Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:13:56

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Og³oszenie  (Przeczytany 7547 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Astre
Go¶æ
« : Maj 27, 2012, 17:27:56 »

Poszukujê kogo¶, kto za odp³atno¶ci± przet³umaczy i wklei napisy PL do wywiadu Kerry Cassidy z Ashayane Deane.

Infos na PW.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 07, 2012, 19:45:14 »

Spróbuj porozmawiaæ z >redmulucem<. On zajmuje siê takimi rzeczami, choæ jest bardzo zapracowany to mo¿e uda mu siê znale¼æ troszkê czasu, tym bardziej, ¿e zaintrygowali¶my go Annunakami >> to mo¿e przychyli siê do wspó³pracy. U¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Lipiec 11, 2012, 09:04:32 »

Zobaczê materia³, jednak wstêpnie to jaki¶ maraton i masa pracy...

Moja wstêpna ocena. Nie zajmiemy siê raczej tym materia³em, nie pracujemy tym poziomem informacji.
Wiarygodno¶æ ca³ego Projektu Camelot jest w±tpliwa, poziom informacji bardzo p³ytki w porównaniu do tego czym obecnie siê zajmujemy. To nie s± wiarygodne informacje które nam pomog±...i wiemy ju¿ co mamy robiæ bo trafili¶my ju¿ w dziesi±tkê...i do w³a¶ciwej tarczy. Skupiamy siê tylko i wy³±cznie na Eve Lorgen, Bartleyu i Lindzie Moulton Howe...i parê innych osób. Jedyn± osob± cenn± jak± uda³o nam siê poznaæ przez camelot to Duncan Ofinioan.

Co do tej kobiety...Anny Hayes - obecnie Ashayana Deane

trochê jej "rewelacji"

-nasze S³oñce obecnie umiera Szok - bêdzie aktywne jeszcze 200 lat

-przez te 200 lat bêd± aktywowane i przekszta³cone w tym celu Gwiezdne wrota, ¿eby daæ nam szanse na ewakuacjê, zanim nasz system zostanie przejêty...

-nasza planeta zrobi reset za 200 lat i zacznie od nowa, aby ocaliæ siebie od przejêcia  przez tzw. upadaj±ce paso¿ytnicze  systemy

- ziemia stanowi³a tzw. "genetyczny szpital" dla upadaj±cych ras, z którymi nasi przodkowie dzielili siê DNA

Wg mnie to dezinformacja...brednie i urojenia...celowe lub nie, szkoda czasu...bo to kompromitacja ca³kowita projektu camelot.
Wg materia³ów uzyskanych od Eve...to skrajnie umoczona osoba pod wp³ywem pewnych istot typu gadziego, spe³nia wszelkie standardy dezinformacji wp³ywów MILAB. Trzymajcie siê od niej z daleka.

To nie pierwszy jej numer Anna Hayes zak³ada³a wcze¶niej sekty w 2002 mia³a swoj± ¶wi±tyniê Azurytu w Sarasota, Floryda
gdzie dosz³o do przekrêtów finansowych.  Wyruszy³a siê do Anglii –z kilkoma cz³onkami sekty którzy ja znali po czym likwidowa³a to¿samo¶æ Anny Hayes i teraz spêdza swój czas podró¿uj±c miêdzy USA a Angli± daj±c wyk³ady i sprzedaj±c swoje produkty i ideologii za wygórowan± cenê. Wykorzystuje zwolenników Melchizedeka by zyskaæ pieni±dze aby potem zarobiæ wiêcej pieniêdzy.

http://www.maar.us/anna_hayes.html

Sprawdzajcie wszystkich bardzo dok³adnie, powoli zaczynam rozumieæ jak to funkcjonuje, ci którzy docieraj± do prawdy...maj± powa¿ne k³opoty, ludzie umieraj± po wywiadach z Eve...chcecie to bawcie siê z kolenym chanelerem New Age. Ja wam radzê trzymajcie siê z daleka.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 09:06:31 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Lipiec 11, 2012, 11:54:26 »

[quote]Changes ideology to suit self interests [/quote] x2  Szok

Z cyt. linku podanego powyzej przez redmuluc.

Nic dodac nic ujac.

//Jakos kregi S. Hawkinsa nie dzialaja na moje zmysly, intuicja kobieca mowi "sciemka"U¶miech//
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 11, 2012, 17:26:44 »

Cytat: redmuluc
Wiarygodno¶æ ca³ego Projektu Camelot ...

Byæ mo¿e, ale ten wywiad - tak przynajmniej mnie siê wydaje, nie ma nic wspólnego z Projektem Camelot, poza tym, ¿e dla niego i przez niego jest publikowany.

Co do jej osoby nie zabieram g³osu, bo jej nie znam. Mo¿e kto¶ pot³umaczy te materia³y, które zapoda³ >redmuluc<?
Jak do tej pory, materia³y w których opisuje mechanizmy dzia³aj±ce i wykorzystywane przeciw nam s± najprzystêpniej opisane. Równie¿ sposoby wydostania siê spod ich wp³ywu. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 17:53:21 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Lipiec 11, 2012, 17:58:48 »

nie znam tych nazwisk.

Ale zastanawia mnie zawsze ³atwo¶æ, z jak± ludzie
przyjmuj± pewne jêzykowe uogólnienia (prowadz±ce zawsze do manipulacji,
poprzez fakt schematycznego my¶lenia - czyli bezmy¶lno¶ci w znaczeniu pejoratywnym).

np takie pejoratywne zafarbienia "kolejny chaneler New Age".
Co to mówi? ..ze kto¶ kocha dawe Age, stare Age, czasy ukochanej inkwizycji,
tepienia innych kultur.. moze nawet stanu wojennego.
Pomy¶lcie o tym.

Bo bo bez obrazy i przy szacunku - ale redmuluca ju¿ te¿ nie¼le obsiedli.

..i tu jest miejsce na obrazek..
(ale potrzeba serwera bez ceregieli logowañ)
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Lipiec 11, 2012, 18:09:03 »

Byæ mo¿e, ale ten wywiad - tak przynajmniej mnie siê wydaje, nie ma nic wspólnego z Projektem Camelot, poza tym, ¿e dla niego i przez niego jest publikowany.
Ich poczynania obserwujê od d³u¿szego czasu, ostatnio promuj± jedynie dezinformacyjne, skompromitowane "ikony" Poziom ich informacji jest ¿enuj±co niski. Przyk³ad ewidentnego oszusta i k³amcy to Bill Wood cz³owieka który podaje siê za komandosa Seals, zosta³ zidentyfikowany jako agent...ma³o tego opowiada o operacjach które przeprowadza siê zupe³nie inaczej. Drugi oszust Goerge Green fantasta jeszcze lepszy od £obos..Richard Hoagland...bajkopisarz ...spece bajkopisarze od ekonomi. tego jest zbyt wiele.

Co do jej osoby nie zabieram g³osu, bo jej nie znam. Mo¿e kto¶ pot³umaczy te materia³y, które zapoda³ >redmuluc<?
Jak do tej pory, materia³y w których opisuje mechanizmy dzia³aj±ce i wykorzystywane przeciw nam s± najprzystêpniej opisane. Równie¿ sposoby wydostania siê spod ich wp³ywu. Du¿y u¶miech

Brednie do kwadratu, kobieta nie wie nic sensownego typowa przywódczyni kultów New Age. To samo bredzi Joanna Rajska. Darujcie j± sobie.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Lipiec 11, 2012, 20:13:09 »

Mo¿e kto¶ pot³umaczy te materia³y, które zapoda³ >redmuluc<?

Fajnie wyslugiwac sie nie swoja reka.
A moze KTOS przetlumaczy MOJE materialy, ktore wstawilam na watku o Templas --- czyzby tylko jezyk angielski byl Dominujacym???

A myslalam, ze Wrocus & Co. szprechac umieja!
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 20:17:04 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: