ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 12, 2012, 22:53:15 » |
|
Nie jestem upowa¿niona, by pisaÌ o szczegó³ach, ale na miejscu Darka sprawdzi³abym, czy aby wywi¹za³ siê ze swoich obowi¹zków. Dla w³asnego bezpieczeùstwa.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 13, 2012, 09:52:17 » |
|
S¹ ludzie na tym œwiecie, którym dmuchanie afer z niczego sprawia niewys³owion¹ radoœÌ , oczywiœcie z powodu mi³oœci do bliŸniego, bo jak¿e by inaczej  I w ten sposób taki osobnik potrafi napsuÌ krwi dobremu adminowi.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 13, 2012, 10:15:15 » |
|
No tak, wychodzi nasza "narodowa" przypad³oœÌ, zamiast siê integrowaÌ to my siê dzielimy. Ceniê naród ¿ydowski za ich integracjê, dla nas potrzeba strajków w stoczniach (a w³aœciwie wszêdzie), albo œmierci papie¿a, abyœmy to mieli przez chwilê na wzglêdzie. Nie przypuszczam, aby "organa" chcia³y siê tym zainteresowaÌ, ale to moja opinia. W ka¿dym razie dowody jakiejkolwiek "dzia³alnoœci" znajduj¹ siê wy³¹cznie na serwerze. Ale forum to nie jest typowa strona, gdzie serwer wszystko loguje. Tutaj ka¿de klikniêcie to jednostkowy dostêp do serwera, gdyby to logowaÌ to logi zajmowa³yby znacznie wiêcej ni¿ publikowane posty. W skali "darmowefora.pl" to s¹ ju¿ zapewne miliony klikniêÌ dziennie i nawet gdyby by³y logowane nikt nie da³by rady ich przeszukaÌ. Mo¿na tylko przegl¹daÌ zapisy i zmiany w bazach danych w okreœlonym czasie - kator¿nicza robota. A jeœli ktoœ usuwa³ zapisy w bazach i je reindeksowa³ nie bêdzie ¿adnych widocznych zmian, co najwy¿ej przez porównanie z kopiami, jeœli istniej¹, a i tak nie bêdzie sprawcy. W ka¿dym razie w³aœciciel lub admin serwera nie bêdzie kocha³ tego kto nas³a³ organa, jeœli nie wy³¹czy tego w ogóle, abo nie bêdzie musia³ zastopowaÌ na czas "sprawdzania, a wtedy wszyscy l¹dujemy z rêk¹ w nocniku. Darek jest tu "spo³eczny" i naprawdê niewiele wiêcej mo¿e ni¿ klikanie tych kilku dodatkowych guzików jakie ma do dyspozycji. Arteq, d³ugo ju¿ poruszam siê po tej ziemi, ale nie mogê wykombinowaÌ jaki mo¿na mieÌ interes w po³o¿eniu ³apy na forum, oprócz bycia w³aœcicielem p³atnego serwera, na który mia³oby byÌ przeniesione (ale to nie jest znacz¹cy biznes), móg³byœ mnie oœwieciÌ? Mimo wszystko temat kopii forum jest aktualny.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 13, 2012, 10:39:07 » |
|
Arteq, za³ó¿ w³asne forum to nikt ci ³apy nie po³o¿y, nie wiem co tobie lub komu ta teoria spiskowa ma przynieœÌ. Ocziwiœcie. Jednak ten truizm który napisa³eœ nie jest agrumentem w tym momencie dyskusji. Napisa³em o swoich przeczuciach w zwi¹zaku z czytaniem postów w tym w¹tku, przeczuciach które bardzo rzadko mnie myl¹, ale nie fakt - nie mogê u¿ywaÌ ich jako dowodu na zaistnienie danego zjawiska. Takiego podejœcia po tobie siê nie spodziewa³em. Nie rozumiem co jest niestosownego w miom poœcie - mo¿esz przybli¿yÌ? Twoja reakcja jest dosyÌ symptomatycznie nerwowa, czy¿byœ sk³ada³ po cichu - poza oficjalnymi postami - jakieœ propozycje w kwestii "opieki" nad tym forum? ¯adnych sensacji nie wietrzê - np. ¿e ktoœ chcia³by przej¹Ì wartoœÌ "intelektualn¹" forum... :] Arteq, d³ugo ju¿ poruszam siê po tej ziemi, ale nie mogê wykombinowaÌ jaki mo¿na mieÌ interes w po³o¿eniu ³apy na forum [...] Wychodzi³oby na to, ¿e mo¿e chodzê nieco d³u¿ej po tej ziemi... ;]
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2012, 10:39:43 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 13, 2012, 10:51:44 » |
|
…i tak moÂżna zniszczyĂŚ kaÂżdÂą cennÂą inicjatywĂŞ.
Na moje czucie, pomoc Blueray’a i Barneyosa jest bezinteresowna oraz wielce przydatna. ChÂłopaki wÂłoÂżyli naprawdĂŞ duÂżo pracy, dla nas wszystkich.
Arteq, skÂąd w Tobie tyle podejrzliwoÂści?
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2012, 10:53:13 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwiec 13, 2012, 17:01:37 » |
|
A moze ktos bylby tak uprzejmy i napisal o co wlasciwie chodzi? Tylko tak, aby mozna bylo zrozumiec. Bo z calego tego zametu, to ja wnioskuje, ze chodzi o ... zaplacenie za cos.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwiec 13, 2012, 17:26:59 » |
|
Na razie nie p³acimy. Chodzi o to, ¿e nie maj¹c kopii forum, nie mo¿emy odtworzyÌ zaginionych w¹tków i postów, a tak¿e u¿ytkowników z ich profilami, o co jest awantura ze straszeniem s¹dem i prokuratorem w³¹cznie. Niestety admin serwera "darmowefora.pl" jest zupe³nie nie kontaktowy, o czym mo¿na poczytaÌ w postach na jego forum. Natomiast arteq wietrzy "zdradê stanu" i czyjœ w tym interes. Ptaku, w tym teamie ja rzucam temat, a barneyos wykonuje robotê, doskona³y uk³ad, no nie? Albo wykonuje ju¿ bez rzucania tematu, a ja zbieram laurki. Arteq, Kiara jest jednak doskona³¹ twoj¹ nauczycielk¹, jeœli chodzi o odpowiedzi na pytania, a co do d³ugoœci st¹pania to te¿ pud³o.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwiec 13, 2012, 21:52:49 » |
|
Nic nie wietrzĂŞ.
Skoro nie "za³apa³eœ" jaki mo¿na mieÌ interes z przejêcia forum, to nie powinieneœ siê z³oœciÌ na uwagê, ¿e byÌ mo¿e mam wiêksz¹ czu³oœÌ/intuicjê i wiedzê od Ciebie w tym zakresie. Nie napisa³em wprost o tym "jak i dlaczego" aby nie podsuwaÌ nieetycznego pomys³u, który mo¿e byÌ wykorzystany w innym miejscu, ale Ok, ju¿ mówiê - jak siê powiedzia³o A trzeba powiedzieÌ i B lub trzeba by³o trzymaÌ paszczê na k³ódkê.
Otó¿, ktoœ kto chcia³by sprywatyzowaÌ to forum móg³by mieÌ daleko gdzieœ co jest na nim pisane. Móg³by tylko jako admin-w³aœciel stosowaÌ inteligentnie ro¿ne sztuczki - pomimo zapewnieù wielu forumowiczów o swojej b³yskotliwoœci móg³by ich kiwaÌ jak dzieci (np. podgrzewaÌ atmosferê, rozdmuchiwaÌ tematy, "promowaÌ" umiejêtnie to forum na innych forach i... zarabiaÌ na reklamach i banerach w zwi¹zku z iloœci¹ odwiedzin). Ba-nal-ne.
Wystarczy czy mam siê jeszcze rozwin¹Ì?
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2012, 22:00:13 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 14, 2012, 09:54:50 » |
|
Arteq to o czym piszesz jest tak banalne, Âże aÂż powszechne . Syn mi wyklarowaÂł ostatnio Âże jest takich dwĂłch kolesi, ktĂłrzy grajÂą sobie w pewnÂą gierkĂŞ internetowÂą robiÂą z tego filmiki ( film z toku gry ze swoimi gÂłupawymi komentarzami ) i wrzucajÂą te tony gigabajtĂłw na YT . MajÂą sporo subskrybcji, co znaczy, Âże siĂŞ ich oglÂąda, wyÂświetlajÂą sie reklamy i oni na tym "partnerstwie z YT" 10tys mies zarabiajÂą. Tylko za to, Âże siĂŞ wydurniajÂą grajÂąc dniami i nocami w gierki. Masakra. Niech tam ktoÂś sobie zarabia jak potrafi, a co tam , byle obsÂługa bez zarzutu byÂła i byle to ludzi krĂŞciÂło. A jak mÂądrze to zrobiĂŚ to i na spotkania by siĂŞ kasa uzbieraÂła 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 14, 2012, 10:16:44 » |
|
Pochlebiasz sobie, to nie intuicja czy wyczucie, ale gdybanie, przypuszczanie i domniemanie, które przechodzi w przekonanie i potem sam wierzysz w iluzję, którą wymyśliłeś. Ja też jestem zwolennikiem teorii spiskowych w wielu wypadkach, ale muszą być podstawy. Chyba nie znasz zasad dochodów z reklam na forach, gdzieś o tym pisałem. To co opisujesz to zwykła manipulacja i ona jest tutaj teraz, była i jeszcze trochę będzie, zobacz posty w śmietniku. Znajdziesz wiele w temacie wątku, z którego pochodzą, bez inwektyw, po prostu ktoś albo nie doczytał, albo nie wiem co (zła wola) i żadnego powodu usunięcia, typowa manipulacja. A nakręcanie tematów to co to jest? Jeżeli użytkownicy "rzucają się" na jakiś temat to ich sprawa, czy będziesz pisał merytorycznie w temacie, który cię nie interesuje? I gdzie te przychody z reklam. Banery dotyczą niezalogowanych, a czy oni będą chcieli czytać temat, który ich nie interesuje? Jedni wrzucają tematy dla punktów, inni dla kawału, a jeszcze inni dlatego, że chcą się czegoś dowiedzieć, albo podzielić swoją wiedzą, jaka by ona nie była. I maja do tego pełne prawo. A gdybanie, że ktoś wrzuci atrakcyjny temat dla zysku z reklam to daleko idąca nadinterpretacja, a nawet gdyby tak było to cieszyłoby mnie to, że ktoś może zarobić. Czy mam mu żałować, albo zazdrościć? Wolę się z nim cieszyć z jego "sukcesu". Nie dla wszystkich jest ważne co jest na forum pisane, ważnie jest tylko dla tych co piszą i czytają to ze zrozumieniem. Prawdziwy interes ma tylko właściciel serwera dla wielu forów, ale jak widzisz on też może mieć te fora w ... gdzieś.
Edit: to jest odpowiedź dla arteq, miała być pod spodem, ale byli szybsi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2012, 19:40:36 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwiec 14, 2012, 10:17:43 » |
|
arteq - cyt. Otó¿, ktoœ kto chcia³by sprywatyzowaÌ to forum móg³by mieÌ daleko gdzieœ co jest na nim pisane. Móg³by tylko jako admin-w³aœciel stosowaÌ inteligentnie ro¿ne sztuczki - pomimo zapewnieù wielu forumowiczów o swojej b³yskotliwoœci móg³by ich kiwaÌ jak dzieci (np. podgrzewaÌ atmosferê, rozdmuchiwaÌ tematy, "promowaÌ" umiejêtnie to forum na innych forach i... zarabiaÌ na reklamach i banerach w zwi¹zku z iloœci¹ odwiedzin). Ba-nal-ne.
Wystarczy czy mam siê jeszcze rozwin¹Ì? JASNE! Gdy szuka sie chetnych do klikania po swoich prywatnych domenach, to robi sie zamet, kij w mrowisko, ludziska zaczynaja wykazywac emocje i ciekawosc. Firmy rozliczeniowe zyja z danych statystycznych, np. na tym forum, zdania takiego co ma 10 wpisow, czy tylko "obserwuje" sa pomijane w pierwszym sicie, ale tych, ktorzy gadaja bez przerwy cenne. Ile tu linkow leci, ile reklamy, ponad 75% (tak na oko szacuje) macza w tym swe prywatne interesy. Nie bede podawac nickow, zreszta jest mi to obojetne, ale wlasnie stosuja takie chwyty ... Tak w istocie to wlascicieli forum nie obchodzi co sie wpisuje, tylko jak reaguje na podawane linki. Nic za darmo, wiec east jak na spotkanie to chyba tylko opcja u Przebisniega na grillu;) Pisal, ze umie robic rozne wedliny i kaszanki i piwo pije na okraglo, podzieli sie z druzyna 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2012, 10:18:30 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 15, 2012, 14:52:08 » |
|
Skoro ju¿ dyskutujemy tutaj o znikaniu profili (i wszystkim innym) to spróbujmy jeszcze zg³êbiÌ temat sposobu dzia³ania programu forum. Tak sobie próbujê ró¿ne sposoby i pewne rzeczy staj¹ siê oczywiste. Skasowanie profilu u¿ytkownika jest mo¿liwe dla u¿ytkownika i admina i skutkuje usuniêciem numerycznego identyfikatora u¿ytkownika ze wszystkich baz, tzn. u¿ytkowników, w¹tków i postów. W zwi¹zku z tym propozycja barneyosa nie zadzia³a, nie wyœwietli, ani postów, ani w¹tków (dotyczy wyœwietlania postów w/g numeru usera). Jednak posty pozostaj¹ w bazie z u¿ywanym nickiem. Wyœwietlaj¹c w¹tek zobaczymy np. u¿ytkownik "Yeti" - GoœÌ, zamiast statusu. Indywidualny numer skasowanego u¿ytkownika jest zapamiêtany w systemie jako u¿yty i nikt inny go ju¿ nie mo¿e otrzymaÌ. Teoretycznie posty zostaj¹ zawsze w bazie ze swoim indywidualnym numerem, mog¹ siê zmieniÌ pola skojarzeù z w¹tkami, czy wykasowanie numeru u¿ytkownika, tyle mo¿na zrobiÌ dostêpem z poziomu forum. W przypadku Jana zrobiono coœ wiêcej, w najlepszym przypadku usuniêto tak¿e skojarzenia postów z w¹tkami, w najgorszym usuniêto ca³e posty z bazy, gdy¿ nie wyœwietlaj¹ siê jego posty w ¿adnym w¹tku (jak dot¹d). Bez dostêpu do bazy mo¿na to tylko sprawdziÌ po numerach postów. Generalnie przekroczyliœmy 98 000, Yeti by³ 97 999 postem. ¯eby zani¿yÌ zakres poszukiwaù potrzebny by³by u¿ytkownik, który dyskutowa³ z Janem w jakimkolwiek w¹tku i poda choÌby przybli¿on¹ datê takiego postu w relacji do postu Jana. Wtedy mogê spróbowaÌ przeszukaÌ okolice i zobaczyÌ czy jego posty w ogóle siê zachowa³y, czy te¿ jest to dzia³anie rêki z zewn¹trz.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 15, 2012, 16:24:51 » |
|
ÂŻeby zaniÂżyĂŚ zakres poszukiwaĂą potrzebny byÂłby uÂżytkownik, ktĂłry dyskutowaÂł z Janem w jakimkolwiek wÂątku i poda choĂŚby przybliÂżonÂą datĂŞ takiego postu w relacji do postu Jana. Wtedy mogĂŞ sprĂłbowaĂŚ przeszukaĂŚ okolice i zobaczyĂŚ czy jego posty w ogĂłle siĂŞ zachowaÂły, czy teÂż jest to dziaÂłanie rĂŞki z zewnÂątrz. Mam nadziejĂŞ, Âże to wystarczy. Jakby co, dziÂś jeszcze jestem, mogĂŞ poszukaĂŚ wiĂŞcej. Pozdr --------------------- Odp: Ateizm « Odpowiedz #6 : Luty 22, 2011, 22:06:48 » http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6529.msg74555#msg74555(To byÂło tuÂż po pojawieniu siĂŞ JANA na forum.) En-Lil « : Marzec 12, 2011, 12:52:28 » Odp: En-Lil « Odpowiedz #18 : Marzec 14, 2011, 21:35:47 » http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6589.msg75342#msg75342
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2012, 16:25:21 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 15, 2012, 18:26:39 » |
|
Dziêkujê, wystarczy, ale efekty zerowe, czyli rozpoznanie pozostaje na poprzednim poziomie. WidaÌ tylko, ¿e program forum generuje odpowiedzi dynamicznie przydzielaj¹c pozycje postom w temacie, wiêc ewentualne dziury z jakiegokolwiek powodu nie s¹ zauwa¿alne. Podtrzymujê, ¿e takich zniszczeù nie da siê zrobiÌ z poziomu u¿ytkowników forum. Z poziomu hackera nie tak ³atwo, ale nie niemo¿liwe. Naj³atwiej z poziomu administracji lub bezpoœredniego u¿ytkownika serwera. Dodatkowo program obs³ugi for mo¿e mieÌ ró¿ne funkcje dotycz¹ce obs³ugi baz dostêpne dla jego administratora. Mo¿na te¿ "buszowaÌ" po bazach ka¿dym innym programem obs³uguj¹cym ten typ baz danych i znaj¹c ich zabezpieczenia. Œladów nie bêdzie, jeœli ktoœ wie co robi. Bardzo ma³e prawdopodobieùstwo jakiejkolwiek usterki technicznej, sprzêtu czy programu.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 21, 2012, 10:48:47 » |
|
Aloha!! 21.06.2012 dodano nowy pliczek - lista uÂżytkownikĂłw. Plik dostĂŞpny jest w dziale Spis tematĂłw http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8230.0
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 21, 2012, 15:38:59 » |
|
Fajna pomoc, tylko mnie nie wyÂświetla nikogo. DziĂŞki za pomysÂł i pracĂŞ. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 21, 2012, 15:51:34 » |
|
Darek, spróbuj zrobiÌ aktualizacjê, powinien sci¹gn¹Ì listê. U mnie to nie chodzi, ale to inny problem.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 21, 2012, 16:42:31 » |
|
Ze wzglêdu na mo¿liwoœÌ tworzenia lokalnej kopii umieœci³em tym razem pust¹ tabelê z mo¿liwoœci¹ zaimportowania ca³oœci.
Chyba ¿e wywala u Was jakiœ b³¹d, to proszê o podanie go, to coœ zaradzimy.
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 21, 2012, 20:26:54 » |
|
Nie znam siê specjalnie na arkuszach, wiêc nie wiem czy mo¿na to zakwalifikowaÌ jako b³¹d, ale u mnie nie dzia³a przycisk "aktualizacja".
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 22, 2012, 06:48:47 » |
|
SprawdÂź ustawienia poziomu zabezpieczeĂą.
Menu NarzĂŞdzia -> Makro -> Zabezpieczenia zakÂładka Poziom ZabezpieczeĂą
WybraĂŚ opcjĂŞ ÂŚrednie. MoÂżesz zdecydowaĂŚ czy uruchamiaĂŚ potencjalnie niebezpieczne makra.
ZakÂładka Zaufani Wydawcy - zaptaszkowaĂŚ obie pozycje: Ufaj wszystkim zainstalowanym dodatkom i szablonom oraz Ufaj dostĂŞpowi do programu Visual Basic Project.
Nastêpnie zamkn¹Ì i uruchomiÌ jeszcze raz Excela.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 22, 2012, 10:21:35 » |
|
 DziĂŞki. Chyba sobie poradziÂłem, choĂŚ troszkĂŞ inaczej niÂż napisaÂłeÂś, ale bez Ciebie nic bym nie wskĂłraÂł.  Rdycja: Chyba siĂŞ przedwczeÂśnie pochwaliÂłem. ZmieniÂłem, ale w Excelu te makrowe ustawienia i nic. Menu NarzĂŞdzia -> Makro -> Zabezpieczenia zakÂładka Poziom ZabezpieczeĂą Tak prĂłbowaÂłem, tylko nie bardzo wiem w ktĂłrym "menu", wiĂŞc namÂąciÂłem w arkuszu. CoÂś niby zciÂągnĂŞÂło ale dalej nie wyÂświetla tylko pokazuje informacjĂŞ o jakichÂś aktualizacjach i pyta co zapisaĂŚ. ZbaraniaÂłem - niby nic nadzwyczajnego, bom wszak zodiakalny baran 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 10:48:29 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 22, 2012, 12:35:04 » |
|
Przy otwieraniu pliku uka¿e siê okno:  Nale¿y wybraÌ W³¹cz makra Potem po klikniêciu przycisku "Aktualizacja"  Potwierdzamy TAK i potem  wybieramy TAK lub NIE a na zakoùczenie info 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 22, 2012, 21:06:40 » |
|
DziĂŞki za instrukcje, niewÂątpliwie dostosujĂŞ siĂŞ do nich, jednak na ten czas nie wyskakuje mi opcja "makra". Na innych kompach tak, za kaÂżdym razem, ale tam nie mam dostĂŞpu do forum, a na moim coÂś mam sfiksowane. MoÂże chodzi o te poziomy zabezpieczeĂą, ale ni chusteczki nie wiem gdzie je przestawiĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lipiec 30, 2012, 20:12:56 » |
|
Tutaj cyt Darek z watku o Ki-arze No i trudno, dosta³a kilkoma czy ca³¹ mas¹ kamieni. Tak czy inaczej wypada jej wspó³czuÌ, ale w w¹tku, który ju¿ i tak bardzo obszernie porusza ¿ycie tej kobiety >>. kobiety? 
|
|
|
|
|
|
|
|