszÂą przyszÂłoœÌ. Zawsze kochajÂący i oddany Tobie, Bogu i Misji. Robert Fadrowski.

EN-KI – MiÂło takie sÂłowa usÂłyszeĂŚ, któ¿ by to nie lubiÂł takich s³ów, zwÂłaszcza dziĂŞkujĂŞ. Kiedy sÂłyszĂŞ sÂłowo dziĂŞkujĂŞ, to tak jak gdybym juÂż miaÂł pĂłjœÌ na emeryturĂŞ. I teraz coÂś na zakoĂączenie powiem - ZadzwoniÂła do Lucyny kobieta, biedna kobieta, bo nie uÂżyÂła rozumu tylko zostaÂła pokierowana. WiĂŞc ze szczeroÂściÂą siĂŞ wita i pyta, czy to prawda pani Lucyno, Âże po nowym roku EN-KI zostanie wyrzucony z Ziemi? Na wszystkie pytania Lucyna odpowiedzieĂŚ nie potrafi, a tu jÂą zamurowaÂło, wiĂŞc zaprosiÂła tÂą paniÂą na niedzielne spotkanie - moÂże jest na Sali - ale szybciutko mi siĂŞ pyta. Powiedz mi EN-KI o co tu chodzi, kto tutaj ma niedobrze w gÂłowie i dlaczego ta kobieta takie sÂłowa powiedziaÂła? Opowiadam jej tak, z tym wyrzuceniem mnie z Ziemi pierwsze sÂłyszĂŞ, dziwne Âże jeszcze siĂŞ o tym nie dowiedziaÂłem. Natomiast prawda jest taka. Od nowego roku, czyli od wejÂścia na ZiemiĂŞ czwartego wymiaru na Ziemi bĂŞdzie rzÂądziĂŚ Jezus i jemu bĂŞdzie pomagaĂŚ, nikt inny, jak Gabriel, natomiast ja otrzymaÂłem zadanie przywrĂłcenia Ziemi do dawnego porzÂądku, zadbania o niÂą, zacz¹Ì leczyĂŚ rany zadane jej przez ludzi. Moim zadaniem - z czego siĂŞ bardzo ucieszyÂłem - jest zaopiekowaĂŚ siĂŞ zwierzĂŞtami, ptakami wszelkiego rodzaju, wszelkim stworzeniem ktĂłre Âżyje w wodzie. I z tego jestem ogromnie zadowolony. Pytam siĂŞ mego Ojca: a moje jaskó³ki, moje dzieci? - Tak, swoimi dzieĂŚmi siĂŞ zaopiekujesz takÂże, bĂŞdÂą pod twojÂą opiekÂą. WiĂŞc w dwĂłjnasĂłb jestem szczĂŞÂśliwy, bo mam to co robiÂłem kiedyÂś, a do tego mam wszystkich tych o otwartych sercach. I tak naprawdĂŞ nie zazdroszczĂŞ Jezusowi tego co go czeka. TakÂą dostaÂłem odpowiedÂź i takÂą dajĂŞ wam. JeÂśli ta kobieta bĂŞdzie z tej odpowiedzi zadowolona - to dobrze, jeÂśli nie - to teÂż dobrze SÂłucham."

http://www.lucynalobos.pl/session

Tak sobie z ciekawoÂści zajrzaÂłam , a tu proszĂŞ Enki oznajmia iÂż jego posada opiekuna ziemi dobiega koĂąca.  Teraz bĂŞdzie opiekowaÂł siĂŞ zwierzĂŞtami i swoim rodem.
Czyli powrĂłt prapoczÂątkĂłw, do dawnych rĂłl Kaina i Abla, Kainowi przynaleÂżna  byÂła ziemia , to on byÂł jej "wÂłaÂścicielem" , miaÂł do niej peÂłne prawo  ( inaczej uprawiaÂł jÂą , siaÂł  ziarno Âżycia na niej), natomiast Ablowi przynaleÂżne byÂło wychowanie i opieka nad zwierzĂŞtami, "zwierzĂŞta"... byÂł  ich pasterzem   ( nie tylko te zwierzĂŞta , ktĂłre zwykliÂśmy tak nazywaĂŚ, bowiem czÂłowiek nie posiadajÂący uczuĂŚ , ÂżyjÂący instynktem samozachowawczym , teÂż jest okreÂślany jako bestia , "zwierzĂŞ ludzkie" , dopiero rozwĂłj duchowy go przemienia w peÂłnowartoÂściowego CzÂłowieka). Dusza CzÂłowieka ( jej istota , Iskra Âżycia) naprawdĂŞ niczym poza rozwojem przez uczucia nie ró¿ni siĂŞ od duszy niÂższej zwierzĂŞcej. Dusza zwierzĂŞca ewoluuje w milionach lat swojej inkarnacji materialnej by osiÂągn¹Ì poziom rozwoju identyczny jak ta, ktĂłrÂą nazywamy LudzkÂą, ale tak naprawdĂŞ caÂłe  istniejÂące Âżycie wcielone w materiĂŞ  ( zarĂłwno mineraÂły, roÂśliny , zwierzĂŞta i Ludzie) pochodzÂą z jednej i tej samej zarodzi Âżycia istniejÂącej wiecznie. Tylko  moment uzyskiwania  samoÂświadomoÂści roÂżni nas od siebie, co w rezultacie jest wymierne w mocy energetycznej i indywidualnoÂści rozwojowej tworzÂącej indywidualnoœÌ i mÂądroœÌ kaÂżdej Energii.
 NaprawdĂŞ i jedna i druga rola Kaina i Abla sÂą piĂŞkne  i potrzebne  bardzo jestem szczĂŞÂśliwa iÂż nastÂąpiÂł powrĂłt do harmonii. 

Ja dodam iÂż praca na ziemi to niezwykle trudne i odpowiedzialne zadanie, oczywiÂście braĂŚ w nim bĂŞdÂą udziaÂł  wszystkie 7 Eminencji ( nie koÂścielnych)  , ktĂłre wspĂłlnie tworzyÂły Âżycie na ziemi. Enki jest w Âśrod nich ( ale nie ten Enki z astralnej przestrzeni, ktĂłry krĂŞciÂł ludÂźmi na lewo i prawo) , a Jego duÂżo wiĂŞkszy i piĂŞkniejszy aspekt energetyczny z ZaÂświatĂłw znany obecnie pod imieniem Janusz.

Rok 2013 to czas przeogromnej wspĂłlnej pracy  na ziemi Wszystkich , ktĂłrzy wybrali IV wymiar jako kolejny etap swojego rozwoju.  To zjednoczenie Ludzkiego wysiÂłku na progu jej najwaÂżniejszego momentu ewolucji. To moment zakoĂączenia dualizmu  Dusz ( rozdzielenie Ducha na dwie matryce duchowe , ZaÂświatowÂą i AstralnÂą) , powrĂłt uwiĂŞzionego w astralu Ducha do DOMU czyli Matrycy nad przestrzennej, scalenie ich.

Nie bĂŞdzie juÂż takiego Enki jak znamy go  do teraz, bĂŞdzie piĂŞkna duchowa postaĂŚ ktĂłra zjednoczy w sobie zgubionego i uwiĂŞzionego Enki ,ponownie tworzÂąc swojÂą duÂżo wiĂŞkszÂą ÂświetlistoœÌ i piĂŞkno. "Nowy Enki" to o wiele wiĂŞksza modroœÌ i wyÂższy duÂżo poziom uczuĂŚ, to prawdziwy Ojciec swojego rodu, ktĂłry wraca razem z nim z bardzo dÂługiej podroÂży czterokrotnego zanurzenia siĂŞ w materialnym Âświecie III wymiaru. On rĂłwnieÂż przechodzi przeolbrzymiÂą transformacjĂŞ , zmienia siĂŞ nie ma bowiem niczego i nikogo w caÂłym kosmosie kto zostaÂł by niÂą nie tkniĂŞty.

Zatem zarĂłwno Enki jak i Jego caÂły rĂłd przekracza kolejny poziom swojego rozwoju duchowego  ( On jest prawnym opiekunem i wychowawcÂą swojego rodu) ,  ja siĂŞ bardzo cieszĂŞ z tego powodu, raczej powiem jestem niezmiernie szczĂŞÂśliwa iÂż wspĂłlnie nam siĂŞ to udaÂło!
Bo tak naprawdĂŞ udaÂło siĂŞ chociaÂż prawdziwy finaÂł bĂŞdzie na koniec roku razem z wieloma innymi piĂŞknymi niespodziankami.

Dodam tylko iÂż wszystko co wydarzyĂŚ siĂŞ miaÂło zaistniaÂło i nie byÂło niczego co moÂżna by byÂło nazwaĂŚ zbĂŞdnym w tej trudnej bardzo historii.

Co do wykopalisk w Egipcie? Ten rok dobiega juz koĂąca nic szczegĂłlnego nie wydarzy siĂŞ w nim na  polu wykopalisk. Ale rok 2013  bĂŞdzie obfitowaÂł w wiele niezmiernie ciekawych odkryĂŚ  archeologicznych na caÂłej ziemi nie tylko w Egipcie. Jednak to co zostanie odsÂłoniĂŞte , a nie odkopane ( wykopaliska  bĂŞdÂą kontynuowane póŸniej) zaskoczy niezmiernie wszystkich , bowiem odsÂłoni historie LudzkoÂści i ziemi jakiej naprawdĂŞ nie znamy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 08:56:36 wysłane przez Kiara » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #4 : Październik 02, 2012, 08:36:50 »

Ja dodam iÂż praca na ziemi to niezwykle trudne i odpowiedzialne zadanie, oczywiÂście braĂŚ w nim bĂŞdÂą wszystkie 7 Eminencji ( nie koÂścielnych)  , ktĂłre wspĂłlnie tworzyÂły Âżycie na ziemi. Enki jest w Âśrod nich ( ale nie ten Enki z astralnej przestrzeni, ktĂłry krĂŞciÂł ludÂźmi na lewo i prawo) , a Jego duÂżo wiĂŞkszy aspekt energetyczny w ZaÂświatach znany obecnie pod imieniem Janusz.

Kiaro jesteÂś pewna Âże to Janusz ? Hm....to niektĂłrzy juÂż powinni zacz¹Ì siĂŞ baĂŚ  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

ÂżartowaÂłam  DuÂży uÂśmiech

Teraz powaÂżnie - wrcajÂąc do przekazu i twojego komentarza,to jest pocieszajÂące i piĂŞkne Âże wszystko wraca do ÂźrĂłdÂła,poczÂątku  i na swoje miejsce.

Rok 2013 to czas przeogromnej wspĂłlnej pracy  na ziemi Wszystkich , ktĂłrzy wybrali IV wymiar jako kolejny etap swojego rozwoju.  To zjednoczenie Ludzkiego wysiÂłku na progu jej najwaÂżniejszego momentu ewolucji. To moment zakoĂączenia dualizmu  Dusz ( rozdzielenie Ducha na dwie matryce duchowe , ZaÂświatowÂą i AstralnÂą) , powrĂłt uwiĂŞzionego w astralu Ducha do DOMU czyli Matrycy nad przestrzennej.
Nie wiem czy ja jestem gotowa ,ale chcĂŞ tego i niech siĂŞ stanie.
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 08:37:34 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #5 : Październik 02, 2012, 08:46:42 »

ChciaÂłbym tu zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na inny aspekt wypowiedzi Enki:
"natomiast ja otrzyma³em zadanie przywrócenia Ziemi do dawnego porz¹dku, zadbania o ni¹, zacz¹Ì leczyÌ rany zadane jej przez ludzi".
W niektĂłrych przekazach byÂło przywoÂływane wczeÂśniej, Âże Oronidzi, w/g Enki "BiaÂłe Bractwo" majÂą posprzÂątaĂŚ po sobie baÂłagan,  ktĂłry tutaj wygenerowali, i choĂŚ to kolejny przekaz to potwierdza inne ÂźrĂłdÂła.
CoÂś mi siĂŞ widzi, Âże stare ziemskie porzekadÂło: "nie ma tego zÂłego, co by na dobre nie wyszÂło" - zamierza siĂŞ sprawdziĂŚ po raz kolejny. Fakt, Âże trudy i cierpienia teÂż przechodziliÂśmy, ale ich owocem jest bÂłyskawiczna nauka.
Natomiast brak zazdroÂści wobec pracy Jezusa jest oczywisty, ale dla nas oznacza to chyba ciĂŞÂżki okres dostosowywania siĂŞ do nowych warunkĂłw.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 02, 2012, 09:25:54 »

PowiedziaÂła bym bardzo pracowity okres i trudny niezmiernie dla  wszystkich "twardogÂłowych" szczegulnie , bowiem trwaĂŚ bĂŞdzie 5 lat czas adaptacji do nowych warunkĂłw Âżycia , czyli korzystania z nowej wiedzy. PomaÂłu bĂŞdÂą zdejmowane kolejne  blokady z moÂżliwoÂści peÂłnego korzystania z warunkĂłw IV wymiaru. WÂłaÂściwie na Nowej Ziemi juz nie bĂŞdzie trzeba sprzÂątaĂŚ , bo ona jest czysta w 100% , to sprzÂątanie dotyczy nas , naszej ÂświadomoÂści. Ale nie ma co juz przeÂżywaĂŚ , damy radĂŞ!

Jesteœmy œwietnie zaprawieni w trudnych niezmiernie warunkach III wymiaru tak wiêc IV bêdzie juz lekkoœci¹. PamiêtaÌ równie¿ trzeba i¿ s¹ to przepowiednie Starego Testamentu, one realizuj¹ siê w 100% niezale¿nie czy siê komuœ to podoba czy nie. Wspó³czesne warunki ¿ycia s¹ ju¿ inne jednak cel wype³nienia przepowiedni nadal jest ten sam.

Jest nim po³¹czenie dwóch linii rodowych w jedn¹ jak dawniej przez po³¹czenie kobiety z " rodu siewców z mê¿czyzna z rodu pasterzy", by móg³ powstaÌ jeden Ród Ludzki, Cz³owieka Duchowego. To jest wyjœcie z dualizmu ale nie takiego jak wiêkszoœÌ myœli i¿ wszystko bêdzie jedni¹ identyczn¹.

ÂŻeby mĂłgÂł istnieĂŚ rozwĂłj musi istnieĂŚ ró¿nica potencja³ów , ktĂłra powoduje Âładowanie energetyczne  tworzÂące ruch. Inaczej byÂła by stagnacja , brak moÂżliwoÂści rozwijania siĂŞ Âżycia.
Wzorzec przyszÂłoÂściowy Âżycia , to minimalna przewaga mocy aspektu mĂŞskiego nad ÂżeĂąskim, bo taka jest natura rzeczy , ale nigdy ta przewaga nie bĂŞdzie uÂżywana do dominacji i zniewolenia kobiecoÂści. Jest ona istotnoÂściÂą w pobudzeniu  wiedzy  kobiecoÂści i twĂłrczoÂści, bardziej inspiracja do jej zaistnienia ,niÂż wymuszania czegoÂś. Czwarty wymiar to powrĂłt do harmonii do Âżycia w przestrzeni pola energetycznego o wyÂższej wibracji miÂłoÂści , a co za tym idzie do tworzenia  z pierwiastkĂłw i elementĂłw o piĂŞknym harmonijnym ustawieniu wzorca wiedzy w sobie, zapisanego w kaÂżdej najmniejszej czÂąsteczce wody.
Wiecie jak wyglÂąda przepiĂŞknie zmroÂżona czÂąsteczka wody  bĂŞdÂąca w polu miÂłoÂści ( doÂświadczeni JapoĂączyka) , taka przepiĂŞkna ÂśnieÂżynka jest symbolem naszych nadchodzÂących juÂż niebawem czasĂłw.
A ja siĂŞ bardzo cieszĂŞ, to siĂŞ dzieje!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #7 : Październik 02, 2012, 11:36:27 »

i jeszcze ciekawostka jak ewoluuje Samuel MrugniĂŞcie

Transformacja Samuela? – Dni JasnoÂści i Nibiru w “archiwum”
Opublikowano WrzesieĂą 16, 2012 by nnka

Bywalcy bloga nie bĂŞdÂą zaskoczeni cytatami z sesji z AnnÂą DoliĂąskÂą Projektu Cheops. Bo jak ogĂłlnie wiadomo

TYLKO PRAWDA PRZETRWA PRÓBÊ CZASU.

CaÂłoœÌ sesji dla zainteresowanych : www.projekt-cheops.com  [fragment]                  SAMUEL: Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ przywitacie wszyscy ze mnÂą, Samuelem. Jednak przywitajcie jeszcze tutaj Sai BabĂŞ, ktĂłry zasiada miĂŞdzy DorotÂą a Piotrem. Przywitajcie jeszcze orszak ¿ó³tych Anio³ów, ktĂłre stojÂą wokó³ Iwonki. I przywitaj Andrzeju swojego ojca – RaTaJo, ktĂłry jest za tobÂą.
ANDRZEJ i POZOSTALI UCZESTNICY: Witamy wszystkich… witamy.
ANDRZEJ: DziĂŞkujĂŞ bardzo. Samuelu, jak ludzie majÂą zachowaĂŚ siĂŞ w dniu 21 grudnia tego roku? Przepowiednie MajĂłw mĂłwiÂą o trzech dniach ciemnoÂści. Czy coÂś takiego nastÂąpi? Czy to bĂŞdzie normalny, zwykÂły dzieĂą jak kaÂżdy inny?
SAMUEL: OdpowiedÂź bĂŞdzie prosta. Trzy dni ciemnoÂści przepÂłynÂą i wszyscy zostanÂą tak, jak dotychczas. Oczekujecie konkretnej odpowiedzi. Jednak wy wszyscy pracujecie na ten czas. JeÂśli chodzi o PlanetĂŞ Nibiru – schowaliÂśmy jÂą w „archiwum“, wiĂŞc zdajcie sobie sprawĂŞ, Âże idziecie piĂŞknÂą, szerokÂą, jasnÂą drogÂą. Nie zniÂżajcie siĂŞ do strachu, lĂŞku, obaw. W ten sposĂłb dajecie „pokarm“ niechcianym dla was energiom. Jak macie siĂŞ zachowaĂŚ? Trzydziestego grudnia pomyÂślcie. Wtedy bĂŞdzie bardzo „jasno“ i wtedy siĂŞ mĂłdlcie. SÂłucham.
ANDRZEJ: Co to znaczy: „bĂŞdzie bardzo jasno“? Czy bĂŞdÂą zmiany na SÂłoĂącu? O co tu chodzi?
SAMUEL: Ludzie „odetchnÂą“ po 21 grudnia z nadziejÂą, Âże nic siĂŞ nie staÂło, Âże przeÂżyliÂście. Ale wtedy nastÂąpi na Ziemi „wielka ÂświatÂłoœÌ“ i wtedy ludzie – otaczajcie siĂŞ modlitwÂą. Nie lĂŞkajcie siĂŞ. To jest piĂŞkne, to jest pozytywne. PozostaĂącie w miÂłoÂści i niech tak siĂŞ dzieje przez kolejne trzy miesiÂące od zakoĂączenia roku dwunastego. SÂłucham.

ANDRZEJ:Rozumiem z tego, Âże tych trzech dni ciemnoÂści nie bĂŞdzie, tylko bĂŞdzie potem „ÂświatÂłoœÌ“?
SAMUEL: Ludzie odetchnÂą z ulgÂą, ale to bĂŞdzie przygotowanie ludzkoÂści do „wyÂższego“… DokÂładnie Andrzeju nie zezwalajÂą na przekazanie w dniu dzisiejszym tych informacji. SÂłucham.

ANDRZEJ: No wÂłaÂśnie, jedno z moich pytaĂą dotyczyÂło tak zwanych „12-tych wrĂłt“. Podobno planowana jest jakaÂś ceremonia wokó³ Trzech Piramid w Gizie 12 grudnia tego roku, czyli 12.12.12?
SAMUEL: Nie tylko na terenie Egiptu. W innych miejscach przez ró¿nych szamanĂłw – ludzi Ziemi – bĂŞdÂą uruchamiane kolejne portale. To siĂŞ nie odbĂŞdzie w ciÂągu jednej godziny, w ciÂągu jednego dnia. To musi mieĂŚ czas, aby wszystko po³¹czyÂło siĂŞ razem. Ceremonia w Egipcie jest bardzo pozytywna.

ANDRZEJ: Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Samuelu, bardzo wiele przekazĂłw jest teraz na Ziemi od wielu osĂłb o zdolnoÂściach mediĂłw i od tego, co zostaÂło nazwane KonfederacjÂą KosmicznÂą – czyli Plejadanie, istoty z Syriusza. Czy wy teÂż jesteÂście czĂŞÂściÂą tej Konfederacji i czy my, jako Projekt Cheops, jesteÂśmy czĂŞÂściÂą Wielkiego Planu zmiany ÂświadomoÂści na Planecie Ziemia, odpowiedzialni za pewien odcinek dziaÂłania? Jak to wyglÂąda z waszej strony?

SAMUEL: Zgadza siĂŞ Andrzeju. JesteÂście „maÂłym ziarenkiem“ – jako Fundacja – w tych wielkich dziaÂłaniach. Nie tylko Plejadanie przemawiajÂą, jak wiecie. PrzychodzÂą istoty z jeszcze dalszych wymiarĂłw i to bĂŞdzie miaÂło miejsce coraz czĂŞÂściej. Jednak na tym nie koniec. Te portale, ktĂłre otwieracie drogÂą miÂłoÂści – sÂą jak otwieranie drzwi i zapraszanie nas do wspó³pracy z wami, ludÂźmi, aby lepiej, czyÂściej wam siĂŞ ÂżyÂło miĂŞdzy ludÂźmi na Ziemi. Andrzeju, istoty ludzkie, ktĂłre zostawiajÂą swoje ciaÂła fizyczne na pÂłaszczyÂźnie ziemskiej, rĂłwnieÂż do nas przypÂływajÂą, zasiadajÂą miĂŞdzy nami i rozmawiajÂą z nami. Tych ludzi bĂŞdzie coraz wiĂŞcej i nie bĂłjcie siĂŞ tego, bo to jest dla wiĂŞkszoÂści was normalne. Jednak proszĂŞ – jeÂśli zdecydujecie siĂŞ, aby goÂściĂŚ siĂŞ u nas w innych galaktykach – proÂście o wsparcie Istoty Anielskie, bo „szare pazury“ tak Âłatwo na to nie pozwolÂą… Takich grup jak obecnie Projekt Cheops, na Ziemi bĂŞdzie coraz wiĂŞcej… i jeszcze wiĂŞcej. BÂądÂźcie wszyscy na to otwarci. Projekt Cheops musi istnieĂŚ, bo jeszcze swojej misji NIE ZAKOÑCZYÂŁ
http://nnka.wordpress.com/2012/09/16/transformacja-samuela/
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 11:36:41 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 02, 2012, 12:48:30 »

Tiaaa… otwierajcie portale dla przybyszĂłw z innych galaktyk… a potem leczcie siĂŞ
w ziemskich psychiatrykach...

...Janusze, Wojtki, Jurki i inne wielkie eminencje was uzdrowiÂą. 
B e z w a r u n k o w o !  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 13:45:30 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #9 : Październik 02, 2012, 13:48:30 »

Tiaaa… otwierajcie portale dla przybyszĂłw z innych galaktyk… a potem leczcie siĂŞ
w ziemskich psychiatrykach...

...Janusze, Wojtki, Jurki i inne wielkie eminencje was uzdrowiÂą.  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech

No có¿ kaÂżdy Âżyje swojÂą miarÂą i kaÂżdy ponosi konsekwencje swoich dziaÂłaĂą, widaĂŚ co jest dobre dla jednego nie musi byĂŚ dla innego. Zatem jak ktoÂś ma niepewnoœÌ w swojej psychice niech nie otwiera siĂŞ na kontakty  z ZaÂświatem. PóŸniej nie bĂŞdÂą mu potrzebne wizyty w psychiatryku.

Zasada jest ta sama ,nawet po kontaktach z wielkimi eminencjami nie wszyscy siĂŞ uzdrawiajÂą, bowiem choroby wszystkie sÂą uleczalne ale ludzie  chorujÂący na nie, nie.

KaÂżdemu potrzebne jest coÂś innego  i dobrze gdy to sam  zrozumie , a jeszcze lepiej jak nie traci czasu na pomniejszanie innych i wykorzysta go na powiĂŞkszenie siebie......
Sianie zamĂŞtu i robienie rozdzia³ów miĂŞdzy ludÂźmi to stara gra , ktĂłra wyszÂła z mody , a gracze jÂą prowadzÂący wyglÂądajÂą naiwnie i Âśmiesznie.  Jednak dobrze gdy sami zauwaÂża i oceniÂą siebie na tle tych globalnych zmian....  Buziak Buziak

Kiara UÂśmiechUÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 13:52:47 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #10 : Październik 02, 2012, 14:15:00 »

CzyÂżby Kiaro przeszkadzaÂła Ci moja niewiara w TwojÂą wiarĂŞ?
Forum jest otwartÂą trybunÂą na wymianĂŞ poglÂądĂłw. Wszelakich. Po co wiĂŞc mnie pomniejszasz? 

Chcia³am te¿ zauwa¿yÌ, ¿e to nie ja chorujê na wielkoœÌ i nie ja uwa¿am siê za posiadaczkê jedynej
i niepodwaÂżalnej prawdy. Ja jestem cierpliwa.  Chichot
GrudzieĂą juÂż niedaleko i co zrobisz, gdy kolejna wielka 'przepowiednia' legnie w gruzach?

A na marginesie. Niby tak kochasz  miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą, a tak trudno znieœÌ Ci odmienne zdanie innych? 
Có¿…  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 02, 2012, 14:53:45 »

Dobrze jest wyraÂżaĂŚ siebie we wÂłaÂściwym miejscu , ktĂłre istnieje na forum. Ten temat nie jest przeznaczony na niczyje wynurzenia o mnie , jeÂżeli komuÂś niezbĂŞdne sÂą do Âżycia takie emocje.... trudno jego spraw. Ale warto zapamiĂŞtaĂŚ (jeÂżeli jest to moÂżliwe ) iÂż w temacie piszemy o temacie , a nie o osobach zabierajÂących w nim gÂłos.

Tak jest naprawdĂŞ Âłatwiej , przyjemniej i nie powstajÂą zbyteczne dysharmonie.

a po za tym to....  UÂśmiech  Buziak Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 02, 2012, 15:12:31 »

A gdzieÂż do licha ja napisaÂłam o Tobie? OdniosÂłam siĂŞ jedynie do sesji z Samuelem zamieszczonej przez
Songo1970, w ktĂłrej byÂła mowa o otwieraniu portali. WiĂŞc jak najbardziej byÂłam w temacie,
wyraÂżajÂąc swojÂą opiniĂŞ o skutkach otwierania portali.

Jednak za trudne to byÂło do zniesienia przez Twoje Ego? Bo ruszyÂłam Janusza, Wojtka i Jurka?
A czyÂż mam obowiÂązek wierzyĂŚ w nich, tak jak Ty?  Chichot

Wybacz, ale czyniĂŞ wolnÂą wolĂŞ ze swojej woli w kwestii wierzeĂą.
Ty zaÂś, zmieszaÂłaÂś mnie z bÂłotem. I kim tu szarpiÂą emocje? Przypatrz siĂŞ swojej miÂłoÂści bezwarunkowej.
Dziwisz siê potem mojej niewierze w to co g³osisz? Energii nie przek³amiesz ani nie przykryjesz piêknymi s³ówkami.
PowtĂłrzĂŞ za Darkiem, spuœÌ trochĂŞ powietrza…  DuÂży uÂśmiech

I kto tu nie pisaÂł w temacie?

To pa i rĂłwnieÂż...  Buziak (raz wystarczy  MrugniĂŞcie)

« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 15:16:15 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #13 : Październik 02, 2012, 15:31:18 »

Ciekawy jest rĂłwnieÂż ten fragment sesji....

"BARBARA – DziĂŞkujemy. Drogi EN-KI co jeszcze tutaj w Chicago moÂżemy zrobiĂŚ, Âżeby pomĂłc dojœÌ do celu grobowca Khufu?

EN-KI – JuÂż robicie bardzo duÂżo, gdyby nie te spory, waÂśnie jakie nastÂąpiÂły, nie chcĂŞ wymieniaĂŚ przez kogo, bo by znowu byÂło EN-KI jest niedobry.. WiĂŞc bÂądÂźcie, bÂądÂźcie energetycznie, wspierajcie energetycznie teraz tych, ktĂłrzy tam pracujÂą, czyli Egipcjanie. Swego czasu powiedziaÂłem, Âże paÂłeczkĂŞ przejmÂą Egipcjanie, bo fundacje nie bĂŞdÂą potrafiÂły ze sobÂą rozmawiaĂŚ ludzkim jĂŞzykiem i tak jest, wiĂŞc przejĂŞli i bĂŞdÂą pracowaĂŚ, a waszym zadaniem bĂŞdzie wspieraĂŚ, wspieraĂŚ energetycznie, coby jak najszybciej pracowali. SÂłucham."

http://www.lucynalobos.pl/session

Bardzo wyraÂźnie i jednoznacznie  Enki mĂłwi o koĂącu udziaÂłu grupy Cheops w wykopaniu Faraona, to rĂłwnieÂż koniec kopania w Egipcie grup nie bĂŞdÂącymi archeologami. te fundacje mogÂą juÂż tylko wspieraĂŚ energetycznie Egipcjan i nic wiĂŞcej.

Nie wiem czy ludzie projektu nie czytajÂą tego co publikujÂą? A moÂże mimo wszystko chcÂą wierzyĂŚ w swoje wymyÂślane wizje i nie biorÂą juÂż pod uwagĂŞ nawet tego co im przekazuje Enki.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 15:32:41 wysłane przez Kiara » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 02, 2012, 16:24:31 »

A mnie siĂŞ podoba ta ruda na zdjĂŞciach znaczy koÂło Lucyny DuÂży uÂśmiech
MoÂże sama zacznie ... ma trochĂŞ potencjaÂłu...
Cyba to wszystko co mi siĂŞ podoba w sesjach.
O en-ki wypowiadaÂł siĂŞ nie bĂŞdĂŞ bo moÂże kogoÂś bym uraziÂł.
to pa DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #15 : Październik 02, 2012, 20:27:56 »

Rok 2013 to czas przeogromnej wspĂłlnej pracy  na ziemi Wszystkich , ktĂłrzy wybrali IV wymiar jako kolejny etap swojego rozwoju.  [...]
Niniejszym budowĂŞ wszelkiej maÂści dupochronĂłw uwaÂżam za rozpoczĂŞtÂą...

Nawet nie chce mi siĂŞ wklejaĂŚ wszelkich "proroctw" co i kiedy (ÂściÂślej do kiedy) miaÂło siĂŞ wydarzyĂŚ...
Kiaro, to po 12.2012 jednak nie zaÂłapiesz siĂŞ na kolejny wymiar?
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #16 : Październik 03, 2012, 14:56:24 »

arteq
Nawet nie chce mi siĂŞ wklejaĂŚ wszelkich "proroctw" co i kiedy (ÂściÂślej do kiedy) miaÂło siĂŞ wydarzyĂŚ...
Kiaro, to po 12.2012 jednak nie zaÂłapiesz siĂŞ na kolejny wymiar?

Dodam do tego co napisaÂł szacowny arteq, Âże wszelkiego rodzaju daty to dziaÂłanie intelektualne.
Intelekt chce wiedzieĂŚ i wsadziĂŚ do odpowiedniej szufladki.
OczywiÂście w czasie kontaktu pĂłki co poÂśredniczy w przekazywaniu informacji i jak nie moÂże jej zaszufladkowaĂŚ to kombinuje jak koĂą pod gĂłrĂŞ  DuÂży uÂśmiech
Czy po  12.2012  bĂŞdzie IV wymiar, a na pewno bo 2013, 2014...jest po 2012 DuÂży uÂśmiech
Có¿ pokutuje traktowanie Innej przestrzeni jak innej epoki, dodamy do tego uto¿samianie siê z cia³em fizycznym itd ...
Zawsze teÂż moÂżna powiedzieĂŚ jak data zawiedzie, Âże ktoÂś lub coÂś nie byÂło gotowe DuÂży uÂśmiech
Dodajmy do tego gÂłoszenie niesprawdzonych informacji i  i.... DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
Ja siĂŞ zaÂłapie szacowny arteq? DuÂży uÂśmiech
kairo_lady
Gość
« Odpowiedz #17 : Październik 03, 2012, 15:23:59 »

Witam gorÂąco UÂśmiech
Jestem newbie tutaj, czytam forum od jakiegoœ czasu. Nie zd¹¿y³am siê jeszcze za bardzo zorientowaÌ ilu na tym forum jest sympatyków,a ilu sceptyków-projeku cheops. pozwólcie ¿e i ja do³o¿e swoje "3 grosze" Uœmiech
Otó¿, o projekcie dowiedzia³am siê stosunkowo niedawno, a¿ sama sie sobie dziwiê, bo sprawa kr¹¿y po œwiecie od 2001 roku. Jako ¿e interesujê siê staro¿ytnym Egiptem, si³¹ rzeczy natrafi³am oczywiœcie na stronkê projektu cheops. Zaciekawiona si³¹ rzeczy tym faktem, zajrza³am na czym widz polega.
 Owszem, sÂą osoby ktĂłre w jakiÂś sposĂłb sÂą w stanie odkryĂŚ, tzn wskazaĂŚ coÂś, gdzie sie moÂże znajdowaĂŚ-w tym przypadku labirynt i sarkofag Cheopsa... I jestem skÂłonna wierzyĂŚ w to Âże tam siĂŞ coÂś znajduje 30m pod ziemiÂą..., potwierdzone badania georadarem, prowadzone przez dr Muhammada Abbas, w koĂącu to profesor uniw. kairskiego. RzeczywiÂście, Egipt jest to paĂąstwo ktĂłre moim zdaniem kryje w sobie jeszcze wiele tajemnic, o ktĂłrych my nie mamy pojĂŞcia, i jestem pewna, Âże tam jest wiele wiele skarbĂłw,ktorĂŞ mogÂą zmieniĂŚ historiĂŞ Âświata. Dlatego w to, Âże coÂś pod wielkÂą piramidÂą siĂŞ znajduje-wierzĂŞ, na co nawet wskazujÂą badania. I  warto byÂło by w koĂącu zrobiĂŚ wykopaliska, odwierty Âżeby siĂŞ pod tĂŞ ziemiĂŞ dokopaĂŚ,bo jestem pewna, Âże tam coÂś jest. Dlatego pod tym wzglĂŞdem popieram zaczĂŞcie prac W KOÑCU.
Zainteresowana tym ca³ym nie wiem jak to nazwaÌ, En-ki (jakim kolwiek wymys³em typu Yeti on jest) zaczê³am poszukiwania co to jest. Nudzi³o mnie czytanie jego manipulacji, wizji z nim. Czy to nie jest przypadkiem jakiœ bo¿ek starozytnej Grecji b¹dŸ Egiptu-bo¿ek ziemi lub wody? i myœlê,¿e tak sobie go wymyœlono, na tê specjaln¹ okolicznoœÌ 2012 roku. Coœ takiego po prostu nie istnieje.
ZostaÂło powiedziane w Biblii Âże wielu faÂłszywych prorokĂłw przyjdzie na ziemiĂŞ przed koĂącem Âświata i bĂŞdÂą negowaĂŚ istnienie Boga, myÂślĂŞ, Âże ten czas juÂż nastaÂł i ten en-ki jest tego dowodem.

A moÂże wy wiecie dokÂładnie co to jest ten en-ki?jakie macie zdanie?

Ja czekam na wykopaliska i zgodĂŞ rady najwyÂższej, ale przez rewolucje i zamieszki w Egipcie chyba nie prĂŞdko siĂŞ tego doczekamy...

Tutaj podajĂŞ jeszcze link do innego forum, przez ktore to list zaczeÂłam siĂŞ zastanawiaĂŚ co to w ogĂłle to en-ki.http://zmianynaziemi.pl/forum/projekt-cheopsa-szok-czytajcie
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2012, 18:54:12 wysłane przez kairo_lady » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #18 : Październik 03, 2012, 16:10:43 »

Witaj kairo-lady na naszym forum UÂśmiech

Wszelkie informacje dotyczÂące projektu jak i Enki znajdziesz w dziale " O PROJEKCIE CHEOPS"
trzeba poczytac ,za duÂżo pisania a Enki to  bĂłg Sumeryjski.
Pozdrawiam chanell UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #19 : Październik 03, 2012, 16:46:08 »

Witaj kairo-lady.

Odniosê siê do zagadnieù bardziej "technicznych", które poruszy³aœ. Skoro uwa¿asz / wierzysz, ¿e demony mog¹ przemawiaÌ przez cz³owieka to logiczne by³oby przyj¹Ì / uwierzyÌ, ¿e anio³y te¿ mog¹ przemawiaÌ w ten sposób, na dowód czego jest wiele zapisów od staro¿ytnoœci do teraz. Anio³ w naszym rozumieniu, tak jak demon jest bezosobowym bytem.
Z tego p³ynie logiczny wniosek, ¿e inne bezosobowe byty te¿ maj¹ tak¹ mo¿liwoœÌ.
Jednak kluczowym punktem tutaj jest "odbiornik", bo jeszcze nie wszyscy mogÂą siĂŞ kontaktowaĂŚ werbalnie, telepatycznie, w transie, czy hipnozie z innymi bytami.
Pani £obos posiad³a t¹ umiejêtnoœÌ po prze¿yciu œmierci klinicznej. To doœÌ czêsty "efekt" takiego prze¿ycia. Szczegó³y jeœli bêdziesz chcia³a zapewne znajdziesz.
Piszê tylko po to, aby Ci uœwiadomiÌ, ¿e to zjawisko jest obecnie doœÌ powszechne, tych "odbiorników" jest coraz wiêcej. WiêkszoœÌ "kontaktuje" siê z wieloma bytami.
Jednak nie myÂśl, Âże moÂżna oszukaĂŚ, lub udawaĂŚ, publiczne to byÂłoby niezmiernie trudne, jeÂśli posÂłuchasz jakichÂś taÂśm z channelingu lub obejrzysz wideo zrozumiesz, Âże publicznie oszustwo jest raczej niemoÂżliwe, przynajmniej po stronie "odbiornika".
Natomiast po drugiej stronie jak najbardziej. Odbiornik nie ma 100% pewnoÂści kogo odbiera, przy duÂżym doÂświadczeniu moÂże wiedzieĂŚ tylko, Âże to identyczna energia / byt.
Tu niestety jest du¿e pole do popisu dla naprawdê ró¿nych oszustów od astralnych ¿artownisiów po agendy rz¹dowe.
MoÂżesz poczytaĂŚ trochĂŞ w wÂątku "Dezinformacja w channelingach...".
Dlatego byÂłbym bardzo ostroÂżny z osÂądzaniem / ocenianiem komunikacji pani ÂŁobos.

kairo_lady
Gość
« Odpowiedz #20 : Październik 04, 2012, 13:14:59 »

Witaj kairo-lady.

Odniosê siê do zagadnieù bardziej "technicznych", które poruszy³aœ. Skoro uwa¿asz / wierzysz, ¿e demony mog¹ przemawiaÌ przez cz³owieka to logiczne by³oby przyj¹Ì / uwierzyÌ, ¿e anio³y te¿ mog¹ przemawiaÌ w ten sposób, na dowód czego jest wiele zapisów od staro¿ytnoœci do teraz. Anio³ w naszym rozumieniu, tak jak demon jest bezosobowym bytem.
Z tego p³ynie logiczny wniosek, ¿e inne bezosobowe byty te¿ maj¹ tak¹ mo¿liwoœÌ.
Jednak kluczowym punktem tutaj jest "odbiornik", bo jeszcze nie wszyscy mogÂą siĂŞ kontaktowaĂŚ werbalnie, telepatycznie, w transie, czy hipnozie z innymi bytami.
Pani £obos posiad³a t¹ umiejêtnoœÌ po prze¿yciu œmierci klinicznej. To doœÌ czêsty "efekt" takiego prze¿ycia. Szczegó³y jeœli bêdziesz chcia³a zapewne znajdziesz.
Piszê tylko po to, aby Ci uœwiadomiÌ, ¿e to zjawisko jest obecnie doœÌ powszechne, tych "odbiorników" jest coraz wiêcej. WiêkszoœÌ "kontaktuje" siê z wieloma bytami.
Jednak nie myÂśl, Âże moÂżna oszukaĂŚ, lub udawaĂŚ, publiczne to byÂłoby niezmiernie trudne, jeÂśli posÂłuchasz jakichÂś taÂśm z channelingu lub obejrzysz wideo zrozumiesz, Âże publicznie oszustwo jest raczej niemoÂżliwe, przynajmniej po stronie "odbiornika".
Natomiast po drugiej stronie jak najbardziej. Odbiornik nie ma 100% pewnoÂści kogo odbiera, przy duÂżym doÂświadczeniu moÂże wiedzieĂŚ tylko, Âże to identyczna energia / byt.
Tu niestety jest du¿e pole do popisu dla naprawdê ró¿nych oszustów od astralnych ¿artownisiów po agendy rz¹dowe.
MoÂżesz poczytaĂŚ trochĂŞ w wÂątku "Dezinformacja w channelingach...".
Dlatego byÂłbym bardzo ostroÂżny z osÂądzaniem / ocenianiem komunikacji pani ÂŁobos.
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2012, 18:12:21 wysłane przez kairo_lady » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #21 : Październik 04, 2012, 14:27:49 »

Zacznijmy od wcieleĂą. Katolicy majÂą nie wierzyĂŚ w reinkarnacjĂŞ, to narzucone ograniczenie ÂświadomoÂści, bodajÂże do 6-go wieku w religii katolickiej reinkarnacja byÂła uznawana i wyznawana i jest gdzieÂś poÂśrednio wspominana w ewangelii bez uÂżycia tego sÂłowa. JednakÂże kto trochĂŞ poszperaÂł przestaje wierzyĂŚ w to ograniczenie KRK, bo dowodĂłw reinkarnacji jest mnĂłstwo.
Trzeba ci wiedzieÌ, ¿e podczas œmierci klinicznej mo¿e i wystêpuje zamiana duszy wcielonej, co z angielskiego nazywa siê "walk in". Po œmierci klinicznej w takim przypadku osobowoœÌ cz³owieka zwykle zmienia siê drastycznie.
Proponujê zebraÌ wiêcej informacji w tym temacie, mo¿e wtedy bêdzie ci ³atwiej przyj¹Ì, ¿e jednorazowa inkarnacja, by³aby nieco bez sensu nawet w myœleniu 3W.
To co mówi¹ ró¿ne byty to ich sprawa i zadaniem odbiorcy jest oceniÌ, czy to z nim rezonuje.
WedÂług mnie intencje p. ÂŁobos sÂą czyste, a czy Enki niÂą manipuluje pozostawiam ocenie innych.
Przede wszystkim sprawdŸ, czy ci co wp³acili na Projekt tego ¿a³uj¹, czy czuj¹ siê oszukani, bo najczêœciej krzyk podnosz¹ samozwaùczy "obroùcy uciœnionych", a to by³a ich chêÌ i wola wspomóc to, co w momencie wspomagania im siê podoba³o, nikt na si³ê nie zabiera³ pieniêdzy i nie by³ to podatek, ani inny obowi¹zek. Apele Enki - czyli zachêta - to zupe³nie inna para kaloszy.
Jeœli swoje oceny oprzesz na You Tube, to wspó³czujê, daleko nie zajedziesz, bo tam dopiero jest ogrom zmanipulowanego materia³u.
Co do "zarzÂądzania" ziemiÂą teÂż sÂą tony materiaÂłu, ale nie mĂłwimy o ÂźrĂłdÂłach koÂścielnych i oficjalnej historii. WyglÂądasz na mÂłodÂą osobĂŞ i nie za dÂługo wielokrotnie siĂŞ zdziwisz historiÂą ziemi i nie tylko.
Czy dwoje starszych ludzi nie moÂże siĂŞ pobraĂŚ, nawet dla wspĂłlnego interesu? Czy wiesz co to jest wolna wola? Co tu jest podejrzane? ChciaÂłabyÂś im tego zabroniĂŚ? To nawet komuniÂści nie posunĂŞli siĂŞ tak daleko.
NaprawdĂŞ proponujĂŞ siĂŞ trzy razy zastanowiĂŚ, zanim kogoÂś prawie w ciemno osÂądzisz, na dodatek publicznie, zastanĂłw siĂŞ nad tym co oznacza uwaÂżane za podstawowe (kosmiczne) prawo - prawo przyczyny i skutku, zwane tez inaczej prawem karmy, czy przyciÂągania.

Edit: usun¹³em adresata, poniewa¿ wpis zosta³ usuniêty, tekst mo¿e pozostaÌ dla innych.
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2012, 19:09:30 wysłane przez blueray21 » Zapisane

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #22 : Październik 04, 2012, 18:02:29 »

... o ile pamiĂŞtam, inne wcielenia w jakie wierzy ÂŁobos sÂą obecne bodajÂże w hinduizmie lub buddyzmie? wiĂŞc pani chrzeÂścijankÂą na pewno nie jest.

Dziwnie rozumujesz,ja np.jestem chrzeÂścijankÂą - katoliczkÂą i wierzĂŞ w reinkarnacje.Wiara w niÂą nie oznacza, Âże siĂŞ nie wierzy w Boga. Po za tym jest tak jak napisaÂł blu KK zabrania ujawnienia prawdy.
Pani ÂŁobos podobno czasem zaglÂąda na to forum,musisz zatem uwaÂżaĂŚ co piszesz ,bo wedÂług nowego prawa internetowego moze ciĂŞ zaskarÂżyĂŚ za zniesÂławienie.Nie Âżebym ciĂŞ straszyÂła ,ale uprzedzam.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #23 : Październik 04, 2012, 18:48:03 »

Ja dodam tylko i¿ ocena prawdomównoœci Enki to jedno ,a prawdomównoœci P. Lucyny to drugie, powinno siê te aspekty odró¿niaÌ. P. Lucyna wybra³a dla siebie tak¹ drogê , uwa¿a ja za s³uszn¹ , to jej sprawa i sprawa jej odpowiedzialnoœci za siebie. Mo¿emy i powinniœmy dyskutowaÌ nad ocen¹ s³ów Enki i drogi Projektu, ale sprawa cudzego ¿ycia prywatnego ( z kim , po co i dlaczego) nie powinna byÌ tykana w dyskusjach . Chyba i¿ ktoœ sam publicznie porusza ten temat.

WÂłaÂżenie komuÂś  do ³ó¿ka oraz ocenianie na forum jego wyborĂłw partnerskich- mĂŞÂża   to juÂż nie tylko nietakt, to bezczelnoœÌ.
Takie jazdy osobiste nie powinny byĂŚ tolerowane na tym forum w stosunku do nikogo.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2012, 18:49:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #24 : Październik 04, 2012, 19:35:25 »

Niestety kairo-lady tak siĂŞ przestraszyÂła, Âże skasowaÂła konto, szkoda, mam nadziejĂŞ, Âże nas czyta i lepiej rozumie zasady nie ingerencji.

Strony: [1] 2 3 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: