Zobaczê materia³, jednak wstêpnie to jaki¶ maraton i masa pracy...
Moja wstêpna ocena. Nie zajmiemy siê raczej tym materia³em, nie pracujemy tym poziomem informacji.
Wiarygodno¶æ ca³ego Projektu Camelot jest w±tpliwa, poziom informacji bardzo p³ytki w porównaniu do tego czym obecnie siê zajmujemy. To nie s± wiarygodne informacje które nam pomog±...i wiemy ju¿ co mamy robiæ bo trafili¶my ju¿ w dziesi±tkê...i do w³a¶ciwej tarczy. Skupiamy siê tylko i wy³±cznie na Eve Lorgen, Bartleyu i Lindzie Moulton Howe...i parê innych osób. Jedyn± osob± cenn± jak± uda³o nam siê poznaæ przez camelot to Duncan Ofinioan.
Co do tej kobiety...Anny Hayes - obecnie Ashayana Deane
trochê jej "rewelacji"
-nasze S³oñce obecnie umiera
- bêdzie aktywne jeszcze 200 lat
-przez te 200 lat bêd± aktywowane i przekszta³cone w tym celu Gwiezdne wrota, ¿eby daæ nam szanse na ewakuacjê, zanim nasz system zostanie przejêty...
-nasza planeta zrobi reset za 200 lat i zacznie od nowa, aby ocaliæ siebie od przejêcia przez tzw. upadaj±ce paso¿ytnicze systemy
- ziemia stanowi³a tzw. "genetyczny szpital" dla upadaj±cych ras, z którymi nasi przodkowie dzielili siê DNAWg mnie to dezinformacja...brednie i urojenia...celowe lub nie, szkoda czasu...bo to kompromitacja ca³kowita projektu camelot.
Wg materia³ów uzyskanych od Eve...to skrajnie umoczona osoba pod wp³ywem pewnych istot typu gadziego, spe³nia wszelkie standardy dezinformacji wp³ywów MILAB. Trzymajcie siê od niej z daleka.
To nie pierwszy jej numer Anna Hayes zak³ada³a wcze¶niej sekty w 2002 mia³a swoj± ¶wi±tyniê Azurytu w Sarasota, Floryda
gdzie dosz³o do przekrêtów finansowych. Wyruszy³a siê do Anglii –z kilkoma cz³onkami sekty którzy ja znali po czym likwidowa³a to¿samo¶æ Anny Hayes i teraz spêdza swój czas podró¿uj±c miêdzy USA a Angli± daj±c wyk³ady i sprzedaj±c swoje produkty i ideologii za wygórowan± cenê. Wykorzystuje zwolenników Melchizedeka by zyskaæ pieni±dze aby potem zarobiæ wiêcej pieniêdzy.
http://www.maar.us/anna_hayes.htmlSprawdzajcie wszystkich bardzo dok³adnie, powoli zaczynam rozumieæ jak to funkcjonuje, ci którzy docieraj± do prawdy...maj± powa¿ne k³opoty, ludzie umieraj± po wywiadach z Eve...chcecie to bawcie siê z kolenym chanelerem New Age. Ja wam radzê trzymajcie siê z daleka.