Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:52:45

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: KRÊGI z kamieni  (Przeczytany 1192 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« : Maj 10, 2012, 09:01:44 »

Takie co¶ co mi siê przypomnia³o Cool
Moja kole¿anka z pracy naby³a dzia³kê budowlan±.
Postawi³a tam ³adny domek, okolica obrze¿a miasta, oczywi¶cie ca³a gama wrêcz paleta barw po s±siedzku. Z³y
Mia³a k³opoty z wypoczynkiem sennym, w domu bardzo szybko wpada³a w negatywne emocje.
Apogeum nast±pi³o, gdy ni z gruszki ni z pietruszki w jednym momencie wszystkie szyby w oknach na parterze jednocze¶nie ,,samoczynnie” pêk³y w drobny mak Z³y
Nie mam pojêcia dlaczego (w pracy nie wychylam siê) zwróci³a siê do mnie o pomoc Z politowaniem
Tak siê dziwnie z³o¿y³o, ¿e Jêzyk
Mia³em jaki¶ czas temu bardzo pouczaj±c± okazjê do nauki ¶wiadomego tworzenia ogrodu, nawet bym rzek³ gaju. U¶miech
Uczy³em siê ,,pytaæ” m³ode drzewka, sadzonki ...czy pasuje im to lub tamto miejsce.
Uczy³em siê funkcji poszczególnych drzewek i sadzonek w ca³o¶ci ogrodu (gaju)
Na bazie tych do¶wiadczeñ poprosi³em by zasadzi³a ma³ego d±bka oraz zaserwowa³em jej troszkê gad¿etów pomocnych w zabezpieczeniu i na jej pro¶bê pokaza³em w jaki sposób ja bym taki domek zabezpieczy³ my¶l±. Cool
Nauczy³em siê, ze ka¿de sio³o, dzia³ka itd. ma u siebie wprowadzony my¶l± ¶wiadomie lub nie program.
Program ten nie koniecznie musi z nowym osiedleñcem rezonowaæ, wrêcz przeciwnie.
Przepraszam, ¿e pozwoli³em sobie troszkê siê po¶miaæ z Fair Lady, ale widz±c ile wysi³ku i uwagi po¶wiêca na np. liczenie odleg³o¶ci od kapliczki do... nie trudno nie zauwa¿yæ, ¿e kto¶ tam wprowadzi³ jaki¶ program sobie u³atwiaj±cy funkcjonowanie lecz nie koniecznie u³atwiaj±cy funkcjonowanie innym. Z³y
Dodajmy do tego pocz±tek zmian biegunowych  i mamy przepraszam za wyra¿enie pieprznik. Z politowaniem
Doradzi³ bym neutralizacje starego programu i wprowadzenie nowego, który bêdzie odpowiada³, rezonowa³ z wiêkszo¶ci± mieszkaj±cych w danym siole
Je¿eli za d³ugie wprowadzenie to przepraszam. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2012, 09:03:46 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: