Astre
Gość
|
 |
« : Maj 18, 2012, 16:49:46 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2012, 16:51:37 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 07, 2012, 18:02:05 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2012, 18:07:31 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 07, 2012, 19:07:03 » |
|
>songo<, o tym samym traktuje ksi¹¿ka "Podró¿nicy", tylko dok³adniej opisuje mechanizmy rz¹dz¹ce tym procesem. Mniej ogólników i religijnych odniesieù, a wiêcej mechaniki wielowymiarowej.
Polecam.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 07, 2012, 19:12:21 » |
|
>songo<, o tym samym traktuje ksi¹¿ka "Podró¿nicy", tylko dok³adniej opisuje mechanizmy rz¹dz¹ce tym procesem. Mniej ogólników i religijnych odniesieù, a wiêcej mechaniki wielowymiarowej.
Polecam.
wolê prostotê i zwiêz³oœÌ przekazu, nawet te odnoœniki rel. a¿ tak bardzo mi nie przeszkadzaj¹,- dla mnie to wystarczy na teraz, nie ma co komplikowaÌ ponad miarê, a podró¿ników miejscami czyta³em. 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 07, 2012, 19:32:57 » |
|
Mo¿e z grubsza tematyka jest ta sama, jest jednak wiele ró¿nic. Dolores nie widzi, nie zna "pozaziemskich ciemnych", podczas gdy "Podró¿nicy" ca³y czas siê odwo³uj¹ do ingerencji "upad³ych", którzy s¹ podstawow¹ przyczyn¹ docelowego rozwalenia tego wszechœwiata. Osobiœcie te¿ preferujê prostotê i nie widzê religijnych odniesieù. Nawi¹zywanie do Boga jest okreœleniem pewnego œwiatopogl¹du, generalnie zwanego kreacjonizmem, a nie okreœleniem przywi¹zaù religijnych. Dla mnie ten wywiad i ta praca pokrywa wyraŸny kawa³ek uk³adanki, której klocki s¹ nam wci¹¿ dostarczane. Wspó³gra te¿ w wieloma innymi Ÿród³ami, przynajmniej w czêœci, od wspomnianych Kasjopean pocz¹wszy.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 07, 2012, 20:51:01 » |
|
PowiedziaÂłbym, ze jest identyczna, tylko lekko przedstawiona, no i pomija kilka aspektĂłw. Nic w tym zÂłego, ale mam wraÂżenie, Âże specjalnie. OgĂłlnie dobra taktyka. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 08, 2012, 07:01:53 » |
|
w sumie najwaÂżniejsze jest co dzieje siĂŞ tu i teraz,- “DC: Chcieli, zebym o tym informowala. Kazdy, kto chce przejsc na Nowa Ziemie musi pozbyc sie tych dwĂłch rzeczy, karmy i strachu. Musi przygotowac sie do podrĂłzy i zmienic siebie.”
a przecieÂż caÂły omniverse patrzy na nas, czy siĂŞ uda. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 08:54:14 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 08, 2012, 08:35:11 » |
|
Masz racje songo strach blokuje normalny oglÂąd wszĂŞdzie ludzie widzÂą podstĂŞp , nawet tam gdzie go niema. Karanie w tym wypadku to bardziej chodzi o zemstĂŞ , wylanie z siebie bĂłlu i cierpienia i przelanie go na czyjeÂś Âżycie. Nie chodzi tu o nawoÂływanie do organĂłw sprawiedliwoÂści o zawieszenie dziaÂłania. Rozrachunek osobisty zawsze siĂŞ dokonuje i tym razem teÂż tak siĂŞ stanie. Ci ludzie ktĂłrzy zaciemnili siĂŞ swoimi myÂślami , sÂłowami i czynami, obniÂżyli znacznie swĂłj poziom energetyczny. Zatem znajda siĂŞ w przestrzeni korespondujÂącej z nimi. MyÂślĂŞ iÂż mierzenie myÂślami swojej doskonaÂłoÂści , to jedno , a real pokazujÂący prawdĂŞ to drugie. Zatem siejesz i zbierasz, tym razem jest to nieodwoÂłalny samo osÂąd.. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 08, 2012, 08:39:01 » |
|
Ten karman to siê t³umaczowi uda³, mo¿na do humoru dodaÌ, zaraz bêdzie karwoman, albo carman, to s¹ efekty, kiedy t³umacz nie wie co t³umaczy, ale poza tym przet³umaczone jest doœÌ dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 08, 2012, 08:44:17 » |
|
Ten karman to siê t³umaczowi uda³, mo¿na do humoru dodaÌ, zaraz bêdzie karwoman, albo carman, to s¹ efekty, kiedy t³umacz nie wie co t³umaczy, ale poza tym przet³umaczone jest doœÌ dobrze.
fakt, dobrze, ¿e nie wysz³o kormoran z karmy,-  ale myœlê, ¿e tu ka¿dy rozumie- tak jak z tym zniekszta³conym celowo tekstem wklejonym chyba przez chanell,- gdzie mimo ewidentnych b³êdów nasz mózg odczytuje go od razu z korekt¹ 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 08, 2012, 11:04:50 » |
|
ÂŚwietny fragment odpowiedzi ET : Nie ma nazwy na miejsce, z ktĂłrego pochodzimy. Wy, ludzie, musicie wszystkiemu przyklejaĂŚ etykietki. Skoro jednak potrzebujesz, dostaniesz takÂą etykietkĂŞ.
To nie s¹ ET , to istnienie tak samo poszukuj¹ce, jak "my". Ludzie te¿ nie maj¹ miejsca pochodzenia . Nie w tym sensie, ¿e nie mamy adresu zamieszkania, bo przecie¿ System nas tak czy inaczej przypisa³ do planety, do kontynentu, kraju, miasta, ulicy, numeru domu. Ale jakby tak porzuciÌ to etykietkowanie, to wiesz, ¿e nie posiadasz Ziemi na w³asnoœÌ, ani nie jesteœ przywi¹zany do konkretnego miejsca na zawsze ,bo w ostatecznoœci st¹d odejdziesz tak czy inaczej. To TY generujesz przywi¹zanie lub chêÌ posiadania. Ty potrzebujesz etykietki. Bez JA to nie ma znaczenia. Inaczej mówi¹c - wszêdzie jesteœ w domu 
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 08, 2012, 12:02:39 » |
|
Twoje ostatnie zdanie east,pasuje do mnie jak ulal. Wszedzie jestem u siebie. Moze dlatego nie mam problemow,a ludzie traktuja mnie jak czlonka rodziny.
Pozdrawiam.Greta
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 28, 2012, 14:09:58 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 14:11:02 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 28, 2012, 19:30:22 » |
|
Cytaty z wypowiedzi Dolores Cannon: „BĂłg powiedziaÂł idÂźcie moje dzieci i uczcie siĂŞ. Uczcie siĂŞ wszystkiego, czego moÂżna siĂŞ nauczyĂŚ. DoÂświadczcie wszystkiego, czego moÂżna doÂświadczyĂŚ. Nie ma dobra ani zÂła. Jest tylko doÂświadczenie i lekcje. […] Gdy wszystkiego nauczymy siĂŞ, wracamy do ÂŹrĂłdÂła. Tam kopiujemy wszystko do wielkiego komputera, jakim jest ÂŹrĂłdÂło. Nawet w skrawkach kamienia sÂą caÂłe WszechÂświaty. Od mikro do makro kosmosu. Wszystko Âżyje, wszystko ma ÂświadomoœÌ. Ten stó³ i ta szklanka majÂą swojÂą ÂświadomoœÌ. […] Ale trzeba poznaĂŚ jak to jest byĂŚ tym wszystkim, zanim dotrze siĂŞ do bycia czÂłowiekiem. Najpierw trzeba byĂŚ powietrzem, póŸniej piaskiem, póŸniej ska³¹. ZnaÂłam wielu ludzi, ktĂłrzy byli kamieniami. […] Kiedy jest siĂŞ czÂłowiekiem, trzeba byĂŚ wszystkim.” ------------------------------ No, caÂłkiem klarownie i jasno, bez zbĂŞdnych mora³ów.  Od kamienia do czÂłowieka i z powrotem do ÂŹrĂłdÂła… ...z JA lub bez JA.  Zastanawiam siĂŞ tylko, czy JA moÂże byĂŚ czyste? Bo to chyba co innego niÂż serce? Ale, skoro nie ma dobra ani zÂła, jedynie doÂświadczenie… to czy moÂże cokolwiek siĂŞ zabrudziĂŚ? Czy doÂświadczenie brudzi ÂŚWIADOMOÂŚĂ? 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 29, 2012, 04:30:14 » |
|
Czy doÂświadczenie brudzi ÂŚWIADOMOÂŚĂ?  a widziaÂłaÂś ptak taki materiaÂł, np. obrus- co to siĂŞ go Âżadna plama nie ima,- ot i masz odpowiedÂź- te "brudy" to lekcje 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 29, 2012, 04:30:34 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 02, 2012, 16:27:21 » |
|
Dodam do tego co napisaÂł poprzednik iÂż wnioski wyciÂągniĂŞte z lekcji (brudĂłw) majÂą dobry wpÂływ na obrus  to pa szacowni 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 07, 2012, 11:01:22 » |
|
Bardzo ciekawy wywiad, lubianej i polecanej przeze mnie i autorki. Po wielu latach owocnej dzia³alnoœci Dolores sta³a siê silnym transmiterem planów i idei dotycz¹cych Ziemi (jak Lightworkers), reprezentowanych przez setki, mo¿e tysi¹ce rozwiniêtych cywilizacji technicznych czerpi¹cych ze "ród³a- Rdzenia Œwiat³a Wszelkiej Wiedzy", zwanego te¿ fraktalem LUCYFER-WENUS. Te plany dla ludzkoœci s¹ naprawdê "œwiat³e". Zak³adaj¹ dos³ownie wyrwanie nas ze œwiata emocji, agresji, popêdów zwierzêcych i karmy wprost do wy¿szych (ale nie najwy¿szego) wymiarów. Ten plan jest ju¿ realizowany przez "Rdzeù" od setek lat (od luteranizmu). Tylko, ¿e to nie jest plan Boga, "Siódmego nieba- Kosmosu Mi³oœci i jego króla Chrystusa". Ale Bóg zezwoli³ "Rdzeniowi Œwiat³a Wiedzy" na realizacjê w³asnych idei dos³owie oddaj¹c mu we w³adanie praktycznie ca³¹ Zachodni¹ Europê ze Skandynawi¹ i oczywiœcie Am. Pó³nocn¹ - to g³ówny teatr dzia³aù Lucyfera. Ostatnio Bóg da³ mu wrêcz rozszarpaÌ ca³y katolicyzm we Francji i w Holandii, gdzie w koœcio³ach porobili restauracje. Apogeum planów "Rdzenia" uzdrowienia Ziemi ma byÌ jego bezpoœrednie wcielenie zwane potocznie Antychrystem, który wg mistrza wiedzy tajemnej R.Waltera , ma byÌ mi³ym starszym panem z którym ludzie bêd¹ wi¹zaÌ nadziejê uzdrowienia sytuacji- koùca agresji zwierzêcej na planecie. W internecie kr¹¿¹ filmy, ¿e to B.Obama (idee edukacji, darmowego leczenia itd.), bo nazwisko czy imiê czytane wspak to antychryst po aramejsku- byÌ mo¿e tak jest, a ca³kiem mo¿liwe, ¿e to bzdura, nie wiem. Jednak Chrystus wcale nie chce spokoju dla planety, bo Ziemia to "szko³a ekstremalnej jazdy na emocjach prowadz¹cych w przysz³oœci do silnego uczucia Mi³oœci" Dlatego plan Rdzenia nie powiedzie siê, bo jest sprzeczny z planem Boga. Plan Rdzenia Wiedzy jest jednak trochê potrzebny, bo jest integraln¹ czêœci¹ rozwoju cywilizacji planety dlatego w³aœnie obecnie siê odbywa i dlatego Dolores i Lightworkerzy obecnie "transmituj¹". Jest jednak teren którego Bóg nie odda Rdzeniowi za ¿adne skarby. To Polska, a dok³adniej wszystkie kraje s³owiaùskie (Katolicyzm + Prawos³awie) , w których obecnie odbywa siê silne "szkolenie emocjonalne" przy pomocy np.demonów 4 gêstoœci, a w przysz³oœci powstanie jedno paùstwo Chrystusa , mega silne po³¹czenie z "Gêstoœci¹ 7 Nieba" inspiruj¹c¹ ca³¹ planetê. tak jak w przepowiedni w³oskiego zakonnika z XIX wieku: http://niewiarygodne.pl/kat,1031979,opage,3,title,Przewidzial-wojny-Holokaust-i-Jana-Pawla-II-Wedlug-jego-wizji-wkrotce-staniemy-sie-potega,wid,14922959,wiadomosc.html?smgajticaid=6f4d4lub http://niniwa2.cba.pl/szarota_przepowiednia.htm
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2012, 11:10:59 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 07, 2012, 11:14:06 » |
|
Jack'u a mĂłgÂłbyÂś dokÂładnie pokazaĂŚ w ktĂłrym miejscu, ktĂłrego wywiadu Doloress tak mĂłwi. Przepowiednie tego zakonnika znamy juÂż.
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 07, 2012, 11:35:57 » |
|
Jack'u a mĂłgÂłbyÂś dokÂładnie pokazaĂŚ w ktĂłrym miejscu, ktĂłrego wywiadu Doloress tak mĂłwi.
Twoje pytanie jest troszkê niejasne. Odpowiem na tzw. czuja. Dolores wyraŸnie mówi , ¿e pracuje w tak g³ebokiej hipnozie, ¿e pozyskuje informacje bezpoœrednio od z innych bardzo rozwiniêtych technicznie cywilizacji, istot i ¿e przeprowadzi³a dos³ownie tysi¹ce takich sesji. Podobnie jak P.Rajska od Lightworkers mówi, ¿e jej córka jest translatorem ponad tysi¹ca takich cywilizacji. Rdzeù , fraktal Lucyfer-Wenus to naprawdê potê¿na struktura, pod któr¹ jest niemal ca³y techniczno-genetyczny kosmos - rzek³bym " to prawie Bóg". "Œwietlisty" ale jak mówi p.Rajska "doœÌ zimny".
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 07, 2012, 12:06:16 » |
|
O Dolores wiem, nie wiem gdzie mĂłwi o planach Boga rdzenia, Polski, czy SÂłowian. P. Rajska i jej poglÂądy oraz oglÂądy to zupeÂłnie osobny temat, chciaÂłbym aby tu byÂły poglÂądy Dolores, czyli fragmenty lub streszczenia z jej prac, wtedy wiadomo o czym mĂłwimy.
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 07, 2012, 22:14:39 » |
|
Mówisz , masz  Dolores mówi tu o tysi¹cach hipnoz i rozmowach z bytami i istotami pod³¹czonymi, wg mnie do Rdzenia (to moje indywidualne , wolne wnioski), Wygl¹da jakby po latach zapomnia³a o sesjach ze swoim pierwszym "kosmicznym pacjentem" - Philem , z pocz¹tków kariery hipnotyzera. W tym wywiadzie po latach ca³kowicie pominê³a informacje które uzyska³a od bodaj¿e "Rady 12-tu" , bytów przemawiaj¹cych przez Phila i utrzymuj¹cych ,¿e steruj¹ rozwojem Ziemi. "Kosmiczni Ogrodnicy" str. 213:( fragmenty o wyginiêciu dinozaurów) Phill (Byty): " Ziemia zmieni³a sw¹ oœ obrotu. To tak jakby stary cz³owiek przewróci³ siê na drugi bok. ............................... Nied³ugo sami to doœwiadczycie.............Aktualnie na Ziemi wystêpuje wiele zmian fizycznych ...........To powolny stopniowy proces prowadz¹cy do gwa³townej zmiany osi planety...... ........ Dolores: Czy wiecie kiedy nast¹pi zmiana osi obrotu Ziemi? Phill(Byty): To zale¿y od Ziemi i Ojca w Niebie....... Komentarz Dolores po tym fragmencie sesji hipnozy: "Nie powiem, ¿eby podoba³y mi siê te informacje. Czu³am siê nimi przera¿ona, postanowi³am powróciÌ do tematu dinozaurów." Mój komentarz: WidaÌ, ¿e po latach uzna³a tê informacjê za niewiarygodn¹ , wymaza³a ja z pamiêci, preferuj¹c tzw. "dobr¹ nowinê" od innych bytów. U mnie by³o odwrotnie. Uzna³em tê informacjê za kardynalnie istotn¹, bo dok³adnie pokrywa³a siê z moimi przemyœleniami dotycz¹cymi historii powstania pasm górskich na Ziemi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2012, 22:19:25 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 07, 2012, 22:34:10 » |
|
Tak, po tej ksi¹¿ce Dolores napisa³a jeszcze chyba z 8 i nadal pisze. Jednak z tego wnioskujê, ¿e fragment dotycz¹cy Rdzenia, Lycyfera itd jest twoj¹ interpretacj¹ ³¹cznie ze S³owianami. Znamy twoje katastroficzne pogl¹dy, ale jak widaÌ to nie ma nic wspólnego z aktualnymi pogl¹dami Dolores Cannon, czy jej ostatnimi wywiadami. Myœlê, ¿e wyczerpaliœmy temat.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 08, 2012, 07:35:15 » |
|
Dolores: Czy wiecie kiedy nastÂąpi zmiana osi obrotu Ziemi? Phill(Byty): To zaleÂży od Ziemi i Ojca w Niebie.......
sam widzisz, Âże nic nie jest z gĂłry ustalone,- bo byÂłby to tylko "niemy film", a choĂŚ to nasz sen/projekcja/Maya- to jesteÂśmy w niej zarĂłwno aktorami jak i reÂżyserami w "czasie rzeczywistym" 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 08, 2012, 10:01:37 » |
|
Dolores: Czy wiecie kiedy nastÂąpi zmiana osi obrotu Ziemi? Phill(Byty): To zaleÂży od Ziemi i Ojca w Niebie.......
sam widzisz, ¿e nic nie jest z góry ustalone,- bo by³by to tylko "niemy film", a choÌ to nasz sen/projekcja/Maya- to jesteœmy w niej zarówno aktorami jak i re¿yserami w "czasie rzeczywistym"  W³aœnie, ale wrócê na jedn¹ sekundê do oceny tego wywiadu. Z wywiadu Dolores wynika ¿e jej obecny, NIEPE£NY (moja ocena) œwiatopogl¹d obejmuje oko³o 50% rzeczywistoœci planety. Wg mnie Dolores aktywnie w³¹czy³a siê w tzw. Cywilizacyjno -Techniczny Program Rozwoju Ziemi realizowany przez "Galaktykê " g³ównie w krajach protestanckich (rewolucja -przemys³owa, lotnictwo, eksploracja kosmosu, umys³u, filmy SF, czanelingi itd. ). W sumie to "ograniczenie" Dolores jest oczywiste, bo to jej rdzenny kr¹g kulturowy. Problem tylko w tym , ¿e inne "SI£Y" od kilku tysiêcy lat realizuj¹ zupe³nie inny Program Rozwoju Ziemi , który nazwa³em "Emocjonalno- Religijny"Nie chcê przes¹dzaÌ KTO jest wa¿niejszy i który z tych dwóch programów rozwoju jest wa¿niejszy, ale mo¿e siê zda¿yÌ , ¿e woda z oceanu siê wyleje i przesunie nagle centrum "wa¿noœci" rozwoju Ziemi w inne miejsce. Wg mnie to b³¹d postrzegania rzeczywistoœci Dolores i to widaÌ w tym wywiadzie. Mia³a ten szczegó³ we w³asnych sesjach, ale go zbagatelizowa³a. No, ale i tak J¹ kocham, bo jest fantastyczna 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 10:10:41 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 08, 2012, 10:10:55 » |
|
.. no wiĂŞc byÂły/sÂą jeszcze dwa "programy", ktĂłre biegÂły rĂłwnolegle,- niestety oba zamiast siĂŞ uzupeÂłniaĂŚ w symbiozie popadÂły w skrajnoÂści, niezaleÂżnie od indywidualnych rĂłl.
W roku 2012/2013 (wg zapisu liczbowego MajĂłw rok 13.0.0.0.0.) synchronizacja stanie siĂŞ faktem. ZakoĂączy siĂŞ Wielki Cykl i ewolucyjne stadium HOMO SAPIENS. Staniemy siĂŞ NOWÂĄ RASÂĄ – NOWÂĄ CYWILIZACJÂĄ INTERPLANETARNÂĄ. I tak jak symbol MEN (Niebieski OrzeÂł) przypieczĂŞtowaÂł kiedyÂś zjednoczenie Pó³nocnego i PoÂłudniowego Egiptu, tak teraz przypieczĂŞtuje on elektromagnetyczne zjednoczenie Pó³nocnego i PoÂłudniowego Bieguna Ziemi. Jaskrawy bÂłysk, przeszywajÂąc caÂłe niebo, po³¹czy oba bieguny i od tej chwili Ziemia zacznie ÂświeciĂŚ wÂłasnym ÂświatÂłem. Zjawisko to bĂŞdzie pierwszym znakiem aktu zjednoczenia Kolektywnego Ducha ludzkoÂści. Od tego momentu zaczniemy przekraczaĂŚ nowe obszary, ujrzymy nowe Âświetlane Âświaty, spotkamy naszych przodkĂłw, wodzĂłw, ÂświĂŞtych i siebie samych. Zacznie siĂŞ nowa, ewolucyjna przygoda! http://priveee.dyndns.org/Kippin/303-Ja%20jestem%20innym%20ty%201/303-04.htm
|
|
|
|
|
|
|
|