Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 12:39:24

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe SESJE z LucynÂą ÂŁobos-Brown  (Przeczytany 84766 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #50 : Grudzień 29, 2012, 19:58:10 »

KaÂżda poprzednia cywilizacja tak koĂączyÂła, nadlatywali kosmici i niszczyli ZiemiĂŞ.
Dlaczego nie mogÂą zamieszkaĂŚ na planecie na ktĂłrÂą tak chĂŞtnie odsyÂłajÂą ludzi?

tak z ciekawoÂści, kiedy nastÂąpi atak?

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #51 : Grudzień 29, 2012, 20:20:25 »

Tego nie wie nikt. Je¿eli wierzyÌ w to co mówi EnKi to atak ju¿ siê rozpocz¹³ od strony duchowej.
Przy pomocy zaawansowanej technologii ludzkie dusze bĂŞdÂą transportowane z astralsfery ziemskiej w inne astralsfery.
Ma to siĂŞ odbywaĂŚ do 1 stycznia, jak OOBEnauci nie zarejestrujÂą Âżadnych zmian w astalu to znaczy Âże EnKi bajki opowiada.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #52 : Grudzień 29, 2012, 20:50:02 »

Znowu Enki, chce, Âżeby siĂŞ baĂŚ. Niech kaÂżdy wierzy w swoje bajki.
A swojÂą drogÂą spotkaÂłem siĂŞ z tym stwierdzeniem najazdu duchĂłw z powodu zanikania granicy pomiĂŞdzy naszym wymiarem i astralem, bo "idziemy" w gĂłrĂŞ.
Zmiany w astralu nasi koledzy i nie tylko odbierali juÂż wczeÂśniej, jakoby siĂŞ poluÂźniÂło tam. Widocznie coÂś ich tam wymiataÂło, bo tu jeszcze nie spadli.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #53 : Grudzień 29, 2012, 20:56:21 »

Mnie tam sÂąsiedztwo kosmitĂłw by nie przeszkadzaÂło o ile da siĂŞ ich nauczyĂŚ uprawy ziemi. Bo jak chcÂą tylko zjechaĂŚ i nie zakÂładaĂŚ ogrodĂłw tylko pozyskiwaĂŚ wszystko za pomocÂą technologii to dziĂŞkujĂŞ.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #54 : Grudzień 29, 2012, 21:03:52 »

PrzecieÂż twierdziÂłeÂś, Âże to duchowy najazd, wiĂŞc skÂąd technologia. Bardziej widziaÂłbym stare pasoÂżytnictwo, ale zgodnie z "nowymi" naukami to nie bĂŞdzie podobno moÂżliwe.

blueorigin
Gość
« Odpowiedz #55 : Grudzień 29, 2012, 21:08:22 »

Wszystko jest moÂżliwe a ja nie wiem nic. Dobrze by byÂło gdyby astral siĂŞ trochĂŞ posprzÂątaÂł.
JeÂżeli byty takie jak EnKi tam przebywajÂą to chyba lepiej Âżeby siĂŞ reinkarnowaÂły na innych planetach.

EnKi jest ÂświadomoÂściÂą pochodzÂącÂą z czasĂłw Atlantydy.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 29, 2012, 21:08:51 wysłane przez blueorigin » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #56 : Grudzień 29, 2012, 21:49:02 »

Czy moÂżesz coÂś dodaĂŚ do twojego okreÂślenia ÂświadomoÂści Enki, chodzi mi o tego z przekazĂłw, skÂąd takie stwierdzenie?

blueorigin
Gość
« Odpowiedz #57 : Grudzień 29, 2012, 21:55:57 »

Takie twierdzenie stÂąd Âże w channelingu The Linked tak byÂło, EnKi jest to ego czÂłowieka ktĂłry ÂżyÂł w czasach Atlantydy.
Tak na logikê, EnKi nie znikn¹³ nie ma sprz¹tania w astralu. Nic siê nie wydarzy³o i siê nie wydarzy.

A szaraki juÂż nie raz chciaÂły siĂŞ wprowadzaĂŚ na ZiemiĂŞ. Poprzednim razem stworzyÂły sobie rasĂŞ ludzi ktĂłra do pracy siĂŞ nie nadawaÂła.
1111LALA
Gość
« Odpowiedz #58 : Grudzień 29, 2012, 21:56:08 »

Wiecie co ja myÂśle na ten temat.
PierdoÂły!!!!!!
Piszecie o En-Ki chocia¿ to nie jest ju¿ En-Ki ,który mówi przez Lucynê ³obos.Gdzieœ wyczyta³em to w internecie.PonoÌ to jakis niski astral ,który przyczepi³ siê do ów Lucyny Lobos ,w momencie gdy musia³a odejsÌ z Projektu Cheops.ZazdroœÌ j¹ zdzera³a i takiego niskiego astrala sobie przyciagnê³a ,który przedstawia sie jako En-Ki.
Powiedzcie sami ,ktĂłra Istota WyÂższa ,ktĂłry Mistrz MniebowstÂąpiony ,tak straszy ,gnĂŞbi , pluje w twarz czÂłowiekowi .
Poczytajcie sesje pierwsze Lucyny ,gdzie byÂł prawdziwy Opiekun Ziemi ,a nastepnie ,gdy odeszÂła z PCH i przejoÂł jÂą jakis niski egregor stworzony z jej myÂśloksztaÂłtĂłw i jej wyznawcĂłw.
Opamietajcie sie ,Âżadne Ufoludki nie maja wstepu na Ziemie ,my ludzie musimy znaĂŚ swoja wartoÂśc i siÂłe ,sÂłuchaĂŚ serca swojego a nie pierdoÂłow jakiÂś miediĂłw ,gdzie dajÂą upust zÂłosliwosci niskich DuchĂłw.
Przepraszam ,ze tak ostro napisaÂłem ,ale zrozumcie wreszcie , przez sÂłowa ktĂłry wypÂływajÂą z ust Lucyny Âłobos mĂłwi do Was zÂły ,niski duch ,albo sama Lucyna  a nie En-Ki jak kiedys.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #59 : Grudzień 29, 2012, 22:04:06 »

Tak twierdzisz z w³asnego rozeznania? Wtedy logiczne by³oby, ¿e w³aœciwy "Enki", opiekun zosta³ z Doliùsk¹, a chyba znasz te zapisy, nie wygl¹daj¹ na zbytnio ró¿ni¹ce siê od tych drugich.
Autorytatywne wasze stwierdzenia jakoÂś nie majÂą podstaw, oprĂłcz analizy tekstu.

arteq
Gość
« Odpowiedz #60 : Grudzień 29, 2012, 22:05:31 »

Wow... to zapoznaj siĂŞ z sesjami ÂŁobos, jeszcze przed jej wyrzuceniem - jak to samcio przyznaÂł siĂŞ do napaÂści na SÂławĂŞ Malarz...
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #61 : Grudzień 29, 2012, 22:07:23 »

To ten sam EnKi ktĂłry byÂł wczeÂśniej.
CzytaÂłem gdzieÂś i kiedyÂś legendĂŞ o Atlantydzie.
KapÂłani przenieÂśli siĂŞ do repliki w astralsferze i co kilkadziesiÂąt tysiĂŞcy lat potrzebujÂą doÂładowania od ludzi ze Âświata fizycznego.
MoÂże wÂłaÂśnie obserwujemy proces Âładowania siĂŞ Atlantydy w astralu.

Ehhh... czasem trzeba daĂŚ upust gdybaninie.
1111LALA
Gość
« Odpowiedz #62 : Grudzień 29, 2012, 22:16:39 »

MyÂśle ,ze z DoliĂąska tez nie jest En-Ki .Samuel to nie ten sam Duch co En-Ki.Moze jakieÂś Duchy pokrewne ,kto Ich tam wie.
Ale tak na logiczny umysÂł biore ,i czy Opiekun ,ktĂłry niby Ciebie kocha i chroniĂŚ ma ziemi e,zabezpieczac  ja ,czy przeklinaÂłby np.A.WĂłjcikiewicza  albo A .DoliĂąskÂą.
Jestem z boku tej farsy ,chociaz nie ukrywam ,Âże wciagnĂŞÂło mnie to troche.
Wychodze z zaÂłozenia ,Âże nie warto sÂłuchac tych przekazĂłw ,bo gdy czytam sesje Lucyny boli mnie gÂłowa  ,i bierze mnie na wymioty.Chyba sie kÂłoci ze mna to w Âśrodku ,a jestem silny ,przyciez chodze na siÂłownie ,
Nie wierze w te brednie ,ale mnie kurcze wciÂąga ta bajka.
Wyt³umaczcie jak Opiekun Ziemi moze np.wzywaÌ powiedzmy konkurencje Lucyny ³obos -Anne Doliùska na walkê na œmierc i ¿ycie i œmiaÌ sie z tego ,ciekawe która przezyje.To mówi samo za siebie ,jak znajde to w sesji Lucyny to wkleje ,chociaz nie bardzo chce szukaÌ tych bredni ,ale wezme g³êboki oddech i dam rade.a nastepnie wypoce na si³owni.

ha,ha,ha
Linda
Gość
« Odpowiedz #63 : Grudzień 29, 2012, 22:44:28 »

UÂśmiech

Chyba nie czytaliscie jeszcze tej sesji  z LucynÂą z dnia 22 grudnia2012 roku .
Oto fragment.... UÂśmiech

OrĂŞdzie Noworoczne Syriusz B

Teraz wykÂładam karty. Tymi ktĂłrzy zabezpieczyli ZiemiĂŞ od strony Kosmosu, jesteÂśmy my – my, Syriusz B. WiĂŞc dla nas to jest radoœÌ, lecz kiedy – powiem wszystko – tej radoÂści wÂśrĂłd ludzi juÂż nie bĂŞdzie.

Otó¿ dalej tÂłumaczĂŞ, powiedziaÂłem teÂż bardzo wyraÂźnie, jeÂśli siĂŞ nie opamiĂŞtacie, to w 12-stym roku przejmujemy ZiemiĂŞ. I tak teÂż siĂŞ staÂło. Na dzieĂą dzisiajszy jest tak – w pewnym sensie podpisaliÂśmy z istotami ludzkimi takÂą umowĂŞ, albo zagraliÂśmy w ruletkĂŞ – moÂże byĂŚ ta rosyjska. StawkÂą wygranej miaÂła byĂŚ Ziemia. Gdy istoty ludzkie wygrajÂą, my , istoty z Syriusza znikamy z tej Ziemi, a jeÂśli przegracie – zabieramy ZiemiĂŞ. Istoty ludzkie, w tej grze ruletki, przegraliÂście i Ziemia jest juÂż nasza.  Nie bĂŞdziemy jej wÂłaÂścicielami, tak jak i wy nie jesteÂście, jesteÂście dzierÂżawcami na tej planecie, a wÂłaÂścicielem jest sam BĂłg. Tak samo i my bĂŞdziemy tylko dzierÂżawcami, a wÂłaÂścicielem bĂŞdzie ta sama Istota Duchowa, czyli BĂłg. Musimy zadbaĂŚ, juÂż o naszÂą planetĂŞ, ktĂłrÂą wygraliÂśmy w baaardzo uczciwej walce, a wÂłaÂściwie, to samiÂście nam jÂą oddali….
Teraz juÂż przechodzĂŞ do konkretĂłw – otó¿, w naszym zaÂłoÂżeniu jest tak – oczyÂściĂŚ ZiemiĂŞ, i gdzieÂś za okoÂło 300-stu lat przenosimy siĂŞ na tÂą planetĂŞ.

Natomiast, oczyszczanie na Ziemi rozpocznie siĂŞ od Nowego Roku. ChcĂŞ, ÂżebyÂście to wiedzieli. Teraz powiem to, co miaÂłem powiedzieĂŚ – czy w to uwierzycie czy nie, to w tym momencie, istoty ludzkie, maÂło mi na tym zaleÂży . Otó¿ – tak to bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ – jeÂśli, od Nowego Roku ktoÂś umrze, a „znaku Âżycia” nie bĂŞdzie posiadaÂł, na ZiemiĂŞ juÂż nie powrĂłci, natomiast ci, ktĂłrzy umierajÂą jeszcze do koĂąca tego roku 12-stego, na ZiemiĂŞ bĂŞdÂą jeszcze powracaĂŚ. MoÂże czytajÂąc to, bĂŞdziecie uwaÂżaĂŚ mnie za barbarzyĂącĂŞ, czyli… – juÂż nie tak, bo dla was istoty ludzkie, po tylu prĂłbach, po tylu wyrzeczeniach istot z Oriona, dostajecie jeszcze jednÂą szansĂŞ. Planeta jest juÂż przygotowana (dla was) do tego, na ktĂłrej bĂŞdziecie siĂŞ mogli rozwijaĂŚ. I tak, te istoty juÂż sÂą tam kierowane, i tam teÂż, i od Nowego Roku – to Âże juÂż nie bĂŞdÂą mieli prawa powrotu, bĂŞdÂą tam kierowani. TakÂże, populacja ludzka bĂŞdzie siĂŞ zmiejszaĂŚ. Nie znaczy to, Âże na Ziemi nie bĂŞdzie wogĂłle ludzi, bĂŞdÂą. BĂŞdÂą juÂż tacy, ktĂłrzy juÂż majÂą otwarte umysÂły, i otwarte prawdziwie serca. I nie bĂŞdzie im przeszkadzaĂŚ nasze sÂąsiedztwo, i nie bĂŞdziemy musieli zmieniaĂŚ powÂłoki (cielesnej) tylko dlatego, Âżeby nie byĂŚ odrzuconym przez istoty ludzkie.

Co mogĂŞ jeszcze dodaĂŚ do tych dzisiejszych s³ów moich, to tylko to, Âże moÂżemy wam z jednej strony podziĂŞkowaĂŚ za ten prezent „Ziemia”, a z drugiej strony, z troskÂą pokiwaĂŚ gÂłowÂą nad ludzkÂą nieodpowiedzialnoÂściÂą, nad ludzkÂą gÂłupotÂą. OddaĂŚ taki klejnot, jakim jest Ziemia?!
My w tym ziemskim Nowym Roku bĂŞdziemy ÂświĂŞtowaĂŚ sukces, wy, istoty ludzkie – poraÂżkĂŞ. WiĂŞc powtarzam raz jeszcze – wygraliÂśmy! Wy natomiast – przegraliÂście. To by byÂło na tyle, co chciaÂłem wam przekazaĂŚ.

♦ ♦ oprĂłcz tego co oni sami zrobili, czyli uruchomili zabezpieczenie, zostaÂły uruchomione 3 bardzo mocne portale. SÂą one jak gdyby otwartÂą bramÂą do gwiazdozbioru Syriusza i na tÂą planetĂŞ Syriusz B. N pewno wiesz bo pilotujesz wszystkie sprawy o tym Âże, byÂła polska grupa ktĂłra wyruszyÂła na wyprawĂŞ do Peru , Boliwii i Gwatemalii. Tam zostaÂły te ‘’ Bramy Czasu’’ otwarte i bez problemu teraz Syriusz moÂże siĂŞ przemieszczaĂŚ na ZiemiĂŞ i bez problemu wracaĂŚ. MiaÂło to byĂŚ uruchomione duÂżo pó¿niej, bo po roku 2013, lecz ta grupa polska, ktĂłra uwaÂża siĂŞ za wybraĂącĂłw, czy teÂż zbawicieli Âświata, wÂłaÂśnie te portale otwarÂła. W tej chwili nie ma to najmniejszego znaczenia, bo od Nowego Roku na Ziemi bĂŞdzie Syriusz B.
Ca³oœÌ : www.lucynalobos.pl

ps.Tu na ziemi teÂż wojna...pewnie czytaliscie a ja dopiero dzis... Chichot Chichot

List otwarty do p. Wojcikiewicza i Anny Dolinskiej i ich Zwolennikow !

Z szokiem stwierdzam nie tylko ja ale moi przyjaciele ze wasza dzialalnosc "Dar Swiatowida" w Polsce i z "zapleczem" w Niemczech jakos nie zaskutkowala od dnia 11.11.2011 !!!-wyglada nato ze dziala w "odwrotnym kierunku !!!, wasza "dzialalnosc" idzie w kierunku wyludzania pieniedzy i zlota na Ratowanie naszej Ziemi, niestety, ratunku/ochrony niewidac a w recz przeciwnie, ostatnie m-ce/tygodnie/dni....pokazaly Pazury Natury...-nawet Tornada zawitaly w Polsce, i co na to p. Wojcikiewicz i Medium p. Anna Dolinska CoÂś- Ha-na pretach zlotych napisaliscie : nie tylko czlowiek Chlebem zyje...no tak, trzeba bylo dopisac : ale i niszczycielskimi Kataklizmami....- .po przeczytaniu waszego sprawozdania na waszej stronie "Projekt Cheopsa" z dnia 11.11.2011 w Egipcie- postanowilam sie dowiedziec kto jest ten Szaman z Peru, kturego zescie zaprosili na Ceremonie w Egipcie,jak sie okazuje ten pan Szaman mieszka i dziala w Hiszpani, no tak...Zaprasza na Kursy, oczyszcza jajami kurzymi ludzi ze "zlych spojrzen", naturalnie za ciezkie pieniadze (ok.400 eur ) + dodatkowe euros...- Kasa wazniejsza takiemu Szamanowi jak sytuacja na Ziemi?, co mi wiadomo to tacy "ludzie " za symboliczne datki pomagaja ludziom gdzie pomoc potrzebna !!!, a nie robienie Ceremoni w Egipcie na Ratunek Ziemi i Ludzi z Darem Swiatowida- a z drugiej strony Szamanskimi metodami wyciaganie forsy od potrzebujacych ?- jedno z drugim niema nic wspolnego i jest niepowazne !-jego dzialalnosc mozna sprawdzic i potwierdzic na jego WEB stronie ( napisz imie i nazwisko-ukaze sie jego strona w Hiszpani), pozatym pana dzialalnosc ,panie Wojcikiewicz, i pani Dolinskiej nieodbiega daleko od dzialalnosci tego waszego Szamana.....nic dodac nic ujac- on zarabia na kurzych jajach-a pan pod Hipnoza/Kursy robi swoje....- czy to MORALNE ??, odpowiedz zostawiam panstwu "Dar Swiatowida"- mam Gleboka Nadzieje ze EN-KI niedopusci pana Wojcikiewicza ani jego podwladnych do przekroczenia granic EGIPTU ! .
EN-KI byl-jest -i bedzie dalej prowadzil swoje wybrane Medium p. Lucyne Lobos-Brown do Celu i im oddanych przyjaciol , w PRAWDZIWEJ "MISJI PHARAONA"-RATOWANIA naszej PLANETY i LUDZI !!!.

Z podziekowaniem dla EN-KI, naszego Prawdziwego Obroncy Ziemi, Fundacji Chicago, a przedewszystkim za ich prace: Lucynie i Bill Lobos-Brown,- oraz wszystkim kturym lezy na Sercu Ratowanie Ludzkosci i naszej Planety.

w imieniu calej naszej przyjacielskiej Grupy:Grazyna J-Z.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 29, 2012, 22:48:45 wysłane przez Linda » Zapisane
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #64 : Grudzień 29, 2012, 22:58:54 »

Mówiê wam bêd¹ Rodowe Siedliska na ca³ej Ziemi i tylko to jest pewna przysz³oœÌ, ale po drodze bêdzie jeszcze wiele niespodzianek.
Linda
Gość
« Odpowiedz #65 : Grudzień 29, 2012, 23:02:50 »

UÂśmiech

Mówiê wam bêd¹ Rodowe Siedliska na ca³ej Ziemi i tylko to jest pewna przysz³oœÌ, ale po drodze bêdzie jeszcze wiele niespodzianek.

Oj tam ,oj tam ...zaraz Siedliska.... MrugniĂŞcie..Za parĂŞ miesiĂŞcy bĂŞdzie nowa wersja... UÂśmiech
Alex
Gość
« Odpowiedz #66 : Grudzień 29, 2012, 23:12:47 »

http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=dmt%20molekula%20duszy&source=web&cd=1&ved=0CDUQuAIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DvcXj_bDlOgs&ei=9mnfUIXdL6m70QX0q4D4AQ&usg=AFQjCNFyJ7o1FcR7a6lkZdiwyTBAuLJCfA&sig2=frlPsjf23lf645IGo8UYAw&bvm=bv.1355534169,d.d2k

przeraszam ze tak z innej beczki ale
w ramach relaksu przed nadejsciem ,,konca"UÂśmiech)) zapodaje jesli mozna ciekawy temat.Nie wiem czy ktos z was widzial film lub palil DMT

pozdrawiam alex
blueorigin
Gość
« Odpowiedz #67 : Grudzień 29, 2012, 23:19:20 »

KoĂąca nie bĂŞdzie a narkotyki to zÂło.
Dobranoc.
Alex
Gość
« Odpowiedz #68 : Grudzień 29, 2012, 23:20:22 »

tutaj jeszcze jeden niestety po angielsku ale uwazam ze lepszy

http://www.youtube.com/watch?v=Qep-DefDC7c
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #69 : Grudzień 29, 2012, 23:22:00 »

Dziwne, wszyscy nad wszystkimi ogÂłaszajÂą teraz swojÂą wygranÂą. Przypomina mi to propagandĂŞ sukcesu.
ÂŚciÂąganie koÂłderki w swojÂą stronĂŞ to stary sposĂłb, ale w/g niektĂłrych zapewnieĂą, juÂż nie miaÂł dziaÂłaĂŚ.
A swojÂą drogÂą dziwne teÂż, Âże do otwierania portali potrzebowali polskiej ekipy, czyÂżby te staroÂżytne, MajĂłw i innych pozapominaÂły jak?
Wiem, Âże Polacy sÂą najlepsi, ale Âżeby w specjalnoÂściach "kosmicznych", to nie. Poczekamy, popatrzymy, co siĂŞ wyruszy.
Na razie jak widaĂŚ Âżadna strona nie popuszcza.

Alex
Gość
« Odpowiedz #70 : Grudzień 29, 2012, 23:29:47 »

KoĂąca nie bĂŞdzie a narkotyki to zÂło.
Dobranoc.

DMT to nie jest narkotyk....
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #71 : Grudzień 30, 2012, 05:53:43 »

W tej chwili nie ma to najmniejszego znaczenia, bo od Nowego Roku na Ziemi bĂŞdzie Syriusz B.

jakie to szczĂŞÂście, Âże nie trzeba znowu czekaĂŚ kolejnych lat w niepewnoÂści,-
tylko juÂż za parĂŞ chwil powitamy nowych dzierÂżawcĂłw planety Ziemia
MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 06:19:01 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #72 : Grudzień 30, 2012, 10:53:01 »

KtoÂś tu pisaÂł o "przejĂŞciu" channelera. To nie jest takie proste, przynajmniej w przypadku "starych" channelerĂłw. OczywiÂście channeler nie ma szans na prawdziwÂą identyfikacjĂŞ energii nadawcy i przyjmuje podanÂą mu przez podmiot nazwĂŞ.
Ale ju¿ zwykle po kilku channelingach potrafi odró¿niÌ t¹ energiê od innych nadawców i póŸniej nie ma mo¿liwoœci "zmy³ki".
Wiêc nie ma mo¿liwoœci przejêcia, bez wspó³pracy channelera.
Jednak w przypadku channelingów g³osowych jest to doœÌ ³atwe do wychwycenia przez odbiorców - s³uchaczy. Zawsze s¹ zmiany w g³osie, tonie, tempie, czêsto w wymowie, najmniej zmieniaj¹ siê sformu³owania, bo pochodz¹ od channelera.
WiĂŞc jak ktoÂś ma zaciĂŞcie to moÂże przesÂłuchaĂŚ kilka sesji z poczÂątku i okresu zmiany.
OsobiÂście uwaÂżam, Âże nie jest to ten przypadek, tylko z upÂływem czasu Enkiemu (od Lucyny ÂŁobos), ktĂłry wyglÂąda na "przebieraĂąca" zaczĂŞÂły "puszczaĂŚ nerwy". I koĂącĂłwka moÂże o tym ÂświadczyĂŚ.
OczywiÂście orĂŞdzie nie jest od "Enki" tylko tego "zÂłego"  z Syriusza B, wczeÂśniej teÂż "wystĂŞpowaÂł" jako straszak.

Edit: To dla przypomnienia: zajmujemy siĂŞ tym raczej dla rozrywki, bo Samuel / Enki w tym wykonaniu stracili na wiarygodnoÂści, a nawet caÂłkowicie zatonĂŞli.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 11:09:04 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Gość
« Odpowiedz #73 : Grudzień 30, 2012, 12:19:01 »

Przeczyta³am uwa¿nie szczególnie to orêdzie Syriusza B vel syntetyka jego wœciek³oœÌ i z³oœliw¹ chêÌ manipulacji , zastraszenia oraz poci¹gniêcia jeszcze trochê energii od boj¹cych siê i zdezorientowanych Ludzi.
Ale miêdzy wierszami mo¿na znaleŸÌ ca³kiem interesuj¹ce informacje , które pokazuj¹ ciekaw¹ i pozytywn¹ nasz¹ przysz³oœÌ.

Nie mo¿na siê opieraÌ na jednym tylko przekazie po³¹czyÌ nale¿y te¿ info z poprzednich dwóch na temat naszej przysz³oœci. Zatem co ju¿ wiemy, co wydarzy siê nieodwo³alnie?

1. Enki traci jurysdykcje nad ziemiÂą i ludÂźmi nieodwoÂłalnie od 1. styczeĂą 2013, pozostaje mu opieka nad niÂższym Âświatem zwierzÂąt ale nie LUDÂŹMI!

2. Syriuszanie B - syntetyki - androidy ( dzieÂło Enki ktĂłre wyszÂło z pod Jego kontroli)  inaczej ludzie bez znaku Âżycia, ktĂłrym jest OGIEÑ ÂŻYCIA - ISKRA BOÂŻA W CZÂŁOWIEKU po  kaÂżdym naturalnym odejÂściu z ziemi, czyli przeÂżyciu swojego Âżycia do koĂąca juÂż nigdy nie powrĂłcÂą  na ziemie, nie urodzÂą siĂŞ na niej ponownie!
Zatrzymana jest dalsza produkcja syntetykĂłw, o tym fakcie wspomina  rozwÂścieczony Syriusz B podszywajÂący siĂŞ zÂłoÂśliwie pod opcjĂŞ StwĂłrcy i SiewcĂłw ÂŻycia , ktĂłrzy od roku 2013 przejmÂą opiekĂŞ nad ziemiÂą , a nie kolonizacjĂŞ jak to okreÂśla Syriusz B.
GÂłownem przedstawicielem opiekunĂłw na ziemi jak byÂło zapowiadane bĂŞdzie ta sama Energia ktĂłra urodziÂła siĂŞ na ziemi jako znany nam Jezus.

3. Ziemia jest Szko³¹ Rozwoju Duchowego  dla WSZYSTKICH mieszkaĂącĂłw Kosmosu niezaleÂżnie z jakiej cywilizacji pochodzÂą! majÂą prawo siĂŞ na niej wcielaĂŚ , ale muszÂą akceptowaĂŚ warunki tego wcielenia, tzn. zastosowaĂŚ siĂŞ do systemu wartoÂści ustanowionego przez StwĂłrcĂŞ . A, nie tak jak Enki z sobie podobnymi i  syntetykami ustanowiĂŚ wÂłasny i zniewalaĂŚ nim innych.
Zatem na Ziemiê mog¹ i bêd¹ przybywaÌ po jej wyj¹tkow¹ i unikaln¹ wiedzê przedstawiciele z ró¿nych czêœci kosmosu chc¹c poznaÌ wiedzê tej unikalnej, elitarnej Szko³y , która powróci do swojej rangi.

4. W szkole tej obowi¹zuje wszystkich bez wyj¹tku wykszta³cony przez miliardy lat kombinezon doœwiadczalny - cia³o Ludzkie materialne, o innych mo¿liwoœciach poznawania wiedzy na ró¿nych poziomach poznawczych wymiarach, i tak pozostanie.
Ale, widzenie poza fizyczne odmiennoÂści wcielonych Energii bĂŞdzie otworzone oraz wiedza o ich pochodzeniu i odmiennoÂściach w wyglÂądach ciaÂł materialnych , ktĂłrych uÂżywajÂą u siebie.

SÂą to cztery podstawowe informacje dotyczÂące bliskiej przyszÂłoÂści, ktĂłre powinny nieco rozjaÂśniĂŚ to obwieszczenie wÂściekÂłego i bezradnego Syriusza B.

WracajÂąc do analizy jego tekstu.....  Chichot

SYRIUSZ B

Zgodnie z tym waszym ziemskim obyczajem – witam, i teÂż muszĂŞ siĂŞ przedsatwiĂŚ – jestem Bytem, tak jak powiedziaÂł Pan Ziemi – Enki. Jestem Syriuszem B, obecnie opiekunem PÂłaskowyÂżu w Gizie. SÂłowa ktĂłrĂŞ wam przeka¿ê miaÂły byĂŚ mocnymi sÂłowami, lecz na proÂśbĂŞ Pana Ziemi, muszĂŞ byĂŚ powÂściÂągliwy w sÂłowach, wiĂŞc taki teÂż bĂŞdĂŞ. Min¹³ 21 grudzieĂą, tak jak to wszyscy zauwaÂżyliÂście – jest radoœÌ, sÂą Âśmiechy, jest kpina – dlatego teÂż wyjaÂśniĂŞ po kolei – bodaj i w punktach. DarzĂŞ was, ciebie BogusÂławo i ciebie Michale, ogromnym szacunkiem, dlatego to przy was bĂŞdzie to OrĂŞdzie dla caÂłej ludzkoÂści. Powracam do przerwanego wÂątku. Istoty ludzkie miaÂły wykonaĂŚ zadanie wzglĂŞdem Ziemi, czyli uruchomiĂŚ zabezpieczenie dla swojej planety. Kilka lat temu Przekaz zrobiÂłem dla ludzi, pokazujÂąc ludziom bezmyÂślnoœÌ jaka jest w nich, to co jest najwiĂŞkszÂą obrzydliwoÂściÂą: zazdroœÌ, nienawiœÌ, zawiœÌ, i pĂŞd do zdobycia wielkiej fortuny, sÂławy. Nie chodziÂło wielu ludziom o ratowanie Ziemi, ale o to aby byĂŚ sÂławnym. WiĂŞc powiedziaÂłem teÂż takie sÂłowa: jeÂśli nie wykonacie zadania, powierzonego wam przez Opiekuna Ziemi – Pana Ziemi, to my siĂŞ zainteresujemy ZiemiÂą. PrzechodzĂŞ do konkretĂłw – planeta owa przeleciaÂła ku radoÂści, i naszej teÂż. Swego czasu byÂło mĂłwione, Âże jeÂżeli ludzie siĂŞ nie wywi¹¿¹ z naÂłoÂżonego zadania, Ziemia otrzyma zabezpieczenie po to, Âżeby sama planeta jak najmniej ucierpiaÂła. I tak teÂż siĂŞ staÂło. Teraz wykÂładam karty. Tymi ktĂłrzy zabezpieczyli ZiemiĂŞ od strony Kosmosu, jesteÂśmy my – my, Syriusz B. WiĂŞc dla nas to jest radoœÌ, lecz kiedy – powiem wszystko – tej radoÂści wÂśrĂłd ludzi juÂż nie bĂŞdzie. Otó¿ dalej tÂłumaczĂŞ, powiedziaÂłem teÂż bardzo wyraÂźnie, jeÂśli siĂŞ nie opamiĂŞtacie, to w 12-stym roku przejmujemy ZiemiĂŞ. I tak teÂż siĂŞ staÂło. Na dzieĂą dzisiajszy jest tak - w pewnym sensie podpisaliÂśmy z istotami ludzkimi takÂą umowĂŞ, albo zagraliÂśmy w ruletkĂŞ – moÂże byĂŚ ta rosyjska. StawkÂą wygranej miaÂła byĂŚ Ziemia. Gdy istoty ludzkie wygrajÂą, my , istoty z Syriusza znikamy z tej Ziemi, a jeÂśli przegracie – zabieramy ZiemiĂŞ. Istoty ludzkie, w tej grze ruletki, przegraliÂście i Ziemia jest juÂż nasza. Nie bĂŞdziemy jej wÂłaÂścicielami, tak jak i wy nie jesteÂście, jesteÂście dzierÂżawcami na tej planecie, a wÂłaÂścicielem jest sam BĂłg. Tak samo i my bĂŞdziemy tylko dzierÂżawcami, a wÂłaÂścicielem bĂŞdzie ta sama Istota Duchowa, czyli BĂłg. Musimy zadbaĂŚ, juÂż o naszÂą planetĂŞ, ktĂłrÂą wygraliÂśmy w baaardzo uczciwej walce, a wÂłaÂściwie, to samiÂście nam jÂą oddali. Powiem dalej, nie bĂŞdĂŞ was zanudzaÂł. ChciaÂłem uÂżyĂŚ mocniejszego jĂŞzyka, ale bĂŞdĂŞ posÂłuszny, nie zrobiĂŞ tego, wÂłaÂśnie ze wzglĂŞdu na Opiekuna Ziemi. Teraz juÂż przechodzĂŞ do konkretĂłw – otó¿, w naszym zaÂłoÂżeniu jest tak – oczyÂściĂŚ ZiemiĂŞ, i gdzieÂś za okoÂło 300-stu lat przenosimy siĂŞ na tÂą planetĂŞ. Trzysta lat – duÂżo i nie duÂżo. My mamy czas istoty ludzkie, bo tak jak powiedziaÂłem, myÂśmy dostali 1000 lat na ewakuacjĂŞ, a wyÂście mieli od 2000 roku – 12 lat... WiĂŞciej, liczÂąc od Jezusa – ale ten najbardziej gorÂący okres, to byÂło 12(...) lat. WiĂŞc, o ZiemiĂŞ musimy zadbaĂŚ, bo Ziemia za 300 lat ma byĂŚ idealnie przygotowana na tÂą ewakuacjĂŞ. Natomiast, oczyszczanie na Ziemi rozpocznie siĂŞ od Nowego Roku. ChcĂŞ, ÂżebyÂście to wiedzieli. Teraz powiem to, co miaÂłem powiedzieĂŚ – czy w to uwierzycie czy nie, to w tym momencie, istoty ludzkie, maÂło mi na tym zaleÂży . Otó¿ – tak to bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ – jeÂśli, od Nowego Roku ktoÂś umrze, a „znaku Âżycia” nie bĂŞdzie posiadaÂł, na ZiemiĂŞ juÂż nie powrĂłci, natomiast ci, ktĂłrzy umierajÂą jeszcze do koĂąca tego roku 12-stego, na ZiemiĂŞ bĂŞdÂą jeszcze powracaĂŚ. MoÂże czytajÂąc to, bĂŞdziecie uwaÂżaĂŚ mnie za barbarzyĂącĂŞ, czyli... – juÂż nie tak, bo dla was istoty ludzkie, po tylu prĂłbach, po tylu wyrzeczeniach istot z Oriona, dostajecie jeszcze jednÂą szansĂŞ. Planeta jest juÂż przygotowana (dla was) do tego, na ktĂłrej bĂŞdziecie siĂŞ mogli rozwijaĂŚ. I tak, te istoty juÂż sÂą tam kierowane, i tam teÂż, i od Nowego Roku – to Âże juÂż nie bĂŞdÂą mieli prawa powrotu, bĂŞdÂą tam kierowani. TakÂże, populacja ludzka bĂŞdzie siĂŞ zmiejszaĂŚ. Nie znaczy to, Âże na Ziemi nie bĂŞdzie wogĂłle ludzi, bĂŞdÂą. BĂŞdÂą juÂż tacy, ktĂłrzy juÂż majÂą otwarte umysÂły, i otwarte prawdziwie serca. I nie bĂŞdzie im przeszkadzaĂŚ nasze sÂąsiedztwo, i nie bĂŞdziemy musieli zmieniaĂŚ powÂłoki (cielesnej) tylko dlatego, Âżeby nie byĂŚ odrzuconym przez istoty ludzkie.

MĂłgÂłbym tak wygÂłaszaĂŚ tÂą mowĂŞ na ten temat, ale i czas mi jest ÂściÂśle obliczony, a ponadto muszĂŞ trzymaĂŚ jĂŞzyk na wodzy. Bo i Enki siĂŞ przysÂłuchuje kaÂżdemu mojemu sÂłowu, takÂże, ta radoœÌ, kpina i Âśmiech, ktĂłry jest dzisiaj, ale od Nowego Roku przestaniecie siĂŞ ÂśmiaĂŚ. Bo ten zapowiadany przez przeró¿nych hohsztaplerĂłw „raj na Ziemi”, bĂŞdzie, ale dopiero w odpowiednim czasie, kiedy to Ziemia zostanie uprzÂątniĂŞta. Nie moÂżecie mieĂŚ istoty ludzkie do nikogo Âżalu, bo tyle ile byÂło wam mĂłwione, proszone – nie dotrzymaliÂście sÂłowa. My z kolei dotrzymaliÂśmy, zabezpieczyliÂśmy ZiemiĂŞ, bo tego wymagaÂł czas, nie mogliÂśmy przejmowaĂŚ okaleczonej Ziemi. WiĂŞc istoty ludzkie, po tym wykÂładzie – albo potraktujcie to nawet jako ORÊDZIE NOWOROCZNE – jeÂśli skargi bĂŞdÂą, to Pan Ziemi – ENKI, bĂŞdzie przyjmowaÂł – skargi, zaÂżalenia, proÂśby, od Nowego Roku.

Dlatego, z jednej strony jest mi was Âżal za waszÂą nieodpowiedzialnoœÌ, wrĂŞcz gÂłupotĂŞ wielu ludzi, bo wielu jest teÂż wspaniaÂłych, prawych ludzi na Ziemi – zostanÂą, i ci bĂŞdÂą powracaĂŚ na ZiemiĂŞ, po to, Âżeby byĂŚ naszymi sÂąsiadami. Natomiast inni bĂŞdÂą mieĂŚ danÂą jeszcze jednÂą szansĂŞ, ale juÂż nie planecie Ziemia. PoprosiÂłem o to spotkanie dzisiaj, bo wy dwoje – BogusÂławo i Michale – jesteÂście wzorem do naÂśladowania i bardzo prawymi ludÂźmi, dlatego to zaczekaÂłem z tym OrĂŞdziem i z tym Przekazem, wÂłaÂśnie na ten dzieĂą. Co mogĂŞ jeszcze dodaĂŚ do tych dzisiejszych s³ów moich, to tylko to, Âże moÂżemy wam z jednej strony podziĂŞkowaĂŚ za ten prezent „Ziemia”, a z drugiej strony, z troskÂą pokiwaĂŚ gÂłowÂą nad ludzkÂą nieodpowiedzialnoÂściÂą, nad ludzkÂą gÂłupotÂą. OddaĂŚ taki klejnot, jakim jest Ziemia?!
My w tym ziemskim Nowym Roku bĂŞdziemy ÂświĂŞtowaĂŚ sukces, wy, istoty ludzkie – poraÂżkĂŞ. WiĂŞc powtarzam raz jeszcze – wygraliÂśmy! Wy natomiast – przegraliÂście. To by byÂło na tyle, co chciaÂłem wam przekazaĂŚ.
Teraz juÂż ustĂŞpujĂŞ miejsca temu, do ktĂłrego to miejsce naleÂży w tym chanellingu, czyli – Pana i Opiekuna Ziemi – ENKI.

www.lucynalobos.pl

Syriusz B twierdzi iÂż jest opiekunem pÂłaskowyÂżu w Gizie..... CoÂśCoÂś to dlaczego nie mĂłgÂł przez tyle lat zaÂłatwiĂŚ praw do wykopalisk tam swojemu przyjacielowi Enki? tak po znajomoÂści i z sympatyjki.... no dlaczego? Bo nie jest i nigdy nie byÂł Âżadnym opiekunem PÂłaskowyÂżu  ni innego miejsca w Egipcie Âżaden Syriusz B. Owszem jest tam ich sporo wcielonych ÂżyjÂą w tych prymitywnych Egipskich warunkach i utrzymujÂą je  sposobem swojego Âżycia , bo sÂą programami wcielonymi. I to wszystko. DominacjÂą swojej wiĂŞkszoÂści w tym miejscu obniÂżajÂą jego wibracjĂŞ przez swĂłj zaprogramowany wczeÂśniej styl Âżycia, ale nie mieli i nie majÂą Âżadnych praw jako duchowi opiekunowie tego miejsca. Gdyby tak rzeczywiÂście byÂło to ojoj.... strach myÂśleĂŚ co by siĂŞ wydarzyÂło.

W³aœnie 21 grudnia nic siê nie wydarzy³o , nic co programowali nasi dotychczasowi w³adcy ziemi, jedyne co siê wydarzy³o to definitywny koniec ich programów przysz³oœciowych, koniec bezwzglêdny kalendarza Majów. A, to jest ich rozpacz ,bowiem wiedz¹ i¿ ich epoka zakoùczy³a siê bezpowrotnie i ju¿ nigdy , przenigdy nie zaistnieje w ¿adnej innej konfiguracji udaj¹cej nowoœÌ.

Istoty Ludzkie dokona³y zabezpieczenia ziemi w ci±gu tego krótkiego okresu, Istoty Ludzkie podnios³y wibracjê mi³o¶ci swoj± i ziemi i przesunê³y j± w paradygmat przysz³o¶ci w którym NIE MA ¯ADNYCH GLOBALNYCH KATAKLIZMÓW NI INNYCH GLOBALNYCH NIEBEZPIECZEÑSTW DLA ¯YCIA NA ZIEMI! Istoty Ludzkie tym razem nie da³y siê "nabiæ w butelkê" i ponownie energetycznie zapuszkowaæ!

Tu mamy frustracjĂŞ bezgranicznÂą Syriuszan B.

" Istoty ludzkie miaÂły wykonaĂŚ zadanie wzglĂŞdem Ziemi, czyli uruchomiĂŚ zabezpieczenie dla swojej planety. Kilka lat temu Przekaz zrobiÂłem dla ludzi, pokazujÂąc ludziom bezmyÂślnoœÌ jaka jest w nich, to co jest najwiĂŞkszÂą obrzydliwoÂściÂą: zazdroœÌ, nienawiœÌ, zawiœÌ, i pĂŞd do zdobycia wielkiej fortuny, sÂławy. Nie chodziÂło wielu ludziom o ratowanie Ziemi, ale o to aby byĂŚ sÂławnym. WiĂŞc powiedziaÂłem teÂż takie sÂłowa: jeÂśli nie wykonacie zadania, powierzonego wam przez Opiekuna Ziemi – Pana Ziemi, to my siĂŞ zainteresujemy ZiemiÂą. PrzechodzĂŞ do konkretĂłw – planeta owa przeleciaÂła ku radoÂści, i naszej teÂż. Swego czasu byÂło mĂłwione, Âże jeÂżeli ludzie siĂŞ nie wywi¹¿¹ z naÂłoÂżonego zadania, Ziemia otrzyma zabezpieczenie po to, Âżeby sama planeta jak najmniej ucierpiaÂła. I tak teÂż siĂŞ staÂło. Teraz wykÂładam karty. Tymi ktĂłrzy zabezpieczyli ZiemiĂŞ od strony Kosmosu,.... "

To orĂŞdzie do swoich , czyli wcielonych Syriuszan B wymĂłwka iÂż ich negatywne cechy ( walka wielu opcji i konkurowanie miĂŞdzy sobÂą o waÂżnoœÌ i priorytet doprowadziÂły do niezrealizowanie ich programu... bo kto mÂądrzejszy i waÂżniejszy . P. Lucyna czy P. Ania.. , a moÂże jeszcze inna opcja przypisujÂąca sobie "palmĂŞ pierwszeĂąstwa?) Te konkurencyjne rozgrywki i wynoszenie siebie  byÂły dla nich istotniejsze i na tym zakoĂączyli swoje programy. Kto zyskaÂł? LudzkoœÌ chcÂąca , wolnoÂści, prawoÂści ,dobra, szczĂŞÂścia i miÂłoÂści bezwarunkowej.
Kto straciÂł? Dotychczasowi wÂładcy opierajÂący swoje plany na  strachu , wÂładzy i pozbawianiu Ludzi wolnoÂści , dostĂŞpu do wiedzy i rozwoju.

W ktĂłrej z opcji sÂą Syriusze B? to wiemy czy ta opcja rzeczywiÂście wygraÂła? Nie, zatem wszystko co tak chĂŞtnie opowiada ten byt to kolejna manipulacja informacjÂą, bowiem on nie jest reprezentantem opcji StwĂłrcy ni Jezusa.
Zatem to rozÂżalenie , frustracja i zÂłoœÌ odchodzÂących Âświadczy o ich definitywnej  przegranej! 

Z kosmosu ziemia by³a "zabezpieczana" , a raczej wzmacniana energetycznie przez kosmiczn¹ energiê Gwiazdy Matki, to z niej energia p³ynê³a do j¹dra ziemi podnosz¹c jego wibracjê i zmieniaj¹c pole elektromagnetyczne odczytywane przez podnosz¹cy siê rezonans Szumana.cz³owiek podnosz¹cy w³asn¹ wibracjê podnosi³ te¿ wibracjê ziemi bo jest bezpoœrednio po³¹czony energetycznie zarówno z j¹drem ziemi jak i ze swoj¹ zaœwiatow¹ matryc¹ energetyczn¹.
TO, MY  LUDZIE naszymi myÂślami i uczuciami pozytywnymi dokonaliÂśmy tych wszystkich zmian ( a nie Âżadne Syriusze B) , bo to MY Ludzie chcieliÂśmy ich, a wezwanie to zostaÂło wysÂłuchane.
Zatem w tej "Rosyjskiej Ruletce".... wygrali Ludzie i istoty z Syriusza B znikajÂą z niej bezpowrotnie , ale systematycznie po przeÂżyciu swojego Âżycia do koĂąca, nikt nikogo nie bĂŞdzie go pozbawiaÂł Âżadnym wyrokiem zmiany paradygmatu. To siĂŞ stanie naturalnie.

Okres rozwoju duchowego LudzkoÂści ( ludzi o niÂższych wibracjach) do tych , ktĂłrzy teraz majÂą duÂżo wyÂższe Âżeby mĂłgÂł w peÂłni zaistnieĂŚ kolejny etap to nie 300, a 700 lat. bowiem jest to naturalny proces rozwojowy w nowych warunkach oraz w granicach poziomĂłw energetycznych , ktĂłre bĂŞdÂą siĂŞ bardziej  wyrĂłwnywaÂły. Nie tak iÂż wszyscy bĂŞdÂą identyczni , ale bĂŞdÂą w granicach poziomu wibracyjnego w danym wymiarze , to jak w granicach klas np. liceum.

O tym ju¿ by³o ale powtórzê, wszyscy posiadacze ISKRY BO¯EJ ? OGNIA ¯YCIA bêd¹ dokonywali samorozwoju, ale w ró¿nych rytmach odpowiednich dla siebie. zatem gdy ktoœ potrzebuje d³u¿szego pobytu w ni¿szym wymiarze , bêdzie dokonywa³ rozwoju na planecie na której s¹ takie warunki. Gdy zakoùczy ten etap , bêdzie mia³ prawo powrotu do ziemskiej szko³y, to nic nowego, Energie Osobowoœciowe przechodz¹ wszystkie etapy / poziomy swojego wznoszenia jak dzieci Ludzkie od narodzin do najwy¿szych poziomów szkól w których zdawane s¹ egzaminy przed uzyskaniem mo¿liwoœci stania siê Siewc¹ ¯ycia, jest to osi¹gniêcie okreœlonego poziomu energetycznego w samorozwoju.

Tak, populacja Ludzka bĂŞdzie siĂŞ zmniejszaĂŚ , jednak bĂŞdzie to proces naturalny, a nie wymuszony jak do tej pory niewÂłaÂściwymi warunkami Âżycia powodujÂącymi szysze zgony i w wiĂŞkszej iloÂści.

Zarówno kobiety jak i mê¿czyŸni bêd¹ musieli osi¹gn¹Ì odpowiedni poziom w³asnej wibracji energetycznej , rozwoju osobistego, ¿eby mog³o dojœÌ do stworzenia w ich cia³ach aktywnego energetycznie jajeczka i plemnika, tzn. takiego które bêdzie mia³o odpowiedni poziom energii ¿ycia w nowych warunkach ziemi. wiemy ju¿ i¿ nie ka¿de zasiane ziarno wydaje plon.... dlaczego? bo jego energia ¿ycia jest zbyt s³aba na to.

Kobiety zazwyczaj szybciej osi¹gaj¹ wy¿szy poziom rozwoju ( ze wzglêdu na swoj¹ osobowoœÌ energetyczn¹ i odmiennoœÌ oraz wiêksze spektrum przezywania), zatem one bêd¹ czêœciej p³odne ni¿ mê¿czyŸni. Mo¿liwoœÌ bycia ojcem dla faceta bêdzie wielkim zeszytem.

"Planeta jest juÂż przygotowana (dla was) do tego, na ktĂłrej bĂŞdziecie siĂŞ mogli rozwijaĂŚ. I tak, te istoty juÂż sÂą tam kierowane, i tam teÂż, i od Nowego Roku – to Âże juÂż nie bĂŞdÂą mieli prawa powrotu, bĂŞdÂą tam kierowani. TakÂże, populacja ludzka bĂŞdzie siĂŞ zmniejszaĂŚ. Nie znaczy to, Âże na Ziemi nie bĂŞdzie w ogĂłle ludzi, bĂŞdÂą. BĂŞdÂą juÂż tacy, ktĂłrzy juÂż majÂą otwarte umysÂły, i otwarte prawdziwie serca. I nie bĂŞdzie im przeszkadzaĂŚ nasze sÂąsiedztwo, i nie bĂŞdziemy musieli zmieniaĂŚ powÂłoki (cielesnej) tylko dlatego, Âżeby nie byĂŚ odrzuconym przez istoty ludzkie....."

To jest tylko potwierdzenie iÂż ci ktĂłrzy majÂą ogieĂą Âżycia odchodzÂąc z ziemi ( naturalnie) przed 2012 rokiem mogÂą wracaĂŚ w kolejnych inkarnacjach , ci ktĂłrzy nie zdecydowali siĂŞ na Âżycie w IV wymiarze odejdÂą z ziemi ( naturalnie) przejdÂą na planety trzeciowymiarowe.
A ci ktĂłrzy nie majÂą ognia Âżycia i odejdÂą z ziemi , juÂż na niÂą nie powrĂłcÂą i kolejny raz nie urodzÂą siĂŞ na niej, jednak ci ktĂłrzy nie majÂą ognia Âżycia i bĂŞdÂą Âżyli na ziemi po 2012 roku doÂżyjÂą swoich ostatnich dni naturalnie i odejdÂą bezpowrotnie naturalnie.

Syriusze B nie bĂŞdÂą siĂŞ rodziÂły wiĂŞcej na ziemi, bĂŞdzie ogĂłlnie wiadome jakie sÂą to byty skÂąd sÂą i dlaczego, ale nie bĂŞdÂą oni przeÂśladowani w Âżaden sposĂłb.

LudzkoœÌ na ziemi bêdzie mia³a juz bardziej otwart¹ œwiadomoœÌ na wskutek otworzenia swoich serc i umys³ów, nareszcie zacznie siê bardziej przejawiaÌ Epoka Serca.

Nie mamy siĂŞ czego obawiaĂŚ , to orĂŞdzie Syriusz B w gruncie rzeczy jest bardzo pozytywnÂą dla nas informacjÂą, trzeba je tylko wÂłaÂściwie odczytaĂŚ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #74 : Grudzień 30, 2012, 13:09:53 »

Oj, chyba my faceci mamy siĂŞ czego obawiaĂŚ, cytat poniÂżej:
Mo¿liwoœÌ bycia ojcem dla faceta bêdzie wielkim zeszytem.
JeÂśli faceci bĂŞdÂą musieli siĂŞ zapisywaĂŚ w wielkim zeszycie, Âżeby zostaĂŚ ojcem...
To bĂŞdzie trzeba organizowaĂŚ konspiracjĂŞ, czy coÂś takiego - i to ma byĂŚ wspaniaÂłe?

Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: