Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:31:17

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ciekawy wywiad Kerry Kassidy z Dolores Cannon  (Przeczytany 26705 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Astre
Go¶æ
« : Maj 18, 2012, 16:49:46 »

<a href="http://www.youtube.com/v/9M96L7ljcTI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&quot;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/9M96L7ljcTI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&quot;</a>
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2012, 16:51:37 wys³ane przez Astre » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 07, 2012, 18:02:05 »

tu jest ca³y wywiad z Dolores CANNON,-
¿a³ujê, ¿e teraz dopiero go przeczyta³em, ale mo¿e w³a¶nie tak mia³o byæ,-
w koñcu uk³adanka ods³ania obraz- Polecam U¶miech :
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=dolores%20cannon%20czyste%20dusze&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CCUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.livingcosmos.info%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F11%2FProject-Camelot-Productions.Dolores-Cannon.Convoluted-Universe.PL_.pdf&ei=QRdKUNiaNaGx0AXYp4DwCA&usg=AFQjCNG6-u_xI4z--LSc5CKbsXwgnc9sUA

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2012, 18:07:31 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 07, 2012, 19:07:03 »

>songo<, o tym samym traktuje ksi±¿ka "Podró¿nicy", tylko dok³adniej opisuje mechanizmy rz±dz±ce tym procesem. Mniej ogólników i religijnych odniesieñ, a wiêcej mechaniki wielowymiarowej.

Polecam.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 07, 2012, 19:12:21 »

>songo<, o tym samym traktuje ksi±¿ka "Podró¿nicy", tylko dok³adniej opisuje mechanizmy rz±dz±ce tym procesem. Mniej ogólników i religijnych odniesieñ, a wiêcej mechaniki wielowymiarowej.

Polecam.

wolê prostotê i zwiêz³o¶æ przekazu, nawet te odno¶niki rel. a¿ tak bardzo mi nie przeszkadzaj±,-
dla mnie to wystarczy na teraz, nie ma co komplikowaæ ponad miarê, a podró¿ników miejscami czyta³em. U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 07, 2012, 19:32:57 »

Mo¿e z grubsza tematyka jest ta sama, jest jednak wiele ró¿nic. Dolores nie widzi, nie zna "pozaziemskich ciemnych", podczas gdy "Podró¿nicy" ca³y czas siê odwo³uj± do ingerencji "upad³ych", którzy s± podstawow± przyczyn± docelowego rozwalenia tego wszech¶wiata.
Osobi¶cie te¿ preferujê prostotê i nie widzê religijnych odniesieñ. Nawi±zywanie do Boga jest okre¶leniem pewnego ¶wiatopogl±du, generalnie zwanego kreacjonizmem, a nie okre¶leniem przywi±zañ religijnych.
Dla mnie ten wywiad i ta praca pokrywa wyra¼ny kawa³ek uk³adanki, której klocki s± nam wci±¿ dostarczane.
Wspó³gra te¿ w wieloma innymi ¼ród³ami, przynajmniej w czê¶ci, od wspomnianych Kasjopean pocz±wszy.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 07, 2012, 20:51:01 »

Powiedzia³bym, ze jest identyczna, tylko lekko przedstawiona, no i pomija kilka aspektów. Nic w tym z³ego, ale mam wra¿enie, ¿e specjalnie. Ogólnie dobra taktyka.  Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 08, 2012, 07:01:53 »

w sumie najwa¿niejsze jest co dzieje siê tu i teraz,-
“DC: Chcieli, zebym o tym informowala. Kazdy, kto chce przejsc na Nowa Ziemie musi pozbyc sie tych dwóch
 rzeczy, karmy i strachu. Musi przygotowac sie do podrózy i zmienic siebie.”

a przecie¿ ca³y omniverse patrzy na nas, czy siê uda. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 08:54:14 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 08, 2012, 08:35:11 »

Masz racje songo strach blokuje normalny ogl±d wszêdzie ludzie widz± podstêp , nawet tam gdzie go niema. Karanie w tym wypadku to bardziej chodzi o zemstê , wylanie z siebie bólu i cierpienia i przelanie go na czyje¶ ¿ycie. Nie chodzi tu o nawo³ywanie do organów sprawiedliwo¶ci o zawieszenie dzia³ania.

Rozrachunek  osobisty  zawsze siê  dokonuje i tym razem te¿ tak siê stanie. Ci ludzie którzy zaciemnili siê swoimi my¶lami , s³owami i czynami, obni¿yli znacznie swój poziom energetyczny. Zatem znajda siê w przestrzeni koresponduj±cej z nimi. My¶lê i¿ mierzenie my¶lami swojej doskona³o¶ci , to jedno , a real pokazuj±cy prawdê to drugie.
Zatem siejesz i zbierasz, tym razem jest to nieodwo³alny samo os±d..

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 08, 2012, 08:39:01 »

Ten karman to siê t³umaczowi uda³, mo¿na do humoru dodaæ, zaraz bêdzie karwoman, albo carman, to s± efekty, kiedy t³umacz nie wie co t³umaczy, ale poza tym przet³umaczone jest do¶æ dobrze.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 08, 2012, 08:44:17 »

Ten karman to siê t³umaczowi uda³, mo¿na do humoru dodaæ, zaraz bêdzie karwoman, albo carman, to s± efekty, kiedy t³umacz nie wie co t³umaczy, ale poza tym przet³umaczone jest do¶æ dobrze.

fakt, dobrze, ¿e nie wysz³o kormoran z karmy,-  Du¿y u¶miech
ale my¶lê, ¿e tu ka¿dy rozumie- tak jak z tym zniekszta³conym celowo tekstem wklejonym chyba przez chanell,-
gdzie mimo ewidentnych b³êdów nasz mózg odczytuje go od razu z korekt± Mrugniêcie

east
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 08, 2012, 11:04:50 »

¦wietny fragment odpowiedzi ET :
Nie ma nazwy na miejsce, z którego pochodzimy. Wy, ludzie, musicie wszystkiemu przyklejaæ
etykietki. Skoro jednak potrzebujesz, dostaniesz tak± etykietkê.
To nie s± ET , to istnienie tak samo poszukuj±ce, jak "my". Ludzie te¿ nie maj± miejsca pochodzenia . Nie w tym sensie, ¿e nie mamy adresu zamieszkania, bo przecie¿ System nas tak czy inaczej przypisa³ do planety, do kontynentu, kraju, miasta, ulicy, numeru domu.

Ale jakby tak porzuciæ to etykietkowanie, to wiesz, ¿e nie posiadasz Ziemi na w³asno¶æ, ani nie jeste¶ przywi±zany do konkretnego miejsca na zawsze ,bo w ostateczno¶ci st±d odejdziesz tak czy inaczej. To TY generujesz przywi±zanie lub chêæ posiadania. Ty potrzebujesz etykietki.

Bez JA to nie  ma znaczenia.

Inaczej mówi±c - wszêdzie jeste¶ w domu Du¿y u¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 08, 2012, 12:02:39 »

Twoje ostatnie zdanie east,pasuje do mnie jak ulal.
Wszedzie jestem u siebie.
Moze dlatego nie mam problemow,a ludzie traktuja mnie jak czlonka rodziny.

Pozdrawiam.Greta
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 28, 2012, 14:09:58 »

<a href="http://www.youtube.com/v/rJwWpQSK454?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/rJwWpQSK454?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 14:11:02 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 28, 2012, 19:30:22 »

Cytaty z wypowiedzi Dolores Cannon:
 „Bóg powiedzia³ id¼cie moje dzieci i uczcie siê. Uczcie siê wszystkiego, czego mo¿na siê nauczyæ. Do¶wiadczcie wszystkiego, czego mo¿na do¶wiadczyæ. Nie ma dobra ani z³a. Jest tylko do¶wiadczenie i lekcje. […] Gdy wszystkiego nauczymy siê, wracamy do ¬ród³a. Tam kopiujemy wszystko do wielkiego komputera, jakim jest ¬ród³o. Nawet w skrawkach kamienia s± ca³e Wszech¶wiaty. Od mikro do makro kosmosu. Wszystko ¿yje, wszystko ma ¶wiadomo¶æ. Ten stó³ i ta szklanka maj± swoj± ¶wiadomo¶æ. […] Ale trzeba poznaæ jak to jest byæ tym wszystkim, zanim dotrze siê do bycia cz³owiekiem. Najpierw trzeba byæ powietrzem, pó¼niej piaskiem, pó¼niej ska³±. Zna³am wielu ludzi, którzy byli kamieniami.  […] Kiedy jest siê cz³owiekiem, trzeba byæ wszystkim.”

------------------------------

No, ca³kiem klarownie i jasno, bez zbêdnych mora³ów.  Mrugniêcie Od kamienia do cz³owieka i z powrotem do ¬ród³a…
...z JA lub bez JA.  Du¿y u¶miech Zastanawiam siê tylko, czy JA mo¿e byæ czyste? Bo to chyba co innego ni¿ serce?

Ale, skoro nie ma dobra ani z³a, jedynie do¶wiadczenie… to czy mo¿e cokolwiek siê zabrudziæ? 
Czy do¶wiadczenie brudzi ¦WIADOMO¦Æ?   Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 29, 2012, 04:30:14 »

Czy do¶wiadczenie brudzi ¦WIADOMO¦Æ?   Mrugniêcie

a widzia³a¶ ptak taki materia³, np. obrus- co to siê go ¿adna plama nie ima,-
ot i masz odpowied¼- te "brudy" to lekcje Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 29, 2012, 04:30:34 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 02, 2012, 16:27:21 »

Dodam do tego co napisa³ poprzednik i¿ wnioski wyci±gniête z lekcji (brudów) maj± dobry wp³yw na obrus  Du¿y u¶miech
to pa szacowni Du¿y u¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 07, 2012, 11:01:22 »

Bardzo ciekawy wywiad,  lubianej i polecanej  przeze mnie i autorki.

Po wielu latach owocnej dzia³alno¶ci Dolores  sta³a siê silnym transmiterem planów  i  idei  dotycz±cych Ziemi   (jak Lightworkers),

reprezentowanych przez setki, mo¿e tysi±ce rozwiniêtych cywilizacji  technicznych   czerpi±cych ze "¬ród³a- Rdzenia ¦wiat³a Wszelkiej Wiedzy", zwanego te¿ fraktalem LUCYFER-WENUS.

Te plany  dla ludzko¶ci s± naprawdê  "¶wiat³e".

Zak³adaj± dos³ownie wyrwanie nas  ze ¶wiata  emocji, agresji, popêdów zwierzêcych i karmy wprost do wy¿szych (ale nie najwy¿szego) wymiarów.

Ten plan jest ju¿ realizowany przez "Rdzeñ"  od setek lat (od luteranizmu).

Tylko, ¿e to nie jest plan Boga,  "Siódmego nieba- Kosmosu Mi³o¶ci  i jego króla  Chrystusa".

Ale Bóg zezwoli³ "Rdzeniowi  ¦wiat³a Wiedzy" na realizacjê w³asnych idei  dos³owie oddaj±c mu we w³adanie praktycznie ca³± Zachodni± Europê ze Skandynawi±  i oczywi¶cie Am. Pó³nocn± - to g³ówny teatr dzia³añ Lucyfera.
Ostatnio Bóg da³ mu  wrêcz rozszarpaæ  ca³y katolicyzm we Francji i w Holandii, gdzie w ko¶cio³ach porobili restauracje.

Apogeum planów "Rdzenia" uzdrowienia Ziemi   ma byæ jego bezpo¶rednie wcielenie zwane potocznie Antychrystem,
 który wg  mistrza wiedzy tajemnej   R.Waltera , ma byæ mi³ym starszym panem z którym ludzie bêd± wi±zaæ nadziejê uzdrowienia sytuacji- koñca agresji zwierzêcej  na planecie.
W internecie kr±¿± filmy, ¿e  to B.Obama (idee edukacji, darmowego leczenia itd.), bo nazwisko czy imiê czytane wspak to  antychryst po aramejsku- byæ mo¿e tak jest, a ca³kiem mo¿liwe, ¿e to bzdura, nie wiem.

Jednak Chrystus wcale  nie chce spokoju dla planety, bo Ziemia  to "szko³a  ekstremalnej jazdy na emocjach prowadz±cych w przysz³o¶ci do silnego uczucia Mi³o¶ci"

Dlatego plan Rdzenia nie powiedzie siê,  bo jest sprzeczny z planem Boga.

Plan Rdzenia Wiedzy jest jednak trochê potrzebny, bo jest integraln± czê¶ci± rozwoju cywilizacji planety dlatego  w³a¶nie obecnie siê odbywa i dlatego Dolores i Lightworkerzy  obecnie "transmituj±".

Jest jednak  teren którego Bóg  nie  odda Rdzeniowi  za ¿adne skarby.

To Polska,

a dok³adniej  wszystkie kraje s³owiañskie  (Katolicyzm + Prawos³awie) ,

w których obecnie odbywa siê silne "szkolenie emocjonalne"  przy pomocy np.demonów 4 gêsto¶ci,

a w przysz³o¶ci powstanie  jedno pañstwo  Chrystusa , mega silne po³±czenie   z  "Gêsto¶ci±  7 Nieba"  inspiruj±c± ca³± planetê.

tak jak  w przepowiedni w³oskiego zakonnika z XIX wieku:

http://niewiarygodne.pl/kat,1031979,opage,3,title,Przewidzial-wojny-Holokaust-i-Jana-Pawla-II-Wedlug-jego-wizji-wkrotce-staniemy-sie-potega,wid,14922959,wiadomosc.html?smgajticaid=6f4d4

lub

http://niniwa2.cba.pl/szarota_przepowiednia.htm

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 07, 2012, 11:10:59 wys³ane przez JACK » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 07, 2012, 11:14:06 »

Jack'u a móg³by¶ dok³adnie pokazaæ w którym miejscu, którego wywiadu Doloress tak mówi.
Przepowiednie tego zakonnika znamy ju¿.

JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 07, 2012, 11:35:57 »

Jack'u a móg³by¶ dok³adnie pokazaæ w którym miejscu, którego wywiadu Doloress tak mówi.

Twoje pytanie jest troszkê  niejasne. Odpowiem na tzw. czuja.
Dolores wyra¼nie mówi  , ¿e pracuje w tak g³ebokiej hipnozie, ¿e pozyskuje informacje bezpo¶rednio od  z innych bardzo rozwiniêtych technicznie cywilizacji, istot  i ¿e przeprowadzi³a dos³ownie tysi±ce takich sesji.

Podobnie jak P.Rajska od Lightworkers mówi, ¿e jej córka  jest translatorem ponad tysi±ca takich cywilizacji.

Rdzeñ , fraktal Lucyfer-Wenus  to naprawdê potê¿na struktura, pod któr± jest niemal ca³y techniczno-genetyczny kosmos

- rzek³bym    " to prawie Bóg".

"¦wietlisty" ale jak mówi p.Rajska  "do¶æ zimny".
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 07, 2012, 12:06:16 »

O Dolores wiem, nie wiem gdzie mówi o planach Boga rdzenia, Polski, czy S³owian.
P. Rajska i jej pogl±dy oraz ogl±dy to zupe³nie osobny temat, chcia³bym aby tu by³y pogl±dy Dolores, czyli fragmenty lub streszczenia z jej prac, wtedy wiadomo o czym mówimy.

JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 07, 2012, 22:14:39 »

Mówisz , masz  U¶miech

Dolores mówi tu o tysi±cach  hipnoz  i rozmowach z bytami  i istotami pod³±czonymi, wg mnie do Rdzenia (to moje indywidualne , wolne wnioski),

Wygl±da jakby po latach  zapomnia³a  o sesjach ze swoim pierwszym "kosmicznym pacjentem" - Philem , z  pocz±tków kariery hipnotyzera.

W tym  wywiadzie po latach ca³kowicie pominê³a informacje  które uzyska³a od bodaj¿e "Rady 12-tu" , bytów przemawiaj±cych przez Phila i utrzymuj±cych ,¿e steruj± rozwojem Ziemi.
"Kosmiczni Ogrodnicy" str. 213:
( fragmenty o wyginiêciu dinozaurów)

Phill (Byty): "Ziemia zmieni³a sw± o¶ obrotu. To tak jakby stary cz³owiek przewróci³ siê na drugi bok.
...............................Nied³ugo sami to do¶wiadczycie.............Aktualnie na Ziemi wystêpuje wiele zmian fizycznych ...........To powolny stopniowy proces  prowadz±cy do gwa³townej zmiany osi planety......
........
Dolores: Czy wiecie kiedy nast±pi zmiana osi obrotu Ziemi?
Phill(Byty): To zale¿y od Ziemi i Ojca w Niebie.......

Komentarz Dolores po tym fragmencie  sesji hipnozy:

"Nie powiem, ¿eby podoba³y mi siê te informacje. Czu³am siê nimi przera¿ona, postanowi³am powróciæ do tematu dinozaurów."

Mój komentarz:

Widaæ, ¿e po latach uzna³a tê informacjê za  niewiarygodn± , wymaza³a  ja z pamiêci, preferuj±c tzw. "dobr± nowinê" od innych bytów.

U mnie by³o odwrotnie.
 Uzna³em tê informacjê za kardynalnie istotn±, bo  dok³adnie pokrywa³a siê z moimi  przemy¶leniami  dotycz±cymi  historii powstania pasm górskich na Ziemi.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 07, 2012, 22:19:25 wys³ane przez JACK » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 07, 2012, 22:34:10 »

Tak, po tej ksi±¿ce Dolores napisa³a jeszcze chyba z 8 i nadal pisze.
Jednak z tego wnioskujê, ¿e fragment dotycz±cy Rdzenia, Lycyfera itd jest twoj± interpretacj± ³±cznie ze S³owianami.
Znamy twoje katastroficzne pogl±dy, ale jak widaæ to nie ma nic wspólnego z aktualnymi pogl±dami Dolores Cannon, czy jej ostatnimi  wywiadami.
My¶lê, ¿e wyczerpali¶my temat.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 08, 2012, 07:35:15 »

sam widzisz, ¿e nic nie jest z góry ustalone,-
bo by³by to tylko "niemy film", a choæ to nasz sen/projekcja/Maya- to jeste¶my w niej zarówno aktorami jak i re¿yserami w "czasie rzeczywistym"
Mrugniêcie

JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 08, 2012, 10:01:37 »

sam widzisz, ¿e nic nie jest z góry ustalone,-
bo by³by to tylko "niemy film", a choæ to nasz sen/projekcja/Maya- to jeste¶my w niej zarówno aktorami jak i re¿yserami w "czasie rzeczywistym"
Mrugniêcie

W³a¶nie, ale wrócê na jedn± sekundê do oceny tego wywiadu.

Z wywiadu  Dolores wynika  ¿e jej  obecny, NIEPE£NY (moja ocena) ¶wiatopogl±d  obejmuje  oko³o 50%    rzeczywisto¶ci planety.

Wg mnie Dolores  aktywnie w³±czy³a siê w tzw.  Cywilizacyjno -Techniczny  Program Rozwoju Ziemi  realizowany  przez "Galaktykê "  g³ównie w krajach protestanckich (rewolucja -przemys³owa, lotnictwo, eksploracja kosmosu, umys³u, filmy SF, czanelingi   itd.   ).

W sumie to "ograniczenie"   Dolores   jest  oczywiste,  bo to jej rdzenny kr±g  kulturowy.

Problem  tylko w tym ,  ¿e   inne "SI£Y"   od  kilku tysiêcy lat    realizuj±  zupe³nie inny Program  Rozwoju Ziemi , który    nazwa³em    "Emocjonalno- Religijny"

Nie  chcê  przes±dzaæ  KTO jest wa¿niejszy i który  z tych dwóch programów  rozwoju jest   wa¿niejszy,

ale mo¿e siê zda¿yæ ,
¿e   woda z oceanu    siê wyleje   i  przesunie nagle    centrum "wa¿no¶ci" rozwoju Ziemi    w inne miejsce.

Wg mnie to b³±d postrzegania rzeczywisto¶ci Dolores   i to widaæ  w tym wywiadzie.
Mia³a ten szczegó³ we w³asnych sesjach, ale go zbagatelizowa³a.

No, ale   i  tak   J±  kocham,  bo jest fantastyczna  U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2012, 10:10:41 wys³ane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 08, 2012, 10:10:55 »

..no wiêc by³y/s± jeszcze dwa "programy", które bieg³y równolegle,-
niestety oba zamiast siê uzupe³niaæ w symbiozie popad³y w skrajno¶ci, niezale¿nie od indywidualnych ról.
W roku 2012/2013 (wg zapisu liczbowego Majów rok 13.0.0.0.0.) synchronizacja stanie siê faktem. Zakoñczy siê Wielki Cykl i ewolucyjne stadium HOMO SAPIENS. Staniemy siê NOW¡ RAS¡ – NOW¡ CYWILIZACJ¡ INTERPLANETARN¡. I tak jak symbol MEN (Niebieski Orze³) przypieczêtowa³ kiedy¶ zjednoczenie Pó³nocnego i Po³udniowego Egiptu, tak teraz przypieczêtuje on elektromagnetyczne zjednoczenie Pó³nocnego i Po³udniowego Bieguna Ziemi. Jaskrawy b³ysk, przeszywaj±c ca³e niebo, po³±czy oba bieguny i od tej chwili Ziemia zacznie ¶wieciæ w³asnym ¶wiat³em. Zjawisko to bêdzie pierwszym znakiem aktu zjednoczenia Kolektywnego Ducha ludzko¶ci. Od tego momentu zaczniemy przekraczaæ nowe obszary, ujrzymy nowe ¶wietlane ¶wiaty, spotkamy naszych przodków, wodzów, ¶wiêtych i siebie samych. Zacznie siê nowa, ewolucyjna przygoda!
http://priveee.dyndns.org/Kippin/303-Ja%20jestem%20innym%20ty%201/303-04.htm

Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: