ZachĂŞcaÂła bym bardzo na przeczytanie tego fragmentu z uwagÂą i ze zrozumieniem.
JAN – DziĂŞkujĂŞ. Mam pytanie odnoÂśnie sesji z GraÂżynÂą, ktĂłra byÂła przez skype, gdzie byÂła mowa o „znaku Âżycia”. ProszĂŞ o wyjaÂśnienie, czy a dobrze zrozumiaÂłem, Âże „parasol”, czyli „znak Âżycia” zostanie przedÂłuÂżony na rok 13-sty?
ENKI – Nie. ÂŹle zrozumiaÂłeÂś, albo zostaÂło Âźle przepisane. Nie mogĂŞ ja Enki, ani mĂłj Brat wchodziĂŚ w kompetencje samego Boga, bo to ON zleciÂł daĂŚ tÂą ochronĂŞ do koĂąca roku. Potem – teÂż powiedziaÂł – z koĂącem tego roku zostajÂą zamkniĂŞte. Nie ma odwoÂłania. PowiedziaÂłem natomiast coÂś innego – bo parasoli, owszem, nie bĂŞdzie – natomiast nie wiem jakie wytyczne bĂŞdÂą przekazane przez Boga, bo na sto procent, ci ktĂłrzy sobie na to zasÂłuÂżyli, ochronĂŞ dostanÂą. Co to bĂŞdzie? – jeszcze nie wiem. Nie zawsze dyrekcja daje informacje z gĂłry, dopiero potrafiÂą stawiaĂŚ przed faktem dokonanym, wiĂŞc i my musimy zaczekaĂŚ, wÂłaÂśnie odnoÂśnie tej ochrony, nastĂŞpnej ochrony. Czy to bĂŞdzie parasol, Janie nie wiem. MoÂże to bĂŞdzie parasol – moÂże tak, ale prawdopodobnie nie – bo przecieÂż wchodzicie w 13-sty rok, zaczynacie wchodziĂŚ w 4 Wymiar, takÂże i wasze umysÂły zacznÂą juÂż inaczej funkcjonowaĂŚ, wiĂŞc cierpliwie zaczekaj – to juÂż zostaÂło zaledwie kilka dni. Wtedy poczujesz na sobie tÂą nowÂą energiĂŞ, a jak bĂŞdzie juÂż trzeba, to dostaniesz ta informacje odnosnie tego zabezpieczenia nastĂŞpnego. Bo wiadomo, Âże 13-sty rok to wcale nie bĂŞdzie Eldorado na Ziemi, tak jak sobie tego niektĂłrzy ÂżyczÂą. To bĂŞdzie jeszcze takie starcie ludzkich umys³ów z nowÂą rzeczywistoÂściÂą – i dopiero siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło. Bo wielu nie bĂŞdzie chciaÂło zaakceptowaĂŚ tego nowego czasu. Ale to juÂż o tym bĂŞdziemy rozmawiaĂŚ po nowym roku. SÂłucham ciebie dalej.
http://www.lucynalobos.pl/session/read/146/sesja-146Czy proces zacz¹³ siê w dniach podanych wczeœniej, czyli 12/21, zacz¹³ siê w dniach 13/20 grudnia i trwa jego kontynuacja. Jednak jest to proces , który w finale zmieni ca³kowicie wszystko co istnieje. Od tej daty 20 grudnia 2012 naprawdê nic ju¿ nie bêdzie jak by³o i nie ma mo¿liwoœci powrotu do poprzedniego paradygmatu. Nie uda³o siê w³¹czyÌ 12/21 jesteœmy w 13/20 s¹ to drgania pola magnetycznego ziemi po³¹czone z kodem drgaù Gwiazdy Matki- naszego DNA a, nie jak planowano z Saturnem. To jest pierwotny kod ¿ycia naszego DNA, który rozpocz¹³ przestrajanie wszystkich organizmów do powrotu do kodu ¿ycia z momentu zasiania ¿ycia w materii.
Do czego moÂżna wizualnie porĂłwnaĂŚ ten proces? Np. do gotowania wody w garnku, data 13/20 .. to zapalenie ognia pod garnkiem ( ognia o okreÂślonej temperaturze, powiedzmy 13/20, ktĂłra wywoÂła proces o okreÂślonych skutkach parowania w okreÂślonym czasie, ustawiajÂąc w czÂąsteczkach wody planowany wzĂłr) , teraz odbywa siĂŞ podgrzewanie wody z doprowadzeniem jej do wrzenia i odparowania , czyli zmiany stanu skupienia, co oznacza dokÂładnie zmianĂŞ wymiaru.
Dla fizycznoÂści o okreÂślonych parametrach , a szczegĂłlnie toku myÂślenia ,akceptacja zmian jest procesem myÂślowym. W przestrzeni energetycznej w czasie bez czasu on juz siĂŞ dokonaÂł, istniejemy w nowej wersji wyjÂściowej.
Teraz odbywa siê tylko mentalna akceptacja tych zmian roz³o¿ona na fizyczne przemiany, bowiem gotowanie wody i odparowanie wszystkich jej cz¹stek to proces fizyczny, nie wszystkie cz¹stki odparuj¹ w tym samym czasie, chocia¿ te , które bior¹ udzia³ w zdarzeniu wczeœniej czy póŸniej odparuj¹, bez obawy stanie siê tak.
Ja zwracaÂłam uwagĂŞ na czas po roku 2012, pisaÂłam iÂż zmiany zacznÂą siĂŞ od 2013 , te bardziej dostrzegalne, ( byÂłam wyÂśmiana) ale teÂż nie wiem dokÂładnie jak to ma wyglÂądaĂŚ, bo nigdy jeszcze coÂś takiego siĂŞ nie wydarzyÂło.
Skupienie tak ogromne uwagi na datach 12/21 grudnia miaÂło je naÂładowaĂŚ energetycznie i uruchomiĂŚ przejÂście na ziemie w 5 "wymiarze"! Co w rzeczywistoÂści znaczyÂło 5 ziemie czyli 5 opcje III wymiaru!
Czyli do kolejnej wersji bardziej nowoczesnego naszego wiezienia .... moÂżemy sobie tylko pogratulowaĂŚ, Âże do tego nie doszÂło!
Bo byli byœmy nieruchomymi ( o zainstalowaniu naszej Energii œwiadomoœciowej w nowym ciele nieruchomo pod³¹czonym do komputera steruj¹cego wizjami holograficznymi ¿ycia ju¿ pisa³am) producentami energii dla systemu. Jak nowoczesna bardzo fabryka z pod³¹czonymi do mózgu holograficznymi filmami , które prze¿ywali byœmy jako nasze ¿ycia tworz¹c energiê emocjonaln¹ o okreœlonym potencjale na zamówienie.
Bajka? Dla jednych tak dla innych nie.... skupienie maksymalne naszej uwagi na dacie miaÂło daĂŚ dwa skutki , jeden przeniesienie naszej energii Âżycia w paradygmat 12/21 a, drugi awaryjny, rozczarowanie , zawĂłd , brak wiary, rezygnacjĂŞ, a co, za tym idzie dostawĂŞ jeszcze jednej wielkiej porcji energii dla bezpowrotnie odchodzÂących naszych dotychczasowych wÂładcĂłw, ktĂłrzy muszÂą zaakceptowaĂŚ swojÂą poraÂżkĂŞ, albo wychodzÂą z naszego paradygmatu, albo zmieniajÂą swoje role, o czym w tej i innej sesji mĂłwi Enki.
Nie ma 5 wymiaru/ 5 ziemi, nie ma i nie bĂŞdzie i nic, ale to nic nie daÂły Âżadne dziaÂłania , ni CERN, ni zablokowanie energetyczne Wierzy ÂŚwiatÂła. W sumie cieszĂŞ siĂŞ bardzo Âże jest to proces , ktĂłry zaistnieje "Âłagodnie" ( duÂżo bardziej Âłagodnie w porĂłwnaniu do natychmiastowego przejÂścia), bo nie udaÂł siĂŞ plan ciemnej strony!!
Ich fiasko jest naszym sukcesem, wszystko przed nami, pozostaÂło im jeszcze kila dni tego roku na pozbieranie swoich zabawek i zmianĂŞ rol.
Jak spokojnie i logicznie przeanalizujemy zdarzenia i bez emocji, to zrozumiemy iÂż czas na zegarze istnienia zmienia siĂŞ po osiÂągniĂŞciu 12-tej.
PeÂłny obrĂłt wskazĂłwek czasu, to przejÂście poza 12-kĂŞ, a nie robienie czegoÂś za 15-scie dwunasta. PrzecieÂż paradygmat 12/21, to tak, jak ustawienie wskazĂłwek zegara na dwunastce i dwudziestej pierwszej czyli dziewiÂątce, co w sumie daje za 15 -scie dwunasta. GdybyÂśmy weszli w ten paradygmat cofnĂŞli byÂśmy siĂŞ ponownie do kolejnej wersji dotychczasowej opcji III wymiaru. Czyli zatrzymali byÂśmy siĂŞ na za 15 dwunasta i znowu to samo do powtĂłrki.....
i td... itp.. w nowych szatach.....
Co daje nam paradygmat 13/20? Kod startowy drgaĂą / wibracji DNA ( o tym pisaÂłam powyÂżej), ale tez wyjaÂśnia czas, powiedziaÂła bym peÂłnego uruchomienia nowego procesu, jak to odczytaĂŚ?
WrĂłcimy do zegara, bo wiadomo juÂż Âże chodzi o rok 20
13 , a ustawienie wskazĂłwek pokazuje nam prawie precyzyjny czas, czyli 20 po trzynastej inaczej
pierwsza dwadzieÂścia , a jedynka to poczÂątek! ( Szczerze mĂłwiÂąc wszystko bardzo precyzyjnie moÂżna odczytaĂŚ ustawiajÂąc nasz kalendarz 12 miesiĂŞczny na tarczy 12 godzin zegara) dzielimy dobĂŞ ( 24 godziny) na godziny i sekundy, komu potrzebna wiĂŞksza precyzja niech robi bardziej precyzyjny odczyt.
Zatem mamy juÂż rok 13 ( albo pierwszy poczÂątkowy nowego cyklu), miesiÂąc ( dwadzieÂścia po pierwszej, to rĂłwnieÂż 4) wychodzi nam czwarty miesiÂąc czyli kwiecieĂą, ten odczyt jest w cyklu rocznym. W mniejszym, miesiĂŞcznym cyklu moÂżna to odczytaĂŚ jako zegarowa 13-ta , to inaczej 1 czyli pierwszy miesiÂąc i 20-ka to dni tego miesiÂąca inaczej 20 styczeĂą.
To tylko wstêpny i nie pe³ny odczyt, mo¿na go rozwin¹Ì, nie mniej jednak 20 styczeù jest zdecydowanie zaznaczony jako cykliczne zdarzenie po 13 grudnia 2012.
JeÂżeli wrĂłcimy do starych przekazĂłw i teraz przeczytamy je bez emocji, to moÂżna zauwaÂżyĂŚ wiele odnoÂśnikĂłw kierujÂących naszÂą uwagĂŞ na procesy , ktĂłre nie sÂą z natychmiastowym skokiem wszystkich zmian.
Jednak moc emocji , ktĂłra nam towarzyszyÂła odwracaÂła naszÂą uwagĂŞ od tych informacji kierujÂąc jÂą w innÂą stronĂŞ.
To nic, mamy kolejn¹ wspania³¹ lekcjê z której i tak wyszliœmy zwyciêsko, bo liczy siê finalny efekt, który mamy jeszcze przed sob¹, oraz nasze podniesienie wibracji , które pozwoli³o nam podejœÌ do tematu bez nerwów i z wielk¹ lekkoœci¹. To jest nasz olbrzymi sukces.
Opowiem co widzia³am jak po³¹czy³am siê z dat¹ 22 grudnia rano.. widzia³am dwóch mê¿czyzn zupe³nie wspó³czesnych , na g³owach mieli peruwiaùskie czapeczki i na normalne koszule za³o¿one jakieœ wdzianka jak kolorowy materia³ z ro¿nymi wzorami ( coœ takiego peruwiaùskiego) wspó³czesne garniturowe spodnie i buty .
Stali przed duÂżym stoÂłem i ukÂładali na nim z maÂłych glinianych tabliczek duÂży obraz , jakiÂś wzĂłr, wszystko im siĂŞ rozleciaÂło ( jak by nastÂąpiÂło trzĂŞsienie ziemi) brakowaÂło im tych puzzelkĂłw glinianych, szukali ich, ale nie mieli. Nie mogli nic uÂłoÂżyĂŚ brakowaÂło czÂąstek, byli Âźli , poddenerwowani, niezadowoleni i bardzo zdziwieni.
Co robili ci panowie? Jak na mój ogl¹d uk³adali nowy kalendarz majów na najbli¿sze 26 tys lat, ale wedle swojego paradygmatu czyli 21/12. Nie wysz³o im, bo Europa go zmieni³a na 13/20 , zmieni³a siê czêstotliwoœÌ drgaù pola magnetycznego ziemi pojawi³y siê nowe zdarzenia , ktorych oni nie zaprogramowali w swojej wersji, zatem brakowa³o czêœci przysz³oœci( rozwali³a siê ca³¹ ich uk³adanka), zabrak³o im tabliczek z przysz³oœci¹ dotycz¹c¹
CaÂłkowitej WolnoÂści CzÂłowieka i MIÂŁOÂŚCI BEZWARUNKOWEJNie jesteÂśmy juÂż uwiĂŞzieni w ich kodzie przeszÂłoÂści z nowÂą wersjÂą oprogramowania dla 5 opcji III wymiaru !!!!!
ChociaÂż tego jeszcze nie zauwaÂżamy ( ze wzglĂŞdu na dÂługo manipulowany umysÂł) jesteÂśmy wolni , teraz zajdzie zmiana, ona juÂż zachodzi , dlatego nasze reakcje na pozorny brak zmian sÂą tak sympatyczne u wiĂŞkszoÂści.
Mili moi
kocham was caÂłym sercem JESTEÂŚCIE WIELCY!!!! daliÂśmy radĂŞ, udaÂło siĂŞ!!!!PomaÂłu zaczniemy zauwaÂżaĂŚ zmiany, najpierw niewielkie, a coraz szybciej wiĂŞksze, nasz umysÂł uwalnia siĂŞ od dotychczasowych zestrojeĂą z 12/21.
Wracaj¹c do 13 wiadomo i¿ energia nap³ywaj¹ca do czakr ( zbiorów informacji) nape³nia je sob¹ i dwie wiruj¹ce pó³kole, przednia i tylna ( od podstawy) ³¹cz¹ siê ze sob¹ tworz¹c kulê.
Od do³u czyli od 1. czakry podstawy zaczyna siê proces nape³niania energi¹ , która p³ynie od góry do do³u. gdy pierwsza czakra jest kul¹ wchodzi w 2. czakrê która podlega identycznemu procesowi i tak po kolei a¿ do 7 czakry, ten proces dotyczy materii, ka¿dej materii . Gdy wszystkie 12 czakr w postaci kul wejd¹ w siebie ( jak matrioszki) zarówno te dotycz¹ce materii i te ponad materialne ³¹czymy siê z nasz¹ Matryc¹ nad przestrzenn¹ czyli 13 czakr¹ tworz¹c
JEDNIE inaczej JAM JEST, to jest proces caÂłkowitego cyklu czyli to co ja nazywam "odparowaniem wody" i zmianÂą wymiaru. Nie moÂżna dokonaĂŚ go w paradygmacie 12/ 21
to by³ wielki podstêp , który mia³ cofn¹Ì nasz proces rozwojowy do kolejnego powtórzenia III wymiaru w innej wersji. Na nasze szczêœcie to nie uda³o siê! Ale jak tworzy siê w tym procesie
MER KA BA?Otó¿ pod stopami mamy "dysk" wiruj¹c¹ czakrê jedn¹ po³ówkê ósmej czakry, a nad g³ow¹ ( aureola.....
) mamy drug¹ po³owê tej czakry drugi dysk. Kiedy dyski 7 czakr materialnych ustawionych w pionie osi¹gn¹ najwy¿szy poziom wibracji zespol¹ siê jedna w drugiej ze sob¹ i stworz¹ kulê, lub jak ktoœ woli wczeœniejszy p¹k kwiatu lotosu , albo ma³¹ piramidê, stworz¹ wewnêtrzn¹ czêœÌ
MER KA BA. Nastêpnie zaczyna pracowaÌ dolna czêœÌ 8 czakry ( ta pod stopami) ³¹czy siê z czakr¹ ( aureol¹ nad g³ow¹ ) tworz¹ca du¿¹ kulê , w której zamykane jest 7 czakr materialnych w postaci jednej wiruj¹cej kuli. Czakrê 8 nazywamy te¿ du¿¹ piramid¹ lub rozchylonymi p³atkami kwiatu lotosu, ale te¿ po³ówkami ósemki ( ró¿ne jest nazewnictwo dla czêœci tego procesu).
Czakra 8 poza materialna ( zarĂłwno dolna jak i gĂłrna
zawsze zapisywana jest w postaci ĂSEMKI -8 czyli pionowym ustawieniu, a nie nieskoĂączonoÂści czyli poziomym ustawieniu. poziomy obieg energii dotyczy
wy³¹cznie czakr materialnych , czyli 7 czakr w cia³ach Ludzkich . Czakry materialne w kodzie pierwotnego stworzenia wiruj¹ w rytmie 20 czakra pozamaterialna wiruje w rytmie 13, czyli ¿eby rozpocz¹Ì ca³y proces przemiany energetycznej trzeba dostroiÌ swoje czakry do rytmu wirowania 13/20 , to jest pocz¹tkowy etap procesu.
Zatem uruchomienie
MER KA BA to synchronizacja z kodem stworzenia 13/20, nie ma innej drogi opuszczenia paradygmatu IV wersji III wymiaru.Kod wibracyjny 12/21 byÂł podstĂŞpem , bo z tÂą wibracjÂą nie osiÂągnĂŞli byÂśmy ponownie mocy do przekroczenia wymiaru. Nasza
MER KA BA nie osiÂągnĂŞÂła by wystarczajÂącej wibracji do startu i przejÂścia w IV wymiar.
To by³ ju¿ ostatni podstêp , który uda³o nam siê omin¹Ì, jesteœmy wolni!
Przed nami naprawdĂŞ bardzo duÂżo ciekawych rzeczy, ktĂłre bĂŞdÂą dla sceptykowi niezmiernie trudne do akceptacji, czas oczyszczenia wszelakiego i odsÂłony prawdy zacznie siĂŞ od 2013.
Ale nie ma siĂŞ co martwiĂŚ damy radĂŞ, daliÂśmy do tej pory damy i dalej!
Ja jestem prze szczĂŞÂśliwa! Wszystko przed nami.
Kiara
edit.
WyjaÂśniĂŞ ( bo juÂż wiem iÂż nie dla wszystkich jest zrozumiaÂłe) dlaczego 21/12 odczytujemy jako za 15 dwunasta , a 20/13 jako 20 po 13 ( pierwszej).
Otó¿ kierunek obrotu wiru strony minusowej ciemnej jest odwrotny do ruchu wskazówek zegara, zatem od punktu "0" -12 w dó³ , co daje za 15 dwunasta. Natomiast kierunek obrotu wirowego opcji plusowej - jasnej jest zgodny z obrotem wskazówek zegara czyli daje to pocz¹tek nowemu cyklowi 1 i pierwsz¹ dwadzieœcia w odczycie.
Odczyt , jego sposĂłb jest zaleÂżny od wiedzy o opcji ktĂłra je uÂżywa, ale teÂż trzeba zrozumieĂŚ cel uÂżycia na podstawie wiedzy bardziej perspektywicznej o caÂłoksztaÂłcie tematu.