Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 17, 2025, 18:18:04

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Fala 2012  (Przeczytany 98487 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #75 : Czerwiec 24, 2012, 10:15:48 »

Ja bym siĂŞ nie napinaÂł na sÂłowo BĂłg DuÂży uÂśmiech
Dawniej to sÂłowo znaczyÂło w tÂłumaczeniu na nasze doskonaÂły.
Nie to Âże siĂŞ czepiam bo szacowny  Astre trochĂŞ racji ma, ale ja wolĂŞ zamieniĂŚ DuÂży uÂśmiech
WiĂŞc proponuje zamieniĂŚ boski na uniwersalny DuÂży uÂśmiech]
East Ja jest jedn¹ z czêœci Ca³oœci tak jak woreczek ¿ó³ciowy jest czêœci¹ ca³oœci cia³a ludzkiego Du¿y uœmiech
WaÂżne by peÂłniÂło swojÂą funkcjĂŞ tzn odbiĂłr i zapis informacji a nie ich interpretacje DuÂży uÂśmiech

PS
WidzĂŞ iÂż wielce szacownej ptak po powrocie trochĂŞ jĂŞzyczek siĂŞ wyostrzyÂł MrugniĂŞcie
DziĂŞkuje Ci szacowna, ze pozwalasz mi na Twoje pa Buziak DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 10:20:56 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #76 : Czerwiec 24, 2012, 11:49:25 »

Cytat: Astre
SzczepionkÂą na irracjonalizm, moÂże byĂŚ miĂŞdzy innymi racjonalizm.

Jak ktoÂś pisze cytujĂŞ : ''jesteÂśmy Bogami na tej planecie, to proszĂŞ rozwaÂżyĂŚ na ile te haseÂłka obficie zalewajÂące spoÂłeczny mental, sprawdzajÂą siĂŞ w rzeczywistoÂści ?

Nie ma nie tylko dowodu istnienia jakiegokolwiek Boga, ale nawet szans, by taki dowĂłd zostaÂł kiedykolwiek podany.

Zatem takie opinie, Âże My jesteÂśmy Bogami sÂą  pÂłytkie, nieodpowiedzialne i mogÂą narobiĂŚ wiele szkody.
Najlepiej tego nie czytaĂŚ, bo gÂłowa to Âśmietnik.

Astre, generalnie masz racjĂŞ i generalnie teÂż jej nie masz. Nie bĂŞdĂŞ tu juÂż wnikaĂŚ dlaczego,
jednak mĂłzg doskonale potrafi sobie radziĂŚ ze Âśmieciami. ChociaÂżby jego budowa Âświadczy
o sortowaniu wstĂŞpnym. Jedne Âśmieci na lewo, drugie na prawo. PrzemiaÂł i synteza.
BĂłg siĂŞ rodzi, noc truchleje… a czÂłowiek mÂądrzeje lub gÂłupieje.

JakoœÌ Âśmieci ma znaczenie. ZaÂś boga moÂżna oddaĂŚ do reklamacji, bÂądÂź recyklingu. 

Pa.  DuÂży uÂśmiech

Cytat: PrzebiÂśnieg
PS
WidzĂŞ iÂż wielce szacownej ptak po powrocie trochĂŞ jĂŞzyczek siĂŞ wyostrzyÂł 
DziĂŞkuje Ci szacowna, ze pozwalasz mi na Twoje pa 

AleÂż kwiatuszku, bierz ze sÂłownictwa co chcesz i uÂżywaj wedle potrzeby oraz upodobania.
Moje nic nie jest, a pa niesie w sobie jakieÂś ciepeÂłko i obietnicĂŞ dalszego kontaktu.
I moÂże dla niektĂłrych to zbyt bezpoÂśrednie, ale jak sam podkreÂślasz, dla kaÂżdego co innego.  Chichot

No to pa.  DuÂży uÂśmiech

Ps. Tobie siĂŞ prĂŞdzej zmysÂł postrzegania wyostrzyÂł niÂż mi jĂŞzyczek.  JĂŞzyk
Ale niech tam, spolegliwa jestem.  MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #77 : Czerwiec 24, 2012, 18:24:21 »

ptak UÂśmiech
Ale niech tam, spolegliwa jestem.   MrugniĂŞcie
Przyznam siĂŞ uczciwie, Âże czytajÂąc ten fragmencik wiĂŞkszej caÂłoÂści zakrztusiÂłem siĂŞ piwem UÂśmiech 2
UruchomiÂła mi siĂŞ teÂż wyobraÂźnia DuÂży uÂśmiech Cool
Ale spojrza³em na mój brzuszek i znowu zacz¹³em twardo st¹paÌ po ziemi Du¿y uœmiech
to pa MrugniĂŞcie

PS
Moje nic nie jest, a pa niesie w sobie jakieÂś ciepeÂłko i obietnicĂŞ dalszego kontaktu.
CiepÂło z Twojego juÂż otwartego Serduszka jest wyczuwalne na duÂże odlegÂłoÂści  UÂśmiech
W Czo³owie np ja odczuwam to ciep³o doskonale bez wiêkszych zak³óceù Uœmiech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 18:31:15 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #78 : Czerwiec 24, 2012, 19:37:29 »

Oj to prawda, PrzebiÂśniegu, wszak Ptak -i bliÂżej sÂą nieba ,to i fala szybciej je dosiĂŞga MrugniĂŞcie
ptak
Gość
« Odpowiedz #79 : Czerwiec 24, 2012, 20:51:22 »

Fala to mnie dosiĂŞgÂła i prawie zmyÂła, ale ta morska. Chichot
A kwiatuszki niech nie patrzÂą na brzuszki, bo i po co? Wystarczy serce czuÂłe, myÂśl pogodna i ufna.
Tego zaÂś kwiatuszkom nie brakuje.  UÂśmiech
ChciaÂłoby siĂŞ to samo rzec o eaÂście, ale go przecieÂż nie ma.  MrugniĂŞcie Wielka szkoda. DuÂży uÂśmiech

No to pa.  DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #80 : Czerwiec 25, 2012, 18:02:24 »

ptak
ChciaÂłoby siĂŞ to samo rzec o eaÂście, ale go przecieÂż nie ma.   MrugniĂŞcie Wielka szkoda. DuÂży uÂśmiech
Hm ktoÂś tu niedawno czy aby nie ptaszynka twierdziÂła Âże east jest sÂłodki DuÂży uÂśmiech
Znaczy jest czy nie ma bo jak ktoÂś lub coÂś jest sÂłodkie to raczej istnieje DuÂży uÂśmiech
Fala zaÂś idzie oj idzie i to nie morska MrugniĂŞcie
to pa DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #81 : Czerwiec 25, 2012, 22:03:18 »

A kwiatuszki niech nie patrzÂą na brzuszki, bo i po co? Wystarczy serce czuÂłe, myÂśl pogodna i ufna.
Tego zaÂś kwiatuszkom nie brakuje.  UÂśmiech
ChciaÂłoby siĂŞ to samo rzec o eaÂście, ale go przecieÂż nie ma.  MrugniĂŞcie Wielka szkoda. DuÂży uÂśmiech
Serce czuÂłe, myÂśl pogodna i ufna istniejÂą nawet bez koniecznosci podpinania do nich  KOGOÂŚ.
To raczej stan bycia , Ăłw "rezonans" poza , lub teÂż pomiĂŞdzy osobami. Kiedy o tych atrybutach istnienia siĂŞ czyta, to w naturalny sposĂłb siĂŞ pojawia uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
One stajÂą siĂŞ wspĂłlne, wspó³-odczute. I to jest ta JednoœÌ ,ktĂłrej JA szuka, a znaleŸÌ nie moÂże. Nie ma szkody, Ptaku, Âże nie moÂżesz tego o "mnie" powiedzieĂŚ, waÂżne, Âże pojawiÂło siĂŞ odczucie takie, a zatem  dostrojenie do identycznej , wzajemnie sprzĂŞÂżonej zwrotnie fali Chichot . Fali ,ktĂłra i kwiecistego "wybrzuszaĂąca" obmywa (nie zmywa) MrugniĂŞcie
ptak
Gość
« Odpowiedz #82 : Czerwiec 25, 2012, 22:48:29 »

Ach, serca czuÂłe… dokÂąd nas wiodÂą?
A ufnoœÌ… czy pozwoli skoczyĂŚ w przepaœÌ z nadziejÂą na uskrzydlenie? 
SÂłodycz i gorycz tak samo jest do zgryzienia.

Filozofia tu kwitnie, eaÂście drogi.  MrugniĂŞcie

Pa.  DuÂży uÂśmiech
Jack1967
Gość
« Odpowiedz #83 : Czerwiec 26, 2012, 17:11:40 »

artykuÂł pochodzi ze strony: http://krystal28.wordpress.com/2012/06/26/grawitacja-jest-iluzja/by krystal28 in Dajamanti, Techniki Medytacyjne

NAUKA O PORUSZANIU SIÊ W PRZESTRZENI

“TEN KTO PRZYJMIE TE SÂŁOWA JAKO PRAWDY, WKRÓTCE DOÂŚWIADCZY RZECZYWISTOÂŚCI  Z ZUPEÂŁNIE INNEGO PUNKTU WIDZENIA”.

Grawitacja jest iluzjÂą

Witajcie Kochani,

Czas szkolenia Mistrzów w³aœnie siê rozpocz¹³. Przyszed³ moment, abyœcie siê nie bali przywo³aÌ Wasz¹ prawdziw¹ moc, do zamanifestowania wszystkiego czego tylko zapragniecie. Albowiem ten czas jest najodpowiedniejszym momentem do tego typu rzeczy. ZwróÌcie uwagê, i¿ macie do czynienia z Wielkimi Energiami. Wykorzystajcie te boskie dary, dla w³asnego, nieograniczonego u¿ytku.

Dzisiaj chciaÂłbym omĂłwiĂŚ temat, zwiÂązany z poruszaniem siĂŞ w przestrzeni, choĂŚ wÂłaÂściwym rĂłwnieÂż sÂłowem ktĂłrego moÂżna tutaj uÂżyĂŚ jest: “latanie”.

KaÂżdy z Was przeÂżywaÂł w swoich Âżyciu momenty, kiedy patrzÂąc na niebo pomyÂślaÂł choĂŚ raz: “Jak wspaniale byÂłoby mĂłc polecieĂŚ w przestworza jak ptak” i jestem tutaj, aby Wam powiedzieĂŚ, Âże jest to caÂłkowicie moÂżliwe.

Czym jest grawitacja w takim razie? Jest iluzjÂą. WiĂŞc dlaczego istnieje? PoniewaÂż ludzie w niÂą wierzÂą.  ZwróÌcie uwagĂŞ Moi Drodzy na to, iÂż wszystko, absolutnie wszystko w rzeczywistoÂści zewnĂŞtrznej jest iluzjÂą. Co oznacza sÂłowo iluzja?  Iluzja – jest niestaÂła i bardzo zmienna i odnosi siĂŞ do rzeczywistoÂści, ktĂłrÂą manifestuje siĂŞ tylko wtedy, kiedy dana jednostka w niÂą wierzy.  Czyli ogĂłlnie rzecz ujmujÂąc, nie moÂże powstaĂŚ rzeczywistoœÌ zewnĂŞtrzna, ktĂłra nie byÂłaby wczeÂśniej umieszczona w wierzeniach danej osoby.  No dobrze, a co by siĂŞ staÂło, gdyby dana jednostka uwierzyÂła i byÂła caÂłkowicie przekonana o tym, Âże grawitacja dziaÂła, ale w przeciwnym kierunku, to znaczy przyciÂąganie odbywaÂłoby siĂŞ z gĂłry?  Z pewnoÂściÂą ta osoba znalazÂłaby siĂŞ w stratosferze lub jeszcze dalej zgodnie z punktem okreÂślenia granicy we wÂłasnej ÂświadomoÂści.  Czy rozumiecie Moi Kochani, jak Âłatwo moÂżna zÂłamaĂŚ prawa, ktĂłre nie sÂą i nigdy nie byÂły prawami staÂłymi?

Forma fizyczna, w której porusza siê cz³owiek zosta³a zaprojektowana w taki sposób, aby mog³a sprostaÌ ka¿demu wyzwaniu, które powstanie w wyobraŸni ludzkiej i chocia¿ Wasi naukowcy mog¹ ca³ymi godzinami mówiÌ o ograniczeniach cia³a cz³owieka, tak naprawdê mog¹ mówiÌ tylko o tym, co mo¿na zbadaÌ przy pomocy wspó³czesnych aparatów. Natomiast wiêkszoœÌ potencjalnych mo¿liwoœci cz³owieka jest niewidoczna go³ym okiem i na ten czas niewykrywalna nawet najnowoczeœniejszymi, choÌ prymitywnymi aparatami.

Kto w takim razie, moÂże dog³êbnie i szczegó³owo zbadaĂŚ Wasze ciaÂło?  Wy sami poprzez doÂświadczenia.  JeÂżeli uwierzylibyÂście bez Âżadnych wÂątpliwoÂści w kaÂżde marzenie zwiÂązane z Waszym ciaÂłem, przekonalibyÂście siĂŞ, Âże zaprawdĂŞ Wasza forma jest cudownÂą boskÂą machinÂą nieograniczonych moÂżliwoÂści.  KaÂżdÂą formĂŞ fizycznego ludzkiego ciaÂła, moÂżna zmieniĂŚ, naprawiĂŚ, coÂś dodaĂŚ, coÂś uj¹Ì i przeksztaÂłciĂŚ.  Nie musicie prosiĂŚ chirurgĂłw aby to zrobili.  Wszystkie rozkazy wzglĂŞdem Waszego fizycznego aparatu wypÂływajÂą wprost z Waszej ÂświadomoÂści.  DziĂŞki “przytomnemu” uÂżyciu ÂświadomoÂści moÂżecie mieĂŚ peÂłnÂą wÂładzĂŞ nad ciaÂłem i nad rzeczywistoÂściÂą, ktĂłra Was otacza zmieniajÂąc jÂą w dowolny sposĂłb.

Nauka ta nie bĂŞdzie opieraĂŚ siĂŞ na nudnych ĂŚwiczeniach, ktĂłre zwykle po kilku powtĂłrzeniach wywoÂłujÂą w czÂłowieku monotonnoœÌ i stajÂą siĂŞ niepotrzebne.  Prostota z jakÂą chciaÂłbym Wam przekazaĂŚ te prawdy niech stanÂą siĂŞ dla Was nie tylko wspaniaÂłym doÂświadczeniem, ale rĂłwnieÂż intencjÂą cudownych skumulowanych uczuĂŚ.

POCZUJ LEKKO¦Æ TWOJEGO CIAÂŁA”.

Czy moÂżna waÂżyĂŚ ponad 100 kg i byĂŚ lekkim jak piĂłrko?  Owszem, poniewaÂż uczucie lekkoÂści ciaÂła, ktĂłre bĂŞdziemy tutaj wykorzystywaĂŚ nie ma nic wspĂłlnego z WaszÂą wagÂą.  LekkoœÌ ciaÂła ma byĂŚ zakotwiczonym uczuciem w Waszej ÂświadomoÂści.  Dlatego waga formy fizycznej czÂłowieka, choĂŚby byÂła naprawdĂŞ duÂża kompletnie nie ma tutaj Âżadnego znaczenia.

Gdybym powiedziaÂł Wam, abyÂście poczuli lekkoœÌ waszego ciaÂła do takiego stopnia, Âże oderwalibyÂście siĂŞ od Ziemi i Wy byÂście mi caÂłkowicie uwierzyli bez Âżadnych wÂątpliwoÂści, ten przekaz zostaÂłby zakoĂączony dokÂładnie w tym miejscu, poniewaÂż caÂła reszta potoczyÂła by siĂŞ juÂż sama.  JednakoÂż rozumiem, Âże na obecnym poziomie rozwoju umysÂł domaga siĂŞ wyjaÂśnieĂą, aby poukÂładaĂŚ to wszystko w jednÂą caÂłoœÌ.  On zawsze bĂŞdzie domagaÂł siĂŞ wyjaÂśnieĂą, poniewaÂż wiele rzeczy nie rozumie.  Jedynie Wasze Serce, Wasza dusza pojmuje wszystko i to wszystko jest dla niej do osiÂągniĂŞcia.

Jaka tajemnicza siÂła, unosi Wasze ciaÂło w powietrze?  Rozkaz zawsze wychodzi od ÂŚwiadomoÂści, ale energia Kundalini jest tÂą si³¹, ktĂłra Âłamie wszelkie zasady odnoÂśnie grawitacji i to wÂłaÂśnie poprzez energiĂŞ Kundalini wielcy Ludzie tego Âświata dokonywali takich niecodziennych rzeczy.

JeÂżeli towarzyszy nam uczucie lekkoÂści zakotwiczone w ÂświadomoÂści, podnosimy energiĂŞ Kundalini ku gĂłrze i w takim momencie nasze ciaÂło zaczyna unosiĂŚ siĂŞ w powietrzu.  Aby mĂłc przemieÂściĂŚ siĂŞ, czyli dokonaĂŚ pewnych manewrĂłw w przestrzeni, uÂżywamy czystej, niezabrudzonej wÂątpliwoÂściami intencji wprost z naszej ÂświadomoÂści.  Gdy taki rozkaz dojdzie do ciaÂła, a odbĂŞdzie siĂŞ to w trybie natychmiastowym, nasze ciaÂło bĂŞdzie przemieszczaĂŚ siĂŞ w sposĂłb dowolny, z dowolnie wybranÂą przez nas prĂŞdkoÂściÂą.

Musicie wiedzieĂŚ Moi Drodzy, Âże rozkaz wychodzÂący z Waszej ÂświadomoÂści w postaci uczucia lekkoÂści przemienia komĂłrki ciaÂła w pochodnÂą czÂąsteczek w powietrzu.  MĂłwimy tutaj o “z³¹czeniu” ciaÂła z przestrzeniÂą, lub “przystosowaniu” jego konsystencji do przemieszczenia siĂŞ nad powierzchniÂą planety.

WĂŞdrĂłwkĂŞ Energii Kundalini ku gĂłrze moÂżna wyczuĂŚ podczas orgazmu w postaci uczucia “uniesienia”.  JednakÂże jest to stosunkowo krĂłtkie uczucie, aby mĂłc jego wydatek energetyczny wykorzystaĂŚ do takich wyczynĂłw.  Poza tym, podczas kopulacji, raczej ciĂŞÂżko bĂŞdzie przekierowaĂŚ umysÂł na zupeÂłnie inny punkt koncentracji.  Jest to oczywiÂście moÂżliwe, ale niezwykle trudne do opanowania.  Dlatego opiszĂŞ Wam jak moÂżna Âświadomie podnieœÌ tĂŞ energiĂŞ w inny sposĂłb.

Uczucie “uniesienia” podczas przemieszczania siĂŞ w przestrzeni towarzyszy “podró¿nikowi” przez caÂły czas.  Jest to uczucie po³¹czenia z przestrzeniÂą niczym jeden wspĂłlnie dziaÂłajÂący organ.  Aby Âświadomie mĂłc podnieœÌ energiĂŞ kundalini ku gĂłrze wystarczy jedynie bez Âżadnych wÂątpliwoÂści przyj¹Ì czystÂą i szczerÂą intencjĂŞ.  JeÂżeli zaakceptujecie to pragnienie jako speÂłnione juÂż doÂświadczenie, energia ta bĂŞdzie bardzo szybko pod¹¿aĂŚ ku gĂłrze, aby ten rozkaz speÂłniĂŚ.  A jeÂżeli wasza intencja bĂŞdzie zabrudzona jakimikolwiek wÂątpliwoÂściami, chociaÂż mogÂły by byĂŚ naprawdĂŞ bardzo maÂłe, energia ta podniesie siĂŞ, ale nie na tyle, aby mĂłc Wasze ciaÂła oderwaĂŚ z Ziemi.

SkÂąd biorÂą siĂŞ w takim razie wÂątpliwoÂści?  Z mĂłzgu.  On tak to definiuje, poniewaÂż nie doÂświadczyÂł tego zjawiska i z gĂłry przyjmuje to za niemoÂżliwe.  JednakÂże tutaj trzeba nauczyĂŚ siĂŞ nie sÂłuchaĂŚ jego podpowiedzi i ufaĂŚ caÂłkowicie wÂłasnemu WewnĂŞtrznemu Bogu.

Z pewnoÂściÂą nasuwa siĂŞ tutaj pytanie:  “A co z upadkiem z wysokoÂści?”  Otó¿ moim Kochani, im wyÂżej jesteÂście, tym mniej siĂŞ bĂŞdziecie tego obawiaĂŚ.  A dlaczego tak siĂŞ dzieje?  PoniewaÂż, gdy wyĂŚwiczycie waszÂą zdolnoœÌ poruszania siĂŞ w przestrzeni, z pewnoÂściÂą ktĂłregoÂś razu bĂŞdziecie chcieli polecieĂŚ na inny UkÂład SÂłoneczny, a im dalej od Ziemi bĂŞdziecie, tym pewniej siĂŞ poczujecie, poniewaÂż nie zobaczycie widocznego gruntu pod nogami, a wiĂŞc nie bĂŞdzie na co upaœÌ.  A poza tym Moi Drodzy, gdy puÂścicie ster i bĂŞdziecie chcieli znaleŸÌ siĂŞ na Ziemi, energia kundalini zachowa lekkoœÌ w Waszych ciaÂłach, co spowoduje, iÂż opadniecie jak delikatny liœÌ na wietrze.

ZAPRASZAM DO MOJEGO ÂŚWIATA”.

Witajcie w moim Âświecie.  W Âświecie, gdzie wszystko jest moÂżliwe.  Tymi sÂłowami chciaÂłbym Was zaprosiĂŚ, do dalszej czĂŞÂści “nauki o poruszaniu siĂŞ w przestrzeni”.  JesteÂście tutaj, gdzie jesteÂście, ja jestem tutaj gdzie jestem.  Co nas ró¿ni? Absolutnie nic.  Wszyscy jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tej Wielkiej Tajemnicy, zwanej Bogiem.  JednakÂże, aby mĂłc tĂŞ tajemnicĂŞ rozgryŸÌ, musimy najpierw rozgryŸÌ samych siebie.  Tylko taka droga ku temu prowadzi.

ZastanawialiÂście siĂŞ przez moment, dlaczego wasza dusza codziennie rano wraca do Waszego ciaÂła po odbyciu podró¿y zwanej potocznie snem?  Dlaczego ta ÂświadomoœÌ, ktĂłra jest wielowymiarowa, czysta i niebywale wolna nieustanie wraca do waszej fizycznej formy?  Dlaczego tak bardzo jej zaleÂży, aby przebywaĂŚ w tym ciele?  PoniewaÂż pragnie speÂłniĂŚ siĂŞ we wszystkich moÂżliwych doÂświadczeniach tutaj na Ziemi.  Pragnie udowodniĂŚ samej sobie, Âże potrafi byĂŚ wolna w ciele jak i poza nim.  WiĂŞc dlaczego niczego nie pamiĂŞta z tej podró¿y sennej?  PoniewaÂż wrĂłciÂła do ciaÂła, w ktĂłrym bardzo duÂżo ma do powiedzenia mĂłzg.  Tak, to mĂłzg tworzy wam obrazy senne podczas, gdy prawdziwe JA  podró¿uje po wymiarach i strefach.

JednakÂże do czego zmierzam?  Ano do tego, Âże jeÂżeli udacie siĂŞ na wypoczynek senny z dowolnie wybranÂą przez was intencjÂą i jeÂżeli po przebudzeniu oczyÂścicie umysÂł z obrazĂłw sennych i przywoÂłacie tĂŞ intencjĂŞ, bĂŞdziecie mieĂŚ gotowÂą pomoc i odpowiedÂź.  Podczas snu wasza dusza wybraÂła siĂŞ do wymiarĂłw dokÂładnie z tÂą intencjÂą i pomoc jej zostaÂła udzielona.  Teraz musicie nauczyĂŚ siĂŞ sÂłuchaĂŚ tego wÂłaÂściwego gÂłosu.  Do wyboru macie gÂłos serca – przepeÂłniony lekkoÂściÂą, miÂłoÂściÂą, nieograniczonoÂściÂą i wiecznÂą radoÂściÂą i gÂłos rozumu – ktĂłry jest zastany, ograniczony, osÂądzajÂący i majÂący bardzo maÂłe mniemanie o prawdziwej rzeczywistoÂści.

Jednak jak siĂŞ ma to wszystko co Wam teraz przytoczyÂłem do “nauki o poruszaniu siĂŞ w przestrzeni”?  Bardzo wiele. Przede wszystkim, jeÂżeli nauczycie siĂŞ sÂłuchaĂŚ Waszego serca, Waszej duszy zamiast logicznego rozumowania osiÂągniĂŞcie wspaniaÂłe i cudowne rzeczy.  Dusza nigdy Was nie ogranicza.  JeÂżeli w Waszej gÂłowie powstanie jakieÂś marzenie, ktĂłre jest szalone i nieograniczone, z pewnoÂściÂą zostaniecie wyÂśmiani przez Waszych znajomych, przyjació³ a przede wszystkim przez Wasze logiczne myÂślenie i to ostatnie zaboli Was najbardziej.  Ono podpowiada:  “OszalaÂłeÂś?  Chcesz lataĂŚ w powietrzu?  PrzecieÂż to niemoÂżliwe.  Zostaw te gÂłupoty w spokoju”.  A dusza na to:  “Tak, to jest to.  ZrĂłbmy to, a sam przekonasz siĂŞ jak nieograniczony i wolny jesteÂś.  CieszĂŞ siĂŞ, Âże wreszcie odwaÂżyÂłeÂś siĂŞ na ten wspaniaÂły krok.  Jestem przy Tobie caÂły czas, o nic nie musisz siĂŞ obawiaĂŚ.  Do dzieÂła!”.  Widzicie i czujecie tĂŞ ró¿nicĂŞ?

Powiedz do Siebie te oto sÂłowa:  “Ojcze, ktĂłry jesteÂś we Mnie, spraw, abym mĂłgÂł usÂłyszeĂŚ CiĂŞ, abym mĂłgÂł poczuĂŚ CiĂŞ.  Gdy bĂŞdĂŞ tam unosiÂł siĂŞ w przestrzeni, po³¹cz moje ciaÂło z ciaÂłem przestrzennym tak, abym osiÂągn¹³ swobodĂŞ poruszania siĂŞ.  Gdyby coÂś siĂŞ dziaÂło ja zamknĂŞ oczy, bĂŞdĂŞ czuÂł TwojÂą obecnoÂściÂą i peÂłne zaufanie do Ciebie, a Ty przejmiesz kontrolĂŞ nad moim ciaÂłem i bĂŞdziesz mnie strzegÂł i prowadziÂł jedynie do ÂŚwiatÂła”.  W takich warunkach i z tÂą czystÂą intencjÂą, gdybyÂście stracili panowanie nad swoim ciaÂłem przestrzennym, Ojciec zawsze, ale to zawsze sprowadzi Was bezpiecznie na ZiemiĂŞ.  Tutaj moÂżecie byĂŚ absolutnie pewni, Âże tak siĂŞ stanie i w pewnym momencie wyczujecie, jak bardzo StwĂłrca Was kocha i jak bardzo pragnie siĂŞ Wami opiekowaĂŚ.  Niech tak bĂŞdzie.

ZACZNIJ OD SZKLANKI WODY”.

Aby osiÂągn¹Ì uczucie lekkoÂści nie musicie mĂŞczyĂŚ siĂŞ nad skomplikowanymi wizualizacjami, czy ciĂŞÂżkimi technikami kontroli umysÂłu.  Do tego wystarczy Wam tylko czystoœÌ Waszego serca przygotowanego do “czucia” i maÂła pomoc. PomocÂą tÂą bĂŞdzie przeÂźroczysta szklanka do poÂłowy napeÂłniona czystÂą wodÂą i malutki kawaÂłek nici.  Po³ó¿cie ten kawaÂłek nici na tej wodzie tak, aby unosiÂł siĂŞ na jej powierzchni.  Gdy oÂświetlicie ÂświatÂłem lampki jej gĂłrnÂą powierzchniĂŞ, ujrzycie blask i ten blask pomoÂże Wam zwiĂŞkszyĂŚ to uczucie.

Punktem nastĂŞpnym bĂŞdzie odebranie energii- uczucia lekkoÂści nici i przywoÂłanie i zakotwiczenie go w waszej ÂświadomoÂści.  To jest moi Kochani moÂżliwe, wykorzystujÂąc Prawo Po³¹czenia Wszystkiego w jednÂą caÂłoœÌ.  JeÂżeli to Wam siĂŞ nie uda zawsze moÂżna wyobraziĂŚ sobie miniaturowoœÌ swojego ciaÂła stÂąpajÂącego po powierzchni tejÂże wody.  Poczujcie lekkoœÌ ciaÂła i natychmiast “zapamiĂŞtajcie” to uczucie.

Ta metoda, choĂŚ wydaje siĂŞ Âśmieszna, pozostawia w ÂświadomoÂści trwaÂłe zmiany, ktĂłre wykorzystamy przy nastĂŞpnym kroku.

InteresujÂącym zjawiskiem jest to, Âże niektĂłre owady stÂąpajÂą po wodzie z rĂłwnÂą ÂłatwoÂściÂą, jakby stÂąpaÂły po Ziemi.  SposĂłb poruszania siĂŞ i niebywaÂła lekkoœÌ maÂłych form, zapewniajÂą im takie “nadludzkie” wyczyny.  Tutaj musicie wiedzieĂŚ, Âże woda zawiera swojÂą wÂłasnÂą konsystencjĂŞ, ktĂłra utrzymuje pewne lekkie formy na powierzchni.  Tak samo dzieje siĂŞ z powietrzem ,czy teÂż z przestrzeniÂą.  Powietrze rĂłwnieÂż utrzyma przystosowane do niej lekkie formy, a energia Kundalini bĂŞdzie te formy popychaĂŚ w zgodzie z wolÂą “podró¿ujÂącego”  tworzÂąc tak zwany wir z powietrzem.

JeÂżeli uda Wam siĂŞ odczuĂŚ uczucie lekkoÂści “pÂływajÂącej” nici i zapamiĂŞtaĂŚ je, bĂŞdziecie juÂż w poÂłowie drogi, nawet dalej niÂż w poÂłowie.

NastĂŞpnym Krokiem, bĂŞdzie zakotwiczenie tego uczucia na staÂłe w Waszej ÂświadomoÂści.  MoÂżecie wykonywaĂŚ w ciÂągu dnia mnĂłstwo ró¿nych zajĂŞĂŚ, stale majÂąc na uwadze niebywa³¹ lekkoœÌ waszego ciaÂła.  TakÂże widzicie Kochani, iÂż tutaj nie musicie odkÂładaĂŚ wszystkiego, aby mĂłc wracaĂŚ do tej metody, moÂżecie jÂą ³¹czyĂŚ z ró¿nymi Waszymi zajĂŞciami w ciÂągu dnia.

JeÂżeli uczucie lekkoÂści ciaÂła bĂŞdzie wypÂływaÂło niejako automatycznie z Waszej ÂświadomoÂści, oznaczaĂŚ to bĂŞdzie, iÂż nastÂąpiÂło zakotwiczenie.  W tym momencie moÂżemy przejœÌ dalej.  PamiĂŞtajcie, jeÂżeli wasza istota nie wyraÂża tego uczucia automatycznie praktykujcie dalej tĂŞ lekkoœÌ, a sami poczujecie kiedy nastÂąpiÂło potwierdzenie ze strony Waszego wnĂŞtrza.

OTWARTA PRZESTRZEÑ”.

CaÂła sztuka w poruszaniu siĂŞ w przestrzeni polega na tym, abyÂście byli rĂłwnie pewni siebie tam na gĂłrze, jak gdybyÂście stÂąpali po Ziemi tu na dole.  Co do samych wÂątpliwoÂści po prostu zapytajcie siebie:  “Czy macie wÂątpliwoÂści wtedy, kiedy chcecie przejœÌ lub przebiec wybrany odcinek drogi?”  Nie, po prostu to robicie.  A wiĂŞc zrĂłbcie to samo w przestrzeni. Po prostu to zrĂłbcie z pewnoÂściÂą siebie i bez Âżadnych wÂątpliwoÂści.  Niech to bĂŞdzie lot tak naturalny, jak gdybyÂście to robili od zawsze . A wkrĂłtce przekonacie siĂŞ, Âże samo poruszanie siĂŞ w powietrzu stanie siĂŞ dla Was bardzo naturalnÂą formÂą podró¿owania.

Tak jak powiedzieliœmy sobie to na pocz¹tku, abyœcie mogli unieœÌ siê w powietrze, musicie przywo³aÌ czyst¹ i szczer¹ intencjê uniesienia waszej ca³ej istoty, a to spowoduje uniesienie energii kundalini ku górze i w efekcie uniesienie Was samych.

Wiele osĂłb pomyÂśli sobie, jak niebywale trudnÂą jest sztukÂą poruszanie siĂŞ w przestrzeni.  Oni tak pomyÂślÂą, poniewaÂż nigdy tego jeszcze nie doÂświadczyli.  Ale chciaÂłbym abyÂście wiedzieli, Âże gdy bĂŞdziecie to praktykowaĂŚ, stanie siĂŞ to dla Was czymÂś tak naturalnym, jak jazda na rowerze, ktĂłra ró¿ni siĂŞ od samego chodzenia lub biegania.  Gdy staniecie siĂŞ prawdziwymi Mistrzami w tej sztuce to dojdziecie do takiego momentu, iÂż aby wzbiĂŚ siĂŞ w powietrze, bĂŞdziecie potrzebowali jedynie rozluÂźniĂŚ Wasze miĂŞÂśnie i zÂłapaĂŚ jeden oddech.

Od tego momentu, wszystko zaleÂży od Was.

PIÂĄTY WYMIAR JEST TUÂŻ TUÂŻ”.

WkrĂłtce, gdy podniesie siĂŞ Ziemia, przybĂŞdÂą na tĂŞ planetĂŞ Wielkie Istoty ÂŚwiatÂła.  NiektĂłre cywilizacje przylecÂą swoimi statkami, a ci prawdziwi Mistrzowie posÂłu¿¹ siĂŞ sztukÂą poruszania siĂŞ po przestrzeni aby siĂŞ tutaj znaleŸÌ, a ktĂłrÂą Was dzisiaj nauczyÂłem.  A Wy do³¹czycie do Nich.  Oczy caÂłego Âświata zwrĂłcÂą siĂŞ na te Wielkie OsobistoÂści i wezmÂą Was za Wielkich MistrzĂłw, ktĂłrymi zaprawdĂŞ Wszyscy jesteÂście.  Niech tak bĂŞdzie.

BÂądÂźcie Prawdziwi.
BÂądÂźcie SobÂą.
BÂądÂźcie MiÂłoÂściÂą.
BÂądÂźcie Nieograniczeni.
BÂądÂźcie Waszym StwĂłrcÂą.

DziĂŞkujĂŞ,
Dajamanti

dodatkowe materiaÂły(byĂŚ moÂże nie na temat  MrugniĂŞcie):

1.Scientists Prove DNA Can Be Reprogrammed by Words and Frequencies: http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/

2.Wizualizacja: http://pajomed.w.interia.pl/wizualiz.htm

3.FREE ENERGY - Home Generator (napisy PL):
<a href="http://www.youtube.com/v/SIb_Fj-cmV0?version=3&amp;feature=player_detailpage" target="_blank">http://www.youtube.com/v/SIb_Fj-cmV0?version=3&amp;feature=player_detailpage</a>
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2012, 17:35:26 wysłane przez Jack1967 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #84 : Czerwiec 26, 2012, 21:27:25 »

Maszyna za 5000 tysiĂŞcy dolarĂłw   Szok i znowu tylko garstkĂŞ na to staĂŚ. Z politowaniem

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #85 : Czerwiec 26, 2012, 21:59:05 »

dlaczego garstkê? wystarczy wzi¹Ì po¿yczkê i sp³acaÌ raty w wysokoœci jakiej p³acilibyœmy rachunki za energiê elektryczn¹ ZE...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #86 : Czerwiec 27, 2012, 06:33:11 »

artykuÂł pochodzi ze strony: http://krystal28.wordpress.com/2012/06/26/grawitacja-jest-iluzja/by krystal28 in Dajamanti, Techniki Medytacyjne

NAUKA O PORUSZANIU SIÊ W PRZESTRZENI

“TEN KTO PRZYJMIE TE SÂŁOWA JAKO PRAWDY, WKRÓTCE DOÂŚWIADCZY RZECZYWISTOÂŚCI  Z ZUPEÂŁNIE INNEGO PUNKTU WIDZENIA”.

.....

To juÂż finaÂł galaktycznego przekrĂŞtu! wszystko zmierza do jednego , przejĂŞcia dusz opuszczajÂących dematerializujÂące siĂŞ ciaÂła podczas przechodzenia w IV wymiar. PrzekazĂłw o podobnej treÂści jest coraz wiĂŞcej.

Mili moi ÂżyjÂąc na ziemi posiadajÂąc ciaÂło fizyczne i nie posiadajÂąc podniesionej do poziomu czakry serca energii kundalini nie moÂżna lewitowaĂŚ - poruszaĂŚ siĂŞ w powierzy z ciaÂłem fizycznym! Zwyczajnie nie jest to moÂżliwe z powodu zasad fizycznych obowiÂązujÂących nasz wymiar.

Owszem mo¿na to uczyniÌ ale gdy ogieù kundalini pop³ynie do góry i dokona transformacji , do tego potrzebna jest moc energetyczna. To co nazywa siê si³¹ myœli równie¿ jest ow¹ moc¹ energetyczn¹.

ÂŻeby uzyskaĂŚ ta moc trzeba przeÂżywaĂŚ wszystkie swoje zdarzenia Âżyciowe w sposĂłb bardzo etyczny i w taki sposĂłb pokonywaĂŚ trudnoÂści Âżyciowe. NaprawdĂŞ nie ma innego sposobu.

Po przez Ìwiczenia techniczne, medytacyjne nikt jeszcze nie osi¹gn¹³ pe³ni rozwoju duchowego i jakoœ ludzie powszechnie nie lewituj¹ , nie fruwaj¹ w powietrzu.

Zatem o co chodzi? Bo nie o uzyskanie moÂżliwoÂści fruwania w obecnych warunkach fizycznych! Zdanie ,WITAJCIE w MOIM ÂŚWIECIE! jest aÂż nadto wymowne. Nie chodzi o fruwanie na ziemi , bo to nie jest moÂżliwe , a o przejĂŞcie ludzi mentalnie zespolonych tymi ĂŚwiczeniami ze Âświatem tych , ktĂłrzy chcÂą ponownie uwiĂŞziĂŚ ich dusze. BĂŞdÂą one jak po sznurku przechodziĂŚ do ich Âświata w momencie opuszczania III wymiaru . zamiast kierowaĂŚ siĂŞ do IV majÂą iœÌ do tego kosmicznego manipulanta , ktĂłry zaprogramuje im ÂświadomoœÌ  codziennymi medytacjami i ĂŚwiczeniami z wodÂą i nitkÂą. Co jeszcze wymyÂślÂą Âżeby ÂściÂągn¹Ì wiĂŞcej niewolnikĂłw?

Jak zawsze KONIEC! BASTA ! tym przekrĂŞtom i NIE! NIE! NIE! wara od LUDZI!
Owszem komu po drodze z nimi niech idzie ( wolna wola), ale niech bĂŞdzie Âświadom caÂłkowicie o co w tym chodzi i niech informacja bĂŞdzie jawna , a nie z ukryta manipulacjÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Jack1967
Gość
« Odpowiedz #87 : Czerwiec 27, 2012, 17:17:00 »

No có¿ chyba coœ w tym mo¿e byÌ co piszesz - taki doœÌ "atrakcyjny","szybki" i "³atwy" lep na naiwne muchy..- coœ co faktycznie mo¿e uruchamiaÌ w nas "dzwonek alarmowy".

Tyle ¿e i ja mam pewne (oby tylko "p³onne"..) "zastrze¿enia" co do twojego postrzegania "panuj¹cych" w "tej" gêstoœci warunków fizycznych a tak¿e ogólnego twojego "generalizowania" typu "wszyscy","nikt" a tak¿e przeinterpretowania s³ów typu "moi"(znasz pewnie kontekst i znaczenie 'terminu' "odcisk palca" zwi¹zanym z tzw.afer¹ Rywina - naprawdê myœlisz ¿e "w³adcy systemu" sami byli by tak naiwni i g³upi ¿e zostawialiby swój "odcisk palca" - ja osobiœcie w to raczej nie wierzê.. - a raczej "cedujê" to na doœÌ "inwalidzkie" polskie t³umaczenie w wykonaniu po prostu z pewnoœci¹ wysoce niekompetentnych(nie ma takiej szko³y gdzie "to" wyk³adaj¹) "miejscowych" t³umaczy(do tego na dok³adkê jeszcze "nieobudzonych") co widaÌ jak na d³oni w iloœci roj¹cych siê wrêcz b³êdów przek³adu w zamieszczanych przekazach na wzmiankowanej stronie - polecam siê zapoznaÌ trochê dok³adniej z jej kompletn¹ zawartoœci¹ a potem og³aszaÌ swój ostateczny "wyrok" w danej sprawie.

Lecz z drugiej strony na korzyœÌ twojej interpretacji przemawia fakt ¿e podobnego zdania co do fa³szywej "wartoœci" czêœci przekazów - ja swoje "Ÿród³a na w³asny u¿ytek" staram siê weryfikowaÌ metod¹ potwierdzenia z wielu ró¿nych Ÿróde³ -tutaj niestety nie dope³ni³em tego wymogu ze wzglêdu na poœpiech,"potrzebê" Mrugniêcie i po prostu "œwie¿oœÌ" tego materia³u-no có¿ sorki Uœmiech (przy tym kwestia odniesienia wiarygodnoœci "wzoru" wyjœciowego to ju¿ mój problem-mam go rozwi¹zany zapewniam na 100% -
i nie jest on oparty na zawodnych "metodach umysÂłowych" - tyle wiĂŞcej nie bĂŞdzie do tego wÂątku, (dalej: dotyczy po prostu dezinformacji) tj. "wrogiego" przejĂŞcia kanaÂłu komunikacyjnego - uprzedza zresztÂą o tym wyraÂźnie np. MichaÂł Papierski tutaj:http://www.fioletowyplomien.com - z ktĂłrym jestem w kontakcie - ktĂłry ostrzega wÂłaÂśnie przed takÂą dziaÂłalnoÂściÂą naszego "przeciwnika" (oczywiÂście teÂż prĂłbowaÂłem zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ - na wÂłaÂśnie ten aspekt - czyli niefiltrowania treÂści i bezkrytycznego nieweryfikowanego prezentowania wszystkich dostĂŞpnych "pod rĂŞkÂą" channelingĂłw - prowadzÂącej ten blog - Krystal28(liczba obok nicka to chyba wiek)- niestety bezskutecznie..)

Có¿ na pewno nie jest moim zamiarem "wzmacnianie" przeciwnika - niestety - bo po wczeœniejszych postach innych userów uzna³em ¿e przyda siê taka w³aœnie "ucieczka do przodu" - byÌ mo¿e siê pomyli³em - ale podkreœlam ¿e "tylko" byÌ mo¿e - bo mam osobiste powody i doœwiadczenia z w³asnego ¿ycia (a tak¿e wiedzê-nie tylko t¹ "umys³ow¹") by uwa¿aÌ ¿e w tej sprawie istnieje tzw."ziarno prawdy" - oczywiœcie nie zdradzê tutaj szczegó³ów - ewentualnie zapraszam wy³¹cznie ciebie na PW lub na moj¹ stronê: www.prawdawoczy.tnb.pl

Jeszcze jedno - z tego co do tej pory "widzê"(z twoich dotychczasowych postów) nie jesteœ nawet "obudzona"(awakened") a tak bardzo "stanowcza" - to równie¿ budzi DU¯E w¹tpliwoœci na temat twoich "samozwaùczych" kompetencji by wydawaÌ tak absolutnie formu³owane "wyroki" (i "pachnie" to niestety trochê dziecinn¹ "manier¹") - poza tym niestety kobiety Uœmiech - sorki (byÌ mo¿e to bardzo ogólnie i byÌ mo¿e trochê niesprawiedliwie-jednak takie s¹ moje doœwiadczenia z niezbyt krótkiego ju¿ ¿ycia) s¹ zwykle bardziej "wra¿liwe"(ponad wymagan¹ potrzebê) i to akurat nie tam gdzie trzeba i czêsto nie potrafi¹ oddzieliÌ w³asnej obiektywnej oceny od swoich tymczasowych emocji-czyli "myœl¹" czasem wy³¹cznie swoimi emocjami-to zreszt¹ ogólnie znany i potwierdzony powszechnie fakt a nie ¿adna moja "rewelacja" Mrugniêcie (i oczywiœcie z ca³ym szacunkiem-nic do ciebie nie mam-a raczej wrêcz przeciwnie Uœmiech - no i gratulujê jakiegoœ tam przejawu "czujnoœci" bo sam bynajmniej nie uwa¿am siê za kogoœ nieomylnego - a wiêc dziêki za zajêcie twojego stanowiska.

pozdrawiam z g³êbi serca
Love & Light
Jacek UÂśmiech

I AM THAT I AM

ps.zamieszczam teÂż mimo wszystko maÂły addon na ten temat:
pss.bynajmniej nie znaczy to Âże teraz bĂŞdĂŞ komukolwiek odpowiadaÂł - to tylko sytuacja "awaryjna" - lecz oczywiÂście "wychodzÂąca" teÂż poza formĂŞ np.PW - tak Âże zamieszczam jÂą tutaj (bo sugestia - wynikajÂąca z kontekstu postu Kiary- Âże mogĂŞ byĂŚ jakimÂś "sÂługÂą ciemnych" - jest aÂż nazbyt dobrze "czytelna" - a wedÂług mnie jest niewÂątpliwie krzywdzÂąca jak i w oczywisty sposĂłb niesprawiedliwa a takÂże prawdopodobnie spowodowana jedynie nierozwaÂżnym czy teÂż emocjonalnym "porywem" UÂśmiech ok byĂŚ moÂże serca teÂż UÂśmiech - serce przecieÂż nie sÂługa - znam to rĂłwnieÂż caÂłkiem nieÂźle...

Zapowiadany addon ze strony: http://krystal28.wordpress.com/2012/06/26/grawitacja-jest-iluzja/
Pytanie:
Genetyk
cze 26, 2012 @ 17:34:26

Z niektórych tu obecnych komentarzy wyczyta³em , a¿ wed³ug was latanie polega na wyjœciu z cia³a itp. A z przekazu wyczyta³em ze cia³o fizyczne mo¿na wznieœÌ w przestworza . Wiec mam teraz mêtlik w glowie.. taki czy chodzi tu o latanie takie na serio czy wyjscie z cia³a i latanie. ?? Bo ja odebra³em ten przekaz w taki sposób ze mogê wznieœÌ cia³o fizyczne. Prosze odpowiedzcie mi to dla mnie wazne poniewa¿ zawsze marzy³em o lataniu.

OdpowiedÂź:
Taki
cze 26, 2012 @ 18:15:51
przytoczone z zakÂładki na wzmiankowanej stronie prowadzonej przez uÂżytkownika Dajamanti:

1. Oczywiœcie gdy zaczynamy nasz¹ podró¿ po przestrzeni, najlepiej jest zacz¹Ì w miejscu, nie dostêpnym, lub ma³o dostêpnym dla innych ludzi. Je¿eli mieszkasz w mieœcie, najlepiej udaÌ siê zza miasto, aby tam móc praktykowaÌ. Nie chodzi tutaj o to ¿eby inni Ciê nie widzieli, tylko aby ten ktoœ nie wytr¹ci³ Ciê z równowagi i koncentracji. To bardzo wa¿ne. A poza tym, pragnê Tobie powiedzieÌ, ¿e nie zawsze bêdziesz materialny. To znaczy, ¿e gdy wyÌwiczysz Twoj¹ zdolnoœÌ podró¿y po przestrzeni, Twoje cia³o stopi siê z powietrzem, uzyskuj¹c jednolit¹ konsystencjê, co sprawi ¿e nie bêdziesz widzialny dla innych ludzi.

Pytanie: Jak zareagujÂą inni na Âże latam?
2. Zale¿y co zobacz¹, i jak ich w³asna œwiadomoœÌ zinterpretuje to zjawisko.

Pytanie: czy zwariujĂŞ nagle potrafiÂąc lataĂŚ?
3. Nie, nie zwariujesz. Poczujesz prawdziw¹ wolnoœÌ Twojej istoty. Czy wariujesz siadaj¹c na rower i przemieszczaj¹c siê w wybranym odcinku drogi? Nie, traktujesz to jako inny œrodek poruszania siê z punktu A do punktu B. Niech ta sztuka, równie¿ stanowi dla Ciebie taki inny œrodek poruszania w³asnego cia³a. Potraktuj j¹ bardzo zwyczajnie, a szybsze osi¹gniesz rezultaty w krótszym czasie.

Pytanie:czy bêdê mia³ mo¿liwoœÌ zademonstrowania swojej nowo opanowanej sztuki, np. mojej mamie.
4. Bêdziesz mia³ tak¹ mo¿liwoœÌ. Zale¿eÌ bêdzie tylko od Ciebie czy zrobisz to, czy nie.

Pytanie:Czy to wszystko Dajamanti, ta nowa umiejêtnoœÌ sprawi jak gdyby ¿e moje ¿ycie stanie siê snem?
5. Twoje Âżycie nie stanie siĂŞ snem, a prawdziwÂą rzeczywistoÂściÂą. RzeczywistoÂściÂą w ktĂłrej nie ma Âżadnych ograniczeĂą, a Twoja istota jest wolna jak wiatr.

Pytanie: Jak wpÂłynie to na moje dotychczasowe Âżycie?

6. Zale¿y do czego bêdziesz chcia³ wykorzystaÌ tê sztukê. Ale zapewniam Ciê, je¿eli to Ci siê uda, bêdziesz chcia³ osi¹gn¹Ì coœ wiêkszego, i tak dalej i tak dalej. Taki proces nazywamy ewolucj¹.

Pytanie:jak to moÂżliwe, Âże ja zwykÂły,szary,pracujÂący fizycznie(w miarĂŞ mÂłody 28 lat) czÂłowiek, bez raczej Âżadnych sukcesĂłw miaÂłby teraz nauczyĂŚ siĂŞ lataĂŚ??
7. Nie jesteœ zwyk³ym szarym cz³owiekiem. Ka¿dy z nas jest bosk¹ istot¹, która posiada nieograniczone mo¿liwoœci, osi¹gniêcia wszystkiego co tylko mo¿liwe. Spójrz na to w takich kategoriach. Nie trzeba skoùczyÌ studiów aby to osi¹gn¹Ì. Nie trzeba skoùczyÌ uniwersytetu aby byÌ bogatym. To jest tylko kwestia nastawienia w³asnej œwiadomoœci. Je¿eli to zrozumiesz, zaprawdê osi¹gniesz wszystko.
east
Gość
« Odpowiedz #88 : Czerwiec 27, 2012, 20:37:02 »

No to .. fruuugo MrugniĂŞcie
Juz wkrĂłtce zobczymy  przestworza wypeÂłnione radoÂśnie fruwajÂącymi ludÂźmi MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #89 : Czerwiec 27, 2012, 21:03:54 »

Jacku, ten "przekaz" nie jest tÂłumaczony! JeÂśli chcesz przejrzyj caÂły materiaÂł Dajamantiego, gdzieÂś na forum wspominaÂłem skrĂłtowÂą historiĂŞ tego Bytu obecnie, a 25 letniego chÂłopaka przed 21 stycznia 2012.
Ja nie odnios³em wra¿enia kojarzenia ciebie z ciemnymi, natomiast wiadomo, ¿e niemal wszystkie przekazy s¹ zniekszta³cane i filtrowane, a w ogóle wiêkszoœÌ pochodzi od "ciemnej strony mocy" i czytelnik sam musi sobie rozró¿niÌ ca³oœÌ lub fragmenty, które nie wspó³graj¹ z jego wyczuciem. Natomiast publikacja jest potrzebna, trzeba znaÌ obie strony medalu. I ka¿dy ma prawo, a powiedzia³bym nawet obowi¹zek ostrzegaÌ jeœli uznaje to za konieczne. Kiara w/g jej "wiedzy" to zrobi³a, wiêc mamy drug¹ stronê medalu. A teraz mo¿emy ewentualnie podyskutowaÌ czy i które zastrze¿enia s¹ wiarygodne w naszym zrozumieniu.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #90 : Czerwiec 28, 2012, 18:48:49 »

east
UmieœÌ cytat
No to .. fruuugo  MrugniĂŞcie
Juz wkrĂłtce zobczymy  przestworza wypeÂłnione radoÂśnie fruwajÂącymi ludÂźmi
Bardzo przepraszam east a czy moÂże byĂŚ piwko?
Jakoœ po kilku wszytko mi faluje ³¹cznie z brzuszkiem Cool
east
Gość
« Odpowiedz #91 : Czerwiec 28, 2012, 21:06:54 »

PrzebiÂśniegu hahaha , piwko jako dopalacz odlotowy zawsze Chichot
Jack1967
Gość
« Odpowiedz #92 : Czerwiec 29, 2012, 13:07:56 »

Jacku, ten "przekaz" nie jest tÂłumaczony! JeÂśli chcesz przejrzyj caÂły materiaÂł Dajamantiego

Sugerujesz ¿e on "odbiera" to po polsku? No có¿ faktycznie tego nie sprawdza³em(angielski-z wyj¹tkiem niemieckiego z kontaktu Billy Meier'a wydawa³ mi siê "jedynym" obecnie u¿ywanym "dialektem" i byÌ mo¿e z tego w³aœnie powodu tak w³aœnie "uzna³em"-no có¿.. Uœmiech - lecz to raczej niewielka "pomy³ka" bo te¿ tak naprawdê nie o jakieœ t³umaczenie tam chodzi³o-to by³ tylko taki uprzejmy (i lekko œciemniony Uœmiech "pretekst" w odniesieniu do delikatnoœci Kiary-by nie waliÌ jej "pa³¹" w g³owê Uœmiech - ot mi³osierdzie..
a chodziÂło w istocie o to(juÂż wprost) Âże "przyczepiÂła siĂŞ" do jednego,jedynego pojedyĂączego sÂłowa czyli "moi" i zrobiÂła z tego wielkie acz przecieÂż zupeÂłnie niepotrzebne "halo"  - kaÂżde sÂłowo moÂżna zinterpretowaĂŚ(a co najwaÂżniejsze jego KONTEKST) jak siĂŞ komu podoba,jaki ma chwilowy nastrĂłj i jakÂą ma obecnie "niestrawnoœÌ" po np.Âśniadaniu.. UÂśmiech - wiĂŞc ogĂłlnie raczej nie ma co siĂŞ co zbytnio "przejmowaĂŚ" takÂą "opiniÂą" - lecz i tak doceniam 'pozytywnoœÌ' i szczere zamiary intencji Kiary - Âżeby nie byÂło Âże jakiÂś burak(czyli ja UÂśmiech "bije" sÂłabÂą lecz ogĂłlnie fajnÂą UÂśmiech kobietĂŞ DuÂży uÂśmiech 

Natomiast publikacja jest potrzebna, trzeba znaĂŚ obie strony medalu. I kaÂżdy ma prawo, a powiedziaÂłbym nawet obowiÂązek ostrzegaĂŚ jeÂśli uznaje to za konieczne. Kiara w/g jej "wiedzy" to zrobiÂła, wiĂŞc mamy drugÂą stronĂŞ medalu. A teraz moÂżemy ewentualnie podyskutowaĂŚ czy i ktĂłre zastrzeÂżenia sÂą wiarygodne w naszym zrozumieniu.

No jasne Chichot Full approved
ptak
Gość
« Odpowiedz #93 : Czerwiec 29, 2012, 13:18:43 »

Cytat: Jack1967
kobietĂŞ  DuÂży uÂśmiech

NiemoÂżliwe, Jacku, uÂżyÂłeÂś zĂŞbĂłw, ktĂłre wczeÂśniej zdyskredytowaÂłeÂś!  DuÂży uÂśmiech
CzyÂżby fatalny wpÂływ naszego forum?  Chichot

Pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #94 : Czerwiec 29, 2012, 14:56:17 »

CzeœÌ Jack1967 ja bardzo lubiê buraki, nie odpisujê Ci bo nie mam teraz czasu na obszerny post , a tak powinnam to zrobiÌ. Powiem Ci i¿ nic ale to nic nie mam do Ciebie , komentujê teksty , a nie ludzi którzy je wstawiaj¹.
a po za tym moÂże nie jestem fajna , a moÂże fajna? Sama nie wiem ale na pewno nie jestem sÂłabÂą kobietkÂą....  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech co to , to nie JĂŞzyk

No to buziaczki  Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #95 : Czerwiec 29, 2012, 15:08:53 »

Cytat: Kiara
ale na pewno nie jestem sÂłabÂą kobietkÂą....    co to , to nie   

O, tak… na naszym forum sÂłabych kobitek ni ma… Chichot
A dlaczego, nie bĂŞdĂŞ juÂż pisaĂŚ.  MrugniĂŞcie

Pa. DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #96 : Czerwiec 29, 2012, 18:54:37 »

ptak
O, tak… na naszym forum sÂłabych kobitek ni ma…  Chichot
A dlaczego, nie bĂŞdĂŞ juÂż pisaĂŚ.   MrugniĂŞcie
A te gotowe do wspó³pracy na zasadzie syntezy s¹ Cool
to pa DuÂży uÂśmiech
Jack1967
Gość
« Odpowiedz #97 : Lipiec 02, 2012, 15:08:25 »

NiemoÂżliwe, Jacku, uÂżyÂłeÂś zĂŞbĂłw, ktĂłre wczeÂśniej zdyskredytowaÂłeÂś!  DuÂży uÂśmiech
CzyÂżby fatalny wpÂływ naszego forum?  Chichot

ZrobiÂłem to wÂłaÂśnie miĂŞdzy innymi wÂłaÂśnie dla ciebie(i nie tylko) byÂś nauczyÂł siĂŞ kolego jak wÂłaÂściwie naleÂży siĂŞ tym elementem posÂługiwaĂŚ - bo to twoje "odciskanie pieczÂątki"(jak kura pazurem-kaÂżdy ma taki swĂłj Âślad jaki ma-ty jak pokazujesz masz wÂłaÂśnie ten DuÂży uÂśmiech), w kaÂżdym wersie twojego postu stanowi przykÂład karykatury jej samej i antytezy wÂłasnego zdania - dziĂŞkujĂŞ - i bynajmniej nie oczekuj dalszego ciÂągu. :/
east
Gość
« Odpowiedz #98 : Lipiec 02, 2012, 15:43:48 »

Ojojojoj , jaki JA-ÂśnieoÂświecony Jacek szerzy tu mniemania .. iÂż Ptak to ON !
A tymczasem Ptak, to czcigodna ONA - ptaszyna jest, kobieta wolna o lotach tak wysokich, Âże  ... aÂż szczĂŞka opada ( ta wÂłaÂśnie : DuÂży uÂśmiech ) .
A szybko tak lata ,Âże ino czasem piĂłrko na szczĂŞÂście trafi siĂŞ wĂŞdrowcowi z zadartÂą w przestworza gÂłowÂą. Mimo to zapewne gdzieÂżby jej tam do "Golden Age .." , ona krajowa ptaszyna jest DuÂży uÂśmiech

Z wyszczerzonym pozdrowieniem ........ rozpuszczony .... ze Âśmiechu DuÂży uÂśmiech

ZrobiÂłem to wÂłaÂśnie miĂŞdzy innymi wÂłaÂśnie dla ciebie(i nie tylko) byÂś nauczyÂł siĂŞ kolego (..) 
Uczmy siĂŞ, kogutki nieopierzone, od Jacka !
Jack1967
Gość
« Odpowiedz #99 : Lipiec 02, 2012, 16:35:07 »

ZrobiÂłem to wÂłaÂśnie miĂŞdzy innymi wÂłaÂśnie dla ciebie(i nie tylko) byÂś nauczyÂł siĂŞ kolego (..) 

To byÂło w zasadzie do tego rzekomego kfiatka "zimowego" - tym samym very sorki ptak(ptakowa? UÂśmiech) - czyli moja gapiowska maÂła obsuwka MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2012, 16:35:37 wysłane przez Jack1967 » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: