Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:23:34

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Fala 2012  (Przeczytany 93777 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #200 : Listopad 12, 2012, 11:06:48 »

Ca³y czas jeste¶my w coraz silniejszej fali energetycznej i ca³y czas ona dokonuje rozdzieleñ przestrzeni w rozdzielonych przestrzeniach pozostaj± ludzie. Nikt nikomu palcem miejsca nie wyznacza, ty , tu , a ty tam. Ludzie robi± to sami sobie poprzez wy¶wietlanie siebie , swoich zachowañ na tle tej coraz wy¿szej energii. Tworz± swoj± przestrzeñ swoj± wibracj±, a wibracje tworz± swoimi my¶lami , s³owami i czynami, ona zaczyna byæ przyci±gana przez harmonizuj±c± z ni± warstwê wymiarow±.

Przyk³ad, IV wymiar opiera siê na prawo¶ci , harmonii i dobrze, trzeci na kontynuowaniu tego co tu mamy ( a co mamy to widaæ, wiemy a¿ nadto dobrze), zatem co¶ nam bli¿sze , a co¶ dalsze. Jednym spokój i doskonalenie siebie drugim awanturnictwo i ingerencja w cudze ¿ycie.

Wczorajszy dzieñ by³ dniem demonstracji swojego mistrzostwa, czyli pokazywania na tle ro¿nych zdarzeñ kim jeste¶. Sami siebie prezentowali¶my i sami siebie przestawiali¶my w przestrzeni, gdzie? W miejsce wibracyjne  z którym harmonizujemy z sytuacjami w których  nam dobrze potrzebne s± niektórym jeszcze do ich rozwoju. Wczoraj czynami swoimi ludzie podpisywali swoje kontrakty bytowania w okre¶lonych przestrzeniach energetycznych.

Jeszcze jeste¶my blisko siebie ale to rozdzielenie nastêpuje, proces trwa , dzieje siê definitywny  czas gdy fala tego dokona jest bardzo bliski. Jednak wcze¶niej nastêpuje naturalny wybór, bardzo spontaniczny jednak osobisty , niepodwa¿alny , przypieczêtowany nasz± osobist±  energi±. To jak egzamin dojrza³o¶ci , który jedni zdaj± inni jeszcze nie.....

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 13:11:47 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #201 : Listopad 12, 2012, 12:10:39 »

Nie, nie wczoraj, ani przedwczoraj, ani 26 tys lat temu, ale TU i TERAZ.. Ka¿dego dnia siê pisze ksiêga ....

Nie, nie MOIMI my¶lami... a po prostu my¶lami, które przychodz± , s± informacj± o aktualnym stanie istnienia , o aktualnym przep³ywie energiii poprzez formê east.

To jest ta fala. Nie jakie¶ co¶ tam, sk±d¶ tam .... tu jest fala, teraz... czujecie jak przep³ywa i nas unosi  ? Nie ma sensu jej wygl±daæ .... nie zatrzymasz tego ¿adnymi pieczêciami "w³asnymi". Tutaj jest ta fala ..... TERAZ

ps. arteq nie pytaj co to znaczy, albo co masz poczuæ, bo nie wiem ... gdy¿ nie ma nikogo tam, gdzie fizycznie przebywa cia³o artka ...nie ma kto tego lepiej wiedzieæ ,albo czuæ ni¿ Ty.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 12:13:20 wys³ane przez east » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #202 : Listopad 12, 2012, 13:16:06 »

Ja wiem miêdzy nami s± te¿ tacy , którzy narozrabiaj± , zniszcz± co¶ ,a  pó¼niej  s³aniaj± rêkoma twarz krzycz±c to nie ja mnie tu nie ma..... ja chcê  z fal±.... na jej wierzchu!
No có¿ ?na wierzchu? Ale w³a¶nie zburzy³e¶ swoje schody ¿eby tam wej¶æ , teraz musisz zbudowaæ sobie nowe, zatem nie w tym momencie, ciutkê pó¼niej jak to zrobisz dla siebie. zakrywanie oczu i krzyczenie to nie ja ... mnie nie ma nic nie pomo¿e.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #203 : Listopad 12, 2012, 14:29:39 »

Ja wiem
Du¿y u¶miech .... nie ,Kiaro, nie wiesz nawet jak siê myli .. to czym s±dzisz, ¿e jeste¶....  Du¿y u¶miech ....

miêdzy nami s± te¿ tacy , którzy narozrabiaj± , zniszcz± co¶ ,a  pó¼niej  s³aniaj± rêkoma twarz krzycz±c to nie ja mnie tu nie ma.....

Zniszczeniu ulega tylko i wy³±cznie wyobra¿enie ... równie¿ ta Twoja Ocena sunie na tej fali ... nie trafia w nikogo ,ale jest jak radioboja (taka p³ywaj±ca latarnia) , która b³yska tak charakterystycznie informuj±c "ja tu jestem" .... aby ¿eglarz móg³ jej unikn±æ w nawigacji Mrugniêcie

ja chcê  z fal±.... na jej wierzchu!
Chcenie nie ma tu nic do gadania .... a JA ju¿ nie ma na pok³adzie  hahahahaha ...  mimo to ... o dziwo, fala nie zniknê³a Du¿y u¶miech

No có¿ ?na wierzchu? Ale w³a¶nie zburzy³e¶ swoje schody ¿eby tam wej¶æ
Có¿ ... to by³y schody po których ludzie usi³uj± uciec od Fali ..... Du¿y u¶miech ... nie da siê, nie ma tak wysokich schodów.

, teraz musisz zbudowaæ sobie nowe, zatem nie w tym momencie, ciutkê pó¼niej jak to zrobisz dla siebie. zakrywanie oczu i krzyczenie to nie ja ... mnie nie ma nic nie pomo¿e.
Kiaro walk± z pr±dem nic nikomu nie da ... fala roztrzaska ka¿de JA o ska³y , a l±d siê nieub³aganie zbli¿a .......... staæ siê Fal± .... to jedyne co pozostaje do zrobienia.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #204 : Listopad 12, 2012, 18:07:05 »

Szacowny bracie eascie drogi jedno pytanie je¿eli pozwolisz Mrugniêcie
Co z tego co wiesz potrafi³by¶ dodaæ do tego co wie szacowna Du¿y u¶miech
Twoje zdrowie Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #205 : Listopad 12, 2012, 18:29:21 »

Co z tego co wiesz potrafi³by¶ dodaæ do tego co wie szacowna Du¿y u¶miech
Nie wiem ... JA nic nie wie. Jest ulepione z przekonañ , mniemañ i pobo¿nych ¿yczeñ (oby chocia¿ pobo¿nych Du¿y u¶miech ) wiêc cokolwiek doda do drugiego "ja wiem" to bêdzie tylko nieco wiêksza iluzja ni¿ wcze¶niej. W takim ulepionym z dodawanek matriksie ¿yjemy na co dzieñ. Wystarczy z³udzeñ ,choæ niektórzy siê dalej ³udz± ....
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #206 : Listopad 12, 2012, 19:28:51 »

A kto wyci±ga wnioski za easta? Cool
np ¿e Ja nic nie wie?
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 19:29:25 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #207 : Listopad 13, 2012, 10:56:10 »

A kto wyci±ga wnioski za easta? Cool
szacowny ... za³o¿enie , ¿e jest taki kto¶ w niczym nie pomaga. W pytaniu zawierasz za³o¿enie, aksjomat i dogmat w jednym.
Dlatego na tak sformuowane pytanie nie ma odpowiedzi innej ni¿ ta, która wyda Ci siê niedorzeczna ... otó¿ NIKT Du¿y u¶miech

Ta odpowied¼ te¿ w niczym Tobie nie pomo¿e, ale mo¿e wskazaæ drogê do przej¶cia, ale tê siê po prostu przechodzi ekhm.... "osobi¶cie" Du¿y u¶miech

np ¿e Ja nic nie wie?
Obserwacja tego co siê przejawia nawykowo i kompulsywnie obna¿a to, ¿e ów JA nie wie .. a nie wie, poniewa¿ opiera siê na fa³szywych przes³ankach - bo nie mo¿e poznaæ dlatego, ze nie posiada takich mo¿liwo¶ci poznawczych tak jak nie da siê zobaczyæ fal radiowych . Zatem cokolwiek siê przezeñ przejawia jest te¿ iluzoryczne, fragmentaryczne, przekrêcone. Nic w tym z³ego . To po prostu jaki¶ filtr. Fala wynosi poza filtry.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #208 : Listopad 13, 2012, 16:10:15 »

Dobra dobra ju¿ wiem, ¿e Wiesz Jêzyk Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #209 : Grudzieñ 14, 2012, 14:09:15 »

Chipowanie pacjentów polskich szpitali bêdzie obowi±zkowe od 2013 roku.
RFID jest ju¿ w Polsce. Ka¿dy, kto s±dzi³, ¿e ostatnie przypadki z Teksasu, gdzie wyci±gniêto konsekwencje wobec uczennicy odmawiaj±cej noszenia chipa szpieguj±cego RFID to co¶ odleg³ego, co nas nie dotyczy myl± siê. W³a¶nie poinformowano, ¿e do 2013 roku wprowadzony zostanie obowi±zek przydzielania opasek z chipem, które bêd± pe³niæ funkcjê identyfikacyjne.

Technologia jest promowana przez media, jako zbawienie dla pacjentów. Przedstawiane jest to, jako cudowny postêp i u³atwienie pracy lekarzy. Niew±tpliwie tak jest, bo lekarz bêdzie móg³ przyj¶æ z tabletem i odczytaæ ca³± historiê choroby, co jest przedstawiane, jako zdobycz technologiczna. Co ciekawe, to ewidentne naruszenie prywatno¶ci jest uzasadniane, jako jej ochrona. S³yszymy, ¿e teraz ju¿ nie trzeba bêdzie trzymaæ dokumentacji pacjenta w formie papierowej, ani nie bêdzie potrzeby wieszania na ³ó¿ku informacji o chorobie. Wystarczy za³o¿yæ bransoletkê z chipem RFID i bêdziemy siê mogli poczuæ jak piesek.

W telewizji s³ychaæ argumenty, ¿e je¶li pacjent upadnie nagle na korytarzu szpitala, mo¿na go zeskanowaæ z chipa i od razu wiadomo, kto to i co mu jest. Chcia³oby siê zakrzykn±æ: có¿ za wspania³a technologia!! Mo¿e wszczepmy sobie wszyscy chipy to w takim szpitalu po prostu zeskanuj± nam rêkê i nie trzeba bêdzie bransoletki, któr± przecie¿ mo¿na zgubiæ. Pamiêtajmy jednak, ¿e ta wspania³a technologia spowoduje znaczne u³atwienie dostêpu do informacji o naszych chorobach, która teraz jest rozproszona i papierowa a bêdzie scentralizowana i w konkretnej bazie danych. S³u¿by specjalne ju¿ pewnie zacieraj± rêce z zadowolenia.

Podsumujmy, wiêc sytuacje. Ju¿ teraz mamy tysi±ce punktów z czytnikami zbli¿eniowymi do p³acenia. Do 2013 roku szpitale maj± byæ wyposa¿one w technologiê umo¿liwiaj±ca chipowanie pacjentów. Teraz dzia³a to ju¿ pilota¿owo na Opolszczy¼nie. Ewidentnie widaæ skoordynowane dzia³ania zmierzaj±ce do wyposa¿enia wszystkich w chipy RFID. Pytanie tylko, czy bêd± montowane w nowych dowodach osobistych, czy te¿ telefonach komórkowych, a mo¿e bêd± po prostu implantowane, jako wygodniejsze rozwi±zanie. Niemo¿liwe? To siê dopiero oka¿e za kilka lat.

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/chipowanie-pacjentow-polskich-szpitali-bedzie-obowiazkowe-2013-roku

Fala fal±, a NWO nie zamierza odpuszczaæ. Mozna powiedzieæ, ¿e te¿ zamierza wskoczyæ na ow± FALÊ , bo jest sporo ludzi, którzy nic nie wiedz± o nadchodz±cej przemianie i nie rezonuj±c z ni± dalej bêd± pozwalaæ, jak te lemingi , siê prowadziæ na uwiêzi. Uwiêzi z "wygodnych" kart kredytowych, chipów w szpitalach , facebooków  czy googli.

I w sumie to nie ma w tym niczego z³ego.

¦wiadomo¶æ czyni ró¿nicê.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #210 : Grudzieñ 14, 2012, 14:57:31 »

east
Fala fal±, a NWO nie zamierza odpuszczaæ
Szacowny pozwolê sobie zauwa¿yæ podobieñstwo w agonii NWO i tygrysa. Du¿y u¶miech
Jedno i drugie jest bardziej agresywne i niebezpieczne ni¿ ,,normalnie" Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: