Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:29:54

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Fala 2012  (Przeczytany 93780 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Czerwiec 24, 2012, 10:15:48 »

Ja bym siê nie napina³ na s³owo Bóg Du¿y u¶miech
Dawniej to s³owo znaczy³o w t³umaczeniu na nasze doskona³y.
Nie to ¿e siê czepiam bo szacowny  Astre trochê racji ma, ale ja wolê zamieniæ Du¿y u¶miech
Wiêc proponuje zamieniæ boski na uniwersalny Du¿y u¶miech]
East Ja jest jedn± z czê¶ci Ca³o¶ci tak jak woreczek ¿ó³ciowy jest czê¶ci± ca³o¶ci cia³a ludzkiego Du¿y u¶miech
Wa¿ne by pe³ni³o swoj± funkcjê tzn odbiór i zapis informacji a nie ich interpretacje Du¿y u¶miech

PS
Widzê i¿ wielce szacownej ptak po powrocie trochê jêzyczek siê wyostrzy³ Mrugniêcie
Dziêkuje Ci szacowna, ze pozwalasz mi na Twoje pa Buziak Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 10:20:56 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Czerwiec 24, 2012, 11:49:25 »

Cytat: Astre
Szczepionk± na irracjonalizm, mo¿e byæ miêdzy innymi racjonalizm.

Jak kto¶ pisze cytujê : ''jeste¶my Bogami na tej planecie, to proszê rozwa¿yæ na ile te hase³ka obficie zalewaj±ce spo³eczny mental, sprawdzaj± siê w rzeczywisto¶ci ?

Nie ma nie tylko dowodu istnienia jakiegokolwiek Boga, ale nawet szans, by taki dowód zosta³ kiedykolwiek podany.

Zatem takie opinie, ¿e My jeste¶my Bogami s±  p³ytkie, nieodpowiedzialne i mog± narobiæ wiele szkody.
Najlepiej tego nie czytaæ, bo g³owa to ¶mietnik.

Astre, generalnie masz racjê i generalnie te¿ jej nie masz. Nie bêdê tu ju¿ wnikaæ dlaczego,
jednak mózg doskonale potrafi sobie radziæ ze ¶mieciami. Chocia¿by jego budowa ¶wiadczy
o sortowaniu wstêpnym. Jedne ¶mieci na lewo, drugie na prawo. Przemia³ i synteza.
Bóg siê rodzi, noc truchleje… a cz³owiek m±drzeje lub g³upieje.

Jako¶æ ¶mieci ma znaczenie. Za¶ boga mo¿na oddaæ do reklamacji, b±d¼ recyklingu. 

Pa.  Du¿y u¶miech

Cytat: Przebi¶nieg
PS
Widzê i¿ wielce szacownej ptak po powrocie trochê jêzyczek siê wyostrzy³ 
Dziêkuje Ci szacowna, ze pozwalasz mi na Twoje pa 

Ale¿ kwiatuszku, bierz ze s³ownictwa co chcesz i u¿ywaj wedle potrzeby oraz upodobania.
Moje nic nie jest, a pa niesie w sobie jakie¶ ciepe³ko i obietnicê dalszego kontaktu.
I mo¿e dla niektórych to zbyt bezpo¶rednie, ale jak sam podkre¶lasz, dla ka¿dego co innego.  Chichot

No to pa.  Du¿y u¶miech

Ps. Tobie siê prêdzej zmys³ postrzegania wyostrzy³ ni¿ mi jêzyczek.  Jêzyk
Ale niech tam, spolegliwa jestem.  Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Czerwiec 24, 2012, 18:24:21 »

ptak U¶miech
Ale niech tam, spolegliwa jestem.   Mrugniêcie
Przyznam siê uczciwie, ¿e czytaj±c ten fragmencik wiêkszej ca³o¶ci zakrztusi³em siê piwem U¶miech 2
Uruchomi³a mi siê te¿ wyobra¼nia Du¿y u¶miech Cool
Ale spojrza³em na mój brzuszek i znowu zacz±³em twardo st±paæ po ziemi Du¿y u¶miech
to pa Mrugniêcie

PS
Moje nic nie jest, a pa niesie w sobie jakie¶ ciepe³ko i obietnicê dalszego kontaktu.
Ciep³o z Twojego ju¿ otwartego Serduszka jest wyczuwalne na du¿e odleg³o¶ci  U¶miech
W Czo³owie np ja odczuwam to ciep³o doskonale bez wiêkszych zak³óceñ U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 18:31:15 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Czerwiec 24, 2012, 19:37:29 »

Oj to prawda, Przebi¶niegu, wszak Ptak -i bli¿ej s± nieba ,to i fala szybciej je dosiêga Mrugniêcie
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Czerwiec 24, 2012, 20:51:22 »

Fala to mnie dosiêg³a i prawie zmy³a, ale ta morska. Chichot
A kwiatuszki niech nie patrz± na brzuszki, bo i po co? Wystarczy serce czu³e, my¶l pogodna i ufna.
Tego za¶ kwiatuszkom nie brakuje.  U¶miech
Chcia³oby siê to samo rzec o ea¶cie, ale go przecie¿ nie ma.  Mrugniêcie Wielka szkoda. Du¿y u¶miech

No to pa.  Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Czerwiec 25, 2012, 18:02:24 »

ptak
Chcia³oby siê to samo rzec o ea¶cie, ale go przecie¿ nie ma.   Mrugniêcie Wielka szkoda. Du¿y u¶miech
Hm kto¶ tu niedawno czy aby nie ptaszynka twierdzi³a ¿e east jest s³odki Du¿y u¶miech
Znaczy jest czy nie ma bo jak kto¶ lub co¶ jest s³odkie to raczej istnieje Du¿y u¶miech
Fala za¶ idzie oj idzie i to nie morska Mrugniêcie
to pa Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Czerwiec 25, 2012, 22:03:18 »

A kwiatuszki niech nie patrz± na brzuszki, bo i po co? Wystarczy serce czu³e, my¶l pogodna i ufna.
Tego za¶ kwiatuszkom nie brakuje.  U¶miech
Chcia³oby siê to samo rzec o ea¶cie, ale go przecie¿ nie ma.  Mrugniêcie Wielka szkoda. Du¿y u¶miech
Serce czu³e, my¶l pogodna i ufna istniej± nawet bez koniecznosci podpinania do nich  KOGO¦.
To raczej stan bycia , ów "rezonans" poza , lub te¿ pomiêdzy osobami. Kiedy o tych atrybutach istnienia siê czyta, to w naturalny sposób siê pojawia u¶miech Du¿y u¶miech
One staj± siê wspólne, wspó³-odczute. I to jest ta Jedno¶æ ,której JA szuka, a znale¼æ nie mo¿e. Nie ma szkody, Ptaku, ¿e nie mo¿esz tego o "mnie" powiedzieæ, wa¿ne, ¿e pojawi³o siê odczucie takie, a zatem  dostrojenie do identycznej , wzajemnie sprzê¿onej zwrotnie fali Chichot . Fali ,która i kwiecistego "wybrzuszañca" obmywa (nie zmywa) Mrugniêcie
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Czerwiec 25, 2012, 22:48:29 »

Ach, serca czu³e… dok±d nas wiod±?
A ufno¶æ… czy pozwoli skoczyæ w przepa¶æ z nadziej± na uskrzydlenie? 
S³odycz i gorycz tak samo jest do zgryzienia.

Filozofia tu kwitnie, ea¶cie drogi.  Mrugniêcie

Pa.  Du¿y u¶miech
Jack1967
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Czerwiec 26, 2012, 17:11:40 »

artyku³ pochodzi ze strony: http://krystal28.wordpress.com/2012/06/26/grawitacja-jest-iluzja/by krystal28 in Dajamanti, Techniki Medytacyjne

NAUKA O PORUSZANIU SIÊ W PRZESTRZENI

“TEN KTO PRZYJMIE TE S£OWA JAKO PRAWDY, WKRÓTCE DO¦WIADCZY RZECZYWISTO¦CI  Z ZUPE£NIE INNEGO PUNKTU WIDZENIA”.

Grawitacja jest iluzj±

Witajcie Kochani,

Czas szkolenia Mistrzów w³a¶nie siê rozpocz±³. Przyszed³ moment, aby¶cie siê nie bali przywo³aæ Wasz± prawdziw± moc, do zamanifestowania wszystkiego czego tylko zapragniecie. Albowiem ten czas jest najodpowiedniejszym momentem do tego typu rzeczy. Zwróæcie uwagê, i¿ macie do czynienia z Wielkimi Energiami. Wykorzystajcie te boskie dary, dla w³asnego, nieograniczonego u¿ytku.

Dzisiaj chcia³bym omówiæ temat, zwi±zany z poruszaniem siê w przestrzeni, choæ w³a¶ciwym równie¿ s³owem którego mo¿na tutaj u¿yæ jest: “latanie”.

Ka¿dy z Was prze¿ywa³ w swoich ¿yciu momenty, kiedy patrz±c na niebo pomy¶la³ choæ raz: “Jak wspaniale by³oby móc polecieæ w przestworza jak ptak” i jestem tutaj, aby Wam powiedzieæ, ¿e jest to ca³kowicie mo¿liwe.

Czym jest grawitacja w takim razie? Jest iluzj±. Wiêc dlaczego istnieje? Poniewa¿ ludzie w ni± wierz±.  Zwróæcie uwagê Moi Drodzy na to, i¿ wszystko, absolutnie wszystko w rzeczywisto¶ci zewnêtrznej jest iluzj±. Co oznacza s³owo iluzja?  Iluzja – jest niesta³a i bardzo zmienna i odnosi siê do rzeczywisto¶ci, któr± manifestuje siê tylko wtedy, kiedy dana jednostka w ni± wierzy.  Czyli ogólnie rzecz ujmuj±c, nie mo¿e powstaæ rzeczywisto¶æ zewnêtrzna, która nie by³aby wcze¶niej umieszczona w wierzeniach danej osoby.  No dobrze, a co by siê sta³o, gdyby dana jednostka uwierzy³a i by³a ca³kowicie przekonana o tym, ¿e grawitacja dzia³a, ale w przeciwnym kierunku, to znaczy przyci±ganie odbywa³oby siê z góry?  Z pewno¶ci± ta osoba znalaz³aby siê w stratosferze lub jeszcze dalej zgodnie z punktem okre¶lenia granicy we w³asnej ¶wiadomo¶ci.  Czy rozumiecie Moi Kochani, jak ³atwo mo¿na z³amaæ prawa, które nie s± i nigdy nie by³y prawami sta³ymi?

Forma fizyczna, w której porusza siê cz³owiek zosta³a zaprojektowana w taki sposób, aby mog³a sprostaæ ka¿demu wyzwaniu, które powstanie w wyobra¼ni ludzkiej i chocia¿ Wasi naukowcy mog± ca³ymi godzinami mówiæ o ograniczeniach cia³a cz³owieka, tak naprawdê mog± mówiæ tylko o tym, co mo¿na zbadaæ przy pomocy wspó³czesnych aparatów. Natomiast wiêkszo¶æ potencjalnych mo¿liwo¶ci cz³owieka jest niewidoczna go³ym okiem i na ten czas niewykrywalna nawet najnowocze¶niejszymi, choæ prymitywnymi aparatami.

Kto w takim razie, mo¿e dog³êbnie i szczegó³owo zbadaæ Wasze cia³o?  Wy sami poprzez do¶wiadczenia.  Je¿eli uwierzyliby¶cie bez ¿adnych w±tpliwo¶ci w ka¿de marzenie zwi±zane z Waszym cia³em, przekonaliby¶cie siê, ¿e zaprawdê Wasza forma jest cudown± bosk± machin± nieograniczonych mo¿liwo¶ci.  Ka¿d± formê fizycznego ludzkiego cia³a, mo¿na zmieniæ, naprawiæ, co¶ dodaæ, co¶ uj±æ i przekszta³ciæ.  Nie musicie prosiæ chirurgów aby to zrobili.  Wszystkie rozkazy wzglêdem Waszego fizycznego aparatu wyp³ywaj± wprost z Waszej ¶wiadomo¶ci.  Dziêki “przytomnemu” u¿yciu ¶wiadomo¶ci mo¿ecie mieæ pe³n± w³adzê nad cia³em i nad rzeczywisto¶ci±, która Was otacza zmieniaj±c j± w dowolny sposób.

Nauka ta nie bêdzie opieraæ siê na nudnych æwiczeniach, które zwykle po kilku powtórzeniach wywo³uj± w cz³owieku monotonno¶æ i staj± siê niepotrzebne.  Prostota z jak± chcia³bym Wam przekazaæ te prawdy niech stan± siê dla Was nie tylko wspania³ym do¶wiadczeniem, ale równie¿ intencj± cudownych skumulowanych uczuæ.

POCZUJ LEKKO¦Æ TWOJEGO CIA£A”.

Czy mo¿na wa¿yæ ponad 100 kg i byæ lekkim jak piórko?  Owszem, poniewa¿ uczucie lekko¶ci cia³a, które bêdziemy tutaj wykorzystywaæ nie ma nic wspólnego z Wasz± wag±.  Lekko¶æ cia³a ma byæ zakotwiczonym uczuciem w Waszej ¶wiadomo¶ci.  Dlatego waga formy fizycznej cz³owieka, choæby by³a naprawdê du¿a kompletnie nie ma tutaj ¿adnego znaczenia.

Gdybym powiedzia³ Wam, aby¶cie poczuli lekko¶æ waszego cia³a do takiego stopnia, ¿e oderwaliby¶cie siê od Ziemi i Wy by¶cie mi ca³kowicie uwierzyli bez ¿adnych w±tpliwo¶ci, ten przekaz zosta³by zakoñczony dok³adnie w tym miejscu, poniewa¿ ca³a reszta potoczy³a by siê ju¿ sama.  Jednako¿ rozumiem, ¿e na obecnym poziomie rozwoju umys³ domaga siê wyja¶nieñ, aby pouk³adaæ to wszystko w jedn± ca³o¶æ.  On zawsze bêdzie domaga³ siê wyja¶nieñ, poniewa¿ wiele rzeczy nie rozumie.  Jedynie Wasze Serce, Wasza dusza pojmuje wszystko i to wszystko jest dla niej do osi±gniêcia.

Jaka tajemnicza si³a, unosi Wasze cia³o w powietrze?  Rozkaz zawsze wychodzi od ¦wiadomo¶ci, ale energia Kundalini jest t± si³±, która ³amie wszelkie zasady odno¶nie grawitacji i to w³a¶nie poprzez energiê Kundalini wielcy Ludzie tego ¶wiata dokonywali takich niecodziennych rzeczy.

Je¿eli towarzyszy nam uczucie lekko¶ci zakotwiczone w ¶wiadomo¶ci, podnosimy energiê Kundalini ku górze i w takim momencie nasze cia³o zaczyna unosiæ siê w powietrzu.  Aby móc przemie¶ciæ siê, czyli dokonaæ pewnych manewrów w przestrzeni, u¿ywamy czystej, niezabrudzonej w±tpliwo¶ciami intencji wprost z naszej ¶wiadomo¶ci.  Gdy taki rozkaz dojdzie do cia³a, a odbêdzie siê to w trybie natychmiastowym, nasze cia³o bêdzie przemieszczaæ siê w sposób dowolny, z dowolnie wybran± przez nas prêdko¶ci±.

Musicie wiedzieæ Moi Drodzy, ¿e rozkaz wychodz±cy z Waszej ¶wiadomo¶ci w postaci uczucia lekko¶ci przemienia komórki cia³a w pochodn± cz±steczek w powietrzu.  Mówimy tutaj o “z³±czeniu” cia³a z przestrzeni±, lub “przystosowaniu” jego konsystencji do przemieszczenia siê nad powierzchni± planety.

Wêdrówkê Energii Kundalini ku górze mo¿na wyczuæ podczas orgazmu w postaci uczucia “uniesienia”.  Jednak¿e jest to stosunkowo krótkie uczucie, aby móc jego wydatek energetyczny wykorzystaæ do takich wyczynów.  Poza tym, podczas kopulacji, raczej ciê¿ko bêdzie przekierowaæ umys³ na zupe³nie inny punkt koncentracji.  Jest to oczywi¶cie mo¿liwe, ale niezwykle trudne do opanowania.  Dlatego opiszê Wam jak mo¿na ¶wiadomie podnie¶æ tê energiê w inny sposób.

Uczucie “uniesienia” podczas przemieszczania siê w przestrzeni towarzyszy “podró¿nikowi” przez ca³y czas.  Jest to uczucie po³±czenia z przestrzeni± niczym jeden wspólnie dzia³aj±cy organ.  Aby ¶wiadomie móc podnie¶æ energiê kundalini ku górze wystarczy jedynie bez ¿adnych w±tpliwo¶ci przyj±æ czyst± i szczer± intencjê.  Je¿eli zaakceptujecie to pragnienie jako spe³nione ju¿ do¶wiadczenie, energia ta bêdzie bardzo szybko pod±¿aæ ku górze, aby ten rozkaz spe³niæ.  A je¿eli wasza intencja bêdzie zabrudzona jakimikolwiek w±tpliwo¶ciami, chocia¿ mog³y by byæ naprawdê bardzo ma³e, energia ta podniesie siê, ale nie na tyle, aby móc Wasze cia³a oderwaæ z Ziemi.

Sk±d bior± siê w takim razie w±tpliwo¶ci?  Z mózgu.  On tak to definiuje, poniewa¿ nie do¶wiadczy³ tego zjawiska i z góry przyjmuje to za niemo¿liwe.  Jednak¿e tutaj trzeba nauczyæ siê nie s³uchaæ jego podpowiedzi i ufaæ ca³kowicie w³asnemu Wewnêtrznemu Bogu.

Z pewno¶ci± nasuwa siê tutaj pytanie:  “A co z upadkiem z wysoko¶ci?”  Otó¿ moim Kochani, im wy¿ej jeste¶cie, tym mniej siê bêdziecie tego obawiaæ.  A dlaczego tak siê dzieje?  Poniewa¿, gdy wyæwiczycie wasz± zdolno¶æ poruszania siê w przestrzeni, z pewno¶ci± którego¶ razu bêdziecie chcieli polecieæ na inny Uk³ad S³oneczny, a im dalej od Ziemi bêdziecie, tym pewniej siê poczujecie, poniewa¿ nie zobaczycie widocznego gruntu pod nogami, a wiêc nie bêdzie na co upa¶æ.  A poza tym Moi Drodzy, gdy pu¶cicie ster i bêdziecie chcieli znale¼æ siê na Ziemi, energia kundalini zachowa lekko¶æ w Waszych cia³ach, co spowoduje, i¿ opadniecie jak delikatny li¶æ na wietrze.

ZAPRASZAM DO MOJEGO ¦WIATA”.

Witajcie w moim ¶wiecie.  W ¶wiecie, gdzie wszystko jest mo¿liwe.  Tymi s³owami chcia³bym Was zaprosiæ, do dalszej czê¶ci “nauki o poruszaniu siê w przestrzeni”.  Jeste¶cie tutaj, gdzie jeste¶cie, ja jestem tutaj gdzie jestem.  Co nas ró¿ni? Absolutnie nic.  Wszyscy jeste¶my czê¶ci± tej Wielkiej Tajemnicy, zwanej Bogiem.  Jednak¿e, aby móc tê tajemnicê rozgry¼æ, musimy najpierw rozgry¼æ samych siebie.  Tylko taka droga ku temu prowadzi.

Zastanawiali¶cie siê przez moment, dlaczego wasza dusza codziennie rano wraca do Waszego cia³a po odbyciu podró¿y zwanej potocznie snem?  Dlaczego ta ¶wiadomo¶æ, która jest wielowymiarowa, czysta i niebywale wolna nieustanie wraca do waszej fizycznej formy?  Dlaczego tak bardzo jej zale¿y, aby przebywaæ w tym ciele?  Poniewa¿ pragnie spe³niæ siê we wszystkich mo¿liwych do¶wiadczeniach tutaj na Ziemi.  Pragnie udowodniæ samej sobie, ¿e potrafi byæ wolna w ciele jak i poza nim.  Wiêc dlaczego niczego nie pamiêta z tej podró¿y sennej?  Poniewa¿ wróci³a do cia³a, w którym bardzo du¿o ma do powiedzenia mózg.  Tak, to mózg tworzy wam obrazy senne podczas, gdy prawdziwe JA  podró¿uje po wymiarach i strefach.

Jednak¿e do czego zmierzam?  Ano do tego, ¿e je¿eli udacie siê na wypoczynek senny z dowolnie wybran± przez was intencj± i je¿eli po przebudzeniu oczy¶cicie umys³ z obrazów sennych i przywo³acie tê intencjê, bêdziecie mieæ gotow± pomoc i odpowied¼.  Podczas snu wasza dusza wybra³a siê do wymiarów dok³adnie z t± intencj± i pomoc jej zosta³a udzielona.  Teraz musicie nauczyæ siê s³uchaæ tego w³a¶ciwego g³osu.  Do wyboru macie g³os serca – przepe³niony lekko¶ci±, mi³o¶ci±, nieograniczono¶ci± i wieczn± rado¶ci± i g³os rozumu – który jest zastany, ograniczony, os±dzaj±cy i maj±cy bardzo ma³e mniemanie o prawdziwej rzeczywisto¶ci.

Jednak jak siê ma to wszystko co Wam teraz przytoczy³em do “nauki o poruszaniu siê w przestrzeni”?  Bardzo wiele. Przede wszystkim, je¿eli nauczycie siê s³uchaæ Waszego serca, Waszej duszy zamiast logicznego rozumowania osi±gniêcie wspania³e i cudowne rzeczy.  Dusza nigdy Was nie ogranicza.  Je¿eli w Waszej g³owie powstanie jakie¶ marzenie, które jest szalone i nieograniczone, z pewno¶ci± zostaniecie wy¶miani przez Waszych znajomych, przyjació³ a przede wszystkim przez Wasze logiczne my¶lenie i to ostatnie zaboli Was najbardziej.  Ono podpowiada:  “Oszala³e¶?  Chcesz lataæ w powietrzu?  Przecie¿ to niemo¿liwe.  Zostaw te g³upoty w spokoju”.  A dusza na to:  “Tak, to jest to.  Zróbmy to, a sam przekonasz siê jak nieograniczony i wolny jeste¶.  Cieszê siê, ¿e wreszcie odwa¿y³e¶ siê na ten wspania³y krok.  Jestem przy Tobie ca³y czas, o nic nie musisz siê obawiaæ.  Do dzie³a!”.  Widzicie i czujecie tê ró¿nicê?

Powiedz do Siebie te oto s³owa:  “Ojcze, który jeste¶ we Mnie, spraw, abym móg³ us³yszeæ Ciê, abym móg³ poczuæ Ciê.  Gdy bêdê tam unosi³ siê w przestrzeni, po³±cz moje cia³o z cia³em przestrzennym tak, abym osi±gn±³ swobodê poruszania siê.  Gdyby co¶ siê dzia³o ja zamknê oczy, bêdê czu³ Twoj± obecno¶ci± i pe³ne zaufanie do Ciebie, a Ty przejmiesz kontrolê nad moim cia³em i bêdziesz mnie strzeg³ i prowadzi³ jedynie do ¦wiat³a”.  W takich warunkach i z t± czyst± intencj±, gdyby¶cie stracili panowanie nad swoim cia³em przestrzennym, Ojciec zawsze, ale to zawsze sprowadzi Was bezpiecznie na Ziemiê.  Tutaj mo¿ecie byæ absolutnie pewni, ¿e tak siê stanie i w pewnym momencie wyczujecie, jak bardzo Stwórca Was kocha i jak bardzo pragnie siê Wami opiekowaæ.  Niech tak bêdzie.

ZACZNIJ OD SZKLANKI WODY”.

Aby osi±gn±æ uczucie lekko¶ci nie musicie mêczyæ siê nad skomplikowanymi wizualizacjami, czy ciê¿kimi technikami kontroli umys³u.  Do tego wystarczy Wam tylko czysto¶æ Waszego serca przygotowanego do “czucia” i ma³a pomoc. Pomoc± t± bêdzie prze¼roczysta szklanka do po³owy nape³niona czyst± wod± i malutki kawa³ek nici.  Po³ó¿cie ten kawa³ek nici na tej wodzie tak, aby unosi³ siê na jej powierzchni.  Gdy o¶wietlicie ¶wiat³em lampki jej górn± powierzchniê, ujrzycie blask i ten blask pomo¿e Wam zwiêkszyæ to uczucie.

Punktem nastêpnym bêdzie odebranie energii- uczucia lekko¶ci nici i przywo³anie i zakotwiczenie go w waszej ¶wiadomo¶ci.  To jest moi Kochani mo¿liwe, wykorzystuj±c Prawo Po³±czenia Wszystkiego w jedn± ca³o¶æ.  Je¿eli to Wam siê nie uda zawsze mo¿na wyobraziæ sobie miniaturowo¶æ swojego cia³a st±paj±cego po powierzchni tej¿e wody.  Poczujcie lekko¶æ cia³a i natychmiast “zapamiêtajcie” to uczucie.

Ta metoda, choæ wydaje siê ¶mieszna, pozostawia w ¶wiadomo¶ci trwa³e zmiany, które wykorzystamy przy nastêpnym kroku.

Interesuj±cym zjawiskiem jest to, ¿e niektóre owady st±paj± po wodzie z równ± ³atwo¶ci±, jakby st±pa³y po Ziemi.  Sposób poruszania siê i niebywa³a lekko¶æ ma³ych form, zapewniaj± im takie “nadludzkie” wyczyny.  Tutaj musicie wiedzieæ, ¿e woda zawiera swoj± w³asn± konsystencjê, która utrzymuje pewne lekkie formy na powierzchni.  Tak samo dzieje siê z powietrzem ,czy te¿ z przestrzeni±.  Powietrze równie¿ utrzyma przystosowane do niej lekkie formy, a energia Kundalini bêdzie te formy popychaæ w zgodzie z wol± “podró¿uj±cego”  tworz±c tak zwany wir z powietrzem.

Je¿eli uda Wam siê odczuæ uczucie lekko¶ci “p³ywaj±cej” nici i zapamiêtaæ je, bêdziecie ju¿ w po³owie drogi, nawet dalej ni¿ w po³owie.

Nastêpnym Krokiem, bêdzie zakotwiczenie tego uczucia na sta³e w Waszej ¶wiadomo¶ci.  Mo¿ecie wykonywaæ w ci±gu dnia mnóstwo ró¿nych zajêæ, stale maj±c na uwadze niebywa³± lekko¶æ waszego cia³a.  Tak¿e widzicie Kochani, i¿ tutaj nie musicie odk³adaæ wszystkiego, aby móc wracaæ do tej metody, mo¿ecie j± ³±czyæ z ró¿nymi Waszymi zajêciami w ci±gu dnia.

Je¿eli uczucie lekko¶ci cia³a bêdzie wyp³ywa³o niejako automatycznie z Waszej ¶wiadomo¶ci, oznaczaæ to bêdzie, i¿ nast±pi³o zakotwiczenie.  W tym momencie mo¿emy przej¶æ dalej.  Pamiêtajcie, je¿eli wasza istota nie wyra¿a tego uczucia automatycznie praktykujcie dalej tê lekko¶æ, a sami poczujecie kiedy nast±pi³o potwierdzenie ze strony Waszego wnêtrza.

OTWARTA PRZESTRZEÑ”.

Ca³a sztuka w poruszaniu siê w przestrzeni polega na tym, aby¶cie byli równie pewni siebie tam na górze, jak gdyby¶cie st±pali po Ziemi tu na dole.  Co do samych w±tpliwo¶ci po prostu zapytajcie siebie:  “Czy macie w±tpliwo¶ci wtedy, kiedy chcecie przej¶æ lub przebiec wybrany odcinek drogi?”  Nie, po prostu to robicie.  A wiêc zróbcie to samo w przestrzeni. Po prostu to zróbcie z pewno¶ci± siebie i bez ¿adnych w±tpliwo¶ci.  Niech to bêdzie lot tak naturalny, jak gdyby¶cie to robili od zawsze . A wkrótce przekonacie siê, ¿e samo poruszanie siê w powietrzu stanie siê dla Was bardzo naturaln± form± podró¿owania.

Tak jak powiedzieli¶my sobie to na pocz±tku, aby¶cie mogli unie¶æ siê w powietrze, musicie przywo³aæ czyst± i szczer± intencjê uniesienia waszej ca³ej istoty, a to spowoduje uniesienie energii kundalini ku górze i w efekcie uniesienie Was samych.

Wiele osób pomy¶li sobie, jak niebywale trudn± jest sztuk± poruszanie siê w przestrzeni.  Oni tak pomy¶l±, poniewa¿ nigdy tego jeszcze nie do¶wiadczyli.  Ale chcia³bym aby¶cie wiedzieli, ¿e gdy bêdziecie to praktykowaæ, stanie siê to dla Was czym¶ tak naturalnym, jak jazda na rowerze, która ró¿ni siê od samego chodzenia lub biegania.  Gdy staniecie siê prawdziwymi Mistrzami w tej sztuce to dojdziecie do takiego momentu, i¿ aby wzbiæ siê w powietrze, bêdziecie potrzebowali jedynie rozlu¼niæ Wasze miê¶nie i z³apaæ jeden oddech.

Od tego momentu, wszystko zale¿y od Was.

PI¡TY WYMIAR JEST TU¯ TU¯”.

Wkrótce, gdy podniesie siê Ziemia, przybêd± na tê planetê Wielkie Istoty ¦wiat³a.  Niektóre cywilizacje przylec± swoimi statkami, a ci prawdziwi Mistrzowie pos³u¿± siê sztuk± poruszania siê po przestrzeni aby siê tutaj znale¼æ, a któr± Was dzisiaj nauczy³em.  A Wy do³±czycie do Nich.  Oczy ca³ego ¶wiata zwróc± siê na te Wielkie Osobisto¶ci i wezm± Was za Wielkich Mistrzów, którymi zaprawdê Wszyscy jeste¶cie.  Niech tak bêdzie.

B±d¼cie Prawdziwi.
B±d¼cie Sob±.
B±d¼cie Mi³o¶ci±.
B±d¼cie Nieograniczeni.
B±d¼cie Waszym Stwórc±.

Dziêkujê,
Dajamanti

dodatkowe materia³y(byæ mo¿e nie na temat  Mrugniêcie):

1.Scientists Prove DNA Can Be Reprogrammed by Words and Frequencies: http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/

2.Wizualizacja: http://pajomed.w.interia.pl/wizualiz.htm

3.FREE ENERGY - Home Generator (napisy PL):
<a href="http://www.youtube.com/v/SIb_Fj-cmV0?version=3&amp;feature=player_detailpage" target="_blank">http://www.youtube.com/v/SIb_Fj-cmV0?version=3&amp;feature=player_detailpage</a>
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 17:35:26 wys³ane przez Jack1967 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #84 : Czerwiec 26, 2012, 21:27:25 »

Maszyna za 5000 tysiêcy dolarów   Szok i znowu tylko garstkê na to staæ. Z politowaniem

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Czerwiec 26, 2012, 21:59:05 »

dlaczego garstkê? wystarczy wzi±æ po¿yczkê i sp³acaæ raty w wysoko¶ci jakiej p³aciliby¶my rachunki za energiê elektryczn± ZE...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Czerwiec 27, 2012, 06:33:11 »

artyku³ pochodzi ze strony: http://krystal28.wordpress.com/2012/06/26/grawitacja-jest-iluzja/by krystal28 in Dajamanti, Techniki Medytacyjne

NAUKA O PORUSZANIU SIÊ W PRZESTRZENI

“TEN KTO PRZYJMIE TE S£OWA JAKO PRAWDY, WKRÓTCE DO¦WIADCZY RZECZYWISTO¦CI  Z ZUPE£NIE INNEGO PUNKTU WIDZENIA”.

.....

To ju¿ fina³ galaktycznego przekrêtu! wszystko zmierza do jednego , przejêcia dusz opuszczaj±cych dematerializuj±ce siê cia³a podczas przechodzenia w IV wymiar. Przekazów o podobnej tre¶ci jest coraz wiêcej.

Mili moi ¿yj±c na ziemi posiadaj±c cia³o fizyczne i nie posiadaj±c podniesionej do poziomu czakry serca energii kundalini nie mo¿na lewitowaæ - poruszaæ siê w powierzy z cia³em fizycznym! Zwyczajnie nie jest to mo¿liwe z powodu zasad fizycznych obowi±zuj±cych nasz wymiar.

Owszem mo¿na to uczyniæ ale gdy ogieñ kundalini pop³ynie do góry i dokona transformacji , do tego potrzebna jest moc energetyczna. To co nazywa siê si³± my¶li równie¿ jest ow± moc± energetyczn±.

¯eby uzyskaæ ta moc trzeba prze¿ywaæ wszystkie swoje zdarzenia ¿yciowe w sposób bardzo etyczny i w taki sposób pokonywaæ trudno¶ci ¿yciowe. Naprawdê nie ma innego sposobu.

Po przez æwiczenia techniczne, medytacyjne nikt jeszcze nie osi±gn±³ pe³ni rozwoju duchowego i jako¶ ludzie powszechnie nie lewituj± , nie fruwaj± w powietrzu.

Zatem o co chodzi? Bo nie o uzyskanie mo¿liwo¶ci fruwania w obecnych warunkach fizycznych! Zdanie ,WITAJCIE w MOIM ¦WIECIE! jest a¿ nadto wymowne. Nie chodzi o fruwanie na ziemi , bo to nie jest mo¿liwe , a o przejêcie ludzi mentalnie zespolonych tymi æwiczeniami ze ¶wiatem tych , którzy chc± ponownie uwiêziæ ich dusze. Bêd± one jak po sznurku przechodziæ do ich ¶wiata w momencie opuszczania III wymiaru . zamiast kierowaæ siê do IV maj± i¶æ do tego kosmicznego manipulanta , który zaprogramuje im ¶wiadomo¶æ  codziennymi medytacjami i æwiczeniami z wod± i nitk±. Co jeszcze wymy¶l± ¿eby ¶ci±gn±æ wiêcej niewolników?

Jak zawsze KONIEC! BASTA ! tym przekrêtom i NIE! NIE! NIE! wara od LUDZI!
Owszem komu po drodze z nimi niech idzie ( wolna wola), ale niech bêdzie ¶wiadom ca³kowicie o co w tym chodzi i niech informacja bêdzie jawna , a nie z ukryta manipulacj±.

Kiara U¶miech U¶miech
Jack1967
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Czerwiec 27, 2012, 17:17:00 »

No có¿ chyba co¶ w tym mo¿e byæ co piszesz - taki do¶æ "atrakcyjny","szybki" i "³atwy" lep na naiwne muchy..- co¶ co faktycznie mo¿e uruchamiaæ w nas "dzwonek alarmowy".

Tyle ¿e i ja mam pewne (oby tylko "p³onne"..) "zastrze¿enia" co do twojego postrzegania "panuj±cych" w "tej" gêsto¶ci warunków fizycznych a tak¿e ogólnego twojego "generalizowania" typu "wszyscy","nikt" a tak¿e przeinterpretowania s³ów typu "moi"(znasz pewnie kontekst i znaczenie 'terminu' "odcisk palca" zwi±zanym z tzw.afer± Rywina - naprawdê my¶lisz ¿e "w³adcy systemu" sami byli by tak naiwni i g³upi ¿e zostawialiby swój "odcisk palca" - ja osobi¶cie w to raczej nie wierzê.. - a raczej "cedujê" to na do¶æ "inwalidzkie" polskie t³umaczenie w wykonaniu po prostu z pewno¶ci± wysoce niekompetentnych(nie ma takiej szko³y gdzie "to" wyk³adaj±) "miejscowych" t³umaczy(do tego na dok³adkê jeszcze "nieobudzonych") co widaæ jak na d³oni w ilo¶ci roj±cych siê wrêcz b³êdów przek³adu w zamieszczanych przekazach na wzmiankowanej stronie - polecam siê zapoznaæ trochê dok³adniej z jej kompletn± zawarto¶ci± a potem og³aszaæ swój ostateczny "wyrok" w danej sprawie.

Lecz z drugiej strony na korzy¶æ twojej interpretacji przemawia fakt ¿e podobnego zdania co do fa³szywej "warto¶ci" czê¶ci przekazów - ja swoje "¼ród³a na w³asny u¿ytek" staram siê weryfikowaæ metod± potwierdzenia z wielu ró¿nych ¼róde³ -tutaj niestety nie dope³ni³em tego wymogu ze wzglêdu na po¶piech,"potrzebê" Mrugniêcie i po prostu "¶wie¿o¶æ" tego materia³u-no có¿ sorki U¶miech (przy tym kwestia odniesienia wiarygodno¶ci "wzoru" wyj¶ciowego to ju¿ mój problem-mam go rozwi±zany zapewniam na 100% -
i nie jest on oparty na zawodnych "metodach umys³owych" - tyle wiêcej nie bêdzie do tego w±tku, (dalej: dotyczy po prostu dezinformacji) tj. "wrogiego" przejêcia kana³u komunikacyjnego - uprzedza zreszt± o tym wyra¼nie np. Micha³ Papierski tutaj:http://www.fioletowyplomien.com - z którym jestem w kontakcie - który ostrzega w³a¶nie przed tak± dzia³alno¶ci± naszego "przeciwnika" (oczywi¶cie te¿ próbowa³em zwróciæ uwagê - na w³a¶nie ten aspekt - czyli niefiltrowania tre¶ci i bezkrytycznego nieweryfikowanego prezentowania wszystkich dostêpnych "pod rêk±" channelingów - prowadz±cej ten blog - Krystal28(liczba obok nicka to chyba wiek)- niestety bezskutecznie..)

Có¿ na pewno nie jest moim zamiarem "wzmacnianie" przeciwnika - niestety - bo po wcze¶niejszych postach innych userów uzna³em ¿e przyda siê taka w³a¶nie "ucieczka do przodu" - byæ mo¿e siê pomyli³em - ale podkre¶lam ¿e "tylko" byæ mo¿e - bo mam osobiste powody i do¶wiadczenia z w³asnego ¿ycia (a tak¿e wiedzê-nie tylko t± "umys³ow±") by uwa¿aæ ¿e w tej sprawie istnieje tzw."ziarno prawdy" - oczywi¶cie nie zdradzê tutaj szczegó³ów - ewentualnie zapraszam wy³±cznie ciebie na PW lub na moj± stronê: www.prawdawoczy.tnb.pl

Jeszcze jedno - z tego co do tej pory "widzê"(z twoich dotychczasowych postów) nie jeste¶ nawet "obudzona"(awakened") a tak bardzo "stanowcza" - to równie¿ budzi DU¯E w±tpliwo¶ci na temat twoich "samozwañczych" kompetencji by wydawaæ tak absolutnie formu³owane "wyroki" (i "pachnie" to niestety trochê dziecinn± "manier±") - poza tym niestety kobiety U¶miech - sorki (byæ mo¿e to bardzo ogólnie i byæ mo¿e trochê niesprawiedliwie-jednak takie s± moje do¶wiadczenia z niezbyt krótkiego ju¿ ¿ycia) s± zwykle bardziej "wra¿liwe"(ponad wymagan± potrzebê) i to akurat nie tam gdzie trzeba i czêsto nie potrafi± oddzieliæ w³asnej obiektywnej oceny od swoich tymczasowych emocji-czyli "my¶l±" czasem wy³±cznie swoimi emocjami-to zreszt± ogólnie znany i potwierdzony powszechnie fakt a nie ¿adna moja "rewelacja" Mrugniêcie (i oczywi¶cie z ca³ym szacunkiem-nic do ciebie nie mam-a raczej wrêcz przeciwnie U¶miech - no i gratulujê jakiego¶ tam przejawu "czujno¶ci" bo sam bynajmniej nie uwa¿am siê za kogo¶ nieomylnego - a wiêc dziêki za zajêcie twojego stanowiska.

pozdrawiam z g³êbi serca
Love & Light
Jacek U¶miech

I AM THAT I AM

ps.zamieszczam te¿ mimo wszystko ma³y addon na ten temat:
pss.bynajmniej nie znaczy to ¿e teraz bêdê komukolwiek odpowiada³ - to tylko sytuacja "awaryjna" - lecz oczywi¶cie "wychodz±ca" te¿ poza formê np.PW - tak ¿e zamieszczam j± tutaj (bo sugestia - wynikaj±ca z kontekstu postu Kiary- ¿e mogê byæ jakim¶ "s³ug± ciemnych" - jest a¿ nazbyt dobrze "czytelna" - a wed³ug mnie jest niew±tpliwie krzywdz±ca jak i w oczywisty sposób niesprawiedliwa a tak¿e prawdopodobnie spowodowana jedynie nierozwa¿nym czy te¿ emocjonalnym "porywem" U¶miech ok byæ mo¿e serca te¿ U¶miech - serce przecie¿ nie s³uga - znam to równie¿ ca³kiem nie¼le...

Zapowiadany addon ze strony: http://krystal28.wordpress.com/2012/06/26/grawitacja-jest-iluzja/
Pytanie:
Genetyk
cze 26, 2012 @ 17:34:26

Z niektórych tu obecnych komentarzy wyczyta³em , a¿ wed³ug was latanie polega na wyj¶ciu z cia³a itp. A z przekazu wyczyta³em ze cia³o fizyczne mo¿na wznie¶æ w przestworza . Wiec mam teraz mêtlik w glowie.. taki czy chodzi tu o latanie takie na serio czy wyjscie z cia³a i latanie. ?? Bo ja odebra³em ten przekaz w taki sposób ze mogê wznie¶æ cia³o fizyczne. Prosze odpowiedzcie mi to dla mnie wazne poniewa¿ zawsze marzy³em o lataniu.

Odpowied¼:
Taki
cze 26, 2012 @ 18:15:51
przytoczone z zak³adki na wzmiankowanej stronie prowadzonej przez u¿ytkownika Dajamanti:

1. Oczywi¶cie gdy zaczynamy nasz± podró¿ po przestrzeni, najlepiej jest zacz±æ w miejscu, nie dostêpnym, lub ma³o dostêpnym dla innych ludzi. Je¿eli mieszkasz w mie¶cie, najlepiej udaæ siê zza miasto, aby tam móc praktykowaæ. Nie chodzi tutaj o to ¿eby inni Ciê nie widzieli, tylko aby ten kto¶ nie wytr±ci³ Ciê z równowagi i koncentracji. To bardzo wa¿ne. A poza tym, pragnê Tobie powiedzieæ, ¿e nie zawsze bêdziesz materialny. To znaczy, ¿e gdy wyæwiczysz Twoj± zdolno¶æ podró¿y po przestrzeni, Twoje cia³o stopi siê z powietrzem, uzyskuj±c jednolit± konsystencjê, co sprawi ¿e nie bêdziesz widzialny dla innych ludzi.

Pytanie: Jak zareaguj± inni na ¿e latam?
2. Zale¿y co zobacz±, i jak ich w³asna ¶wiadomo¶æ zinterpretuje to zjawisko.

Pytanie: czy zwariujê nagle potrafi±c lataæ?
3. Nie, nie zwariujesz. Poczujesz prawdziw± wolno¶æ Twojej istoty. Czy wariujesz siadaj±c na rower i przemieszczaj±c siê w wybranym odcinku drogi? Nie, traktujesz to jako inny ¶rodek poruszania siê z punktu A do punktu B. Niech ta sztuka, równie¿ stanowi dla Ciebie taki inny ¶rodek poruszania w³asnego cia³a. Potraktuj j± bardzo zwyczajnie, a szybsze osi±gniesz rezultaty w krótszym czasie.

Pytanie:czy bêdê mia³ mo¿liwo¶æ zademonstrowania swojej nowo opanowanej sztuki, np. mojej mamie.
4. Bêdziesz mia³ tak± mo¿liwo¶æ. Zale¿eæ bêdzie tylko od Ciebie czy zrobisz to, czy nie.

Pytanie:Czy to wszystko Dajamanti, ta nowa umiejêtno¶æ sprawi jak gdyby ¿e moje ¿ycie stanie siê snem?
5. Twoje ¿ycie nie stanie siê snem, a prawdziw± rzeczywisto¶ci±. Rzeczywisto¶ci± w której nie ma ¿adnych ograniczeñ, a Twoja istota jest wolna jak wiatr.

Pytanie: Jak wp³ynie to na moje dotychczasowe ¿ycie?

6. Zale¿y do czego bêdziesz chcia³ wykorzystaæ tê sztukê. Ale zapewniam Ciê, je¿eli to Ci siê uda, bêdziesz chcia³ osi±gn±æ co¶ wiêkszego, i tak dalej i tak dalej. Taki proces nazywamy ewolucj±.

Pytanie:jak to mo¿liwe, ¿e ja zwyk³y,szary,pracuj±cy fizycznie(w miarê m³ody 28 lat) cz³owiek, bez raczej ¿adnych sukcesów mia³by teraz nauczyæ siê lataæ??
7. Nie jeste¶ zwyk³ym szarym cz³owiekiem. Ka¿dy z nas jest bosk± istot±, która posiada nieograniczone mo¿liwo¶ci, osi±gniêcia wszystkiego co tylko mo¿liwe. Spójrz na to w takich kategoriach. Nie trzeba skoñczyæ studiów aby to osi±gn±æ. Nie trzeba skoñczyæ uniwersytetu aby byæ bogatym. To jest tylko kwestia nastawienia w³asnej ¶wiadomo¶ci. Je¿eli to zrozumiesz, zaprawdê osi±gniesz wszystko.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Czerwiec 27, 2012, 20:37:02 »

No to .. fruuugo Mrugniêcie
Juz wkrótce zobczymy  przestworza wype³nione rado¶nie fruwaj±cymi lud¼mi Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #89 : Czerwiec 27, 2012, 21:03:54 »

Jacku, ten "przekaz" nie jest t³umaczony! Je¶li chcesz przejrzyj ca³y materia³ Dajamantiego, gdzie¶ na forum wspomina³em skrótow± historiê tego Bytu obecnie, a 25 letniego ch³opaka przed 21 stycznia 2012.
Ja nie odnios³em wra¿enia kojarzenia ciebie z ciemnymi, natomiast wiadomo, ¿e niemal wszystkie przekazy s± zniekszta³cane i filtrowane, a w ogóle wiêkszo¶æ pochodzi od "ciemnej strony mocy" i czytelnik sam musi sobie rozró¿niæ ca³o¶æ lub fragmenty, które nie wspó³graj± z jego wyczuciem. Natomiast publikacja jest potrzebna, trzeba znaæ obie strony medalu. I ka¿dy ma prawo, a powiedzia³bym nawet obowi±zek ostrzegaæ je¶li uznaje to za konieczne. Kiara w/g jej "wiedzy" to zrobi³a, wiêc mamy drug± stronê medalu. A teraz mo¿emy ewentualnie podyskutowaæ czy i które zastrze¿enia s± wiarygodne w naszym zrozumieniu.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Czerwiec 28, 2012, 18:48:49 »

east
Umie¶æ cytat
No to .. fruuugo  Mrugniêcie
Juz wkrótce zobczymy  przestworza wype³nione rado¶nie fruwaj±cymi lud¼mi
Bardzo przepraszam east a czy mo¿e byæ piwko?
Jako¶ po kilku wszytko mi faluje ³±cznie z brzuszkiem Cool
east
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Czerwiec 28, 2012, 21:06:54 »

Przebi¶niegu hahaha , piwko jako dopalacz odlotowy zawsze Chichot
Jack1967
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Czerwiec 29, 2012, 13:07:56 »

Jacku, ten "przekaz" nie jest t³umaczony! Je¶li chcesz przejrzyj ca³y materia³ Dajamantiego

Sugerujesz ¿e on "odbiera" to po polsku? No có¿ faktycznie tego nie sprawdza³em(angielski-z wyj±tkiem niemieckiego z kontaktu Billy Meier'a wydawa³ mi siê "jedynym" obecnie u¿ywanym "dialektem" i byæ mo¿e z tego w³a¶nie powodu tak w³a¶nie "uzna³em"-no có¿.. U¶miech - lecz to raczej niewielka "pomy³ka" bo te¿ tak naprawdê nie o jakie¶ t³umaczenie tam chodzi³o-to by³ tylko taki uprzejmy (i lekko ¶ciemniony U¶miech "pretekst" w odniesieniu do delikatno¶ci Kiary-by nie waliæ jej "pa³±" w g³owê U¶miech - ot mi³osierdzie..
a chodzi³o w istocie o to(ju¿ wprost) ¿e "przyczepi³a siê" do jednego,jedynego pojedyñczego s³owa czyli "moi" i zrobi³a z tego wielkie acz przecie¿ zupe³nie niepotrzebne "halo"  - ka¿de s³owo mo¿na zinterpretowaæ(a co najwa¿niejsze jego KONTEKST) jak siê komu podoba,jaki ma chwilowy nastrój i jak± ma obecnie "niestrawno¶æ" po np.¶niadaniu.. U¶miech - wiêc ogólnie raczej nie ma co siê co zbytnio "przejmowaæ" tak± "opini±" - lecz i tak doceniam 'pozytywno¶æ' i szczere zamiary intencji Kiary - ¿eby nie by³o ¿e jaki¶ burak(czyli ja U¶miech "bije" s³ab± lecz ogólnie fajn± U¶miech kobietê Du¿y u¶miech 

Natomiast publikacja jest potrzebna, trzeba znaæ obie strony medalu. I ka¿dy ma prawo, a powiedzia³bym nawet obowi±zek ostrzegaæ je¶li uznaje to za konieczne. Kiara w/g jej "wiedzy" to zrobi³a, wiêc mamy drug± stronê medalu. A teraz mo¿emy ewentualnie podyskutowaæ czy i które zastrze¿enia s± wiarygodne w naszym zrozumieniu.

No jasne Chichot Full approved
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Czerwiec 29, 2012, 13:18:43 »

Cytat: Jack1967
kobietê  Du¿y u¶miech

Niemo¿liwe, Jacku, u¿y³e¶ zêbów, które wcze¶niej zdyskredytowa³e¶!  Du¿y u¶miech
Czy¿by fatalny wp³yw naszego forum?  Chichot

Pa  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Czerwiec 29, 2012, 14:56:17 »

Cze¶æ Jack1967 ja bardzo lubiê buraki, nie odpisujê Ci bo nie mam teraz czasu na obszerny post , a tak powinnam to zrobiæ. Powiem Ci i¿ nic ale to nic nie mam do Ciebie , komentujê teksty , a nie ludzi którzy je wstawiaj±.
a po za tym mo¿e nie jestem fajna , a mo¿e fajna? Sama nie wiem ale na pewno nie jestem s³ab± kobietk±....  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech co to , to nie Jêzyk

No to buziaczki  Buziak

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Czerwiec 29, 2012, 15:08:53 »

Cytat: Kiara
ale na pewno nie jestem s³ab± kobietk±....    co to , to nie   

O, tak… na naszym forum s³abych kobitek ni ma… Chichot
A dlaczego, nie bêdê ju¿ pisaæ.  Mrugniêcie

Pa. Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Czerwiec 29, 2012, 18:54:37 »

ptak
O, tak… na naszym forum s³abych kobitek ni ma…  Chichot
A dlaczego, nie bêdê ju¿ pisaæ.   Mrugniêcie
A te gotowe do wspó³pracy na zasadzie syntezy s± Cool
to pa Du¿y u¶miech
Jack1967
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Lipiec 02, 2012, 15:08:25 »

Niemo¿liwe, Jacku, u¿y³e¶ zêbów, które wcze¶niej zdyskredytowa³e¶!  Du¿y u¶miech
Czy¿by fatalny wp³yw naszego forum?  Chichot

Zrobi³em to w³a¶nie miêdzy innymi w³a¶nie dla ciebie(i nie tylko) by¶ nauczy³ siê kolego jak w³a¶ciwie nale¿y siê tym elementem pos³ugiwaæ - bo to twoje "odciskanie piecz±tki"(jak kura pazurem-ka¿dy ma taki swój ¶lad jaki ma-ty jak pokazujesz masz w³a¶nie ten Du¿y u¶miech), w ka¿dym wersie twojego postu stanowi przyk³ad karykatury jej samej i antytezy w³asnego zdania - dziêkujê - i bynajmniej nie oczekuj dalszego ci±gu. :/
east
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Lipiec 02, 2012, 15:43:48 »

Ojojojoj , jaki JA-¶nieo¶wiecony Jacek szerzy tu mniemania .. i¿ Ptak to ON !
A tymczasem Ptak, to czcigodna ONA - ptaszyna jest, kobieta wolna o lotach tak wysokich, ¿e  ... a¿ szczêka opada ( ta w³a¶nie : Du¿y u¶miech ) .
A szybko tak lata ,¿e ino czasem piórko na szczê¶cie trafi siê wêdrowcowi z zadart± w przestworza g³ow±. Mimo to zapewne gdzie¿by jej tam do "Golden Age .." , ona krajowa ptaszyna jest Du¿y u¶miech

Z wyszczerzonym pozdrowieniem ........ rozpuszczony .... ze ¶miechu Du¿y u¶miech

Zrobi³em to w³a¶nie miêdzy innymi w³a¶nie dla ciebie(i nie tylko) by¶ nauczy³ siê kolego (..) 
Uczmy siê, kogutki nieopierzone, od Jacka !
Jack1967
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Lipiec 02, 2012, 16:35:07 »

Zrobi³em to w³a¶nie miêdzy innymi w³a¶nie dla ciebie(i nie tylko) by¶ nauczy³ siê kolego (..) 

To by³o w zasadzie do tego rzekomego kfiatka "zimowego" - tym samym very sorki ptak(ptakowa? U¶miech) - czyli moja gapiowska ma³a obsuwka Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2012, 16:35:37 wys³ane przez Jack1967 » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: