Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 13:32:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe SESJE z LucynÂą ÂŁobos-Brown  (Przeczytany 84768 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #25 : Październik 04, 2012, 22:29:39 »

AnioÂł w naszym rozumieniu, tak jak demon jest bezosobowym bytem.
yyy... Âże jakim? bezosobowym?
chyba jednak zbyt duÂżo chanellingĂłw i ich przedrukĂłw na tym forum...

prawidÂłowa odpowiedÂź: bezcielesnym (nie posiada standardowego ciaÂła fizycznego)
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #26 : Październik 04, 2012, 22:49:29 »

Niestety kairo-lady tak siĂŞ przestraszyÂła, Âże skasowaÂła konto, szkoda, mam nadziejĂŞ, Âże nas czyta i lepiej rozumie zasady nie ingerencji.

To chyba moja wina ,przestraszyÂłam ja moim postem.NapisaÂła do mnie kilka pytaĂą na priv.Sorry,
kairo-lady wróÌ na forum ,chêtnie odpowiem na twoje pytania.Teraz jednak nie mogê tego zrobiÌ bo nie masz konta ,a publicznie nie mogê na nie odpowiedzieÌ.
pozdrawiam chanell UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2012, 22:50:27 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #27 : Październik 05, 2012, 08:42:19 »

"JeÂśli chodzi o PlanetĂŞ Nibiru – schowaliÂśmy jÂą w „archiwum“"

Parskn¹³em œmiechem jak to przeczyta³em Uœmiech))))). Ale cytat powy¿szy w zasadzie jest zgodny z prawd¹ - deadline za 5 minut, a wiêc schowajmy wszystkie informacje o planecie do "archiwum" i zapomnijmy o ca³ej sprawie. Schrony natomiast zawsze mo¿na wykorzystaÌ jako piwniczki na ziemniaki na przyk³ad.

"Jeœli swoje oceny oprzesz na You Tube, to wspó³czujê, daleko nie zajedziesz, bo tam dopiero jest ogrom zmanipulowanego materia³u."

Dawno nie spotkaÂłem siĂŞ z takÂą manipulacjÂą jak opowiadania wyimaginowanego bytu przez ÂściemniajÂący przekaÂźnik o wyimaginowanej planecie celem zgarniĂŞcia realnej kasy.

A swojÂą drogÂą - to teraz czego naleÂży siĂŞ obawiaĂŚ? Bo nibiru to juÂż ostatecznie, prawda? A to przebiegunowanie to jakoÂś niebawem, czy teÂż odÂłoÂżone? Ameryka siĂŞ przesuwa, czy juÂż teÂż nie?
... bo trochê nie na bie¿¹co jestem... mo¿e na ten czwarty czy który tam wymiar nale¿a³oby kupiÌ jakieœ zgrzewki z wod¹...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Październik 06, 2012, 19:41:16 »

Posty nie zwiÂązane z tematem przeniosÂłem do luÂźniejszego i odpowiedniejszego wÂątku >>.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #29 : Październik 07, 2012, 14:36:36 »

SÂłuszna koncepcja, rzekÂłbym nawet, Âże otworzyÂłeÂś szacowny duÂżo ciekawszy wÂątek niÂż ten DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #30 : Grudzień 23, 2012, 11:32:07 »

ZachĂŞcaÂła bym bardzo na przeczytanie tego fragmentu z uwagÂą i  ze zrozumieniem.

JAN – DziĂŞkujĂŞ. Mam pytanie odnoÂśnie sesji z GraÂżynÂą, ktĂłra byÂła przez skype, gdzie byÂła mowa o „znaku Âżycia”. ProszĂŞ o wyjaÂśnienie, czy a dobrze zrozumiaÂłem, Âże „parasol”, czyli „znak Âżycia” zostanie przedÂłuÂżony na rok 13-sty?

ENKI – Nie. ÂŹle zrozumiaÂłeÂś, albo zostaÂło Âźle przepisane. Nie mogĂŞ ja Enki, ani mĂłj Brat wchodziĂŚ w kompetencje samego Boga, bo to ON zleciÂł daĂŚ tÂą ochronĂŞ do koĂąca roku. Potem – teÂż powiedziaÂł – z koĂącem tego roku zostajÂą zamkniĂŞte. Nie ma odwoÂłania. PowiedziaÂłem natomiast coÂś innego – bo parasoli, owszem, nie bĂŞdzie – natomiast nie wiem jakie wytyczne bĂŞdÂą przekazane przez Boga, bo na sto procent, ci ktĂłrzy sobie na to zasÂłuÂżyli, ochronĂŞ dostanÂą. Co to bĂŞdzie? – jeszcze nie wiem. Nie zawsze dyrekcja daje informacje z gĂłry, dopiero potrafiÂą stawiaĂŚ przed faktem dokonanym, wiĂŞc i my musimy zaczekaĂŚ, wÂłaÂśnie odnoÂśnie tej ochrony, nastĂŞpnej ochrony. Czy to bĂŞdzie parasol, Janie nie wiem. MoÂże to bĂŞdzie parasol – moÂże tak, ale prawdopodobnie nie – bo przecieÂż wchodzicie w 13-sty rok, zaczynacie wchodziĂŚ w 4 Wymiar, takÂże i wasze umysÂły zacznÂą juÂż inaczej funkcjonowaĂŚ, wiĂŞc cierpliwie zaczekaj – to juÂż zostaÂło zaledwie kilka dni. Wtedy poczujesz na sobie tÂą nowÂą energiĂŞ, a jak bĂŞdzie juÂż trzeba, to dostaniesz ta informacje odnosnie tego zabezpieczenia nastĂŞpnego. Bo wiadomo, Âże 13-sty rok to wcale nie bĂŞdzie Eldorado na Ziemi, tak jak sobie tego niektĂłrzy ÂżyczÂą. To bĂŞdzie jeszcze takie starcie ludzkich umys³ów z nowÂą rzeczywistoÂściÂą – i dopiero siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło. Bo wielu nie bĂŞdzie chciaÂło zaakceptowaĂŚ tego nowego czasu. Ale to juÂż o tym bĂŞdziemy rozmawiaĂŚ po nowym roku. SÂłucham ciebie dalej.

http://www.lucynalobos.pl/session/read/146/sesja-146

Czy proces zacz¹³ siĂŞ w dniach podanych wczeÂśniej, czyli 12/21,   zacz¹³ siĂŞ  w  dniach 13/20 grudnia  i trwa jego kontynuacja. Jednak jest to proces , ktĂłry w finale zmieni caÂłkowicie wszystko co istnieje. Od tej daty 20 grudnia 2012 naprawdĂŞ nic juÂż nie bĂŞdzie jak byÂło i nie ma moÂżliwoÂści powrotu do poprzedniego paradygmatu. Nie udaÂło siĂŞ w³¹czyĂŚ 12/21 jesteÂśmy w 13/20 sÂą to drgania pola magnetycznego ziemi po³¹czone z kodem drgaĂą Gwiazdy Matki- naszego DNA  a, nie jak planowano z Saturnem. To jest pierwotny kod Âżycia naszego  DNA, ktĂłry rozpocz¹³ przestrajanie wszystkich  organizmĂłw  do powrotu do kodu Âżycia z momentu zasiania Âżycia w materii.

Do czego moÂżna wizualnie  porĂłwnaĂŚ ten proces? Np. do gotowania wody w garnku, data 13/20 .. to zapalenie ognia pod garnkiem ( ognia o okreÂślonej temperaturze, powiedzmy 13/20, ktĂłra wywoÂła proces o okreÂślonych skutkach parowania w okreÂślonym czasie, ustawiajÂąc w czÂąsteczkach wody planowany wzĂłr) , teraz odbywa siĂŞ podgrzewanie wody z doprowadzeniem jej do wrzenia i odparowania , czyli zmiany stanu skupienia, co oznacza dokÂładnie zmianĂŞ wymiaru.
Dla fizycznoÂści o okreÂślonych parametrach , a szczegĂłlnie toku myÂślenia ,akceptacja zmian jest  procesem myÂślowym. W przestrzeni energetycznej w czasie bez czasu on juz siĂŞ dokonaÂł, istniejemy w nowej wersji wyjÂściowej.

Teraz odbywa siĂŞ tylko mentalna akceptacja tych zmian rozÂłoÂżona na fizyczne przemiany, bowiem gotowanie wody i odparowanie wszystkich jej czÂąstek to proces fizyczny, nie wszystkie  czÂąstki odparujÂą w tym samym czasie, chociaÂż te , ktĂłre biorÂą udziaÂł w zdarzeniu  wczeÂśniej czy póŸniej odparujÂą, bez obawy stanie siĂŞ tak. 

Ja zwracaÂłam uwagĂŞ na czas po roku 2012, pisaÂłam iÂż zmiany zacznÂą siĂŞ od 2013 , te bardziej dostrzegalne, ( byÂłam wyÂśmiana) ale teÂż nie wiem dokÂładnie jak to ma wyglÂądaĂŚ, bo nigdy jeszcze coÂś takiego siĂŞ nie wydarzyÂło.

Skupienie tak ogromne uwagi na datach  12/21 grudnia miaÂło je naÂładowaĂŚ energetycznie i uruchomiĂŚ przejÂście na ziemie w 5 "wymiarze"! Co w rzeczywistoÂści znaczyÂło 5 ziemie czyli 5 opcje III wymiaru!
Czyli do kolejnej wersji bardziej nowoczesnego naszego wiezienia .... moÂżemy sobie tylko pogratulowaĂŚ, Âże do tego nie doszÂło!
Bo byli byÂśmy nieruchomymi ( o zainstalowaniu naszej Energii ÂświadomoÂściowej w nowym ciele  nieruchomo pod³¹czonym do komputera sterujÂącego wizjami holograficznymi Âżycia juÂż pisaÂłam)   producentami energii dla systemu. Jak nowoczesna bardzo fabryka z pod³¹czonymi do mĂłzgu holograficznymi filmami , ktĂłre przeÂżywali byÂśmy jako nasze Âżycia tworzÂąc energiĂŞ emocjonalnÂą o okreÂślonym potencjale na zamĂłwienie.

Bajka? Dla jednych tak dla innych nie....  skupienie maksymalne naszej uwagi na dacie miaÂło daĂŚ dwa skutki , jeden przeniesienie naszej energii Âżycia w paradygmat 12/21 a, drugi awaryjny, rozczarowanie , zawĂłd , brak wiary, rezygnacjĂŞ, a co, za tym idzie dostawĂŞ jeszcze jednej wielkiej porcji energii dla bezpowrotnie odchodzÂących naszych  dotychczasowych wÂładcĂłw, ktĂłrzy muszÂą  zaakceptowaĂŚ swojÂą poraÂżkĂŞ,  albo wychodzÂą z naszego paradygmatu, albo zmieniajÂą swoje role, o czym w tej i innej sesji mĂłwi Enki.

Nie ma 5 wymiaru/ 5 ziemi, nie ma i nie bĂŞdzie i nic, ale to nic nie daÂły Âżadne dziaÂłania , ni CERN, ni zablokowanie energetyczne  Wierzy ÂŚwiatÂła. W sumie cieszĂŞ siĂŞ bardzo Âże jest to proces , ktĂłry zaistnieje "Âłagodnie" ( duÂżo bardziej Âłagodnie w porĂłwnaniu do natychmiastowego przejÂścia), bo nie udaÂł siĂŞ plan ciemnej strony!!

Ich fiasko jest naszym sukcesem, wszystko przed nami, pozostaÂło im jeszcze kila dni tego roku na pozbieranie swoich zabawek i zmianĂŞ rol.
Jak spokojnie i logicznie przeanalizujemy zdarzenia i  bez emocji, to zrozumiemy iÂż czas na zegarze istnienia zmienia siĂŞ po osiÂągniĂŞciu 12-tej.

PeÂłny obrĂłt wskazĂłwek czasu, to przejÂście poza 12-kĂŞ,  a nie robienie czegoÂś za 15-scie dwunasta. PrzecieÂż  paradygmat 12/21, to tak, jak ustawienie wskazĂłwek zegara na dwunastce i dwudziestej pierwszej czyli dziewiÂątce, co w sumie daje za 15 -scie dwunasta. GdybyÂśmy weszli w ten paradygmat cofnĂŞli byÂśmy siĂŞ ponownie  do kolejnej wersji dotychczasowej opcji III wymiaru. Czyli zatrzymali byÂśmy siĂŞ na za 15 dwunasta i znowu to samo do powtĂłrki..... ZÂły i td... itp.. w nowych szatach.....

Co daje nam paradygmat 13/20? Kod startowy drgaĂą / wibracji DNA ( o tym pisaÂłam powyÂżej), ale tez wyjaÂśnia czas, powiedziaÂła bym peÂłnego uruchomienia nowego  procesu, jak to odczytaĂŚ?
WrĂłcimy do zegara, bo wiadomo juÂż Âże chodzi o rok 2013 , a ustawienie wskazĂłwek pokazuje nam prawie precyzyjny czas, czyli 20 po trzynastej inaczej pierwsza dwadzieÂścia , a jedynka to poczÂątek! ( Szczerze mĂłwiÂąc wszystko bardzo precyzyjnie moÂżna odczytaĂŚ ustawiajÂąc nasz kalendarz 12 miesiĂŞczny na tarczy 12 godzin zegara) dzielimy dobĂŞ ( 24 godziny) na godziny i sekundy, komu potrzebna wiĂŞksza precyzja niech robi bardziej precyzyjny odczyt.

Zatem mamy juÂż rok 13 ( albo pierwszy poczÂątkowy nowego cyklu), miesiÂąc ( dwadzieÂścia po pierwszej, to rĂłwnieÂż  4) wychodzi nam  czwarty miesiÂąc czyli kwiecieĂą, ten  odczyt jest w cyklu rocznym. W mniejszym, miesiĂŞcznym cyklu   moÂżna to odczytaĂŚ  jako zegarowa 13-ta , to inaczej 1 czyli pierwszy miesiÂąc i 20-ka  to dni tego miesiÂąca inaczej 20 styczeĂą.
To tylko wstêpny i nie pe³ny odczyt, mo¿na go rozwin¹Ì, nie mniej jednak 20 styczeù jest zdecydowanie zaznaczony jako cykliczne zdarzenie po 13 grudnia 2012.

JeÂżeli wrĂłcimy do starych przekazĂłw i teraz przeczytamy je bez emocji, to moÂżna zauwaÂżyĂŚ wiele odnoÂśnikĂłw kierujÂących naszÂą uwagĂŞ na procesy , ktĂłre nie sÂą  z natychmiastowym skokiem wszystkich zmian.
Jednak moc emocji , ktĂłra nam towarzyszyÂła odwracaÂła naszÂą uwagĂŞ od tych informacji kierujÂąc jÂą w innÂą stronĂŞ.

To nic, mamy kolejn¹ wspania³¹ lekcjê z której i tak wyszliœmy zwyciêsko, bo liczy siê finalny efekt, który mamy jeszcze przed sob¹, oraz nasze podniesienie wibracji , które pozwoli³o nam podejœÌ do tematu bez nerwów i z wielk¹ lekkoœci¹. To jest nasz olbrzymi sukces.

Opowiem co widziaÂłam jak po³¹czyÂłam siĂŞ z datÂą 22 grudnia rano.. widziaÂłam dwĂłch mĂŞÂżczyzn zupeÂłnie wspó³czesnych , na gÂłowach mieli peruwiaĂąskie czapeczki i na normalne koszule zaÂłoÂżone jakieÂś  wdzianka jak kolorowy materiaÂł z roÂżnymi wzorami ( coÂś takiego peruwiaĂąskiego) wspó³czesne garniturowe spodnie i buty .

Stali przed duÂżym stoÂłem i ukÂładali na nim z maÂłych glinianych tabliczek duÂży obraz , jakiÂś  wzĂłr, wszystko im siĂŞ rozleciaÂło ( jak by nastÂąpiÂło trzĂŞsienie ziemi) brakowaÂło im  tych puzzelkĂłw glinianych, szukali ich, ale nie mieli. Nie mogli nic uÂłoÂżyĂŚ brakowaÂło czÂąstek, byli Âźli , poddenerwowani, niezadowoleni i bardzo zdziwieni.
 Co robili ci panowie? Jak na mĂłj oglÂąd ukÂładali nowy kalendarz majĂłw  na najbliÂższe 26 tys lat, ale wedle swojego paradygmatu czyli 21/12. Nie wyszÂło im, bo Europa go zmieniÂła na 13/20 , zmieniÂła siĂŞ czĂŞstotliwoœÌ drgaĂą pola magnetycznego ziemi pojawiÂły siĂŞ nowe zdarzenia , ktorych oni nie zaprogramowali w swojej wersji, zatem brakowaÂło czĂŞÂści przyszÂłoÂści( rozwaliÂła siĂŞ  ca³¹ ich  ukÂładanka), zabrakÂło  im tabliczek z przyszÂłoÂściÂą  dotyczÂącÂą CaÂłkowitej WolnoÂści CzÂłowieka i MIÂŁOÂŚCI BEZWARUNKOWEJ

Nie jesteÂśmy juÂż uwiĂŞzieni w ich kodzie przeszÂłoÂści z nowÂą wersjÂą oprogramowania dla 5 opcji III wymiaru !!!!!
ChociaÂż tego jeszcze nie zauwaÂżamy ( ze wzglĂŞdu na dÂługo manipulowany umysÂł) jesteÂśmy wolni , teraz zajdzie zmiana, ona juÂż zachodzi , dlatego nasze reakcje na pozorny brak zmian sÂą tak sympatyczne u wiĂŞkszoÂści.

Mili moi kocham was caÂłym sercem JESTEÂŚCIE WIELCY!!!! daliÂśmy radĂŞ, udaÂło siĂŞ!!!!

PomaÂłu zaczniemy zauwaÂżaĂŚ zmiany, najpierw niewielkie, a coraz szybciej wiĂŞksze, nasz umysÂł uwalnia siĂŞ od dotychczasowych zestrojeĂą z 12/21.

WracajÂąc do 13 wiadomo iÂż energia napÂływajÂąca do czakr ( zbiorĂłw informacji) napeÂłnia je sobÂą i dwie wirujÂące pó³kole, przednia i tylna  ( od podstawy) ³¹czÂą siĂŞ  ze sobÂą tworzÂąc kulĂŞ.
Od doÂłu czyli od 1. czakry podstawy zaczyna siĂŞ proces napeÂłniania energiÂą , ktĂłra pÂłynie od gĂłry do doÂłu. gdy pierwsza czakra jest kulÂą wchodzi w 2. czakrĂŞ ktĂłra podlega identycznemu procesowi i tak po kolei aÂż do 7 czakry, ten proces dotyczy materii, kaÂżdej materii . Gdy wszystkie 12 czakr  w postaci kul wejdÂą w siebie ( jak matrioszki) zarĂłwno te dotyczÂące materii i te ponad materialne ³¹czymy siĂŞ z naszÂą MatrycÂą nad przestrzennÂą czyli 13 czakrÂą tworzÂąc JEDNIE inaczej JAM JEST, to jest proces caÂłkowitego cyklu czyli to co ja nazywam "odparowaniem wody" i zmianÂą wymiaru. Nie moÂżna dokonaĂŚ go w paradygmacie 12/ 21 to byÂł wielki podstĂŞp , ktĂłry miaÂł cofn¹Ì nasz proces rozwojowy do kolejnego powtĂłrzenia III wymiaru w innej wersji. Na nasze szczĂŞÂście to  nie udaÂło siĂŞ!

Ale jak tworzy siĂŞ  w tym procesie MER KA BA?

Otó¿ pod stopami mamy "dysk" wirujÂącÂą czakrĂŞ jednÂą po³ówkĂŞ Ăłsmej czakry, a nad gÂłowÂą ( aureola.....  MrugniĂŞcie UÂśmiech) mamy drugÂą poÂłowĂŞ tej czakry drugi dysk. Kiedy  dyski  7 czakr materialnych ustawionych  w pionie osiÂągnÂą najwyÂższy poziom wibracji zespolÂą siĂŞ jedna w drugiej ze sobÂą i stworzÂą kulĂŞ, lub jak ktoÂś woli wczeÂśniejszy pÂąk  kwiatu lotosu , albo ma³¹ piramidĂŞ, stworzÂą wewnĂŞtrznÂą czêœÌ MER KA BA.

NastĂŞpnie  zaczyna pracowaĂŚ  dolna czêœÌ  8 czakry ( ta pod stopami)  ³¹czy siĂŞ z czakrÂą ( aureolÂą nad gÂłowÂą ) tworzÂąca du¿¹ kulĂŞ , w ktĂłrej zamykane jest 7 czakr materialnych w postaci jednej wirujÂącej kuli. CzakrĂŞ 8 nazywamy teÂż  du¿¹ piramidÂą  lub rozchylonymi  pÂłatkami kwiatu lotosu, ale teÂż po³ówkami Ăłsemki ( ró¿ne jest nazewnictwo dla czĂŞÂści tego procesu).

Czakra 8 poza materialna ( zarĂłwno dolna jak i gĂłrna zawsze zapisywana jest w postaci ÓSEMKI -8 czyli pionowym ustawieniu, a nie nieskoĂączonoÂści czyli poziomym ustawieniu.  poziomy obieg energii dotyczy wy³¹cznie czakr materialnych , czyli 7 czakr w ciaÂłach  Ludzkich . Czakry materialne w kodzie pierwotnego stworzenia  wirujÂą w rytmie 20 czakra pozamaterialna wiruje w rytmie 13, czyli Âżeby rozpocz¹Ì caÂły proces przemiany energetycznej trzeba dostroiĂŚ swoje czakry do rytmu wirowania  13/20 , to jest poczÂątkowy etap procesu.

Zatem uruchomienie MER KA BA to synchronizacja z kodem stworzenia 13/20, nie ma innej drogi opuszczenia paradygmatu IV wersji III wymiaru.
Kod wibracyjny 12/21 byÂł podstĂŞpem , bo z tÂą wibracjÂą nie osiÂągnĂŞli byÂśmy ponownie mocy do przekroczenia wymiaru. Nasza MER KA BA nie osiÂągnĂŞÂła by wystarczajÂącej wibracji do startu i przejÂścia w IV wymiar.
To by³ ju¿ ostatni podstêp , który uda³o nam siê omin¹Ì, jesteœmy wolni!

Przed nami naprawdĂŞ bardzo duÂżo ciekawych rzeczy, ktĂłre bĂŞdÂą dla sceptykowi niezmiernie trudne do akceptacji, czas oczyszczenia wszelakiego i odsÂłony prawdy  zacznie siĂŞ od 2013.
Ale nie ma siĂŞ co martwiĂŚ damy radĂŞ, daliÂśmy do tej pory damy i dalej! Buziak

Ja jestem prze szczĂŞÂśliwa! Wszystko przed nami.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

edit.

WyjaÂśniĂŞ ( bo juÂż wiem iÂż nie dla wszystkich jest zrozumiaÂłe) dlaczego  21/12 odczytujemy jako za 15 dwunasta , a 20/13 jako 20 po 13 ( pierwszej).
Otó¿ kierunek obrotu wiru strony minusowej ciemnej jest odwrotny do ruchu wskazĂłwek zegara,  zatem od punktu "0" -12 w dó³ , co daje za 15 dwunasta. Natomiast kierunek obrotu wirowego opcji plusowej - jasnej jest zgodny z obrotem wskazĂłwek zegara czyli daje to poczÂątek nowemu cyklowi 1 i pierwszÂą dwadzieÂścia w odczycie.

Odczyt , jego sposĂłb jest zaleÂżny od wiedzy o opcji ktĂłra je uÂżywa, ale teÂż trzeba zrozumieĂŚ cel uÂżycia na podstawie wiedzy bardziej perspektywicznej o caÂłoksztaÂłcie tematu.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2012, 11:48:46 wysłane przez Kiara » Zapisane
Ramzes3
Gość
« Odpowiedz #31 : Grudzień 23, 2012, 13:44:15 »

PatrzĂŞ, czytam i wÂłasnym oczom nie wierzĂŞ! W III Wymiarze wszem i wobec gÂłosiÂłaÂś Kiaro, Âże En-ki to potĂŞÂżny demon!!!
Teraz w IV Wymiarze bardzo zachĂŞcasz do przeczytania z uwagÂą i ze zrozumieniem fragmentu sesji z tym wÂłaÂśnie demonem!!!
MoÂże czegoÂś nie rozumiem ale nie przypuszczaÂłem, Âże w nowej rzeczywistoÂści demony bĂŞdÂą Twoimi nowymi autorytetami ZÂły
Cyt.:
"Nie ma 5 wymiaru/ 5 ziemi nie ma i nie bĂŞdzie i nic ale to nic nie daÂły Âżadne dziaÂłania , ni CERN ni zablokowanie Wierzy ÂŚwiatÂła. w sumie cieszĂŞ siĂŞ bardzo Âże jest to proces , ktĂłry zaistnieje "Âłagodnie" ( duÂżo bardziej Âłagodnie w porĂłwnaniu do natychmiastowego przejÂścia), bo nie udaÂł siĂŞ plan ciemnej strony!!"
Teraz cieszysz siĂŞ, Âże jest to proces a przecieÂż nie tak dawno twierdziÂłaÂś stanowczo, Âże wszystko odbĂŞdzie siĂŞ na zasadzie dematerializacji i materializacji. CzyÂżby nagÂła zmiana poglÂądĂłw? CoÂś
RĂłwnieÂż nie tak dawno twierdziÂłaÂś, Âże En-ki poprzez uruchomienie Wielkiej Piramidy chciaÂł nas zatrzymaĂŚ w III Wymiarze! I teraz cieszysz siĂŞ, Âże nie udaÂł siĂŞ plan ciemnej strony czyli jak rozumiem plan samego En-ki na ktĂłrego obecnie siĂŞ powoÂłujesz. DuÂży uÂśmiech
MyÂślĂŞ Kiaro, Âże od czasu do czasu warto siĂŞ trochĂŞ nad sobÂą zastanowiĂŚ Niezdecydowany
ptak
Gość
« Odpowiedz #32 : Grudzień 23, 2012, 14:18:48 »

Bo nie trzeba wierzyĂŚ w cudze bajania, tylko we wÂłasne starania.  Chichot

To forum doskonale oducza od wszelkich, cudacznych wierzeĂą i super!  DuÂży uÂśmiech Przynajmniej zdrowy rozsÂądek
wraca na swoje, przyrodzone mu miejsce.  DuÂży uÂśmiech

A jak Kiara stanie przede mnÂą, uruchomi tÂą swojÂą merkabĂŞ i wzniesie siĂŞ choĂŚby na 10 cm ponad ziemiĂŞ,
to uwierzĂŞ w jej pisaninĂŞ. PĂłki co, niestety, sÂą to bajeczki dla nie/grzecznych dzieci.  Chichot Wg mnie, oczywiÂście.  MrugniĂŞcie

To pa, Wasze zdrĂłwko!  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #33 : Grudzień 23, 2012, 14:19:55 »

Jak siĂŞ nie rozumie co siĂŞ czyta , to trzeba poprosiĂŚ o wyjaÂśnienie.  Nigdy nie zmieniÂłam zdania na temat ENKI ( mam na myÂśli oryginaÂł) byÂł i jest olbrzymiÂą EnergiÂą z potĂŞÂżnÂą mocÂą i wiedzÂą ale ukierunkowanÂą na tzw. minus.
Czyli Jego droga istnienia , Jego kierunek bytowania nie jest moim , a byÂł tylko okresowo gdy chciaÂłam poznaĂŚ wiedzĂŞ  Jego przestrzeni, przestrzeni  minusa.
Czy to dziwne, czy zabronione mamy poznawanie dziaÂłaĂą  z minusami, moÂżemy tylko z plusami?  Wiedza caÂłkowita to max minusa i max plusa.
OkreÂślenie - Demon ( inaczej wiedza z greckiego) zostaÂła uznana za caÂłkowity negatyw, wiedza to wiedza, jej uÂżytkowanie to juÂż coÂś innego. Inaczej posiadanie wiedzy to jedno , a uÂżywanie jej to drugie , nie moÂżna postawiĂŚ miedzy tymi wartoÂściami znaku rĂłwnoÂści. Skutki uÂżywania pokazujÂą tylko kierunek stosowania. Natomiast dobro i zÂło ( odczucie skutkĂłw) zaleÂżne jest tylko od orientacji osoby ktĂłrÂą dotyka skutek, bardzo roÂżne dla wielu odczucia.
Zatem  III wymiar domena Enki byÂł dobry czasowo, poznawczo ( bynajmniej dla mnie) , ale nie na staÂłe, bo blokowaÂł by rozwĂłj. Jestem przeciwna temu wiĂŞc nie godziÂłam siĂŞ i nie godzĂŞ na wymuszone przez Enki i Jego grupĂŞ  pozostanie w III wymiarze, ale wymiar IV to nie V i nie piÂąta ziemia, to tylko kÂłamstwo  wÂładcĂłw  III-go wymiaru, zwana 5 ziemiÂą, to byÂł podstĂŞp.

Czy bĂŞdzie albo jest dematerializacja i materializacja? Nie martw siĂŞ o to, jesteÂśmy w trakcie tego procesu, jeszcze raz dla materii... proces w czasie.
Nie zmieniÂłam poglÂądĂłw , kontynuujĂŞ wyjaÂśnienia, nie udaÂł siĂŞ plan Enki ( na ktĂłrego siĂŞ powoÂłujĂŞ) a, co za tym idzie nie udaÂł siĂŞ plan ciemnej strony. Do czego przyznaÂł siĂŞ dwa razy ENKI ;

1. raz gdy powiedziaÂł iÂż wraca do opieki nad zwierzĂŞtami , do roli pasterza.

2. raz gdy powiedziaÂł Âże od roku 2013 nie ma juÂż prawa do ochrony nikogo , bo caÂłoksztaÂłt planu wydarzeĂą na ziemi staje siĂŞ wy³¹cznoÂściÂą STWÓRCY WSZECHRZECZY ( Jego Ojca), ale nie  Jego ojca w postaci Jego matrycy energetycznej w nad przestrzeni.

Czy jeszcze coœ powinnam wyjaœniÌ? Je¿eli masz jak¹œ niejasnoœÌ pytaj, odpowiem.
Enki  to wiedza trzeciowymiarowa, ktĂłrÂą juÂż posiadamy, teraz pora na czwarty wymiar , na nowÂą wiedzĂŞ. Nie moÂżna wkoÂło na okrÂągÂło uczyĂŚ  siĂŞ tego samego zmieniajÂąc tylko piÂąty raz  salĂŞ  wykÂładowÂą ( opcjĂŞ na ziemi) i twierdziĂŚ iÂż to nowe weszÂło..... a to wÂłaÂśnie chciaÂł zrobiĂŚ ENKI twierdzÂąc iÂż przejdziemy w 5 wymiar / 5 ziemiĂŞ. ByÂła by to tylko piÂąta wersja III wymiaru.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Ptaku tylko ja nie mam zamiaru stawaĂŚ ni przed TobÂą ni nikim i niczego nikomu udowadniaĂŚ zwiÂązanego ze mnÂą. Jak sama staniesz przed sobÂą i uniesiesz siĂŞ to uwierzysz, zatem zrĂłb to i opowiedz nam.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2012, 17:07:20 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #34 : Grudzień 23, 2012, 14:20:53 »

Kiara jest nieco zszokowana, teraz przez jakiœ czas bêdzie próbowa³a z³apaÌ jakiœ kurs... Chwilowo zdaje sobie sprawê, ¿e jej "proroctwa" spali³y na panewce i szuka nowego punktu zaczepienia. Oczywiœcie nie mo¿e jednoznacznie wyprzeÌ siê dawanych zapowiedzi bo s¹ jej posty które mo¿na zacytowaÌ (rozdzielenie wymiarów i pogrupowanie ludzkoœci/androidów, oœwieconych/nieoœwieconych etc..., przyjêcie cia³ subatomowych, 12 helis DNA), nie mo¿e ca³kowicie znikn¹Ì - bo to pora¿ka dla ego, wiêc powolutku, cichutko wprowadza kurs na "pocz¹tek cyklu..." Zaskoczenie stara siê przekuÌ "zmieni³a siê" wiêc to dowód na zmianê energii, otoczenia, itp. Musi dzia³aœ stonowanie i nie mo¿e wchodziÌ w otwarte dyskusje, byÌ mo¿e dodatkowych powodem jest, ¿e jej "kap³anki" czytaj¹ i to forum, a na ich stratê nie mo¿e sobie pozwoliÌ...
Ale za jakiÂś czas wrĂłci do standardowej postawy.
ptak
Gość
« Odpowiedz #35 : Grudzień 23, 2012, 14:37:04 »

Cytat: Kiara
ps. Ptaku tylko ja nie mam zamiaru stawaĂŚ ni przed TobÂą ni nikim i niczego nikomu udowadniaĂŚ zwiÂązanego ze mnÂą. Jak sama staniesz przed sobÂą i uniesiesz siĂŞ to uwierzysz, zatem zrĂłb to i opowiedz nam.

OczywiÂście, Âże nie staniesz, bo nie potrafisz udowodniĂŚ dziaÂłania tego, czego nie ma.
Papier wszystko przyjmie.  DuÂży uÂśmiech

A ¿e potrafimy fruwaÌ w swojej wyobraŸni, tworz¹c ró¿ne imaginacje, to przecie¿ naturalne.
UmysÂł i mĂłzg wiele potrafiÂą. I nic w tym zÂłego, dopĂłki nie tracimy gruntu pod nogami i zdrowego
rozsÂądku w gÂłowie. Ale moÂże i w owej utracie nic zÂłego?  Chichot

Dla kaÂżdego, przecieÂż co innego.  MrugniĂŞcie

To pa, ÂświÂątecznie juÂż, prawie.   DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2012, 14:37:27 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #36 : Grudzień 23, 2012, 15:25:12 »

A moÂże inaczej, nie zobaczysz czegoÂś czego nie potrafi zarejestrowaĂŚ Twoja wibracja , czyli  brak moÂżliwoÂści odczytania, obejrzenia czĂŞstotliwoÂści w ktĂłrej zachodzÂą te procesy.  Jedni juz widzÂą, a inni jeszcze nie, co trzeba zrobiĂŚ? Czy obniÂżaĂŚ innych do swoich moÂżliwoÂści , czy podwyÂższyĂŚ siebie do innych?

Jak siê chce umieÌ czytaÌ to trzeba iœÌ do szko³y i nauczyÌ siê a nie ¿¹daÌ od innych ¿eby udowodnili i¿ to potrafi¹ . Sk¹d wiesz ¿e czytaj¹ tekst skoro Ty tego nie potrafisz , a co za tym idzie nie zweryfikujesz tych umiejêtnoœci.
Widzenie? Ach.. nie wiesz jeszcze Âże moÂżna duÂżo zobaczyĂŚ, a maÂło w tym prawdy obejrzeĂŚ?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2012, 16:52:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #37 : Grudzień 23, 2012, 16:07:37 »

Zapewniam CiĂŞ Kiaro, Âże potrafiĂŞ zobaczyĂŚ, jak szybujesz nad ziemiÂą, tylko zrĂłb to najpierw.
ByÂłby to milowy krok dla ludzkoÂści.  Chichot
A poza tym masz racjĂŞ, racjĂŞ i jeszcze raz racjĂŞChichot
RacjÂą moÂżna wiele napompowaĂŚ.  MrugniĂŞcie

To pa, WesoÂłych ÂŚwiÂąt.   DuÂży uÂśmiech  Buziak
Kiara
Gość
« Odpowiedz #38 : Grudzień 23, 2012, 17:46:51 »

Tu mamy kolejne potwierdzenie niewiedzy Enki o sytuacjach na ziemi od  2013 roku. Nikt nic nie wie, co siĂŞ wydarzy i jak siĂŞ wydarzy,bowiem wszelkie decyzje dotyczÂące Ziemi nalezÂą juÂż tylko do StwĂłrcy Wszechrzeczy.

JANINA – Czy parasol ochronny, ktĂłrego udzieliÂłeÂś nam do koĂąca 2012 roku, bĂŞdzie dziaÂłaÂł w 2013 roku?

ENKI – Nie. Wiele razy juÂż byÂło mĂłwione, Âże otwarte parasole obowiÂązujÂą do koĂąca roku 2012. Po roku 12-stym, wszystkie parasole zostajÂą zamkniĂŞte. Jaki system pomocy dla ludzi bĂŞdzie uruchomiony – choĂŚ jestem Istota DuchowÂą – nie wiem, to dopiero bĂŞdzie ujawnione przez samego Boga na poczÂątku przyszÂłego roku. I kiedy juÂż bĂŞdÂą dane te wytyczne, wtedy my tez na Ziemi zaczniemy dziaÂłaĂŚ i pomagaĂŚ tym, ktĂłrzy tej pomocy potrzebujÂą, alba zechcÂą poprosiĂŚ o tĂŞ pomoc. SÂłucham.

Jak juÂż wiemy jurysdykcja  Enki na Ziemi dobiega koĂąca z zakoĂączeniem obecnego roku 2012.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #39 : Grudzień 23, 2012, 19:14:40 »

..jak widaĂŚ kaÂżda administracja,-
nawet astralna ma swĂłj koniec, no to zobaczymy 2013.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #40 : Grudzień 25, 2012, 20:43:43 »

Znaczy teraz do pracy rodacy obowiÂązuje dla kaÂżdego Cool
to pa DuÂży uÂśmiech
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #41 : Grudzień 25, 2012, 21:22:33 »

A co z demokracjÂą??? MoÂże powinniÂśmy sami wybraĂŚ dla nas nowego Opiekuna? Ja gÂłosujĂŞ na ÂŚwiĂŞtego MikoÂłaja!  DuÂży uÂśmiech Roznosi prezenty, czasem rĂłzgi, ale w kaÂżdym przypadku jest sprawiedliwy. I tak ma byĂŚ!
Kiara
Gość
« Odpowiedz #42 : Grudzień 25, 2012, 21:40:09 »

Zwyczajnie wszystko zmienia siĂŞ z zakoĂączeniem cyklu 12 peÂłny obieg w duÂżej osi, kiedyÂś nie pytano ktĂłra jest godzina, tylko jak stojÂą wskazĂłwki  na  duÂżej osi , a jak na maÂłej  osi?

Gdy koĂączy siĂŞ cykl od jeden do 12 ( zgodnie z przejÂściem caÂłej energii przez 12 pomniejszonych  wzorcĂłw energetycznych, domĂłw , lub czakr) , ten 12-ty ( a, w tym wypadku Enki) traci swojÂą jurysdykcjĂŞ na rzecz tego w czym zamyka siĂŞ caÂła 12, a ta dwunastka ( wydzielona z niej) zamyka siĂŞ w trzynastce, te dwanaÂście aspektĂłw sÂą  tak naprawdĂŞ pierwotnymi czĂŞÂściami trzynastki . Inaczej w JEDNI STWÓRCY , 13-ce  zawiera siĂŞ dwunastka ,Jednia StwĂłrcy  przejawia siĂŞ w fizycznoÂści w postaci dwĂłch aspektĂłw , mĂŞskim i ÂżeĂąskim.

Zatem Energia stwĂłrcza ( nie waÂżne jak jÂą zwaÂł) w kolejnym cyklu i procesach tego cyklu przejmuje rolĂŞ dowodzÂącÂą, tworzÂącÂą  i decydujÂącÂą. Dlatego Enki ni nikt z Jego opcji nie posiada   informacji co i jak bĂŞdzie bo jeszcze nie nale¿¹ on do grupy Energii "SIEWCÓW ÂŻYCIA" , ktĂłrzy towarzyszÂą opcji "Trzynastego KrĂŞgu", chociaÂż tak naprawdĂŞ jest to jedna z najbliÂższych Energii momentu osiagania samoÂświadomoÂści przez Energie wydzielajÂące siĂŞ z JEDNI.

Enki reprezentuje 12 dom zodiakalny i jest wÂładcÂą czakry gÂłowy, Jego interesem byÂło utrzymanie LudzkoÂści na poziomie materialnym w ktĂłrym materia wÂłada EnergiÂą , a nie Energia materiÂą.
Na szczĂŞÂście nie cofnĂŞliÂśmy siĂŞ  w dó³ osi w kodzie  21/12 ( inaczej od koĂącowej  12 do 12h za 21 czyli inaczej 9-ki co daje za 15-Âście  dwunasta) dlaczego tak ? Bo kierunek wiru energii ktĂłrÂą jest i reprezentuje Enki jest odwrotny do obrotu wskazĂłwek zegara, cofajÂący siĂŞ .

Kiedy potocznie mĂłwimy 21/12 inaczej 21 po dwunastej, to mamy juÂż na myÂśli pierwszÂą godzinĂŞ lub  inaczej trzynastÂą , ktĂłrej brakuje 39 minut do kolejnej  peÂłnej godziny ale musi wystÂąpiĂŚ w tym ukÂładzie precyzyjna informacja o trzynastce , Âżeby wiedzieĂŚ czy zaczynamy nowy obrĂłt w okrĂŞgu , czy siĂŞ cofamy do tyÂłu.  WiedzÂąc kto reprezentuje ktĂłrÂą opcjĂŞ oraz jaki kierunek majÂą jego pola wirowe czyli wirowanie , wiemy w ktĂłrÂą stronĂŞ poruszajÂą  siĂŞ wskazĂłwki dziaÂłania na osi.
PoniewaÂż nie nastÂąpiÂło cofniĂŞcie do kodu 21/12 , czas Enki dobiegÂł koĂąca razem z koĂącem tej  daty reprezĂŞtujÂącej  Jego  kod czasu  i  wzorzec dla III -cio wymiarowej ziemi  odmierzanej datami kalendarza gregoriaĂąskiego.

Zatem poczÂątek roku 2013  bĂŞdzie poczÂątkiem Nowej Ery i koĂącem definitywnym wÂładzy Enki i Jego opcji, On o tym wie i musi zaakceptowaĂŚ te zmiany.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2012, 22:55:53 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #43 : Grudzień 25, 2012, 23:23:18 »

A co z demokracjÂą??? MoÂże powinniÂśmy sami wybraĂŚ dla nas nowego Opiekuna? Ja gÂłosujĂŞ na ÂŚwiĂŞtego MikoÂłaja!  DuÂży uÂśmiech Roznosi prezenty, czasem rĂłzgi, ale w kaÂżdym przypadku jest sprawiedliwy. I tak ma byĂŚ!

Oj, >Krzysiu,
obyÂś siĂŞ nie zdziwiÂł.
Wszak i Ăłw mikuÂś to wymysÂł tego systemu wiĂŞc ... nie ma nic darmo. DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #44 : Grudzień 25, 2012, 23:56:35 »

Wszak i Ăłw mikuÂś to wymysÂł tego systemu wiĂŞc ... nie ma nic darmo. DuÂży uÂśmiech

No niezupeÂłnie...

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=%C5%9Bwi%C4%99ty%20miko%C5%82aj&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CD8QFjAC&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FMiko%25C5%2582aj_z_Miry&ei=ey3aUOO5Aeny4QSA3YDICg&usg=AFQjCNGfIWt0gyyUf4iqwQ1tw_nbxcxCpw

TEN ÂŚwiĂŞty MikoÂłaj ma znacznie bogatszÂą tradycjĂŞ, niÂż te kopie, ktĂłre opanowaÂły hipermarkety. Poza tym kaÂżde dziecko wie, Âże wchodzi przez komin i napycha skarpetĂŞ wymarzonymi podarunkami. Taki Enki, czy jemu podobni, moÂże nas - co najwyÂżej - puÂściĂŚ w skarpetkach, i to dziurawych  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2012, 23:56:54 wysłane przez krzysiek » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #45 : Grudzień 26, 2012, 13:03:08 »

Co za brednie...
Alex
Gość
« Odpowiedz #46 : Grudzień 29, 2012, 15:32:37 »

Naprawde bardzo mi przykro ze inteligentni ludzie daja sie robic tak oficjalnie w balona.teraz juz i tak nie ma odwrotu,jakos trzeba lawirowac zmieniajac to i tamto aby nie wyjsc na ,,dudka"....parasole ochronne...mmm ok:))
Dobrze ze mam jeden bo dzis pada w Londynie.Przeciez 2,3 lata temu bylo wiadomo ze nie ma zadnej planety.
Ludzie obudzcie sie w imie pana naszego Jezusa Chrystusa.
Forum jest naprawde dobre pomijajac te farmazony o en ki. nie ma jak zagadac z ratowaniem swiata,przeciez kazdy to lyknie(sorry za slang) podszywanie sie pod Boga etc.ludzie!!!!!!!!!!!:))) hehehe
Pozdrawiam Alex
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #47 : Grudzień 29, 2012, 18:29:29 »

Nie podoba mi siĂŞ to co pojawiÂło siĂŞ w najnowszej sesji.
PrĂłba kolonizacji Ziemi przez Syriuszan skoĂączy siĂŞ wojnÂą na broĂą biologicznÂą, przywĂłdcy ziemscy nie oddadzÂą Ziemi Âłatwo.
PrĂłbki DNA Syriuszan pewnie zostaÂły pozyskane w wyniku katastrof UFO, a jeÂżeli nie to zostanÂą jak zrobi siĂŞ wiĂŞkszy ruch.

Ja uwaÂżam Âże na Ziemi powstanÂą Rodowe Siedliska na caÂłym globie a do czasu aÂż sytuacja siĂŞ nie wyklaruje to kosmici mogÂą zakÂładaĂŚ bazy na powierzchniach oceanĂłw. JeÂżeli dysponujÂą zaawansowanÂą technologiÂą to nie mieliby z tym problemu. MogÂą teÂż terraformowaĂŚ SaharĂŞ i w ten sposĂłb pozyskaĂŚ teren pod osadnictwo.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #48 : Grudzień 29, 2012, 18:47:08 »

A to ju¿ nowa seria leci? Strach siê baÌ. Chyba trzeba zacz¹Ì czytaÌ i stawaÌ w kolejkach po nowe parasole.
A zapowiadali zmiany, ale nie takie.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #49 : Grudzień 29, 2012, 19:43:17 »

KaÂżda poprzednia cywilizacja tak koĂączyÂła, nadlatywali kosmici i niszczyli ZiemiĂŞ.
Dlaczego nie mogÂą zamieszkaĂŚ na planecie na ktĂłrÂą tak chĂŞtnie odsyÂłajÂą ludzi?
Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: